Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen mostani 14-15-16-17 éves (1 db)

Miért ilyen a mostani 14-15-16-17 éves korosztály? Miért kell lenézni, aki még 15-16 évesen szűz?

miért kell ?ket kiröhögni? ha valaki nem iszik vagy sose próbálta a cigit vagy sose füvezett/drogozott akkor azt miért kell lenézni? 16 éves vagyok, nem járok discoba, soha egyetlen egy szál cigit se szívtam el nem élek nemi életet. Sok olyan gyerek van mint én tudom, de az már nagyon ritka a mai világban. Demégis többségben van az akik már ezt mind kipróbálták vagy még most is csinálták. Egyszer?en már nem is merek az ilyenek közelébe menni, mert tuti, hogy beszólnának.

Legjobb válasz: Én pontosan ugyanilyen voltam, mint Te. Nem ittam, nem dohányoztam, az elsõ barátom 17 évesen volt. Régen én is tartottam a "nagymenõktõl", inkább meghúzódtam, nehogy hozzám szóljanak, stb. De rájöttem, hogy felesleges foglalkozni velük. Egyszerûen hagyd figyelmen kívül és élj úgy, ahogy Te szeretnél, ahogy Te akarsz. Eleinte nehéz lesz, de hosszú távon a legjobb. :) Sok sikert!

Én pontosan ugyanilyen voltam, mint Te. Nem ittam, nem dohányoztam, az elsõ barátom 17 évesen volt. Régen én is tartottam a "nagymenõktõl", inkább meghúzódtam, nehogy hozzám szóljanak, stb. De rájöttem, hogy felesleges foglalkozni velük. Egyszerûen hagyd figyelmen kívül és élj úgy, ahogy Te szeretnél, ahogy Te akarsz. Eleinte nehéz lesz, de hosszú távon a legjobb. :) Sok sikert!
16 éves fiú vagyok. Szûz. Nem iszom. Nem drogozom. Olyan barátaim vannak, akik okosak, normálisak és vegyesen vagy szûzek, vagy nem. Eleinte baszogattak azzal egy páran, hogy szûz vagyok (2-3 hét), de miután rájöttek, hogy nem érdekel a véleményük, abbahagyták és õk a legjobb barátaim. Szóval ne aggódj és ne legyél olyan, mint õk csak azért, mert seggfejek és nem fogadnak el oylannak, amilyen vagy.
21 évesen szûz vagyok, és nem szégyenlem. Bulikban iszom, de ha nem innék nem néznének ki akkor sem! Nem is dohányzom? És kinéznek? Nem! Az ilyen korban a fiúk értékelik, ha egy nõ nem issza magát sárga földig és nem dohányzik. Más volt a helyzet amikor én voltam 15, és mást most (sajnos), de ez van. Ja és még egy füves cigibe sem szívtam bele, a mostani barátaim közül, akik próbáltál annyit mondtak, hogy semmit nem vesztettem. Úgy kell barátokat válogatni, hogy hasonlóak legyenek mint te, ne akarj olyan körbe tartozni, ahol ilyen egészségromboló elvárások alapjá ismernek el! Én pl. mindig olynaokkal barátkoztam, akik nem k**nak orrba szájba ide-oda, nem drogoznak, és nem is alkoholoisták, viszont van aki dohányzik. Nem néznek le, és boldog vagyok velük, mert tudom, hogy szeretnek...
Szerintem hagyd a beszólásokat...nem attól leszel "felnõtt" ha elszivsz egy pár szál cigit, vagy elkezdessz szexuális életet éni...Ott még nem kezdõdött el semmi ha ezeket elkezdted, max. egy út rossz irányba...persze vannak kivéelek, akik esetleg mindezeket (cigi, szex) csinálják, de attól még normálisak (RITKÁN)...Én egy 17 (hamarosan 18) éves lány vagyok, és soesem cigiztem, és szûz vagyok, ami ne, hinném hogy szégyelni való lenne, szerintem inkább erény...De ettõl függetlenül van barátom, aki maximálisan elfogad, 8 hónapja vagyunk együtt, nem iszik(ha ünnep van akkor mértékkel), nem szivarazik, és nem zaklat azzal hogy mikor fekszem már le vele (sõt, megbeszéltük hogy ha úgy érzem majd szólok, õ pedig majd többször rákérdez h biztos vagyok e benne)...ezen kivül egy olyan baráti kötöm van, ahol hasonló belem egyidõs ("normális") emberek, akik emiatt nem vetnek meg...sõt szerintem akkor meglenne a véleményük, ha az ellenkezõjét csinálnám...úgyhogy emiatt neaggódj mig ilyen vagy nincs okod panaszra, Üdv:)
Amikor én voltam középsiskolás (5 éve) ilyenek nem voltak nálunk, pedig nem egy elit suliba jártam. Voltak az osztályba klikkek, de õk azontúl, hogy modell alkatúak voltak éd divat cicák, egy rossz szavunk nem volt rájuk. Cigiztek, persze nem mindegyik, sõt nekünk is volt egy társaságunk, mi is cigiztünk, de nem azért mert ez menõ, hanem mert otthon is ezt láttuk. Nálunk az osztályba 17 éves koráig mindenki szûz volt, két srác kivételével senki nem ivott, õk is csak mértékkel. Soha nem néztük le egymást.
Olvasom az elottem szolot...es igen de ez kb ugy 100 eve volt mikor en kozepiskolaba jartunk es voltak klotyoban fustolo zugdohanyosok...es hat kozottunk nem volt divat a cigi, ugyhogy elfogadtuk ugyan, de igazabol ki voltak rekesztve a mi kis kirandulos, osszetarto csapatunkbol az ilyenek - az alkohol fogyasztok is. 20 ev ugyan meg nem telt el de szeretned tudni mi volt a legutobbi osztalytalalkozon? Gondolom a valasz: IGEN! NA azok akik az eljunk lazan, igyunk haljunk meg tudorakban stilust nyomtak, mind szultek v. 3 gyereket. Semmit nem lattak a vilagbol, szinte semmit nem tudnak felmutatni. Mi akik kesobb kezdtuk - en meg csak most keszulok az elso babamra - mind tovabb tanultunk, utaztunk, dolgoztunk stb. Elemnydusabb az eletunk. Ennyi. En is szuz voltam nagyon sokaig es miutan a barataim is vegyesen voltak igy igazabol senkit nem zavart - eleg szomoru, ha valaki ezert baratkozik a masikkal.... Szoval le kell xarni (bocs) ezeket a szukagyu emberpalantakat. Halovany fingjuk nincs az eletrol - nekem sem volt 16 evesen sot meg 20 evesen is alig... Elvezd ezt a kort. Nekem olyan jo volt. Semmi mas dolgom nem volt, csak a suli... Nagyszeru vagy.
En ismerek sok olyat aki mar koran nemi eletet el me iszik cigizik , es az a legroszabb hogy meg ok csufsagolnak azokkal akik egyiket sem csinaljak.Szerintem pont forditva kellene legyen azok akik ezeket nem csinaljak azok kene ezekkel csufsagoljanak.Szerintem ha beszolnak menj el mellettuk ugy mint ha semmit sem hallottal volna!
Igaz hogy én csak 13 éves vagyok, de szerintem azt csináld csak ami neked jó, amit szeretsz és ne adj mások véleményére.Amugy az ilyenek leszenek azok (szerintem) akik a leghamarabb a börtönbe végzéik, meg az utcasarkon(ha az illetõ aki szekál az lány).Lehet nem jol értelmeztem a kérdésed ha igy van javits ki!:)
személyes tapasztalat során arra a következtetésre jutottam, hogy aki valóban nemi életet él, az nem cikizi emiatt a másikat. a legtöbbször az szól be aki cikinek érzi, hogy õ maga nem él szexuális életet.
A kérdező hozzászólása: Köszike :)
En inkabb mar azt kerdeznem miert ilyen amostani 11-12-13-14-15-16-17 eves korosztaly!!En igaz meg csak 12 eves lany vagyok de vannak mar olya baratnoim akik mar ekkora korban pasiznak es nyalnak csok ez az..Van egy par aki mar iszik de nem olyan sokat es akko en mit szoljak eletembe egy cigit se fogtam nem ittam egy eros italt semmit!Es mindjar 13 eves korban aval kikiciz az embert hogy ma nem szusz !!Embe nekem a tesom 18 eves lany es mikor kb akkora volt mint en meg barbizott es meg utana sokag!
Szerintem az még nem probléma hogy egy 14-15-16 éves emberke néha lefekszik a barátjával barátnõjével, ha jó csinálják, de hogyha ezzel dicsekedni kezd, akkor látszik hogy még mennyire gyerek.
Nézd aki korán kezd el valamit hamarabb kiég. Amikor õk már rég összeaszott senkiháziak lesznek, tüdõrákkal 40 évesen, te vígan élsz majd a szeretõ feleségeddel, a gyerekeiddel, egészségesen, és utazgatni fogsz hobbiból. Ez az igazi bosszú ha úgy vesszük. Tudod az nevet aki utoljára nevet. Emberileg te vagy a több, ezt tudod is magadról a többi meg nem számít hidd el. Nézd én 23 vagyok, srác és most vesztettem el, húú nagy kaland, de legalább olyan lánnyal akit szeretek és imádok. Az elsõ kommoly kapcsolatom. Ne add oda olyannak aki nem méltó rá, csak azért mert ez ciki manapság. Ki nem sz*rja le? Én minden haveromnak azt hazdutam hogy már rég nem vagyok az. Elhitték. Másrészt pedíg pont a páromnak nem hazudtam, neki elmondtam, és mit ad az ég, nemhogy kinevetett, hanem méginkább szeretett emiatt, hogy neki tartogattam a dolgot úgymond. Ebbõl is látszik ki az aki igazán szeret, és ki az aki csak a sex miatt, vagy érdekbõl lenne veled. Nem könnyû mert egyre kevesebb a normális lány és srác manapság, nem tagadom, de ne add fel!!
Erre igazából az a válasz, hogy lehet mindenféle cigitõl meg ilyenektõl mentes életet is élni, de az nem hosszabb, csak hosszabbnak tûnik!:) persze ez nem teljesen igaz, én sem dohányzom, nem is füvezem és mióta az allergiámra nyáron gyógyszert szedek(meg beindult az egyetem), vissza kell fogni az alkoholizmust is. Viszont nem szabad mindent azért kizárni, mert ilyen emberek vannak, hiszen ott a másik oldal is, akik normális emberekbõl állnak és mégis isznak és/vagy füveznek, satöbbi. Kinek hogyan és mit, egy bizonyos határig. Csak neked kell tudni nemet mondani, ha nem akarsz ilyeneket tenni:)
Jaaaj...hát figyeljetek, az én exexexlegjobbarátnõm 13 évesen vesztette el a szüzességét és amikor én elmondtam neki a véleményem akkor azt mondta nyugodjak még én még 21 évesen sem fogom elveszteni, és engem is basztattak sötöbösötöbö, de nem érdekelt, mert már akkor megjósoltam hogy (helységnév) legnagyobb ribanca lesz, és az is lett.. Most 16 éves vagyok és nem vagyok szûz, és nem értem hogy egyes emberek miért basztatják ewel a többieket, rólam pl csak a közeli barátaim tudják hogy nem vagyok az, nem is értem ezeket a "nagymenõket" hogy miért basztatnak bárkit is...ez magánügy...és az is hogy ki, mikor érzi magát rá késznek:) ÉS azon pedig vitakozhatnánk hogy nagymenõ e az aki seggrészegen befüvezve egy csoport kanos köcsögtõl veszti el a szüzességét egy diszkó Wcjében...ennyi
Én is szûz voltam még 15 évesen. Néha cigiztem, havonta 1-2szál szal ritkán csak esküvõkön ittam, sehol máshol (akkor is csak mértékkel) most volt az osztálytalálkozónk, nem sokan végeztek fõiskolát, egyetemet. Amikor meghallották hogy nem dohányzom 30évesen, nem iszom, BMW-m van van 2 diplomám saját részvénytársaságom van, néztek mint a moziban. Van 1 gyönyörû feleségem, van 1 kislányom is.. És akkor biztos azt gondolták hogy ez a hülye sznob attila még is többre vitte... Mondjuk a suliban szinte az összes dögös csajjal jártam akikért omlottak a pasik :) ) pesig nem voltam szép... Szal csak így tovább!
nem akarja elküldeni a választ. most elküldte?
Hát én elõször is a szüzességrõl írnék. Nem attól függ ennek az elvesztése h hány éves vagy, hanem attól h megvan e a megfelelõ partner, és h érett vagy e rá testileg és lelkileg egyaránt(én 16vok és én még nem gondolom ugy h elakarom veszíteni) A cigit kipróbáltam DE biocigit..lehet hülyének nézni, de igazit nem mertem..tom ez se a legjobb, de ha egyszer kipróbálom még nem lesz bajom. Discoba én se járok, füvezni és drogozni se fogok, mert nekem minimum 4gyerekem lesz:) És írta az egyik kommentezõ h ezt a szülõk nevelik bele a gyerekbe..és igaza van, mert belegondoltam..én is sok nõies ruhát hordtam..és visszagondoltam h mit éreztem akkor..és persze h azt h jajj de jo most ugy nézek ki mint a nagyok..Sokáig ugy öltözködtem(kb6ig)mint a fenõttek..azért nem irom le h mikor kezdõdött ez mert folyamatosan alakult ki..De akkor rájöttem h az nem jo, mert sok rossz élményem volt idõs férfiakkal..fõleg amikor magassarkúba voltam(nem kicsit magas, elég magas volt akkor12évesen) És ekkor jöttem rá h az nem jo, és már egyáltalán nem ugy öltözök..anyu mondta is h mennyit változtam..h a plázacicából, rockmacs lett:) De így sokkal jobb..16vok, de olyan jo h kevesebbnek néznek..viszonylag nagy mellem van..de olyan felsõt veszek amibe nem látszik..ezért van olyan h a hugomat többnek nézik mint engem(sajnos õ még nõisen öltözik) De am az is igaz h amikor én 12voltam akkor 80c-s mellmérettel..elég nõiesen festettem. De most h fogyózok, így minden más..akkor 150-155centisen 55kiló voltam. Most meg 163-164centisen 50vok. És boldog:)
na hát akkor az életem:( kicsit sokkoló lesz) 1995 jan. 14 megszülettem (ezt azé irom hogy ebbõl kilehet számitani most vagyok 13.5 éves és majd meglátjátok min mentem keresztül) kb olyan 5 éves koromban elkezdtem pornót nézni egy ismerösöméknél láttam akkor ez volt a "hobbim" ezután kb 6évesn elloptam egy szál cigit a fateromtól onnantól kezdve 9 éves koromik cigiztem közbe belekeveredtem mindenbe mert amikor lefeküdteka faterék akko én meglóktam és a kaszinóba pizzáztam meg a skinheadekel hawerkodtam akik ugy jöttek be eleve hogy aki benn van takarodjon kifele mert beöttünk meg a nadrágszijjon ott figyelt a 2 stukker és õk hivtak meg engem pizzára aztán amiko ennek vége lett akko nem volt pénzem és az eldobott csikeket szedtem fel és gyújtottam meg kb 9évesen kiprobaltam a füvet (természetesen nem romákkal) meg du. foglalkozás a cigánytelep a hawerokkal aztán meg 12 évesen egy anno olajmaffiozonak eaki egyébként csak egy kicsit gazdag (asszem olyan 1500 kamionja van meg 2000dzemélyautója amik mind full hibátlanok ) na õneki dolgoztam a kutyáit etettem (pörköltel) meg a füvet nyirtam na meg a gépeket mostam ebbõl lett pénzem ja de ki is felejtettem hogy 9 éves koromban észhez tértem és azóta már undorodom a cigitõl egyenesen gyûlölöm a drogokat és utálom azokat akik ezt a kettõt haSZNÁLJÁK a piát már születésem óta kinem állhatom és mióta volt ez az életmós váltás azóta nem csináltam semmi rosszat és már csak egy "káros szenvedéjem van" FANKADELIT HALLGATOK bocs a helyesirasi hibakért
elozo vagyok na meg miota ezek nincsenek azóta kiröhögnek ha nincs tüzem miko kérnek , meg basztatnak na de azé olyan hevesvérmérsékletem van mint régen mer 6.os voltam amikor a kisseb nyolcadikosokhoz odamentem és összevissza vertem õket ha meg vissza ütött akko me töben vertük el és most ilyen vagyok ugyhogy azok akik ismernek azok azé nem mernek basztatni
Szia! Én 20 éves fiú vagyok és dohányzom, néha iszok, kipróbáltam már drogokat és egy jó ideje nem vagyok szûz, szóval én keményen élem az életem és soha nem voltam bunkó az olyan emberekkel , mint Te. Az életedet úgy éld, ahogy jónak látod és ne törõdj azokkal a parasztokkal, akik cikiznek. Csak így tovább!
Na ja, én is 16 éves vagyok, nem cigizek, nem iszok, nem füvezek, nem járok bulikba, és szûz vagyok. A suliban sajnos a baráti társaságom olyan, hogy isznak, cigiznek, buliznak stb. De nem néznek le, sõt mondják hogy milyen jó lenne ha õk olyanok lennének mint én :D se cigi se pia se semmi. Szóval én is azt ajánlom mint a többiek, hogy csinálj úgy mint ha nem is hallanád õket.. és ne foglalkozz más véleményével, éld és élvezd az életet :)
A kérdező hozzászólása: nekem is az a véleményem, h az ilyenek vagy börtönbe, utcasarkon vagy a sírban végzik. Sokszor van olyan koszakom amikor azt kívánom, h teljen már el 20 év és kivi lennék õk hol tartanak olyankor:D
ugyanez van nálam is... 16 éves vagyok, úgy öltözködöm mint egy normális ember, szûz vagyok, nem dohányzom, nem drogozom, nem járok diszkóba, néha tanulok is, hiszek istenben szóval tiszta ciki... egy nagyon szar iskolába jártam régebben, ahol szó szerint ez volt, amit te mondtál, és mikor mondtam, h nem dohányzom és nem iszom, komplett hülyének néztek. folyamatosan arról dumáltak, h nekik mennyi kalandjuk volt már, és mennyire sokat füveznej stb. persze kiröhögtem õket, mire õk nagyon elkezdtek utálni. én mindig arra gondolok, mi lesz velük évek múltán (már nem tartjuk a kapcsolatot...) valszeg csövesek lesznek, de biztosan csórók és unalmas háziasszony életük lesz, hacsak addigra meg nem halnak. amúgy nem hiszem, hogy többségben vannak, csak erõsebbek
Majd én megmondom miért van ez így. Mert a szülõk sajnos akaratukon kívül is azt nevelik a gyerekekbe, hogy korán kezdjék a nemi életet, és mindent, amivel a felnõtt élet járhat. Nem szándékosan, de ezt csinálják. Nekem fél éves a fiam, és muszáj volt észrevennem, hogy a gyerekruhák, már az ilyen picik is sokszor a felnõtt ruhák minatûr változata. Otthon még elvan a gyerek rugiban, de az utcára már úgy viszik, hogy kisfarmer, kis felsõ, Nike cipõ, de tök olyan, mint a felnõtteké. Mert egy gyerek akkor cuki, ha olyan, mint egy kis felnõtt, sokszor az egy éves gyerek fejére ráteszik poénból a napszemüveget, mert milyen édi, mint egy kis gengszter, vagy hasonlók. A lányoknál méginkább, mert az anyuka örül, hogy kislánya van, lehet csini rucikba öltöztetni, és alapból úgy nevelik a lányokat, hogy a ruhák a legfõbb örömforrások egy nõ életében, na meg a smink, szerintem minden kislánynak van játéksminkkészlete, gyermek körömlakkja, meg gyümölcsös parfümje, pedig semmi szükségük nincs még rá. De kell, mert az felnõttes. Tudod, "pont úgy, mint a nagyok", ez is errõl szól. Aztán amikor elkezdenek serdülni, akkor úgy érzik, hogy õk már tényleg felnõttek, és nem is értik, hogy eddig a "felnõttködés" ari volt, meg jópofa, most meg azt hiszik magukról, hogy már tényleg felnõttek és mindent szabad, és vajon miért csóválják erre a fejüket az idõsebbek. Pedig valóban, mi, szülõk, felnõttek neveljük beléjük ezt kiskorban. És van az a kis százalék, akibe ezt nem nevelik bele, és azok vannak lenézve, mert õket gyerekkorukban nem kis felnõttként akarták látni a szüleik. De megértem, hogy a többség miért ilyen, sajnos nem õk tehetnek róla.
Hát gáz, engem is mindig lenéztek, mert soha nem érdekelt 14-15 évesen a fiu meg a ruha téma, meg mindig tanultam, mert egyetemre akartam menni. Aztán most 22 évesen vagyok elõször szerelmes és a 22 szülinapom elõtt egy honappal éltem elõször szexuális életet, amit szerelembõl tettem és nem divatkövetésbõl. El tudom dönteni, mi jó nekem és ha ez által kevesebb barátom lesz, akkor nekem ugy is jó. Nekem alig van barátom, de aki van, az legalább normális és tudok velük értelmes dolgokról beszélni. Ne akarj azonosulni a tömeggel, az egyéniségek mindig értékesek és csak akkor csinálj dolgokat, ha te ugy érzed, itt az ideje. Sok sikert hozzá.
Én 17 vagyok, lány és szûz.Nem iszom, nem cigizem. Szerintem mindössze jó embereket kell kifognod, akik oylanok, mint te és akkro minden ok.
Ehhh.. en fiatalabb vagyok nalad, 14 eves (lany). Nem szoktam inni, nem cigizek, drogozni nem merek, es nem is vagyom ra, tanulok, normalis vagyok, nem fekudtem le senkivel. Es most jon a meglepo resze.. 8.-os vagyok es az osztalybol 11 lanybol 9 nem szuz.. abbol az egyik volt mar terhes is... Mert van ez igy? Hat ez igy trendi, ez tok egyertelmu nem..? Es az ilyen iq bajnokok miatt van az, hogy a korombeliek nagyreszet igy allitottak be mint te... Es ebbol jon az, hogy mar egyikunk se normalis. Neveltetes es felfogas kerdese az egesz. Amugy meg mi van ha beszolnak? Nekem is szoltak mar be, hogy de gaz vagyok mert szuz vagyok.. hat puff, igy jartam..:D:D:D Meghogy nem vagyok meno ha nem cigizek... inkabb legyek gaz par hulye liba szemebe minthogy tonkre tegyem vmivel magam. Barataim vannak, az ilyen seggarcok tarsasagara pedig nem vagyom. Felolem menozzenek azzal, hogy hol ittak le magukat, es hogy hol kefeltek orrba szajba, en egyelore azzal menozom, hogy igazi barataim vannak, es, hogy probalok normalis lenni..
A kérdező hozzászólása: tetszettek ezek a kommentárok:) örülök, h még vannak ilyen emberek (legyen az 14 vagy 20 éves) akik még úgy gondolkodnak, mint én :) Köszike :) (L)
Szia! Látom, hogy nagyon sokan válaszoltak neked, de valamivel még ki kell egészíteni. Mindenki csak a végleteket írta le és ez nagyon zavaró. Én egy 18 éves lány vagyok. Nem vagyok szûz, cigizek, szoktam inni, koncertekre járok és még a füvezni is szoktam. Ezek szerint én máris csöves vagy prosti leszek?! Nem hinném, mivel középsuliban osztályelsõ voltam, fõiskolára jelentkeztem, szeretek kirándulni, író-olvasó találkozóra járni és még sorolhatnám...Nem hinném, hogy ez a két "réteg" most ennyire elkülönülne egymástól. Nagyon sok olyan barátom van akik ezeket egyáltalán nem szeretik, mégis jóban vagyunk. Itt szerintem inkább az érdeklõdési kör a meghatározó. Ne olyan emberek társaságát keresd akik hozzád hasonlóan még nem élnek nemi életet, vagy nem dohányoznak. Ezek csak másodlagos dolgok. Inkább próbáld megismerni, ha normálisan szól hozzád, nem kell egybõl lenézni senkit.
A kérdező hozzászólása: oké én elhiszem, hogy 18 évesen te ilyen vagy, de szerintem abba a korosztályba már "megszokott" hiszen már felnõtt vagy azt csinálsz amit akarsz. De én itt még javában a gyerekekrõl beszélek 14-15-16 évesek. Azok mind ezt csinálják. Szerintem még simán ráérnének ezzel. SZerintem. De az õ életük, ha elakarják baszni akkor tegyék nem szólok bele.
Nos....én itt kiugrok a döntõ többségbõl...17 vagyok, fiú, sajnos dohányzom, amit életem legnagyobb butaságának tartok, de sajnos késõ!Nem vagyok szûz, néha járok bulikba, de higyjétek el, hogy vanak olyanok is mint én.Nem verik a nyálukat azzal h buliba voltak, hogy cigiznek és hogy már nem szüzek.Pl az én baráti társaságom 80 %-a kinézi belölem a szüzet, mert nem osztom meg magánéleti titkaimat másokkal!Sokan mondják rám , hogy egy jó ember avgyok aki mindig segit másokon ha baj van-na ezt énis igy látom.Szeretem az olyan embereket akik õszinték, segitek nekik.Remélem nem fogjátok leüvöltreni a fejem ezért a pár sor irományért!Sziasztok!
Elõször is az utolsó hozzászólónak, sosem késõ!!!! Fõleg 18 évesen és a cigirõl leszokni. egy ismerõsöm 15 év után képes volt megtenni. Rossz a hozzáállás.. Neked meg anynit mondanék, mivel a többiek a lényeget elmondták, hogy amig ilyen fiatal vagy nem tudod rendesen eldönteni mi a jó és mi nem. És elhiszem, hogy nagyon bánt a csúfolódás, cikizés és sajnos ezért sokan azt teszik amit nem akarnak. ÉS tudom ez sem érdekel sok embert, de ha nagyobb leszel, rájössz milyen jól döntöttél, hogy nem azt az utat választottad.
Nos, itt elég sok hozzászólás volt. Nekem mégis az a véleményem, hogy nem feltétlenül rossz az, ha valaki iszik, viszont tudjon mértéket tartani, és természetesen egy nõnek sem illik rerészegedni, fõleg olyan társaságban. A drog felesleges, én nem is próbálnám ki, ha nincs akkora gáz, hogy nekem már drogok kellenek... A nemi élet megint csak attól függ. Ha boldog vagyok és szerelmes miért ne? A baj ott kezdõdik szerintem, hogy nem maguk miatt csinálják, akik mostanában ezeket csinálják, hanem mások miatt, a menõség és egyebek miatt. Röhejes mikor azért vagdossa az ereit néhány csaj, hogy utána szépen ott legyen a nyoma.... Szánalmas és szomorú. Amúgy akik beszólnak, az még hagyján, csak rád ne szálljanak. Néha egy-egy hülye poén velük, és békénfognak szerintem hagyni. Az õ intelligenciaszintüket mutatja, hogy ilyenekben élik ki magukat, plusz még tönkre is mennek, lelkileg, fizikailag , mindenhogy, HA egyáltalán rájönnek, hogy ennek most mi értelme is volt? Emlékezni nem fognak a kamaszkorukra. Nah mindegy, szerintem csak próbáld velük tartani a "normális" középutat. Ne adj okot, hogy ba**ogassanak, mellesleg nem kell mindenrõl tudniuk... mondhatsz nekik olyan dolgokat is, amik nem igazak, nem kelll tudniuk feltétlenül az életed minden porcikáját, így legalább békénhagynak. (apróbb "hazugságok", pl. hol voltál éppen hétvégén.. persze, szoktál inni, csak aztán a másnap reggel nem vonz annyira... stbi stbi... Mértékkel. Ki lehet szerintem az ilyesmit kerülni.)
ilyenek mindig voltak és lesznek is, anno a gimiben is volt jó pár iylen illetõ, pedig én elég "elit" , vagyis annak titulált iskolába jártam.. dohányzok, 17 éves korom óta nemi életet is élek, inni cska alkalmanként..ennek ellenére normális, kiegyensulyozott "felnõttnek" tartom magamat.(Inkább gyerek:D)

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

én még szűz vagyok, de használok tampont, nem fájt a felhelyezés meg semmi, de ettől még átszekad a szűzhártyám?

5

Mit gondoltok arról ha egy lány 16 évesen veszti el, de nem szerelemből, hanem mert már kellemetlennek találta hogy még szűz ennyi idősen?

egy olyan fiúval akivel úgymond jártak (semmi komoly) de el lett sietve a dolog...

24

Fiúk, lányok! Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket?

Írd meg légyszi azt is hogy fiú/lány vagy és hogy a partner hány éves volt.

17

Ha a nagyobbikféle tampont raktam be és igaz h akk nem kellett volna véreznie (tusolás után) de mégis és egy ideig fájt, akk lehet h átszakadt a szüzhártyám?

4

Fiúk 20 felett! Hány szűz lánnyal voltatok már együtt?

10

Ki hogyan/hol veszítette el a szüzességét? Fiúk lányok egyaránt írhatnak de olyan írjon aki 17 év alatt veszítette el!

normális válaszokat! köszi!

9

Miért olyan furcsa az, hogy itt vagyok 20 éves szűz lányként, mert még nem találtam meg azt a fiút, akivel szívesen elveszíteném?

Komolyan, néha úgy néznek rám az emberek mint valami leprásra...pedig nem vagyok defektes, semmi lelki problémám nincs. Igaz, előbb vagyok félénkebb lány, mint nagyszájú.
Miért ennyire hihetetlen? Hisz tényleg nem találkoztam még olyan szingli fiúval, akinek minden bizalommal odaadtam volna...
van még itt rajtam kívül ilyen lány egyáltalán? 20 felett

15

Gáz ha már nem vagyok szűz? 15 vagyok 13 évesen veszítettem el.

gcnj

16

Szerintetek az gáz, ha még szűz vagyok? 18/F

Már egy ideje vágyok rá, de valahogy nem nagyon jön össze senkivel, mit tegyek? Nem vagyok egy olyan nagyon járogatós tipus se, ha értitek..
Tippek, ötletek?

7

Az gáz ha 14 évesen elveszti valaki a szüzességét?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!