Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen a külső (41 db)

A fiatal, főleg tini lányok miért ilyen válogatósak külsőre?

Olyan mintha semmilyen fiú sem lenne jó nekik, nekünk fiúknak meg sok lány tetszik, de hát így hogy találjon az ember párt magának.

Legjobb válasz: miért, te nem válogatsz?

miért, te nem válogatsz?
Nem ez a jó benne? Hogy nem mindenki tökre összepasszol. Amúgy is. Ez kémia...
Az idõsebbek sem jobbak azok meg belsõre válogatósak nem kicsit - NAGYON! Szóval ha hulladéknak születtél szokd meg a markod.
"Amúgy is. Ez kémia..." Fatalista hozzáállás :D Ha a végzet úgy hozza, mi? :D
A kérdező hozzászólása: Válogatni, de ennyire? Nem hiszem el, hogy egy lánynak sem tetszem, nem vagyok dagadt, se igénytelen. Szép szemeim vannak, bájos pofám.
A pasik és csajok szemszöge az kettõ! A nõk sokoldalabbuan néznek meg dolgokat.
A lányoknak is sok fiú tetszik, te most nem vagy köztük. Lehet, hogy pont annak tetszel, aki meg neked nem tetszik. Nem olyan könnyû dolog ez, mint a filmeken, hogy belebotlasz, megtetszetek egymásnak, összejöttök és boldogan éltek amíg meg nem haltok...
miért ennyire válogatósak? Mert megtehetik, minden nap bepróbálkozik náluk 10-20 pasi, akik közül mindig van jobb az elõzõeknél. Ha nálad is sorban állnának a csajok, te is ennyire válogatós lennél.
Késõbb is ugyanez marad a helyzet. Ronda pasi senkinek sem kell késõbb sem. Ez van, rondán még élni is felesleges.
Ugyanezt kérdezhetnék a csajok is.
liliputiországban.
Mert csúnya vagy, v kicsi, v mindkettõ.
Szingli vagyok és azt mondják jól is nézek ki, ennek ellenére cseszhetem. Mert akit én kinézek magamnak, azzal tuti van valami gebasz, ha meg engem találnak meg, akkor is biztos gebasz van. Úgyhogy továbbra is szingli leszek, remélve, hogy egyszer minden klappol majd valakivel.
Hát "gebasz" az mindig van:) Hidd el, létezik az a lány, csak meglehet, hogy mielõtt megismered még egyéb dolgokat kell megismerned.De az is lehet, hogy holnap belefutsz a sarkon.Nagyon sok értelmes, intelligens, jóképû férfit ismertem meg, és mégsem Õk voltak akit kerestem.De elhiszem, hogy létezik valahol valaki, akiben magamra találhatok.Talán:) )

Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli lányok, akiknek nem csak a külső számít, miért ilyen felszínesek a mai lányok? Egy átlagos fiú már esélytelen is nálatok?

Legjobb válasz: Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli fiúk, akiknek nem csak a külsõ számít, miért ilyen felszínesek a mai fiúk? Egy átlagos lány már esélytelen is nálatok?

Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli fiúk, akiknek nem csak a külsõ számít, miért ilyen felszínesek a mai fiúk? Egy átlagos lány már esélytelen is nálatok?
Én ezt nem bírom...
A kérdező hozzászólása: Az lehet, hogy azért nem tapadnak rám a lányok, mert vékony vagyok és alacsony? Azt mondják a lányok, hogy arcra helyes vagyok.
Nem tudom hogy kitõl hallottad ezt a baromságot.De nyilván ha nem vagy olyan jóképû(esetleg még kövér is)akkor ne a suli legmenõbb csajára hajts.Ne a ribancokkal foglalkozz, hanem a kedves odaadó lányokkal. :)
Vannak, de neked nem az a csaj kell tutira, akinek nem számit a külsõ.mennyi ilyen kérdés van itt.. de ezekszerint ebbenis kivétel vagyok, mertén nem külsõ alapján itélek.15/L
"bármilyen lányt meg lehet szerezni idõvel akárhogy is nézel ki" Ez azért így nagyon nem igaz. Sokan buktak már el ezen. A csaj úgyis elmegy egy neki jobban tetszõvel, és a dumától nem feltétlenül lesz "gusztusa" egy olyanhoz, aki sosem volt az esete. Mindenkinek máshol a határ persze külsõ terén, de mindenkinél VAN ilyen határ! :)
úgy látszik, én speciel kivétel vagyok. nem mondom, hogy nem számít a kinézet, mert nyom az is a latba (mindenkinél), tehát ne legyen mondjuk két centi vastag, összenõtt szemöldököt. akkor tényleg nem lesz barátnõd. engem amúgy leginkább a dumával lehet levenni a lábamról, legyen humora a srácnak, legyen jó szövege, és legyen velem udvarias, tehát összességében legyen jó fej. ha átlagos a külsõd, de jó fej vagy, sok csajt leveszel majd a lábáról. minden rajtad múlik. 15/L
átlagos=ronda, kövér, stréber de mondok neked még valamit: az ilyen "átlagos" fiúkból lesznek késõbb a vezérigazgatók, milliárdosok, stb. 13-16 még nagyon fiatal! hidd el, eljön még a te idõd! megéri kivárni!
Vannak csak te az olyanokra gerjedsz akiknek fontosabb a külsö, egy átlagos fiunak is van annyi esélye mint egy másiknak
én sem! felejtsétek már el a kinézetet. bármilyen lányt meg lehet szerezni idõvel akárhogy is nézel ki. Csak hihetetlen jó duma, és humor kell hozzá, és ennél is több kitartás. Nem fog top1 csaj, 2 mondat után ágyba bújni egy átlagos pasival.
mit akarsz egy kislánytól? komoly lányok idõsebbek
Az olyan lányokkal ne is foglalkozz. ;)
Pedig vannak nem felszínes, kedves lányok!! 14/l

Aki állandóan azt mondogatja, hogy "ne a külső alapján ítélkezz", az miért ilyen kétszínű?

Sajnos összefutottam már pár ilyen emberrel 1-1 ismerkedős tali alkalmával. (19/L vagyok) Nem értem az ilyen embereket. Mondok egy példát: Egy kövér (nem ítélem el a kövéreket), igénytelen ember állandóan azt mondogatja, hogy "ne a külső alapján ítélj, a belső a fontos". De ő,és a hasonló "ideológiát" valló emberek, mást sem csinálnak, mint a külső alapján ítélkeznek. Sikerült egy hasonlóval összefutnom. Mondtam neki tapintatosan (nem bunkón), hogy ne haragudjon, de ez szerintem nem fog menni. A lényeg, h 5 perc hiszti, és 4-szeri lekrvázás után megkérdeztem tőle, hogy ha már ennyire a belső a fontos neki, akkor miért a vékony lányokat keresi, miért nem jön össze, egy hasonló testalkatúval, mint ő. Erre rávágta, hogy "nem jönnek be a kövérek (ő is az volt), nem vonzódok hozzájuk testileg" Mire mondtam, h én ugyanígy vagyok, de nálam és más embernél ez probléma, nála meg természetes? Erre már nem tudott mit felelni. Csak érdekelne, hogy aki ezt szajkózza, az miért ennyire kétszínű? Félreértés ne essék, én nem ítélek el senkit!! Csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Hatalmas külömbség van aközött hogy valaki a külsö alapján ítélkezik és az, ha valaki a külsöt is figyelembe veszi a párkeresésnél. :) Igenis számít a külsõ, mert ahogy egy lány sem járna egy lapátfogú görbe hátü nyáladzó, sztk kerestesszemüveges mekogó kockával addig a fiúk se szivesen járnak egy eltunyult nõvel. Legrövidebben talán ugy tudnám kifejteni, hogy aki azt mondja, hogy öt nem a külsõ érdekli azt pontosan leforditva talán ezt jelentheti: "Ha a külsöd és a belsöd harmóniában van egymással akkor tartalak szépnek" aki meg csak a külsõre utazik annak meg ne legyen párja, mert nem öszitne a kapcsolat az elsö perctõl kezdve sem.

Hatalmas külömbség van aközött hogy valaki a külsö alapján ítélkezik és az, ha valaki a külsöt is figyelembe veszi a párkeresésnél. :) Igenis számít a külsõ, mert ahogy egy lány sem járna egy lapátfogú görbe hátü nyáladzó, sztk kerestesszemüveges mekogó kockával addig a fiúk se szivesen járnak egy eltunyult nõvel. Legrövidebben talán ugy tudnám kifejteni, hogy aki azt mondja, hogy öt nem a külsõ érdekli azt pontosan leforditva talán ezt jelentheti: "Ha a külsöd és a belsöd harmóniában van egymással akkor tartalak szépnek" aki meg csak a külsõre utazik annak meg ne legyen párja, mert nem öszitne a kapcsolat az elsö perctõl kezdve sem.
Teljesen igazad van, kérdezõ!
Én úgy gondolom, hogy külsõ alapján nem jövök be másoknak, ezért lehet, hogy mondom. Eddig akikbe szerelmes voltam, egyikõjük sem jött be eslõ ránézésre, meg kellett õket ismernem, és örülök, hogy nem ítélkeztem. Éppen ezért nem is teszem. Tehát magamat nem tartanám kétszínûnek ez alapján, mert azt kérem, amit én is teszek.
Szerintem teljesen igazad van, kérdezõ. Hogy miért? Mert az embereknek nagyon alacsony az önkritikájuk. Míg pl. a szegények egyfolytában mondogatják, hogy õk milyen szegények és panaszkodnak, addig pl. a ronda emberek túlnyomó része nem tartja saját magát csúnyának (mert azon nehezebb változtatni). Valószínûleg ez a probléma. Valamint másokban is általában azokat a tulajdonságokat ítéljük el leginkább, amik ránk jellemzõek- ebben az esetben a felszínességet, túlsúlyt, butaságot. Ha megfigyeled, pl. a Mónika-show-t is azok szokták leginkább szidni, akik maguk is csak egy hajszállal vannak e fölött a szint fölött. Meg a sok partnernél: egyik ribanc ribancozza leginkább a másikat, a többiek meg csak nevetnek rajtuk.
A kérdező hozzászólása: "Hatalmas külömbség van aközött hogy valaki a külsö alapján ítélkezik és az, ha valaki a külsöt is figyelembe veszi a párkeresésnél. :) " Ezzel én is egyet értek. De nem értem, hogy egyes emberek mi alapján várják el, hogy õk ítélhessenek a külsõ alapján, de a másik az csak a belsõt nézze szigorúan....
Én azt nem értem, hogy sovány fiúként miért akarja mindenki rám erõltetni a kövér lányokat. Tény, hogy alacsony és alig 50 kilós fiú vagyok, de nekem is inkább a hozzám hasonló alkatú lányok jönnek be, most nem tehetk róla, persze nekem is számít a jellem, de egyszerûen nem tudok vonzódni, sõt egyenesen undorodom a kövér lányoktól, de ha ezt mondom vagy leírom valahol, akkor mindenki megdobál kõvel, hogy milyen gonosz, szívtelen szörny vagyok.
A külsõ megfog, a belsõ megtart. Nekem pl. nem kéne 500 tonnás drabál dömper hízósertés, házikoca csaj.
Csajszi szerintem felesleges ilyesmin rágódnod. A kétszínû gondolkodásúak kb. az egysejtûek szintjén vannak. Ezzel nekünk felesleges törõdnünk. Az a lényeg, hogy te hogyan viselkedsz másokkal és hogyan gondolkozzol e téren.

Miért is vagytok ilyen felszínesek lányok, fiúk? Miért is felejtitek el, hogy lényegében a külső önmagában még nem elég?

Mindenki azzal jön, hogy de jó csaj ez de helyes pasi az. De mégis mit ez önmagában, ha az illet? belül egy nagy semmi, egy elviselhetetlen, utálatos jellem, aki legfeljebb egyéjszakás szexre jó, de többre sem.

Legjobb válasz: Én tudom ért ilyenek sokan. Persze, hogy nem csak a külsõ számít. Egyformán fontos mind a kettõ.

Én tudom ért ilyenek sokan. Persze, hogy nem csak a külsõ számít. Egyformán fontos mind a kettõ.
De imádom, hogy állandóan kihagy karaktereket a billentyûzetem... *Nem tudom miért ilyenek.
Valóban nem csak a külsõ számít. Fontosabb a belsõ-ZSEB. :)
Jogos a kérdés Vajon miért elõnyös ha valakinek a párja szép?Jobban tud szeretni?Jobb az ágyban?Jobb a természete?Nem feltétlen...tehát nem is igazán értem ezt hogy a külsõ miért fontos...és sajnos én is ilyen vagyok hogy egy ronda lánnyal nem járnék :( De miért ne, hiszen a külsõ az csak egy jelentéktelen álarc, azonban mi mégis az alapján választunk párt :( (Legalábbis a legtöbben) És akkor csodálkozik a sok ember ha nem találja meg a boldogságot.A külsõ az csak egy illúzió
Mindkettõ fontos. Legalábbis nálam, fõleg tartós kapcsolatra. Futó kalandban még csak-csak elviseli az ember, ha kiállhatatlan, hisztis, stb. a másik. Én nõ vagyok, és mindig azt mondom- nincs az a csodás külsõ, amit a rossz belsõ el ne ronthatna. De sajnos fordítva is igaz: nincs az a tökéletes belsõ, ami a nagyon rossz külsõt elfogadhatóvá tudja tenni. Az emberek általában középtájon kiegyeznek. De mindenkinél van egy határvonal! :) Külsõben-belsõben egyaránt, amivel már nem tudna kompromisszumot kötni. Nem tudná elfogadni az illetõ külsejét, akármilyen megfelelõ is belsõleg. És nem tudná elfogadni a személyiségét, bármennyire is tetszik.
Én pont fordítva gondoltam, hogy minden a belsõ. Aztán 14 éves koromban szerelmet vallott nekem egy ronda fiú, aki igaz, belül pont hozzám illett volna, de tényleg olyan csúnya volt, hogy még puszit se akartam neki adni...az élet tanulsága!
Állati ösztön. A legéletrevalóbb kinézetû egyedet alkalmasabbnak látjuk valamennyire a párválasztás során. Hiába nem a legéleterõsebb a legszebb, bizonyos vonások vonzóbbak mégis.

Miért van az, hogy nekem mindegy egy lány külseje, csak annyi a szempont, hogy külsőre ápolt és ne legyen túlsúlyos egy lány? Miért ilyen kicsik az igényeim külsőt nézve vajon?

De amúgy jó tudni, hogy jellemre meg nagyon kevés lány felel meg nekemk hiába tetszik szinte minden lány, aki nem ilyen asszonyos, hanem kislányoos kinézetű. Alig találtam eddig személyiségre megfelelő lányokat. De velük simán jártam is volna már, pedig haveromék és úgy általában a fiúk őket csak átlagos kis szürke lányoknak tartják általában. Pedig ők tényleg különleges, például az ilyen lányok általában művész típusok én úgy tapasztaltam, esetleg önbizalomhiányosak meg háttérben maradók, a sok agyatlan, buta, felszínes szépségkirálynő mellett, akiket én lenézek, ne mrajongok körbe, mint a legtöbb fiú. Nem is értem, miért kéne nekem is rajongaom ezért a sok szép, de belül üres kis senki csajért.

Legjobb válasz: Nekem a dagik is jöhetnek, le vagy körözve.. ;)

Nekem a dagik is jöhetnek, le vagy körözve.. ;)
kit érdekel? :D nekem sem tetszenek a szõrtelen meztelencsiga pasik, sem a girhes "hûû de én szálkás avgyok" fazonok, sem a kigyúrt nagytestû izomagyak. Legyen pocakja, szõrös legyen és k***rvajó humora. ennyi... de a buta, önelégült, divatb*znyerákok is kerüljenek, ha nem akarják hogy az ölükbe hányjak..^^
kinek mi
3-asnál, akkor esélyem sincs, soha nem volt és nem is lesz sem bajszom sem szakállam, még borostának is szánalmas ami van... :D xD
Általában mikor feltesz egy hozzád hasonló egy ilyen kérdést, végül kiderül, hogy csak próbálja szépíteni a dolgot és elhallgat részleteket, mert annyira elkeseredett.
3-as hány éves vagy?:)
3. vagyok. 19/L :DDD

Miért vagyok ilyen válogatós külsőre, miért a fenébe is? !

Csak az vékony lányok vonzottak mindig is, f?leg az alacsonyabbak, mivel én sem vagyok magas. De az ilyen lányok többnyire elviselhetetlenek jellemre vagy a h?tlenség, [email protected]ág megtestesít?i. Nem is tudom, hogy így mégis hol és hogyan találhatnék még nem foglalt rendes lányt, aki azért mégsem egy pr?d, aszexuális, frigid jellemre.

Legjobb válasz: Hallod, fogalmam sincs. Nekem lányoknál csak egy kikötésem van, hogy ne legyen kövér. Molett se. De nem azért, mert gusztustalannak tartom, hanem csak mert jómagam elég vékony vagyok. Ilyen téren megértem, miért az alacsonyabbak vonzanak. Egyébként van vékony, alacsony, de okos és hû csaj is. Én már megtaláltam.:) Igaz, azóta kidobott.:D

Hallod, fogalmam sincs. Nekem lányoknál csak egy kikötésem van, hogy ne legyen kövér. Molett se. De nem azért, mert gusztustalannak tartom, hanem csak mert jómagam elég vékony vagyok. Ilyen téren megértem, miért az alacsonyabbak vonzanak. Egyébként van vékony, alacsony, de okos és hû csaj is. Én már megtaláltam.:) Igaz, azóta kidobott.:D
Nem kell általánosítani a vékony-alacsony lányokat. Az én ismeretségemben pont hogy ezek a lányok sokkal szerényebbek, mert feszéjezi õket picit a magasságuk, és még kis törékenynek is érzik magukat. Lehet nem csak az alacsony-vékony dolog számít, hanem hogy fullosan is nézzen ki.. Akkor meg nem csoda, hogy fent hordják az orrukat.
Lány vagyok, de ha fiú lennék, már tele lenne veled a tököm!!

Miért van az, hogy egyesek CSAK a külsõ alapján ítélnek? Akik ilyenek, azoktól kérdezném: miért teszitek ezt? Nem gondoljátok, hogy ez a másiknak rosszul esik, és hogy a külsõ semmit se árul el az igazi értékeirõl?

Pl. ott vannak a cigányok. Van aki csúfolja õket, van aki nem is veszi emberszámba õket.. Most õszintén: tehetnek arról, hogy így születtek? Tehetnek? Hát nem. Sok bûncselekményt elkövettek? Igen, viszont a fehér ember is ugyanolyan. A fehér ember is öl, lop, hazudik, mégis egyesek csak a cigányokat okolják. Mindenért.

Legjobb válasz: Mi másról ítéljenek az emberek elsõre? Én azt szoktam mondani, hogy az elõítéletek nem véletlenül alakultak ki és nehogy már az szégyellje magát, akinek vannak elõítéletei, hanem annak kellene, aki miatt kialakultak. Egyébként nem vagyok egy ítélkezõ típus, viszont fenntartom a jogot arra, hogy elõítéletes legyek bárkivel szemben, viszont ezt nem kötöm az illetõ orrára, annyi jólneveltség azért van bennem. Szóval különbséget kellene már végre tenni az elõítélet és az ítélkezés között, mert nem ugyan az a kettõ.

Mi másról ítéljenek az emberek elsõre? Én azt szoktam mondani, hogy az elõítéletek nem véletlenül alakultak ki és nehogy már az szégyellje magát, akinek vannak elõítéletei, hanem annak kellene, aki miatt kialakultak. Egyébként nem vagyok egy ítélkezõ típus, viszont fenntartom a jogot arra, hogy elõítéletes legyek bárkivel szemben, viszont ezt nem kötöm az illetõ orrára, annyi jólneveltség azért van bennem. Szóval különbséget kellene már végre tenni az elõítélet és az ítélkezés között, mert nem ugyan az a kettõ.
FEHÉR EMBEREK TÖBBSÉGE LEGALÁBB RENDSZERESEN TISZTÁLKODIK ÉS A TÖBBSÉGÜK NEM BÜDÖS MÍG AZOK A SEZGÉNY SZERENCSÉTLEN ÁRTATLAN JÓFEJ ROMÁK BÜDÖSEK MERT OSEM FÜRDENEK!
[link] Nézelõdjetek itt egy kicsit és majd utána védjétek a szegény, ártatlan cigányokat... nem tehetnek róla, hogy tudatlan, mocskosszájú tolvajok? Tényleg nem?
Az általad leírt példa alapvetõen rossz. Nagyon sok emberrel találkozom nap mint nap, különbözõ társadalmi rétegekbõl, különbözõ életkorral. Közülük egy embertõl sem (!) hallottam azt, hogy a külsejük alapján ítélik el a cigányokat (pedig az utóbbi hónapokban direkt szándékosan rákérdeztem ezekre), hanem a tapasztalatok alapján. Az idõsek azért, mert kis nyikhaj gyerkõcök beszólogatnak nekik, ellopják a megtermelt zöldségüket, gyümölcsüket. A szülõk azért, mert ütik, verik, kirabolják a gyerekeiket. A tanárok azért, mert nem tudnak órát tartani tõlük. A gyerekek szintén azért, mert megverik õket, a sofõrök azért, mert a kisgyerekek azzal szórakoznak, hogy dobálják az autóikat, vagy úgy csinálnak, mintha ki akarnának ugrani eléjük. És így tovább. Az itt felsoroltak mind a saját fülemmel hallott tapasztalatok. És egyikük sem mondta azt, hogy mert nem fürdenek, mert barna a bõrük, mert szegények... A külsõ alapján való ítélkezés ennek ellenére létezik sajnos. Jómagam is beleestem ebbe a hibába és engem is ítéltek el már a külsõm miatt. Ez sajnos egy valós probléma, nem kéne így lennie. MINDENKI így ítél, akár bevallja, akár nem! Te is kedves Kérdezõ! Biztos merült már fel benned is ítélet az emberekkel kapcsolatban, csak nem figyeltél oda rá. Bárkivel beszélsz, bárkit végigmérsz, kialakul egy kép róla a fejedben.
Ezt én sem értem teljesen, de hát részben sajnos azt kell mondjam igazad van, mert az emberben benne van az, hogy valaki így, meg úgy néz ki, baljóslatúan, vagy csak szimplán másképp, akkor õt bántani kell. De mondok én egy példát, megtörtént eset: például van egy ikerpár. Az egyikük nem igazán volt kedves velem és egy barátnõmmel, így a külsejük alapján azt hittem, a másikuk sem túl kedves. Ez a másikuk viszont nagyon rendes volt a többiekkel, amikor találkoztunk rendesen odaköszönt nekünk is. Ez most eléggé csonkított példa, de a lényege ugyanaz, mintha a legapróbb részletet is leírtam volna, nem? Na szóval ebbõl is látszik, hogy külsõ alapján nem ítélkezzünk. Ha pedig maradunk a te példádnál ismerek nagyon kedves cigányokat is, de láttam már másmilyent.
Nyilván amelyik lepontozott annak fáj az õszinteségem, remélem a való életben egyszer valaki jól arcon vágja azért mert ítélkezik 21F
Amit írsz az nem a külsõ jegyekrõl szól. Az ember a tapasztalatai alapján alkot véleményt nem a külsõ jegyek alapján.
Azért mert kényelmes. Vannak jól betanult sémák, aztán azon sémák jeleit keresik a másikon, és kész is az ítélet. Ez egyszerû, kényelmes, nem igényel sok észt. Ennyi. Minden gond forrása az, hogy túl kényelmes az ember, megtenni amit szíves szerint megtenne.
Azok szoktak elítélni bizonyos embereket, akik sznobok és azt az elvet követik amit a szüleik neveltek beléjük. Engem is kinéznek mert van a nyakamban egy vastag ezüst vagy aranylánc, szeretem a divatot, mégis cigánynak meg feltûnõsködõ majomnak gondolnak, hol ott ha megteheti valaki, miért ne éljen vele. A kommunizmus még mindig jelen van egyesek felfogásában, miszerint hurcoljuk meg, vessük ki magunk közül aki nem olyan mint Mi Azért nem foglalkozom ilyen idiótákkal, mert úgysem néznek magukba, hisz annyira elvakultak már 21F
Ha már a példátnál maradjak, én ugyanúgy utálom azt a fehér embert, aki lop meg ilyenek. DE tényleg nem véletlen az utálat. Pl. volt olyan, hogy cigányok leültek mellém a villamoson, felajánlottak, hogy kinyalnak, amikor meg mondtam, hogy nyugodtan befoghatják, elnémultak. A szájok nagy, de fehér ember ilyet sose mondott nekem a villamosan.
Szerintem az elsõ benyomás többet számít mint a külsõ. Azért vélekednek sokan rosszul a cigányokról mert, sajnos több a rossz mint a jó. Az én véleményem szerint megpróbálhatnák legalább a szülõk máshogy nevelni gyereküket. De viszont az iskola és hasonló helyek alapból elitasízják, ezért õk is hibásak ebben.

Miért ilyen válogatósak a lányok külsőre?

Csak nézem, hogy tök normális kinézetű srácokat utasítanak vissza, nem is értem ezt.

Legjobb válasz: babám, csak azért, mert mindkét nemnek fontos az, h testileg is vonzódni tudjon a másikhoz. aki ezt nem tudja felfogni és csak picsogni képes, az beza soha nem talál magának párt. minek jönne össze egy lány egy pasival, ha nem jön be neki, könyörgöm? csak saját magát csapná be. és ha már itt tartunk, nem kell az álszent duma, a férfiaknak is ugyanolyan fontos a külsõ, csak épp õk mondjuk nem a magasságra és arcra mennek, hanem mellre, fenékre, meg alakra. fogadd el, h az emberek a külsõt és a belsõt egyaránt nézik.

babám, csak azért, mert mindkét nemnek fontos az, h testileg is vonzódni tudjon a másikhoz. aki ezt nem tudja felfogni és csak picsogni képes, az beza soha nem talál magának párt. minek jönne össze egy lány egy pasival, ha nem jön be neki, könyörgöm? csak saját magát csapná be. és ha már itt tartunk, nem kell az álszent duma, a férfiaknak is ugyanolyan fontos a külsõ, csak épp õk mondjuk nem a magasságra és arcra mennek, hanem mellre, fenékre, meg alakra. fogadd el, h az emberek a külsõt és a belsõt egyaránt nézik.
Azért mert ti is válogatósok vagytok. Ennyi az egész ti sem szeretnétek egy csúnyácska lánnyal járni vagy egy olyannal akihez egyáltalán nem vonzódtok még akkor se ha esetleg tök átlagosan néz ki. Ízlés kérdése minden, ízlése meg ugye mindenkinek van nem csak a csajoknak a fiuknak is.
Nem mûködik a kémia közöttük. Ez független valamennyire a kinézettõl, mert az emberek mások, én például nem tudom elképzelni, hogy másoknak mi tetszik a hosszú festett hajú férfiakban, engem a hideg ráz tõlük, más meg imádja õket. Szóval nem ezen múlik, kinek mi az átlagos és ki mit lát szépnek.
ma 17:11 - cica, hallottál már olyanról, h testi vonzalom? ja lehet nem ismered a fogalmat, ha még hozzád nem vonzódott senki, de nem kell úgy tenni azért, mintha nem létezne. te kis ennivalóan naiv gyerek :P
menj ki az utcára, tele van velük bármelyik város.
Hol láttok csúnya férfiakat nõvel? Mert én speciel sehol.
13:11 - íme egy okos nõ, értelmes hozzászólással, ami ráadásul igaz is. Teljesen egyetértek. Fiúk! Ha nem jösztök be egy nõnek, ne magyarázzátok azzal, h "biztos csak mert a külsõt nézik a nõk, és a csúnya pasiknak esélyük sincs" ez nem igaz és már lerágott csont. Én is rengeteg úgymond "csúnya" fiút láttam csúnya/átlagos/szép/gyönyörû lánnyal. Ha nem megy nekem néha a gitározás, nem mondom azt, h a gitár a hülye és biztos mindenkit szivat a gitárja és õk se tudnak gitározni.
-.-
Én is válogatok, de érdekes módon soha nem a külsõ alapján szûrtem legjobban (kivétel a magasság, mert én is nagyon magas vagyok), hanem IQ alapján. Buta ember nálam nem jöhet szóba. Olyan sem, akinek nincs humora. Általában ez hiányzik belõletek a leginkább, csak könnyebb ráfogni, hogy biztos nem tetszetek külsõre, holott belül van gond. Egyébként pedig nem tudom ti hol éltek, de én rengeteg csúnya férfit látok, átlagos, szép nõkkel, és fordítva ugyanígy. Csúnya nõ, álompasi kinézetû férfivel. Nézzétek már meg a házaspárokat, ti mind csak címlapra illõ embereket láttok? Ha igen, mondjátok meg hol van ez, odaköltözök szemet gyönyörködtetni.
blablabla. amíg nem fogod fel, addig ismételgetem: mindenkinek a saját dolga, h kit/mit szeret és semmi közöd hozzá. senkire nem lehet rákényszeríteni, h "na de tessen mááár ez a fiú! nem baj, ha nem vonzódsz hozzá, de azért csak gyere össze vele" anyám, ez tényleg ostoba gondolkodásmódra vall
Pesten pl. elég sokat járok, és ott se láttam még soha.
akkor vak vagy.
A kérdező hozzászólása: ma 14:30 Hagyd a nõk úgysem adnak nekünk igazat. Nem is csoda, hogy a nõk annyi csúnya pasit látnak szép nõvel, ugyanis egy kutatás szerint a nõk szemében a férfiak 80%-a csúnya, undorító, ellenben mi férfiak a férfitársaink nagy részét nem látjuk csúnyának, ezért van az, hogy te és én is férfiként még nem láttunk csúnya pasit szép nõvel, hiszen nem is csúnyák azok a pasit, csak a válogatós nõk szemében csúnyák, mert olyan hatalmas igényeik vannak, hogy az már vicc. Bezzeg mi férfiak a nõk nagy részét szépnek látjuk, ennyivel is rendesebbek vagyunk. Ja és én bizony nem egy ronda, kövér nõt láttam, helyes, jóképû, magas fickóval.
bizony, bizony, mi ennyire gonoszok vagyunk. várhatóan 10 éven belül ezért már nem marad csak ûûûûberszexi, tökéletes külsejû férfi... erre az utópiára hajtunk és ezért nem adunk esélyt senkinek, aki kicsivel is rondább, mint egy 10/10-es pasi. úgyhogy ESÉLYETEK SINCS!!!
15:04 Ezt én se írhattam volna jobban. Ha ennyire ugyanígy látjuk, akkor azért lehet benne vmi, ugye, kedves lányok?
persze, hogy így van, leírtam a kommentemben, ami elõtted van. olvasni azért csak tudsz, ugye? :)
mert a mai fiatalság (lányok) nyálas ki ......-ok megfelel a válasz tesó?
A kérdező hozzászólása: ma 23:14 kellenék én, csak õk nekem nem de nem ez a lényeg, hanem, hogy a lányok már túlzásba viszik ezt a válogatást
leírtam már egyszer, de NEM fogja fel!! az ember olyat választ akihez vonzódik!!!!! az embernek JOGA VAN olyanokkal barátkozni/kapcsolatot építeni, akikkel akar. akkor most mi a fene bajod van? hogy nem kellesz senkinek?? hát ilyen hozzáállással ne is csodálkozz
normális, kinek mi. Nézzük az én esetem: jaj tudom ki vagy hopp stb... és 1 vasalthajú meleggel van az ilyen... 5 év mulva megkomolyodnak ezek...
Mert borzasztóan felszínesek. Az számít nekik, h az utcán végigmenve mindenki irigyelje õket, h milyen jóképû pasijuk van.
17:18 Igen, tudom mi az a testi vonzalom. A nõknél ugyanaz, mint a szerelem.
hogy neked még nem volt soha az életben bármilyen kontaktod nõkkel, az is tuti utolsó, egyre viccesebb dolgokat írsz :D
Ha nem lett volna kontaktom nõkkel, akkor elhinném, h nekik a személyiség meg a belsõ érték a fontosak ;)
A kérdező hozzászólása: ma 20:36 Bizony, jól mondod. Én is tapasztaltam, hogy a lányok abba szeretnek bele, akik jóképûek, magasak vagy izmosak, pénzesek. Annyira unom már a sok álszent lányt, aki azzal jön, hogy képes beleszeretni egy olyan fiúba, aki külsõre nem jön be neki, de a jelleme megszépíti a szemben. Ilyen csak a mesékben és a nagyon kövér, undorítõ lányoknál van, de õk akármelyik fiúra rátapadnak, hiszen tudják, hogy különben sosem kellenének egy normálsi fickónak sem.
fogd már fel, hogy mindenkinek, NEMTÕL FÜGGETLENÜL fontos a külsõ!!!!!! fontos, hogy bele tudj szeretni az illetõbe és ehhez a testi vonzalom is kell!!! ne legyél már ilyen csökkent képességû. nézz magadba és tedd fel magadnak a kérdést: összejönnél-e egy csúnya lánnyal? ha azt feleled, igen, akkor HAZUDSZ!!!!!!
A kérdező hozzászólása: ma 21:00 Nem rondákról beszéltem, átlagos fiúkról! Nem túlsúlyos, igénytelen, ragyás fejû emberekrõl! Ja persze, ha egy férfi válogat, akkor egybõl támadjátok lányok! De a nõknek lehet válogatni, õk megtehetik! Mindig a férfi a hibás, igaz?
ha igaz lenne, amit ti folyton összerinyáltok, akkor már csak jóképû palik szaladgálnának a világban te ssssszerencsétlen!!!! nyisd már ki a szemed! a nõk sokkal érzékenyebbek, mint a férfiak, sokkal inkább az érzelmekre hajtanak. anyám, sötét középkor.
A kérdező hozzászólása: ma 22:30 igen, azt vettem észre, hogy érzelmekre... egy bunkó állatnál kötnek ki és aztán sírnak egy rendes fiú vállán...
jó van fiam, téged is a fejedre ejtettek látom. hála az égnek, a való életben nem akadok össze ilyen kislányokkal, mint te. vagy ha mégis, akkor a képükbe nevetek.
És akkor mivan, ha átlagos külsejû fiúk? Ha nem tetszik a lánynak, akkor nem tetszik, ennyi...
meg most tarolnak a divatbu... meg stb.

Miért ilyen fontos a külső?

Tudom, hogy mindenkinek más a szép, meg hogy a szépség belülr?l fakad, de akkor is... van egy csomó jóarc, de nem túl szép csaj az iskolában, akiknek 18 évesen még nem volt pasijuk, és nekem is van sok fiú haverom, de nem úgy tekintenek rám mint potenciális barátn?re. Még csak tagadni se próbálják, hogy soha nem járnának egy csúnya csajjal... aztán vannak a gyönyör? lányok, akiket akkor is imád mindenki, ha egy szót se szólnak (ez még a jobbik eset) csak bámulnak ki a fejükön, és rohdtul büszkék arra, hogy a sorstól véletlenül szép küls?t kaptak. Perzse most a féltékenység is beszél bel?lem, de sztem ez természetes dolog. meg hát megértem a fiúkat, mit egyenek a csajokon, ha csak az eszét vagy a humorát, akkor választhatnának maguknak pasit is, nem?:D szal megértem, hogy fontos legyen a n?iessége, de legalább álljanak szóba egy kevésbé szép csajjal is, vagy ha ez nagyon nem megy, legalább ne piszkálják mert randa!!! Sok lány emiatt lesz pl. anorexiás, de olyat is ismertem kett?t is, aki öngyilkosságot kísérelt meg emiatt. de most ezt az egészet nemcsak a párkapcsolatokar értem, a szép lányoknak alapból minden sokkal könnyebb, nem?

Legjobb válasz: Hát nem tudom. Múltkor például azt láttam a TV-ben hogy az aktuális szépségkirálynõ az orrát plasztikáztatja. na én ugyan nem engedém hogy az orrommal vatassanak. Egyébként meg amikor pasik késõbb anyát keresnek a gyermeküknek, akkor már nem csak az a fotos, hogy szép legyen az a nõ. Mint ahogy te is majd megnézed azt a pasit "belülrõl" is, akit a gyermekeid apjának választassz. Amúgy meg azért lett ilyen fontos a külsõ, mert szerintem felületesek lettünk. A lélek és a belsõ dolgok már nem érdeklik a fiatalokat, mert ahhoz idõ kell hogy kiépítsd. Meg tanulni kellene hozzá, meg egyéb ronda dolgok ;)

Hát nem tudom. Múltkor például azt láttam a TV-ben hogy az aktuális szépségkirálynõ az orrát plasztikáztatja. na én ugyan nem engedém hogy az orrommal vatassanak. Egyébként meg amikor pasik késõbb anyát keresnek a gyermeküknek, akkor már nem csak az a fotos, hogy szép legyen az a nõ. Mint ahogy te is majd megnézed azt a pasit "belülrõl" is, akit a gyermekeid apjának választassz. Amúgy meg azért lett ilyen fontos a külsõ, mert szerintem felületesek lettünk. A lélek és a belsõ dolgok már nem érdeklik a fiatalokat, mert ahhoz idõ kell hogy kiépítsd. Meg tanulni kellene hozzá, meg egyéb ronda dolgok ;)
A kellemes, szép külsõ olyan mint az áruházi kirakat. Ha szép a kirakat, akkor szívesen bemész. De kintrõl nem látod azt, hogy bent mit találsz majd. Sok üres bolt után megtanulja az ember, hogy átlásson a kirakaton. A te korosztályodbeli fiúk még nem látnak át a csillogó kirakaton. :) És sok ilyen belül üres boltnak nem a vásárlás a fontos, csak az, hogy minél többen megfordujanak benne. Így elmondhatja, hogy nála "nagy a forgalom". Bevétel viszont gyakran semmi... :P:P Viszont... a csillogás késõbb is vonza a szemet. De már, csak a szemet. :D Hosszú távon a belsõ értékek sokkal több örömöt jelenek egy párkapcsolatan. Mondják... válassz olyan partnert aki szeret beszélgetni. Mert ha majd öregek lesztek, akkor csak ez marad nektek. :) ))
Sztem a külsõ nem annyira inkább az önbizalom fontos, (de az is igaz amit az elözõ írt!!)
hát figyelj, most nem azért. de már nem minden fiúnál a külsõ a legfontosabb.Ameiknél meg igen, az egy bunkó paraszt, az ilyenekbe nem nagyon lehet beleszeretni.Ha valaki beleszeret akkor azért , mert jól néz ki, és megint ugyanott tartunk...Ameik fiúban meg van érzés, és tényleg van benne valami amit lehet szeretni, akkor az meg nem csak arra megy.. És attól még, hogy valaki szép, nem kell elítélni, hogy mindenki végigmegy rajta. a lányoknál a kisugárzás is fontos! Minden lány szép! van aki csak sminkben van aki anélkül is, de mindenki szép. csípd ki magad, menny el bulizni, és te is biztosan meg fogsz tetszeni egy csomó srácnak! azért gondold át: Te járnál egy bûn ronda sráccal?.. ha igen, akkor azok hidd el, hogy nem a külsõdet fogják nézni!. nem akartam szemét lenni veled egyépként! én azért sok sikert kívánok, és ne izgulj, te is hamar találsz párt magadnak, csak rajtad múlik a dolog.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!