Találatok a következő kifejezésre: Miért huzzák a válaszom mikor csak (1 db)

Miért huzzák le a válaszom mikor csak megírom az igazat?

megkérdezi a csaj, hogy alkoholista-e a férje aki 4 dobozt sört iszik meg napont. erre oda írom a tényt hogy aki napi rendszereséggel állandóan iszik akár egy felestis az már alkoholistának számit. ez orvosilag így van, persze vannak fokozatia.

Legjobb válasz: Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.

Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.
Igazság általában fáj, lehet azért. Viszont én is sokszor jártam már így, és sokszor válaszolta a kérdezõ azt, hogy nem õ húzta le. Szerintem van olyan, akinek ez a szórakozása, nem talál jobbat.
Sajnos valakinek jól esik lepontozni... Vagy nem viseli el az igazságot, ha mégis õszintén válaszolsz... Mondjuk akkor nem értem, milért kérdez... Nem azt kell pontozni, hogy tetszett-e a válasz vagy nem, vagy hogy szimpatikus a válasz vagy sem, hanem hogy hasznos volt-e, új ismereted adott-e.
Én is egy csomószor jártam már így. De éppen olvastam a kérdést a sörözésrõl és én a tiédre zöldet nyomtam, mert stem is így van :) amúgy nem biztos, hogy a kérdezõ pontozza le, lehet, hogy az, aki az ellenkezõjét állítja.
A lepontozottság nem feltétlenül reprezentatív adat. Hiszen nem mindenki pontoz, aki olvas, mert csak lehetõség és nem kötelesség. Ugye a kérdés is úgy szól: Hasznos volt SZÁMODRA a válasz? Tehát ha csak a jóhiszemûség feltételezésénél maradunk, akkor is szubjektív, hogy kinek mi a hasznos. Az eszemmel ezt mondom. A szívemmel meg azt, hogy valóban van sok bomlasztó, antiszoc elem, aki a puszítás kedvéért pusztít. :-)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Családotok tudja, hogy fent vagytok ezen az oldalon? Ha igen, mit szóltak hozzá?

18

Ha a Gyakorikérdéseken valaki nem válaszol a kérdésre, azt a hozzászólást nem lehet törölni?

Nem trágár meg ilyesmi, csak egyszerűen nem is akar válaszolni, csak hozzászól monjuk valami baromságot vagy vicceset.
Ez viszont legtöbbször azt eredményezi, hogy mások már nem válaszolnak, mert úgy látják, hogy érkezett válasz.
A kérdést viszont mégegyszer nem tehetem föl.
Ez baromi idegesítő, mert a kérdések kb 33%-ával ez a helyzet, 33%-ra meg eleve nem is válaszolnak,
33%-ra meg általában rossz választ adnak. Kb 1% a valóban hasznos válaszok aránya!

7

Lehet valakinek itt a gyk-n két vagy több accountja?

5

Nem tudnatok segiteni?

a gyakorikerdeseken mit jelent az hogy egy veletlen kerdes?

2

Mióta lett a gyakorikerdesek.hu oktasski.hu?

Csak mert az elmúlt időben bárki feltesz itt egy kérdést 90%-ban a normális válaszok helyett kioktatás és beszólogatást kap. Az ilyenek miért szólnak egyáltalán hozzá a témához?

2

Mért kell 500 x ki írni ugyanazt a kérdést?

Egyszerűen tele van spam-elve az oldal az olyanokkal amik ismétlődő kérdések.
PL hogy Szűz vagyok ennyi és ennyi évesen ciki ? v Melyik jobb a ps3 v az x360 ? v Tetszik xy hogy hívjam fel magamra a figyelmét ?
Komolyan nem értem mért nem lehet ki keresni az előző 500 megválaszoltból.

3

Hol tudnék itt a gyakorin jó kis történeteket olvasni?

Nem tudom itt az oldalon belül van e olyan rész, ahol meg lehet nézni a legtöbb választ adó kérdést? Olyan kérdést keresek, amire a kérdező még hónapokkal később is ránézett és írogatta a fejleményeket. Tudtok ilyet?

0

Ezen az oldalon, hogy lehet megnézni, hogy melyek a legfrissebb kérdések?

2

Hogy lehet itt letiltani valakit?

Valami kis 13 éves fing folyton írogatja a f*szságait üzenetben. Nem lehet letiltani valahogy, hogy ne tudjon írni?:D

2

Miért van sok hülye válasznak (sablonos, értelmetlen) magas értékelése?

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!