Találatok a következő kifejezésre: Miért huzzák a válaszom mikor csak (1 db)

Miért huzzák le a válaszom mikor csak megírom az igazat?

megkérdezi a csaj, hogy alkoholista-e a férje aki 4 dobozt sört iszik meg napont. erre oda írom a tényt hogy aki napi rendszereséggel állandóan iszik akár egy felestis az már alkoholistának számit. ez orvosilag így van, persze vannak fokozatia.

Legjobb válasz: Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.

Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.
Igazság általában fáj, lehet azért. Viszont én is sokszor jártam már így, és sokszor válaszolta a kérdezõ azt, hogy nem õ húzta le. Szerintem van olyan, akinek ez a szórakozása, nem talál jobbat.
Sajnos valakinek jól esik lepontozni... Vagy nem viseli el az igazságot, ha mégis õszintén válaszolsz... Mondjuk akkor nem értem, milért kérdez... Nem azt kell pontozni, hogy tetszett-e a válasz vagy nem, vagy hogy szimpatikus a válasz vagy sem, hanem hogy hasznos volt-e, új ismereted adott-e.
Én is egy csomószor jártam már így. De éppen olvastam a kérdést a sörözésrõl és én a tiédre zöldet nyomtam, mert stem is így van :) amúgy nem biztos, hogy a kérdezõ pontozza le, lehet, hogy az, aki az ellenkezõjét állítja.
A lepontozottság nem feltétlenül reprezentatív adat. Hiszen nem mindenki pontoz, aki olvas, mert csak lehetõség és nem kötelesség. Ugye a kérdés is úgy szól: Hasznos volt SZÁMODRA a válasz? Tehát ha csak a jóhiszemûség feltételezésénél maradunk, akkor is szubjektív, hogy kinek mi a hasznos. Az eszemmel ezt mondom. A szívemmel meg azt, hogy valóban van sok bomlasztó, antiszoc elem, aki a puszítás kedvéért pusztít. :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lehet ide beilleszteni képet hogy arról kérdezhessek?

1

Mit szólnátok az oldalon egy "gyakorikérdések-segítő" bevezetéséhez?

Ez egy kis animált karakter lenne a jobb alsó sarokban, aki segítene az oldal használata közben.

Belépéskor így üdvözölne:


Tematikus segítséget adna különféle kérdések feltevésénél és válaszolásoknál:


Mi a véleményetek róla? Támogatnátok egy ilyen bevezetését?

8

Hogyan erhetnem el, hogy kitiltsanak valakit innen?

Annyira hulyesegeket ir, hogy az hihetetlen! A tudasa 0, de azert teriti az embereket. Osztogatja az idiota tanacsait, es be is veszik...

Mit tegyek, hogy kitiltsak?

11

Én lennék ennyire lemaradva, vagy ez a mai társadalmi elvárás?

Kb. 2 éve regisztráltam magam erre az oldalra. Válaszoltam néhány kérdésre,különböző témakörökben. Nem kötekedő stílusban,hanem kimondottan a kérdezőnek értelmes válaszként. Erre jön a sok okos ember, és már sajnos én sem tudom megállni, hogy olykor ne írjak vissza az ilyen primitív embereknek.
Szerintetek tényleg annyira "gáz", hogy a mai világban valakinek saját véleménye legyen? Hogy valaki nem adja fel saját egyéniségét,csak azért, mert a többség próbálja lehúzni? :)

5

Te mit változtatnál itt a gyakori kérdéseken? Lehet bármi.

15

Néhány eddig feltett kérdésem olvashatatlan lett, vajon miért?

Itt egy példa: "Miért nem gyàrtanak olyan karàcsonyi figuràkat, amik nem a Jingle Bells-et, meg a Deck the Halls-at jàtsza, hanem pl a Kiskaràcsonyt, vagy a Mennyből az angyalt?"

2

észrevettétek bőrápolás kategóriába hogy a kulcsszavak között azt írják, , miteSSZer"?

6

Szerintetek is jó lenne, ha éjszaka is lenne moderátor?

Néhány kérdéskörnél biztosan este indul be a trollkodás. Például a szexualitás témakörbe 10 után lövik a legnagyobb állatságokat, farokviszketést, nimfomániás társkeresést, stb.

Nem volna jó, ha ilyenkor is odadörrentene nekik 1-2 modi?

5

Miért van az, hogy 99%-ban reális, értelmes, segítőkész válaszokat adok, még is lepontoznak?

13

Miért nem tudom elolvasni a nekem írt üzeneteket?

Nem tiltottam le semmit. Vagy mégis?
Jelzi: új üzent érkezett. De nem tudom elolvasni...

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!