Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen a rokkantnyugdij rendszer (1 db)

Miért ilyen rossz a rokkantnyugdij rendszer?

Hallottam,hogy nagyon sok 67%-ost visszamin?sitettek 50%alá,és nem kap semmiféle ellátást. Aki tényleg nagyon beteg azokat is 50% alá itéltek,miért?Én halláskárosult vok,67%-os van mit?l féljek?

Legjobb válasz: sajnos a megítélés nagyon rossz. tényleg sok olyan embert nem százalékolnak le akit kellene, és sok olyan fiatal akinek volt egy kisebb balesete 10 éve de azóta majdnem teljesen felépült és még is majdnem 100%-an leszázalékolják és fusiban nyomja a munkát.

sajnos a megítélés nagyon rossz. tényleg sok olyan embert nem százalékolnak le akit kellene, és sok olyan fiatal akinek volt egy kisebb balesete 10 éve de azóta majdnem teljesen felépült és még is majdnem 100%-an leszázalékolják és fusiban nyomja a munkát.
Állítólag kelet Magyarországon van olyan falu, ahol az újszülötteket is rokkantnyugdíjasnak nyilváníttatják egybõl. Persze ez orvosilag nonszensz. Viszont csomó segélyt kap utána a család...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Hepatitis-B elleni védőoltás fáj?

7.-es vagyok é nemsokára megkapjuk védőoltást!ha ti megkaptátok akkor meséljetek,fájt??

5

Hogy lehet, hogy a nálunk szegényebb államokban, ahol még a munkanélküliség is nagyobb, (Bulgária, Ukrajna, Románia pl) nem ilyen tömeges a kivándorlás?

Iskolázatlanabbak az ottaniak,vagy csak jobban ragaszkodnak a hazájukhoz?

10

Orosz megszállás pozitív hatásai?

Hali,
Az érdekelne, hogy volt-e valami pozitív hatása annak, hogy az Oroszok "itt voltak" Magyarországon? (ill. abban az időben volt vmilyen pozitív hatása?
Normális válaszokat, Köszönöm!

13

Ha a közel kelet olajmezői már nem lesznek elegendőek a nyugatnak, akkor elkezd majd a kaukázus, vagy szibéria felé is terjeszkedni?

Ebben az esetben keresztezné a az erősödő keleti hatalmak olaj-érdekeit.

4

Mi a különbség a GAZDASÁGPOLITIKA és a POLITIKAI GAZDASÁGTAN között?

Légyszíves leírnátok röviden, hogy melyik mivel foglalkozik? Miről szól?

A válaszokat előre is köszönöm!

2

Csak én érzem problémásnak, hogy külföldön élő magyarok is szavazhatnak majd a jövő évi választásokon?

Nem a magyarságukat akarom megkérdőjelezni, csak egyszerűen nem érzem jogosnak, hogy olyanok szóljanak bele az életünkbe, akik nem is élnek Magyarországon. Tegnap bemondták, hogy idáig közel 7000 külföldön élő magyar regisztrált ebből a célból! Felháborítónak tartom!

11

Mit gondoltok az új (magyar) termék megjelölésekről?

http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/uj_jelzesek_a_magyar_bolt..

Szerintem, ez egy pozitív változás.

2

Ha meglenne a lehetőségem az orosz állampolgárság felvételére is, akkor itthoni lakosként kellene a hadseregbe mennem?

2

Mi az oka annak, hogy a feketék hajlamosabbak a bűnözésre?

néztem statisztikákat a neten bűntényekről és többségben feketék voltak az elkövetők, néztem börtönökről szóló dokumentum filmeket és a börtönben többségben feketék voltak, ázsiait pl egyáltalán nem láttam, vagy csak nagyon kevesen, a statisztikák szerint is ők követik el a legkevesebb bűntényt. Ennek mi lehet az oka? Közrejátszik benne a származás, vagy sok fekete szülő nem neveli meg normálisan a gyerekét, vagy a diszkrimináció miatt döntenek úgy hogy nem éri meg tisztességesen dolgozni ha úgyis megbélyegzik őket, ezért bandákba verődnek?

10

Hova tűnt a Kibeszélő c. műsor az Echo TV-ből?

Azt mondta Vámos úr, hogy augusztus 20.-a után visszatér a Kibeszélő, de nem tért vissza!
Mi történt? :(

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!