Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen az (2689 db)

Miért ilyenek az emberek egymással? Ha valaki segítséget kér, miért bántjátok, ha nem hisztek neki akkor ne is foglalkozzatok vele!?

Miért van az, hogy a hitetlen emberek itt gúnyt ?znek az emberb?l, és azt sem tudják milyen érzés földön túli, vagy legalábbis józan ésszel megmagyarázhatatlan dolgokat átélni. Lehet hogy néhány kérdés valótlan, de sok kérdés igaznak t?nik. Ha nem hiszel, miért válaszolsz? Én sem írok olyan fórumon ami nem is érdekel és nem hiszek benne. Ezek az emberek tudatlanok, akik viccel?dnek, akik pedig kamu kérdéssel jönnek ide, saját maguknak is hazudnak. Nekem is számtalan ilyen problémám volt/van, amire nem tudok Földi magyarázattal szolgálni, de nem is nagyon merem itt megosztani, mert 20-ból 17-en biztos azt állítját, hogy kamu. Pedig az, hogy valamire nincs racionális válasz az még nem jelenti azt, hogy nem is létezik.

Legjobb válasz: Én úgy látom, az Ezo témában az ilyen jellegû morgolódások száma már meghaladja a rendes kérdéseket. Tudomásul kellene venni, hogy az Ezo nem a vakhitûek számára van fenntartva. A céltalan, bántó gúnyolódásnak persze sok értelme, haszna nincs. De azok, akik az egész kérdéskört kétkedve szemlélik ugyanolyan joggal szólalnak itt meg, mint a hívõk. És ilyen viták döntõen csak itt vannak. A fõzésnél pl. nincs semmi harag, ha valaki megkérdezi, hogy ti hány kanál szódabikarbónát tesztek a húslevesbe, valaki beírja, hogy hármat, más meg azt, hogy semminyit mert nem való bele. Szerinted az lenne a helyes, ha mindenki csak bólogatna rá, hogy bizony-bizony, legalább három. Ez a rovat miért más? Itt miért nem szabad leírni azt, hogy nincs, s miért csak a van az elfogadható?

Én úgy látom, az Ezo témában az ilyen jellegû morgolódások száma már meghaladja a rendes kérdéseket. Tudomásul kellene venni, hogy az Ezo nem a vakhitûek számára van fenntartva. A céltalan, bántó gúnyolódásnak persze sok értelme, haszna nincs. De azok, akik az egész kérdéskört kétkedve szemlélik ugyanolyan joggal szólalnak itt meg, mint a hívõk. És ilyen viták döntõen csak itt vannak. A fõzésnél pl. nincs semmi harag, ha valaki megkérdezi, hogy ti hány kanál szódabikarbónát tesztek a húslevesbe, valaki beírja, hogy hármat, más meg azt, hogy semminyit mert nem való bele. Szerinted az lenne a helyes, ha mindenki csak bólogatna rá, hogy bizony-bizony, legalább három. Ez a rovat miért más? Itt miért nem szabad leírni azt, hogy nincs, s miért csak a van az elfogadható?
Ja, igen, még az utolsó mondatodra: a nincs rá olyan válasz, amely a tudományosan elfogadható, meg a hülyeség az két külön dolog. Régen azt mondták tudósok, hogy a Nap a Föld körül kering. Most fordítva. De van számos dolog, ami régen is hülyeség volt, s ma is az. És az is marad. És – a provokatív kérdések nélkül is – az ilyenek vannak többségben.
Valaki megkérdezi hogy "Szellemet láttam?", és a kérdezõ csak az igen válaszokat fogadja el. Aki nemet ír azt lehordja hogy mit keres itt az ezo kategóriában.
Nem az a gond, hogy elmondja, hogy nem hisz benne! Az a gond, AHOGY mondják! Undorító stílusban, kötekedve, anyázva hordják le a Kérdezõket. Ez mire jó? Kinek jó? Segíteni biztos, hogy nem segít! Amúgy meg tényleg a kérdésre keresik a választ a kérdezõk, mi értelme van a gúnyolódásnak?
Mindjárt kiosztanak, de mindegy! Azért Kedves Kérdezõ, mert ez Magyarország!!! Itt meg sem szólalhatsz anélkül, hogy le ne szednék rólad a keresztvizet. Nézz bele más fórumokba, olyan szinten megy az anyázás egyszerû piti kérdéseken, hogy az embernek felfordul a gyomra. Iszonyú negatívak az emberek, mocskolódás mindenhol, a többség nem tud normálisan válaszolni, rögtön az anyázáson kezdi. Nem tudom, miért van így, de mindenhol ez van, ez van körülöttünk, ez árad a médiából, mocskolódás, egymás szidása, anyázás, gyûlölködés. Ilyen a légkör ebben az országban, és ez itt is meglátszik!
Azért, mert ez az egyetlen örömük az életben. A valóságban, még ez sem adatik meg nekik, mert hozzá sem mernek szólni senkihez, itt meg kiélhetik a beteges hiányukat. fészbúk dzsenerejsön
A gúnyolódókat meg le kell pontozni – írod. És tökéletesen egyetértek. De ha megnézem a saját beírásaimat, csak néhány esetben éltem a gúnnyal, s csak akkor, ha a maga a kérdés is olyan volt (Provokatív, eleve beszóló, stb.) Nagyon ritkán. De a normális válaszaimat is rendre lehúzzák. Ha pozitívan állok egy kérdéshez, akkor azért, ha ellenvéleményemet írom le, akkor azért. Ebben a kérdésben is csúnyán le lettem nyomva. (6. és 7.) És pont annyi durvaságot tapasztalok „hívõktõl”, mint nemhívõktõl. Ebben nincs sok különbség. --- Kedves kérdezõ! Érdekelne a véleményed a 6., 7., beírásom és a mostaniról is. Megtisztelnél vele!
Talán azért, mert szerintünk nem segítség az, ha ráhagyjuk a hívõkre, amit hisznek. Ha valaki józan ésszel megmagyarázhatatlant dolgot él át, akkor nem a paranormalitás a legkézenfekvõbb magyarázat, hanem a józan ész hiánya. Ez nem szégyen, senki nem tud mindent. Ha viszont jósokhoz meg az okkultizmushoz fordul az illetõ, az hiba. A gúnyolódókat meg le kell pontozni, ennyi. A kérdezõk egy része is úgy jön ide, hogy már készen van a véleménye, csak megerõsítést szeretne kapni rá. Õk azok, akik a normális, ésszerû magyarázatokat is sértésnek veszik. 10-bõl mindig akad 1-2 válaszoló, aki megpaskolja a fejüket, hogy "persze, persze, az aurádat láttad", és így szaporodnak az ezósok. Ilyenkor pedig nem kell kiakadni, ha ezt valaki szóvá merészeli tenni.
Én is sok mindenben hiszek, és elismerek valamilyen szinten létezö dolognak. De! Azok akik minden álmuk után megkérdezik mit jelenthetett, vagy a legalapvetöbb dolgokba probálnak belemagyarázni gondolkodás nélkül, velük màr nem lehet mit kezdeni, csak viccelödni.
15:14 -- "Erre mit lehet mondani?" A fele troll, a másik felére meg udvariasan azt, hogy "NEM B*#?G". Na jó, vicc volt, tényleg csak udvariasan.
Nem az a gond, hogy hisznek benn, hanem, hogy nem fogadnak el más véleményt. Csak a saját szavuk lehet igaz, és ez idegesít az ezósokban. A legtöbb legalábbis ilyen.
A kérdező hozzászólása: Vicces vagy 11-es. Jó lenne ha így lenne :) Én meg abban nem hiszek, hogy megszületünk, élünk valameddig és meghalunk és ENNYI. Ennek semmi értelme szerintem, mégse bántom azokat akik ennél többen nem hisznek...
A kérdező hozzászólása: Nem tudok róla, hogy bármilyen képességem is lenne, de velem is történ már egy-két, sõt rengeteg fura dolog. Volt olyan aminek nem sok a jelentõsége, de volt olyan ami miatt évekig szorongtam. Sõt a mai napig félek a sötétben. Villany mellet alszom, és nem azért mert elmebeteg vagyok. Kiskorom óta történnek megmagyarázhatatlan dolgok velem, és a családomban is. Anyám éveken keresztül hülyének hitt, de már hisz nekem õ is. Mind1
A kérdező hozzászólása: Tény, hogy van olyan a kérdés amin és is elmosolyodtam, mert nem tartottam igaznak, és nem hiszem, hogy valóban megtörtént a kérdezõvel. Nem is nagyon olvastam tovább, de az elsõ két kommentben majd', levették a kérdezõ fejét, ezen teljesen kiakadtam. Én azt nem értem, hogy miért kell ennyire megalázóan, és bántóan válaszolni. Ha nem hisszük el amit mond, akkor ne válaszoljunk, ha mégis, akkor még lehet normálisan válaszolni, de nem kell rögtön ráírni, hogy elmebeteg és szanatóriumban a helye...
Ha valóban létezne az ezotéria akkor ilyen lenne egy átlagos napom: Reggel felkelek, megjósolom mikor jön a postásunk, addig elkészülõdök. Átveszem a leveleket, elindulok a boltba, útközben köszönök a szomszéd Józsi szellemnek. Mivel nagyon csúszik az út a hideg miatt, elesek és eltörik a kezem. Orvos helyett szellemgyógyászattal összeforrasztom a kezemet. Szellemgyógyászatot még az elõzõ életemben tanultam az ókorban, mikor Julius Caesar voltam. A nap végén elmegyek a lottózóba és bevonzom az ötöslottót. Ha meghaltam újjáéledek egy másik testben, egy loúban.
1. vagyok: én azokra gondoltam, akik gúnyt ûznek másból. Mindegy...
Kérdezõ, neked milyen szuper képességeid vannak? Azt nem írtad le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 2-eske! Ez a valóság. Elég szomorú!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, de nem értek veled egyet. Én ugyanúgy élem az életem mint bárki más, attól hogy vannak ilyen problémáim, neked is lehetnek másmilyen problémáid, amit nem mersz feltenni, de attól még normális vagy.
Élvezik... beteges idióták, és ezen élik ki magukat - mint az elõttem lévõk is elmondták. Ezek beszari kis senkik a való életben, és itt élik ki minden fájdalmukat. Tizenéves iskolában túlszivatott stréberek, akik mind a tudományokra hagyatkozva semmibe néznek minket. És ezek teszik fel a valótlan kérdést szintén gúnyból... Amit én nem tartok valósnak, azt hagyom a francba. Ritkán válaszolok ebbe a kategóriába, csak akkor ha úgy tûnik van értelme a dolognak. De õk unatkoznak... és égnek a vágytól, hogy õk is gúnyolhassanak, ahogy velük is gúnyolódtak.

Miért ilyenek az olyanok? Bõvebben lent

Elõször is azt vettem észre, hogy akiknek régi BMW-jük van, azoknak azért van ez mert vágynak sok pénzre és egy vadonatúj BMW-re? Csak nem telik újra, ezért a régivel pótolják? Tök mindegy... Arra lettem figyelmes, hogy ezeknek az autóknak a sofõrjei ugyanúgy szabálytalankodnak, mint az újaké. Tehát utánozni próbálják a gazdagabb BMW-seket, csak nincs elég pénzük újabbra??? Vagy mert nekik is BMW-jük van gazdagabbnak érzik magukat? Én nem értem ezeket, mostanában több régit is láttam. Normális választ kérnék, köszönöm!

Legjobb válasz: Bocsi,de xDDDDD "Miért ilyenek az olyanok?" XDD

Bocsi, de xDDDDD "Miért ilyenek az olyanok?" XDD
Kocsitól függetlenül rengeteg k.öcsög van. Ezt ne fogjuk a BMW-sekre, mert nem csak õk csinálják. Az tény, hogy újra vágyik, hiszen az oldtimereken kívül nem sokan vágynak 17 éves kocsikra, tudod, az új az jobb.. Persze sok k.öcsög BMW-s is van, de még ha egy kis sz.ar 30 éves Fiat tökölõdik, az is ugyanolyan, csak sza.rabb a kocsi...
Attól, hogy valakinek BMW-je van, nem feltétlenül egyezik a személyisége a többi BMW tulajdonoséval. Tudod, létezik olyan, hogy ízlés, ami persze mindenkinek más. Ebbõl nyugodtan kiindulhatsz afelé, hogy lehet valakinek azért van régi BMW-je, mert az tetszik neki. Durva, nem? :D Autó alapján ítélni olyanok szoktak, akiket a haverjaiddal rib****zol, mert tapadnak a Merci-Audi-BMW hármasra. Átérzed, hogy a kérdésed alapján nem vagy különb náluk? 20/f
A kérdező hozzászólása: #3 De szerintem valamennyi különbség van azért, és nem BMW-t használok. Elõször írtam... Normális válaszokat kérek, mint a #-es, köszönöm!
Óhatatlanul is azonosítanak az utakon a tirpák genyóládákkal. Sajnos ez egy tipikus gengszter/hülyegyerek-márka, megváltoztatni nem lehet ezt a nem is olyan alaptalan sztereotípiát. És ja, szabálytalankodnak, nem csak BMW-vel. Igazából értem a kérdésed, de lerohadt tõle az agyam, remélem azért érdeminek számít számodra, amit reflektáltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat!!!

Miért ilyen az anyukám?

Az öcsémmel brutálisan kivételeznek. Mondok egy példát. Tegnap eljött az egyik barátja(kicsit beképzelt, de jófej). Ott beszélgettem vele. Valahogy szóba jött, hogy ő milyen kövér, én meg milyen vékony vagyok. Öcsém meg elkezdi, hogy azért, mert lány. Én mondtam neki, hogy befoghatod. Aztán bementek a szobájába, és ő szándékosan, és hangosan elkezdett beszélni arról, hogy milyen gyenge vagyok, meg milyen nőies. Én ezen felhúztam magam, bementem és ezt mondtam neki: "Kussolj már el, hülye gyerek! Mit képzelsz magadról, ki vagy?" Erre a válasza: "Dikk' a csi****, be van fa******, mindjárt felrúgom. Elkapott az ideg, és adtam neki egy bud spencer pofont. Elkezdett bőgni, befutott anyucihoz, és elmondott mindennek. (Hála istennek, a webkamerám felvette az egészet, ami történt.) Anyuci kijön, és mondja nekem: "Miért kell bántani a kisebbet?" Én erre: "Miért, mit mondott?" Erre ő:"Hogy megütötted minden ok nélkül" Erre én: "Szerinted én úgy ok nélkül ütögetek mindenkit? A webkamerám úgy is felvette az egészet, megmutassam?" Erre ő: "Az engem nem érdekel, szegény kicsit mindig te bántod. Nincs egy nyugodt perce. Miattad romlott le a tanulmányi átlaga." (Ezt a végen majd leírom, hogy miért.) Az én büntetésem: Elvette a laptopomat, nincs zsebpénz a héten. Az ő jutalma: Aludhat a barátjánál, és kapott egy ezrest. Az öcsém 11 éves. Õ anyuci pici fénye. Azért romlott le a tanulmányi átlaga, mert alig alszik(A hét 80%-át a haverjánál tölti), rengeteg energiaitalt iszik, a haverja szülei alig vannak otthon, szerintem isznak is. (Itthon is minden gond nélkül iszik). Itthon semmit sem segít. A muterom 56 éves. Rólam: 16 éves fiú vagyok, házimunkába besegítek, gimnáziumba járok, az átlagom 4-es. Ui: Ez minden napos eset. Még életemben nem láttam, hogy akár egy irgum-burgumot kapott volna. Még egy Ui: Ha én nem lennék, akkor a gépük most nem működne. Én tartom karban, mint szoftverileg, mint hardverileg. Mondok egy példát. Épp most takarítom a D partíciójukat, mert tele van szemetelve. Öcsém mappájában volt kb. 11 vírus. Mindig valamilyen "hack" volt. Legtöbbször facebook "hack". Mikor ezt mondtam a muternek, azt mondta hogy: "Azért van tele vírussal, mert nem segítesz neki "hackelni"". Vagy valami ilyesmit mondott. Én gond nélkül fel tudnék törni egy facebook fiókot. De természetesen nem teszem, mert illegális. Szerintetek mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Elég majom tesód lehet már bocs, 11 évesen adnék neki olyan enegriaitalt hogy fejre állna. De megválaszoltad hogy miért ilyen anyád, mert õ anyuci szeme fénye.

Elég majom tesód lehet már bocs, 11 évesen adnék neki olyan enegriaitalt hogy fejre állna. De megválaszoltad hogy miért ilyen anyád, mert õ anyuci szeme fénye.
Pontosan úgy voltam anno mint te, csak én lányba. 3 éve nem is beszéltem velük, ott van nekik a pici gyerekük akinek csak 8 általánosa van, én kint élek külföldön, egyetemre jártam stb., õk meg csak dicsekedjenek azzal a kis tündérkével aki mellesleg azt hiszi hogy 0x1 az 1, mivel az 1 ugye alapból ott van (ezt nem tudtam elfelejteni) Nemsokára mehetsz el te is, bírd ki, tudom milyen érzés... Van ilyen egyébként, van ahol az elsõ gyerek, van ahol a második az atyaúristen.
Hányszor kérdezed ezt még meg ma?

Miért ilyenek az emberek? Miért vagyok én is ilyen?

Nagyon sokat gondolkoztam az emberekkel való kapcsolatomon.Sajnos ebben n?ttem fel,hogy az a normális, ha az emberek egy rideg kommunikációs eszközön élik meg a barátságot,a szerelmet..minden a facebookról szól(jó, vannak kivételek, de gyerekeknél ritka...)

Legjobb válasz: Csak magamból indulhatok ki.Szülõként sokat vagyok a gép elõtt. Nem szeretném az életemet itt leélni, ezért vállaltam olyan tevékenységeket amelyek kimozdítanak a lakásból.Találtam olyan barátokat akik nem értenek a gép bekapcsolásához sem.Menhelyre járok kutyát sétáltatni,tanulok,dolgozok,gyerekeket nevelek.Mindig egyénfüggõ , nem tehetsz semmit ha valaki nem akar változtatni önmagán !

Csak magamból indulhatok ki.Szülõként sokat vagyok a gép elõtt. Nem szeretném az életemet itt leélni, ezért vállaltam olyan tevékenységeket amelyek kimozdítanak a lakásból.Találtam olyan barátokat akik nem értenek a gép bekapcsolásához sem.Menhelyre járok kutyát sétáltatni, tanulok, dolgozok, gyerekeket nevelek.Mindig egyénfüggõ , nem tehetsz semmit ha valaki nem akar változtatni önmagán !
ezen ne aggódj, mert a végén te is olyanná válsz, csak élvezd az életet és csináld azt amit szeretsz ! nem tudunk mit tenni, ez a mai világ :|

Miért ilyenek az emberek?

Az embereknek miért a pénz,külsőség fontos? Minden ember erre megy és olyan szemetek,lenézőek,irigyek és még sorolhatnám nekem az emberek személyisége lelke a fontos olyan 80% ban és 20%-ban egykicsit a külsőség de a lelke mindennél fontosabb és a mai világban pont fordítva van nemértem az embereket és lealáznak másokat hogy ők nagyobb színben tünjenek fel mert jólesik nekik mások érzéseire nem gondolva ez nagyon fáj hogy ígyvan

Legjobb válasz: Miért fáj? az ilyen embereket messzire kerüld el, ha már egyszer felismerted ezeket a tulajdonságaikat, senki nem különb nálad, nem is lehet az még te nem engeded meg nekik. Ezeket a mondatokat távolítsd el magadtól,arra figyelj te miben vagy a legjobb. Azokon gondolkozz azt fogod tapasztalni amire gondolsz:) biztos érted mire gondolok. Sok sikert és ne is figyelj ezekre amit írtál.

Miért fáj? az ilyen embereket messzire kerüld el, ha már egyszer felismerted ezeket a tulajdonságaikat, senki nem különb nálad, nem is lehet az még te nem engeded meg nekik. Ezeket a mondatokat távolítsd el magadtól, arra figyelj te miben vagy a legjobb. Azokon gondolkozz azt fogod tapasztalni amire gondolsz:) biztos érted mire gondolok. Sok sikert és ne is figyelj ezekre amit írtál.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ megpróbálom ezt tenni
Mert üresek.. primitívek..
A kérdező hozzászólása: hát a legtöbb igen
Nem szimpatizálok a dologgal, de az a tudományos magyarázata, hogy mindenkiben rendkívül nagy túlélési ösztön van. A vadonban ez kell is, meg kell mérkõzni a nõstényért, a kajáért, a területért stb. A civilizált társadalomban ez nincs így, vagy legalábbis nem ennyire, így a primitívebbjénél ebben a lenézõs, kioktatós, leereszkedõs, fölényeskedõs viselkedés formájában manifesztálódik. De az, hogy mindenki több akar lenni a másiknál az az túlélõösztönben gyökeredzik. A kivitelezés módja meg az intelligenciában és a neveltetésben.
Az emberi kapcsolatok, mindenné fontosabb, de igaz, hogy pénz is kell az élet tartalmasabbá tételére... modern korban élünk, elektronika, sportok, stb, ezekhez pénz is kell... igen, kell pénz hogy tartalmassá tudd tenni az életed, de mit ér a pénz emberek nélkül?:) 20/F

Miért ilyenek az emberek? Miért adják fel ilyen hamar?

Szóval, egyre inkább azt veszem észre, hogy az emberekből hiányzik a "küzdőszellem". Számomra egyszerűen idegen az, hogyha valami nem jön össze akkor, depis legyek, sajnáltassam magam és az alkoholba meneküljek, ezt sokkal inkább egy jelnek veszem, hogy keményebben kell küzdenem ahhoz, hogy elérjem azt amit akarok, de ha mégse, akkor egyszerűen túllépek a dolgon és már el is van felejtve. Viszont a környezetemben, valaki egy HETES kapcsolat vége után is, olyan mértékben betud depizni, mintha az egész családja meghalt volna egy autó balesetben. Meg aztlátom, hogy senki nem hajlandó semmiért megküzdeni, mindenki azt várja, hogy majd jajdejó lesz, csak aztán amikor valaki olyan bejön a képbe, aki hajlandó küzdeni azért amit szeretne, akkor ők hirtelen magukba esnek, szidnak mindenkit és öngyilkosok akarnak lenni. és még az jön ki szarul aki próbál tenni azért, hogy jobb legyen neki. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert szaremberek.Azért.

Mert szaremberek.Azért.
Mert nem mindenki olyan talpraesett mint te. Az élet JÓVAL többet vár el tõlem mint amire képes vagyok. Csak a sikerélmény tud egy kicsit javítani a hangulatomon, de hamar elmúlik fõleg amikor jön egy kudarc ami a padlóra küld. Utána midnig csak egyre rosszabbul tudok teljesíteni. Engem nem kérdeztek meg, hogy meg akarok-e születni...
Érdekes, én olyan vagyok, hogy depis leszek, minden szar, és nekem pont ez adja motivációt, hogy sose adjam fel.
Nem tudom, de nagyon rossz. Én is küzdök, amíg el nem érem a célom! Olyan nincs, hogy nem sikerül. Mindenkinek kéne. 19L

Miert kell mindent rossznak beallitani, miert ilyenek az emberek?

Rengeteg kerdest lattam, hogy a fiu igy udvarolt a csajnak, ezt mondta, azt mondta. Ilyenkor mindenki azzal jon, hogy biztosan hulyit, vagy le akar fektetni, ne foglalkozz vele. Vagy ahol van 10-12 ev korkulonbseg, mindenki rogton jon, hogy tul idos hozzad, biztos csak le akar fektetni... A mai vilagban alig van valami orome az embernek, es ilyenkor annyira elbizonytalanitjak az embert.

Legjobb válasz: ezt mind mind boldogtalan emberek írják.nem kell velük foglalkozni,mert ha nekik rossz,legyen másnak is..NEM! képzeld el hogy amikor nagyon nagyon boldog vagy akkor te sem mondanál senkinek ilyen negatívat.hát ezért mondják a boldogtalanok.pedig nekik is csak máshogy kellene felfogniuk a dolgokat de ez már egy másik kérdés

ezt mind mind boldogtalan emberek írják.nem kell velük foglalkozni, mert ha nekik rossz, legyen másnak is..NEM! képzeld el hogy amikor nagyon nagyon boldog vagy akkor te sem mondanál senkinek ilyen negatívat.hát ezért mondják a boldogtalanok.pedig nekik is csak máshogy kellene felfogniuk a dolgokat de ez már egy másik kérdés
A kérdező hozzászólása: Engem annyira bant, hogy hiszek egy ferfiben, hogy vegre valahara egy olyasvalakinek tetszem, aki nekem is nagyon bejon. Erre kapok olyan valaszokat, hogy csak hulyit, ne foglalkozzak vele, csak le akar fektetni... Holott nem is lattak, hogy nezett ram, hogy beszelt velem, hogy viselkedett velem...
ismerõs igen..én is kérdeztem már itt és mindenki negatívan állt hozzá, de engem nem érdekelt mert rájöttem én is erre , hogy egyszerûen mindent negatívan látnak:S és ha végül mégsem lesz semmi a sráccal?legalább most boldog vagy(vagyok vagy bárki más) aztán meg máshogy alakul..és igen te látod hogy hogy néz stb ne foglalkozz az ilyen emberekkel legyél boldog:)
Az irigység a fõ mérvadó ebbe a világba. Sok ember csalódott már ezért írnak ilyeneket õk csak azt írják ami velük is megesett már és ezt rád is azonosítják. Meg persze féltékenyek hogy neked össze ami nekik nem.
Ez tény hogy nem kevés ember van aki szereti keverni a kakit, és megsérteni a másikat.

Miért ilyen az anyukám?

Sziasztok.:)

Legjobb válasz: "Miért ilyen az anyukám?" - kérdezed. Nos, abból a ténybõl, hogy sajnálod apád, és el bírod képzelni róla, hogy öngyilkos lesz, ez arra utal, hogy egyáltalán nem viselkedik férfiként. Így meg is lehet érteni, hogy anyád másokkal flörtöl, izgalmat keres, mert apádtól nem kapja meg, ami kéne neki.

"Miért ilyen az anyukám?" - kérdezed. Nos, abból a ténybõl, hogy sajnálod apád, és el bírod képzelni róla, hogy öngyilkos lesz, ez arra utal, hogy egyáltalán nem viselkedik férfiként. Így meg is lehet érteni, hogy anyád másokkal flörtöl, izgalmat keres, mert apádtól nem kapja meg, ami kéne neki.
Hát ilyenek ezek a felnõttek. Ez az õ dolguk, nem szólhatsz bele. Az, hogy most úgy érzed, hogy apukádat jobban szereted, jogos. Egyszer mindenki lebukik, anyukád is le fog, ez a dolgok rendje.
Egyszer meg kéne azt csinálnod az anyukáddal hogy leülsz vele egy kicsit beszélni... Kérdés elé állíthatod hogy miért jó ez neki! Mondd el neki a lehetõségeit pl.: hogy normális lesz, a családi szeretet örömei... stb... De csak tapintatosan, ne zúdíts rá mindent. Többször is csináld meg vele és ha pl. megint "randizik" akkor szólj rá! ennyit tudok mondani... :D
Gusztustalan mikor a szülõk ezt mûvelik egymással, ráadásul még arra is szarnak, hogy a gyerek látja és érzi..sztem ne tegyél semmit, sokat ugysem tudsz. Valószinüleg tudnak egymás szennyesérõl, csak nem akarnak róla tudomást venni, vagy ilyen olyan okokból nem válnak el. Sajnálom hogy ilyen helyzetbe hoznak téged a saját szüleid.:(
gondold csak el melyik a jobb: -együtt maradnak de úgy hogy anyád már nem szereti apádat -vagy õ tovább lép és elválnak adva így egy esélyt egy boldogabb új élethez Most talán úgy érzed ez így nem jó hisz õk a szüleid együtt kell maradjanak stb.De elõször is az anyukád szeret, csak már nem szerelmes apádba és nem kívánhatod tõle, hogy olyannal legyen összezárva akit nem imád, az én szüleim a közös vagyon miatt nem tudnak elválni és ez sem jó, mert boldogabbak lehetnének külön, hisz szerelem nélkül nincs értelme a házasságnak, nem feltétlenül az igazival házasodsz sajna ez is benne van a pakliban. Ne hidd hogy csak mert a szüleid õk egymásnak valók lehet, hogy tévedtek és már nem ég a szívükben a tûz
elõször is tényleg le kell ülnöd anyukáddal. nekem úgy jön le, hogy nem feltétlenül arról van szó, amit hiszel :) azzal nincs semmi baj, hogy neten biliárdozik, anyukádnak is szüksége van kikapcsolódásra! lehet nem is társkeresõ oldalon levelezett csak egy közösségi oldalon a volt osztálytársnõjével. ülj le, mondd el neki, hogy mit gondolsz, és ez mennyire fáj neked! én is anyuka vagyok és esténként farmozok meg itt lógok egy órát :) ez a kikapcsolódásom, lehet anyukád is ártatlanul szórakozik csak azzal a hülye játékkal. az pedig, hogy apukádat szereted, nem zárja ki, hogy anyukádat is szeresd. bármit is tesz, megszült téged és tisztességgel nevel, ételt tesz az asztalra, próbáld meg tiszteli ha másért nem, ezért
A kérdező hozzászólása: De, 12 éves vagyok. Kérlek, ne jöjjetek csapatostól itt leordítani a fejemet, hogy nem vagyok 12 éves. Köszönöm a válaszokat, mindenkinek megy a "zöld kéz".
Elsõ dolog ami beugrott, hogy a kérdezõ nem 12 éves.
Sajnállak:( Anyukád mindenesetre téged biztosan nagyon szeret, csak apukáddal romlott meg a viszonya.Igazából nem tudom mi lenne a helyes.Az se jó hogy neked 12 évesen az anyukád randioldalazását kell nézned, mikor ott van neki apukád.Ahhoz már viszont elég idõs vagy, hogy anyukáddal beszélgess egy kicsit errõl, kérdezd meg miért teszi.Szerintem van közöd hozzá!Nagyon is!
A kérdező hozzászólása: Apukám nagyon szereti anyukámat, és én sem nagyon bírnám, ki ha engem valaki így kihasználna..Nem azt mondom, hogy Õk nem válhatnak el, és megérteném, ha elválnának, mert nem vagyok olyan gyerek..Engem csak az zavar, ahogy anya így kihasználja apát.

Ez most, hogy van? Nem értem. Kérlek, segíts! Miért a hosszon "lovagolnak"? És miért ilyenek az elvárások csak a pornó? Mert igaz 18/6 kisebb könnyen nagyon hülyén nézz ki egy képernyőn.

A magyar férfiak ~5%-nak van 18 centis vagy hosszabb! Ami 25 év alatti lányok (itt is például) ~80%-nak a minimum! Nem értem max. 5% Európában hogy 18 centi vagy hosszabb beférjen egy lányka puncijába tövig és ez latin országokban a legvalószín?bb. Ott még sincs ekkora nagy méret ?rület.

Legjobb válasz: + általában összejössz egy csajjal, nem a farkad fogja érdekelni egybõl...mire lefexetek talán már beléd szeret. és a méretek miatt senki nem hagy el...a tinip.csákkal meg nem szabad foglalkozni<- ugyanis nekik van még az agyukban az hogy a méret a lényeg...mert õk kalandra vágynak, nem szerelemre... amúgy szerintem hagyd az ilyen statisztikákat...hozzám például senki nem jött oda hogy lemérje-> ergo a statisztikáknak nem szabad hinni..

+ általában összejössz egy csajjal, nem a farkad fogja érdekelni egybõl...mire lefexetek talán már beléd szeret. és a méretek miatt senki nem hagy el...a tinip.csákkal meg nem szabad foglalkozni<- ugyanis nekik van még az agyukban az hogy a méret a lényeg...mert õk kalandra vágynak, nem szerelemre... amúgy szerintem hagyd az ilyen statisztikákat...hozzám például senki nem jött oda hogy lemérje-> ergo a statisztikáknak nem szabad hinni..
a nõknél is vannak méretek..csak õk nem mérik.. nekem például a 13, 1centis farkammal is 2x meg kellett ujjaznom a barátnõmet amíg befért neki... de ott is vannak olyanok akiknél mintha kútba dugnád...most képzeld el a barátnõmet 18 centis f.sszal feszegetni neki nem lenne olyan jó..
A kérdező hozzászólása: >>>->>> 134-es IQ-m van, de kb. 3/4-ekkorával jobban ellenék, ha péniszem ami 135mm/45mm, mérete x1, 33 azaz 180mm/59mm - a számok 3/4*1, 33=0, 9975 ~1. >>>->>> Volt barátnõm átlagosnak volt mondható ezen a téren 15max. hossz/mélység! Vékony lány volt. De viszont kiderül min. 6 volt szélesség kell nála. Ez akkor tûnt fel igazán, derül ki, amikor az eredetileg nem annyira preferál analra kerül a hangsúly, ahol egy én farkamnál 0, 2 centivel vastagabb vibrátor be sem fért be neki fájdalommentesen, ment a ~kukába/fiók mélyére. És ugyan olyan de egy péniszemnél fél centivel vékonyabb anal vibrátora volt min. a péniszem. Igaz analban ikredible ~19 centi is fért be neki a 22/4 vibiböl. ÉS deeptroatal bármiien hossz és kis erõlködéssel 6 centis vastagság de 4-es anal ~vibrátora tövig eltûnt benne.
OFF Már bocs, de önmagában az még nem volna baj, hogy ilyen sokszor és ilyen terjedelmesen írsz ide, de legalább legyen már követhetõ. Nagyon fárasztó megérteni, mit írsz, mert slendriánul, hanyag központozással, ömlesztve, kapkodva veted ide a mondandódat. Az utolsó két kommentedet már nem is volt türelmem átbogarászni. Minden egyes mondatodnak 3szor kell nekimenni.
A helyesírási és értelmi hibákról meg elütésekrõl nem is beszélve, mint amilyen a méhnyak helyett a mély nyak.
Sorry! Az nem elütés részképesség zavar! Hiba 130+ IQ, 50+ jó könyv, 3+ év logopédia. 3, 9+os tanulmányi átlag. Plusz MS Word helyesírás javító és Mozilla helyesírás javító!
Most akkor mi is itt a lenyeg? Hogy megvitassuk a peniszmeret-kerdest, vagy hogy kozold az IQ-dat a tanulmanyi atlagodat es az altalad olvasott konyvek szamat? Amugy a topik totalisan kovethetetlen, ket latszolag kulonbozo valaszolo es a kerdezo is ugyanolyan (borzalmas) stilusban ir (raadasul egyszer ugy mintha fiu lenne, egyszer meg ugy mintha lany). Ugyanaz a szemely valaszol, csak mas neven jelentkezik be? Nem ertem! De hogy a temahoz is hozzaszoljak: van meg egy dolog, amit nem ertek. Eleg sok cikket olvastam mar a peniszmeretrol (mert bevallom nekem is vannak gatlasaim a sajatom miatt) es az elvileg hiteles felmeresek es kutatasok szerint az atlagos hossz 12-16 cm koze esik, az atlagos atmero pedig 3-4 cm...es a ferfiak 70%-a ilyen meretekkel rendelkezik. Most akkor oket mindig elhagyjak a lanyok es ezek szerint a ferfiak 70%-a maganyos?? Vagy a felmeresnel hazudtak es valojaban a legtobb ferfi minimum 5-6 centi atmeroju himvesszovel a gatyajaban szaladgal?? Vagy akkor hogy van ez, kerem?! Most akkor vagy Kinsey hazudik, vagy Masters es Johnson hazudik, vagy a kutatasok resztvevoi hazudnak, vagy a nok hazudnak a parjuk mereteirol es a sajat igenyeikrol, vagy mindenki hulye, csak en vagyok villamos!!!:D
Nekem sem az IQ-m a lényeg. Ezt már én is tudom, hanem a kis p*csöm. Az IQ-mtól max. én még legfeljebb az sem hiszem el, hogy ez esetleg nem baj! Nem ugyan az a személy. Bár nagy hatással voltunk egymás stílusára az igaz. És az egyik logopédusunk is azonos volt. ;-) Én is ezt sem értem igazán. És nem csak 70% van, vannak ugye kisebbek 12% és csak 18% a nagyobb. Igaz vannak férfiak, akik apának jók szeretõnek meg nem. De én azt is olvastam, hogy a nõk 40% tök mindegy a méret. És azt is, tudom is a fiúk és a lányok is, a magukról és a partnerükrõl is rengetegszer hazudnak. És nem szép a feltételezésed most még travinak is néznek majd. (?) Pedig Gábor létemre én azt sem szeretem, ha Gabinak szólítanak.
Rettenetes ez a méregetés, számolgatás, tiszta õrület már az egész! Mi a csodáért nem lehet már felhagyni vele? Nem kellene állandóan ezzel foglalkozni! Hangsúlyozom: ÁLLANDÓAN Az természetes, hogy egy kamaszt érdekel a változó teste, a szex, hogy gyakran megnézi magát, hogy dugiban pornót néz, hogy naponta maszturbál, ennek mindnek van értelme! De örö- kösen mérni a pénisz hosszát, átmérõjét, kerületét, ez maga az õrület! Ennél normálisabb dolgokkal is lehetne foglalkozni. De hát ha ettõl vagytok feszültek, már akinek nem felelnek meg a saját méretei, írjatok és vála- szolunk rá!
Na akkor kedves Gabi! Az elejen azt irtad, hogy 13, 5/4, 5 cm-es a peniszed! Az elvileg hiteles felmeresek szerint akkor ez azt jelenti, hogy hosszra atlagos, atmerore pedig atlag feletti. Az atlagos es az atlag feletti pedig semmikeppen sem azonos a kicsi fogalmaval. Szerintem nem is kell 134-es IQ ahhoz, hogy ezt megertse az ember! Ket jotanacs: hagyd a statisztikakat es keress egy uj logopedust! (es vidd a masik valaszolot/masik enedet is)
A másik válaszolót, a lányt tíz éve ismerem. És szerinte nem gond a méretem. De mégis soha nem feküdt le velem, állítólag csak azért, hogy a barátságunk rá nem menjen. Neki nem gond már az, mert két idegen nyelven már nincs ilyen problémája. Nekem meg azt mondták menthetetlen eset, vagyok azon a téren is.
Ja és nem Gabi, Gábor vagyok!
A kérdező hozzászólása: másoltam* másoltad
A kérdező hozzászólása: A legutóbbiban a linket és az utána lévõt innen másoltam ki le.
"Miért a hosszon "lovagolnak"?" - Azért mert nem az élvezetre, hanem a megtermékenyítésre mennek még mindig ösztönösen az emberek. És ez azért érdekes mer 3-5, 99 centi közötti vastagsággal ugyan annyira, lehet megtermékenyíteni. ;-) De már 6% és 6%+ ~5%, tehát kevésbé alkalmas mert amúgy is csak a nõk ~5% jó. És sok orvos szerint az átlag 12-16 közötti hosszúságból a 14-16 közötti jobban megtermékenyít, mert ez az összes péniszbõl ~53%-k. De a 18% és 18%+ már csak ~5%-k. Ez az eset, amikor soknak fáj az óvatlan szeretkezés és ezért 95% ah nem változtat, ott hagyja partnert akár az aktus közepén is. De azért nehezen vitatható, hogy egy 3-as vastagság és egy 5, 5 közt sokkal nagyobb a különbség, mint egy 12-es és egy 16-os hossz között közt. Sõt a 16-os már csépéleti a méhszájat/ méhnyakat. És egy átlagos nõ csak szükség esetén tágul csak nagyobbra, mint ami 14-esnek kell. Állitól viszont ez a szükséges plusznövekedés sok nõnek élvezetes. De a férfiak 14-esel nem érezek mást, mint egy 17-esel álltában. Ha nincs plusznövekedés állítólag a nõknél is csak leginkább a mély nyak és mély száj érzékenysége játszi szerepet. Jó a hüvely végén lévõ beöblösödést elérve az egész hüvelyhullámzó mozgásba hosszható. Ezért nyerõ a meg termékenyítésben annyira a 14-16 közötti.
Az inkább sokszor baj ha hosszú! Fõleg nekem aki átlagos hüvely hosszal rendelkezem. Általában max. 14, 5 fér be. Ingen egy nem sokat használt vibrin többször lemértem. Viszont a pinám nagyon min. egy 6 centis kíván meg. Elsõre is nagyon nem volt sok egy ötös. Már mint a harmadik alaklomtól. Pedig teljes érintetlen volt a hüvelyem. Analban megy egy ügyes 4, 7 centi vastag is meggyötört. pedig egy 19/4, 3-as oltári jó volt nagyon sokszor. És hosszabbat kívántam csak az volt a baj. Tehát ez az ideális dolog nagyon fúra. De hagyományos szexnél max. a szem kívánja vagy a kényszerûség a vastagság miatt a hosszút. Ideális meg nincs mert az egyszer hüvelynél 14/6+ (Ilyen az élet nem gyárott sajna), máskor máshol meg 19+/3, 5-4, 5. Orálnál meg forma és az ápoltság vékony test és nem a méret számít soha. (lol. ez fõleg ugye Kamasz petting évek, de a vélemény nem változott) . . . email-ben megkaptam, kösz jól vagyok . . .
Átlag lányoknál analban 10-12 centi max.
Az élet igazságtalan. És nem gyártotta a nemeket kompatibilisre. A legszebb gyerek az ázsiai nõknek lesz fekete fiúktól. Sokunk szerint 80+% 8/10-es lányok. Igaz az ázsiai lányok még egy-két centivel rövidebbek hüvelyben. Én zsidó vagyok és itt a srácoknak min. 80%-nak oltári kicsi a pocse. De a zsidó lányoknak(18+)/nõknek többségének kényelmetlenül kevés egy 5 centénél vékonyabb. Az arab fiúknak sem vastagabb igazán csak hosszabb. Nekik meg sokszor olyan hosszú hogy egy feka is elszégyellné magát mellettük. A meleg zsidó srácok, rá is vannak kattanva az arab srácokra. Talán ez a fõ motiváció a zsidó arab béke terén. ;-). ui.: Igen a péniszek 95% csak ceruza, de azért sokszor szükség esetén lehet velük írni. De nem túl maradandó a dolog. Pont olyan, mint a ceruzánál. 19/L
Szerintem a mai tini fiuknak nagyon kicsi! pesze el vannak maguktól ragadtatva, hogy milyen nagy s vagánykodnak egymás elött-hol ott nem merik be vallani hogy mi is az igazság! Itt irta valaki hogy a lányok nem haggyák el a psikat csupán azért mert kicsi van neki!!! De igen is elhaggyák-nem mindeggyegy egy lánynak hogy 13/3-assal próbálja valaki kielégíteni vagy épp egy 19/6 -ossal!!! S nekem 1 lány se mondja hogy számára mindeggy!!! Igen is lényeges a lányoknak hogy mi van a fiu alatt
Szvsz pont ezért, mivel csak ilyen fél centiméterekrõl van szó, semmi olyan probléma nincs még egy alig átlagos pénisszel sem, amit egy péniszpumpa ne oldana meg arra a 20 percre! :)
Kicsit off, de idekívánkozik annak kapcsán, hogy a mai tinifiúknak kicsi... Két éve nyáron láttam egy nudista strandon fiatal holland srácokat, asszem testvérek voltak, az egyik mondjuk volt 16, a másik 15. Ténykérdés, hogy iszonyat jól néztek ki, mindkettõ vékonyan kisportolt izmos, 190+ magas, és akkora pö.csük volt lógva, hogy sok nagyfarkú pornósztárnak állva nincs akkora. Tényleg majdnem a térdüket verte. Nagyon szépek voltak esztétikailag, tényleg, ha aktfotóznék, és fiatal férfi testre volna szükségem, hát õk ideális modellek lettek volna, ráadásul jóképûek is voltak. De a lényeg: nem lehet kategorikusan ezt sem kijelenteni, hogy a tiniknek általában ekkora meg akkora. Ez inkább náció, vérvonal kérdése. Pl. a hollandoknak is többnyire hatalmas farkuk van (sokan masszív nudisták, láttam már párat). Csak épp ez sokkal kevésbé számon tartott, mint mondjuk a feketéké, és nyilván az okát sem tudom, miért van ez így.
Nézd ez olya dolog, hogy ha megkérdezel egy 16-20 éves srácot, hogy mekkora legyen a nõ mellmérete, rávágja hogy legalább 80/D. A legtöbb korabeli csajnak természetesen kb. 80/Bs melle van, ha nem kissebb. Nyilván megnézik a nagymellû csajokat, de aztán úgyis leszállnak a földre. Ez is szexuális vágyat keltõ "fétis testrész", az emberek agy ösztönösen a nagyot preferálja de gyakorlatban más tényezõk fontosabbak.
Hát nálam sok pasi után max. 17 centis a hossz!!!!!! Az nekem 15-17 között jó egy átlag európai fehér lánynak meg 14, 5-tõl 19, 5-ig jó a legnagyobb ilyen felmérés szerint!!!!!! Ja és vastagságban egy csak alulról közel hatost az átlag aki próbálta már oda pontozta minta az összes ~4 centist. Valahogy hazánkban mindig vagy pornós, vagy meleg vagy, más hasonló õrületeket vessz át hero többségi társadalom. (?) ui.: Európában ~5% 18v18+ pénisz és hüvelyben a lányok is ~5% 18v18+ tehát itt dolgozott a szelekció!!!!!! De nem az aktuális dívatûrûletnek. Jó én csaj vagyok ritkán nézek kemény pornót, de a szemem mégis újra a kigyúrt feka pasikat kívánja hatalmas báj doronggal. De az életem egyetlen võlegényét egy ilyen pasit pont a túl hosszú szerszáma miatt hagytam ott mert nem illettük össze és kész, nincs mit ezen szépíteni. A három negyedesem fért be brutális méhszáj és méhnyaki fájdalom nélkül. Ezt nem kalkulálja bele a szeme a lánynak.
2011-01-17 10:54-es Én megkérdeztem. Gwyneth Paltrow meg Kate Hudson meg a legjobb barátom generációjában a Kylie Minogue meg a fiatal Mariah Carey típusú lányok vezetek a fiatal Mariah Carey legyõzte a késõbbi testes nagymellût. És míg régen a közvélekedés szerint nálunk csak a nagymell volt csak a dívat kint a szilon mellett a kis mell is divat volt, nézd meg a nyolcvanas évek pornót, mindben van egy-két kis mellû lány, a szilikon utáló srácoknak. Az egyéb sztárok közt meg rengetek A-s és sok B-s a szilonok mellet. Tanulmányt láttam róla. És anyámék korába itthon szilikont nem lehet látni, úgy hogy az anyám típusú vékonytestû feszes mellû natural C-sei szenvedek a túlzott népszerûség súlya alatt. Még a szüleim házassága is ráment, komolyan. Emlékszem kislányként nagyon szarul éreztem magam, mert mindek nézet mindenki én meg gyerekkóri kinõhetõ/kinövendõ elhízásban szenvedve kövér lány voltam. Csak az emlékezet határról van csak pozitív élményem, hogy tetszik, hogy mindeknek tetszik az anyu. Nagyanyám szerint akkor egy ilyen nõ bárkit megkapott volna szerintem még a kis mell fetisisztákat is, mert az nagyon menõ dolog volt hogy a nõnek feszes nagyobb melle van.
Szinte beleszédültem a Kérdezõ statisztikájába! Srácok! Nem kellene állandóan a szemetek elõtt tartani ezt a témát! Oly sok energiát szív el belõletek, amiket hasznos dolgokra le- hetne fordítani. Nézzétek, ez nem olyan, amin változtatni tudtok! Kinek milyet adott a sors, vagy a Jóisten! Lehet egy picit rövidebb, vékonyabb, elhajló, de mind jó lesz arra, amiért van! Van egy régi Fonográf dal: "Legalább néha-néha lazíts egy félórát!" Kapcsoljatok ki Ti is néha!

Miért ilyenek az emberek? Komolyan mondom nem értem.

Nem tudom ismeri e valaki?! Az mtv-n szokott menni a címe Paris Hilton öri bari kerestetik...

Legjobb válasz: Szerintem a pénzért csinálják, legalább is többség csak erre hajt. Mások azért tesznek meg mindet neki, mert olyanok akarnak lenni mint õ. Bár nem értem miért. Mert van pénze és el van kényeztetve, ergó bármit megtehet? Ezek inkább érdek dolgok szerintem. Sok az ilyen ember manapság (sajnos), aki bármit megtesz csak hogy benne legyen a tv-ben és egy kis hírnévhez jusson. A filmet nem láttam.:)

Szerintem a pénzért csinálják, legalább is többség csak erre hajt. Mások azért tesznek meg mindet neki, mert olyanok akarnak lenni mint õ. Bár nem értem miért. Mert van pénze és el van kényeztetve, ergó bármit megtehet? Ezek inkább érdek dolgok szerintem. Sok az ilyen ember manapság (sajnos), aki bármit megtesz csak hogy benne legyen a tv-ben és egy kis hírnévhez jusson. A filmet nem láttam.:)
De még mindig jobb mint a Gyõzi vagy Mónika..
Köszi. XD (1.)
hééé! vedd figyelembe h ez csak egy tv mûsor! megrendezett az egész! nehogy bevedd! oké h az amcsik hülyébbek néha amint a cigók, de azért tuti több mint a fele szinészkedés! ne higgy el mindent amit a média a képedbe nyom!
nem véletlenül nem nézek mtv-t
Mert az emberek köcsög érdek-lények.
Mert hajtják a hírnevet meg a pénzt, a Paris meg ezzel tisztában van, aztán jól megalázza õket.
Szerintem irigy vagy. Ami nem érdekel azt nem nézem.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok irigy. Csak kíváncsi voltam, hogy egy ilyen mûsorban mi mindenre hajlandóak az emberek csupán egy sztár kedvéért. Az 1.-nek nagyon is igaza van.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!