Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen a Dr (2 db)

Miért ilyen olcsó a Dr. Kelen fogyasztókrém?

Azt mondják,h a Dr.Kelen fogyasztókrém jó!de akkor miért ilyen olcsó?ami használ az általában drága!

Legjobb válasz: Az igazság az, h olcsó-drága én nem hiszek ezekben! szerintem diétázz és tornázz, akkor minden simán megy majd! Ja, és még esetleg a folpakkot tekerd magadra ugy tornázz és több izadtságot vesztesz, többet fogysz! Megéri, én is ezt teszem! Norbi updatezz! nem kell tornázni, csak betartani! én minden reggel eszem csokit! és 1 hét 1 kg minusz! Nem sok, de épp elég! (torna nélkül) ha tornázol akár 5kg is lemehet egy héten. de a lassu fogyás jobb! 8 hete csinálmo 6 kg-t fogytam(mert kihágás volt nyaraláskor :) ) Sok sikert!

Az igazság az, h olcsó-drága én nem hiszek ezekben! szerintem diétázz és tornázz, akkor minden simán megy majd! Ja, és még esetleg a folpakkot tekerd magadra ugy tornázz és több izadtságot vesztesz, többet fogysz! Megéri, én is ezt teszem! Norbi updatezz! nem kell tornázni, csak betartani! én minden reggel eszem csokit! és 1 hét 1 kg minusz! Nem sok, de épp elég! (torna nélkül) ha tornázol akár 5kg is lemehet egy héten. de a lassu fogyás jobb! 8 hete csinálmo 6 kg-t fogytam(mert kihágás volt nyaraláskor :) ) Sok sikert!
Az elõttem szóló csak vízbõl veszített szegény, zsírleadás nem ilyen egyszerû. Én 110 kiló vagyok , testépítõ, de még egy enyhe vízhajtótól is lemegy napi 1 kiló, 0 zsírvesztéssel. Fogyasztókrém olcsón biztos nincs, de drága se , ami hatásos. Ami hatásos az VESZÉLYES!, tehát biztos nem árulják boltban. Vagy orvos írja fel, vagy pult alól kapod. Ja és aminek nincs erõs mellékhatása, az nem is hat semmit. sajnos ;-(
Én is használom, a bõröm simább tõle (ahol narancsbõröm volt), bár önmagában nem fogyaszt.

A Dr. House miért válik ilyen nézhetetlenné?

Tökre bírom a sorozatot meg a doki stílusát, de néha fogom a fejemet a hülyeségekt?l... most nézem neten a 4. évadot, és mi az, hogy Wilsont felosztják egymást közt??? Meg hogy mennek Cuddy-hoz, hogy igazságot tegyen? EZ mi a f*sz? Nekem ég a pofám, amikor nézem...

Legjobb válasz: Én szerettem a 4. évadot. Nekem inkább már a 6-7. évaddal volt inkább bajom, de egyszerûen fenomenális minden része, és az hogy mennek Cuddyhoz, az csak egy kicsinyitõ tükre lehet a betegnek vagy valaminek, így láttatlanban nem tudom neked megmondani, de akárhányszor Cuddy képernyõre került a 4. évadban, az nem véletlenül volt :)

Én szerettem a 4. évadot. Nekem inkább már a 6-7. évaddal volt inkább bajom, de egyszerûen fenomenális minden része, és az hogy mennek Cuddyhoz, az csak egy kicsinyitõ tükre lehet a betegnek vagy valaminek, így láttatlanban nem tudom neked megmondani, de akárhányszor Cuddy képernyõre került a 4. évadban, az nem véletlenül volt :)
Nem tetszik? Nem kell nézni. Most erre mit mondjak...
A kérdező hozzászólása: Ez nem ilyen egyszerû. Alapvetõen egy nagyon jó sorozatnak tartom és nagyon szeretem. De az egyik szemem sír, amikor ilyen bõdületets hülyeségek vannak benne. Nem az a megoldás, hogy nem nézem, hanem nem kéne olyat beletenni, ami karakteridegen a sorozat szempontjából. Ha van egy gyereked, akit imádsz, de piszkálja az orrát, akkor nem árvaházba fogod adni, mert "ha nem tetszik, szabadulj meg tõle", hanem leszoktatod a rossz szokásáról.
jézusom, azért a gyereked ne hasonlítsd már össze egy sorozattalxD Más tészta. Ha nekem valami nem tetszik, nem nézem. Különben amirõl beszél, ez a "felosztjuk Wilsont" dolog nem OOC. Merthogy House mindig tök paraszt mindenkivel, egyedül Wilsonhoz ragaszkodik különös módon, de hozzá nagyon. És ha Wilsonról volt szó, mindig is voltak fura dolgai, mert õ a legjobb (az egyetlen) barátja. Szóval.. Szerintem nem gáz. 2. votlam
A kérdező hozzászólása: Mi az az OOC?
Out of charakter, szóval karakteren kívüli. Igazából fan fictionoknél szokták ezt a kifejezést használni. Amikor egy karaktert annyira más tulajdonságokkal ruháznak fel, hogy nem is lehet az eredetijére ismerni, vagy eléggé karakteridegen lesz. Nem tudom jobban megfogalmazni, remélem érthetõ:) Amúgy szerintem ettõl az egy példától, amit írtál, még nem lett rossz az egész sorozat, úgyhogy nézd csak tovább:) Lesznek még benne jó részek;) Én a hetedik évadot nézem most, és még mindig szeretem, persze az elsõ évek voltak a legjobbak. De hát ez van:) Csoda, hogy még tudnak mit írni ennyi év után:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!