Találatok a következő kifejezésre: Miért ijedtem a (5 db)

mert soha nem fogtál még [email protected], gondolj bele késõbb már a szádban lesz
mert még nem csináltál ilyet
Óóó bezzeg velem ilyet nem csinált a barátom, elvárta hogy magamtól fogjam meg, pedig ez olyan jóóó :D
Fiatal vagy még, új az élmény. Majd megszokod, és akkor már nem lesz ijesztõ, csak szimplán élvezetes :)
Mert egy éretlen kis p*csa vagy, akinek nem bráner való a kezébe.

Sztetek mi a baj? Sztetek miért ijedtem meg?

AZ a baj h a barátommal beszéltük h párx miközben orálisan kielégítem akk elmegy úgy. 2x volt és nem volt rossz,de féltem akk is h megilyedek amikor elmegy és abba hagyom vagy éppen máshova megy a sperma. most is félek h megilyedek t?le.ez normális? még soha nem csintam csak az a 2 alkalom volt.(léci normális válaszokat,ha vki csak gúnyolódni akar ne is írjon!!!!!!)

Legjobb válasz: Ööö... szerintem ha tapasztaltabb leszel nem fogsz félni. :) Én nekem mindig egy kis undorérzet is jön ha számba élvez,mert beveszem általában mélytorokra...és akkor az ajkamon érzem,hogy lüktet a farka,vagyis ahol futnak az ondóvezetékek(gondolom)érzem ahogy jön ki a sperma... Na az nem a legkellemesebb,de én ebbõl tudom hogy jön,szóval magától a spricctõl már nem ijedek meg. :)

Ööö... szerintem ha tapasztaltabb leszel nem fogsz félni. :) Én nekem mindig egy kis undorérzet is jön ha számba élvez, mert beveszem általában mélytorokra...és akkor az ajkamon érzem, hogy lüktet a farka, vagyis ahol futnak az ondóvezetékek(gondolom)érzem ahogy jön ki a sperma... Na az nem a legkellemesebb, de én ebbõl tudom hogy jön, szóval magától a spricctõl már nem ijedek meg. :)
Õszintén, te hány éves vagy??
A kérdező hozzászólása: 17


Miért ijedtem meg a terhességtől?

Lassan három hónapos terhes leszek és még mindig vannak hullámvölgyeim. Már terveztük a babát régóta és most, hogy összejött, megijedtem. Néha furcsa érzések jönnek rám, hogy helyesen cselekszem-e?? Ez normális?

Legjobb válasz: Figyelj, teljesen normális. Felborult a hormon háztartásod. Nekem voltak olyan napjaim, hogy mindentõl bõgõrohamot kaptam, pedig nem vagyok picsogos. Ha meglesz a baba, akkor hidd el minden a helyére kerül. Beszélj pároddal ezekrõl az érzésekrõl, még ha nem is érti meg, de kibeszélve máris jobban érzed majd magad. (mellesleg szülés után is borul egyet a hormonkészlet, úgyhogy azon se lepõdj meg, ha akkor is furcsákat érzel) 2. babát váró 16 hetes kismama

Figyelj, teljesen normális. Felborult a hormon háztartásod. Nekem voltak olyan napjaim, hogy mindentõl bõgõrohamot kaptam, pedig nem vagyok picsogos. Ha meglesz a baba, akkor hidd el minden a helyére kerül. Beszélj pároddal ezekrõl az érzésekrõl, még ha nem is érti meg, de kibeszélve máris jobban érzed majd magad. (mellesleg szülés után is borul egyet a hormonkészlet, úgyhogy azon se lepõdj meg, ha akkor is furcsákat érzel) 2. babát váró 16 hetes kismama
Teljesen normális, hisz egy gyermek nagy felelõség, nem csak terhességnél van így...az élet más területein is, ha meghozunk egy döntést ami megváltoztatja az életünket gyakran tûnõdünk el ijesmin: "vajon jól döntöttem?" "Alklmas vagyok erre?"... Nem kell félned, ha kezedben tarthatod majd a kisit, és a pároddal együtt látjátok, miképp fedezi fel a világot, minden izgalmad eltûnik. (Bár minden anya éltében jön egy idõszak amikor, úgy érzi nem tud mgbírkózni a feladattal, de ezen túl kell lépni)
Teljesen megértelek! Ne aggódj ez szerintem teljesen normális. Nekem van egy 4 éves kislányom. Nagyon sokszor voltak kételyeim, hogy vajon milyen anya leszek, hogy bírkózok meg a felelõsséggel és hasonlók. Amikor megszületett a kicsi, minden megváltozott. Most el se tudnám képzelni az életet nélküle! Erre mi történik velem???? (is) Újra aggódok, mert várjuk a kistesót. Igaz még a terhesség elején vagyok de már most olyanokon görcsölök, hogy el se hinnéd:-)! Tudom, ha megszületik a 2. baba, újra "normálisan" fogok gondolkodni. Sõt! Lehet, hogy még hamarabb! Úgyhogy fel a fejjel! Nincs baj, tuti, hogy nagyon szuper anyuci leszel!

Van egy hullámosom. Reggelente mikor kitakarom, ijedten gubbaszt egy sarokba, az ébresztés után még 5-10 percig ott is marad, és ijedten szemlélődik. Régebben a hintájában aludt. Miért ijedt? Vgy csak szokásváltozás?

Már gondoltunk arra, hogy fél a ventillátortól, és azért megy le, hogy védett legyen a széltől, de megnéztem, nem megy oda a szél, és most éjjel nem is volt bekapcsolva. Mégis a kis ijedt gombóc ott volt a sarokba:/ szokásváltozás lenne, vagy valami oka van?

Legjobb válasz: Nem a levegõtõl fél, amit a ventilátor kavar, magától a forgó lapátoktól. Mióta takarod le? Lehet beteg, milyen a széklete?

Nem a levegõtõl fél, amit a ventilátor kavar, magától a forgó lapátoktól. Mióta takarod le? Lehet beteg, milyen a széklete?
A kérdező hozzászólása: Amióta itt van nálunk (3év), nden este le van takarva. De ma nem is volt a ventillator bekapcsolva, és ma is lent volt. Mikor idekerült hozzánk, és még az elején félt az új környezetben, akkor ült mindig a sarokba. De amint reggelente eltelik egy 20 perc életvidáman csiripel, meg játszik.. A széklete normálsi
Lehet hogy még álmos , beteg nem lehet ha csak 10 percig marad ot. Jah és azt szeretném kérdezni hogy a földön alszik ? mert az már baj
A kérdező hozzászólása: A hintáján alszik. Ha földön aludna, miért lenne baj?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!