Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen ma munkahelyet (1 db)

Miért ilyen nehéz ma munkahelyet találni?

Elkeserít, hogy hiába akarok dolgozni nem tudok.Nem azért mert válogatok hanem mert mindenhonnan elutasítást kapok. Betelt , már nem aktuális szavakat hallom állandóan. Érettségim van, egyetemre f?sulira nem mehettem mert nincs rá pénzünk..Dühös vagyok mikor látom h nyugdíjasokat vesznek fel mert utánuk nem kell adót fizetni, és elkeseredett hogy mi lesz velem.Tisztességes munkát akarok , nem milliókat, csak annyit hogy a v?legényemmel vehessünk részletre egy házat és gyermeket tudjunk vállalni.. de úgy latszik túl nagy álmok:(

Legjobb válasz: szia! Én ismerem az érzést nekem is érettségim van és most csinálom a második szakmám!Azt javaslom neked is végezz el vmi tanfolyamot,ami érdekel és szívesen csinálnád! Mert szakmára szükséged lesz ha nem most de késõbb mindenképp.Vannak elég jó képzések mindenütt az országba...ha a pénz a visszatartó erõ akkor munkanélküli központból jelentkezz ott ingyen végezhetsz számos tanfolyamot! Sok sikert!

szia! Én ismerem az érzést nekem is érettségim van és most csinálom a második szakmám!Azt javaslom neked is végezz el vmi tanfolyamot, ami érdekel és szívesen csinálnád! Mert szakmára szükséged lesz ha nem most de késõbb mindenképp.Vannak elég jó képzések mindenütt az országba...ha a pénz a visszatartó erõ akkor munkanélküli központból jelentkezz ott ingyen végezhetsz számos tanfolyamot! Sok sikert!
Hát...a munkaügyibe nagyon járj rá az oktatást intézõ ügyintézõre, mert nekem sok ismerõsöm van, aki hiába évek óta munkanélküli, nem támogatják a képzésüket...viszont, ha gimibe érettségiztél és még nincs szakmád akkor azt támogatja a kormány, csak nem tudom a feltételeket, nézz utána...munkát találni szerintem azért nehéz, mert a munkahelyek 98%a úgy kerül betöltésre, hogy egy ismerõst vagy ismerõs ismerõsének az ismerõsét veszik fel...a maradék 2%on osztozunk mi!
Most már a nyugdíjjasok után is kell járulékot fizetni, csak megjegyzés. Szerintem is az lenne a megoldás, hogy elvégzel valamilyen tanfolyamot, képzést, és azzal próbálkozol, meg persze nem szabad feladni, nem szabad elkeseredni, folytatni kell az álláskeresést, nem tudom mióta keresed, de sajnos ma Magyarországon ez nem megy könnyen, az átlag fél-egy év alatt talál valamilyen munkát.
alkalmi munkakat (pl.fesztivalok, valasztasztasok, szorolapozas) megeri kiegeszitonek mert keves idot is jol fizetnek. allando jelleggel, csak erettsegivel.... pincer, elado....ilyesmik. pincerkent ha ugyes vagy a baksis+fizetesbol mar egesz jol lehet allni. ami az egyetemet illeti..... vannak ingyenes helyek is, vannak segelyek, osztondijak, stb. manapsag xtem csak az nem megy egyetemre aki nem akar. ha nem akarsz, ugyis rendben van, de tenyleg fog kellenni tanulj vmilyen szakmat, maskepp nagyon nehez es allandoan bizonytalan lesz. esetleg ha tudsz nyelveket a maganora is jo kiegeszitonek.
az alapján amit írsz (érettségi és semmi több), azért mert nem értesz semmihez. Szerinted mire lehetne téged alkalmazni?
Operatornak se vesznek fel? Addig , , operátorkodnál'' ilyen összeszerelö cégnél, mig nem találsz valami jobbat. Csak azért írtam ezt, mert addig se vilnál munkanélkül.
, , volnál"


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van itt olyan, aki dolgozott már Angliában gyárban szalag mellett?

Milyen volt? Mik a tapasztalatok?

2

Milyen bruttó/nettó fizetésre számíthatok? (F/17)

Diákmunkát vállaltam immáron több mint egy éve.

A mostani tanév kezdetével módosítottam szerződést. Két hétben 5 napot megyek. (Naptári páros héten: hétfő, szerda és csütörtök; míg a Naptári páratlan héten: kedd, péntek) Az órabér a mindenkori minimál bér órabérének 113%-a. Szeptemberben 11 nap helyett 8 napom volt. volt 7 óra túlórám. (Egy pénteki 1 óra és egy szombati 6 óra)

Sajnos azonban ma egy hete eltört a bokám. 6 hét biztosan ki fog esni.

1. Hány nap betegszabadság jár nekem?

2. Jár-e nekem táppénz? Ha igen hány nap?

3. Melyiket hogyan számítják ki?

4. Mit jelent(het) fizetésemben, ha a sérülésem következtében a teljes október kimarad?

Köszönöm a segítségeteket?

1

Érdemes még most az év végén UK-ban munkát vállalni?

Érdemes belefeccölni az indulótőkét, és van esély stabil munkahelyre, vagy inkább a tavasz ennek az ideje?

3

Ti milyen tanfolyamot választanátok, ha visszamennétek Gyesről dolgozni?

Gyárban dolgoztam mint ellenőr,de szeretnék megújulni,mikorra visszamegyek,hátha kapnék más pozíciót,ami magasabb fizuval jár.Középfokú végzettségem van,számítógép ismeret,az akkori munkámhoz szükséges nyelvismeret,de több nem.
Esetleg beszéljek a főnökkel,hogy lenne e jobb ajánlata,ill.milyen képzés kellene hozzá?

2

Állásinterjú? Régóta nem találok munkát, választ se kapok, de ma hívtak hogy menjek állásinterjúra.

Mol kúthoz. Még nem voltam ilyenen. Mire kell figyelni? Milyen ruhában menjek? És mi az amit nem szabad mondani vagyis mi tabu? Ha a pénzt kérdezik, mit "szabad" mondani? Hogy se túl kevés, se túl sok ne legyen? Bocsi a sok hülye kérdésért de félek.

3

Szerintetek érdemes lenne megpróbálni a Credit Hill-nél dolgozni? Kereset szempontjából úgy tudom ideális .!

0

Sok egy 4tagú családnak a nettó ca.110e plusz 2családi és gyes mint jövedelem? (lakástámogatás és gyermekvédelmi támogatás miatt meg úgy általában) 3 éves és féléves csemeték esetén.

9

A pedagógus béremelésnek köszönhetően emelkedett az alapbérem. Az új bér szerint kapom a Tgyást és a Gyedet?

10 éve pedagógusként dolgozom, jelenleg 2 hetes kisfiammal vagyok itthon. Nem is nagyon foglalkoztatott a pedagógus életpályamodell, mert meg voltam róla győződve, hogy ez Gyeden lévőkre nem vonatkozik. Tegnap azonban aláírtam a kinevezésem módosítását, mely szerint 60 ezer Ft-tal emelkedett a bruttó bérem. Az új szerint számolják majd a gyermekágyi segélyt és a Gyedet is? A munkaügyesünk nem tudta megmondani...

2

Az értékesítős- jutalékrendszeres munkákból mennyire lehet megélni?

Aki ebben dolgozik, keres annyit legalább, hogy a közlekedését fizesse, és valamennyi még maradjon is?

6

Pályakezdőként szoktak hibázni a friss alkalmazottak? Ti vétetettek el bakit az elején?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!