Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen gyenge a (36 db)

Miért ilyen gyenge a körmöm? Hogyan erősítsem meg?

Folyton beszakad, nagyon vékony. Sosem volt ilyen gyenge a körmöm, mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: Nem rágod véletlen? Ha sok víz/nyál éri akkor szokott gyenge és vékony lenni.

Nem rágod véletlen? Ha sok víz/nyál éri akkor szokott gyenge és vékony lenni.
Egy idõben nekem is nagyon gyengék voltak a körmeim, kb. papírvékonyságú. Nagyon rossz volt, mert bármit csináltam beszakadt a körmöm. Nagyon sokmindent kipróbáltam, de semmi nem használt igazán. Aztán rátaláltam a lovely körömlakkjaira. Én a körömnövekedést serkentõ lakkot vettem meg, már az elsõ használat után éreztem jótékoony hatását. Nekem egyébként erõsebb is lett tõle a körmöm, ma már sokkal egészségesebb, erõsebb a körmöm és most már egész szépen meg tud nõni (korábban pl. elképzelhetetlen volt, hogy francia manikûrt csináljak, annyira rövidek voltak a körmeim, ma már ez nem jelent problémát). Én csak ajánlani tudom ezt a lakkot, kb. 400Ft a rossmanban. Egyébként a lovelynak van körömerõsítõ lakkja is, azt hiszem calcium és c-vitamin van benne, szerintem az is jó lehet!
Szerintem valamilyen vitaminhiány állhat a hátterében, szerintem többre mész azzal, ha belsõleg próbálod meg pórolni változatos étrenddel, ha kell szépségvitaminokkal.
A kérdező hozzászólása: Ezt a lovely lakkot mindenképpen kipróbálom, köszönöm. Nem, nem rágom, és mûkörmöm sincs, hogy attól gyengülne el. Egészségesen táplálkozom, mozgok rendszeresen. Pl. napi 1-2 pohár facsart narancslevet megiszom.
RÉPAA mikor nekem nagyon töredezett aztmondta az orvos egyek sok répát és elmúlott, mondjuk biztos mondta volna milyen vitamin, de tudja hogy nem szedek gyógyszert uh ilyennel már nem is próbálkozik...

Miért ilyen gyengék a Pszi jelenségek?

Statisztikailag bebizonyították a mikroPK telepátia és prekongníció létezését. (Például a Ganzfeld kísérletben az elvárt 25% helyett 33%-ot teljesíttettek.)

Legjobb válasz: Szerinted ha az általad emlegetett kísérlet(ek) végzõi nem tudnak rá magyarázatot, akkor itt majd kapsz?

Szerinted ha az általad emlegetett kísérlet(ek) végzõi nem tudnak rá magyarázatot, akkor itt majd kapsz?
Mert az ufók génmanipulációvbal kiszedték a psi képességeket
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek jogos. Csak mivel nem olyan régen kezdtem e felé érdelõdni, az ismereteim nyilván behatároltak. Viszont a neten nagyon nem találtam újdonságot, szakirodalom meg még jelenleg nem áll rendelkezésemre, így gondoltam hátha rendelkezik valaki behatóbb ismeretekkel.
"Statisztikailag bebizonyították..." -rég rossz. Statisztikával semmit sem lehet "bebizonyítani"! (ezzel foglalkozom, tudom mit beszélek)
A kérdező hozzászólása: Ha úgy vesszük a fizikával kapcsolatos mérések sem teljesen igazak. Használnak pl regressziós egyenest stb. Itt nem olyan erõsen, de látszódik egy szignifikancia. Ha érdekel itt van az oldal ami a legtisztábban foglalkozik a témával: [link] Szóval a pszi létezõ dolog, mérhetõ a hatása, csak gyenge, egyelõre nem tûnik hol használhatónak. És arra lette volna kíváncsi, hogy azok akik komolyan foglalkoznak ezzel, ergo nem dobják el "materialista gõgbõl" és nem is képzelnek bele mindenféle "spirituális maszlagot" azok mit tudnak arról, hogy pszi miért ilyen kicsi?
Na hát akkor te se sokat értesz a szakmádhoz :-P Mindent csak statisztikailag lehet bebizonyítani, mert egyedi esetbõl nem lehet levonni semmit Az idegenek a pszi képességeinket legyengítették alaposan, amikor megalkottak minket a sajáét képükre, ez a magyarázat
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Na hát akkor te se sokat értesz a szakmádhoz :-P Mindent csak statisztikailag lehet bebizonyítani, mert egyedi esetbõl nem lehet levonni semmit." Nem erre utaltam. Statisztikailag bizonyos hibával lehet hipotéziseket vizsgálni, de mindig ott van a tévedés lehetõsége. Elsõ és másodfajú hiba lehetõsége (attól függ, hogyan döntünk). A statisztikai következtetések elméletében sohasem beszélhetünk olyan bizonyosságról, mint a logikai következtetéseknél. Ha jól csináljuk, legalább a tévedések valószínûségérõl tudunk nyilatkozni (bizonyos feltételek, pl eloszlás mellett). (Azonban számos esetben tévedések, vagy a feltételek durva megsértése történik, vagy pl bizonyos hibák halmozódásának nem figyelembe vétele.) Nem ez az egyetlen út a tudományos megismerés során és a logikai bizonyosságot nem szabad keverni a statisztikai szignifikanciával...
A kérdező hozzászólása: Nem kétséges hogy a mérések mindig hordoznak magukban kétségeket. Elvégre végtelen számú és pontos kísérletet nem is végezhetünk el. Az adott oldalon sem azt mondják, hogy 100%-ig igaz, viszont elég kicsi a valószínûsége, hogy nem. Mellesleg a logikai mûveletek során valóban 100%-os igazságról bezsélhetünk, a probléma ott csupán az, hogy nem a valóságról szólnak, hanem absztrakt rendszerek. A pitagorasz tétel nem azért igaz, mert ha rajzolok egy derékszögû háromszöget a^2+b^2 tényleg c^2 lesz, csupán levezethetõ az axiómákból. A fizikai rendszereknek épp ezért van mindig egy absztrakt kerete, meg egy valós mintavétele, s ha az elõbbit nem támasztja alá az utóbbi, akkor korigálják. A bökkenõ az pont az, hogy az utóbbi soha nem lehet biztos. Viszont úgy látom kifejezetten a témához nem szólnak sokan hozzá. Kár.

Miért ilyen gyenge a hajam és hogy tudnám erősíteni?

Kb egy évig vasaltam gyakran. Minden hajmosás után úgy állt, mint a szénakazal, úgyhogy megint kivasaltam. Ördögi körbe kerültem.Tavaly júniusban sikerült ezzel leállnom, azóta kb ötször vasaltam, viszont még mindig görbék a hajszálaim, teljesen megkárosodtak fizikailag, a legutóbbi vasalás óta meg még rosszabb,mint valaha.Mit csináljak vele?

Miért ilyen gyenge a vérzésem?

Általában 15.-én(vagy pár nap csúszással)szokott megjönni a menstruációm,viszont most 22.-én jött meg és nagyon gyenge,szinte alig van.Mi lehet a gond? Terhes biztos nem vagyok és mindenhol csak annyit találok erről,hogy valószínűleg lelki okai vannak annak,hogy nem rendes a vérzésem.

Legjobb válasz: Nem csak lelki okai lehetnek, ezért jó lenne ha elmennél orvoshoz. Kivéve ha nem olyan régóta menstruálsz, az elsõ években még belefér.

Nem csak lelki okai lehetnek, ezért jó lenne ha elmennél orvoshoz. Kivéve ha nem olyan régóta menstruálsz, az elsõ években még belefér.
A kérdező hozzászólása: Már kb 3 éve és elmegyek a héten orvoshoz csak nagyon félek, hogy mit fog mondani(bár más problémám nincs)
Nagy baj biztos nincs, de ha elmész dokihoz úgyis kiderül. Ne félj!

Most miért ilyen gyenge a wifi?

Újratelepítettem a laptopomat,azóta nem fogja a wifit a ház túlsó felében. Ez azért furcsa,mert elõtte tökéletek volt.

Legjobb válasz: Szedd le azt a drivert, ami akkor volt fent, ami elõtt újrahúztad volna.

Szedd le azt a drivert, ami akkor volt fent, ami elõtt újrahúztad volna.
A kérdező hozzászólása: Ha tudnam... az igazsag az hogy bolti driverek voltak rajta, ujrarakas utan en szedtem le. Routerel nincs gond tabon jo.

Miért ilyen gyenge a projektoros fényszóró a C Vectrámban?

Az a lényeg, hogy szépen világít meg minden, egy zárt helységben, vagy állva. De amint elindulok, olyan mint, ha nem lenne olyan erõs. Inkább az út szélét világítja. De azt nagyon 180 fokban bevilágít. De elõre alig. Ez zavarni is szokott néha. Szervizben állították be. Lehet, hogy elöregedett valami benne? Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Ja, és hagyományos izzó van benne.

A kérdező hozzászólása: Ja, és hagyományos izzó van benne.
Sokan embertõl hallottam már, hogy a projektoros fényszórók hagyományos izzókkal elég haloványak. Lehet megérné megpróbálni valami nagyobb teljesítményû színezett burás izzóval, hátha ( csak a foncsorozást meg ne süsse). Lehet csak parasztvakítás, de nekem az alap H4 után a kék búrás GE Megalight fénye rendesen megváltás. :) A lámpabura nincs esetleg bemattulva? Azon polírozással lehet segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. Nem értek annyira, hozzá lehet, hogy az izzó a baj.

Miért ilyen gyenge a fényerőssége a telefonomnak?

Mostanában vettem észre, hogy az Xperia U telómon még max fényer?sségre állítva sem látszik normálisan a képerny?, rádásul alig veszek észre különbséget a min és max fényer? között. Viszont amikor megvettem szinte kiégette a szememet, olyan jó volt a háttérvilágítás. Nincs frissítve ICS-re és az auto fényer? szabályozás is ki van kapcsolva. Van valami ötletek, hogy mi okozhatta ezt?

Legjobb válasz: kapcsold be az automatikus fényerõt, ha így sem jó akkor telepítsd újra a ROM-ot

kapcsold be az automatikus fényerõt, ha így sem jó akkor telepítsd újra a ROM-ot

Miért ilyen gyenge a forint az utóbbi hetekbe?

A végtörlesztés körüli 'mizéria' miatt?

Legjobb válasz: Nem csak! Inkább a Görögök agóniája miatt. Nõ a kockázat, hiszen a Görögök 99,9% hogy bedõlnek az okoz egy árfolyam lökést és még nagyobb befektetõi óvatosságot, ami bedönti az Olaszokat Spanyolokat és minket is és sokakat.

Nem csak! Inkább a Görögök agóniája miatt. Nõ a kockázat, hiszen a Görögök 99, 9% hogy bedõlnek az okoz egy árfolyam lökést és még nagyobb befektetõi óvatosságot, ami bedönti az Olaszokat Spanyolokat és minket is és sokakat.
röviden: kockázati felár
A végtörlesztésre is spekulálnak néhányan, meg a görög csõd is "bizonytalanságot" okoz.
A gazdaságunk tényleges hanyatlása miatt, -nem forog a pénz, nincs munkahelyteremtés, és a többi amit a médiákból hallani... Talán januárban az új miniszterek kitalálnak valamit , -még az elkövetkezõ fityisz-éveire!

Miért ilyen gyenge a wifi jelerőssége? Hogyan lehetne megnövelni, vagy inkább mi a hiba oka?

20-40 % os a jeler?sség még akkor is ha közvetlenül a jeladó mellett vagyok, szóval fal sincs köztünk. És gondolom emiatt hogy [email protected] a jel a letöltésem is 5 kbps... Vagy ez más miatt van ? Leger?sebb védelemre van állítva, tehán nem törhették fel meg nem is lakik itt a közelbe senki olyan, csak nénik, azok meg szoktak ilyenen ügyködni. Nem is a wifi vev?készülékkel van a baj, mert már használtam a laptopot tesómnál is ahol a rosszabb routert 80% osan fogtam egy emelettel feljebb és így 300 kbps el tudam letölteni (asszem 5 megás volt a net) Mi lehet a baja? Valami a beállításokkal van? És mi ?

Legjobb válasz: Talán egy másik Wi-Fi AP a környéken bezavarja. Válts a router -en Wi-Fi csatornát.

Talán egy másik Wi-Fi AP a környéken bezavarja. Válts a router -en Wi-Fi csatornát.
A kérdező hozzászólása: már próbáltam, de így se jó sajnos amúgy automatikusan mindig a 4 est választja ki magának, már próbáltam manuálisan a : 1, 6, 7, 12 de semmi változás, máshol lesz a bibi
Én ma kaptam egy spam reklámot amiben WIFI jelerõsítõt akarnának rámsózni drága pénzért. 12900Ft. + postaköltség. Ez az: http://wifi-jelerosito.com/ Ugyanezt az Ebayen házhoz szállítva 6500Ft.-ért megkapom.

Mi a véleményetek Tomori Zsuzsa incidenséről? Szerintetek miért ilyen gyenge a magyar válogatott?

Azt hittem sokkal többre képesek a lányok.. =/

Legjobb válasz: végülis az 5. hely sem olyan rossz...szerintem örülni kéne hogy legalább eddig eljutottak a lányok :)

A kérdező hozzászólása: végülis az 5. hely sem olyan rossz...szerintem örülni kéne hogy legalább eddig eljutottak a lányok :)
Én is csalódtam meg még jó sokan.
szerintem van pozitív dolog ... van védekezésünk!!! ráadásul nyitott is... de a támadásunk elképzeléstelen gyengus...de Görbével Zácsikkal Szucsánszkival Kovacsiccsal Bulathtal és sok gyakorlással ki lehet ezt küszöbölni...
tomori mentálisan gyenge sajnos... :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!