Találatok a következő kifejezésre: Miért huzzák a válaszom mikor (2 db)

Miért huzzák le a válaszom mikor csak megírom az igazat?

megkérdezi a csaj, hogy alkoholista-e a férje aki 4 dobozt sört iszik meg napont. erre oda írom a tényt hogy aki napi rendszereséggel állandóan iszik akár egy felestis az már alkoholistának számit. ez orvosilag így van, persze vannak fokozatia.

Legjobb válasz: Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.

Ezzel nem tudsz mit csinálni. Én is csomószor jártam úgy, hogy teljesen ok nélkül lepontozták a válaszomat, pedig a legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszoltam. Ilyet azok tesznek, akik nem bírják a negatív kritikát, vagy tudják, hogy igazad van. Az igazság meg fájdalmas... Csak azt nem értem, ha valaki tudja a választ, akkor mi a fenének kérdez.
Igazság általában fáj, lehet azért. Viszont én is sokszor jártam már így, és sokszor válaszolta a kérdezõ azt, hogy nem õ húzta le. Szerintem van olyan, akinek ez a szórakozása, nem talál jobbat.
Sajnos valakinek jól esik lepontozni... Vagy nem viseli el az igazságot, ha mégis õszintén válaszolsz... Mondjuk akkor nem értem, milért kérdez... Nem azt kell pontozni, hogy tetszett-e a válasz vagy nem, vagy hogy szimpatikus a válasz vagy sem, hanem hogy hasznos volt-e, új ismereted adott-e.
Én is egy csomószor jártam már így. De éppen olvastam a kérdést a sörözésrõl és én a tiédre zöldet nyomtam, mert stem is így van :) amúgy nem biztos, hogy a kérdezõ pontozza le, lehet, hogy az, aki az ellenkezõjét állítja.
A lepontozottság nem feltétlenül reprezentatív adat. Hiszen nem mindenki pontoz, aki olvas, mert csak lehetõség és nem kötelesség. Ugye a kérdés is úgy szól: Hasznos volt SZÁMODRA a válasz? Tehát ha csak a jóhiszemûség feltételezésénél maradunk, akkor is szubjektív, hogy kinek mi a hasznos. Az eszemmel ezt mondom. A szívemmel meg azt, hogy valóban van sok bomlasztó, antiszoc elem, aki a puszítás kedvéért pusztít. :-)

A barátommal egy jó ideje tervezük h lefekszünk, de mikor gumit huzz akkor nem áll fel neki ez miért van? Ha kérhetem akkor normális választ adjatok

Legjobb válasz: Szia! Vannak akikbõl ilyen hatást vált ki az óvszer, nem egyedi eset. Próbáljatok más gumit, van akinek beválik. Vagy ha nem mûködik más típusú óvszerben sem, akkor másik védekezési módot kell választani.

Szia! Vannak akikbõl ilyen hatást vált ki az óvszer, nem egyedi eset. Próbáljatok más gumit, van akinek beválik. Vagy ha nem mûködik más típusú óvszerben sem, akkor másik védekezési módot kell választani.
Szia! Velünk is ez volt a legelsõ alkalommal és azért, mert izgult a barátom (neki is ez volt az elsõ). Lehet, hogy emiatt is van a dolog, szóval próbáld megnyugtatni õt, meg persze magadat is, lazuljatok el. És persze ne adjátok fel:) Sok sikert és jó próbálkozást;) 19L
én is igy jártam kb 20 alkalommal , hogy ugy huztam fel GUMIT , HOGY egyböl elmenetem !
Az elsõ két hozzászóló nagyon jól összefoglalta a lényeget. Okozhatja az izgalom, vagy hogy nem bírja azt a kokrét típust, ezért érdemes legközelebb egy másik fajta gumival megpróbálni. Ha viszont továbbra is lelankad neki a gumitól, akkor az azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogja tudni abban csinálni. Ilyen is létezik, ezért ne nevesd ki, ilyenkor más fogamzásgátló módszer után kell néznetek.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek:)
nálunk nem volt ilyen, de túl kicsi volt a gumi és nem volt emiatt rendes merevedése...próbálkozzatok egy nagyobb átmérõjûvel:)
Lehet hogy b.zi e a pasid?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!