Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen a hőm (34 db)

Két napig mint mindig +volt az ovutesztem, és a hőmmel is minden rendeben volt, most meg nem értem hogy miért ilyen a hőm. Így nem is sikerülhet ebbe a hónapba a terhesség?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8daf77f6286020e94c5a11..

Legjobb válasz: Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív,azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Nem értem mit szeretnél milyen legyen a hõd????? Ez a hõ pont úgy jó ahogy van, adj egy kis idõt hagy emelkedjen meg az a fránya hõmérséklet. Ha az ovulációs teszted pozitív, azt jelenti, hogy MEG FOG HAMAROSAN történni az ovulációd, ami a szervezetedben keringõ LH hormon megemelkedése jelez. Ez a két csíkos ovu teszt után 24-36 óra. A tüszõrepedést követõen hirtelen leesik (nem mindenkinél), majd egybõl felemelkedik a hõmérséklet, és mensiig fentmarad. A termékeny napod az elsõ negatív nap! Csak nyugi, nekem a két csíkos ovuteszt után 3 nappal ment fel a hõm tized fokokat. Nagyon tetszik hogy most leesett a hõd, lehet hogy most ovulálsz! Hajrá apára menni!!!! :)

Lányok, azt hiszem vannak még csodák, sikerült. Megjött a mensim, a hőm is leesett, mégis terhes vagyok. Már 3 poz. Tesztem van, mindegyik másfajta. Szerintetek miért ilyen alacsony a hőm?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..

Legjobb válasz: Szia! Jaj, utálok ilyet írni, de kérlek ne éld bele magad nagyon, mert amnesi is meg az alacsony hõ is nem biztos, hogy jó! Mindneképpen menj el orvoshoz minél elõbb! Sajnos nekem is most volt ilyen tapasztalatom, pozi tezstek után két nappal már a tesztek is negatívak lettek. És a görbéd sem túl szép. Sajnos a pozi teszt nem mindig jelent terhességet, nálam valószínûleg ciszta okozta. De nagyon szorítok, hogy ne így legyen!!

Szia! Jaj, utálok ilyet írni, de kérlek ne éld bele magad nagyon, mert amnesi is meg az alacsony hõ is nem biztos, hogy jó! Mindneképpen menj el orvoshoz minél elõbb! Sajnos nekem is most volt ilyen tapasztalatom, pozi tezstek után két nappal már a tesztek is negatívak lettek. És a görbéd sem túl szép. Sajnos a pozi teszt nem mindig jelent terhességet, nálam valószínûleg ciszta okozta. De nagyon szorítok, hogy ne így legyen!!
én bemennék az ügyeletes vagy nálunk úgy hívják hogy sûrgõsségi nõgyógyászati rendelésre. mondd meg hogy teszted pozitív de vérezgetel. nézzenek meg. biztos ami biztos.... minden jót. 2 kisfiú anyuja
Örülök, hogy minden rendben, majd ha voltál dokinál írd meg mi volt, nagyon kiváncsi vagyok õ mit mond erre.
Mi is kíváncsiak vagyunk! 26/anyu és 29/apu!
Szia! Megakartam nézni a hõgörbéd, de már nem nyitja meg. Tudnád újra linkelni? Nekem is ilyen problémám van, elég magas a hõm, de egy napra leesett, de most megint felment...én is kíváncsi leszek magamra mi lesz ebbõl..
Szia! Mi újság veled? Valami jó hír? TOVÁBRA IS rendben minden?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Utolsó válaszoló, köszi az érdeklõdést. Sajnos méhenkívül elhalt terhesség úgy néz ki (95%), már van egy kis folyadékom és szúrkál a hasam. Valószínûleg holnap megmûtenek. Utolsó elõtti válaszolónak: a görbém így alakult: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d2d39406585413ddfe588a..
nagyon sajnálom! Mielõbbi testi és lelki felépülést kínánok Neked!
ÚÚÚÚÚÚ szegény, de sajnálom.....pedig annyira szurkoltam hogy legyen egy kis lurkó belõle......most én is parázok, mert nekem is elmúlt, és megy vissza a hõm......ezek szerint érdemes lenne elõbb orvoshoz mennem? Hát ez nagyon kemény lehet....lelkileg hogy viseled, Gondolok rád holnap, hogy minden rendben legyen. Szorítok érted!!!!!
Szia! Nekem is ez volt az ötödik kislányommal....azt mondták elhalt méhen kívüli....másnap mûtöttek volna......én nem engedtem meg, elmentem máshová, egy magánklinikára, és most itt bosszant a kis méhen kívüli elhalt terhességem......és a hõd nem azt mutatja hogy baj lenne. Bár a nega teszt már más. Én azért megnézetném magam mással is, hátha nincs akkora baj. És a hcg ennyi idõ alatt nem ürülhet ki a szervezetedbõl! Még simán pozinak kellene lennie a tesztnek. Ez így nagyon érdekes. Írj mindenképp hogy mi lett a végeredmény. Az én picurom most 26 hónapos, és meghálálja hogy nem hagytam magam meg mûttetni... a világ legédesebb kislánya!!!!!
Az még lemaradt, hogy nekem barna folyásom volt, utána meg véreztem. De ennek ellenére velem maradt:)
Hát, nagyon sajnálom, pedig szurkoltunk Neked! :( 26anyu/29apu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok. Ma voltam megint orvosnál, nem változott semmi. A mûtétet hétfõn csinálják, mert elhalt (nem sûrgõs), és így nem kell vágni, lehet laparoscopiát csinálni. Lelkileg nagyon nehezen viselem ezt az egészet, mindenki bíztat, hogy lesz még baba, de nagyon el vagyok keseredve. A baj az, hogy a petefészek mellé ágyazódott be és vsz. azt is ki kell venni. Nem tudom, majd meglátjuk. Ha kiderült, hogy pontosan mi van, majd még jelentkezem.
Szia! Nem zavarok remélem, de érdekelne mi újság veled? Írnál pár sort? Jól vagy? Megmûtöttek? Sikerült a mûtét rendesen?
A kérdező hozzászólása: Igen hétfõn megmûtöttek laparral, a helyzet a következõ volt: Méhen belüli elhalt terhesség + cysta (ezt hitték méhen kívüli terhességnek), összenövéseket megoldották. 6 hét múlva próbálkozhatunk újra. Majd jelentkezem. Köszi az érdeklõdést.
A kérdező hozzászólása: Nem voltam, mert a dokim szabin van. Vasárnap csinálok még egy tesztet, aztán megyek orvoshoz. A hõm egy kicsit feljebb ment, vérzés továbbra sincs és nagyon alszékony vagyok (este 8-kor már alszom a fiammel együtt), máskor meg 23-24 óra körül szoktam. Köszönöm az érdeklõdésedet.
Szia! Voltál orvosnál? Mi van veled?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Azért csináltam a tesztet, mert mindig erõsen szoktam menstruálni, de most elsõ nap volt egy kis vérzés, két napig pedig csak egy-egy csepp rózsaszínes valami. És a mellfájdalmam sem múlt el, ami pedig mindig egy nappal a mensi elõtt, vagy legkésõbb mikor megjön elmúlik. Azóta is poz. a teszt, vérzés nincs, a hõm nem ment feljebb.
Szia. Nekem is volt még eleinte menszeszem, sõt még kb 4 hónapos terhesen is véreztem mikor meg kellett volna jönnie. Úgyhogy nem mindig kell a legrosszabbra gondolni. De nem árt bemenni egy vizsgálatra
csatlakozom, menj be az ügyeletre.
Ügyelet, vérzés nagyon nem jó!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, de 7 évvel ezelõtt a kisfiamnál is ugyanígy voltam, csak akkor még erõsebben véreztem és görcsöltem is. Már szedem a MagneB6-ot, az elevitet, a folsavat és palástfû teát is iszok. Szerdán megyek magánrendelésre.
Szurkolunk! A barátnõm is négy hósan tudta meg, hogy terhes, mert megjött neki minden hónapban. Ne gondolj a legrosszabbra, de azért tényleg vizsgáltasd ki magad minél hamarabb!!! Szurkolok Neked!!! 15 hetes elsõ babás
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Nagyon kedves vagy, köszönöm. Bízok a legjobbakban, most épp rossz közérzettel küszködök, remélem nem lesz semmi baj. Neked is és a babának is jó egészséget!
én mennék az ügyeletre. és mi van ha baj van?? akkor tudnak gyógyszert adni... mit veszíthetsz!......
Utolsóval értek egyet.Mindegy mi volt az elõzõvel, ez egy új terhesség.Remélem nem vagy annyira felelõtlen, hogy nem mész be.Le lehet pontozni, a vérzés nem játék.Nem feltétlenül jelent bajt, de jobb az óvatosság.
Én is egyetértek! Szép hogy szedsz Elevitet, meg folsavat, meg miegymást, de adott esetben a gyógyszert nem helyettesíti!
Hogy vagy? Remélem nincs semmi gond, a hõd hogy áll?
A kérdező hozzászólása: Köszi az érdeklõdést. A hõm mai is ugyanannyi, a mai reggeli teszten is ott a második csík, vérzés sehol, jól érzem magam.
Akkor reméljük a legjobbakat! Szorítok neked nagyon!
Kedves kérdezõ! Hogy-hogy csináltál tesztet ha megjött és le is esett a hõd? Éreztél valamit? Amúgy nagyon gratulálok, kicsit irigyellek is :)
Szia! Hát annak "örülök" hogy nem méhen kívüli volt, de annak nem hogy nem maradt meg......sajnálom.....de ha sikerül a baba mindenképpen jelezd valahogy!!! Nagyon szurkolok. Esetleg írhatsz privit is, ha van kedved. Nagyon vigyázz magadra, és szurkolok mielõbb jöjjön a baba!

Miért ilyen alacsony a hőm?

Pár napja kezdtem el reggel felkelésnél mérni a h?met (szájban), és szerintem nagyon alacsony:

Legjobb válasz: ez normális hö. nekem 35 35,5 a normál szájban mért höm. a párom szerint ezért fázom mindig.

ez normális hö. nekem 35 35, 5 a normál szájban mért höm. a párom szerint ezért fázom mindig.
Szia! Ha a baba miatt höméröztök, akkor én a helyedben a popóban vagy hüvelyben mérném. Legalábbis azok a honlapok, akik babaüggyel foglalkoznak, így ajánlják. De egyébként szerintem se túl alacsony (popóban magasabb értéket kapnál), söt szépen megy lefele, ahogy peteérés elött. De persze 3 nap értékéböl még nem lehet sok mindenre következtetni. Érdemes pár hónapot mérni, s összehasonlítani.
Nekem pár hetesen, tesztelés elõtt 35, 4 volt.. Aztán mégis baba lett:) Szóval teljesen egyéni a dolog. Nekünk a 2 naponta való együttlét jött be!!

Hogy lehet? Nem értem.2 napja leesett a hőm, 37-ről 36.7-re, aznap este meg is jött, és meg is van, de azóta ismét 37.1 a hőm. Miért ugrott vissza? Ilyet még nem csinált.

Próbálkoztunk a babával de sajna megjött. Rendesen megvan. Pedig kezdtem reménykedni mert késett pár napot. Miért ment vissza a h?m? Ilyenkor maradni szokott 36.5-36.7 között.

Legjobb válasz: Nem tudom, nekem menses alatt mindig van egy kis hõemelkedésem. Egyébként meg ez a hõmérõzés szerintem elég kényes dolog. Mindig ugyanabban az órában, ébredés után rögtön, még fel sem szabad nagyon kelni az ágyból és úgy kel mindig mérni a hõt. Ne erre adj, szerintem.

Nem tudom, nekem menses alatt mindig van egy kis hõemelkedésem. Egyébként meg ez a hõmérõzés szerintem elég kényes dolog. Mindig ugyanabban az órában, ébredés után rögtön, még fel sem szabad nagyon kelni az ágyból és úgy kel mindig mérni a hõt. Ne erre adj, szerintem.

Hőmérőzni szoktam és van olyan hónap hogy ovulációnál akár 5 tizedet is esik a hőm majd szépen felemelkedik, de olyan is van hogy csak egyet esik és úgy megy fel. Miért van ez nem értem? Nektek is van ilyen?

Belinkelek 2 h?görbét megnéznétek?

Legjobb válasz: Az elsõ görbén csak egyet esett viszont a másikon sokat.Nektek is ilyen változékony?Akkor is van pé ha csak 1 esik?Azt tudom hogy mindenképpen emelkedni e kell legalább 4 egy, de az nem számít hogy mennyit esik?

A kérdező hozzászólása: Az elsõ görbén csak egyet esett viszont a másikon sokat.Nektek is ilyen változékony?Akkor is van pé ha csak 1 esik?Azt tudom hogy mindenképpen emelkedni e kell legalább 4 egy, de az nem számít hogy mennyit esik?
Én nem hinném, hogy az baj, hogyha egyszer kisebbet esik, egyszer nagyobbat, meg úgy láttam elõzõ hónapban szedtél Clostit? Ebben a hónapban nem szedtél? Mit mond a doki, miért ilyen hosszúak a ciklusaid? Tudtommal az a lényeg, hogy pé után fennn legyen 14 napig kb., az, hogy mikor van pé, azt meg a ciklus elején annyi minden befolyásolhatja!
A hõleesés csak lehetséges elõjel, nem kötelezõ része a görbének. Ami lényeges, az a hõfelfutás. ha ez megvan, akkor minden rdndben. Nekem pl soha nem esik le elõtte a hõm, hanem több napig lent stagnál. Na, ebbõl találja ki valaki, elõre, hogy mikor fog elindulni felfelé! :-)

Miért ilyen alacsony a höm?

Úgy 1hete mérem a hömet minden reggel,ami 35,7-35,8 egyszer ugrott fel 36,3-ra aztán megint visszaesett.Mennyire normális hogy ilyen alacsony a höm?Elöre is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nincs ebben semmi fura. Bajod nem lesz belõle, embere válogatja. Én pl. forróbb vagyok az átlagnál.

Nincs ebben semmi fura. Bajod nem lesz belõle, embere válogatja. Én pl. forróbb vagyok az átlagnál.
Ha digitális mérõd van, akkor mérjed tovább a jelzésnél legalább 2 perccel. Így fogsz reális értéket kapni.
A kérdező hozzászólása: Nem digitálissal mérem.

Ennyire leesett a hőm, és mégsem jött meg, miért? Nem is volt még soha ilyen hosszú ciklusom. Nem értem.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..

Legjobb válasz: Nem volt peteérésed!

Nem volt peteérésed!
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm, ezt magamtól is tudom, hogy nem volt peteérésem, de akkor miért nem jön meg? Azt nem értem, hogy miért van, hogy nem jön meg, amikor így leesik a hõm...
Hát így honnan tudná bárki megmondani! Nyilván valami gond van, ha ilyen hosszú a ciklus, nincs pé és meg sem jön. Bármilyen hormonális gond lehet. Dokihoz kell menni!
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi, megyek is dokihoz, csak gondoltam hátha járt már valaki hasonló cipõben, és esetleg tud valamit mondani erre a ciklusra. Azért köszönöm a választ.
szia hát ez tényleg ilyen hónap már többedik ilyet olvasom ebben a pár napban hétben, kezet is foghatunk nekem 6 napja késik ha volt is ovum az késõbb ugy hgoy 28 naposak a cilusaim legalábbis eddigi életem folyamán :) ebben a hónapban pont nem szerintem van valami a levegõben!!!vagy nem tudom, itt járnak az UFOk és mindenkit megvuduznak, :) már komolyan nevetek szinte magamon, ja persze a lényeg a teszt negatív, és ma nekem is leesett kicsit a hõm gondoltam na majd ma... de SEMMI!!!
A kérdező hozzászólása: Még mindig itt tartok:((( http://www.ciklus.hu/images/diagramok/47aec7089fa5eeb8cf30ec..
Nekem exem anno az elõttem lévõ barátjánál szedett fogamzásgátlót és több, mint egy évig nem volt "mikulása" még lehet, hogy most sincs neki. Szedtél valamit?

Miért ilyen ez a ciklusom? Mitől esett ennyit a hőm?

Elvileg még van 3 napom a nemvártig mégis már tegnap óta alacsony a h?m. Amúgy 14 napos a luteálisom és a 13. napon esik le mindig. Ezért nem értem. Most akkor ez vajon mi lehet. Lehet valami hormonprobléma

Legjobb válasz: Az alaphõm eddig 36,6-ra húzta a rendszer. Ebben a ciklusban nem tudom miért nem húzta még be.

A kérdező hozzászólása: Az alaphõm eddig 36, 6-ra húzta a rendszer. Ebben a ciklusban nem tudom miért nem húzta még be.
Az alaphõt azért nem húzta be a program, mert nem mérted a hõdet a ciklusod elejétõl. Szerintem a 16.-17. ciklusnapodon lehetett az ovuláció, nem akkor amikor a program jelölte. Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de valószínûleg megjön a menzeszed.
A kérdező hozzászólása: köszi hogy írtál. Én is már csak valami csodában reménykedem, hogy holnap esetleg mégis felfelé indul a hõm. Bár ennek szerintem nagyon kicsi az esélye. Azt nem értem, hogy kb. akkor a 12. napon lehetek és mivel már tegnap is esett, miért ilyen hamar, amikor csak a 13. napon szokott esni és a 14. napra esik le alaphõre és akkor meg is jön aznap. Ezt nem értem. Vagy alacsony lenne a progreszteron szintem (vagy magas) és azért ilyen alacsony a hõm?
Hát szerintem ebbõl mensi lesz!
Szerintem a 13.dpo-n vagy és holnap megjön.:(

Megnéznétek a görbémet? Még nem volt PÉ-m? Miért ilyen alacsony? Ez a 4. hónap, hogy duphastont szedek és eddig mindig egyből megemelte a hőmet. Most meg inkább csak vánszorog felfelé? Miért lehet ez? A ciklusaim 33 naposak, mióta clostilt szedek.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3b186afd272ed82cd2c290..

Legjobb válasz: Nincs semmi baj a görbéddel.De jo lenne idõt is jegyeznéd mikor mérted és ha lehet napokat se hagyj ki.

Nincs semmi baj a görbéddel.De jo lenne idõt is jegyeznéd mikor mérted és ha lehet napokat se hagyj ki.
Szia! Sztem is jó a görbéd, én a 15. cilusnapra tenném a PÉ.

Megnéznétek a görbémet? Miért volt ilyen kevés a menzeszem és miért megy felefele a hőm? Alaphőm 37?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/fa85ddbd1b1c76acc9186b..

Legjobb válasz: Tesztet csináltál? Gondolom igen és negativ lett. Ha alkoholt fogyasztottál,akkor az felviheti a hõdet. VAGY valami betegség lappang benned,vagy a pajzsmirigyed mûködik túl.. De ha késett is 10 napot,akkor hormonzavarod van. Ha meg nem teszteltél akkor most azonnal süss el egyet.

Tesztet csináltál? Gondolom igen és negativ lett. Ha alkoholt fogyasztottál, akkor az felviheti a hõdet. VAGY valami betegség lappang benned, vagy a pajzsmirigyed mûködik túl.. De ha késett is 10 napot, akkor hormonzavarod van. Ha meg nem teszteltél akkor most azonnal süss el egyet.
A kérdező hozzászólása: Nem teszteltem.Elvileg pcos vagyok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!