Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen az emberek, hogy (63 db)

Mert nagyon sok emberben túlteng a rosszindulat! Sajnos...
Sajnos borzasztóan irigyek az emberek. Nézz meg egy olyan kérdést, amire elvileg nem lehet rossz választ adni. Pl. hová mentek nyaralni? Aki leírja, hogy Horvátországba, a Balatonra vagy mindegy, hová, azt lepontozzák. Aki azt írja, hogy évek óta nem jár nyaralni, mert munkanélküli és nincs rá pénze, azt felpontozzák vagy egyáltalán nem minõsítik a válaszát. Pedig ugye mindenki korrektül a kérdésre válaszolt. Mi ez, ha nem irigység? Másik fele a sok gyerek, kamasz, akik suli után ide jár szórakozni, arcoskodni, név nélkül ugye könnyû játszani a kemény felnõttet, és beszólnak baromságokat, aztán jót röhögnek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen... Én is egy 16 éves srác vagyok és ha valamit nem tudok megkérdezem.. De nem értem az ilyeneket! ez a magyar társadalom...
Ha vki vmi arcpirítóan rosszindulatú, beképzelt kérdést ír ki, akkor hajlamos vagyok az õ szintjén válaszolni. De ezt tényleg csak az kapja tõlem, aki szerintem megérdemli (pl. nyafogó liba, aki szakított a pasijával, aztán kutyázza a pasit, amiért az albérletbõl elvitte azokat a cuccokat, amiket õ - mármint a pasi vett - mert ha az albérletbe vette, akkor hagyja meg neki...). De irigykedésbõl sosem voltam bunkó. Irigykedni szoktam, de tudom, ez az élet rendje, meg hogy a másik is ugyanúgy megérdemelheti a jólétet.
Azért az olyan kérdéseknek, amikre a google is elsõre kidobja a választ, semmi keresnivalója az oldalon. Ezekre én is oda szoktam szólni, hogy akár magától is megkereshette volna az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Értem és igazad van! :) ha bunkó akkor én is az vagyok de ha valaki jó indulatú kérdést tesz fel és bunkó válasz jön akkor azt az embert ott verném agyon!! arcoskodnak név nélkül..
A kérdező hozzászólása: De az miért baj ha ide irja és egy embertöl várja a választ és nem egy géptõl?? És ha le irod neki pár mondatba az neked max 2 perc neki meg egy apró öröm hogy valaki segitetneki…
Mert sokan hulye kerdeseket tesznek fel, es masoknak az agyara mennek ezzel.... Csak bennuk van az a kesztetes hogy csakazertis irjanak vmi bunkosagot

Mióta megszületett a babám, a barátnők hirtelen eltávolodtak, nem hívnak, nem jönnek. Miért ilyenek az emberek? Attól, hogy gyermekem született még ugyanolyan vagyok, ugyanúgy vágyom a társaságra.

Az úgynevezett legjobb barátn?mmel rendszeresen tartottuk a kapcsolatot hosszú hosszú évek óta, most 1 éves a babám és még egyszer sem látta!!! Nemhogy nem látta, még a telefont sem emelte fel, csak az els? hónapban. Néhány kollegan?mmel is nagyon jóban voltunk, most mégsem jelentkeznek, így kicsit rossz érzésekkel megyek vissza a munkahelyemre.

Legjobb válasz: Ès te jelentkezel? te hívtad öket? kérdezted a legjobb barátnödet hogy átmenne? vagy elmenne veled sétálni vásárolni? hívtad a volt kolléganöket hogy ha legközelebb mennek közösen enni akkor te is elmennél? szerintem ök azt gondolják hogy te begubózodtál a gyerekkel, és neked az a fontos, ök nem zavarnak.

Ès te jelentkezel? te hívtad öket? kérdezted a legjobb barátnödet hogy átmenne? vagy elmenne veled sétálni vásárolni? hívtad a volt kolléganöket hogy ha legközelebb mennek közösen enni akkor te is elmennél? szerintem ök azt gondolják hogy te begubózodtál a gyerekkel, és neked az a fontos, ök nem zavarnak.
nálunk ugyanez a helyzet.a kolléganõim közül volt egy pár, akire azt hittem, hogy barátnõm.az elején hívogattak, jöttek, de kb fél éve nem jönnek, az egyiknél kb 3 hónapja várom, hogy visszahívjon.én hívogattam egy ideig hívtam õket, de aztán nem, én sem vagyok rosszabb, mint õk.az, hogy munkaidõ után eszükbe sem jut, hogy felhívjanak.és csak azt várják, hogy a kicsivel buszozzunk át a városon és menjünk be hozzájuk.én erre annyit mondtam, õk is tudják, hol lakunk, ha nagyon akarják, el tudnak jönni látogatni.de már hamarosan úgyis elköltözünk, hátha ott lesz valaki, akivel jóban lehetnék.csak tényleg sz.r érzés ez. aki meg legjobb barátnõnek tartja magát és 1 év alatt nem volt ideje elmenni a babádat, hát mindennek nevezném, csak nem barátnõnek.nincs a környékeden kisgyerekes anyuka, akivel tudnál barátkozni?
A kérdező hozzászólása: 10.32 ment a privi!
falun lakunk, de ha varosba laknek en sem vinnem a gyereket jatszoterre, az a sok rosszindulatu anyuka, a sok pletyka kiborito!nekem a legjobb baratnom 20km lakik tolunk mar amikor itthon van mert kulfoldon el, de most hogy itthon volt en voltam nala mert o nem tudott eljonni, nincs abbol semmi ha te megy, nincs az eloirva sehol hogy nekik kell menni mindig, azert mert neked babad van!6 honapos a babam de en mindenhova viszem magammal, baratnok, seta, kavezas, attol az elet nem all meg sot boldogabb hogy gyerek van.menj te ha ok nem mennek, persze 1*2* aztan ha neha nem mennek ok is akkor felejtoek, van millio egy mas ember aki pont a te baratsagodra var!
Nekem is van sajnos ilyen tapasztalatom. Fõleg a gyermektelenek távolodtak el. Az egykori legjobb barátnõmmel már annyira eltávolodtunk, hogy már nem is hiányzik, inkább haragszom rá. Egyetlen egyszer látta a lányomat, (most már 4 éves) de akkor sem érdekelte a gyerek. Szinte r se nézett. Utána sokáig nem is beszéltünk, találkoztunk, aztán 1 év után én kezdeményeztem még egy találkozót, elmentem én hozzá. Fél napig nála voltam, és egyszer nem kérdezett rá, hogy hogy van a kislányom, mit csinál, milyen, stb. Csak levágott egy monológot, hogy õ úgy sajnálja a gyerekeseket, mert csupa lemondás és depresszió az életük... Na, itt elvágta magát nálam. Fõleg azért, mert tudom, hogy a barátságunk 10 éve alatt mindvégig gyermekre, családra vágyott, csak sajnos mindig hülye pasikat fogott ki, nem jött össze egy normális kapcsolat sem. Mikor ezt mondta, már 40 éves volt, szóval biztos hogy a saját szomorúságát próbálta azzal álcázni, hogy elkezdte játszani az öntudatos szinglit. De nálam ez akkor is az utolsó csepp volt. A második gyereket még nem is látta, pedig tudja, hogy megszületett, egy SMS-en kívül semmi reakciója. Egyébként van egy nagyon kedves rokonom, akinek szintén nem lehetett soha saját gyereke eü. okból. De õ nem taszította el magától a gyerekes ismerõseit, hanem pont, hogy minden gyereket kicsit a sajátjaként imádott, pótmamáskodott, vitte õket mindenféle programokra, vásárolt nekik, stb. Ez már kb. 20 éve így megy, azóta már több generáció felnõtt, van, ahol most már pótnagymama, de mindig kb. 5-6 gyerekkel törõdik egyszerre. Mind rokoni, baráti körbõl. Õ így élte ki az anyai hajlamait, és közben a barátságait is tudta ápolni. Miért nem tudja a legtöbb ember így csinálni?
Velem is hasonló a helyzet!Tényleg furák az emberek! Hozzám is érdekes módon azok jöttek, akikkel nem voltam olyan szoros kapcsolatban, meg is lepett a kedvességük, míg az állítólagos barátnõm azóta felém sem néz. Én sem igazán értem mindezt, és nemcsak a babás helyzet tekintetében, hanem alapjában is egy kissé ki vagyok ábrándulva a barátságból... De nagyon örülök annak a pár embernek, aki gondol rám!!
Sajnos én is pont ugyan ilyen helyzetben vagyok, így át tudom érezni! Nekem a legjobb barátnõm eddig 2x látta a babámat (semmit nem hozott) és kb. ennyiszer is hívott telefonon, mindig én hívom, õszintén nagyon rosszul esik, hogy õ nem is keres sehogyan sem... se telefon, se egy e-mail vagy iwiw! De, ha én nem hívom akkor el sem jött volna! Nem mondok neki semmit, mert nem akarok veszekedést...egy hónapig nem hívtam, kíváncsi voltam keres-e, szerintem ha én nem hívom neki eszébe sem jutott volna sajnos! A szülinapomat is elfelejtette, 2 nap után hívott fel, én mindig megköszöntöm idõben! Neki nincs gyereke, de amíg meg nem lett a pici majdcsak napi kapcsolatban voltunk! Mindig mondja, hogy eljön, meg szeretne már látni minket, de csak ígérget! A kolleganõim is mondják, hogy hívnak, de õk is csak ígérgetnek, én meg már belefáradtam, hogy mindenkit nekem kell megkeresnem, mert nekik eszébe sem jutok!Csak jól esne egy e-mail vagy írnának az iwiwen vagy bármi, mert azok keresnek akikre nem is számítanék! Ez viszont jól esik! Én abban bízok, hogy a barátnõm egy kicsit magába száll! Csak nagyon rossz lesz így visszamenni a munkahelyre dolgozni, meg most is bemenni és megnézni õket, hiszen minek menjünk, ha nem is kíváncsiak ránk?! Viszont, ha bemegyünk örülnek nekünk vagy ez csak a látszat?!! Sajnálom, hogy a barátnõd nem érdeklõdik felõletek és még nem látta a babádat és nem is nagyon keres titeket! A megoldásra még én sem jöttem rá, mert igaz, hogy meglett a pici az ember megváltozik, de a barátokra akkor is szükség van, szerintem ez a kötõdés nem változik! legalábbis részemrõl nem...de ezek szerint a barátnõk nem tudnak mit kezdeni a helyzettel.... Ha gondolod írj privátban! Mennyi idõs a babád? Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett az üzenet! 7 hónapos kislány anyukája!
Hívd fel, mondd meg neki higy ekkor meg ekkor nincs-e kedve elmenni veled kávézni vagy vásárolni stb. Kezdeményezz te! Ha vissza mondja hogy nem jó neki bla bla bla, akkor tényleg nem èrdekled! Engem sem nagyon hívnak, 3 jó barátnõm van/ volt! Havonta 1-2x telefonon beszélünk, de ha elunom magam, valamelyiket felhívom nincs-e keve velem eljönni valamerre, kaphatóak rá! Bár én viszem a gyereket, mert nincs kire hagyni. Igaz fárasztó az ilyen nap, de várom, kimozdulunk legalább!
A barátnõdnek van gyereke? Hány éves? Mert ha még nincs, akkor valóban nehéz neki beleéreznie magát a Te helyzetedbe és ilyenkor távolságot tartanak. Na nem azért, mert már nem szeretnek, hanem azért, mert egy új szerepben vagy és õk ezzel talán nem tudnak mit kezdeni. Lehet, hogy el kell telnie több idõnek, esetleg amikor neki is gyereke születik újra közelebb kerültök egymáshoz... a jó barátok mindig visszatérnek...
A kérdező hozzászólása: Igen, hívtam már õket, még mikor a lányom pár hónapos volt. Gondoltam, majd õk is hívnak, hisz egyre nagyobb a pici, jobban rá tudom hagyni bárkire, és eltudok velük menni bárhová. De nem hívtak. Nem nekik kéne érdeklõdni, hogy hogy vagyunk, vagy hogy egyáltalán eljönni megnézni a babámat? Ami pedig a "legjobb barátnõmet" illeti, már nemhogy legjobb, semmilyen barátnak nem tekintem. Csak egyszerûen marha pocsék érzés, hogy ezt kapom tõle. Nem ilyennek ismertem, nagyon nagy, hatalmas csalódás. De igen, itt ahol lakom vannak babás anyukák, egyikük szinte sosincs itthon a gyerekkel, panelban lakunk, sokat mennek nagyszülõkhöz, másik anyuka pedig nem igazán barátkozós típus... Õk játszótérre sem járnak, mi igen, már szóltam nekik, hogy jöjjenek, de azt mondta nem hozza a picit játszótérre. Hogy miért, nem tudom, de még tényleg nem voltak egyszer sem.
Sajnos sok ilyent hallani:(! Velem nem ez van szerencsére fõleg h többnyire nekik is már baba.DE a kolleganõim közül pont akikkel a legjobb volt a viszonyom azok tüntek el nem keresnek.Akikkel kevésbé jóban voltam velük heti szinten megvan a kapcsolat érdekesek az emberek igen!
én már túl vagyok rajta, hogy a kollegáim nagyívben leszarták, hogy babám született... pedig jó kollektíva voltunk, sokat jártunk el együtt meló után. A barátnõim pedig akik valóban azok voltak eddig is, továbbra is keresnek és jönnek látogatni. Ilyenkor derül ki, hogy ki is az igazi barát.
A kérdező hozzászólása: Ami a pesti játszóteret illeti, hát igen, vannak érdekes anyukák-apukák! Igazából én sem szeretek kijárni, de ha sétálunk, és elmegyünk a játszótér mellett, a kislányom annyira örül, nevet, vigyorog, tapsol, hogy menjünk be! Én vidéki vagyok, de Pesten élek, és sokkal de sokkal másabbak a városi emberek, mint "mi". Egyáltalán nem barátságosak, igazából a közvetlenséget sem nagyon vettem észre. Nem mondhatnám, hogy barátkozni akartak. De nem is a játszótér a lényeg, hanem a barátok, kollegák, akik elfelejtettek. Magányosnak érzem magam néha.

27 éves szűz férfi kérdezi, hogy miért ilyenek az emberek?

Először is szeretném leszögezni azt hogy nem keresek párt, se alkalmi kapcsolatot, szóval privát leveleket mellőzzük ha kérhetem. Nagy vonalakban a lényeg: Egyre többször találkozom azzal, hogy amikor kiderül hogy 27 évesen nincs senkim, egyből mindenkiből kerítő illetve kerítőnő akar kibújni, és össze akar hozni engem az első szembejövő csajjal az utcán, unkahelyen, étteremben, stb. Miért van ez? Mi közük van az én életemhez? Nagyon jól megvagyok én az életemben egyedül, van saját lakásom (hitelmentes, saját tulajdon), megtakarított pénzem, amin egy + lakást tudnék vásárolni, illetve egy jó állásom aminek köszönhetően évente 2 hónapot külföldön tölthetek Anglia 1 hónap és Franciaország 1 hónap - igaz munka miatt, de jut idő városnézésre is. Azért nincs senkim, mert nem hiányolok senkit. Engem nem zavar sem a szüzességem, sem a női nem. Kérdésem lényege, hogy más, akinek semmi köze az életemhez, mert csak egy futó ismerős akivel félévente látjuk egymást, az miért akarja az én életemet befolyásolni úgy, ahogy nekem nem tetszik? Csak jót akarna? de nekem nem tesz ezzel jót, csak rosszat. Miért nem tudja elfogadni hogy ez így jó nekem, ahogy van? Na mindegy, több mint való sosem fogom erre megtudni a válasz. De azért kíváncsi vagyok a véleményekre.

Legjobb válasz: Ha te jól érzed így magad a bõrödben, nem mindegy, hogy mit mondanak mások?!

Ha te jól érzed így magad a bõrödben, nem mindegy, hogy mit mondanak mások?!
Az emberek alapvetõen a saját elképzeléseik szerint akarnak mindenkinek segíteni. Elveszik a pincértõl a kaját, ezzel csak azt érik el, hogy rájuk borul az egész. Saját párkapcsolati/egyéb meglátásaikat húzzák rá másokra, mert azt hiszik, hogy mivel Õk így jól érzik magukat, mások is csak így tudják jól érezni magukat. Jó szándék vezérli õket szerintem, bár tudom, hogy zavaró. Szépen, kedvesen állítsd le õket.
Hallod, én lesz.rom, hogy nincs nõd és nem is akarsz, de komolyan. Viszont érdekelne, hogy hogy sikerült 27 évesen saját lakást és ennyi pénzt összeharácsolnod? Mert én esélytelennek látom, hogy 27 évesen ideáig jussak, és érdekelne mi a titkod? Leírhatod privátba is, ez tényleg érdekel. :D
Szerintem te aszexuális vagy, na én a te fordított éned vagyok, szexmániás, nem is tagadom, egy perverz, szexmániás férfi vagyok. De míg te jutottál valamire az életben én a hatalmas szexéhségem miatt csak a csajokra koncentráltam. A te életed jobb, hidd el, ha nõ nélkül kibírod, csak irigyelni tudlak.
Ha tényleg annyira jó, akkor szerintem nem írtad volna ide ezt a kérdést.
Miért zavar ez téged? Örülnöd kéne hogy foglalkoznak veled. Ez jelenti azt hogy érdekli õket a sorsod.
Nem olyan jó dolog a magány, hidd el :)
6! Nyilván szülõi segítséggel. Csak így vagányabb elõadni.
Mert meleg vagy.
Igazából az élettörténete tök mindegy. Neten bárki lehet milliárdos hegesztõ vagy épp szihomókus... én meg helikopter vagyok. Itt az aszexualitás volt a kérdés igzából.
Nem aszexualis, csak eljatssza, szanalmat probal ebreszteni. Ugyanakkor ezt persze tagadni fogja:) felepitett egy viszonylag hiheto tortenetet is alibibol. Kedves kerdezo, durvan elbanhatott veled az elet. En sajnallak.
Legalább ne néznéd hülyének a többi munkás embert!! Szerinted más nem dolgozik? Itthon vagy külföldön? Ha már ennyire jó tanuló voltál(szín ötös)lett egy érettségid, utána meg hegesztõ lesz belõled? Amikor bármelyik iskolába felvettek volna! Ugyan már pubi!!
Figyeljetek már gyökerek. Mér pocsékolná valaki az idejét hogy valami hihetõ szorit kiagyaljon azért hogy pár értelmetlen választ kajon?? megmondom semmiért!!! Válaszoljatok a kérdésre és ne komplikáljátok túl a dolgokat!!!! Kérdezõ. Tudod téged a munkád tesz boldoggá, és hidd el sok szempontból szerencsés vagy mert ha a munkádba teszel bele energiát azt visszakapod. Ez a párkapcsolatokról sokszor nem mondható el. Mégis van benne valami szép vonzó h nem vagy egyedül a szerelem a szex, és bánat is amikor hiányzik a párod, vagy elhagyott. Aki ezt megtapasztalta tudja milyen rossz a magány és gondolja neked is rossz ezért megpróbál segíteni mert törõdik veled. Én menláttam még aszexuálist és gondolom mindenkinek megvan hogy a nõkhöz v a férfiakhoz vonzódik e mégha ez pornónézésnél nem is megy tovább. De a legjobb lessz ha a környezetednek a tudtára adod hogy te a munkádért élõ ember vagy. Ha meg homoszexuális vagy hát akkor nemtudok tanácsot adni, de tudd hogy ilyen viselkedés melett, hogy nincs nõd biztos sokak fejáben megfordul ez is.
asszexuálisan nem lehet olyan izgi az élet O.o f18
Nem akarod esetleg h összehozzunk 1 csajjal?
Ha valaki nem tudná minõsített hegesztõként milliókat lehet keresni havonta!!!!!! Aki pedig ezt a porfészket veszi alapul az hülye
Azt hiszem kedves Kérdezõ rossz helyre írtad a kérdést, bár csak az elsõ oldalt olvastam el, de ismerem a magyar embereket. Az irígység és a féltékenység beszél belõlük... Az, hogy nem szeretnél kapcsolatot egyáltalán nem baj, és hogy miért ilyenek az emberek? Mert nem szeretik ha valaki más...más mint õk, próbálnak olyanná tenni amilyenné õk akarják, és ha nemsikerül inkább dühösek lesznek, de el nem fogadnak... Ez a te életed, a te döntésed! és valjuk be, egy kapcsolat bármennyire is jó hátrányokkal fog szolgálni, és ha te nem akarod akkor talán igazad is van, hiszen ezerszer könnyebb így élni, mint mással, alkalmazkodni hozzá.... Szóval igazából ne várj mást az emberektõl...mert nagy részük sajnos ilyen, és ilyen is lesz mindig...
Bár nem erre vagy kíváncsi, de ha te ilyen jól érzed magad egyedül (semmi nõ, szex), szerintem valami problémád van hormon rendszereddel, érdemes orvoshoz fordulni. És azért akarja rád dumálni az embereket, mert ez, már bocsánat, de nem normális, hogy ilyen vagy. Társas lények vagyunk, ösztönökkel, szaporodási vággyal.
Szerintrem csak jót akar, de mond meg neki, hogy neked így jó az életed, ahogy van, nem kell belszólni és nem kell neked keríteni nõcit, ennyi:)
Késõbb úgy is meg fogod bánni, a félretett pénzed meg elmegy alkholora és drogokra. Amikor azt mondják neked, ohgy pedig csajozz és találj egy társat, csak segíteni akarnak. Eléggé el vagy kényelmesedve haver.
A kérdező hozzászólása: fizetési papírjaimat, munkaszerzõdésemet, és a bizonyítványaimat ha ne tegyem közzé egy nyilvános oldalon. Én nem fogom bizonygatni azt mi van, aki nem hiszi nem hiszi, saját szoc problem. Ez nem az én dolgom. Pszichiátereket megkérném hogy mellõzzék a privát levelet meg a "jaj átlátok rajtad" dolgot. Nem orvost keresek. Inkább ha olyan nagy szaktekintélyek a szakmájukban akkor a kérdésemre válaszoljanak, a helyet hogy engem elemezgetnek - hozzátenném ismeretlenül, személyes beszélgetéstõl mentesen! Miért nem tanultam tovább? Talán mert apámat nem ismertem, anyám meghalt mielõtt 23 lettem, és valamibõl meg kellett élni. Mégse várhattam hogy a lakótársam eltart. Munka mellett nem tudtam megoldani a tanulást, legalábbis minõségi tanulást nem 2-3mal meg bukdácsolni, illetve az órákra nem bejárni emg csak idõpazarlás. Mást biztos megoldja én nem tudtam. amúgy is most hegesztõként többet keresek mind egy 2 diplomás ember. Szóval ezt a témát le lehet zárni, és visszatérni az eredeti kérdésemre. azért írtam ide, mert barátok és közeli ismerõsök elfogultan állnak az emberhez, és akarva avagy akaratlanul nem akarják megbántani. 23:46 Izgi élet. Nekem elég izgalmas évente 2 hónapot külföldön lenni. Kíváncsi lennék hogy a válaszolók közül ezt ki engedheti meg magának? Van egy olyan érzésem hogy a többség még évente 1 hétre sem utazik el az országból. 23:47 kösz nem 00:19 pontosan!!! alu hegesztõket meg kimondottan keresik, mivel elég nehéz alut hegeszteni. 07:21 Szerintem nincs semmi bajom a hormonrendszeremmel. Nem a nõket vetem meg, illetve nem is a férfiakat szeretem. Csak egyszerûen nem hiányzik az életembõl a "társ". Mit nem lehet ezen megérteni? 09:14 ki van elkényelmesedve? azok akik még 30 évesen az iskolapadot nyomják az egyetemen a 8. diplomájukat írva a szülõk segítségével! Talán õk igen. Drogra meg piára? Sose voltam berúgva, sosem dohányoztam - még ki se próbáltam, kábszer meg fõleg nem. "Amikor azt mondják neked, ohgy pedig csajozz és találj egy társat, csak segíteni akarnak" - segíteni? Nos segítsenek azon akinek szüksége van rá. ha nekem tökéletes így, akkor tökéletes így. Ha változtatni akarnák akkor megtenném. De nem akarok, mert mint írtam nekem így jó! tegnap 22:48 Majd meglátjuk. 3 év alatt nem tudom mi fog változni. Szerintem semmi.
Pszichológus vagyok, a kerdezo nagy valoszinuseggel hazudik. Plusz beteg is.. Ne doljetek be neki.
A kérdező hozzászólása: 22:41 ami lemaradt. a mûveltséghez. angolul is beszélek mivel külföldön ez kell. De igazából itt is ugyanaz megy mint élõben. Megkérdõjeleznek, belemagyaráznak dolgokat. Igazából azt várom hogy ki dobja be hogy összehoz egy csajjal. Hab lenne a tortán.
A kérdező hozzászólása: Emellett nincs másodállásom, se fusi. végül is 43nmen nem igazán lehet fusizni, fõleg egy hegesztõnek.
6-os, nekem 20évesen megvan mindez ;) csak ügyesnek kell lenni :)
Az nem ügyesség, hogy apád vesz egy lakást. 20 éves korodra tisztességesen egy hitelmentes lakást nem tudsz összehozni. Se te, se én, se más.
hát azért csak ügyesség az is ... elhiheted ráddumálni senki nem fogja ;)
Összefoglalom: Apuci-anyuci tolta a lakást, lóvét, gondolom egyetemet is a kicsi csemeténk segge alá. 22 évesen kapott saját lakást is apucitól, tehát "van saját lakásom", "saját tulajdon", "megtakarított pénzem" -gondolom anyunak nem kell besegíteni, beszállni... Nincs senkije, nem hiányol senkit. De azért ide irogat, mert a téma fontos neki--- Végül hogy mi köze annak, hogy neki mennyi pénze van ahhoz, hogy van-e barátnõje vagy nincs senki nem tudja..., de azért sejthetõ... Úgy az anyagi dolgaid miatt - nem, nem irigykedek, sztm. jó ha van ilyen, szerencsés vagy - irigyellek, de nem irigykedem, amúgy viszont úgy összességében inkább sajnállak... Mint mindenkit, aki pénzben méri az életét...persze ez is egy norma..., mindennek van ára, tudom csak én vagyok kicsit maradi. Engem valahogy soha világ életemben nem érdekelt a pénz..., még csak annyira sem, hogy bármikor is 2 percnél hosszabban törõdjek vele...
A kérdező hozzászólása: Mint írtam nem az zavar hogy egyedül vagyok, hanem az hogyha ez kiderül akkor szinte kiközösít az adott csoport, és mint egy gyerekgyilkosra úgy néznek az emberre. Nem volt szülõi segítség. Én suli után hegesztõnek tanultam. Az egyik osztálytársam apjánál végeztem a szakmai gyakorlatom aki utána fel is vett, nála tanultam meg alumíniumot hegeszteni. Most jelenleg egy külföldi cég magyar leányvállalatánál vagyok mint hegesztõ. A 2 hónap külföldi munka felér az itthoni átlagfizetés 7-8xsával. Nem volt szülõi segítség, apu lelépett a születésemkor, azóta nem láttam, anyu nevelt, majd 22 voltam mikor kiderült hogy daganatos, mûtötték de sikertelenül. 2 héttel mûtétje után meghalt. Ekkor én már dolgoztam, 23 évesen egy barátom segítségével csíptem meg ezt az állást.
A kérdező hozzászólása: 22:31 a pénzel azt akartam mutatni hogy jól élek, mindenem megvan ami kell, magyarul anyagi biztonság. És nem felvágásból írtam. Amúgy meg 43 nm lakásban lakom 7. kerületben ami anno 6, 5 millió volt, ide 2 éve költöztem be. . ha azt veszed hogy 21 éves korom óta dolgozom, ebbõl 4, 5 év olyan hely ahol a magyar átlagfizetés többszörösét kapom, akkor nem is sok hogy van egy lakásom+annak az ára.
Te úgy vagy hegesztõ, ahogy én. Egy hegesztõ nem olyan mûvelt, hogy ilyen tagoltan, összeszedetten - és hellyel-közzel helyesen is - írja le a mondandóját. Amúgy meg a külföldi szakmunka is csak akkor biznisz, ha nem adózod le sehol sem. De még úgy sem hiszem, hogy pár év alatt ebbõl össze lehet gereblyézni több 10 milliót. Szerintem kamu a kérdés, részemrõl kiszálltam.
6. vagyok, értem, köszi, hogy elmondtad! Aki 20 évesen rendelkezik saját lakással, az kétlem, hogy magának szedte össze. Vagy jók az ismerõsei és olyan munkát kapott, azt se itthon.
alapvetõen mindenki felé bizalommal vagyok, szv. én elhiszem... viszont detto - kiszállok... Annyira "sánta" a dolog, hogy részemrõl sem releváns téma.
A kérdező hozzászólása: 22:41 Nem olyan mûvelt? Érdekes meglátás. Én jártam általános iskolába, és mind a 8 osztályt kitûnõen végeztem el. Érettségim is van amibõl a legrosszabb jegy a matek ami 4es. A többi full 5ös. emellett hegesztõi vizsga amiben elmélet 5 gyakorlat 5. Szóval én tanulni jártam az iskolába és nem melegedni.
A kérdező hozzászólása: cégnél alkalmazott vagyok, be is vagyok jelentve, szóval õk végzik az adóztatásomat, és nem én magam. Eddig minden adóbevallásos papíromat a céges könyvelõ csinálta, és semmi problémát nem volt utólag.
Semmit, az aszexualitás is egy orientáció. Örülök, hogy boldog vagy. Az átlag heterók egy részének van egy ilyen kényszeres kigyógyítási vágya, emiatt elõszeretettel piszkálnak mindenkit akinek másabb a nemi élete. Sajnos az aszexuálisoknál 30 éves kor körül jön a fekete leves, mert mindenki azt várná, hogy legyen esküvõ, család, gyerek. Ezt sajnos a legtöbb queer ember nem ússza meg, legyen az a zsászló szivárványszínû vagy fekete-szürke-fehér-lila :( Van, akinek ez az életpálya nem való, arra szerintem kár ráeröltetni. Érzelmi zsarolással ("majd ha idõsebb leszel megbánod" vagy "gondolj a nyugdíjas éveidre") különösen aljas dolog. Ha esetleg hasonló emberekre, tapasztalatokra vagy kiváncsi, ajánlom keresd fel ezt az oldalt: http://www.asexuality.org/home/
Én asszem 6. választ írtam, hogy én tényleg lesz.rom, hogy nincs nõd. De olvasgattam a többi választ-kommentet, én nem vágom minek bizonygatod ezt másoknak. Szóval nem tökmindegy? Õk nem hiszik el, nyaggatnak miatta, de nem édesmindegy? Sz.rd le. Elvileg annyira nem foglalkoztat téged ez az egész, mégis az egész kérdést, meg mindent ez határozza meg. Legalábbis amikor engem valami nem érdekel, ami mások szerint kéne, hogy érdekeljen - sok ilyen van :D - én nem kezdem el nekik bizonygatni, hogy nekem miért jó ez így. Nekem jó, õ úgyse érti, lesz.rom... Elõbb-utóbb rádhagyják.

Miért ilyenek az emberek? Ti is észrevettétek? Ilyenkor, hogy szóljak vissza?

1.Nekem ma lett elegem,hogy ezen az oldalon mindig,mindenbe belekötnek,megsértenek,megbántanak,bunkók velem,velünk,pedig csak egy egyszer? kérdést tettem fel,és semmi olyat,amiért le kellene hülyézni :/ Én 2 éve vagyok fent ezen az oldalon,de egy fél éve kezd?dött az,hogy elkezdett mindenki hülye kérdéseket ki írni,és beszólogatni,régen ilyen nem volt,és már nincs is kedvem feljönni ide...2.meg máshol is ilyenek,még az ismer?sök is!Ha van valamid,akkor rögtön elkényeztetett,vagy gazdag vagy,beszólnak érte :( és nálam az a baj,hogy nem vagyok nagy szájú,és nem tudok visszaszólni,ezért mindig ki kezdenek.Ilyenkor mit csináljak? 15/L

Legjobb válasz: én meg nem sok ideje vagyok ezen az oldalon de akármilyen kérdést teszek fel mindig akadnak olyanok akik csak hülyeséget írnak hozzá vagy engem tartanak hülyének!

én meg nem sok ideje vagyok ezen az oldalon de akármilyen kérdést teszek fel mindig akadnak olyanok akik csak hülyeséget írnak hozzá vagy engem tartanak hülyének!
Ez engem is nagyon zavar már. Folyton van valami amibe belekötnek. Biztos élvezik.
Szerintem az utolsó direkt adta alá a lovat. Egyébként ez nem is hogy élet, de internet fõleg. Ez AZ IN.TER.NET. Teles hülyeséggel meg mindennel. Lehet hogy a 24 éves kommentelõ igazából 14 éves, , vagy 36. Majd mikor már szuper menõ leszel nem is fog érdekelni. Max röhögsz rajtuk hogy õk bénák.
Nem kell meghallani, sem elolvasni, illetve ha elolvastad, hagyd úgy. Miért érdekel, hogy sokan ilyenek. Amit írnak vagy mondanak mindig arra jellemzõ, akinek a szájából kijön, vagy aki leírja, akinek az agyában megszületik. Nem arra jellemzõ, akinek mondják, hanem arra, akinek írják. Azt javaslom, hogy ilyenkor a "csendben maradás" mûvészetét gyakorold. Ez nagyon jó, és hatásos. Csendben tudsz maradni abban a tudatban, hogy "szegény, õ még itt tart". De ezt nem kell, sõt nem szabad mondanod, mert akkor visszaválaszol, mert sérti az egóját. Tehát csak a csendben maradás , és az is jóindulatú részvéttel. itt vannak ilyen párbeszédek, ha érdekel: http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Veszek..
A bunkózások azért vannak, mert hajtanak arra, hogy a lájkolgatós oldalakra felkerüljenek. Ezért vannak a bunkó válaszok és fake kérdések.
Ne másokat próbálj megváltoztatni, hanem magadat:) Hogy ki tudd védeni a támadásokat. Amúgy én is észrevettem, mostanában eléggé k.öcsögök néha itt a válaszolók, de azt gyanítom, van aki kifejezetten csak ezért jön ide, unatkozik és unalmában oltogat meg hülyeségeket ír.-.- Legszívesebben visszaszólnék mindig, de csak akkor teszem meg ha már valami tényleg nagyon felháborító.
az a helyzet, ha valakinek van valamije és hangoztatja, akkor az tényleg difices. Egyébként ha nem veszed fel az elég jó módszer:)
B+ milyen hülye vagy már b+!!! Sokat kell ám nyelni az életben, de majd +szokod, vagy pisálhatsz széllel szembe is, de csak magadat áztatod el vele.
Melyik az a kérdés, amelyiket feltetted?
én anno megkérdeztem ugyanezt, hogy miért itélnek el alakit ha gazdag, ha szegény, ha magas, ha alacsony, ha túl okos, ha túl hülye ha szép vagy ha csúnya. a válasz végülis az volt, hogy én is elitélem azokat akik másokat elitélnek:D jó mi? ne halgass senkire, itt még Terézanyába is belekötnének. sokan csak észt osztani, okoskodni, szemétkedni járnak fel. én teszak magasról az ilyenekre.
CSak szivatlak B+ Te mindent szeretsz a melledre szívni? B++++++ :D:D:D!!!!
ilyenek az emberek, ez nem szeretetország, hanem magyarország. az irigység, és rosszindulatúság országa. ezért tart minden ott ahol.. ne az itteni embertõl várd a megoldást, tényleg max recept területén..
Amúgy meg ha szivat valaki akkor miért nem mész oda, és ordítasz teli torokbóla képébe miközben rázod az öklödet B+!! A Feleségem is mindíg ezt csinálja, és totál begerjedek tõle B+!!!!
az emberek inkább másnak kívánnak rosszat, mint hogy tegyenek magukért..
Sok megsavanyodott ember válasza... Azokat szidtok akik jókat nevetnek olyanokon túlnyomó többségben akik meg is érdemlik. Ahelyett hogy ti is nevetnétek... a nevetés a legjobb gyógyszer!
A kérdező hozzászólása: Hát kitöröltem, mert annyira idegesített :/ ám volt több is, például valami lett a robogómmal, erre beszóltak, hogy béna vagyok, mert nem tudom kicserélni a gyertyákat....hát lány vagyok, honnan tudja, nem értek hozzá.Meg volt még pár, az például fogyókúra, szépség meg ilyenek erre ott is beszóltak, hogy dagadt disznó vagyok, meg nem akartam priviben irkálni valakivel és le lettem rib*****!
A kérdező hozzászólása: Én hiába írom oda, hogy normális válaszokat, akkor csak még nagyobb hülyeségeket írnak!
Én is unom egyébként. Na meg az, hogy ha véletlen elírtál valamit, beszólnak, akkora problémát csinálnak belõle, közben meg szerencsétlen kérdezõnek, problémája van. Ettõl rosszul vagyok!!! Minden kérdésem végére, oda kell írnom, hogy ÉRTELMES VÁLASZT KÉREK! Unalmas....
A kérdező hozzászólása: Igazatok van!Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: na látjátok???Erre gondoltam, mint kedves utolsó válaszoló!!!Csak beszólogatni!!!Hát tudd, te vagy a hülye b+, nem én!
Sok ideges ember ezzel próbálja levezetni a feszültséget... Belém is sokszor kötöttek már. Ezeket jobb észre sem venni.
Én is legalább 2 éve vagyok fenn és anno is ment a bunkózás itt, nyugi. (plusz a való életben) Amúgy emberek, azért ilyenek.
de tényleg ez a legnagyobb bajod az életben??? sõt akkora gond hogy kérdésben is ki kell írni? nem bunkóságból hanem tényleg kíváncsi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Igen ez a legnagyobb bánatom, az életben, és igen, bunkóságból írtad ki!!!!!!
ha nem tudsz visszaszólni nem is kell :)
A kérdező hozzászólása: Hát te se vagy valami jó beszólogató, szóval...
Nosss túl érzékeny vagy ezt vetkõzd le mert az interneten nem fogsz mást kapni. Gyertya kicserélése, nem gáz ha nem tudod, bár ha jól tudom (nekem nincs) azt tanítják, vagy tanítani kéne a jogsihoz. Kérdezz meg egy férfi rokont vagy a szomszéd bácsit, segíteni fog. Szépség kérdések. Édesem, kérdezz bátran, és selejtezd bátran a válaszokat. Nem fogod tudni kikerülni a parasztokat. És had legyek õszinte ha egy ilyen oldalon kétségbe esel az idióták miatt meg is érdemled. Akkor ne gyere ide nem neked való hely, de akkor az egész internet nem neked való. Ha meg választ akarsz a kérdésedre fújd fel magad és fogalmazd meg rendesen a kérdésedet, nagyobb eséllyel kapsz rá rendes választ. De ha kérdezel arra is készülj fel hogy valaki õszinte véleményt ad, amit nem vártál. Ezek nem a barátnõid nem fognak bólogatni neked. Viszont ha megtanulsz szelektál akkor választ is kapsz majd a kérdésedre. Bár én bizonyos dolgoknak a hitelességét megkérdõjelezném. De mondjuk szépség kategóriában nem gáz annyira a dolog.

Miért hisznek az emberek egy olyan szervezetben (Katolikus egyház), amely a középkorban embereket kínzott halálra, most pedig sorra derülnek ki a gyermekmolesztálások? Miért hiszik, hogy egy ilyen szervezeten keresztül közelebb kerülnek Istenhez?

Legjobb válasz: Ühüm. De Te nem Istenrõl beszéltél, hanem a középkori Egyházról. Amit pedig akárhonnan nézzük, emberek alkotnak. Akkor is emberek alkották, amikor ilyeneket elkövetett,a miket írtál. És most is emberek alkotják, akik ma már nemigen tennének ilyesmit... Isten ugyanaz maradt, az Egyház éppúgy változott, mint az Angol Királyság...

Ühüm. De Te nem Istenrõl beszéltél, hanem a középkori Egyházról. Amit pedig akárhonnan nézzük, emberek alkotnak. Akkor is emberek alkották, amikor ilyeneket elkövetett, a miket írtál. És most is emberek alkotják, akik ma már nemigen tennének ilyesmit... Isten ugyanaz maradt, az Egyház éppúgy változott, mint az Angol Királyság...
"Valahogy nem szívesen imádkoznék olyan Istenhez..." Hát akkor ne imádkozz. Egyébként: nincs "ilyen" Isten vagy "olyan" Isten. Az Isten EGY. Hosszú és felesleges lenne itt arról értekezni, miért nem Õ "öletett meg" ezt/azt/amazt. Ahhoz, hogy ezt megértsd, nyitottság és elõképzettség kell. A gyermekmolesztálások kérdése pedig átlagban öt percenként felbukkan itt az oldalon. Unalmas és ügyetlen sárdobálás (ásítós szmájli). Tehát: ne imádkozz. Senki sem kér erre - de arra már igen, hogy hagyd békén az imádkozni szándékozó többi embert. Megköszönjük.
Néhány angol király kivégeztetett embereket. Hogy a fenébe akarhatnak az angolok még mindig királyságban élni? Miért tisztelik a királynõt, hiszen jogilag az utóda azoknak, akik embereket végeztettek ki? Kb. ugyanez...
Leírom a véleményem, bár a Mélyentisztelt Gyakori Kérdések operátorai jó szokásukhoz híven lehet ezt is kitörlik... 1. Neked vagy nekem mi közöm van a középkorhoz? A mostani papoknak mi közük van a több száz évvel ezelõtti papokhoz? 2. Gyermekmolesztálások? Te ismersz ilyen papot? Mert én egyet sem. Te láttad, hogy egy pap molesztált egy gyereket? Fogtad a gyerek lábát, vagy honnan tudod? Az, hogy a média erre vadászik, és még egy ausztráliai kisváros pedofil esetét is leadja, ennek az a célja, hogy lejárassa az Egyházat. Én tanár vagyok. Akkor ezek szerint engem is utálnia kellene mindenkinek, hiszen régen, a szocializmus alatt a tanárok verték a gyerekeket, illetve néha pedofil tanár esetek is kiderülnek. Akkor ne járassák a gyerekeket iskolába, hiszen régen ilyen rossz tanárok voltak, illetve közülük néhány pedofil.
Hát jó kérdés! Ezentúl nagyon sok olyan tanítása van, dogmáik, amivel ugyanúgy nem kerülnek közelebb Istenhez! De ha ez nekik jó...
Lehet kritizálni a kérdezõt, de valóban elgondolkodtató, hogy pl. katolikus örök tétel többek között a pápai tévedhetetlenség, és ennek örököse a mai katolicizmus is. Ha valóban tévedhetetlen lenne a pápa aki állítólag Isten földi helytartója, akkor nehéz lenne sok bûntényre magyarázatot találni. Inkvizíció, kínzások, gyilkosságok, Isten nevében elkövetett szörnyûségek. ..és valóban ennek szellemi örököse a mai vallás, hiszen nem szünt meg egy pillanatra sem, hanem töretlenül eltelt utána egy év, két év..stb--és mai napig ugyanúgy áll, mintha mi sem történt volna.és a pápa még mindig "tévedhetetlen" :)
Mióta csak az ember létezik, mindig hitt valamiben. Az ókori Egyiptomiaknak több istenük is volt, és õk a papokon keresztül, meg a fáraón keresztül remélték, hogy közelebb jutnak hozzájuk, pedig a fáraónak köze sem volt az istenekhez, hisz rabszolgákat tartott és több száz, több ezer ember vére tapadt a kezéhez. A görögöknél ugyan ez volt, a rómaiaknál szintén. De az indiánoknál is megtalálhattuk ezt, csak õk a sámánokon keresztül hittek. Egyes népek akár emberéleteket is képesek voltak feláldozni, ha a papok ezt mondták. Egyszerûen az embereknek hinnie kell valamiben, még ha az az ember/szervezet, aki az Istent hirdeti nem is cselekedik mindig jól.
Kedves kérdezõ! Válaszolok a kérdésedre, ha elõbb Te válaszolsz az enyémre! Miért hisznek az emberek ma is olyan szervezetekben, eszmékben (nacionalizmus, szocializmus, stb) amelyek az elmúlt 100 évben milliókat gyilkolt meg, és ma is ezreket gyilkol meg? Miért hiszik, hogy ilyen eszméket propagálni kell ma is mindenáron?
Szeretem ezeket a szocializmusban kialakult, mélyen gyökerezõ "dogmákat".. A 2. válaszoló véleményét viszont osztom! :) ) Pluszban még annyit hozzátennék, hogy se a középkorban, se máskor az Egyház nem hozott ilyen ítéleteket, mivel a felülvizsgálat után (aminek egyébként az egyén jobb belátásra bírása volt a célja), a bûnös a világi bíróság elé került és ott mondták ki rá az ítéletet, ugyanis az eretnekség = felségsértés.
Még egy gondolat a gyermekmolesztálásokkal kapcsolatban... 2011 nyarán Madridban egy világméretû esemény zajlott, a Katolikus Ifjúsági Világtalálkozó. Ennek a több napos programnak több százezer, vagy talán több millió résztvevõje volt, mivel a világ minden országából mentek oda fiatalok (Magyarországról is több százan). Nagyságrendileg egy olimpia méretû esemény volt. Errõl miért nem hallott az emberek nagy része? Miért nem tettek a híradók még csak említést sem errõl? De persze ha a világ másik végén, egy amerikai kisvárosban pornóképeket találnak egy pap számítógépén, vagy akár csak terjeng egy e-gyanús pletyka, azt tuti hogy rögtön leadják a híradók. Ilyen hír-szelektálások és hír-eltorzítások mellett egyértelmû, hogy ilyen butaságokat hisznek az emberek hogy ilyen meg olyan az Egyház.
20:05 És ugyanez elmondható az összes többi eszmérõl, a demokráciától a haladáson és a humanizmuson át a szabadságegyenlõségtestvériségig. A különbség csak annyi, hogy ezek nevében 3 nagyságrenddel több embert öltek meg, mint a katolicizmus nevében :) )))
A kérdés eleve rossz. Az emberek azon csoportja, akik a katolikus egyház tagjai, nem az egyházban hisznek. Jó esetben Istenben hisznek, és hitüket a Bibliára alapozzák, rosszabb esetben meg (most az én szempontomból nézzük) ateisták, vagy más vallás tanaival értenek egyet. De a katolikusok se tanítják, hogy az egyházuk üdvözít, legfeljebb azt, hogy õk követik, õk szolgálják leghívebben Istent. Aztán ezzel lehet egyet érteni, és lehet nem egyet érteni. A Jézusba vetett hit reményt ad.
Azért, mert nagyon sok ember hisz az evolúcióban, pedig a 20. században emberek milliói halltak meg ennek az eszmének a köntösében. Az árja Német nép, a biológiai csúcsmodel Japánok, az Olasz kirívó fejlettségû faj. A négerek alja nép, az afrikaiak majmok, aki nem európai, az talán nem is ember. A zsidókat miért deportálták? Fejkörméret és pajeszhossz alapján, meg még a fene sem tudja mi alapján? Mai nap is gyûlöletet kelt emberekben a másik ember, mert bõrszíne vagy származása lentebbvalónak gondolják. Ez mind mind az evolúció eszmélyének a hozománya. De mégis milliók hisznek benne, úgy is, hogy a múlt században tömegeket mészároltak le miatta, a természetes kiválasztódás meggyorsítása érdekében. Nem érdekes?
A #7-es válaszoló vagyok: kedves kérdezõ...elõször is: be kellene látnod, hogy ehhez semmi közöd. Az, hogy õk mit kérdeznek meg maguktól, mikor és miért - egyedül AZ Õ DOLGUK. Csak az övék. Nem akarnak õk prókátort fogadni, a te személyedben sem, bármennyire zsenánt:-))) Valahogy úgy mûködik ez, hogy: az imádkozni szándékozók tolerálják, hogy te..nem szándékozol imádkozni. Neked, ezek után, tolerálnod kéne, hogy õk meg - imádkozni szándékoznak. A liberális gondolkodás valahol itt kezdõdik (és végzõdik. Nem olyan bonyolult.)
Az egyházat tökéletlen emberek irányítják.a hatalomról, befolyásosságról szól ma is.az embereket pedig könnyû irányítani, hitegetni.ha szétnézel a kis világunkban, láthatod, hogy az egyház nem különbözik a médiától és a politikától, pusztán mást tálal fel.könnyen manipulálható emberek mindig is lesznek.
A kérdező hozzászólása: 7-es válaszoló: akkor az a kérdésem, hogy az imádkozni szándékozó többi ember ha a fenti egyház berkein belül teszi ezt, nem gondolkodik el ezeken a kérdéseken?
A kérdező hozzászólása: De egy királyról nem mondja senki, hogy jóságos, szeret mindenkit, imádkozhatsz neki, megsegít, és a mennyországba kerülsz, ha vasárnaponként a király valamelyik hivatalába mész gyónni. Istent viszont megpróbálja az egyház valamilyen jóságos, abszolút hatalmú teremtõnek beállítani, stb. stb.
A kérdező hozzászólása: Oké, a molesztálós érved fogadjuk el helytállónak. Középkor: Annyi köze van hozzá, hogy ezzel a hitelét elveszti, mivel jogilag ugyanaz a szervezet, amelyik anno néhány õsünket szénné égette a máglyán. Valahogy nem szívesen imádkoznék olyan Istenhez, amelyik a szeretét úgy fejezi ki, hogy halálra kínoz.
A kérdező hozzászólása: Mert az emberek korlátozott értelmi szinttel rendelkeznek, kb. annyira, hogy ezt meg lehessen velük tenni. :)

Miért teszik fel hétközben finomabbnál finomabb kaják képet facebookra az emberek? Miért ilyen gonoszak? élvezik hogy az egyetemisták nem ehetnek ilyet?

...és akkor legyek boldog a vajaskenyeremmel, mi? :D

Legjobb válasz: IGEN! Na jó, lehet, hogy nem épp az egyetemistákra gondolnak közben, hanem azokra, aki fogyni szeretnének... Nekik aztán tényleg kínzás...

IGEN! Na jó, lehet, hogy nem épp az egyetemistákra gondolnak közben, hanem azokra, aki fogyni szeretnének... Nekik aztán tényleg kínzás...
Neee...azt én is utálom. Direkt szenvedtetnek én meg porlevesen élek :D
Háhá! A kaja szörnyek megtámadnak titeket! Csak a facebook szót kell bepötyögnötök! XD Am ez jó kérdés!

Miért hiszi az emberek többsége azt (naivan) hogy a társkeresőkön megtalálja azt, amit az életben nem tud megtalálni? Közeli női rokonom nem egyszer verték már át ilyen oldalakon. Hiába figyelmeztettem hogy az egy álságos és hazug világ.

Tudom itt jön most az,hogy ebbe kapaszkodik sok ember..Egy lehetőségnek véli meg stb..Szerintem inkább a lehúzások táptalaja..

Legjobb válasz: Én megtaláltam. Csak az idióta naiv embereket lehet átverni, akinek kamuszaga van, az már a társkeresõkrõl is messzire bûzlik, nem csak az életben. 1-0 ide.

Én megtaláltam. Csak az idióta naiv embereket lehet átverni, akinek kamuszaga van, az már a társkeresõkrõl is messzire bûzlik, nem csak az életben. 1-0 ide.
Szerintem azért nem szabd így általánosítani. Talán a való élet nem hazug és nem álságos? Nem egy olyan házasságról tudok, hogy egy vagy másik félrõl évek múlva derült ki, hogy is az valójában, mint aminek hitték. Nincs ez másképp az interneten sem, de azért ott sem mindenki kamu vagy hazug. A legelsõ szabály az ilyen társkeresõ oldalakon, hogy legyen meg mindenkiben egy kis egészséges bizalmatlanság, és persze a megfelelõ józan paraszti ész. Nem egy társkeresõ oldalon látok képet dekoratív hölgyekrõl, urakról, ahol már a képrõl lerí, hogy kamu. Ha túlságosan profi a kép, az már eleve legyen gyanús. Persze itt is van kivétel, de ha valaki modellkedik és ott készül is róla portfólió, az olyan személy általában nem társkeresõn keres párt magának. Másik szintén társkeresõs tapasztalat: tizenéves lányokról fel van töltve valami szexi fotó (melltartóban, fehérnemûben, fürdõruciban) és az adatlapján az áll, hogy lányokat keres. És a sok ostoba még lájkolja is a képeket, és mindenki meg akar ismerkedni vele. Holott az ilyen adatlap mögött egy perverz pasi áll, aki így próbál lányokkal ismerkedni. Ha valakinek nincs nyilvános facebook profilja, az szintén gyanús. Persze vannak itt is kivételek is. Ha már a fb profilt nézzük, ott is sok mindent ki lehet zárni. Ha csak párs ismerõse van az illetõnek, a felhasználó több, mint valószínû fiktív személy. Következõ szabály. Csak olyannal találkozzunk (ez fõleg lányoknak szól), akit már láttunk webkamon, és tényleg az, akinek mondja magát. Szóval tényleg nem szeretnék is tanfolyamot tartani, de némi odafigyeléssel nagyon hamar ki lehet szûrni a csalókat.
én is már több embert megismertem az internetrõl...szinte elsõ találkozásnál kiderül, hogy nem tetszik az illetõ.Vagy külsõre, vagy belsõre.Azonban van olyan, akiben látom azt, hogy érdemes tovább vinni az ismerkedést, újratalálkozunk.Végül össze is jövünk. Megmondom, miért nem megy ez élõbe.Élõben nem szólítanak le, nem mutatnak be ismerõsök az ismerõseiknek.Tehát nincs ismerkedés.Filmbéli randira hívás két ismeretlen között egy buliban.
némi agykapacitás felhasználásával ki lehet szûrni az idiótákat. nem annyira bonyolult.
Mert buták. Ennyire egyszerû.
Szerintem maga az elgondolás nem rossz, de tény, hogy sok selejt, rossz szándékú ember leledzik ezeken az oldalakon. Magát az életet sem szabad naivan felfogni, nem csak a társkeresést. Tény, hogy teret enged a szemét alakoknak ahhoz, hogy könnyebben levadásszák a hiszékenyeket, de ez ilyen, muszáj megtanulni kiszûrni a selejtet.
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Lehet te vagy az a bizonyos 1000000-ból az 1:-)
Én is jelentkezem, én is társkeresõn találtam meg a páromat. Ez úgy 11 éve történt, és azóta együtt vagyunk. Úgyhogy nem egyedi eset a másodiké, csak persze kellõ fenntartásokkal kell kezelni a társkeresõn fent lévõ embereket. Nem mindenki olyan, mint amilyennek kiadja magát. Sõt, a többség egyáltalán nem olyan. De azért ha nem hiszel el elsõre mindent, ki lehet válogatni, hogy ki az, akivel egyáltalán érdemes szóba állni. Kevés ilyen van, de azért néha elõfordul.
Nem hiszem, én megtaláltam. Tök jókat dugtam a szinlgi éveimben.
Azért, mert van, akinek nem sikerült ott megtalálni az igazit, attól még nem kell általánosítani. Én is ismerek olyat, aki megunta, mert gáz, de olyat is , aki ott találkozott a párjával. Utóbbira én is jó példa vagyok :) Mi a párommal egy ilyen oldalon beszélgettünk elõször és kialakult a dolog. Szóval azért nem kell lebeszélni senkit errõl a lehetõségrõl, mert mondjuk neked rossz tapasztalatod van. 27L
Én is társkeresõn találtam életem párját! Ennek már lassan 4 éve! Most vártjuk az elsõ babánkat :) Úgyhogy vannak kivételek!
Elképzelhetõ, hogy a való életben nincs társaságuk, nem járnak szórakozni, nem tudnak hol ismerkedni és úgy gondolják, hogy a társkeresõn több emberrel találkoznak. Vagy, hogy levelezés útján több esélyük van felkelteni valaki érdeklõdését irántuk, mint ha csak leszólítanának valakit. Egyébként volt már rá példa, hogy társkeresõn komoly kapcsolat alakult ki. De átverésekre is.
Én is jelentkezem, és jelentkezem egy kedves barátnõm nevében is, szóval húzzatok be még kettõt a "társkeresõn találta meg a párját" csoportba :) Amúgy szerintem nem hiszik - én sem hittem - ez is csak egy lehetõség. Miért rosszabb ez, mint bulikban ismerkedni, ahol - általánosítok - a legtöbb fiú csak egy éjszakát szeretne? Én úgy voltam vele, hogy suliba már nem járok, a kollégáim mind foglaltak, a baráti társaságba évek óta nem jött új ember, bulikban a fentiek miatt nem próbálkoznék többet, hát miért ne próbáljam meg ezt is? 25N

Miért mondják azt folyton, hogy előnyben vagyok, amiért ilyen 16-17 éves tini srácnak néznek folyton felnőtt létemre az emberek, amikor épp ellenkezőjét tapasztalom, legalábbis csajozásban?

A csajoknak inkább kell még huszonévesen is! egy olyan srác, aki 14 éves, de magas nagy testű, mackós állat, mint egy kisfiús felnőtt korukbeli fickó. Én ezt tapasztalom, ráadásul a tini csajok, akiket folyton ajánlgatnának nekem, mivel, hogy nekik még álítólag bejönnek a magamfajta alacsony, kisfisú testi adottsűgú, gyerekes képű srácok, hát ők nagyon éretlenek és nekik meg nagyon fontos, hogy ritka jóképű legyek, ami nem vagyok szerintem távolról sem, illetve jó menő ruhákban cipőkben járjon a srác, ami csak félig igaz rám, nem rég cseréltem ruhákat újakra, de igaán nem tapasztalom az előnyeit, nyílván a csúnya arcvonsáaim miatt, mivel a lányok nagyon válogatósak. Míg a tiniknek a képemmel lehet bajuk, addig a korombeli felnőtt csajokn a kisfiús testem lehet az akadály. Úgy látszik egy szép kis ördögi csapdába kerültem és sajnos senki sem ért meg ebben a felszínes világban.

Legjobb válasz: Mennyi idõs vagy? Privátba küldesz nekem egy képet? Így nem nagyon tudok véleményt mondani. De annyi biztos: a 14 éves lányoknak nem a "mackós állatok" kellenek. :D Én például szeretem a kisfiús arcokat. No de ne ilyen Bieber-fazonokra kell gondolni ilyenkor. :D Próbáltam ízlésemnek megfelelõeket keresni. :D http://stay.blog.neon.hu/files/2012/09/foto-265.jpg http://s1.favim.com/orig/20/bwv-chace-crawford-gossip-girl-n.. http://www.hellomagazine.com/imagenes/news-in-pics/2009/10/2.. Érdekes... A Grossip girl-ben mind ilyenek vannak. :D

Mennyi idõs vagy? Privátba küldesz nekem egy képet? Így nem nagyon tudok véleményt mondani. De annyi biztos: a 14 éves lányoknak nem a "mackós állatok" kellenek. :D Én például szeretem a kisfiús arcokat. No de ne ilyen Bieber-fazonokra kell gondolni ilyenkor. :D Próbáltam ízlésemnek megfelelõeket keresni. :D http://stay.blog.neon.hu/files/2012/09/foto-265.jpg http://s1.favim.com/orig/20/bwv-chace-crawford-gossip-girl-n.. http://www.hellomagazine.com/imagenes/news-in-pics/2009/10/2.. Érdekes... A Grossip girl-ben mind ilyenek vannak. :D

Miért ilyen közönyösek az emberek, hogy észre sem veszik, talán a másiknak segítség kellene?

Pár napja lerobbantam az autóval.Egy órát álltam a küls? sávban, közben a forgalom simán ment mellettem, vészvillogtam, ledudáltak, a két kicsi gyerekem persze velem volt, a fél éves fiam a kezemben, mert már nagyon ny?gl?dött.Többen megjegyezték milyen aranyos baba, még rend?rautó is ment el mellettem, belenéztek a képembe, és mentek tovább.Nekem vannak túl nagy elvárásaim?

Legjobb válasz: 1.) Mindenki idegbeteg módon rohan a pénz után, és a "drága" idejüket nem pazarolják másra! :( 2.) Magyarországon jelenleg 11 millió mobilos van, és biztos úgy gondolták már hívtál segítséget mobilon. 3.) Rendesen beleverték az emberek fejébe a trükkös lopásoktól való félelmet: http://www.hasznoshirek.hu/?module=news&action=show&nid=27669

1.) Mindenki idegbeteg módon rohan a pénz után, és a "drága" idejüket nem pazarolják másra! :( 2.) Magyarországon jelenleg 11 millió mobilos van, és biztos úgy gondolták már hívtál segítséget mobilon. 3.) Rendesen beleverték az emberek fejébe a trükkös lopásoktól való félelmet: http://www.hasznoshirek.hu/?module=news&action=show&nid=27669
attól, hogy valaki vészvillógóval áll a külsõ sávban még nem következik semmi. Ha nem jelzel, hogy álljunk meg én sem állnék meg neked. Ha nem egyértemlû a szituáció, mint amikor egyszer olyan kocsihoz álltunk meg amibõl dõlt a füst, akkor nincs okunk megállni. Nemegyszer találkozik az ember a külsõ sávban vészvillogóval álló kocsikkal, akik éppen eszegetnek, tornáznak, a kutyájukat xaratják, vagy csak éppen ott volt "parkolóhely" stb. Nem tudom megtetted-e, de ha nem integetsz, akkor ne várj túl sokat.
Már bocs hogy ezt mondom de a magyarok Bunkók! Amikor megyek az utcán sok ember aki jön velem szenbe elég ha csak rájuk nézek már gyilkolni tudnának a tekintetükkel.AKülföldön sokkal másabbak az emberek.Amikor kint voltam tavaj nyáron sokkal kedvesebbek az emberek és szinte több embert lehet ott látni mosolyogni.Magyarországon meg olyan mintha a halottak országában sétálnék a múmiák között.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2.válaszoló!Bocs azt nem írtam pontosan hogy a fél éves gyerekem a kezemben nyûglõdött, miközben vizet próbáltam tölteni fél kézzel a tûzforró tartályba, amibõl dõlt a gõz. Én azt gondoltam akkor ez elég egyértelmû.De ebben az országban komolyan mondom még a haldoklókon is átsétálnának az emberek.Sokszor szégyellem magam mert azt hiszik minden magyar ilyen.
Bocsáss meg, hogy nem a feltett kérdésre válaszolok, azt már megtették helyettem mások. A kommentedben leírtak keltették fel a figyelmemet, és arra szeretnék reagálni: Ha felforrt a hûtõvized, sose nyisd fel a tartályt, mert a kicsapódó gõz balesetveszélyes! Hagyd alapjáraton a motort járni, amíg le nem hûl! Ezután szabad csak utántölteni, elkerülendõ annak a veszélyét, hogy a "tûzforró" motorba töltött hideg víztõl a motor károsodjon! Sajnálom a történteket, de remélem azért valamilyen formában tudtam segíteni?
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt nem tudtam, én leállítottam a motort, mert így láttam arra mielõbbi esélyt hogy egyrészt lehûl valamennyire, másrészt meg hogy föl tudjak állni a tõlem kb.5 m - re lévõ járdaszegélyre:( Köszönöm a válaszodat!

Miért vannak ilyen gyökér emberek, hogy valaki csak jó megoldást ajánl erre ledurrogja, hogy azt csináld amit mondtam és szar gépet vesznek?

Legjobb válasz: A konkrét eset ismerete nélkül nehéz errõl véleményt alkotni. Ha elvetnek egy jó megoldást és helyette "szar gépet vesznek" semmi gond, már el is nyerték méltó büntetésüket. Aki a gépet vette biztosan...

A konkrét eset ismerete nélkül nehéz errõl véleményt alkotni. Ha elvetnek egy jó megoldást és helyette "szar gépet vesznek" semmi gond, már el is nyerték méltó büntetésüket. Aki a gépet vette biztosan...
Nézd részben igaza van a kérdezõnek mert nem a kérdésre kapott választ.Az már mellékes hogy kapott egy jobb alternatívát és hab a tortán hogy ennek ellenére Õ utasít modortalanul holott õ szorul segítségre ha már kérdez. Én már rég leszoktam az idegeskedésrõl amit a gyökerek okoznak.Tudomásul veszem hogy tél van és a gyökér ilyenkor kevesebb tápanyaghoz jut.
A kérdező hozzászólása: Háhá XDDDDDD
Én ott csak egy kérdést, meg egy választ látok. Hol a "durrogás"? (A tévedés jogát fenntartom!) :)
Már moderálták. "azt csináld amit mondtam" jelige volt.
A kérdező hozzászólása: Jaja már törölték(moderálták) A kérdezõ írta rá hogy azt csináld amit mondtam és a válaszoló meg írta rá hogy takarodj már... XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!