Találatok a következő kifejezésre: Miért ilyen Talán (37 db)

Egyszerűen nem értem miért ilyen? Talán nem szeret eléggé?

Már 2éve vagyunk együtt...Felhoztam az összeköltözés gondolatát, hisz' miért ne lenne jó együtt is élni, mert komoly a kapcsolatunk..de megrendültem, amikor azt mondta, hogy most nem és ? egyetem alatt nem hajlandó semmi ilyesmire, s?t legfeljebb talán mesterképzés után, de még akkorsem biztos, hogy elhagyná a szül?iházat...Nem is azon rendültem meg, hogy nem holnap keresünk albérletet, hanem azon, hogy se mesterképzés alatt, se utána, nem akar elszakadni a "kedves" anyós szoknyájától..mire elvégzi a mesterképzést ? 28éves lesz, ha nem csúszik...addigra én 27..és én 27évesen már a kapcsolatunk más szintjén szeretnék tartani, pl. egy picúrnál..folyton azon jár a fejem, hogy nem hisz a kapcsolatunk jöv?jében...

Legjobb válasz: Elõször tudni kellene, h most mennyi idõsek vagytok, és hol tart a sulijával... Az oké, h 27 éves leszel, de hány év múlva? Úgy sokkal könnyebb lenne vmi bölcset írni.

Elõször tudni kellene, h most mennyi idõsek vagytok, és hol tart a sulijával... Az oké, h 27 éves leszel, de hány év múlva? Úgy sokkal könnyebb lenne vmi bölcset írni.
Szerintem felelõsen gondolkodik.Nincs jövedelmetek, amibõl fizetnétek az albérletet, és meg is tudnátok élni.Ha egyetem mellett dolgoznátok, akkor az a tanulás rovására mehetne.És semmiképpen nem lenne okos dolog, még egy picur is. Az viszont már nem feltétlenül jó, hogy késõbb is az anyukájával akar lakni, legfeljebb akkor, ha ott van külön hely a családnak.
Ennyire nem szabad erõltetni egy pasit az összeköltözésre, az, hogy picurt szeretnél ne legyen cél. Az "csak" gyümölcse a kapcsolatotoknak. Beszélj vele, hogy miért nem akar elköltözni, mi változtatná meg a véleményét azirányba, hogy együtt éljetek. Most tényleg le kell ülnötök és beszélnetek. Ha te felhozod neki, hogy "milyen gyerek vagy, hogy még a mesterképzés után se akarsz anyádtól eljönni, pedig én akkor már picurt szeretnék" az nem éppen csábító. Állj mellette, lehet még nem készült fel az "önállóságra", és a legfontosabb: beszéljetek! Anett
elég fiatalok vagytok még, gondolom nem akarja lekötni még magát az egyetem pont a bulizás idõszaka. nem kell erõltetni ezt az összeköltözést.
Akkor lakjon anyucival, majd 45 évesen rájön, ha rájön, hogy elszarta a fél életét.
Lusta dög keres mást, elég ciki ha valaki már 30 éves fejjel akkar önáló életbe kezdeni.
A kérdező hozzászólása: bocsi félálomba írtam..szóval azért nme dolgozna, mert így nem lenne szabadideje punnyadnu..
00:16-os vagyok: Bocs, de ez a mondat nekem nem világos: "nem lenne szabadideje és nem dolgozna semmit" A nem dolgozna részt értem, vagyis, ha abba a városba költözne, ahol te vagy, akkor nem tudna elhelyezkedni, gondolom erre célzott. A nem lenne szabadideje viszont rád vonatkozik? Mármint, hogy melletted nem csinálhatná, amit akar, mert jobban belelátsz az életébe?
A kérdező hozzászólása: utcsónak a picúr az most mellékes..és egy kérdés még nem jelent [email protected]ás, mert szerintem kell beszélgetni egy kapcsolatban a jövõrõl is, legalábbis a közel jövõrõl mindenképpen..
hasonló helyzteben vagyok mint te, bár én most 22 évesen fél év mulva végzek a bsc-vel, párom meg 25 évesen most kezdte az msc-t... elsõs voltam mikor összejöttünk, õ másodéves, én koli, õ otthonrol járt be...2 év után kiköltöztem albérletbe, õ még mindig otthon... suli mellett õ 8órában normál helyen, én diákmelósként dolgozunk... de összeköltözni? hiába 3 éve együtt, még vagy 3 évig esélytelen... nekem albit, msc-t kell fizetni, neki kocsit...ha összeköltöznénk, nem jönnénk ki anyagilag... ha tanul, akkor hétvégén látom csak, ha nem tanul, akkor hétköznap hozzám jön melo után 1-2x... és bár neki már van 1 diplomája, most csinálja a másodikat, de minek [email protected] ilyennel, hogy 28-30 évesen én gyereket akarok? Tudom hogy együttleszünk, imádjuk egymást, de tudom azt is, hogy most igy ésszerübb, gyerekkel meg egy huszon nemsokéves pasit felesleges még ilyesztgetni, majd ráér gyerektervezés elõtt 1-2 évvel, hogy akkor mikor... 2 éve vagytok együtt, te most elsõs...mikor egyetemre kerültem, volt egy pasim, miatta mentem arra az egyetemre...õ harmad, én elsõs...félévig se birtuk, pedig elõtte nagy szerelem volt...(igy utolag már annyira nem tünik nagynak)...õ besokkolt attol, hogy én elkezdtem tervezgetni a közös jövönket, holott neki még az aznap esti söre is fontosabb volt egy gyereknél, összeköltözésnél...végülis nem bánom, mert páromat mindennél jobban szeretem, de megtanultam, hogy pasit ilyennel nem [email protected], mert ellenkezõjét érem el... te is ezt akarod? 22/L
A kérdező hozzászólása: Budapest és Szentendre 30percre van egymástól és 30percenkétn járnak a buszok, úgyh ne valamilyen nagy távolságot képzelj el, ezenkívül Pesten tanul!szóval kevesebbet kellene utazni..
"szóval azért nme dolgozna, mert így nem lenne szabadideje punnyadnu" Fõnyeremény ez a pasi :(
A kérdező hozzászólása: egyébként az minden téren, csak nagyon lusta...:S szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hûha ilyen még létezik"-gondolom 1-2szer, de túl kényelmes..
Nem piszkálódásból, hanem ezek után szimplán kiváncsiságból kérdezem.Mi az, amit õ tesz meg érted?
Egy ilyen lusta döggel akkarsz élni? Neki szülnél gyereket? Gondolokoz kicsit, keres valaki mást.
"szóval olyan emberi értékei vannak, hogy "hûha ilyen még létezik"-gondolom" Ebbe a hibába én is beleestem... Ne haragudj, de ehhez a mondathoz kísértetiesen hasonlót már olvastam...és nem itt a fórumon... lehet nem kedveled de van egy pszichiáter - Csernus Imre. Õ nemrég adott ki két könyvet : "a nõ" és "a férfi" címmel... na abban a két könyvben ez az egy mondat tutira megtalálható! Egyben a lehetséges jövõdet is vázolja, ha nem mersz / akarsz / tudsz változtatni a helyzeten... nem lõném le a poént. Ha nem akarod megvenni, akkor keress rá a neten és ott is megtalálod :) én elõször száj húzogatva vettem a kezembe, beleolvastam egy két helyen, aztán nem tudtam letenni! Pedig nem vagyok egy könyvkukac. "A nõ"címû könyvvel kezd! :) Ja és ha még eddig nem tudtalak meggyõzni, akkor azért azt is vedd számításba, hogy pszichiáter írta -az agy a játszótere :) - , õ mindennap emberekkel foglalkozik, így talán még azt is meg merném kockáztatni, hogy többet tud nálunk, több a tapasztalata...
A kérdező hozzászólása: 00:16-os válaszolónak..nem véletlen az a kérdés címe, ami...biztos vagyok benne, hogy szeret, de attól tartok a kényelme fontosabb..azért nem költözne, mert nem lenne szabadideje és nem dolgozna semmit...most faggattam egy kicsit;)
A kérdező hozzászólása: 00:08-nak; mondjuk nálunk nem lenne szülõi támogatás, mert sajnos a körülmények nem adottak, viszont pont én is ezt kérdeztem magamtól, hogy mennyire veszi komolyan.
Bocs, hogy ezt mondom, de õ biztosan oda van érted? Csak, mert nekem furcsa, hogy inkább 2 hétig nem lát téged, csak ne kelljen feltennie a seggét egy vonatra vagy buszra.Ha valakit szeretek és vele képzelem el a jövõt, akkor igenis 2 hét alatt megpusztulok, ha nem láthatom és teszek érte, hogy újra megölelhessem. Lehet, hogy úgy kényelmes neki, ha mindig te mész, de ez így erõsen egyoldalú. Az összeköltözés az érdektelenséget nem oldja meg.
A kérdező hozzászólása: 21éves vagyok õ 22éves..Én 1.éves vagyok az egyetemen, 2.éves, de csúszik egy évet, mert nem lett meg egy fontos vizsgája..okéé, tudom, hogy 5év, de ismerem, amit a fejébe vesz az úgy van...
A kérdező hozzászólása: Én a picúrt majd sokára szeretnék mesterképzés után:D bocsánat, ha félreérhetõ voltam..
A kérdező hozzászólása: 21:29 nem bulizos tipus és már nem erõltettem elfogadtam a döntését, mert 2ember döntése csak nem értem...
Keress egy olyan pillanatot amikor nyugi van, akkor egyszerûen csak kérdezz rá: "egy kicsit megdöbbentett amit múltkor mondtál, és nem szeretnélek félreérteni, ezért elmondanád kicsit bõvebben, hogy miért érzel így? ....És mit tehetnék én ez ügyben?" Egy másik tipp: ahogy elmondta nem vágj semmit sem a fejéhez, csak fogadd el. Ha valamit mégiscsak hozzá akarsz majd fûzni, csak napok után tedd, valahogy így: Tudod, gondolkoztam azon amit a múltkor mondtál, és mit szólnál ha (itt jön az ötleted/terved). Második tipp: A pasik nem szeretik a kritikát, vagy a probléma csinálást, viszont az ötleteket, tippeket, megoldásokat annál inkább bekajálják :D
Miert lenne ciki, ha 28 eves korara lesz meg az az iskolai hatter amivel jol tud majd keresni. Aztan lehet, hogy ezzel majd rohogve egy-ket ev alatt eleri azt amiert masok fele ennyi tudassal evekig geccsolnek. Amugy eg boven raernek! Eljenek, tanuljanak, bulizzanak, nyaraljanak! Most fiatalok! Alapozzanak, es johet minden szepen sorjaban!
Mindketten nagyon fiatalok vagytok. Lehet már 5 év múlva nem is egymás mellett élitek az életeteket.Örülj, hogy független vagy!!!!!!És amikor találkoztok heppy az élet.
5 év nagyon sok idõ, azalatt rengeteget változhat az ember.Gondolj bele, hogy te hogy gondolkodtál 5 évvel ezelött és hogy most.Még fiatalok vagytok és úgy néz ki, hogy õ még nem készült fel a kapcsolatotok következõ szintjére lépni.Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak még nem tart ott, ahol te. 27 évesen sincs még veszve semmi.Még szorosabb lesz a viszonyotok és már nem fog egy frászban lenni, ha összeköltözésrõl, családról esik szó, mert lesz egy diploma a kezében, talán egy állás is rögtön sikerül, azért úgy jóval könnyebb családban, gyerekben gondolkodni. Azzal egyetértek, hogy az összeköltözés jó lenne, mert lakva ismeri ki az ember a másikat a legjobban, de ha õ még nem akarja, akkor semmiképp ne erõltesd, mert börtönnek fogja érezni a kapcsolatotokat, ahonnan már nincs menekülés.
Ha nem szeretne nem lennétek együtt 2 éve. Kérdezz rá, hogy miért nem szeretne veled össze költözni. De szerintem még bõven ráértek:) Nekem a keresztanyámék 5év járás után költöztek össze és akkor is csak úgy, hogy a nagymamámnál éltek.. Esküvõ után pár évvel vásároltak egy házat és kb 6 év házasság után lett baba :)
A kérdező hozzászólása: én az összeköltözéstõl azt várnám, hogy végre normálisan együtt legyünk..mert lusta, inkább nem találkozunk 2hétig csak ne kelljen utazni( Szentendrérõl Budapestre), és amikor már nagyon hiányzik akkor én utazgatok...
huh. hát ez gáz. amúgy sem szabad 5évre elõre gondolkodni, de most mást szeretnék mondani. mi is 22 évesek vagyunk, végzõsök alapszakon. már egy éve együtt élünk, saját lakásban, igaz a szüleink tartanak el, van némi más bevételi forrásunk is, valamint a diákhitel. vígan elvagyunk, ugyanúgy tudok tanulni, háztartást ellátni, a párom szívesen segít, bevásárol, ha leküldöm, stb :) úgy nem is tudnám komolyan venni a kapcsolatot, ha nem lenne hajlandó kipróbálni velem a közös életet. eddig egész jól megy. szinte az elejétõl együtt lakunk, én kértem meg rá, hogy költözzünk össze, igaz nem laktunk távol egymástól, de ha már adott volt a lehetõség, akkor miért ne? õ tétovázás nélkül igent mondott, és úgy tûnik azóta sem bánta meg :) innen a távolból én is úgy érzem, hogy nem vesz téged komolyan, és a kapcsolatot sem...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszokat és a könyvajánlot! Érdekesnek tartom a leírtak alapjján és régebben már más is dícsérte... Neki tényleg vannak kihaló félben lévõ értékei, pl. lelkitámaszt nyújt és biztos vagyok benne, ha bármit kérnék megtenné..egyedül az utazás, az amire azt mondta, hogy "lusta, nincsen kedve"..és ami a legfontosabb hûséges típus, attól nem tartok, hogy talál más valakit, mert biztosan érzem a kötõdést..egyébként az elmúlt napokban, hetekben kételkettem az érzéseibe, de most együtt voltunk 2 teljes napot, anélkül, hogy valamilyen vizsga miatt idegesek lettünk volna és újra megbizonyosodtam az érzéseibe...egyedül azt nem értem, miért válik tartozkodóvá, ha a jövõnk kerül szóba (nem a távoli, hanem a közeli)..

Van itt anyós? Talán ő eltudná magyarázni, hogy miért ilyen az enyém?

Nem igazán jó a kapcsolatunk, de az okokat leírni nagyon hosszú lenne, nem fárasztanék senkit sem miatta. Egy biztos ? nem szeret, kedvel engem, és sajnos én sem ?t. Én igyekszem megtartani a három lépés távolságot t?le, igyekszem a lehet? legkevesebbet találkozni vele. Sosem álltam le vele vitatkozni, nem sértegettem, stb... Sajnos ez már ? róla nem mondható el. Simán sérteget akár a gyermekeim el?tt is, imád "véleményezni". A gyerekeket kéthetente szoktuk vinni a nagyszül?khöz, édesanyámékhoz szombatonként, ? hozzá vasárnap délel?tt viszi a férjem a kislányomat és a kisfiamat. Ezt szépen meg is beszéltük velük, igyekeztük elmagyarázni nekik, hogy a férjem sokat dolgozik, hétköznap alig van velünk, legalább kéthetente hagy töltsünk el egy-egy hétvégét csak magunkban. A nagyobbik gyermekem hányás- hasmenés vírust kapott a bölcs?dében. Sajnos elég vészes állapotban volt a hétvégén. Férjem átvitte a kisebbik gyerekemet az anyóshoz, a nagyobbik itthon maradt velem. Ez id? alatt (3 órán keresztül) a lázát nem tudtam levinni, szegény rajtam fetrengett olyan rosszul volt. Férjem azzal állított haza délben, hogy az édes anyós, bejelentette, délután átjön, mert az unokájával akar lenni. Én teljesen kibuktam. A gyerek második napja nem evett, csak hányt és f.sott, alig bírtam bele tuszkolni valamennyi folyadékot, a kiszáradás határán volt. Nem aludtam már második napja egy percet sem, agyon idegesítettem amúgy is magam, nagyon aggódtam a kislányomért. Nem mellesleg 7 hónapos várandós vagyok. Anyósomra jellemz?, hogy ha átjön semmi se szent neki, elvárja, hogy húzódjunk meg a férjemmel. Õ kisajátítja a gyereket, nem hagyja normálisan etetni, fürdetni, altatni a gyereket, folyamatosan ott sündörög, pörgeti a gyereket. A vége: iszonyatosan hisztis, fáradt, éhes gyerekek, totál kiborult anyjuk, zaklatott éjszaka, reggeli hisztéria. De neki, még akkor sem t?nik fel, hogy már este 8 óra van, régen aludnának, mi is pihennénk, úgy kell mondani neki, hogy köszönjük a látogatást, jó éjszakát kívánunk neki is, de ezt is jó párszor meg kell ismételni, hogy megértse: menjen már haza! Na most, úgy gondoltam, a beteg gyerekemnek és nem mellesleg nekem, erre most nincs szükségünk. Elmondta a férjemnek, ? szépen felhívta, megkérte, hogy amíg ilyen beteg a gyerek, ne jöjjön, amint jobban lesz, majd átviszi hozzá. De ma már délel?tt óta megint zaklat minket, hogy ? márpedig át akar jönni, megnézni a gyereket. Már én is elkaptam a betegséget, én is rohangálok a vécére, egyszer?en zavarna, de nem érti meg. Miért?

Legjobb válasz: Szia, én is anyós vagyok, és nagymama is egyben. A nagymamák már csak ilyenek, folyton látni szeretnék az unokájukat! :) Én is ilyen vagyok, de nem szeretnék a menyem agyára menni, így felajánlottam nekik a 100%-os segítségemet mindenben, és azt kértem, hívjon azonnal, ha kellek. Hívás nélkül nem megyek át, pedig majd megõrülök az unokámért, egyelõre még csak egy van, gondolhatod. Nagyon nehéz. Néha napokig nem látom õket, de van, hogy folyton szükség van rám. Változó. A papával azt beszéltük, hogy ha a menyünk a lányunk lenne, biztos más lenne ez az egész, és akkor nem lennék én sem ilyen "óvatos", de tudom, hogy ez az anyós-meny probléma már az õskor óta fennáll, és nem akarom én sem a statisztikát javítani, így mindig várok, várok, várok, és rendelkezésre állok ha kell. Nagyon szeretem õket! A fiamat, a menyemet is, és az unokámat is!

Szia, én is anyós vagyok, és nagymama is egyben. A nagymamák már csak ilyenek, folyton látni szeretnék az unokájukat! :) Én is ilyen vagyok, de nem szeretnék a menyem agyára menni, így felajánlottam nekik a 100%-os segítségemet mindenben, és azt kértem, hívjon azonnal, ha kellek. Hívás nélkül nem megyek át, pedig majd megõrülök az unokámért, egyelõre még csak egy van, gondolhatod. Nagyon nehéz. Néha napokig nem látom õket, de van, hogy folyton szükség van rám. Változó. A papával azt beszéltük, hogy ha a menyünk a lányunk lenne, biztos más lenne ez az egész, és akkor nem lennék én sem ilyen "óvatos", de tudom, hogy ez az anyós-meny probléma már az õskor óta fennáll, és nem akarom én sem a statisztikát javítani, így mindig várok, várok, várok, és rendelkezésre állok ha kell. Nagyon szeretem õket! A fiamat, a menyemet is, és az unokámat is!
Ja, és hát jobbulást kívánok az egész Családodnak!
Ebben az esetben nem nálatok van a "hiba", hanem az anyósod készülékében. Ezt csak sok türelemmel tudod majd elviselni. Ha nagyobbak lesznek a kicsik, akkor majd jobb lesz, hidd el! :)
Jesszus!Én biztos, hogy normálisan de erõteljesen a tudtára adnám a dolgokat amik bántanak.Egyébként a férjed mit szól ehhez?Nem beszélgetett még el az anyukájával?
Nem mindenki tud énekelni, aki tovább is jut. Pl. a tavalyi cápaugrás Kicsi Zámbó.
de ez most tovább jutott?
A továbbjutó emberek 80%a nem tud énekelni, és nem fojtatja énekesi pályán, mert idõvel rá jön, hogy semmi köze a zenéhez.
Köztudott, hogy ez a mûsor nem az éneklésrõl, és a hangról szól, ezt meg mondta a Tóth Gabi is. "Ide már nem elég a jó énekhang, kell az ember eladhatósága is"
Magyar x faktorba sok olyan jut tovább aki nem tud énekelni pl.: Csobot Adél, Zámbó Krisztián, Stone, Nyári lányok stb...
linket mutass már egy filmet róla
Azéé, mert megunta a filmezést, énekelni akar, ha meg tud is, szerintem hadd csinálja! Am tegnap aki nekem két tuti tovább jutó volt alapból abban a kategóriában, az õ volt az egyik, másik meg Bozsek Márk. A harmadik továbbjutót nem tudtam eldönteni magamban, hogy kit juttatnék tovább.
Igen, ismerem, vagyis többször jártam már bent a házban, ahol laknak és sokan dohányoznak, de õ nem.
Jaa, okéé:) )Egyébként tényleg neki van az egyik legjobb hangja...Az idei mezõny erõs...Ha a tavalyiban lett volna, toronymagasan alázott volna mindenkit..:D
Én azért szeretnék úgy nem tudni énekelni mint õ... Ha szerinted bénán énekel, inkább nézz csak továbbra is pornó filmeket ;)
Utolsó, honnan tudod, hogy nem dohányzik?!Ismered?!;D
Tündi nem dohányzik utolsó. Nem hiszem, hogy éneklés közben arra kellene figyelnie, hogy milyen fejet vág, meg kell hagyni baromi rondákat, de magasan a legjobb hangja van a kategóriájában.
Sztem azért énekel így, mert:1, mély hangja van.2, láncdohányos.Egyébként úgy néz ki mint Palpatin szenátor, a CsH-ból.... ;D
Engem az idegesít benne, hogy angolul énekel, de egy szót nem lehet kivenni belõle, hangja se sok van. Amikor elõször láttam, azt hittem, hogy van vagy 40 éves. Szánalom az a nõ.
úgy énekel mint ahogy egy szellemi fogyatékos kiabál, a feje meg pont olyan mint a neander-völgyi õsembernek volt. mindkét mûfajban igazi retek.
A kérdező hozzászólása: ekezetet nem hasznalok comodore64 es zx spectrum ota... sorry...
úgy is tovább jut az a hülye pcsa, kell a marketing, mert pornózott.
Nekünk a google a barátunk, neked meg az ékezettel kellene barátkoznod! Több ékezet, kevesebb pornófilm.
A kérdező hozzászólása: stb... stb... google a baratod
A kérdező hozzászólása: http://www.buttinsider.com/content/150772/real-home-debauche..
A kérdező hozzászólása: http://www.xvideos.com/video61352/jenny_noel_-_anal_creampie
A kérdező hozzászólása: http://www.filthycampus.com/content/301770/jenny-is-a-kind-o..
Tehetséges volt a filmjeiben?? Igénytelen vagy, kérdezõ :) Hát hogy néz ki?? Csúnya, nincs melle! Az ilyen ne pornózzon, inkább énekeljen, az jobban áll neki.

Szerintetek miért ilyen ellenségesek, elutasítóak a lányok velem többnyire, talán azért, mert megérzik, hogy hiába vagyok perverz, szexmániás fiú, de emellett va egy érzékeny, gyengéd, jó fiús oldalam is?

Persze elrejtem,a hogy tudom, de szerintem õk látják, hogy én akkor is csak egy aranyos, kedves fiú vagyok és nem egy bunkó, rossz fiú, aki másokat megbánt vagy megaláz, pedig sok lány az olyan fiúkra bukik, akik ilyen kis kegyetlenek és csak a tiszteletlenséget mûvelik.

Legjobb válasz: Hogy ez mekkora kamu. :D

Hogy ez mekkora kamu. :D
Mi lányok már csak ilyenek vagyunk, neked meg marad a zseb zsötem.
Ez a gondolkodás olyan nevetséges.1:Ne általánosítsatok már állandóan!Nem minden ember egyforma, szóval nem mindenki áll ugyanúgy egy adott dologhoz. 2:Biztos, csak azért nem kellesz a nõknek, mert olyan kedves vagy.Talán azért választanának a nõk inkább egy, ahogy te fogalmaztad "kis kegyetlen" pasit, mert sokkal inkább férfiasak, mint te.Ugyanis ez a nyavalygás egyáltalán nem csábító 3:Egyszerû a dolog:legyél mindig önmagad, mert ha valakinek kellesz, akkor így is kelleni fogsz, de ha megjátszod magad, akkor nem is magad miatt fog szeretni a csaj. Egyébként hadd tegyem hozzá, elég gáz, ahogy leírtad magad(perverz, szexmániás, de emellett érzékeny, gyengéd, jó fiú)
Ha cukinak meg aranyosnak nevez egy lány, akkor nem jössz be neki.
A kérdező hozzászólása: Miért hív minden lány cukinak, akinek tetszem?o.O
#14 Kár, pedig abban több igazság lenne.
10-es vagyok Bocs, igazából a 2. pontban csak ironizáltam, csak sajnos írásban nem lehet érzékeltetni a hangsúlyt.
Nem azt mondtam, hogy csak a külsõ számít. De ha ismerkedsz élõben, akkor mit veszel észre elsõnek? Hát nem hiszem, hogy a személyiséget? De mondjuk az öltözködésbõl, mozgásról lehet következtetni pár jellemvonásra.
A kérdező hozzászólása: 10-es okoska, sosem nyavalygok egy lány elõtt. EGyszerûen megnézik a külsõm és mintha már midnent tudnának és nem is érdeklem õket. Pedig nem is bunkózom, hogy jó a segged vagy ilyesmi, kedves, udvarias, mosolygós igyekszem lenni.
#10 Van egy kis ellentmondás a 2. és a 3. pontod között.
De cuuukki vagy :)
Igen, valószínûleg azért, de esélyes, h nem is nézel ki túl jól. Aki jóképû, attól általában még ez sem riasztja el a lányokat.
A kérdező hozzászólása: Jó tudni, hogy mégis csak a külsõ a lényeg a lányoknál. Amúgy ja, már sok lány nevezett rondának, de ahogy írtam, akiknek meg bejöttem az cukinak hívott, igaz ezek mind csak neten láttak még ezért sem tudok összehozni semmi komolyabbat a lányokkal.
Hány éves vagy? Lehet a külsõddel van gond?
Nem kéne olyan, aki megbánt, vagy megaláz. Viszont nyámnyila, teszetosza, csöpögõs pasik sem kellenek. Szerencsére a kettõ között is van átmenet: határozott, magabiztos, egészséges önértékeléssel rendelkezõ, a nõket tisztelõ férfiak. Na õk kellenek.
"Ha cukinak meg aranyosnak nevez egy lány, akkor nem jössz be neki." Jó tudni. :DDD Akkor nekem nem jön be a barátom. Ma is tanultam valamit ezen az oldalon, köszi skacok! (Y)

Miért ilyen velem mindenki? Vagy talán velem van a baj?

Sziasztok! Nagyon egyedül érzem magam és úgy érzem senki sem ért meg. Mindenki odajön hozzám siránkozik, akkor én megvigasztalom és felvidítom, és akkor hű de nagyon jóban vagyunk aztán miután felépül a lelki fájdalmából egyszerűen csak otthagy. És mindenki ezt csinálja velem, és én emiatt olyan egyedül érzem magam. Van egy "legjobb barátnőm" és csak most jöttem rá, hogy kihasznál. Arra vagyok neki jó, hogy elkísérem mindenhová, fizetek neki szinte mindent, (pl. kaját, édességet, magazint, mozijegyet stb.) odaadom neki a házim, hogy lemásolja és mindössze csak erre vagyok jó neki. Én meg egészen eddig mindent megtettem, hogy a kedvében járjak és azt hittem, hogy tényleg legjobb barátnők vagyunk. De a hátam mögött olyanokat mond, hogy: bunkó vagyok, mindig az van amit én akarok, kiskirálylánynak képzelem magam és csúnyábbakat is. Nincsenek is igazi barátaim. Titokban mindenki mond valamit a hátam mögött. És kibeszélnek azok, akik nem is ismernek, hogy mennyire bunkó kis pi**a vagyok. És ez nekem nagyon rosszul esik. Az anyámmal nem vagyok jó viszonyban, a testvérem egy csomószor már megvert, apámmal meg nem szoktam találkozni. Senki nincs akire számíthatnék. Sokat gondolkodtam ezen és arra jutottam, hogy lehet, hogy velem van a baj. De nem értem miért? És Az se biztos, hogy velem van a baj. Egyáltalán miért ilyenek velem? Kérlek segítsetek.

Legjobb válasz: ki a hibás te,vagy mások? Az ember a hibás,90%-uk óriási hibákkal létezik,ezek további 90%-át nem lehet elviselni sokáig. Én erre jutottam 12 év gyötrõdés után,ma már 26 évesen. gyakorold az önismeretet,tapasztald ki az emberek sokszínûségét és válassz a hozzád jobban passzolók közül. Idõvel belebotlasz olyanba aki többet fog érni mint a mostani rossz példáid.

ki a hibás te, vagy mások? Az ember a hibás, 90%-uk óriási hibákkal létezik, ezek további 90%-át nem lehet elviselni sokáig. Én erre jutottam 12 év gyötrõdés után, ma már 26 évesen. gyakorold az önismeretet, tapasztald ki az emberek sokszínûségét és válassz a hozzád jobban passzolók közül. Idõvel belebotlasz olyanba aki többet fog érni mint a mostani rossz példáid.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

MIért ilyen lomha? Talán beteg?

Van egy keverék kutyám, és elég hiperaktív főleg, ha labdázásról, vagy tanulásról van szó :) Meg nagyon beles, így jól motiválható. Ma viszont nagyon lomha nem igazán érdekelte sem a labda, sem a párizsi. Talán beteg, vagy csak fáradt? :(

Legjobb válasz: hát amikor egy kutyának ennyire ellentétes a viselkedése akkor az betegségre utalhat.. nálunk is ez volt, a kutyám elég aktív és beles is,de amikor reggel nem kelt fel üdvözölni csak a helyén egy picit csóválta a farkát, de még a fejét sem emelte fel,megkínáltam sonkával és nem kellett neki..el is vittük orvoshoz.. jobb ha felhívod az orvost vagy elviszed,inkább legyen egy felesleges látogatás az orvosnál minthogy baj legyen!

hát amikor egy kutyának ennyire ellentétes a viselkedése akkor az betegségre utalhat.. nálunk is ez volt, a kutyám elég aktív és beles is, de amikor reggel nem kelt fel üdvözölni csak a helyén egy picit csóválta a farkát, de még a fejét sem emelte fel, megkínáltam sonkával és nem kellett neki..el is vittük orvoshoz.. jobb ha felhívod az orvost vagy elviszed, inkább legyen egy felesleges látogatás az orvosnál minthogy baj legyen!

Fiúk, ez miért lehet? Ti tennétek ilyet? Talán ti jobban megértitek.

3hónapja lett vége a kapcsolatomnak,azért dobott mert úgy érezte hogy több a megszokás mint a szerelem,azóta egyre gyakrabban találkozunk és beszélünk,rászokott arra hogy egyre többet mesél,néha felhozza a régi dolgokat,mondta hogy néha kimehetnék vele és a haverjaival iszogatni vagy csak úgy dumálni,ennek ellenére van barátn?je,amikor ezt szóba hoztam annyit felet hogy ha egy kicsit is számítana neki nem velem lenne szombat délután,és még csak arra sem hajlandó hogy a nevén hívja a csajt Nem értem hogy mi van vele,f?leg hogy a szakítás után szétesett,rengeteget piál,állítólag belevitték a drogokba is mert nem boldog amióta szakított velem. Most mit érezhet?Ha többet jelentek neki mint a máik lány miért van vele,és ha nélkülem nem boldog miért nem mondja meg?

Legjobb válasz: Vagy egy szuperfantasztikus srác aki meg akar óvni az õ csúnya életétõl és csak néha akarja h vele légy..persze ezt kétlem :) Van egy barátnõje vele van, valószínûleg szereti is mert ha nem szeretné és te simán visszafogadnád akkor nem lenne vele, szóval szereti, hacsak nem fegyverrel fenyegeti a lány a srácot h felnyomja a rendõrségen a drogok meg a haverjai miatt...de ezt is kétlem. Szóval valószínûleg kedvel téged , valamennyire fontos maradtál neki de nem eléggé, amolyan kisebb játékszer vagy neki. ÉS amíg õ bent van a képben addig te nem fogsz tudni rendes életet élni és másik normális pasit találni és szeretni sem fogod tudni mert amennyit õ beszél veled meg elomndja h csodálatos vagy azzal mintha sakkban tartana téged, és ez által másra nem is tudsz figyelni...mert valójában reménykedsz......

Vagy egy szuperfantasztikus srác aki meg akar óvni az õ csúnya életétõl és csak néha akarja h vele légy..persze ezt kétlem :) Van egy barátnõje vele van, valószínûleg szereti is mert ha nem szeretné és te simán visszafogadnád akkor nem lenne vele, szóval szereti, hacsak nem fegyverrel fenyegeti a lány a srácot h felnyomja a rendõrségen a drogok meg a haverjai miatt...de ezt is kétlem. Szóval valószínûleg kedvel téged , valamennyire fontos maradtál neki de nem eléggé, amolyan kisebb játékszer vagy neki. ÉS amíg õ bent van a képben addig te nem fogsz tudni rendes életet élni és másik normális pasit találni és szeretni sem fogod tudni mert amennyit õ beszél veled meg elomndja h csodálatos vagy azzal mintha sakkban tartana téged, és ez által másra nem is tudsz figyelni...mert valójában reménykedsz......
A kérdező hozzászólása: és megint igazad van:) lehet hogy csak meguntam hogy mindig én kezdeményezek és ezért nem kérdeztem ráxD
a válaszom egy határozott talán :) Akkor tudod meg ha megkérdezed és ha meg is mondja! kérdezd meg õt ezekrõl a dolgokról , szakítottatok, szóval nincs mit veszítened...
A kérdező hozzászólása: lehet hogy igazad van, majd megpróbálok kevesebbet találkozni/beszélni vele:) csak ezt a lelki társas dolgot nem nagyon értem, meg nem vagyunk barátok, sosem vettük egymást barátszámba am meg a csaj tudja, õ is ott szokott lenni a bulikon, csak nem érdekli hogy mi van vele, szex kapcsolatban vannak érzelmek nélkül
jó! akkor na! 1. szakítottatok mert ez már csak megszokás volt neki, ergo max annyira szeretett téged mint egy barátot mint egy dugókomát. 2. mindent elmesél neked a titkait minden fontos dolgot--> miért? mert te lettél a lelkitársa , és mivel nem a párja vagy így már más mert nem tudtok szakítani ugye :) 3. van barátnõje..nem hívja nevén, ---> biztos jó vele a szex, a csaj elfogadja ahogy van nem féltékeny szabadjára engedi õt nincs megkötve a keze 4. szakítás után szétesett..pia ...talán drog is----> nincs barátnõ akkor vannak haverok buli pia szabadság, amíg ki nem józanodik és nem ébred másnap fejfájással addig ez tök jó dolog, de aztán mindezt jó valakivel megbeszélni és nem a barátnõjével fogja mert neked sem mondaná el ha a párja lennél mert félne h [email protected]ád 5. mit érezhet?----> van a barátnõje a párja és vagy te a a legjobb barátja, akirõl ugy tudja hogy ha nem lenne neki a barátnõje nálad tuti lenne esélye 6. ÉS ezzel megköti a kezed még ha nem is látod, ennyi!!!
A kérdező hozzászólása: erre én is gondoltam, csak megint nem magyarázat arra hogy miért csak részegen dugja:/ meg betépve bocsánatot kért a szakításért meg azt mondta hogy nem akarata, másnap meg úgy viselkedett mintha nem is beszéltünk volna, úgyhogy nagyon nem vágom hogy mi van
igazából értelmetlen az egész amit csinál, mintha az a csaj jó lenne szexre te meg jó lennél néha beszélgetni de nagyon komoly kapcsolatot meg nem akarna..
A kérdező hozzászólása: õ 18, én 19(L):) az a baj hogy amikor én hozom szóba annyival elintézi hogy mosolyog, de semmit sem tesz én meg félek nála így próbálkozni, egyszer volt olyan megjegyzése hogy a szakítás óta csak a piától boldog, de utána egy csomó ideig nem jelentkezett, és ezért gondoltam hogy hátha egy másik pasi jobban megérti hogy mi lehet ez:)
jahogy ilyen fiatalok? :) Egyébként kérdezd meg tõle az a legegyszerûbb.
A kérdező hozzászólása: nem mondtam hogy szuperfantasztikus, és azt sem hogy megakar védeni a csajjal meg csak bulikon találkozik, néha hazaviszi, de ennyi az egész, én nem ismerem a csajt de szoktam dumálni olyannal aki ismeri, 16éves, még nem akar komoly kapcsolatot, és kézrõl-kézre adják a dugásnál, úgyhogy nem hiszem hogy pont egy olyannal akarna komoly kapcsolatot akit az összes haverja megdugott már
Na akkor hajrá!

Miért ilyen hideg a fiam gépe kb.3 órás netezés után? Talán elrontottam valamit rajta?

http://kepfeltoltes.hu/view/121231/h_m_rs_klet_www.kepfeltol..

Legjobb válasz: Fûtetek ti? :D Amúgy nem gond ha hideg. Sõt, az kifejezetten jó. G.

Fûtetek ti? :D Amúgy nem gond ha hideg. Sõt, az kifejezetten jó. G.
Valószínûleg nem terheli le nagyon a netezés.
ez enyém 50felett van alapheéyzetben.:D kis játék meg mindennel.vedd le a hûtést és akkor felmegy.
A kérdező hozzászólása: nem nagyon fûtünk, spórolunk a gázzal fõleg most hogy nincsenek itthon a gyerekek. szóval akkor nem baj ha hideg a gép. köszi mindenkinek.
Rossz lehet a hõszenzor, ezek az adatok, 100%, hogy valótlan értékek.
Miért ne lenne reális? Ha nem fûtik nagyon a szobát van 15-18 fok. A magok meg hûtéssel 34 fok körül vannak. Ha ez még alacsony órajelen van akkor pláne. A GPU meg 900MHz helyett 300-on jár és nincs terhelve. A GPU hõmérséklete az ami nem valós, de még ez se biztos.
Hol láttál te 1 C°-os cpu-t? Szobahõmérséklet alá nem nagyon lehet léghûtéssel hûteni.

Miért ilyen ratyi sok ember helyesírása itt a GYK-n? Manapság nincsenek már tollbamondások magyarórán, az érvelések váltották fel azt is talán?

Legjobb válasz: Azt mondják ma már máshogy tanítanak írni-olvasni. Mi még szótagolva tanultunk, végigzongorázva mindig a betûkön: ba-be-bá-bé-bi-bí... A mostani iskolásokkal már csak azt csinálják, hogy leíratják vele, hogy "alma", majd azt lemásolják egy oldalon át, ezzel valahogy rögzülnek a betûk-szavak. Lehet ez is az oka, hogy egyre szarabbul tanítják és kérik számon ezt. Elég furcsa, hogy mondjuk 5 éve is népszerû volt az internethasználat, de akkor még tudtak normálisan írni, és csak az alulképzett embereknek volt a helyesírása zavaróan rossz. Ma már ha végignézel pár kérdést, akkor egymás alatt is tele van rossz szavakkal a kérdések nagy része. Ez azért is rossz, mert a hülyeséget is eltanulják egymástól az emberek. Hány kérdésnél lehet itt olvasni, hogy nem tudnak ragozni sem, tipikus a "2-õt" (kettõ-õt a kettõt helyett) vagy a "3-rom" (három-rom a három helyett)" használata.

Azt mondják ma már máshogy tanítanak írni-olvasni. Mi még szótagolva tanultunk, végigzongorázva mindig a betûkön: ba-be-bá-bé-bi-bí... A mostani iskolásokkal már csak azt csinálják, hogy leíratják vele, hogy "alma", majd azt lemásolják egy oldalon át, ezzel valahogy rögzülnek a betûk-szavak. Lehet ez is az oka, hogy egyre szarabbul tanítják és kérik számon ezt. Elég furcsa, hogy mondjuk 5 éve is népszerû volt az internethasználat, de akkor még tudtak normálisan írni, és csak az alulképzett embereknek volt a helyesírása zavaróan rossz. Ma már ha végignézel pár kérdést, akkor egymás alatt is tele van rossz szavakkal a kérdések nagy része. Ez azért is rossz, mert a hülyeséget is eltanulják egymástól az emberek. Hány kérdésnél lehet itt olvasni, hogy nem tudnak ragozni sem, tipikus a "2-õt" (kettõ-õt a kettõt helyett) vagy a "3-rom" (három-rom a három helyett)" használata.
Elsõ vagyok. Az érvelés szerintem rendben van, és ezt azért mondom, mert nekem mindig, szinte minden témában/témáról jól megy, de akár veszekedésben, beszélgetésben, bármilyen körülmények között. Ehhez kell egy élettapasztalat, saját gondolatok, logika is persze, de az csak azért, hogy összefûzze az ember a gondolatait. Ez legyen a legnagyobb gond. Érvelni sem tudnak többen, mint helyesen nem írni... az érvelés lehet, hogy kicsit könnyítettnek hangozhat, de amikor 2 oldalt kell érvelned saját gondolataidból, ahelyett hogy a már adott mû soraiból, mondataiból idéznél, azért nem kis feladat. Persze nem eget rengetõ, sõt, de nem feltétlenül könnyebb. Mondom én mindezt 18 évesen, érettségi elõtt (jövõre). Meglátjuk...
Nem, egész egyszerûen rászoktak a netezésre, meg a fészre. Ott - de úgy az interneten menõ rövidíteni, vagánykodni, hogy hát igen, õ nem tart be semmilyen szabályt, úgy és olyan értelmetlenül ír ahogy akar, és ezt kitudja meddig lehetne még sorolni... A legrosszabb, hogy nem "a GYK-n" rossz a helyesírása az embereknek, hanem mindenhol. Élõben is. De tudod, a többség fogalmazni sem tud, így mit is várunk el tõlük?... bár ne így lenne.
A kérdező hozzászólása: Hát igen.Engem az is meglepett mikor pár éve lehetett "érvelést" is választani egy-egy mû elemzõ bemutatása helyett és az mennyire népszerû is lett rögtön.Azt mondták hogy az érvelés hozzásegíti õket hogy összeszedettebben írják le a gondolataikat, helyesebben fogalmazzanak-hát e téren sem tûnt fel a fejlõdés.Szerintem az érvelés inkább a filozófia vagy a logika területéhez tartozik és nem kéne elvinni a magyar oktatást ilyen irányba.
Ma már akkor vagy "raj", ha nem tudsz se írni, se fogalmazni. Nagyon idegesítõ tud lenni. Ha egy tagolatlan kérést látom GYIK-en, már nem is válaszolok már. Legszívesebben beiratnám az összeset általános 1. osztályba.
Osztom az elsõ válaszoló véleményét. Az érvelõ fogalmazásnak pedig azért van létjogosultsága, mert 5-6 irodalmi példával is alá kell támasztani a mondandódat, nem elég a saját tapasztalat. Legalábbis ez az elv, ezt várják el az érettségin, aztán h ebbõl melyik suliban mi valósul meg a tanórán az más tészta. Én ha csak tehettem inkább verset elemeztem vagy összehasonlító verselemzést csináltam, nem mindig jutott eszembe elég példa.

Miért ilyen szex centrikus a világ? Talán olyan jóóó?

Mindenhol csak a szex,szex,szex tököm tele van már fele !!! 20F és olyan szűz, mint az állat, de akkor is idegesítő !!!

Legjobb válasz: Ha nem csak a gép elõtt vernéd a nyálad, hanem dugnál is, nem idegesítene ennyire...:D

Ha nem csak a gép elõtt vernéd a nyálad, hanem dugnál is, nem idegesítene ennyire...:D
Mert alapjában véve az emberek nem különbek az állatoknál.
Igeeen!
azért, mert ez nyomja a média. ez egy lezüllesztõ folyamat a háttérbõl. nem is magával a sexel van a baj, hanem ahogyan az tálalva van. nem az sugalják a fiataloknak, hogy akkor feküdj le vk-vel, ha készen álsz rá, vagy úgy érzed, hanem szinte kötelezõ jellege lett. nem érdekel szinte egy tizenévest sem, hogy talán várni kéne vele, mert nem éreznek semmi, és fizikálisan se állnak készen szerintem. nézd meg a sok agyatlan jenki filmet, szinte mindben ez van. egy sereg kanos/viszketõ p*nájú tini, meg a gimi szépei... 23/L
Jó kérdés. Én nem vagyok szûz, szeretek szexelni, de engem is borzalmasan idegesít, hogy szinte minden a szexrõl, szexualitásról szól. Az emberek túl nyíltak lettek, a többi érték sokaknál már le van ejtve, csak legyen egy luk/farok és pont. 22/L
"olvassál nekik verset" - ilyenre ne biztasd, kérlek!
ja látom 20 éves vagy..akkor szedd össze magad
mi az hogy ingyen??ku.rvázni akarsz vagy mi?nem tudom mennyi idõs vagy, de én 18 évesen addig hajtottam a csajokat amíg az egyiket meg nem dughatom..ilyen hozzá állással ne is csajozzál, mert a csajoknak is a szex kell ugyan úgy mint nekünk, csak max nem mondják ki úgy..de ha ennyire pö, cs vagy akkor olvassál nekik verset pu.nci nyalás helyett..szedd össze magad haver
A kérdező hozzászólása: jó lenne ingyen szexelni
teszek-teszel
akkor keressél egy pinát ahova bedughatod, amíg itt teszek fel hülye kérdéseket, ez idõ alatt elmehetnél csajozni..
A kérdező hozzászólása: szûz vagy problem?
igen!!ohh yea!i love you sex.sex.sex!! neked nem jut a jóból azért nyavajogsz itt!savanyú a szõlõ?ha jutna akkor nem tennél fel ilyen barom kérdést.igen az emberek szeretnek b.aszni és jól érezni magukat!!problem?
Mert ennél jobb élményed úgyse lesz SOHA életedben :)
Mert jó dolog :D
Ne foglalkozz vele! Jó ideje kiábrándultam a létezésbõl, mert mindennap találkozom szétzilált családokkal, megcsalt barátok/barátnõkkel, árván maradt gyerekekkel és ennek a szex az oka. Én nem mondom, hogy nem jó és nem fontos, de az emberek...kegyetlenek és igazából megkérdõjelezném, hogy nem lett volna-e mégis szükség arra a világvégére....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!