Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen Talán nem (15 db)

Egyszerűen nem értem miért ilyen? Talán nem szeret eléggé?

Már 2éve vagyunk együtt...Felhoztam az összeköltözés gondolatát, hisz' miért ne lenne jó együtt is élni, mert komoly a kapcsolatunk..de megrendültem, amikor azt mondta, hogy most nem és ? egyetem alatt nem hajlandó semmi ilyesmire, s?t legfeljebb talán mesterképzés után, de még akkorsem biztos, hogy elhagyná a szül?iházat...Nem is azon rendültem meg, hogy nem holnap keresünk albérletet, hanem azon, hogy se mesterképzés alatt, se utána, nem akar elszakadni a "kedves" anyós szoknyájától..mire elvégzi a mesterképzést ? 28éves lesz, ha nem csúszik...addigra én 27..és én 27évesen már a kapcsolatunk más szintjén szeretnék tartani, pl. egy picúrnál..folyton azon jár a fejem, hogy nem hisz a kapcsolatunk jöv?jében...

Legjobb válasz: Elõször tudni kellene, h most mennyi idõsek vagytok, és hol tart a sulijával... Az oké, h 27 éves leszel, de hány év múlva? Úgy sokkal könnyebb lenne vmi bölcset írni.

Elõször tudni kellene, h most mennyi idõsek vagytok, és hol tart a sulijával... Az oké, h 27 éves leszel, de hány év múlva? Úgy sokkal könnyebb lenne vmi bölcset írni.
Szerintem felelõsen gondolkodik.Nincs jövedelmetek, amibõl fizetnétek az albérletet, és meg is tudnátok élni.Ha egyetem mellett dolgoznátok, akkor az a tanulás rovására mehetne.És semmiképpen nem lenne okos dolog, még egy picur is. Az viszont már nem feltétlenül jó, hogy késõbb is az anyukájával akar lakni, legfeljebb akkor, ha ott van külön hely a családnak.
Ennyire nem szabad erõltetni egy pasit az összeköltözésre, az, hogy picurt szeretnél ne legyen cél. Az "csak" gyümölcse a kapcsolatotoknak. Beszélj vele, hogy miért nem akar elköltözni, mi változtatná meg a véleményét azirányba, hogy együtt éljetek. Most tényleg le kell ülnötök és beszélnetek. Ha te felhozod neki, hogy "milyen gyerek vagy, hogy még a mesterképzés után se akarsz anyádtól eljönni, pedig én akkor már picurt szeretnék" az nem éppen csábító. Állj mellette, lehet még nem készült fel az "önállóságra", és a legfontosabb: beszéljetek! Anett
elég fiatalok vagytok még, gondolom nem akarja lekötni még magát az egyetem pont a bulizás idõszaka. nem kell erõltetni ezt az összeköltözést.
Akkor lakjon anyucival, majd 45 évesen rájön, ha rájön, hogy elszarta a fél életét.
Lusta dög keres mást, elég ciki ha valaki már 30 éves fejjel akkar önáló életbe kezdeni.
A kérdező hozzászólása: bocsi félálomba írtam..szóval azért nme dolgozna, mert így nem lenne szabadideje punnyadnu..
00:16-os vagyok: Bocs, de ez a mondat nekem nem világos: "nem lenne szabadideje és nem dolgozna semmit" A nem dolgozna részt értem, vagyis, ha abba a városba költözne, ahol te vagy, akkor nem tudna elhelyezkedni, gondolom erre célzott. A nem lenne szabadideje viszont rád vonatkozik? Mármint, hogy melletted nem csinálhatná, amit akar, mert jobban belelátsz az életébe?
A kérdező hozzászólása: utcsónak a picúr az most mellékes..és egy kérdés még nem jelent [email protected]ás, mert szerintem kell beszélgetni egy kapcsolatban a jövõrõl is, legalábbis a közel jövõrõl mindenképpen..
hasonló helyzteben vagyok mint te, bár én most 22 évesen fél év mulva végzek a bsc-vel, párom meg 25 évesen most kezdte az msc-t... elsõs voltam mikor összejöttünk, õ másodéves, én koli, õ otthonrol járt be...2 év után kiköltöztem albérletbe, õ még mindig otthon... suli mellett õ 8órában normál helyen, én diákmelósként dolgozunk... de összeköltözni? hiába 3 éve együtt, még vagy 3 évig esélytelen... nekem albit, msc-t kell fizetni, neki kocsit...ha összeköltöznénk, nem jönnénk ki anyagilag... ha tanul, akkor hétvégén látom csak, ha nem tanul, akkor hétköznap hozzám jön melo után 1-2x... és bár neki már van 1 diplomája, most csinálja a másodikat, de minek [email protected] ilyennel, hogy 28-30 évesen én gyereket akarok? Tudom hogy együttleszünk, imádjuk egymást, de tudom azt is, hogy most igy ésszerübb, gyerekkel meg egy huszon nemsokéves pasit felesleges még ilyesztgetni, majd ráér gyerektervezés elõtt 1-2 évvel, hogy akkor mikor... 2 éve vagytok együtt, te most elsõs...mikor egyetemre kerültem, volt egy pasim, miatta mentem arra az egyetemre...õ harmad, én elsõs...félévig se birtuk, pedig elõtte nagy szerelem volt...(igy utolag már annyira nem tünik nagynak)...õ besokkolt attol, hogy én elkezdtem tervezgetni a közös jövönket, holott neki még az aznap esti söre is fontosabb volt egy gyereknél, összeköltözésnél...végülis nem bánom, mert páromat mindennél jobban szeretem, de megtanultam, hogy pasit ilyennel nem [email protected], mert ellenkezõjét érem el... te is ezt akarod? 22/L
A kérdező hozzászólása: Budapest és Szentendre 30percre van egymástól és 30percenkétn járnak a buszok, úgyh ne valamilyen nagy távolságot képzelj el, ezenkívül Pesten tanul!szóval kevesebbet kellene utazni..
"szóval azért nme dolgozna, mert így nem lenne szabadideje punnyadnu" Fõnyeremény ez a pasi :(
A kérdező hozzászólása: egyébként az minden téren, csak nagyon lusta...:S szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hûha ilyen még létezik"-gondolom 1-2szer, de túl kényelmes..
Nem piszkálódásból, hanem ezek után szimplán kiváncsiságból kérdezem.Mi az, amit õ tesz meg érted?
Egy ilyen lusta döggel akkarsz élni? Neki szülnél gyereket? Gondolokoz kicsit, keres valaki mást.
"szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hûha ilyen még létezik"-gondolom" Ebbe a hibába én is beleestem... Ne haragudj, de ehhez a mondathoz kísértetiesen hasonlót már olvastam...és nem itt a fórumon... lehet nem kedveled de van egy pszichiáter - Csernus Imre. Õ nemrég adott ki két könyvet : "a nõ" és "a férfi" címmel... na abban a két könyvben ez az egy mondat tutira megtalálható! Egyben a lehetséges jövõdet is vázolja, ha nem mersz / akarsz / tudsz változtatni a helyzeten... nem lõném le a poént. Ha nem akarod megvenni, akkor keress rá a neten és ott is megtalálod :) én elõször száj húzogatva vettem a kezembe, beleolvastam egy két helyen, aztán nem tudtam letenni! Pedig nem vagyok egy könyvkukac. "A nõ"címû könyvvel kezd! :) Ja és ha még eddig nem tudtalak meggyõzni, akkor azért azt is vedd számításba, hogy pszichiáter írta -az agy a játszótere :) - , õ mindennap emberekkel foglalkozik, így talán még azt is meg merném kockáztatni, hogy többet tud nálunk, több a tapasztalata...
A kérdező hozzászólása: 00:16-os válaszolónak..nem véletlen az a kérdés címe, ami...biztos vagyok benne, hogy szeret, de attól tartok a kényelme fontosabb..azért nem költözne, mert nem lenne szabadideje és nem dolgozna semmit...most faggattam egy kicsit;)
A kérdező hozzászólása: 00:08-nak; mondjuk nálunk nem lenne szülõi támogatás, mert sajnos a körülmények nem adottak, viszont pont én is ezt kérdeztem magamtól, hogy mennyire veszi komolyan.
Bocs, hogy ezt mondom, de õ biztosan oda van érted? Csak, mert nekem furcsa, hogy inkább 2 hétig nem lát téged, csak ne kelljen feltennie a seggét egy vonatra vagy buszra.Ha valakit szeretek és vele képzelem el a jövõt, akkor igenis 2 hét alatt megpusztulok, ha nem láthatom és teszek érte, hogy újra megölelhessem. Lehet, hogy úgy kényelmes neki, ha mindig te mész, de ez így erõsen egyoldalú. Az összeköltözés az érdektelenséget nem oldja meg.
A kérdező hozzászólása: 21éves vagyok õ 22éves..Én 1.éves vagyok az egyetemen, 2.éves, de csúszik egy évet, mert nem lett meg egy fontos vizsgája..okéé, tudom, hogy 5év, de ismerem, amit a fejébe vesz az úgy van...
A kérdező hozzászólása: Én a picúrt majd sokára szeretnék mesterképzés után:D bocsánat, ha félreérhetõ voltam..
A kérdező hozzászólása: 21:29 nem bulizos tipus és már nem erõltettem elfogadtam a döntését, mert 2ember döntése csak nem értem...
Keress egy olyan pillanatot amikor nyugi van, akkor egyszerûen csak kérdezz rá: "egy kicsit megdöbbentett amit múltkor mondtál, és nem szeretnélek félreérteni, ezért elmondanád kicsit bõvebben, hogy miért érzel így? ....És mit tehetnék én ez ügyben?" Egy másik tipp: ahogy elmondta nem vágj semmit sem a fejéhez, csak fogadd el. Ha valamit mégiscsak hozzá akarsz majd fûzni, csak napok után tedd, valahogy így: Tudod, gondolkoztam azon amit a múltkor mondtál, és mit szólnál ha (itt jön az ötleted/terved). Második tipp: A pasik nem szeretik a kritikát, vagy a probléma csinálást, viszont az ötleteket, tippeket, megoldásokat annál inkább bekajálják :D
Miert lenne ciki, ha 28 eves korara lesz meg az az iskolai hatter amivel jol tud majd keresni. Aztan lehet, hogy ezzel majd rohogve egy-ket ev alatt eleri azt amiert masok fele ennyi tudassal evekig geccsolnek. Amugy eg boven raernek! Eljenek, tanuljanak, bulizzanak, nyaraljanak! Most fiatalok! Alapozzanak, es johet minden szepen sorjaban!
Mindketten nagyon fiatalok vagytok. Lehet már 5 év múlva nem is egymás mellett élitek az életeteket.Örülj, hogy független vagy!!!!!!És amikor találkoztok heppy az élet.
5 év nagyon sok idõ, azalatt rengeteget változhat az ember.Gondolj bele, hogy te hogy gondolkodtál 5 évvel ezelött és hogy most.Még fiatalok vagytok és úgy néz ki, hogy õ még nem készült fel a kapcsolatotok következõ szintjére lépni.Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak még nem tart ott, ahol te. 27 évesen sincs még veszve semmi.Még szorosabb lesz a viszonyotok és már nem fog egy frászban lenni, ha összeköltözésrõl, családról esik szó, mert lesz egy diploma a kezében, talán egy állás is rögtön sikerül, azért úgy jóval könnyebb családban, gyerekben gondolkodni. Azzal egyetértek, hogy az összeköltözés jó lenne, mert lakva ismeri ki az ember a másikat a legjobban, de ha õ még nem akarja, akkor semmiképp ne erõltesd, mert börtönnek fogja érezni a kapcsolatotokat, ahonnan már nincs menekülés.
Ha nem szeretne nem lennétek együtt 2 éve. Kérdezz rá, hogy miért nem szeretne veled össze költözni. De szerintem még bõven ráértek:) Nekem a keresztanyámék 5év járás után költöztek össze és akkor is csak úgy, hogy a nagymamámnál éltek.. Esküvõ után pár évvel vásároltak egy házat és kb 6 év házasság után lett baba :)
A kérdező hozzászólása: én az összeköltözéstõl azt várnám, hogy végre normálisan együtt legyünk..mert lusta, inkább nem találkozunk 2hétig csak ne kelljen utazni( Szentendrérõl Budapestre), és amikor már nagyon hiányzik akkor én utazgatok...
huh. hát ez gáz. amúgy sem szabad 5évre elõre gondolkodni, de most mást szeretnék mondani. mi is 22 évesek vagyunk, végzõsök alapszakon. már egy éve együtt élünk, saját lakásban, igaz a szüleink tartanak el, van némi más bevételi forrásunk is, valamint a diákhitel. vígan elvagyunk, ugyanúgy tudok tanulni, háztartást ellátni, a párom szívesen segít, bevásárol, ha leküldöm, stb :) úgy nem is tudnám komolyan venni a kapcsolatot, ha nem lenne hajlandó kipróbálni velem a közös életet. eddig egész jól megy. szinte az elejétõl együtt lakunk, én kértem meg rá, hogy költözzünk össze, igaz nem laktunk távol egymástól, de ha már adott volt a lehetõség, akkor miért ne? õ tétovázás nélkül igent mondott, és úgy tûnik azóta sem bánta meg :) innen a távolból én is úgy érzem, hogy nem vesz téged komolyan, és a kapcsolatot sem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat és a könyvajánlot! Érdekesnek tartom a leírtak alapjján és régebben már más is dícsérte... Neki tényleg vannak kihaló félben lévõ értékei, pl. lelkitámaszt nyújt és biztos vagyok benne, ha bármit kérnék megtenné..egyedül az utazás, az amire azt mondta, hogy "lusta, nincsen kedve"..és ami a legfontosabb hûséges típus, attól nem tartok, hogy talál más valakit, mert biztosan érzem a kötõdést..egyébként az elmúlt napokban, hetekben kételkettem az érzéseibe, de most együtt voltunk 2 teljes napot, anélkül, hogy valamilyen vizsga miatt idegesek lettünk volna és újra megbizonyosodtam az érzéseibe...egyedül azt nem értem, miért válik tartozkodóvá, ha a jövõnk kerül szóba (nem a távoli, hanem a közeli)..

Miért van, hogy egy veszekedés során mindig azt érzem, hogy talán, nem kéne együtt lennünk, talán szakítani kellene, de ahogy kibékülünk ez az érzés elmúlik, és nem is tudom, hogy gondolhattam ilyet?

Más is érez ,érzett hasonlóan,és kés?bb pedig szégyenli magát a gondolataiért?

Legjobb válasz: Ne aggódj, nincs ebben semmi. Nagyon szereted és ezért visel meg a vele való veszekedés. Próbáld nem felvenni a veszekedés közben lévõ sérelmeket :) Én már inkább becsukom a fülem, vagy ha összeveszünk a férjemmel és még a vita elején vagyunk, akkor inkább elmegyek otthonról és ha megnyugodtunk, akkor hazamegyek és megbeszéljük tiszta fejjel. 4es voltam

Ne aggódj, nincs ebben semmi. Nagyon szereted és ezért visel meg a vele való veszekedés. Próbáld nem felvenni a veszekedés közben lévõ sérelmeket :) Én már inkább becsukom a fülem, vagy ha összeveszünk a férjemmel és még a vita elején vagyunk, akkor inkább elmegyek otthonról és ha megnyugodtunk, akkor hazamegyek és megbeszéljük tiszta fejjel. 4es voltam
Amikor ezt érzed, akkor kell szakítani.Akkor már a gondolatok alapján úgy tûnik, hogy a csávóó/csaj csak az agyadra megy és veszekedni kell ahhoz, hogy érezz valamit-az elõbb is jól leírták-, az állandó veszekedések pedig nem tesznek jót egyetlen kapcsolatnak sem.Szakíts ha bírsz!
éreztem ilyet. sokáig boldognak is hittem magam, míg rájöttem pár dologra. Én azért veszekedtem, mert kellett a kibékülés, ugyanis akkor jött el az a megváltó érzés, h igen nekem õ kell, ha csak éldegéltünk egymás mellett nem éreztem olyan lángolóan, mint mikor sikerült elérnem h azt érezzem, akár el is veszíthetem. Ez volt az elsõ felismerés. Aztán rájöttem arra is, h az már rég rossz ha ilyen helyzeteket kell kreálnom ahhoz, h érezzem, kell nekem. Végül õ szakított velem az állandó veszekedések miatt, de valahogy éreztem h jó lesz ez így nekem. Most pár hónappal késõbb még hiányzik néha, de leginkább az, h volt valakim, és tudom h ez nem lehetett igazi szerelem ha egy szimpla veszekedés alatt ilyen érzésem támadt, h jobb lenne nélküle. Ez csak az én sztorim, nem mondom h veletek is ez lesz, remélem nem!
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, talán veszekedések nélkül túl nyugodt lett volna az egész, nem tudom, de végül néhány év után vége lett. Pedig akkor azt hittem õ az igazi..Ma már tudom hogy nem, a mostani kapcsolatomban eszembe nem jutna ilyeneket gondolni.
Éreztem ilyet, pedig házasságban élek és nem gondolom úgy, hogy el kellene válnom a férjemtõl. Igen, léteznek olyan veszekedések, amik lelkileg megterhelõek és ilyenkor az ember arra gondol, hogy bár ne lenne. De ez MÚLÓ állapot és ez a lényeg. Egy megoldás van erre, nem kell veszekedni. :) Vagy el kell fogadni, hogy léteznek ilyen konfliktusok, amik lelkileg megviselnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. 4es válaszolónak, nem sokszor veszekszünk, lehet én vagyok nagyon érzékeny, iszonyúan megbántodom, és csalódottnak érzem magam, nehezen bocsátok meg, de szerintem azért van, mert nagyon szeretem, régi kapcsolatomban nem éreztem hasonlóan, ezért furcsa ez nekem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm 4 :)
Nem mindenki tud énekelni, aki tovább is jut. Pl. a tavalyi cápaugrás Kicsi Zámbó.
de ez most tovább jutott?
A továbbjutó emberek 80%a nem tud énekelni, és nem fojtatja énekesi pályán, mert idõvel rá jön, hogy semmi köze a zenéhez.
Köztudott, hogy ez a mûsor nem az éneklésrõl, és a hangról szól, ezt meg mondta a Tóth Gabi is. "Ide már nem elég a jó énekhang, kell az ember eladhatósága is"
Magyar x faktorba sok olyan jut tovább aki nem tud énekelni pl.: Csobot Adél, Zámbó Krisztián, Stone, Nyári lányok stb...
linket mutass már egy filmet róla
Azéé, mert megunta a filmezést, énekelni akar, ha meg tud is, szerintem hadd csinálja! Am tegnap aki nekem két tuti tovább jutó volt alapból abban a kategóriában, az õ volt az egyik, másik meg Bozsek Márk. A harmadik továbbjutót nem tudtam eldönteni magamban, hogy kit juttatnék tovább.
Igen, ismerem, vagyis többször jártam már bent a házban, ahol laknak és sokan dohányoznak, de õ nem.
Jaa, okéé:) )Egyébként tényleg neki van az egyik legjobb hangja...Az idei mezõny erõs...Ha a tavalyiban lett volna, toronymagasan alázott volna mindenkit..:D
Én azért szeretnék úgy nem tudni énekelni mint õ... Ha szerinted bénán énekel, inkább nézz csak továbbra is pornó filmeket ;)
Utolsó, honnan tudod, hogy nem dohányzik?!Ismered?!;D
Tündi nem dohányzik utolsó. Nem hiszem, hogy éneklés közben arra kellene figyelnie, hogy milyen fejet vág, meg kell hagyni baromi rondákat, de magasan a legjobb hangja van a kategóriájában.
Sztem azért énekel így, mert:1, mély hangja van.2, láncdohányos.Egyébként úgy néz ki mint Palpatin szenátor, a CsH-ból.... ;D
Engem az idegesít benne, hogy angolul énekel, de egy szót nem lehet kivenni belõle, hangja se sok van. Amikor elõször láttam, azt hittem, hogy van vagy 40 éves. Szánalom az a nõ.
úgy énekel mint ahogy egy szellemi fogyatékos kiabál, a feje meg pont olyan mint a neander-völgyi õsembernek volt. mindkét mûfajban igazi retek.
A kérdező hozzászólása: ekezetet nem hasznalok comodore64 es zx spectrum ota... sorry...
úgy is tovább jut az a hülye pcsa, kell a marketing, mert pornózott.
Nekünk a google a barátunk, neked meg az ékezettel kellene barátkoznod! Több ékezet, kevesebb pornófilm.
A kérdező hozzászólása: stb... stb... google a baratod
A kérdező hozzászólása: http://www.buttinsider.com/content/150772/real-home-debauche..
A kérdező hozzászólása: http://www.xvideos.com/video61352/jenny_noel_-_anal_creampie
A kérdező hozzászólása: http://www.filthycampus.com/content/301770/jenny-is-a-kind-o..
Tehetséges volt a filmjeiben?? Igénytelen vagy, kérdezõ :) Hát hogy néz ki?? Csúnya, nincs melle! Az ilyen ne pornózzon, inkább énekeljen, az jobban áll neki.

Miért ilyen velem? Talán nem biztos az érzéseiben? Nem tudja, hohy mit akar.

Már több, mint fél éve nem vagyok együtt a barátommal, ?neki most van barátn?je.De napok óta sms-ezünk, meg találkoztunk többször is. Pénteken este pedig lefeküdtünk.

Legjobb válasz: Nincs más lehetõség választani kell. Mondd a fiúnak, hogy döntse el, hogy ki kell neki, mert te nem vagy hajlandó így tovább folytatni. Legyél határozott és muszáj lesz döntenie!

Nincs más lehetõség választani kell. Mondd a fiúnak, hogy döntse el, hogy ki kell neki, mert te nem vagy hajlandó így tovább folytatni. Legyél határozott és muszáj lesz döntenie!
Azé nem vagy semmi, h tudtad h van bnõje és te rá félévre lefekücc vele....:S...gondolkozzá már el kicsit azé te is!
A kérdező hozzászólása: nézd én nem érzem magam hibásnak, õ az aki egyfolytában ír, hív meg találkozni akar velem!úgyhogy nem én kezdtem az egészet!!!!
Akkor biztos tégen is képes lenne megcsalni...
Ha ennyire imádna akkor fél éve miért kelett, hogy vége legyen?? Unt? Volt jobb is mint te? Most mégis te vagy az aki kell neki? Én biztosan nem bíznék benne ha tudnám, hogy a barátnõjét simán megcsalja. És ha összejösz vele és téged csal meg? Mert talán jött megint jobb vagy mert éppen rádunt? És igaza van az elsõ szólónak VÁLASZTANIA KÉNE a srácnak, de szerintem találnál te jobbat is!

Miért vágyom ilyen lányra vajon, amilyen talán nem is létezik?

Valamiért mindig is olyan lányra vágytam, aki talán túlságosan is jó, ahhoz, hogy létezhessen. Egy érzelmegy, gyengéd, megértő, kedves, hűséges, humorérzékkel megáldott, egyben kicsit pimasz, huncut, szexuálisan túlfűtött, szenvedélyes, odabújós, ölelkezős, folyton szeretgetős, típusú lányra vágyom, de eddig még nem találkoztam ilyen lánnyal sehol sem, talán nem is létezik ilyen lány vagy már mind foglalt. Valahogy azokkal lányokka nem vagyok elégedett, akiket a facebookon találok főleg, eléggé kiábrándító. Míg sokan a külsőt nézik én nekem nem ez a lényeg, bár nem bánnám, ha azért nem lenne túlsúlyos erősen alány, mivel én sem vagyok igénytelenül kövér, sportolok, szálkás testem van.

Legjobb válasz: "akiket a facebookon találok" what? ne a faszbukon keresgélj

"akiket a facebookon találok" what? ne a faszbukon keresgélj
Szerintem nem a lányokkal van baj, hanem magaddal szemben nagyon az elvárásaid. Hiszen úgy gondolod, hiába fejleszted magad a tökélyre, ha nincs melletted a tökéletes nõ - aki nem is létezik. A válasz, hogy nincs tökéletes ember, és nem is lesz. A leghasznosabb, amit tehetsz, hogy az adott pillanatból megpróbálod a legtöbbet kihozni. Vagy sikerül, vagy nem. De ennél többet nem érhetsz el. Pihenésre és nyugalomra is szükség van. Ráadásul az elvárásaid nem csak hogy nem életszerûek, hanem nem is ésszerûek. Gondolj bele, szexuálisan túlfûtött lányt akarsz - de mi van, ha túlfûtöttebb, mint te? Akkor majd az lesz a gondod, hogy nem tudod kielégíteni. Azt akarod, hogy örökké szeretgessenek - aztán majd a fejéhez vágod, hogy nem az anyukád. A kapcsolatok úgy mûködnek, hogy el kell fogadnod a másikat. És persze, idõnként elõbújik a kisördög, hogy te nem lehetsz ennyivel elégedett - és ilyenkor hideg fejjel kell mérlegelni. A boldogtalanság, elégedetlenség mögött sohasem a párod áll, hanem mindig is a gyermeki maximalizmus. Tegyél rá magasról, hogy mit mondtad a szüleid, neked nem kell senkinél sem jobbnak lenned - azt az életet viszont hûen és tisztességgel kell élned, ami neked megadatott. Ne pazarold el az idõdet.
Nagyon sok ilyen lány van.
Azért nem találsz mert itt keresed a 'választ' !
Tényleg ilyen ritkaság lenne az ilyen? Amúgy én is ilyen vagyok, és jelenleg nincs barátom, és nem is vagyok bányarém. Ezek szerint kihalófélben vagyok?:D
blah, blah, blah
Én is ilyen vagyok, jó hallani , hogy vannak hasonló férfiak:D 23l
15ös, ne haragudj, amit most írni fogok, de aki az általános+középsuli alatt, meg vegyük ide akár az egyetemet is, nem talál legalább egy olyan barátot, akivel csak elmenjen valahova... Hát ne haragudj de ott bajok vannak (szerintem)... Ja és amúgy létezik ilyen lány :)
ilyenekkel tele vannak az animék :D de a valóságban ritka, ezért is animézek, részben
Szerintem nem ritka. Nyilván a szexuális túlfûtöttséget nem sok lány kürtöli világgá, fõleg ha érzelmes, kedves, hûséges, szeretgetõs. Én is jókislány vagyok, se a viselkedésem se a kinézetem nem sugallja azt, amivé "átváltozok" ha kettesben vagyunk a barátommal. Mélyen legbelül egy kis perverz állat vagyok, emellett egy romantikus lélek. :D Régen egyiket se gondoltam volna magamról. Csak a megfelelõ pár kellett, hogy kihozza. És szerintem nagyon sok ilyen lány van.
nahh nemis vagyunk olyan kevesen :) ) am énis szinte pont ilyen vagyok fõleg a szeretetre vágyós ölelkezõs rész igaz meg magam részérõl nem vagyok csúnya :) mások azt mondják szép. vagyok...
Utolsó, ha szép vagy , akkor inkább nem írok neked, ne vedd zokon, de hozzám nem való külsõre szép lány, bár szerintem nem is bánod, hogy egy magamfajta csúfság nem zaklat. Pár lánynak írtam, majd meglátjuk lesz-e valami. :)
Szerintem én ilyen vagyok. Keresem hasonló tulajdonságokkal megáldott párom. 20L
Az elején nem akartam beleszólni ebbe a kérdésbe, de muszáj.Elvileg létezik ilyen, gyakorlatilag én sem találkoztam még ilyennel soha. Kedves 13-as! Ez szép és jó, mondani könnyû az ilyet nem gondolod? Gondolj bele az õ helyzetébe nagyjából felvázolom az ilyen srácok helyzetét csak hogy lásd mennyire nem egyszerû a dolog.Az ilyen srácok helyzete sokféle dologból összetevõdve alakul ki, az elsõ probléma általában oké, hogy menjen valamerre de kivel?Nem nagyon tudnak kivel elmenni(nincsenek barátai, és a haverokkal sincs olyan "kapcsolatban" általában).Egyedül meg nyilván senki sem szeret elmenni szórakozni, vagy sétálgatni.Ez a mai világban nagyon sok srácnak probléma, és ez valós.Így tehát megpróbálnak minden más lehetõséget kihasználni annak érdekében, hogy találjanak maguknak barátokat, barátnõt.Erre nagyon jó példa a mai világban az internet, hiszen mindannyian szeretünk rajta böngészni.Tehát megpróbálkozik a Facebook-on is ismerkedni, miért ne?A csajozási téma a másik nehézség, nagyon sok visszautasítás után egy pozitív visszajelzés nélkül mégis hogyan akarod elvárni, hogy ez a srác odamenjen pl. egy lányhoz és megszólítsa, mikor ekkora önbizalomhiányban szenved?(ugye barátaira és haverjaira sem támaszkodhat, tehát senki nem segít neki). Nos remélem egy kicsit elgondolkodtál azon, amit írtam mert ez egy végtelen ördögi kör igazából, amibõl csakis kizárólag külsõ segítséggel lehet kikerülni.
Miért vagy te ilyen ömlengõs?
Facebook. Mi lenne, ha egy kicsit elszakadnatok tole? Nem arra talaltak ki eredetileg, hogy akiket ismersz ott is tarthasd veluk a kapcsolatot? De nem ott kell oket megismerni, bar gondolom erre is jo felulet, de hanyszor hallod, hogy eletem parjat a fb-on talaltam? Amugy is, ha valahol nem talalsz valamit, miert ott keresed? :) Nah, tessek elengedni az egeret, kimozdulni otthonrol es a negy falon kivul ismerkedni.
Ilyen vagyok, aztán mégse kellettem senkinek 18 éves koromig, pedig nem vagyok vállalhatatlanul csúnya, és túl kövér vagy túl sovány se. :D
Vannak ilyenek, csak meg kell ismerni õket. Tõled is függ, kibõl milyen tulajdonságokat hozol elõ :)
magyarul, olyan csajra vágysz, aki nem külsõre fog meg hanem elsõ osztályú lelkivilággal rendelkezik, lélekben gyönyörû! adj fel egy olyan társkeresõ hirdetést, amiben pontosan az általad 5 legfontosabb dolgot emeled ki+ tedd hozzá, hogy lelkileg szépek elõnyben! egy próbát megér, sok sikert :)
Hogy a kérdésre válaszoljak, lövésem sincs, vajon miért is vágyhatsz egy ilyen lányra... Ez a kérdés most burkolt csajozás akar lenni? Ugye, hogy az?!
Nem mondom, hogy én vagyok álmaid nõje, de írhatsz nekem, ha szeretnél. Ki tudja... :-)
hidd el létezünk, csak sosem vesztek észre minket :)
Korod?

Azt látom, hogy amerikában a fiatal csajok szinte bármelyik pasival elmennek randizni, hátha megismerik és ha nem is annyira jön be a pasi, de talán megtetszhet nekik. Nálunk miért nem ilyenek a csajok, hogy elmennének sok pasival randizni?

Itt rögtön egy perc alatt hűvösre teszik a lányok a pasikat, ha nem kell, nem adnak egy pici esélyt sem, hogy hátha sikerülne a pasinak elkápráztatni a csajt. Így tényleg csak azt érik el, hogy ha még egy randira sem mennek el a pasival, hogy leribancozzák őket. Minek kell ennyire válogatósnak lenni?

Legjobb válasz: :D Az apám elhagyott minket te gyik... :D Itt vernyogsz, semmivel nem vagy jobb nálam, csak azért mert képes vagy kiírni egy ilyen önsajnálós kérdést... Nem vagyok elkényeztetve, még csak pláne szép sem vagyok. Azt mondtam, hogy az emberek válogatnak, akkor is ha te nem akarod. Egyébként meg nem tudom mi bajod van. Én szóba állok bárkivel. De ha nem jön be, nem fogom fölöslegesen azzal áltatni, hogy persze öcsém, abszolút nem lesz gond, hogy zsíros a hajad vagy büdös vagy. Ez korrektség, nem bunkóság. Vagy te talán jobban éreznéd magad, ha elmennél egy csajjal randira, aki végig bájolog rád, aztán a randi végén közli, hogy hát igazából elsõre se tetszettél e.talán, de gondoltam hátha van egy rakás pénzed, de mivel az sincs, és különösebben szimpatikus se vagy, itthagylak a búsba? Ejha, micsoda vonzó lehetõség. Hát akkor engem inkább küldjön el vki az elsõ öt percben, képes vagyok elviselni, nem úgy mint egyesek. És mielõtt : igen, engem is utasítottak már vissza, nem egyen, mégse itt rinyálok, hogy jajj istenem, amerikában sokkal jobb... Különben ha ennyire jobb ott, menj és költözz ki.

:D Az apám elhagyott minket te gyik... :D Itt vernyogsz, semmivel nem vagy jobb nálam, csak azért mert képes vagy kiírni egy ilyen önsajnálós kérdést... Nem vagyok elkényeztetve, még csak pláne szép sem vagyok. Azt mondtam, hogy az emberek válogatnak, akkor is ha te nem akarod. Egyébként meg nem tudom mi bajod van. Én szóba állok bárkivel. De ha nem jön be, nem fogom fölöslegesen azzal áltatni, hogy persze öcsém, abszolút nem lesz gond, hogy zsíros a hajad vagy büdös vagy. Ez korrektség, nem bunkóság. Vagy te talán jobban éreznéd magad, ha elmennél egy csajjal randira, aki végig bájolog rád, aztán a randi végén közli, hogy hát igazából elsõre se tetszettél e.talán, de gondoltam hátha van egy rakás pénzed, de mivel az sincs, és különösebben szimpatikus se vagy, itthagylak a búsba? Ejha, micsoda vonzó lehetõség. Hát akkor engem inkább küldjön el vki az elsõ öt percben, képes vagyok elviselni, nem úgy mint egyesek. És mielõtt : igen, engem is utasítottak már vissza, nem egyen, mégse itt rinyálok, hogy jajj istenem, amerikában sokkal jobb... Különben ha ennyire jobb ott, menj és költözz ki.
Ha olyan kövér lennék, mint az amerikai lányok - én tényleg voltam amerikában és láttam tényleg ameriaiakat, nem csak a tévébõl, mint te gondolom - akkor én se válogatnék... De amíg én adok magamra, mind belsõre és külsõre, addig nem érem be egy lúzerrel. Már bocs. Az igénytelen embernek én akkor se adok esélyt, ha jófej. Igénytelen. 20L
Mert a magyarok szemetek :S
Én vagyok, aki beoltott téged. Mai józanabbik válaszom: Öcsém, még mindig azt mondom, ha nem tetszik, húzzál el. De általánosítgatással francra se mész, de komolyan. Én 20 éves lány vagyok. Tudok fõzni, mert anyukám napi 12 órát melózik, és ha nem akartam éhen pusztulni, vagy egész nap szendivcseket enni, meg kellett tanulnom. Továbbá az én szüleim normálisak voltak, úgyhogy vasszigorral belémverték, hogy muszáj takarítani, különben egy undorító senkiházinak fogok tûnni. Hihetetlen mi, hogy a beszûkült látásodon kívül, ami a KOLLÉGIUMRA korlátozódik, élnek normális lányok is. Sportolok, tanulok, van nyelvvizsgám, értek annyit a varráshoz is, hogyha kiszakad egy zseb, vagy leszakad egy gomb, hogy varrjam vissza, de kötve hiszem, hogy te arra vágysz, hogy a feleséged kötögessen neked sálat, de tudodmit, ha a barátom kitalálná, a kedvéért azt is megtanulnám, mert nem nagy kunszt. Õ spec a sütiket imádja, szóval azt szoktam neki sütni. Jah és egyetem mellett én dolgozok is, mivel szükségem van pénzre, és nem a pasimról fogom legombolni, ennyi önbecsülésem van. De ha már így kapálózól, hogy milyenek a mai nyafka r.ibancok - akikrõl ugyanúgy megvan a véleményem, mint neked - akkor nézzél már szét a 40 kilós kis b.zuk közt. A mai pasik töketlen balf.aszok, egy rohadt égõt nem tudnak kicserélni, semmihez nem értenek a rajoskodáson kívül, nem sportolnak, SEMMI férfiasság nincs bennük. EZEKRE én nem mondok igen, számomra ez nem férfi, hanem egy picsogó nyálgép. És én igenis fogok válogatni, mert ha én tudok fõzni, mosni, takarítani és pénzt keresni - és ezen kívül adni magamra, ha megyek randira - akkor egy életcél nélküli szerencsétlennel nem fogok leállni jópofizni. És tudom, nem mindegyik srác ilyen. De nem fogok mindnek esélyt adni, ha már süt róluk, hogy 26-7 évesen marha jól érzik magukat anyuci segge alatt. Nekem nem egy kigyúrt pénzes fukszos rajbarom kell. Nekem egy FÉRFI kell, és az itthon ugyanúgy alig van, mint normális nõ. Egyébként én emiatt sosem siránkoztam, hogy a férfi társadalom kezd elkorcsosulni. Körbenéztem máshol. Nem diszkóban, kollégiumban, plázákban vagy egyéb ilyen rajgyûjtõ centrumban. De nyilván ez egy egyszerû és logikus lépés lenne, ahelyett hogy itt vinnyogsz...
Egyetértek mindennel.Amugy ez a véres bugyi meg tampon tényleg nagyon "menõ" itt nálatok. 22/L(külföldi)
A kérdező hozzászólása: Aztán majd jönnek ide vérzõ ínnyel biztos a lányok megint, hogy ne általánosítsunk és igenis a legtöbb magyar lány tud fõzni. Hát nem tudom, koliban lakok 5 éve egyetemen és most végzek, de eddig akárhány lány szobájában voltam fenn ilyen olyan ügyekbõl, barátkozás, kapcsolat szempontjából, csak 1-2 nél láttam, hogy valaha is fõztek valamit és nem otthonról hozták vagy pizzástól, girosostól rendelték a kaját. Bezzeg a rendetlenség, véres bugyik és tamponok széthajingálás mindnél jobban ment mit a fõzés. De mondom majd jönnek megint az oktatók, a nagyokos lányok, hogy ez nem így van. ÉN EZT LÁTOM MINDEN NAP!
A kérdező hozzászólása: bbi meg nem is lány.
A kérdező hozzászólása: Mindig az ad az embernenk igazat, aki más országból jön ide, külsõ szemlélõje a dolgoknak. Akik itt vannak, ezt tartják helyesnek, fõleg ha nõ nemûek. Ezért kell mindig a dolgokat objektívan szemlélni és nem szubjektívan. Én próbálom így nézni és összehasonlítani más külföldi példákkal, és mindig erre a következtetésre jutok. Csakhát van itt sok mindenki, aki szerint ezek a lányok a jók akik ezt csinálják, a tö
Na ugye, akik lehordták a kedves kérdezõt... most egy külföldi is igazat adott Nekünk, szóval csak nem vagyunk olyan nyomik, mint hiszitek, ink. Ti vagytok szánalmasok! pfff. -, -"
A kérdező hozzászólása: 27. hszóló! Nem mondtam, hogy minden lány ilyen, van kevés kivétel mint amilyen te vagy. De a koliban 17 lányból egyik sem ilyen mint te.
A kérdező hozzászólása: Mármint az a 17 lány, akikhez én járok néha napján.
28. Van barátom. :D Csak te tartasz idegesítõnek, mert fáj az igazság.
Na de látod? Ha nem mindenki ilyen akkor miért általánosítasz? 17 kolis lány. Az most mi mindenki máshoz képest? Biztos, hogy van olyan lány, aki szóba áll veled, csak úgy. De valszeg nem a diszkós öntelt ribik lesznek.
A kérdező hozzászólása: Na akkor leírom érthetõbben, van kb 5 millió nõ magyarországon, ebbõl vagy 1 millió gyerek, 1 millió öreg nyugdíjas(csak hasra ütöttem), na most én s 18-30 közötti korosztályú nõkre gondoltam. Õk vannak pl 1 millióan. ezekbõl kb 990 ezer nem tud semmit amikor már felsoroltunk. Marad egy csekélyke felsõ 10 ezer aki nem ronda, és tud sütni, fõzni stb. Ebbõla 10 ezerbõl vagy 9000 elkelt. Marad még ezer, akik ki tudja hol élnek. Lehet ki sem mozdulnak otthonról, vagy én pl kelet-magyaron élek, õk meg pesten és nyugat-magyaron- szvsz jó esélyem van, hogy nem találok egy ilyet. Ezért mondom ezt a buta általánosítást.
De olyan helyeken szoktál ismerkedni, ami nem szórakozóhely? Mert pl tessék, én normálisnak ítélem meg magam, most, hogy te minek az más kérdés, de én nem járok diszkókba, semmi ilyen helyre... Én ûztem többféle sportot, meg részt vettem különbözõ rendezvényeken, és innen szedtem össze az ismerõseimet, mivel ugye õk hasonló érdeklõdésûek. Azokkal akik nonstop isznak meg buliznak, nem tudok mit kezdeni, így kerülöm õket, és így benne van a pakliban, hogy az is elkerülöm, akit lehet hogy bírnék, de nem fogom tudni kiszûrni a sok srác közül, hogy ki kicsoda?
Azért nem mennek randizni mert biztos nincs meg a kémia, meg a szikra meg a többi baromság, ahogy ez lenni szokott. A nõk TÖBBSÉGÉNÉL(szerencsére nem mindegyik) akkor vagy nyerõ, ha jól nézel ki , ilyen kis nyál gyerek vagy(na most õket sem szabad bántani mert ugye õk az igényesek akik adnak magukra. Most már ez lett szinte az igényesség. Én igénytelen vagyok ezek szerint, de nem izgat). A másik meg, ha van pénzed. Ha valamelyik kategóriába beletartozol, akkor valószínûsíthetõ a kémia, ezáltal mondjuk egy randi/találka is. Hangsúlyozom ez nem általánosítás, de azért mûködni szokott. Abban nem tudom mi a kivitelezhetetlen, ha elmész egy sráccal/csajjal valahova, valami közös programra. Ugyanis ez NEM JELENT SEMMIFÉLE KÖTELEZETTSÉGET. Nyilvánvaló vannak olyan emberek, akiknek nehéz a felfogásuk elutasítás esetén, az egy másik kategória. A mai 40 kilós "igényes" emberkékre visszatérve. Nyilvánvaló, hogy egy ilyen srác nem a többi srácnak nyalja ki magát hanem a csajoknak. Õk meglátnak egy ilyen vadállat testalkatú „férfit” és már szinte alá is fekszenek. Ez szintén nem általánosítás vannak kivételek. Csajok ezt ti rontottátok el, mert egyszerûen nincs igény arra, hogy ki tudjon cserélni egy égõt. Arra van igény hogy jól nézzen ki, szõrtelen legyen, haját vasalgassa, és rinyáljon a tükör elõtt, és mindig trendi legyen, meg ami még ezzel jár. Amikor az elsõ ilyen divatgyerek megjelent akkor kellett volna elküldeni a bánatba, hogy menjen haza és jöjjön vissza normálisan, mint egy férfi. Nem ez történt, mert az emberek többsége birka, és ha a tévében azt mondják hogy most ez a divat, és most ez a FÉRFI, ezt kell szeretni, akkor azt is fogják. Persze a fiatal kislányok nagy részének ilyen kisfiúk kellenek, meg az Alkonyatból a vámpírsrác, aki éjszaka elviszi romantikázni.
A vámpírsrác tényleg jó lenne...:-D
Ugyan nem olvastam végig, de nem diszkóban kell ismerkedni és egyáltalán nem vagyunk mi, magyar nõk utálatosabbak, mint az amerikaiak:) Ismerkedtél te már amerikai, angol nõvel? Ha meg elmegy veled, max sajnálatból:D
Én külföldi magyar vagyok, Ukrajnában élek, 1 éve vagyok Budapesten, mert itt dolgozok.Nagyon rossz véleményem van az itteni nõkrõl.Szánalmasnak tartom, hogy 30-40 éves több gyermekes anyukák nem hogy fõzni, de takarítani se tudnak.Ismerek olyan családokat, akiknek kajára alig van pénzük, de azért az 1300 ft-ot odaadják óránként a takarítónõnek, csak hogy a nõ meg ne mozduljon.Olyan mint "fõzés"-hiányzik a szótárukból.A férfiaknak nagyon rossz dolguk van a párjuk mellett.Nálunk alap, hogy egy lány már fiatalon tud sütni-fõzni, takarít, rendben tartja a házat.22 éves vagyok és kb 13-14 évesen kezdtem tanulgatni fõzni, és még mindig élek, nem halok bele.Komolyan mondom, sokszor csak nézek, hogy ezeket a nõket hogy tudják elviselni.Nem általánosítok, vannak itt is kivételek, csak én még nem találkoztam velük.Ja, és még ahhoz képest, hogy semmit sem csinálnak, még ápolatlanok is sokan.Olyan ruhákba az utcára lépnek, hogy én a házon belül is szégyellném felvenni.Nálunk egy nõ süt, fõz, mos, vasal, takarít és még ezek mellett ápolt és csinos is.Persze akad kivétel, de az kevés.
A kérdező hozzászólása: Tényleg itt vannak meg egy két szomszédos keleti országban a legkönnyûvérõbb nõk. Hányszor és hányszor volt már errõl szó, hogy ide jönnek a nyugatiak csajozni. Plusz még a motel film is arról szól, hogy Hollandián át ide jutottak a pasik csajozni.Híresen cafka a magyar csajok nagy része. Nem véletlen mennek százával Dubauba arab sejket kényeztetni. Aztán meg ha a Fókusz kérdezi, akkor megy a tagadás, hogy õ nem volt ott csak max kirándulni egyet. De a kamerák ha vannak felvételek(sokszor vannak), akkor nem hazudnak, hogy mégis ott volt a lány. De mint tudjuk a magyar lányok álszentek, õk ezt nem vallják be, hogy pénzért mentek subickolni külföldre. Mint ahogy itt a gyk-n is a lányok nagy része ferdít, hogy nem baj ha ilyen meg ilyen a pasi, az még pont jó stb. Aztán élõben meg ha ilyen, akkor kiröhögik és bunkón elzavarják. A másik amit mondott az utolsó, abban is nagy az igazág. Bizony én is tapasztaltam, hogy alig értenek valamilyen házimunkához a lányok. Kb 80%-uk 25 éves korukra még egy rántottát sem tud megsütni. Nem tud rendesen, precízen porszívózni, sütni sztem egyik sem, mosni mosógéppel sem belehajingálják a pirosat a fehérrel hátha nem lesz rózsaszín a ruha.Varnni, kötnim megint nem tud a jó részük és még sorolhatnám. Nagyon elkesírítõ a helyzet. Persze ezeket a jelzõket egy metroszexuális homofiúcskára, aki rózsaszín ingben szaladgál vasalt hajjal minden este buliról bulira, na õk sem értenek többhöz, mint napi 1-2 órát tükör elõtt nyalakodni. Nem tudnak fúrni, füvet nyírni, kapálni a saját kertjüket, rotációzni-fát vágni-robikapázni már nem is említem mert ahhoz erõ kell és egy 40 kilós fiúcskában bizony ez nincs nagyon meg. De itt is vannak kivételek. Na mind1, az az igazság, hogy nagyon elkorcsosult a világ és minden a külsõ, pompa és csilliogás felé ment el, ez Magyarországon már még inkább jellemzõ, mint a fejlett nyugati államokban. Vagy az is lehet, hogy az ottani nõk talán kifelé mennek ezekbõl a dolgokból, a magyar lányok pedig most vannak a mélyvízben ilyen szempontból. Döntse el ki-ki magában.
szabad idosebb pasikent beleszolni a vitaba? :) ahogy minden, kishazankba ez a "csak a kulsosegre adunk" mentalitas is kesobb ert ide, ugy kb 30 evvel. mert ez kulfoldon a 70es evek vegen, 80as evek elejen ment, akkor valogattak ugy a lanyok, mint most itthon a tinihencegnok. sajnos teny, hogy kint sokkal ertelmesebb, muveltebb es eletrevalobb novel lanyokkal lehet talalkozni, mint itthon. itt most megy ez a barbie mentalitas, a honaljpatkannyal plazazas, a tobbkilo vakolat, a "hu de meno vagyok" piaci kamucuccokban maszkalas(utangyartott lacoste, kamu burberry meg luis vuitton, bvlgari es tarsai)es csak azt nezzuk, a pasi mit mutat. ha vastagabb ora/tarca, meno slusszkulcs akkor rarepules. csak ezek a hencegnok azt felejtik el, hogy egy normalis pasirol 20 forintot nem fognak legombolni mar. :) )) eljarkalok en is szorakozni, alig gyozom elhajtani magam mellol a 18-22eves kis csirakat, akik a masoik koktel utan mar azt hiszik, hogy kapcsolatunk lesz. es ha sikerul valamelyikkel "normalisan"beszelgetni, akkor fel ora utan en leszek a bunko es kiborito, mert megkerdezem, hogy ha ugy adodik, akkor felvarrja e a gombot az ingemre, kivasalja e a lepedot, osszeut e egy gyors vacsit/reggelit, mert en biza megteszem, es egy kapcsolattal ez is egyutt jar, nem csak a masik lehuzasa. ugyhogy el kene gondolkodni, bar persze, senki nem fog. nem veletlenul jar ide bulizni nyugat europa fiatalsaga, leven kint az a hirunk, hogy itt van a legtobb konnyuveru, fillerekert megkaphato lany. akar plazaban, akar szorakozohelyen, barhol. es sajnos, igaz is. ez van.
A kérdező hozzászólása: Pedig azért az amcsi nõk tényleg válogatósak, mert gazdag pasikra repülnek rá. De elmennek randira bárkivel, hátha lesz a dologból valami. De én itt nálunk olyan csajjal aki ilyen lenne, hát elég régnem találkoztam. 1 perc alatt elmondja, hogy kopj le.
A kérdező hozzászólása: Angliában is van ismerõsöm és azt mondja, hogy bármelyik lányt aki ha egyedül van, elhívja randizni az elmegy vele. Pedig nem egy álom pasi. De ot szeretnek ismerkeni a lányok. Nálunk meg mind savanyúak, olyan döglött varangy fejet vágnak ha mennek az utcán.
A kérdező hozzászólása: Na a 3. válaszadó személyében megszólalt apuci elkényeztetett kis hercegnõje. Erre vártam! Itt bunkók a lányok jó része, ebbõla kommentbõl is tisztán érzékelhetõ.
Mert sok ilyen hü.lye pi.csa van, mint a 23:56-os, azért ):
A kérdező hozzászólása: Én nem kövér amerikai lányokról beszéltem, hanem átlagosokról. Az angol lányok rondábbak mint a magyarok, de sokkal nagyobb a szívük, ezért nekem vonzóbbak.
Hát nekem is vonzóbbak a külföldi lányok, mert mondják, hogy a magyr nõk a legszebbek, de a legutálatosabbak is :(
*magyar
A kérdező hozzászólása: Megyek is, remélem te itt rohadsz meg egy kövér, szõrös , retkes, büdös pasi társaságában. Ezt kívánom. Amúgy nem olyan pasikról beszéltem, hogy olyanokkal mennek randizni, akik hete nem fürödtek. Hanem ápolt, átlagos kinézetû pasikkal, amiket az itthoni lányok gerincbõl küldenek el, 1 szó váltás után. Mert külföldön nem keresik minden áron a herceget, elég ha átlagos, és átlagos anyagiakkal rendelkezik. De itthon egy átlagos pasi, vagy egy rondább, olyan a mai lányok nagy részének mint valami baktérium, amit ki kell írtani.
Érdekes én nyomi srácokkal jártam. Valamit rosszul csináltam basszus.... Általánosíts csak, attól jobb lesz. Sorry, most ilyen aki h.ülye haljon meg kedvem van, úgyhogy abszolút nem érzek együtt a vernyogásoddal, és marha poén hogy te így felhúzod magad a cukkolásomtól... :DDD Milyen egy keserû ember lehetsz bakker... :D Na minden jót Amerikában.
tipikus férfi magyarázkodás xD de érdekes, hogy mindig csak a nõket szídjátok, hogy ilyen k*rvák.... :D
Am. errõl a Valami Amerika jutott az eszembe xD
A kérdező hozzászólása: Nálatok, vagyis az itt kommentelõknél ilyen nagy szlogen ez a duma, hogy ne átlaánosíts? Eddig vagy 500 kommentnél láttam ezt már, hogy ne általánosíts. Olyanok vagytok mint a felhúzós baban, aki csak ugyanaztalánosít tudja mondani. Én nem általánosítok, mert leírtam, hogy nem minden lány ilyen, csak a 90% kb. Ha még egyszer valaki jön ezzel a moslék ne általánosíts szlogennel, akkor virtuálisan ráborítom a monitort. Meg jelentem a modik is, mert ezt a dumát már nagyon unom.
Már ne haragudjatok lányok, de a kérdezõnek nagyrészt igaza van. Én magam is tapasztalom, hogy a lányok többsége még annyi esélyt sem ad, hogy egy alapos beszélgetés meglegyen köztünk. Ja és akármilyen hihetetlen nem vagyok se ronda, se ápolatlan.
én is pasi vagyok, szintén egyedül álló.már néhány csajjal próbálkoztam, ami óta szakítottam a leg utóbbival.szerintem (legalább is akivel én beszéltem)nagyrészt normálisak voltak, de a külsõm miatt nem kellettem csak 1nek, de õ meg külföldön lakik, szóval....azt tudom hogy azért, mert úgy nézek ki, ahogy.azt is tudom, hogy nem lehetek hányinger, mert akkor 1 csajom se lett volna..hogy honnan tudom, hogy a külsõm miatt?mert amint mutattam képet, internetes ismerkedésnél, vagy megnéztek alaposan élõ találkozásnál, mind azt mondta, hogy , bocs, de nem tetszel..kivéve ugye azt az egyet.de én nem hibáztatom õket, nem tehet az ember az ízlésérõl.csak a bunkókat nem kedvelem.szóval valami van abban, amit itt ír a kérdezõ, de nem teljesen adok neki igazat.de nagyrészt.bár én nem haragszom, mint õ, és nem is siránkozok.most ez van, majd késõb más lesz.
Az a meglepõ inkább, h Amerikában így csinálják. Az biztos, h magyar lányok közül mindenkinek csak a külsõ számít.
A kérdező hozzászólása: Angliában él egy barátom, és a lányok nagy része nagyon rendes, nem elutasító a pasikkal szemben. Szerinte sokkal jobbak mint a magyar lányok. 27 évig élt itt és egyetlen csaja sem volt, ott meg 4 hónap alatt már a 2-al jár.

Miért van az, hogy ha egy fontos (nekem + talán más hozzám hasonló is olvassa, és ezzel talán segítünk neki is) kérdést teszek fel, akkor mindenki [email protected], és nem válaszol, az ilyen gatyi kérdésekre amik vannak pár témakörben arra meg megy a válasz?

Legjobb válasz: Sajnos tényleg sok az ilyen kérdés, fõleg az ismétlések.... Annyit tudok mondani, hogy ha belinkeled a kérdésed, akkor mindenképp elolvasom, és megpróbálok hozzászólni. 24/f

Sajnos tényleg sok az ilyen kérdés, fõleg az ismétlések.... Annyit tudok mondani, hogy ha belinkeled a kérdésed, akkor mindenképp elolvasom, és megpróbálok hozzászólni. 24/f
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, de sajna szerintem nem tudsz segíteni, mert én nõ vagyok, és egy nõi kérdést tettem fel, amire aligha tudnál válaszolni. Tapasztalatokat, tanácsokat kértem, hogy volt e már valaki hasonló helyzetben. Azért nagyon szépen köszönöm az érdeklõdésedet!
Mert a hozzáértõ ember kevesebb, mint az, aki csak üldögél és marhaságokat válaszol töméntelen mennyiségben. ili
Arra megy válasz, amirõl a fórumot látogatóknak van véleménye. Ezek szerint olyan kérdést írsz, amirõl nincs és hozzás sem akarnak szólni.
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: ez nem teljesen igaz, h egy olyan kérdést tettem fel, ami senkit sem érdekel. Mivel ebben a témában szoktak kérdezni, így vagy úgy. Na mindegy, köszönöm a válaszokat!
Egyet értek a kérdezõvel, jó lenne moderálni, kiszûrni, akár törölni azokat a válaszokat, ami nem válasz, hanem flegma cinikus stb.hozzá szólás, és nem pedig a leírt esetet, mert lehet hogy van akinek hasznos!Látom a kérdésedre is jött értelmes válasz:) Jaaaa? és tudom írjunk a szerkesztõségnek, minek vagyunk itt stb.
Nem talán, hanem biztos.
Elsõ vagyok: Állíts be az adatvédelmi beállításokban minden biztonsági funkciót, pl : https, naplózás, stb. és változtass jelszót ill. e-mail címet. (és az adatlapodon az e-mail cím láthatóságát állítsd "Csak én"-re. Még egy fontos dolog: Ne adj meg biztonsági kérdést!
A kérdező hozzászólása: Kösz srácok:D

Egyre jobban megszeretem a zsidókat a zenéjüket kultúrájukat pedig egy zsidót nem ismerek vajon miért lehet ez? Talán a sok körülöttem folyó zsidózás ilyen jellegű védelmi reakciót alakított ki bennem?

Legjobb válasz: csak ne legyél elfogult egyik irányba sem. amugy nekem is igy kezdõdött hogy nagyonsok zsidózást hallottam, akkor nem csiptem õket, aztan ez pont átfordult az ellentétjébe és megkedveltem õket. most ott tartok hogy nem érdekel az egész, ugyanolyan emberek mint a többi, van köztük ilyen meg olyan, rendes meg szemét is... mondjuk a barátom meg pont zsidó... de ez csak véletlen :D

csak ne legyél elfogult egyik irányba sem. amugy nekem is igy kezdõdött hogy nagyonsok zsidózást hallottam, akkor nem csiptem õket, aztan ez pont átfordult az ellentétjébe és megkedveltem õket. most ott tartok hogy nem érdekel az egész, ugyanolyan emberek mint a többi, van köztük ilyen meg olyan, rendes meg szemét is... mondjuk a barátom meg pont zsidó... de ez csak véletlen :D
A cigányzenét is szereted? Én igen, de akik mûvelik, azokat nem.
csak az ortodox zsidókat szeresd
Napirai11 válasza: Kedves Kérdezõ! Szerintem nem baj, ha az ember egy néphez jobban vonzódik, mint a másikhoz. Az, hogy ez nálad most miért van, és hogy miért pont a zsidókat szereted ennyire, azt mi nem tudhatjuk, de még az az ember sem tudhatja, aki ismer téged, mert magadnak kell észrevenned, hogy mi zajlik benned, neked kell tisztáznod saját magaddal, hogy mi ez az egész. Szerintem érdemes lenne barátkozni zsidó emberekkel, mert annak nincs értelme, hogy szeretek egy vallást/népet, és egyetlen olyan ismerõsöm sincs, aki ahhoz a valláshoz tartozik. Egy vballást nemcsak akkor tudsz megismerni, ha olvasol róla, hanem az adott valláshoz tartozó embereket is megismered, mert így te is látod, hogy mennyire tartják be az adott vallás tanításait, stb. Az ortodox zsidók tudnak nagyon fanatikusok lenni, de szerintem ettõl függetlenül velük is meg lehet próbálni barátkozni, aztán vagy sikerül, vagy nem. Üdv: Napirai
A zsidóság két részre szakadt. Egyik ága részesült a "Babiloni Rítusban", a másik nem. A zsidóságban található egy Isten által szeretett, kis létszámú "maradék" is. Egy nagyon erõs végzet is kíséri õket.
Hááááát én akkor , , nagyokosnak, , számítok mert nagyon nem csípem õket.(persze zsidózni nem fogok) Az egy dolog, hogy kifosztják kicsiny országunkat.(Nem vagyok náci de ez van) Ám olyannyira fennhordják az orrukat, hogy az vérlázító. Gondolok itt pl a Talmudra. Nos abban a , , szent, , könyvben olyan dolgok vannak leírva, hogy a náci ideológia hozzá képest ihaj meg csuhaj :S ui: Persze elismerem, tényleg vannak jó zsidók is ám a többségük lenéz minket. Nem a fellegekbõl beszélek és is találkoztam nem eggyel...
Kedves Bandiahegyrõl, a Talmud soha nem volt szent könyv, ráadásul kétlem, hogy valóban olvastad volna.
Nem volt szent könyv igaz itt volt némi túlzás....és bevallom nem olvastam végig(!!). Barátom ne mond, hogy nincsenek benne(és nem 1 és 2 hanem vagy 100) olyan dolog ami mint mondtam tényleg durva. A náci ideológia semmi ahhoz képest! Egyébként meg mégis mit vársz tõlem? Hogy kezdjem õket imádni, mikor le van fülelve az egyik zsidó milliárdos, hogy arról pofázik hogy felvásárolják kicsiny hazánkat? Engem elszomorít.....remélem téged is. De amit a zsidók az arabokkal(pl a katonai fehér foszfor bevetése ami mellesleg tiltott és kissé brutális is) tesznek az sem piskóta. Persze mindehhez társul, hogy feljebbvalónak érzik magukat....hisz gondoljatok csak bele. Van egy nép amely beleszerelmesedett a tudatba, hogy õk Isten kiválasztott népe. Ettõl nem tudnak elszakadni....ha belegondoltok Jézusnál pl az húzta ki a gyufát náluk mikor kijelentette, hogy A megváltás mindenkié. Más szóval a gojoké is! Én nem vagyok se antiszemita se fasiszta de egy nép iránti szeretet(vannak csidó barátaink és sokat tudok fõleg tõlük a zsidó kúltúráról is) nem olyan mint valami majom szeretet, hanem kõkeményem megmondjuk mi az igazság. A baj az, hogy aki ezt ma megteszi az kapásból fasiszta, antiszemita stbstb bla bla bla... Ez gáz és ezen okok miatt amiket felsoroltam még csodálkoznak, hogy vannak akik nem látják õket szívesen? Még1x: Elítélem a fajgyûlöletet de néha megtudom õket érteni!
a probléma talán az, hogy Izrael szétszóratott és a szellemiségben júda kizárólagos dominanciára jutott (bár azt állítja, hogy Izráél örökségét õrzi) már rég óta nem 12 törzsrõl szól a zsidóság, hanem csak 1-rõl (!!!) ráadásul : a Föld népei közül talán õk keveredtek a legjobban (bár ezt igyekeznek tagadni)
Valahogy mindenki elkezdte... menj oda hozzá és kapd le szó nélkül.
Vedd a homokozólapátot és irány a játszótér!
13:39 ---> :D:D:D amúgymeg utálom hogy nem írják a kérdezõk a kort (és talán a nemet). Ha kis pö.cshuszár vagy, majd kialakul benned, ha már idõsebb pö.cshuszár vagy akkor a LEGO-t ajánlom.
A kérdező hozzászólása: ty^^
ne paraz , lassan belejösz :o)) csak nyujzsd ki a nyelved gyangeden es hagyd hogy ö "vezese" es meglatod egy kettö rajösz hogy müködik !!!! szerintem az elején mindenki izgult csak mostmar tul vaganyak ezt bevalani !!!! DRS
Mit kell ennek ennyit görcsölni? Fogod és bedugod a nyelved a szájába.
köszönöm.
A kérdező hozzászólása: 13:39nek szólt... hát ez az hogy azt se tudom hogy álljak neki: D
A kérdező hozzászólása: fú gec most milyen jót röhögtem... -.-" pathetic
hany eves vagy?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!