Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen ma munkahelyet (1 db)

Miért ilyen nehéz ma munkahelyet találni?

Elkeserít, hogy hiába akarok dolgozni nem tudok.Nem azért mert válogatok hanem mert mindenhonnan elutasítást kapok. Betelt , már nem aktuális szavakat hallom állandóan. Érettségim van, egyetemre f?sulira nem mehettem mert nincs rá pénzünk..Dühös vagyok mikor látom h nyugdíjasokat vesznek fel mert utánuk nem kell adót fizetni, és elkeseredett hogy mi lesz velem.Tisztességes munkát akarok , nem milliókat, csak annyit hogy a v?legényemmel vehessünk részletre egy házat és gyermeket tudjunk vállalni.. de úgy latszik túl nagy álmok:(

Legjobb válasz: szia! Én ismerem az érzést nekem is érettségim van és most csinálom a második szakmám!Azt javaslom neked is végezz el vmi tanfolyamot,ami érdekel és szívesen csinálnád! Mert szakmára szükséged lesz ha nem most de késõbb mindenképp.Vannak elég jó képzések mindenütt az országba...ha a pénz a visszatartó erõ akkor munkanélküli központból jelentkezz ott ingyen végezhetsz számos tanfolyamot! Sok sikert!

szia! Én ismerem az érzést nekem is érettségim van és most csinálom a második szakmám!Azt javaslom neked is végezz el vmi tanfolyamot, ami érdekel és szívesen csinálnád! Mert szakmára szükséged lesz ha nem most de késõbb mindenképp.Vannak elég jó képzések mindenütt az országba...ha a pénz a visszatartó erõ akkor munkanélküli központból jelentkezz ott ingyen végezhetsz számos tanfolyamot! Sok sikert!
Hát...a munkaügyibe nagyon járj rá az oktatást intézõ ügyintézõre, mert nekem sok ismerõsöm van, aki hiába évek óta munkanélküli, nem támogatják a képzésüket...viszont, ha gimibe érettségiztél és még nincs szakmád akkor azt támogatja a kormány, csak nem tudom a feltételeket, nézz utána...munkát találni szerintem azért nehéz, mert a munkahelyek 98%a úgy kerül betöltésre, hogy egy ismerõst vagy ismerõs ismerõsének az ismerõsét veszik fel...a maradék 2%on osztozunk mi!
Most már a nyugdíjjasok után is kell járulékot fizetni, csak megjegyzés. Szerintem is az lenne a megoldás, hogy elvégzel valamilyen tanfolyamot, képzést, és azzal próbálkozol, meg persze nem szabad feladni, nem szabad elkeseredni, folytatni kell az álláskeresést, nem tudom mióta keresed, de sajnos ma Magyarországon ez nem megy könnyen, az átlag fél-egy év alatt talál valamilyen munkát.
alkalmi munkakat (pl.fesztivalok, valasztasztasok, szorolapozas) megeri kiegeszitonek mert keves idot is jol fizetnek. allando jelleggel, csak erettsegivel.... pincer, elado....ilyesmik. pincerkent ha ugyes vagy a baksis+fizetesbol mar egesz jol lehet allni. ami az egyetemet illeti..... vannak ingyenes helyek is, vannak segelyek, osztondijak, stb. manapsag xtem csak az nem megy egyetemre aki nem akar. ha nem akarsz, ugyis rendben van, de tenyleg fog kellenni tanulj vmilyen szakmat, maskepp nagyon nehez es allandoan bizonytalan lesz. esetleg ha tudsz nyelveket a maganora is jo kiegeszitonek.
az alapján amit írsz (érettségi és semmi több), azért mert nem értesz semmihez. Szerinted mire lehetne téged alkalmazni?
Operatornak se vesznek fel? Addig , , operátorkodnál'' ilyen összeszerelö cégnél, mig nem találsz valami jobbat. Csak azért írtam ezt, mert addig se vilnál munkanélkül.
, , volnál"


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nettó 80. 000 Ft-os nettó fizetéssel érdemes Pesten dolgoznom, ha szobát is kell bérelnem, enni vennem, bérletet vennem? Egyáltalán hogyan lehet ebből megélni, egyedülállóként?

15

Van itt aki rég keres munkát, de nem talál? Mik a tapasztalataitok?

4

Hogyan keres egy Melegüzemi Technikus?

0

Írásbeli figyelmeztetést kaptam a munkahelyemen. Milyen előnyei és hátárányai van ennek? Ha felmondok van felmondási idő? 1év 6hónapja dolgozom.

5

Hogyan kell megírni egy álláspályázatot? /LENT/

Szóval pályázati feltételek:magyar állampolgárság
cselekvőképesség
büntetlen előélet
II. besorolási osztályban: középiskolai végzettség

A munkakör ellátásához szükséges további feltételek, személyes tulajdonságok:

gépírástudás
számítástechnikai ismeretek, World, Excel, internet, Microsoft Outlook felhasználói szintű ismerete és
használata

Köszi

0

Hogyan dolgozhatnék jobb munkahelyen?

9 osztályom van csak meg, nem találok normális munkát, szeretnék egy szakmát, azért nem sikerült az érettségi mert nem jól fog a fejem, nagyon nehezen tanulok, inkább hagytam. A kérdés, mit tudnék tenni ha nincs meg az érettségim, és normálisabb munkát szeretnék? Számítógép-szerelés, és az elektronika ami érdekel, ezek közül valamelyikben szeretnék dolgozni. Nekem 150-200 ezer forint elég lenne. 3 műszakba nem szeretnék menni, mert ott megdöglenék, nem bírnám, főleg edzek is, már majdnem 3 éve, nem szeretném feladni emiatt az edzést. Azt hozzá tenném hogy a kézügyességem nagyon jó, jól tudok rajzolni, aprólékos munkákban kiválóan teljesítek. Negatív kritikákat mellőzzétek !

19

Mcdonaldsban mitől függ, hogy szendvicskészítő vagy kasszás leszel-e?

Számít valamit, ha van az egyikhez hasonló OKJ szakmád?

2

Álláskeresés - reménytelen a helyzet, vagy nem? Miért reménytelen, ha az, és miért nem, ha nem az?

3

Mit takar az a munkakör hogy ügyfél referens? Ismerős valakinek az FX Central?

Nekem nem, egyszercsak felhívtak hogy van náluk ez a fent említett munkakör és hogy érdekelne-e. Tuti nem adtam le hozzájuk az önéletrajzomat, szerintem a profession-ről szedték.
Nem szeretném az időmet pazarolni újabb hálózatépítős teljesítménybéres állásinterjúra. Ismeritek ezt a munkakört és hogy mikkel járhat? Vagy a céget?

0

Miért nem sikerül munkát találnom?

Már lassan egy éve vagyok álláskereső, mellette egy okj-s sulit csinálok, és ma is két negatív levelet kaptam, amiben visszautasították a jelentkezést :S nagyon el vagyok keseredve :( jelentkeztem szoliba is, de olyan csajt vettek fel aki egy plázacica, egy normális lányt nem lehet felvenni oda???? felháborító!!!

24/l

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!