Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen a rokkantnyugdij (1 db)

Miért ilyen rossz a rokkantnyugdij rendszer?

Hallottam,hogy nagyon sok 67%-ost visszamin?sitettek 50%alá,és nem kap semmiféle ellátást. Aki tényleg nagyon beteg azokat is 50% alá itéltek,miért?Én halláskárosult vok,67%-os van mit?l féljek?

Legjobb válasz: sajnos a megítélés nagyon rossz. tényleg sok olyan embert nem százalékolnak le akit kellene, és sok olyan fiatal akinek volt egy kisebb balesete 10 éve de azóta majdnem teljesen felépült és még is majdnem 100%-an leszázalékolják és fusiban nyomja a munkát.

sajnos a megítélés nagyon rossz. tényleg sok olyan embert nem százalékolnak le akit kellene, és sok olyan fiatal akinek volt egy kisebb balesete 10 éve de azóta majdnem teljesen felépült és még is majdnem 100%-an leszázalékolják és fusiban nyomja a munkát.
Állítólag kelet Magyarországon van olyan falu, ahol az újszülötteket is rokkantnyugdíjasnak nyilváníttatják egybõl. Persze ez orvosilag nonszensz. Viszont csomó segélyt kap utána a család...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Azoknak, akik esetleg olvasták Ayn Rand Atlasz vállat von c. művét: mi a véleményetek a mondanivalójáról?

(Azért politika kategória, mert a társadalom működéséről szól főleg a könyv)

1

Mi várhat szlovákiára, ha végre elmarasztalja az EP bizottság?

http://www.hirado.hu/Hirek/2013/05/27/19/Tovabb_foglalkoznak..

8

Részt vehetek e egy parlamenti ülésen és ha igen hogy?

2

Miért tűnik úgy, hogy egy csöppet siralmas a helyzet Magyarországon?

A jelenleg fennálló hatalom úgy érzem mindenhová behatol, ahová csak szeretne. Minden egyes lépést irányítani akarják. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a többiek angyalok lennének. Sőt! Bizonyos vagyok benne, hogy Magyarország jelenlegi politikai elitje egy nagy kalap [email protected] (már elnézést!). Ennyi pénz- és hataloméhes, szószátyár majmot nagyon rég óta nem látott a világ. Sértőnek találom, hogy ilyenek vannak olyan pozíciókban, amiket korábban olyan személyek töltöttek be, akiknek még a lába nyomát sem érinthetnék (pl.: A Batthyány kormány bármelyik tagja vagy csak Bethlen István). Ha körbe nézek egyetlen egy embert sem találok, aki megfelelne arra, hogy rendbe tegye a dolgokat.
Ha bekapcsolom a TV-t már az agymosás dől az arcomba: a híradóba csak a remek sikerek diadala zeng, és hogy a csúnya és gonosz komcsi MSZPseket végre sittre vágják az feddhetetlen FIDESZ. Persze a szórakoztató műsorokból is áramlik a remek ideológia: a szaporulat növeléséhez bemutatja a közszolgálati csatorna a Család Barát című nem is tudom mit. A nacionalizmus terjedéséhez hozzájárul a tapsikolós, éneklős műsor, ahol Demjén Ferenc járul hozzá a nemzeti identitás épüléséhez, ami nagyon fontos, de nem hiszem, hogy ettől többet megtudtam a magyar kultúráról. Persze a kereskedelmi csatornák kínálata is hagy kívánni valót maga után, de azok egyenesen hülyének nézik az embereket, az egy másik téma.
Mindenhol plakátok vannak, hogy melyik külföldi szervezettel védtük meg magunkat. Most pedig itt van a rezsicsökkentés, amit valahogy egyáltalán nem akar benyalni. Ráadásul most tanulok tovább és teljesen labilis a lábam alatt a talaj, mert nem tudom mi lesz két hét múlva. De szerencsére még kineveznek száz államtitkárt, hogy megoldja a helyzetet....
A lényeg röviden és velősen, hogy itt nincs minden egészen rendben. Esküszöm, hogy élhetetlennek tűnik ez az ország. Nem érzem magaménak, mert itt az valódi magyar, aki Kárpátia pólóban pogózik vagy beáll valamelyik párt mögé skandálni. Az az igazi magyar, akinek van 5 gyereke, egy munkahelye és mellette igazi jó keresztény, de persze be is fogja a száját. Tudom, hogy ezért kaphatok elég sokat, de azért kíváncsi vagyok a véleményekre. Több dolgot is írhattam volna, de talán még egy értelmes vita kereteiben még lehetőségem kifejteni véleményemet. Mit gondoltok?

15

Hol találhatom meg ezt a náci doku filmet?

linket youtuben tudnátok mutatni amin a nácik az csészealjakat próbálnak építeni, és az antarktiszon keresnek valamit, és egy amerikai admirális kutat utánuk Richard Byrd admirális

1

Miért hívják Strabag Nemzetnek néha a Magyar Nemzetet a kuruc. Infón?

Hogy jön össze a kettő, az újság és a cég?

1

Hol talalok Ion Iliescurol meg Emil Constantinescurol infokat?

Nagyon sokat kerestem a netten de sehol sem talalok.Akar valaki segitene nekem?

2

A kommunista országokba mért kellet éveket várni egy autóra miután kifizették?

6

A szocializmus életképes lett volna, ha fejlettebb lett volna benne a termelés?

Sokakkal beszélek, hogy a szocializmusban a legnagyobb problémát az áruhiány jelentette, ami gondolom a fejletlen és szervezetlen termelésnek volt köszönhető. Nem voltak elég jó gépek, amit most is lehet tapasztalni, ugyanis bárhova megyek melózni, mindenhol azt látom, hogy lassú a termelés a fejletlen gépek miatt, amik hihetetlen gyakran meg is hibásodnak. Miért nem fejlesztettek ott, ahol szükség volt rá?

17

Ki az a három-három történelmi személy, akiket nagyon tiszteltek?

Három a magyarok, és három a nem magyarok közül. (?)

30

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!