Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen az emberek, (387 db)

Miért ilyenek az emberek egymással? Ha valaki segítséget kér, miért bántjátok, ha nem hisztek neki akkor ne is foglalkozzatok vele!?

Miért van az, hogy a hitetlen emberek itt gúnyt ?znek az emberb?l, és azt sem tudják milyen érzés földön túli, vagy legalábbis józan ésszel megmagyarázhatatlan dolgokat átélni. Lehet hogy néhány kérdés valótlan, de sok kérdés igaznak t?nik. Ha nem hiszel, miért válaszolsz? Én sem írok olyan fórumon ami nem is érdekel és nem hiszek benne. Ezek az emberek tudatlanok, akik viccel?dnek, akik pedig kamu kérdéssel jönnek ide, saját maguknak is hazudnak. Nekem is számtalan ilyen problémám volt/van, amire nem tudok Földi magyarázattal szolgálni, de nem is nagyon merem itt megosztani, mert 20-ból 17-en biztos azt állítját, hogy kamu. Pedig az, hogy valamire nincs racionális válasz az még nem jelenti azt, hogy nem is létezik.

Legjobb válasz: Én úgy látom, az Ezo témában az ilyen jellegû morgolódások száma már meghaladja a rendes kérdéseket. Tudomásul kellene venni, hogy az Ezo nem a vakhitûek számára van fenntartva. A céltalan, bántó gúnyolódásnak persze sok értelme, haszna nincs. De azok, akik az egész kérdéskört kétkedve szemlélik ugyanolyan joggal szólalnak itt meg, mint a hívõk. És ilyen viták döntõen csak itt vannak. A fõzésnél pl. nincs semmi harag, ha valaki megkérdezi, hogy ti hány kanál szódabikarbónát tesztek a húslevesbe, valaki beírja, hogy hármat, más meg azt, hogy semminyit mert nem való bele. Szerinted az lenne a helyes, ha mindenki csak bólogatna rá, hogy bizony-bizony, legalább három. Ez a rovat miért más? Itt miért nem szabad leírni azt, hogy nincs, s miért csak a van az elfogadható?

Én úgy látom, az Ezo témában az ilyen jellegû morgolódások száma már meghaladja a rendes kérdéseket. Tudomásul kellene venni, hogy az Ezo nem a vakhitûek számára van fenntartva. A céltalan, bántó gúnyolódásnak persze sok értelme, haszna nincs. De azok, akik az egész kérdéskört kétkedve szemlélik ugyanolyan joggal szólalnak itt meg, mint a hívõk. És ilyen viták döntõen csak itt vannak. A fõzésnél pl. nincs semmi harag, ha valaki megkérdezi, hogy ti hány kanál szódabikarbónát tesztek a húslevesbe, valaki beírja, hogy hármat, más meg azt, hogy semminyit mert nem való bele. Szerinted az lenne a helyes, ha mindenki csak bólogatna rá, hogy bizony-bizony, legalább három. Ez a rovat miért más? Itt miért nem szabad leírni azt, hogy nincs, s miért csak a van az elfogadható?
Ja, igen, még az utolsó mondatodra: a nincs rá olyan válasz, amely a tudományosan elfogadható, meg a hülyeség az két külön dolog. Régen azt mondták tudósok, hogy a Nap a Föld körül kering. Most fordítva. De van számos dolog, ami régen is hülyeség volt, s ma is az. És az is marad. És – a provokatív kérdések nélkül is – az ilyenek vannak többségben.
Valaki megkérdezi hogy "Szellemet láttam?", és a kérdezõ csak az igen válaszokat fogadja el. Aki nemet ír azt lehordja hogy mit keres itt az ezo kategóriában.
Nem az a gond, hogy elmondja, hogy nem hisz benne! Az a gond, AHOGY mondják! Undorító stílusban, kötekedve, anyázva hordják le a Kérdezõket. Ez mire jó? Kinek jó? Segíteni biztos, hogy nem segít! Amúgy meg tényleg a kérdésre keresik a választ a kérdezõk, mi értelme van a gúnyolódásnak?
Mindjárt kiosztanak, de mindegy! Azért Kedves Kérdezõ, mert ez Magyarország!!! Itt meg sem szólalhatsz anélkül, hogy le ne szednék rólad a keresztvizet. Nézz bele más fórumokba, olyan szinten megy az anyázás egyszerû piti kérdéseken, hogy az embernek felfordul a gyomra. Iszonyú negatívak az emberek, mocskolódás mindenhol, a többség nem tud normálisan válaszolni, rögtön az anyázáson kezdi. Nem tudom, miért van így, de mindenhol ez van, ez van körülöttünk, ez árad a médiából, mocskolódás, egymás szidása, anyázás, gyûlölködés. Ilyen a légkör ebben az országban, és ez itt is meglátszik!
Azért, mert ez az egyetlen örömük az életben. A valóságban, még ez sem adatik meg nekik, mert hozzá sem mernek szólni senkihez, itt meg kiélhetik a beteges hiányukat. fészbúk dzsenerejsön
A gúnyolódókat meg le kell pontozni – írod. És tökéletesen egyetértek. De ha megnézem a saját beírásaimat, csak néhány esetben éltem a gúnnyal, s csak akkor, ha a maga a kérdés is olyan volt (Provokatív, eleve beszóló, stb.) Nagyon ritkán. De a normális válaszaimat is rendre lehúzzák. Ha pozitívan állok egy kérdéshez, akkor azért, ha ellenvéleményemet írom le, akkor azért. Ebben a kérdésben is csúnyán le lettem nyomva. (6. és 7.) És pont annyi durvaságot tapasztalok „hívõktõl”, mint nemhívõktõl. Ebben nincs sok különbség. --- Kedves kérdezõ! Érdekelne a véleményed a 6., 7., beírásom és a mostaniról is. Megtisztelnél vele!
Talán azért, mert szerintünk nem segítség az, ha ráhagyjuk a hívõkre, amit hisznek. Ha valaki józan ésszel megmagyarázhatatlant dolgot él át, akkor nem a paranormalitás a legkézenfekvõbb magyarázat, hanem a józan ész hiánya. Ez nem szégyen, senki nem tud mindent. Ha viszont jósokhoz meg az okkultizmushoz fordul az illetõ, az hiba. A gúnyolódókat meg le kell pontozni, ennyi. A kérdezõk egy része is úgy jön ide, hogy már készen van a véleménye, csak megerõsítést szeretne kapni rá. Õk azok, akik a normális, ésszerû magyarázatokat is sértésnek veszik. 10-bõl mindig akad 1-2 válaszoló, aki megpaskolja a fejüket, hogy "persze, persze, az aurádat láttad", és így szaporodnak az ezósok. Ilyenkor pedig nem kell kiakadni, ha ezt valaki szóvá merészeli tenni.
Én is sok mindenben hiszek, és elismerek valamilyen szinten létezö dolognak. De! Azok akik minden álmuk után megkérdezik mit jelenthetett, vagy a legalapvetöbb dolgokba probálnak belemagyarázni gondolkodás nélkül, velük màr nem lehet mit kezdeni, csak viccelödni.
15:14 -- "Erre mit lehet mondani?" A fele troll, a másik felére meg udvariasan azt, hogy "NEM B*#?G". Na jó, vicc volt, tényleg csak udvariasan.
Nem az a gond, hogy hisznek benn, hanem, hogy nem fogadnak el más véleményt. Csak a saját szavuk lehet igaz, és ez idegesít az ezósokban. A legtöbb legalábbis ilyen.
A kérdező hozzászólása: Vicces vagy 11-es. Jó lenne ha így lenne :) Én meg abban nem hiszek, hogy megszületünk, élünk valameddig és meghalunk és ENNYI. Ennek semmi értelme szerintem, mégse bántom azokat akik ennél többen nem hisznek...
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla, hogy bármilyen képességem is lenne, de velem is történ már egy-két, sõt rengeteg fura dolog. Volt olyan aminek nem sok a jelentõsége, de volt olyan ami miatt évekig szorongtam. Sõt a mai napig félek a sötétben. Villany mellet alszom, és nem azért mert elmebeteg vagyok. Kiskorom óta történnek megmagyarázhatatlan dolgok velem, és a családomban is. Anyám éveken keresztül hülyének hitt, de már hisz nekem õ is. Mind1
A kérdező hozzászólása: Tény, hogy van olyan a kérdés amin és is elmosolyodtam, mert nem tartottam igaznak, és nem hiszem, hogy valóban megtörtént a kérdezõvel. Nem is nagyon olvastam tovább, de az elsõ két kommentben majd', levették a kérdezõ fejét, ezen teljesen kiakadtam. Én azt nem értem, hogy miért kell ennyire megalázóan, és bántóan válaszolni. Ha nem hisszük el amit mond, akkor ne válaszoljunk, ha mégis, akkor még lehet normálisan válaszolni, de nem kell rögtön ráírni, hogy elmebeteg és szanatóriumban a helye...
Ha valóban létezne az ezotéria akkor ilyen lenne egy átlagos napom: Reggel felkelek, megjósolom mikor jön a postásunk, addig elkészülõdök. Átveszem a leveleket, elindulok a boltba, útközben köszönök a szomszéd Józsi szellemnek. Mivel nagyon csúszik az út a hideg miatt, elesek és eltörik a kezem. Orvos helyett szellemgyógyászattal összeforrasztom a kezemet. Szellemgyógyászatot még az elõzõ életemben tanultam az ókorban, mikor Julius Caesar voltam. A nap végén elmegyek a lottózóba és bevonzom az ötöslottót. Ha meghaltam újjáéledek egy másik testben, egy loúban.
1. vagyok: én azokra gondoltam, akik gúnyt ûznek másból. Mindegy...
Kérdezõ, neked milyen szuper képességeid vannak? Azt nem írtad le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2-eske! Ez a valóság. Elég szomorú!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de nem értek veled egyet. Én ugyanúgy élem az életem mint bárki más, attól hogy vannak ilyen problémáim, neked is lehetnek másmilyen problémáid, amit nem mersz feltenni, de attól még normális vagy.
Élvezik... beteges idióták, és ezen élik ki magukat - mint az elõttem lévõk is elmondták. Ezek beszari kis senkik a való életben, és itt élik ki minden fájdalmukat. Tizenéves iskolában túlszivatott stréberek, akik mind a tudományokra hagyatkozva semmibe néznek minket. És ezek teszik fel a valótlan kérdést szintén gúnyból... Amit én nem tartok valósnak, azt hagyom a francba. Ritkán válaszolok ebbe a kategóriába, csak akkor ha úgy tûnik van értelme a dolognak. De õk unatkoznak... és égnek a vágytól, hogy õk is gúnyolhassanak, ahogy velük is gúnyolódtak.

Miért ilyenek az emberek?

Az embereknek miért a pénz,külsőség fontos? Minden ember erre megy és olyan szemetek,lenézőek,irigyek és még sorolhatnám nekem az emberek személyisége lelke a fontos olyan 80% ban és 20%-ban egykicsit a külsőség de a lelke mindennél fontosabb és a mai világban pont fordítva van nemértem az embereket és lealáznak másokat hogy ők nagyobb színben tünjenek fel mert jólesik nekik mások érzéseire nem gondolva ez nagyon fáj hogy ígyvan

Legjobb válasz: Miért fáj? az ilyen embereket messzire kerüld el, ha már egyszer felismerted ezeket a tulajdonságaikat, senki nem különb nálad, nem is lehet az még te nem engeded meg nekik. Ezeket a mondatokat távolítsd el magadtól,arra figyelj te miben vagy a legjobb. Azokon gondolkozz azt fogod tapasztalni amire gondolsz:) biztos érted mire gondolok. Sok sikert és ne is figyelj ezekre amit írtál.

Miért fáj? az ilyen embereket messzire kerüld el, ha már egyszer felismerted ezeket a tulajdonságaikat, senki nem különb nálad, nem is lehet az még te nem engeded meg nekik. Ezeket a mondatokat távolítsd el magadtól, arra figyelj te miben vagy a legjobb. Azokon gondolkozz azt fogod tapasztalni amire gondolsz:) biztos érted mire gondolok. Sok sikert és ne is figyelj ezekre amit írtál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ megpróbálom ezt tenni
Mert üresek.. primitívek..
A kérdező hozzászólása: hát a legtöbb igen
Nem szimpatizálok a dologgal, de az a tudományos magyarázata, hogy mindenkiben rendkívül nagy túlélési ösztön van. A vadonban ez kell is, meg kell mérkõzni a nõstényért, a kajáért, a területért stb. A civilizált társadalomban ez nincs így, vagy legalábbis nem ennyire, így a primitívebbjénél ebben a lenézõs, kioktatós, leereszkedõs, fölényeskedõs viselkedés formájában manifesztálódik. De az, hogy mindenki több akar lenni a másiknál az az túlélõösztönben gyökeredzik. A kivitelezés módja meg az intelligenciában és a neveltetésben.
Az emberi kapcsolatok, mindenné fontosabb, de igaz, hogy pénz is kell az élet tartalmasabbá tételére... modern korban élünk, elektronika, sportok, stb, ezekhez pénz is kell... igen, kell pénz hogy tartalmassá tudd tenni az életed, de mit ér a pénz emberek nélkül?:) 20/F

Keresd elo, add oda, menj utana, hozd haza? -miert ilyenek az emberek?

Vizsga idoszakban vagyok, erettsegizek. az egyik osztalytarsam kolcsonkerte az egyik konyvemet. mondtam hogy egy feltetellel odaadom, ha pentek estig visszakapom. erre fel tegnap 3 x csicskaztatott, hogy hova menjek a konyvemert, aztan egyikre sem hozta el. vegul aznnyit mondott, hogy leteszi (a varos masik feleibe) s menjek utana...felhaboritonak talalom. miert ilyenek sokan???

Legjobb válasz: Egyszerû: ne tegyél senkinek semmi szívességet, csak annak, akiben tényleg megbízol. Tartsanak bunkónak, engem is annak tartanak, de nem érdekel. Azt, meg hogy miért ilyenek az emberek... fogalmam sincs. Inkább csak élvezik, hogy tiszta hülyének nézhetik a másikat.

Egyszerû: ne tegyél senkinek semmi szívességet, csak annak, akiben tényleg megbízol. Tartsanak bunkónak, engem is annak tartanak, de nem érdekel. Azt, meg hogy miért ilyenek az emberek... fogalmam sincs. Inkább csak élvezik, hogy tiszta hülyének nézhetik a másikat.
Oszd le, vegye már észre magát! És soha többet ennek az osztálytársadnak ne adj semmit!


Miért ilyenek az emberek?

Miért ilyenek az emberek? Miért nem fogják fel, hogy vagy menhelyr?l / fajtament?kt?l / sintértelepr?l vagy tenyészt?t?l (tk-s kutyát) vegyenek? Miért szaporítanak sokan? Nem veszik észre magukat? Akik szaporítanak azok tönkre teszik az adott fajtát és hozzájárulnak a sok kutya eutanáziájához! Bárki bármit is mond ez így van, hiába egyszeri ellés (mert egyszer ellenie kell blabla, vagy mert a gyerek lássa a világ csodáját stb...) vagy hiába a pénzért csinálja az egy és ugyanaz. A szememben mind gonoszok! Ha valaki tenyészt? akar lenni az akkor csinálja rendesen! Lassan falnak megyek ezekt?l a kérdésekt?l amik itt vannak! Minap láttam egy filmet és sírógörcsöm lett. Mire képesek az emberek! Én írtam ezt a választ: és még mindig így gondolom A fajtatiszta kutya nem jobb a keveréknél, de a keverék se jobb a fajtatiszta kutyánál. Egy fajtatiszta kutya is lehet idegroncs meg egy keverék is! Ez nagy baromság, hogy a keverékek okosabbak! (vessünk össze egy bulldog keveréket, egy fajtatiszta border collieval, ugye?) Azt se felejtsük el, hogy fajtatiszta kutyusok is vannak a menhelyen/ fajtament?knél! Segíteni kell az árva kutyákat, de akinek van egy álom fajtája és olyat akar arra nem szabad ráer?ltetni egy keveréket, ugyanis Õ fog vele 15 évet élni! Nem csak úgy lehet segíteni a menhelyi kutyusokon, hogy örökbefogadjuk ?ket. Lehet így is: önkéntesség,adományok, hirdetések, kampányolások Én a mondó vagyok: -ha valaki fajtatiszta kutyát akar az vegyen jó helyr?l törzskönyvesen, sz?rten stb...->magyarul igazi kennelb?l! -ha valakinek nincs pénze tenyészt?t?l venni kutyust akkor gy?jtsön pénzt vagy keresse fel a fajtamentést vagy "érjen be" egy keverékkel -ne támogassuk a szaporítókat( se a kutyagyárokat, se "az egyszer elljen..."-t mondókat) -ha valaki nem ismeri a fajtákat és nincs álom fajtája az akkor keressen fel egy menhelyt -tk, sz?rések, kiállítási helyezések ,tenyészszemle, kennel nélkül ne lehessen kutyákat fialtatni! Nekem egy menhelyr?l származó keverék kutyusom van. Önkéntes vagyok egy menhelyen (minden áldott nap kijárok kivéve vasárnap!!) Nem szabad átesni a ló túl oldalára sem. Segíteni kell az árva kutyusokat,de nem szabad megvetni az olyan embereket akik TK-s kutyát akarnak! És egyik sem jobb a másiknál! Mind kutya, a csivava is, a palota pincsi keverék is, a dán dog is, a német juhász kverék is és az egyszer? "mezei" keverék is! Csak tk nélkül ne vegyetek kutyát. Ha ezt betartjátok már is segítettetek a menhelyeknek! Miért ilyenek az emberek?

Legjobb válasz: Utolsó, igazad van neked is, de a kettõ szorosan összefügg. Ha az emberek a saját embertársuk iránt nem mutatnak szinte semmilyen érzékenységet, szolidaritást, együttérzést (tisztelet a kivételnek!), hogyan is törõdnének egy állattal. Az ilyen emberek gondolkodásmódját alapjaiban kéne megváltoztatni, ezt sztem a családból, a nevelés által veszik át, így már óvodában el kellene kezdeni az emberségre való nevelést. Szerencsére egyre elterjedtebbé válik, hogy a kicsikkel menhelyeket látogatnak, és ez nagyon jó.:-) Na meg fontosnak tartanám az állatkínzással kapcsolatos bûncselekmények súlyosabb (letöltendõ) büntetését.

Utolsó, igazad van neked is, de a kettõ szorosan összefügg. Ha az emberek a saját embertársuk iránt nem mutatnak szinte semmilyen érzékenységet, szolidaritást, együttérzést (tisztelet a kivételnek!), hogyan is törõdnének egy állattal. Az ilyen emberek gondolkodásmódját alapjaiban kéne megváltoztatni, ezt sztem a családból, a nevelés által veszik át, így már óvodában el kellene kezdeni az emberségre való nevelést. Szerencsére egyre elterjedtebbé válik, hogy a kicsikkel menhelyeket látogatnak, és ez nagyon jó.:-) Na meg fontosnak tartanám az állatkínzással kapcsolatos bûncselekmények súlyosabb (letöltendõ) büntetését.
Miért ilyenek az emberek? Erre egy rövid választ tudok adni.Mert az emberi faj a legmocskosabb állat ezen a földön.
20.50! Egyetértek, én is inkább keverékpárti vagyok, pontosabban inkább úgy fogalmaznék, hogy a rászoruló állatokon segítek. Csúnyácska fekete, kullanccsal teli, sovány szõrgombóc, nekem aztán mind1.:-) Nem a díjnyertes szülei vagy a törzskönyve miatt szeretem õket. Jelenleg mindkét kutyám lelenc volt, a spánielemet úgy megverték, hogy az egyik lábát használni sem tudja, a másik "puliszerûséget" meg az utcán szedtem össze. Én azt mondom, hogy egy állatbarátnak nem szabad különbséget tennie keverék és fajtatiszta között. Egy keverék is ugyanúgy szeret, mint egy törzskönyves!
Ja, még valami. Nekem a vágyam egy bullterrier, illetve egy csivava. Ha megtehetem majd anyagilag, mondjuk ha lesz saját keresetem, biztosan szerzek egy ilyen kutyát, de csak fajtamentõktõl, vagy menhelyrõl. Én azt vallom, hogy kutyáért nem adok ki pénzt. Nem azért, mert sajnálom rá, mert a pénzedért rengeteg szeretetet kapsz, hanem azért, hogyha lehetõségem van kutyát tartani, inkább segítségre szorulót választok, azt az x ezer Ft-ot meg inkább egy menhelynek adom. Bocs az Offért.
Nem csak úgy lehet segíteni a menhelyik kutyákon, hogy örökbefogadjuk õket?Adjunk adományt meg kaját??? Ember mit beszélsz Te? Attól, hogy van egy takarója egy labdája meg kajája még ugyanúgy hiányzik neki egy otthon. És hogy mondhatsz ilyet Te aki menhelyen dolgozol? Te azt ajánlod ha egy keveréket akarnak hazavavinni, hogy jobban jár nak fajtisztáal? Én a szaporítással nem értek egyet, de szerintem épp Te esel át a ló túloldalára. Ha már megszületett, ne töltse az életét egy menhelyen, csak mert néhányan így gondolkodnak. És merem állítani, hogy az én keverékem lekörözne pár törzskönyves ebet, hisz az értelmet még mindíg nem ebben mérik. Nagyon nem értek egyet veled.
Igen ez mind így van de gondoljatok bele honnan van a fajtamentõknél, menhelyeken annyi fajta tiszta hát persze hogy a szaporítóktól mert akinek van pénze tk-s kutyára az nem teszi be menhelyre és nem bántalmazza ha meg nekem xy fajta a kedvencem és olyat szeretnék akkor honnan szerezzek? Még gyûjtögetni sem nagyon lehet ebben tetves országban mert annyira sz*r a forint hogy anyám nem kap remdesen fizetést. Havi 150000 Ft-bõl élünk hárman abból 100000 albérlet a többi kajára megy meg az autóra meg a kutyámra ebbõl nagyon kétlem hogy bármit is tudnék spórolni egy 100000- 180000 Ft-s kutyára még ha az 80000 Ft is lenne de úgy meg nem biztos hogy azt is kapom amit szeretnék pl.: színhibás vagy egyéb hiba. Ne értsetek félre nem azt mondom hogy a szaporítók jó emberek sõt mindegyiknek szörnyû kínok közt kellene meghalnia de ez a kérdés így egy hülyeség mert honnan lenne a fajtamentõknél olyan kutya amilyet én szeretnék
Az emberek döntéseit nem tudod megváltoztatni! A világot sem tudod megváltani! És ennyi erõvel minden szarságon ki lehetne akadni! És a te kiírásod miatt senki nem fog megváltozni! Kb. ennyi! És nyugodtan le lehet pontozni, de ez az igazság!
20:43-as vagyok: 20:51: A probléma sok, szóval mindenki válogathat, hogy melyiket tartja a legfontosabbnak. Hogy melyik oldalon állnak sokan, melyiken kevesen, azt nem tudom...de az sajnos biztos, hogy kevés (nem elegendõ) ember van, aki tesz is valamit. :( 21:12: Igazad van, az ember nem sokáig hálás (persze mindig tisztelet a kivételnek), ennek ellenére azért másoknak segíteni mindig jó, szerintem minél több szeretetet adsz, azzal te leszel gazdagabb. :) Korábbi hozzászólók is már leírták negatív véleményüket az emberi fajról...szóval a lényeg, amire utalni akarok, hogy talán nem mindenki érdemli meg a segítségünket, mert az emberek általában tényleg olyan rosszak, mint amilyennek leírtátok, de pont ezért legalább mi próbáljunk meg mások lenni! :)
Nekem is minden kutyám menhelyrõl vagy az utcáról került hozzám(bár nem volt sok, mert sokáig éltek hálistennek) Imádom õket és hihetetlenül hálásak, okosak, szeretnivalóak. Most is itt fekszenek az ágy mellett. A kolléganõmnek van egy törzskönyvezett bulldogja, hát...mit ne mondjak.Nem sokkal több esze van mint egy kispárnának és rengeteg egészségügyi gondja.Pedig fiatal és 100-on felül vették ha jóltudom. Ezzel nem a törzskönyvesek ellen vagyok, biztosan rengeteg kiválló kutya van köztük, de azért ne vessük meg a keverékeket. Ez olyan mint a rasszizmus.Csak annak talán még több oka is van.
20:43 Tudod én sem értek veled együtt, mert ha segítünk egy kutyán (vagy más állaton), akkor az élete végéig hûséges, hálás lesz hozzánk, de ha segítünk egy éhezõ vagy beteg emberen, akkor már nem lehetünk olyan biztosak abban, hogy hálás lesz azért amit tettün vele.
Szerintem azért nem ez a legnagyobb emberi bûn, ami létezik, van ennél durvább is. :)
20.43 Nem vagy egyedül, de én nem vok veled! Nekem pont abból van elegem, h folyton az éhezõ gyerekek, meg beteg gyerekek, meg stb. Szerintem túl kevés is az olyan ember aki az állatokkal foglalkozik, szóval nem vagy egyedül, de túl sokan vagytok ahhoz képest, h mennyi a probléma amit meg kell oldani és azokra a problémákra mennyire kevesen maradnak... Szerintem is engedélyhez kellene kötni a tenyésztést, mert így egy tapasztalatlan vásárló akaratán kívül is belefuthat egy gonosz-gonosz szaporítóba. Szerintem a megoldás nagyon egyszerû lenne: kutyát csak ivartalanítva adjanak el. Pont olvastam egy cikket arról, h kutatások kimutatták h pár hetes kutyákat is lehet ivartalanítani, semmi bajuk nem lesz. HÁt így kéne õket eladni, kivéve ha vki hivatalos tenyésztõ, õ kaphatna ivaros kutyát. Ez az egyetlen mód.
Szerintem pedig fontosabb lenne az embereknek inkább egy kicsit egymással foglalkozni mostmár, és nem csak az állatokkal. Semmi bajom az állatokkal, támogatom az állatok védelmét, DE az éhezõ gyerekek, beteg emberek megsegítését fontosabbnak tartom. Remélem azért nem vagyok egyedül! :)
Azért, mert: -jajj, hagyjad már, az csak egy állat, -nem az én két almom miatt sok a gazdátlan kutya -kiskutyakiskutyakiskutya...búú.. -majd abból megélünk, nehogy már dolgozzak -ha nem látom, nem veszek róla tudomást, akkor nincs is Sok az önzö, érzéketlen, pénzéhes, lusta, buta ember. Sajnos ez a tömör igazság :(
És még az is idevág hogy emberek egymásra is sz*rnak nem hogy egy állatra

Miert kell mindent rossznak beallitani, miert ilyenek az emberek?

Rengeteg kerdest lattam, hogy a fiu igy udvarolt a csajnak, ezt mondta, azt mondta. Ilyenkor mindenki azzal jon, hogy biztosan hulyit, vagy le akar fektetni, ne foglalkozz vele. Vagy ahol van 10-12 ev korkulonbseg, mindenki rogton jon, hogy tul idos hozzad, biztos csak le akar fektetni... A mai vilagban alig van valami orome az embernek, es ilyenkor annyira elbizonytalanitjak az embert.

Legjobb válasz: ezt mind mind boldogtalan emberek írják.nem kell velük foglalkozni,mert ha nekik rossz,legyen másnak is..NEM! képzeld el hogy amikor nagyon nagyon boldog vagy akkor te sem mondanál senkinek ilyen negatívat.hát ezért mondják a boldogtalanok.pedig nekik is csak máshogy kellene felfogniuk a dolgokat de ez már egy másik kérdés

ezt mind mind boldogtalan emberek írják.nem kell velük foglalkozni, mert ha nekik rossz, legyen másnak is..NEM! képzeld el hogy amikor nagyon nagyon boldog vagy akkor te sem mondanál senkinek ilyen negatívat.hát ezért mondják a boldogtalanok.pedig nekik is csak máshogy kellene felfogniuk a dolgokat de ez már egy másik kérdés
A kérdező hozzászólása: Engem annyira bant, hogy hiszek egy ferfiben, hogy vegre valahara egy olyasvalakinek tetszem, aki nekem is nagyon bejon. Erre kapok olyan valaszokat, hogy csak hulyit, ne foglalkozzak vele, csak le akar fektetni... Holott nem is lattak, hogy nezett ram, hogy beszelt velem, hogy viselkedett velem...
ismerõs igen..én is kérdeztem már itt és mindenki negatívan állt hozzá, de engem nem érdekelt mert rájöttem én is erre , hogy egyszerûen mindent negatívan látnak:S és ha végül mégsem lesz semmi a sráccal?legalább most boldog vagy(vagyok vagy bárki más) aztán meg máshogy alakul..és igen te látod hogy hogy néz stb ne foglalkozz az ilyen emberekkel legyél boldog:)
Az irigység a fõ mérvadó ebbe a világba. Sok ember csalódott már ezért írnak ilyeneket õk csak azt írják ami velük is megesett már és ezt rád is azonosítják. Meg persze féltékenyek hogy neked össze ami nekik nem.
Ez tény hogy nem kevés ember van aki szereti keverni a kakit, és megsérteni a másikat.

Miért ilyenek az emberek? Komolyan mondom nem értem.

Nem tudom ismeri e valaki?! Az mtv-n szokott menni a címe Paris Hilton öri bari kerestetik...

Legjobb válasz: Szerintem a pénzért csinálják, legalább is többség csak erre hajt. Mások azért tesznek meg mindet neki, mert olyanok akarnak lenni mint õ. Bár nem értem miért. Mert van pénze és el van kényeztetve, ergó bármit megtehet? Ezek inkább érdek dolgok szerintem. Sok az ilyen ember manapság (sajnos), aki bármit megtesz csak hogy benne legyen a tv-ben és egy kis hírnévhez jusson. A filmet nem láttam.:)

Szerintem a pénzért csinálják, legalább is többség csak erre hajt. Mások azért tesznek meg mindet neki, mert olyanok akarnak lenni mint õ. Bár nem értem miért. Mert van pénze és el van kényeztetve, ergó bármit megtehet? Ezek inkább érdek dolgok szerintem. Sok az ilyen ember manapság (sajnos), aki bármit megtesz csak hogy benne legyen a tv-ben és egy kis hírnévhez jusson. A filmet nem láttam.:)
De még mindig jobb mint a Gyõzi vagy Mónika..
Köszi. XD (1.)
hééé! vedd figyelembe h ez csak egy tv mûsor! megrendezett az egész! nehogy bevedd! oké h az amcsik hülyébbek néha amint a cigók, de azért tuti több mint a fele szinészkedés! ne higgy el mindent amit a média a képedbe nyom!
nem véletlenül nem nézek mtv-t
Mert az emberek köcsög érdek-lények.
Mert hajtják a hírnevet meg a pénzt, a Paris meg ezzel tisztában van, aztán jól megalázza õket.
Szerintem irigy vagy. Ami nem érdekel azt nem nézem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok irigy. Csak kíváncsi voltam, hogy egy ilyen mûsorban mi mindenre hajlandóak az emberek csupán egy sztár kedvéért. Az 1.-nek nagyon is igaza van.

Miért ilyenek az emberek? Senkiben se lehet megbízni? !

Ezek a múlt héten történtek velem.

Legjobb válasz: Szerintem ezeknél értelmesebb emberekkel kéne megismerkedned,akiknek te nem a húszadrangú "barátja" vagy,és akkor nem lennének ilyen problémák.

Szerintem ezeknél értelmesebb emberekkel kéne megismerkedned, akiknek te nem a húszadrangú "barátja" vagy, és akkor nem lennének ilyen problémák.
Az emberek általában azért hazudnak, hogy elkerüljék az azonnali "büntetést". Ha mondjuk bevallanák az igazat, akkor esetleg felerõsödne a szégyen érzetük, vagy csak attól félnek, hogy mások dühösek lesznek rájuk vagy megvetik õket. Ha ítélkezni szoktál felettük, amit ki is mutatsz a számukra, akkor igen, ennyire nehéz. Ha nem, akkor ez az õ bajuk és hagyd õket a fenébe vagy segíts nekik túljutni ezen a problémájukon :) . Esetleg egyszerûen csak próbáld meg õket elfogadni olyannak amilyenek. A 3. talán azért panaszkodott, mert azt akarta, hogy foglalkozz vele egy kicsit :) .
A kérdező hozzászólása: köszi
Mert nagyon sok emberben túlteng a rosszindulat! Sajnos...
Sajnos borzasztóan irigyek az emberek. Nézz meg egy olyan kérdést, amire elvileg nem lehet rossz választ adni. Pl. hová mentek nyaralni? Aki leírja, hogy Horvátországba, a Balatonra vagy mindegy, hová, azt lepontozzák. Aki azt írja, hogy évek óta nem jár nyaralni, mert munkanélküli és nincs rá pénze, azt felpontozzák vagy egyáltalán nem minõsítik a válaszát. Pedig ugye mindenki korrektül a kérdésre válaszolt. Mi ez, ha nem irigység? Másik fele a sok gyerek, kamasz, akik suli után ide jár szórakozni, arcoskodni, név nélkül ugye könnyû játszani a kemény felnõttet, és beszólnak baromságokat, aztán jót röhögnek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen... Én is egy 16 éves srác vagyok és ha valamit nem tudok megkérdezem.. De nem értem az ilyeneket! ez a magyar társadalom...
Ha vki vmi arcpirítóan rosszindulatú, beképzelt kérdést ír ki, akkor hajlamos vagyok az õ szintjén válaszolni. De ezt tényleg csak az kapja tõlem, aki szerintem megérdemli (pl. nyafogó liba, aki szakított a pasijával, aztán kutyázza a pasit, amiért az albérletbõl elvitte azokat a cuccokat, amiket õ - mármint a pasi vett - mert ha az albérletbe vette, akkor hagyja meg neki...). De irigykedésbõl sosem voltam bunkó. Irigykedni szoktam, de tudom, ez az élet rendje, meg hogy a másik is ugyanúgy megérdemelheti a jólétet.
Azért az olyan kérdéseknek, amikre a google is elsõre kidobja a választ, semmi keresnivalója az oldalon. Ezekre én is oda szoktam szólni, hogy akár magától is megkereshette volna az illetõ.
A kérdező hozzászólása: Értem és igazad van! :) ha bunkó akkor én is az vagyok de ha valaki jó indulatú kérdést tesz fel és bunkó válasz jön akkor azt az embert ott verném agyon!! arcoskodnak név nélkül..
A kérdező hozzászólása: De az miért baj ha ide irja és egy embertöl várja a választ és nem egy géptõl?? És ha le irod neki pár mondatba az neked max 2 perc neki meg egy apró öröm hogy valaki segitetneki…
Mert sokan hulye kerdeseket tesznek fel, es masoknak az agyara mennek ezzel.... Csak bennuk van az a kesztetes hogy csakazertis irjanak vmi bunkosagot

Miért ilyenek az emberek? Miért szólnak be idegen emberek?

Nem akarok túl sok szöveget írni, megpróbálom megfogalmazni röviden a kérdésemet:) Szóval egy fiatal lány vagyok, de már nem tizenéves. Régebben a suliban ( gimiben ), valamint néha-néha idegen emberektől azt hallottam, hogy azt mondják egymásnak, hogy " olyan csúnya ez a lány ". Volt, hogy elmentem pár lány mellett és ezt mondták, hallottam, de nem csak én, szóval nem képzelődtem:) Valamint, tök idegen embereknél is láttam már, hogy néztek és mosolyogtak rajtam vmit. Mindig megnéztem magam, de minden rendben volt rajtam, sőt még meg is kérdeztem a velem lévőktől is, de ők sem láttak rajtam semmi különöset, amiért nevetni kellett volna rajtam. Nem értem a dolgot, mert már úgy is volt ez, hogy a lehető legkevesebb smink, átlagos kinézetbe mentem utcára, nehogy abban legyen vmi hiba. Mégis olyan furán néznek rám az emberek néha. De volt, amikor egyáltalán nem volt semmi ilyen dolog, pedig semmit nem változtattam magamon. Ami még inkább zavar, hogy fiúk is nevettek már rajtam, szóval még ha csak lányok, akkor még a féltékenység szóba jöhet, de így...biztosan nem:( nektek mi a véleményetek? Képet azért nem rakok ki magamról, mert nem csak saját magamról akarok tanácsokat olvasni, hanem hogy szerintetek egy ilyen dolognál mi lehet az oka a beszólásoknak, lenézéseknek? Vagy aki nagyon szép, annak is be szoktak szólni, vagy bámulják? Ami még esetleg lehetséges, hogy elég vékony vagyok, így az arcom is, és talán a sok keseredettség látszik az arcomon? De hát ezért kinevetni vkit...nem értem...na mindegy:D Szívesen olvasok mások tapasztalatait is:) Kösziiiiii:)

Legjobb válasz: Ezt te látod bele szerintem. Az nem jut eszedbe, hogy barátságos gesztusként mosolyognak rád?

Ezt te látod bele szerintem. Az nem jut eszedbe, hogy barátságos gesztusként mosolyognak rád?
Tényleges beszólást meg a "beteg kutya" testtartású emberek szoktak kapni, akikrõl süt az önbizalomhiány. Aki fogékony erre és rosszul szocializált, az rárepül a lehetõségre.
Vannak olyan fiúk, akik szintén nagynak képzelik magukat és ha beszólnak egy lánynak, akkor azt hiszik, hogy ezzel elismertté válnak a társaságban. A bunkóság netovábbja...
Én is köszönöm a tanácsotokat. :) Kérdezõ: igen, én teljesen biztos vagyok benne, hogy neked is változni fog a meglátásod, máshogy fogsz tekinteni önmagadra. Csak aztán nehogy átess a ló túloldalára. :) ) Egyébként én pl. nem értem azokat az embereket, sztárokat, akik azt hiszik, hogyha plasztikáztatják magukat, akkor megfelelõ önbizalomhoz tudnak jutni. Én rá se tudok nézni egy szétplasztikázott emberre. Ott szerintem valami nagy gond van, elsõsorban fejben, gondolkodásban. Most, ahogy visszaemlékszem, még velem is volt már olyan, hogy megmosolyogtam valakit egy haverral, hogy "nézd már, de hasonlít az az ember az egyik XY nevû ismerõsünkre". Pedig én nem nagyon szoktam foglalkozni senki külsejével. 14-es: igazad van, nagyon nehéz elfogadni önmagam, talán ez a legnehezebb valóban, fõleg ezzel a témával kapcsolatban. Viszont én arra gondoltam pl, hogy vannak olyan elveim, amiket valószínûleg el kéne dobnom magamtól, de ez nem olyan egyszerû. Ezenkívül nem szeretném, hogy bárki nagy rasszistának tartson, de úgy alakultak a dolgok, hogy közel 20 éven át cigányokkal kellet együtt lennem, nap mint nap. Ez idõ alatt teljesen bizalmatlan lettem minden emberrel szemben. Igaz, volt egy-két értelmesebb cigány köztük, velük még jól el is tudtam dumálni. Néha volt olyan a suliban, hogy elkezdtem minden és mindenki ellen lázadozni, olyankor kezdtek úgy kezelni, mintha nagymenõ lennék, azt akarták, hogy velük lógjak, csupán azért, mert mindenkinek beszóltam, mert elegem volt az egészbõl. :D Aztán mindig megszólalt bennem egy hang, hogy "én egyáltalán nem akarok drogozni vagy a kisded játékaikat játszani". Végül arra jutottam, hogy lehet nem leszek menõ a cigányok között, de legalább önmagam lehetek. Szóval a bizalmatlanságot is le kéne gyûrnöm, persze egy egészséges elõvigyázatosságnak meg kell lennie. Amúgy még általános iskolásként olyan is volt, hogy szintén az miatt, mert elegem volt a cigányokból lógtam a suliból (júúj, hogy voltam rá képes?! :D), és épp céltalan utamat jártam, amikor egy iskolás csoport jött velem szembe és egy lány a haverjaival együtt odajött hozzám és az arcomra tette a kezét, a haverjai meg valami zenét hallgattattak velem. Ez alatt a kis idõ alatt a lány csak szótlanul nézett, én meg a hirtelen szituáció miatt csak döbbenten vártam, hogy továbbálljanak végre. No, ez után még inkább megbántam, hogy lógtam a suliból, úgy éreztem, már nem tûnnek igazán elrettentõnek a cigányok. :D Az egészhez az is hozzátartozik, hogy elég sok ismerõsömet, rokonomat láttam/látom elzülleni, tönkremenni, akik semmilyen segítséget nem fogadtak/fogadnak el. Ez nagyon rossz érzés. Úgyhogy ezek fényében szerintem csoda, hogy nem diliházban kötöttem ki (mondjuk még kiköthetek ott :D). Jelenleg úgy érzem, hogy a vizsgaidõszak óta nagyon fáradt vagyok. Sõt, kicsit még jobb is volt akkor abból a szempontból, hogy csak a lényegre, a vizsgára koncentráltam (kivéve, amikor azon kaptam magam, hogy Stephen Hawking elméletein agyalok, pedig nem olyan dolgokról kellett tanulnom :D de tényleg), és nem zavart semmi. Most, hogy túl vagyok a vizsgákon, minden apróság zavar, de talán majd elmúlik, ha végre sikerül kipihennem magam. Mostanában senki nem szól be nekem, de idõnként bámulnak, fõleg lányok, ez még kicsit zavar. Érdekes, egész jó kiírnom magamból ilyen dolgokat, mintha óriási tehertõl szabadulnék meg. Bízom benne, hogy minél kevesebben vannak olyanok, akik magukba fojtják bánatukat, nagyon nem egészséges az. :)
A kérdező hozzászólása: milyen szépen leírtátok a dolgokat:) valóban az a fontos, hogy azokat értékeljük, azok számítsanak igazán, akik nekünk is fontosak:) mennyire jól írtad le utolsó, hogy akik irigységbõl ártanak másoknak, azoknak azok csak apró örömök, és sajnálhatják, hogy nem tudják, milyen is az az öröm, amit boldogságnak hívnak, amikor vkit "felkarol" az ember, mert mások belekötnek, vagy belerúgnak, egy jó cselekedet sokkal több:)
A kérdező hozzászólása: :)
Üdv ismét! :D Mi történt kedves kérdezõ? :) Azt hiszem tudom mi az igazi bajom: ezt a nagy meleget nemcsak a gépem nem bírja, hanem az én agyam se. Úgy is mondhatnám, hogy szó szerint felforr az agyvizem. :D Amúgy bocs a sok OFF-ért. Nem tudok aludni és összevissza írok mindenféle hülyeséget már. :D
Hmm, valóban eléggé elhagytam magam a vizsgák után, noha nekem is sokat kell és kellene tennem. Talán most az a leghelyesebb "öndiagnózis", hogy a vizsgaidõszakban felgyülemlett stressz és az obskúrus jövõ miatt lettek ilyen gondolataim, amiket ki is kellett írnom magamból. Csak most igyekszem újult erõvel a következõ célra koncentrálni és nem ilyen dolgokra figyelni. Ezt a témát már túl is ragoztam, úgyhogy tényleg ennyi. Üdv! :)
#19-es a felismerés tartott sok ideig, de onnantól kezdve fokozatosan egyre jobban megy. A felismerést persze el is kell fogadni, mert ha nem gondoljuk komolyan akkor nem mûködik.
Rendben. Ismételten köszönöm szépen a tanácsot!
13-as sokáig én is magamat akartam legyõzni, de az évek során rájöttem, hogy nem legyõznöm, hanem elfogadnom kell tudnom magam. Ami sokkal nehezebb mint legyõznöm magam. A támadókkal nem érdemes foglalkozni ezzel csak saját gyengeségüket kiabálják ki a világnak. Tudom könnyû azt mondani, hogy ne foglalkozzon velük az ember, mert rosszul esik "miért pont én nem felelek meg nekik?". Valójában meglátják ha valakinek kevés az önbizalma, mint a szúnyogok... mindig megtalálják az áldozatukat akit tudnak szívogatni. A védelem azzal kezdõdik, hogy nem foglalkozunk ezekkel az emberekkel, mivel felesleges. Egy falat képzelünk magunk köré amirõl lepattannak a támadásaik és nem érnek el minket, nem zavarnak meg. Mivel idõvel az ember úgy is rájön, hogy nincs értelme ezekkel a provokációkkal foglalkozni, vannak sokkal jobb dolgok az életben amirõl ezek az emberek megpróbálják elvonni a figyelmünket és ráadásul még ettõl nagy harcosnak/vicces embernek is hiszik magukat. Valójában gyenge jellemek akik másokat próbálnak maguk alá alacsonyítani és ha látják, hogy betalálnak a beszólásaik az nagy elégedettséget okoz nekik. Az ember egy idõ után belátja ezt és nem foglalkozik velük, vannak jobb dolgok amire érdemesebb a figyelmünket szentelni.
A kérdező hozzászólása: hihi:D nem, én nem vagyok egyáltalán kirívó, sõt, inkább, hogy nem szeretem, ha feltûnõ vagyok:) ezért sem értem sokszor, miért "találnak meg" egyes emberek, miért vagyok annyira "érdekes" nekik... mert tényleg tök átlagosra próbáltam magam alakítani, mégis...de az a furi, hogy nem mindig van ez a bámulás, mosolygás, szóval azért nem tudom, hogy ha egy adott esetben miért nevettek ki, máskor meg miért nem, ha ugyanúgy néztem ki... na de mindegy, nehéz ez a dolog, de lehetséges, hogy a kisugárzás az oka a dolognak, amin változtatni kell:) köszönöm a válaszodat am:)
Lehet az a bajuk szerintem, hogy esetleg kihívóan öltözködsz vagy viselkeszd.Ez néha zavarni tudja az embert.Nekem se nagyon jön be ha pl. egy 120 kilós 160cm-es csaj kib4ssa a seggét, meg a mellét, látszik rajta, hogy hullámzik rajta a zsír, plus mayo chix és hasonló márkákban feszít, kezében az alap iphone 5, valamint 10 kilós retikül(zsák?)húzza a kis kacsóját...Nem gondolom, hogy ilyen lennél, ez csak egy durva példa. De azok a kis r1b1k se jönnek be akik 20 kilót se nyomnak és van rajtuk egy szûk ruha, muntha valami strici futtatná õket...
A kérdező hozzászólása: én elolvastam, amit írtál, szóval nagyon köszönöm:) nos, hát én sem tudom, hogy most a "csúnya" mit jelent egyes embereknél, azért mondja, mert tetszik neki az illetõ, vagy sem:D az is igaz, hogy biztosan nincs olyan ember, aki senkinek sem tetszene, ez egy kicsit vigasztaló dolog számomra:) talán nem is kellene arra törekedni, hogy a legtöbb embernek tetszen az ember, hanem csak annak a pár embernek, akik igazán fontosak:) önbizalom tuningolás kellene itt mindkettõnknek:D köszi a válaszodat:)
A kérdező hozzászólása: az lenne a legjobb, ha nem foglalkoznék velük, csak néha annyira elszomorít, mert ígyis eleget néztek már le az emberek... de akkor ha azt mondják csúnya vagyok, nem kell készpénznek venni? vagy azért lehet benne vmi? csak mert aki szép, bizti nem szól be mondjuk egy fiú, hogy csúnya vagy, vagy nem tudom:( már magam sem tudom, persze igyekszem nem ezzel foglalkozni, csak tudjátok hogy van ez, néha ha az ember maga alatt van am is, és szépen beszólnak még hozzá, akkor aztán van szomorúság:(
Mert ilyenek ezek mind.Sz4rd le.
Akinek nincs jobb dolga, mint más életében keresni a hibát, az találni is fog. Van, akiket ez tesz boldoggá. Irigységbõl, vagy csak úgy kritizálni kezdenek valakit, még ha normális emberi ésszel azzal a másikkal minden rendben van, akkor is. Az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni. Nézz át rajtuk, ne foglalkozz velük. Ha azt látják, hogy teszel rájuk magasról, õk sem fognak foglalkozni veled. Ugyanebben a cipõben jártam már én is, a mai napig elõfordul.
A kérdező hozzászólása: az önbizalomhiány az van igen, lehet, hogy ez látszik, nem tudom, csak erre is van egy példám:D hogy volt, hogy úgy éreztem, hogy egészen "szép" vagyok, és akkor elment mellettem egy csoport fiú, az egyik beszólt, hogy de csúnya vagy...nagyon örültem neki:(
A kérdező hozzászólása: nem, biztosan nem én látom bele, persze néha lehet olyan, nem azt mondom, de ezek nem az a barátságos mosolyok:( tehát úgy képzeld ezt a dolgot, hogy áll vagy ülsz vhol, és szemben veled van még 2 ember, az egyik odasúg a másiknak, az a másik rádnéz és nevetnek. szóval, nem érzem, hogy ez barátságos lenne sajnos:(
A kérdező hozzászólása: nem tudom, hogy tõlem kérdezted a "mit történt kedves kérdezõ-t", ha igen, akkor semmi, semmi, csak örülök a sok hozzászólásnak:) ha nem nekem szólt, akkor elnézést:D csak kicsit megkavarodtam én is:) remélem mindenkinek sikerül minden amit szeretne, sok önbizalom és határozott szemléletmód, meg ilyenek:)

Magyarországon miért nem lehet így kinézni? Miért ilyenek az emberek?

például...(? egyébként elég híres finn divatblogger)

Legjobb válasz: Úgy nézel ki, ahogy akarsz, ahogy Te szeretnél. Cserébe el kell viselned, hogy megnéznek, esetleg kibeszélnek a hátad mögött. És? Ha Te így érzed jól magad, akkor el kell viselni azt, hogy az emberek nagy része nem tolerálja az ennyire kirívó dolgokat.

úgy jársz ahogy akarsz..
Úgy nézel ki, ahogy akarsz, ahogy Te szeretnél. Cserébe el kell viselned, hogy megnéznek, esetleg kibeszélnek a hátad mögött. És? Ha Te így érzed jól magad, akkor el kell viselni azt, hogy az emberek nagy része nem tolerálja az ennyire kirívó dolgokat.
úgy nézel ki ahogy akarsz. szokj hozzá, ha valamiben nem vagy átlagos ígyis-úgyis megszólnak, mert csordaszellem van. az emberek azt hiszik, hogy ha valaki más, akkor mindjárt jobbnak is gondolja magát és azt a nagy átlag nem tudja lenyelni. nem átlagos ruhában mentem férjhez, nem átlagos nevet adtam a gyerekeimnek-meg is van a reakció. de olyan nagyon nem érdekel, hogy az hihetetlen. aki ilyenért megszól, azt kicsinyesnek és ostobának tartom. én is ugyanolyan vagyok, családom van, dolgozok, csak merem vállalni a személyiségem részeit. úgyhogy ne küszködj...
Tényleg egy csomó BTK-s így néz ki. ITt meg azért nem egy populáris ez a nagymamastílus, mert leginkább a csóró kiesbbségiek öltöznek így. :D Amúgy az ujjal mutogatás meg egymás kicsúfolása max a dedóban divat, általános után és 15 évesen szerény intelligenciával megáldott egyének is kinövik. :D
én sem értem mi a baj...nekem volt már zöldtõl kezdve mindenféle hajam a gimiben, soha egy rossz szót nem kaptam:D De simán lehet így kinézni:)
"De amúgy az embereket miért zavarja ha valaki másképp öltözik, más dolgokat szeret, nem pirított r*banc vagy vasalt hajú discoboy" Én pont az így kinézõ embereket gyûlölöm. És azért nem lehet így kinézni, mert még ebben az erkölcstelen, agymosott, liberális társadalomban is van némi épeszûség, és még vannak normális emberek, pusztán ezért...
a lufin kívül és semmi "extrémet" nem vettem észre a képeken. kb minden harmadik bölcsész így néz ki (de lehet, hogy csak én kerültem "furcsa" társaságba)
"minden harmadik bölcsész így néz ki " Az ilyenekbõl nem is lesz semmi értelmes...
Elõttem író ezt nagyon jól megfogalmaztad, ha nem baj bemásolom melyik rész az. "Másrészt: kérdezõ, ha neked ez tetszik, vagy éppen más, ami szerinted/a lakóhelyeden "extrának" számít, tényleg megakadályoz az emberek véleménye abban, hogy felvedd? Most akkor az emberek a hülyék, vagy az, aki gyáva felvállalni magát? Õszintén, mit is számít neked egy csorda diszkós véleménye, miért is szégyellnél kilógni a sorból? Mert mások szerint gáz? Hát akkor ott tartunk, hogy te sem vagy különb náluk, ugyanis a sztereotípiáknak és az ilyesféle megítéléseknek csak akkor van értelme, ha van egy "kisebbségi" réteg, aki fél a többség véleményétõl, el lehet õket nyomni. Amíg teret adsz az ilyesféléknek, pont hogy magad ellen cselekedsz, miközben hiába sír a szád."
Egyrészt: ezeken a képeken nincs semmi extra. Kicsit ez a csöves nagymamastílus, de a BTK-n meg úgy átlagban Pesten azért látni ilyen lányokat dögivel. Aki meg a tanulmányai alapján szólogat be az embereknek ismeretlenül (valamelyik válaszoló), az inkább nézzen magába és tartsa a száját. Másrészt: kérdezõ, ha neked ez tetszik, vagy éppen más, ami szerinted/a lakóhelyeden "extrának" számít, tényleg megakadályoz az emberek véleménye abban, hogy felvedd? Most akkor az emberek a hülyék, vagy az, aki gyáva felvállalni magát? Õszintén, mit is számít neked egy csorda diszkós véleménye, miért is szégyellnél kilógni a sorból? Mert mások szerint gáz? Hát akkor ott tartunk, hogy te sem vagy különb náluk, ugyanis a sztereotípiáknak és az ilyesféle megítéléseknek csak akkor van értelme, ha van egy "kisebbségi" réteg, aki fél a többség véleményétõl, el lehet õket nyomni. Amíg teret adsz az ilyesféléknek, pont hogy magad ellen cselekedsz, miközben hiába sír a szád. Harmadrészt: én eléggé kilógok a sorból, és egyszerûen szépen visszamosolygok, ha valaki nevet azon, hogy mondjuk valódi acélmerevítõs fûzõben és abroncsos ruhában megyek ki az utcára. Így érzem jól magam, és ebben nem befolyásol mások véleménye. Nem túl nehéz felülemelkedni az ilyen embereken, sok sikert kívánok hozzá neked is.
Szerintem minden embernek megvan mindenrõl a véleménye, és ez így egészséges is, csak azt kéne már felfogni, hogy vannak nagyobb problémák is az életben, mint az, hogy megfeleljünk mindenki ízlésének. Minden ember különbözõ és más-más dolgokat szeretnek. Ruhában sem egy ízlése van mindenkinek. El kéne fogadni és nem kibeszélni meg megbámulni más stílusát. De ha valaki elvárja, hogy õt ne nézzék ki, akkor elõször neki kell elfogadni pl. a plázacicákat, discosokat. Aztán már elvárhatja, hogy ez fordítva is mûködjön. Ha meg nem, akkor el kell dönteni, hogy mi a fontosabb neki, az, hogy mások mit gondolnak róla, vagy az, hogy jól érzi-e magát a bõrében.
Nem tudom, hogy hol éltek válaszadók többsége, de én egy kis porfészekben és kedves kérdezõ itt egy "extrémebb" öltözetért tátott szájjal megbámulnak.
Mert mi mint mindig, évekkel le vagyunk maradva divat terén(is).
Igen komoly. És ha ez önmaga, akkor õ egy eltorzult lélek...
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, ez most komoly? õ nem akar kitûnni a tömegbõl, saját maga akar lenni. és Finnországban valószínûleg nem tûnik ki a tömegbõl. És én is csak olyan külsõt szeretnék ami nekem tetszik. Sõt, van annyi intelligenciám, hogy nem ítélek el senkit, felõlem az emósok lehetnek emósok, a diszkósok diszkósok csak ne nézzenek le és szóljanak meg másokat akik nem olyanok mint õk. Aki "átlagos", annak minden "stílussal" baja van, aki meg egy csoporthoz tartozik, annak az összes többivel...
"Ti nevettek rajtam mert más vagyok, én nevetek rajtatok mert mind egyformák vagytok." Van az átlagos és a normális... Ez átlagos, mivel azzal akarsz kitûnni a tömegbõl, hogy másképp öltözöl, ergó felszínes vagy.
Látjátok megint mivel jösztök? Hogy aki más az átlagnál abból nem lesz semmi csak szégyen. Elmentek a f*szomba, van egy olyan mondás Ti nevettek rajtam mert más vagyok, én nevetek rajtatok mert mind egyformák vagytok.
mert magyarország nem ilyen.. nincsenek nagy divatmárkák, vagy csak utánzatok, és ami angliában, svédországban alap bolt, az itt menõ és a legjobb bolt ( h&m, bershka) van néhány extrém, lookbookos lány is persze, de ritka.
Azért babám, mert én voltam Finnországban és ha én is olyan helyen élnék, ahol a levegõ olyan tiszta, hogy attól fulladsz meg és a villamos megáll neked, hogy átmehess a zebrán és nincsen járdaszegély, hanem egysíkban vannak az autós és a gyalogos részek, hogy akadálymentes legyen, akkor én is örömömben , meg sok pénzemben így akarnék kinézni. Ahol olyan tiszták a tavak, hogy 4 méterre lelátsz az aljáig, ahol a 12 éves lány már láncdohányos volt, a másik meg viccbõl leborotválta a fejét..nos ..igen..nem kérdés..
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló, wow :D Akkor Mo. nagyon különbözõ részein lakhatunk, itt kb megköveznének ezért...
ugyan miért ne lehetne így kinézni? (rosszabbra számítottam, a képek nem olyan extrémek, még csak nem is nagyon újszerûek.) de ha megbámulnak vagy kinevetnek azon se csodálkozz-- szabad hülyén kinézni, és szabad kiröhögni azt aki hülyén néz ki :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!