Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen gyenge a magyar sportkommentálás (1 db)

Miért ilyen ritka gyenge a magyar sportkommentálás?

El?re leszögezem, hogy tisztelet a kivételnek ( ha van), illetve, hogy igen elfogultam szoktam kritikát gyakorolni.

Legjobb válasz: Én kifejezetten csipem Palikot mikor F1 et közvetit:) Csak szegény közvetitõtársát annyira elnyomja néha, mintha nem is hallané, ha mond valamit:D De szerintem még élvezetesebb, hogy ennyire beleéli magát :) Külön lehet rajta röhögni. Nekem ami nem teccik az a mûkorcsolya és a toronyugrás, szinkronugrás. Amikor monoton , unott nõi hangok ... Fociban hát ... azzal sem vagyok teljesen elégedett , de lehetne végülis rosszabb is :) NBA közvetitéseket viszont szeretem :) 17L

Én kifejezetten csipem Palikot mikor F1 et közvetit:) Csak szegény közvetitõtársát annyira elnyomja néha, mintha nem is hallané, ha mond valamit:D De szerintem még élvezetesebb, hogy ennyire beleéli magát :) Külön lehet rajta röhögni. Nekem ami nem teccik az a mûkorcsolya és a toronyugrás, szinkronugrás. Amikor monoton , unott nõi hangok ... Fociban hát ... azzal sem vagyok teljesen elégedett , de lehetne végülis rosszabb is :) NBA közvetitéseket viszont szeretem :) 17L


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik az a barbie-s mese, amiben Barbie 4 éves kora óta egy szigeten él, és utána elviszik egy királyságba? A kislányomnak kéne!

Folyton ez után nyavalyog, én meg nem tudom, mi a címe. Segítsetek4

2

Jelentkeznétek a műsorba?

Lesz egy új műsor az egyik kereskedelmi csatornán,ahol lakásokat újítanak fel.
Kisgyermekesek jelentkezését várják Budapest és vonzásköretében,akiknek felújításra szorul a házuk,lakásuk és nincs rá pénzük.
Nekünk nincs,2 gyerkőc van a családban.2 szintes ház és félpince,ami jelenleg ami kis kuckónk,de csak 2 helységből áll,fürdőszoba nincs,Wc kint,víz nincs,de szomszédtól kapjuk,ha kell.
A felső 2 szinten após van,vagyis a felső kihasználatlan,mert felújításra szorul.
Após része meg nem kis takarításra,mrt szörnyű az egész.
Ha netán bekerülhetnénk a műsorba,akkor égne a pofám,hogy milyen az,mrt nem tudom,hogy az egész házat átalakítanák,vay csak azt ahol vagyunk.
Apósé a ház,így szólok neki eme lehtőségről,de mindenkinek jól jönne ez az egész.
Szerintetek így van értelme jelentkezni a műsorba?

2

Mennyinek kell lennie egy UPC Direct műholdas tv jelerősségének?

Nekem most 80/97
Jelerősség jelminőség

0

A Ryan közlegény megmentése nagyon felkavaró?

5

Keresek egy régi TV reklámot, nem tudnátok segíteni?

Nagyon régen láttam ezt a reklámot, talán több mint 10 évvel ezelött, de azóta sehogy sem sikerült rátalálnom, se youtube-on, se máshol. A reklámban egy fazon ül egy asztalnál és eszik, talán valami tésztát. A háttérben van egy ablak, odakint sötét van és zuhog az eső. A sötétben megjelenik egy gyanús alak, majd lassan az ablakhoz sétál és meredten bámulja a zabáló fazont. Az egy idő múlva észreveszi ezt, fog egy távirányítót és átkapcsolja a TV-t valami gyerekműsorra, ugyanis mint kiderül az nem ablak volt. Végül elveszi a borsszórót az asztal közepéről, hogy beborsozza az ételét, és ekkor látszik a TV márkajelzése is. Értelemszerűen valami TV reklám volt, de azt sem tudom, hogy melyik cégé. Nem ismerős valakinek esetleg ez a reklám? Az is sokat segítene talán, ha legalább a márkát meg tudnátok mondani.

0

Hol lehet megnézni a 2013-as Teen Choice Awardsot?

1

Az Echo tv is olyan orbán seggnyalo mint a hirtv?

1

Régen láttam a Discovery n egy sorozatott ami egy roncstelepen játszodott és egy adott feladat volt pl egy homokfutót kellet építeni de csak az ott található anyagokból . Ennek mi volt a címe?

1

A fairy tailből hányadik rész az amikor luxust száműzi a mester és a végén visszaemlékszik amikor gyerek volt és hogy lett az a kéz mutatás amit szoktak mutatni az melyik részben van?

1

Irnátok nekem jó kaland és történelmi filmeket?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!