Találatok a következő kifejezésre: Miért huzzák a válaszom mikor csak (1 db)

Miért huzzák le a válaszom mikor csak megírom az igazat?

megkérdezi a csaj, hogy alkoholista-e a férje aki 4 dobozt sört iszik meg napont. erre oda írom a tényt hogy aki napi rendszereséggel állandóan iszik akár egy felestis az már alkoholistának számit. ez orvosilag így van, persze vannak fokozatia.

Legjobb válasz: Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.

Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.
Igazság általában fáj, lehet azért. Viszont én is sokszor jártam már így, és sokszor válaszolta a kérdezõ azt, hogy nem õ húzta le. Szerintem van olyan, akinek ez a szórakozása, nem talál jobbat.
Sajnos valakinek jól esik lepontozni... Vagy nem viseli el az igazságot, ha mégis õszintén válaszolsz... Mondjuk akkor nem értem, milért kérdez... Nem azt kell pontozni, hogy tetszett-e a válasz vagy nem, vagy hogy szimpatikus a válasz vagy sem, hanem hogy hasznos volt-e, új ismereted adott-e.
Én is egy csomószor jártam már így. De éppen olvastam a kérdést a sörözésrõl és én a tiédre zöldet nyomtam, mert stem is így van :) amúgy nem biztos, hogy a kérdezõ pontozza le, lehet, hogy az, aki az ellenkezõjét állítja.
A lepontozottság nem feltétlenül reprezentatív adat. Hiszen nem mindenki pontoz, aki olvas, mert csak lehetõség és nem kötelesség. Ugye a kérdés is úgy szól: Hasznos volt SZÁMODRA a válasz? Tehát ha csak a jóhiszemûség feltételezésénél maradunk, akkor is szubjektív, hogy kinek mi a hasznos. Az eszemmel ezt mondom. A szívemmel meg azt, hogy valóban van sok bomlasztó, antiszoc elem, aki a puszítás kedvéért pusztít. :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti mit változtatnátok az oldalon?

Arra lennék kíváncsi, Ti mit alakítanátok az oldalon, ha lenne rá lehet?ség.

9

Milyen új kategóriát/ákat adnál hozzá az oldalhoz?

Ha lehetne milyen kategóriával b?vítenéd az oldalt?:D

10

Hogy lehet ide képet feltölteni? Telefonról is lehet?

2

Miért találták ki ezt a 'pontozzuk a másik válaszát' dolgot? Mi értelme volt? Csak szerintem hülyeség?

11

Az én kérdésem miért nem jelenik meg a heti hírlevélben?

4

Mi lett a nevemmel?

Azt írtam be névnek,hogy

3

Hogy kell valakit jelenteni aki provokatívan válaszol egy általam feltett kérdésre?

2

Melyik volt az első kérdés itt gyakorin? :o

Nagyon kíváncsi lennék mi volt a legeslegels? kérdés itt gyakorin , amikor a gyakori alakult :D És egyáltalán mikor alakult a gyakori? :DD

4

Át szoktátok olvasni a kiemelt kérdéseket, vagy csak azt a hármat, amelyik látszódik?

8

Miért van az, hogy állandóan lepontoznak, és mégsem csökken a százalékom, és az egyik toplistán is felkerültem az első helyre?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!