Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen az emberek, hogy észre (2 db)

Miért ilyen közönyösek az emberek, hogy észre sem veszik, talán a másiknak segítség kellene?

Pár napja lerobbantam az autóval.Egy órát álltam a küls? sávban, közben a forgalom simán ment mellettem, vészvillogtam, ledudáltak, a két kicsi gyerekem persze velem volt, a fél éves fiam a kezemben, mert már nagyon ny?gl?dött.Többen megjegyezték milyen aranyos baba, még rend?rautó is ment el mellettem, belenéztek a képembe, és mentek tovább.Nekem vannak túl nagy elvárásaim?

Legjobb válasz: 1.) Mindenki idegbeteg módon rohan a pénz után, és a "drága" idejüket nem pazarolják másra! :( 2.) Magyarországon jelenleg 11 millió mobilos van, és biztos úgy gondolták már hívtál segítséget mobilon. 3.) Rendesen beleverték az emberek fejébe a trükkös lopásoktól való félelmet: http://www.hasznoshirek.hu/?module=news&action=show&nid=27669

1.) Mindenki idegbeteg módon rohan a pénz után, és a "drága" idejüket nem pazarolják másra! :( 2.) Magyarországon jelenleg 11 millió mobilos van, és biztos úgy gondolták már hívtál segítséget mobilon. 3.) Rendesen beleverték az emberek fejébe a trükkös lopásoktól való félelmet: http://www.hasznoshirek.hu/?module=news&action=show&nid=27669
attól, hogy valaki vészvillógóval áll a külsõ sávban még nem következik semmi. Ha nem jelzel, hogy álljunk meg én sem állnék meg neked. Ha nem egyértemlû a szituáció, mint amikor egyszer olyan kocsihoz álltunk meg amibõl dõlt a füst, akkor nincs okunk megállni. Nemegyszer találkozik az ember a külsõ sávban vészvillogóval álló kocsikkal, akik éppen eszegetnek, tornáznak, a kutyájukat xaratják, vagy csak éppen ott volt "parkolóhely" stb. Nem tudom megtetted-e, de ha nem integetsz, akkor ne várj túl sokat.
Már bocs hogy ezt mondom de a magyarok Bunkók! Amikor megyek az utcán sok ember aki jön velem szenbe elég ha csak rájuk nézek már gyilkolni tudnának a tekintetükkel.AKülföldön sokkal másabbak az emberek.Amikor kint voltam tavaj nyáron sokkal kedvesebbek az emberek és szinte több embert lehet ott látni mosolyogni.Magyarországon meg olyan mintha a halottak országában sétálnék a múmiák között.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.válaszoló!Bocs azt nem írtam pontosan hogy a fél éves gyerekem a kezemben nyûglõdött, miközben vizet próbáltam tölteni fél kézzel a tûzforró tartályba, amibõl dõlt a gõz. Én azt gondoltam akkor ez elég egyértelmû.De ebben az országban komolyan mondom még a haldoklókon is átsétálnának az emberek.Sokszor szégyellem magam mert azt hiszik minden magyar ilyen.
Bocsáss meg, hogy nem a feltett kérdésre válaszolok, azt már megtették helyettem mások. A kommentedben leírtak keltették fel a figyelmemet, és arra szeretnék reagálni: Ha felforrt a hûtõvized, sose nyisd fel a tartályt, mert a kicsapódó gõz balesetveszélyes! Hagyd alapjáraton a motort járni, amíg le nem hûl! Ezután szabad csak utántölteni, elkerülendõ annak a veszélyét, hogy a "tûzforró" motorba töltött hideg víztõl a motor károsodjon! Sajnálom a történteket, de remélem azért valamilyen formában tudtam segíteni?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt nem tudtam, én leállítottam a motort, mert így láttam arra mielõbbi esélyt hogy egyrészt lehûl valamennyire, másrészt meg hogy föl tudjak állni a tõlem kb.5 m - re lévõ járdaszegélyre:( Köszönöm a válaszodat!
Jobb, ha megmutatod fogorvosnak/szájsebésznek vagy akár bõrgyógyásznak. Lehet, hogy csak egy aphta, de azért jobb ha szakember is látja.
A kérdező hozzászólása: már rájöttem hogy szájpadlásmandula gyulladás azért a további tippeket szívesen várom! Megy a zöld mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!