Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen a rokkantnyugdij (1 db)

Miért ilyen rossz a rokkantnyugdij rendszer?

Hallottam,hogy nagyon sok 67%-ost visszamin?sitettek 50%alá,és nem kap semmiféle ellátást. Aki tényleg nagyon beteg azokat is 50% alá itéltek,miért?Én halláskárosult vok,67%-os van mit?l féljek?

Legjobb válasz: sajnos a megítélés nagyon rossz. tényleg sok olyan embert nem százalékolnak le akit kellene, és sok olyan fiatal akinek volt egy kisebb balesete 10 éve de azóta majdnem teljesen felépült és még is majdnem 100%-an leszázalékolják és fusiban nyomja a munkát.

sajnos a megítélés nagyon rossz. tényleg sok olyan embert nem százalékolnak le akit kellene, és sok olyan fiatal akinek volt egy kisebb balesete 10 éve de azóta majdnem teljesen felépült és még is majdnem 100%-an leszázalékolják és fusiban nyomja a munkát.
Állítólag kelet Magyarországon van olyan falu, ahol az újszülötteket is rokkantnyugdíjasnak nyilváníttatják egybõl. Persze ez orvosilag nonszensz. Viszont csomó segélyt kap utána a család...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek Gerendás Péter miért döntött úgy, hogy mégiscsak itthon folytatja a rettegését?

Most olvastam, hogy mégis itthon marad. Mi lehet az oka? A fasiszta magyarok megfenyegethették, hogy ha elmegy, akkor baja esik? Lehet, hogy a náci kormány döntött úgy, hogy a zsidóknak nem szabad elhagyni az országot? Mi állhat a dolog hátterében? Esetleg a kis hisztijével sikerült még eladni pár lemezt, és lesz miből tankolni a Lexusát?

6

Hitlernek milyen tervei voltak Magyarországgal kapcsolatban, ha győzött volna?

Lehet erről tudni valami konkrétumot?

17

Miért nem szeretik sokan a zsidókat?

43

Ki tervezi meg, hogyan nézzenek ki a bankjegyek, igazolványok?

tegnap a lakcímkártyámat forgatva tűnt fel, milyen rondák ezek a hivatalos cuccok. kikkel terveztetik meg őket?

4

TAJ kártya cserét csak lakhely szerinti OEP-nél lehet elintézni?

1

Ha kapnál egy levelet, hogy abban a megtiszteltetésben lesz részed hogy orbán viktor, személyesen elmegy hozzátok egy család látogatás, és közös ebéd erejéig mit tennél?

13

Az európai országok hogyan állnak a vallás szabad és nyilvános gyakorlásához?

Különösen a fejkendő-téma érdekelne. Hol tiltott, hol nem, lehet-e abban fényképes igazolványt csinálni, hol volt már ebből probléma.

4

Mi az oka hogy utálják a zsidókat?

http://www.youtube.com/watch?v=GWztCioRosk
Ezt nézve már kapiskálom de falaki felvilágiasítana hogy a magyarok egy része miért ?
Mit követnek el ma magyarság ellen amiért lehet utálni őket?

38

Megyék GDP-je?

Van olyan grafikon,amin a megyék GDP-jét megtudom nézni?

2

Ha egy Budapesthez közeli nagyközséget várossá nyilvánítottak, akkor van esély, hogy Budapesthez tartozzunk?

Tök jó lenne:) Gyakrabban járna erre busz, meg minden:) És jól is jönne, mert itt lakok a település legeslegeslegvégén a bús komor francban.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!