Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen a hőmérsékletem (6 db)

Szerintetek miért magas a hőmérsékletem? Ma kellene megjönnie. Nagyon fáj a mellem . és napok óta szédülés fejfájás gyötör. Valakivel volt már ilyen?

Legjobb válasz: Szia, nekem csak a menstruációm után esik vissza a hõm:( tehát minden hónapban reménykedem, hogy baba miatt magas..de nem, ez azért van, mert nehezen ürül a progi. De ez rikta eset, úgy ,hogy reménykedhetsz bõven:) fõleg ha négy öt tizeddel magasabb a mai hõd mint a ciklusod elsõ felében mért alaphõd.

Szia, nekem csak a menstruációm után esik vissza a hõm:( tehát minden hónapban reménykedem, hogy baba miatt magas..de nem, ez azért van, mert nehezen ürül a progi. De ez rikta eset, úgy , hogy reménykedhetsz bõven:) fõleg ha négy öt tizeddel magasabb a mai hõd mint a ciklusod elsõ felében mért alaphõd.

Miért ilyen nagy a hőmérséklete a videó kártyámnak?

általában játék alatt is max 60 fokra szokott fölmenni most ha csak áll a gép akkor 68 fokos.ez mitől van?

Legjobb válasz: Portalanítsd,pasztázd. Amúgy milyen kari?

Portalanítsd, pasztázd. Amúgy milyen kari?
A kérdező hozzászólása: gtx 560. amúgy így belegondolva nem mostanában volt takarítva és a ház szellõzése sem a legjobb.
Nekem is GTX 560Ti van! Alapon 50fok felett van :/ 1 ventis... Megfogadom én is! Még ma újrapasztázom szerintem! :)
A kérdező hozzászólása: :)
# 3 vagyok! Újrapasztáztam de nem lett jobb :/ Legalábbis alapon nem... Játszani még csak úgy próbáltam hogy a ventilátort 85%-on pörögve BF3... 56-58-nál nem ment úgy tovább... kb fél óra után sem...

Miért ilyen magas a processzor magjainak a hőmérséklete?

Proc: E6500 Pentium Dual Core

Legjobb válasz: szerintem ez hamis értek!

szerintem ez hamis értek!

Miért ilyen magas a laptopom processzorának hőmérséklete?

A laptopom processzorának átlag h?mérséklete 60 C°körül mozog, de id?nként felmegy akár 70 C°-ig is. Ebben a pillanatban is 60°-os a proci. Ez az érték azért érdekes, mert nem hosszas gépezés után mértem, hanem rögtön bekapcsolás után. Ez a laptopoknál normális? El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Azt még hozzáteszem, hogy a merevlemez is abnormálisan magas, ugyanis 40-50 C°.

A kérdező hozzászólása: Azt még hozzáteszem, hogy a merevlemez is abnormálisan magas, ugyanis 40-50 C°.
Szerintem vagy becsokizott a hûtése, vagy tiszta piszok. Vegyél laptop hûtõt. Rárakod a gépet, és hûti. Néhányezer forintból megúszod.
A kérdező hozzászólása: HP Compaq Presario CQ56
Milyen laptopról lenne szó?
Akkor próbáld meg a hûtõpadot szerintem (elõzõ voltam).
A kérdező hozzászólása: Alig 2 hónapos a laptop, és hallani nem lehet, ahogy pörög a venti, ezért kétlem, h nagyon poros lenne. :S
Az is lehet hogy tele van porral a hûtés mögött, és be se megy a levegõ, akkor a hûtõpad se fog segíteni. Szét kell szedni és kiszedni a port (elég könnyû egyébként). Az enyémnek is ez volt a baja mint ami nálad van, állandóan maxon pörgött a venti, aztán kiszedtem egy nagy köteg port belõle és teljesen halk lett.
A kérdező hozzászólása: És a laptop hûtõpadok hatékonyak? Lényegesen lehûtik a laptopot?
hát a laptopoknak kétség kívül nem túl hatékony a hûtésük
A kérdező hozzászólása: Most jut eszembe: nem lehet, hogy az a baj, hogy maga a laptop nagyon-nagy, de az egész rendszert csak egy parányi ventilátor hûti?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem h gond lenne a hûtésével, mert mióta meg van azóta ilyen :S Egyébként az egyik kommentem félreérthetõ volt: a venti elég rendesen pörög, de mégis alig lehet hallani, annyira jó, csak azt nem értem, hogy akkor miért megy fel 60-70 fokra.

Miért ilyen magas a hőmérsékletem? 36. 8-at mértem ma. 3 napja kezdtem el a clostilbegytet. Ez normális?

Még csak most múlt el a mensim. Rövidebb volt 2 nappal, és nem is görcsöltem, és kevesebb is volt.

Legjobb válasz: Szia,igen normális én is szedtem hõhullámaim voltak mikor a párom nagyon hozzámbujt azt éreztem megfulladok másik percben meg húztam magamra a takarót,mert fáztam(meg rengettek pattanásom lett a szedés kezdete után 2 héttel.1 hónap szedése után terhes is lettem.(mellette cickafark+palástfû teát ittam próbáld meg a drogériába megkapod a kettõ együtt olyan ft)szurkolok egy 5 hetes kismama

Szia, igen normális én is szedtem hõhullámaim voltak mikor a párom nagyon hozzámbujt azt éreztem megfulladok másik percben meg húztam magamra a takarót, mert fáztam(meg rengettek pattanásom lett a szedés kezdete után 2 héttel.1 hónap szedése után terhes is lettem.(mellette cickafark+palástfû teát ittam próbáld meg a drogériába megkapod a kettõ együtt olyan ft)szurkolok egy 5 hetes kismama

Miért érezük a 36 fokot (levegöt) ilyen melegnek ha a test hömérsékletünk is 36.6 fokos?

Legjobb válasz: A testhõmérséklet állandó szabályzás alatt áll. A legtöbb folyamat a szervezetben "melléktermékként" hõt termel (izommûködés, emésztés stb.) Na most 22-25 C fokos levegõnek könnyebb átadni a többlethõt, még csak izzadni sem kell olyan nagyon. De ha végiggondolod, akkor a testhõmérsékletnél mindössze pár tizeddel alacsonyabb hõmérsékletû levegõ már nem tud elég hõt elvonni a szervezettõl, elkezdesz izzadni. Itt még egész elviselhetõ, mert 30-40%-os relatív páratartalom tartozik a 36-40 fokhoz. De képzeld el, amikor 80-90%-os a páratartalom, tehát hiába izzadsz, egyszerûen a levegõbe "nem fér be" több víz, nincs hová elpárologjon a nedvesség rólad. Ha pedig nincs párolgás, nincs ami hõt vonjon el a szervezetedtõl, ezért még többet izzadsz :) Szóval pl a Dél-Amerikában található országokban dupla ennyinek érzõdik a 36 fok.

A testhõmérséklet állandó szabályzás alatt áll. A legtöbb folyamat a szervezetben "melléktermékként" hõt termel (izommûködés, emésztés stb.) Na most 22-25 C fokos levegõnek könnyebb átadni a többlethõt, még csak izzadni sem kell olyan nagyon. De ha végiggondolod, akkor a testhõmérsékletnél mindössze pár tizeddel alacsonyabb hõmérsékletû levegõ már nem tud elég hõt elvonni a szervezettõl, elkezdesz izzadni. Itt még egész elviselhetõ, mert 30-40%-os relatív páratartalom tartozik a 36-40 fokhoz. De képzeld el, amikor 80-90%-os a páratartalom, tehát hiába izzadsz, egyszerûen a levegõbe "nem fér be" több víz, nincs hová elpárologjon a nedvesség rólad. Ha pedig nincs párolgás, nincs ami hõt vonjon el a szervezetedtõl, ezért még többet izzadsz :) Szóval pl a Dél-Amerikában található országokban dupla ennyinek érzõdik a 36 fok.
A kémiai összetétel nem egy forma.
Ismerosom irorszagban lakik. 21fok 95%-os paratartalommal õk azt vagy 35 foknak érzékelik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!