Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen ma munkahelyet (1 db)

Miért ilyen nehéz ma munkahelyet találni?

Elkeserít, hogy hiába akarok dolgozni nem tudok.Nem azért mert válogatok hanem mert mindenhonnan elutasítást kapok. Betelt , már nem aktuális szavakat hallom állandóan. Érettségim van, egyetemre f?sulira nem mehettem mert nincs rá pénzünk..Dühös vagyok mikor látom h nyugdíjasokat vesznek fel mert utánuk nem kell adót fizetni, és elkeseredett hogy mi lesz velem.Tisztességes munkát akarok , nem milliókat, csak annyit hogy a v?legényemmel vehessünk részletre egy házat és gyermeket tudjunk vállalni.. de úgy latszik túl nagy álmok:(

Legjobb válasz: szia! Én ismerem az érzést nekem is érettségim van és most csinálom a második szakmám!Azt javaslom neked is végezz el vmi tanfolyamot,ami érdekel és szívesen csinálnád! Mert szakmára szükséged lesz ha nem most de késõbb mindenképp.Vannak elég jó képzések mindenütt az országba...ha a pénz a visszatartó erõ akkor munkanélküli központból jelentkezz ott ingyen végezhetsz számos tanfolyamot! Sok sikert!

szia! Én ismerem az érzést nekem is érettségim van és most csinálom a második szakmám!Azt javaslom neked is végezz el vmi tanfolyamot, ami érdekel és szívesen csinálnád! Mert szakmára szükséged lesz ha nem most de késõbb mindenképp.Vannak elég jó képzések mindenütt az országba...ha a pénz a visszatartó erõ akkor munkanélküli központból jelentkezz ott ingyen végezhetsz számos tanfolyamot! Sok sikert!
Hát...a munkaügyibe nagyon járj rá az oktatást intézõ ügyintézõre, mert nekem sok ismerõsöm van, aki hiába évek óta munkanélküli, nem támogatják a képzésüket...viszont, ha gimibe érettségiztél és még nincs szakmád akkor azt támogatja a kormány, csak nem tudom a feltételeket, nézz utána...munkát találni szerintem azért nehéz, mert a munkahelyek 98%a úgy kerül betöltésre, hogy egy ismerõst vagy ismerõs ismerõsének az ismerõsét veszik fel...a maradék 2%on osztozunk mi!
Most már a nyugdíjjasok után is kell járulékot fizetni, csak megjegyzés. Szerintem is az lenne a megoldás, hogy elvégzel valamilyen tanfolyamot, képzést, és azzal próbálkozol, meg persze nem szabad feladni, nem szabad elkeseredni, folytatni kell az álláskeresést, nem tudom mióta keresed, de sajnos ma Magyarországon ez nem megy könnyen, az átlag fél-egy év alatt talál valamilyen munkát.
alkalmi munkakat (pl.fesztivalok, valasztasztasok, szorolapozas) megeri kiegeszitonek mert keves idot is jol fizetnek. allando jelleggel, csak erettsegivel.... pincer, elado....ilyesmik. pincerkent ha ugyes vagy a baksis+fizetesbol mar egesz jol lehet allni. ami az egyetemet illeti..... vannak ingyenes helyek is, vannak segelyek, osztondijak, stb. manapsag xtem csak az nem megy egyetemre aki nem akar. ha nem akarsz, ugyis rendben van, de tenyleg fog kellenni tanulj vmilyen szakmat, maskepp nagyon nehez es allandoan bizonytalan lesz. esetleg ha tudsz nyelveket a maganora is jo kiegeszitonek.
az alapján amit írsz (érettségi és semmi több), azért mert nem értesz semmihez. Szerinted mire lehetne téged alkalmazni?
Operatornak se vesznek fel? Addig , , operátorkodnál'' ilyen összeszerelö cégnél, mig nem találsz valami jobbat. Csak azért írtam ezt, mert addig se vilnál munkanélkül.
, , volnál"


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy x reklámügynökségnél dolgozó ember, mennyit tud keresni havi szinten?

2

Magyarországon a színészek vagy a modellek mennyit keresnek?

1

Közszférában, kormánytisztviselőként (járási hivatal) kivehetek szabadságot próbaidő alatt?

Belépésnél azt mondta a hivatalvezető asszony, hogy van még 13 nap szabadságom. De ugye a kormánytisztviselőknek fél év próbaidő van. Tudom profitorientált cégnél nem vehetném ki, de vajon közszférában ez megengedett?

2

Nizzában, vagy Marseilleben mennyit kerehetnek buszvezetők nagyjából? Van valakinek franciaországi tapasztalata?

0

Lehet ilyet kérdezni?

Ma voltam egy üzletbe leadni az önéletrajzomat, és az első kérdése az volt a hölgynek, hogy van e gyerekem. Mi köze hozzá??? Szívem szerint ezt válaszoltam volna, de ebből ugye rögtön kiderül az igazság. Letagadni viszont nem fogom a saját gyerekem.
Ilyet még állásinterjún se lehetne kérdezni, vagy igen???

5

Aki vidékről jár fel Budapestre dolgozni annak fizeti a cég a bérletét?

tehát legalább a buszt vagy a vonatot? ez mindegyik munkahelynél így van?

6

Akinek érettségije van, azzal milyen közmunkát végeztetnek? Mennyi fizetésért?

5

Rossz pályát választottam hosszú távon?

Számvitelt meg pénzügyet tanultam. Nem fizikát, matematikát, vagy mérnöki tudományt.
Végül is nem értek semmi hasznoshoz.
27 éves vagyok.

4

Mennyit keres egy gépészmérnök?

Olyanok véleményére lennék kíváncsi akik személyes tapasztalat alapján tudnának válaszolni.
Az is érdekelne, hogy mennyi tapasztalattal és hol, milyen beosztásban.

7

Van működő üzletkötői/értékesítői állás?

Olyanra gondolok, ahol egy piacképes terméket kell eladni, valami mindennapi dolgot, pl élelmiszer, háztartási termékek, tisztálkodó/tisztítószerek, stb. Nem olyat, amit amúgy nem venne meg az ember. Gondolok itt a "forradalmi, egyedi, piacvezető" baromságokra.

Vagy ezekre a termékekre nem kell üzletkötő? Láttam pl egy hirdetést, ahol zöldség gyümölcsöt kellene kiskereskedéseknek eladni. Na pl. ennek van szerintetek értelme? Szerintem ezt mindjárt jobban el lehetne adni, mint az egyszeri "csodatermékeket".
Ti mit gondoltok erről? Tudtok ilyen jellegű munkákat?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!