Találatok a következő kifejezésre: Miért hosszúhajpárti férfi (1 db)

Miért hosszúhajpárti minden férfi?

A páromtól is megkérdeztem de csak azt mondta, hogy csak.

Legjobb válasz: én pl. nem vagyok az. fõleg ha azt is hozzáveszem, hogy pl. alvásnál hozzá szeretek bújni a párom hátához és átölelni. Ilyenkor kifejezetten jó a rövid haj, mert nem megy vele tele a ember orra, szája és nem is fekszek rá. :)

én pl. nem vagyok az. fõleg ha azt is hozzáveszem, hogy pl. alvásnál hozzá szeretek bújni a párom hátához és átölelni. Ilyenkor kifejezetten jó a rövid haj, mert nem megy vele tele a ember orra, szája és nem is fekszek rá. :)
nem tudom:P a barátoma zt mondta ha csaj annak legyen hosszú haja mert az a szép...régebb azt is mondta ha levágatom a hajamat törölhetem a számát:P :D ezt persze viccbõl... nemtudom...
Ez hülyeség, nekem mindig rövid hajam volt, mert egész egyszerûen nagyon vékony szálú és nem tudok vele mit ketdeni, ha hosszú, de a barátom igy is szeret. rengeteg rövid hajú nõ van, muszáj ilyen nonsense kérdéseket ide beírni, nem a hajtól vagy a mellek méretétõl szeret, aki szeret.
Szerintem azért mert sokkal csábítóbb :) Érted, ha ott egy csaj fehérnemûben és hosszú hajjal, ami elõre esik.. sokkal szexibb mint egy rövidebb hajú vadmacska. Vagyhát nem tudom, végül is ki mire bukik... De amúgy az is lehet, h szeretik az izgalmas dolgokat. Egy hosszúhajú lány tud minden nap másmilyen frizurát csinálni..
Szerintem a hosszú hajnak kultusza van. Valami olyasmi miatt buknak rá a pasik, hogy az egészséget, a szûziességet szimbolizálja, és kislányosan bájos.
Én meg a hosszú hajú pasiktól kaptam végelgyengülést:) A Férjemnek derékig érõ haja volt mikor megismertem...Most vagy fél centi, kicsit még hiányzik néha a haja, pedig már bõ fél éve rövid, de én így is szeretem.Most én is töröm a fejemet, hogy levágatom jó rövidre, csak akkor meg állandóan fodrászhoz kell járni vele, no meg nem tudom befonni.A nagy dilemma:)
Hogy én is hozzáfûzzem a magamét: én sem ragaszkodom a hosszú hajhoz, sõt egyenesen viszolygok tõle amikor csomókban kell összeszedni a szõnyegrõl meg a frissen mosott szennyes közül még ha az a hugomé/barátnõmé vagy akárkié. Viszont a szín annál fontosabb mert egész más karaktert tud adni a csajoknak. Pl a fekete a kedvencem akkor ha ahhoz szép világos bõr társul. Szóval egyáltalán nem fasza a hosszú haj.
Én ugy tudom, és ez igaz, hogy a termékenységet, a nõi mivoltot szimbolizálja! Pl. a szõke hosszú hajat régen a búzamezõvel kötötték össze, ami ugye szintén a termékenységgel társítható (ez néphit vagy mi). Hm?
Van még egy oka annak, hogy jobban szeretik a hosszú hajat: Valamiért a férfiak jobban felizgulnak, és intenzívebben élik meg az oális szexet, ha összefoghatják közbe a nõ haját, és úgy "rángathatják" a fejét.Rövid hajjal ezt nehéz lenne megtenni.Tudat alatt hat a fériakra.Nõk többségének pedig inkább megalázó...
A kérdező hozzászólása: jah az nekem is gyengém:) ) mármint a hosszú hajú pasik:) )))
A kérdező hozzászólása: utóbbi hozzászóló fiú vagy lány?:)
Nekem világéletemben hosszú hajam volt. Ha csinosnak akartam érezni magam, mindig kiengedtem a hajamat. Volt egy pasim, aki kifejezetten szeretett a hajamba kapaszkodni, és határozottan tiltakozott, ha megemlítettem, hogy vágatok belõle. A mostani barátommal, mikor együtt voltam eleinte zavart a hajam. Állandóan útba volt, bele lógott a szemembe, számba. Ha összekötöttem akkor mindig ráfeküdtem a gumira/csatra és megnyomta a fejemet. Aztán láttam egy képet egy rövid hajról és megtetszett és levágattam olyan rövidre. Barátom nem szólt hozzá semmit, õ nem ragaszkodik a hosszú hajhoz. Most kifejezetten hiányzik, hogy nem tudom egyszerûen összekötni, csak ha 66 csatot rakok bele és egyfeszt minden reggelre elfekszem. Úgyhogy most alig várom, hogy megnõjjön. Szval szerintem a hosszú haj sokkal csinosabb, de egyben zavaró is tud lenni.
Nálunk én ragaszkodom a barátom hosszú hajához, neki viszont a kopasz csajok is bejönnek. Am. félhosszú hajam van.
"Valamiért a férfiak jobban felizgulnak, és intenzívebben élik meg az oális szexet, ha összefoghatják közbe a nõ haját, és úgy "rángathatják" a fejét." Hát elég sz*r alakokkal hozhatott eddig össze a sors...
Talán azért mert a rövid haj baszottul nem nõies?
szerintem azéért..mert a kicsii haj fiuus és gy érzik mintha egy fiúval járnának..meg a hosszúú haj széép..
Azért mert ettõl szép egy csinos nõ, mert a hosszú haj illik rájuk, meg a többi amit elvárok(szoli, edzés).Énis mondtam a csajomnak úgy merd levágatni, hogy akkor töröld ki a számom és felejtsd el, hogy létezem, ne is keres akkor, és msn-rõl is törölj le.És ezt komolyan is gondoltam, undorító egy rövid hajú csaj, úgy mint egy gizda pasi, kb. Mivel metroszexuális vagyok, ezért a külsõ a minden, ha én mindent elkövetek akkor a csajnak is kutya kötelessége, és a hosszú haj már alap, mint a szõrtelenítés
mert szeretünk vele játszani .... valahogy a fiúkat "megbabonázza"...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha facebook-on küldenék egy csajnak egy pornó vidit mit szólna rá?

10

Lehet, hogy csak álmos vagyok, vagy tényleg meg fogok halni?

Vagy csak pánikrohamom van?

14

Azt hiszem szerelmes vagyok az egyik tanárnőbe? !

csak az a baj hogy nem tanít engem,de nem tudom miert olyan erős vonzodást érzek iránta ,pedig meg nem is beszeltem vele 2mondatnál többet,de egyszerűen az aurája megfogott vagy nem is tudom,ti voltatok mar ilyen helyzetben?hogyan felejtsem el?mert nem hiszem hogy lehet belőle bármi is.16/L

7

Mi a fene bajom van, mi van velem egyáltalán?

Van, hogy sírni tudnék és sírtam is már, ha esténként egyedül van időm kicsit zenét hallgatni, elmélkedni és jön egy érzés, hogy olyan jó lenne egy lány, akivel szeretjük egymást, akivel ott vagyunk egymásnak, de egyszerűen nem találom a párom az az igazság, pedig volt, hogy láttam jeleket, hogy tetszem egy lánynak, mégsem hittem el, vagyis nem léptem, míg akiknél léptem, azoknak nem kellettem vagy csúnyán kigúnyoltak, megaláztak. Emiatt még inkább bizalmatlan lettem a lányokkal szemben, pedig most is van egy lány, aki elég egyértelmű jeleket adott nekem, de mégis inkább egyedül maradok, pedig mélyen belül meg arra vágyom, hogy jól átöleljem és megcsókoljam, de az a fura, hogy nem is ő a lényeg, hanem szinte akármilyen lány jó lenne, aki kicsit is vonz szexuálisan és kedves velem meg jól el tuduok vele beszélgetni, humorizálni. Mert nekem fontos, hogy egy lánynak humorérzéke is legyen és egyben jó, ha van szíve, mert az ilyen kegyetlen, szívtelen lányokat sem bírom, hiába szépek. Valahogy olyan nehéz megfelelő párt találni és ott van az is hgoy nem vagyok egy álompasi, néha talán ezért is pánikolok már be és könnyezem el magam, mert belegondolok, hogy telnek az évek magányosan és, hogy megy el a fiatalságom és ez is olyan rossz, míg más szeretetben él, folyton ölel, csókol egy lányt, szexelnek jó nagyokat, hülyülnek, eljárnak mindenfelé, közös programokat csinálnak stb. Olya szr, hogy csak egy megfelelő lányra vágyom és mégsem jön össze vagy, ha itt van már az orrom előtt, akkor is jön valami akadály vagy olyan is volt már, hogy mintha bepánikoltam volna, hogy most úgy néz ki lehetne barátnőm, kapcsolatom és inkább nem is kerestem a láynt, pedig jó volt simogatni, csókolni, ölelni. Nem értem mi van velem.

5

Légyszi valaki ismeri?

http://www.rtlklub.hu/most/44307_x-faktor_magyarorszag_kozke..

ebben az adásban 27:46-tól szól egy zene a háttérben. Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam légyszi segítsetek.
Előre is nagyon köszönöm

4

Inkább természetes, de megereszkedett mell vagy inkább tökéletes, de szilikon?

Ha mondjuk a barátnőtökről van szó, akit szerettek, csak a melle nem tökéletes.

10

Milyennek látod magad?

külsőre/belsőre ?

49

Házasságban élő nők, történt már veletek ilyen? L-L

Sziasztok, van itt olyan feleség aki házasságban él, de elcsábultak egy másik nőnek, esetleg fiatalabb nőnek? Leirnátok a történeteteket? Köszönöm a normális válaszokat.

5

Hogyan változhatnék magamon?

Sziasztok! Tudom sablonos lehet de nem volt még barátom. 17L vagyok..és eddig gondoltam nem baj, nem kell erőltetni ezt de nagyon szeretnék vkit, és nem menőségből..hanem mert szükségem van.. nehezen tetszik meg valaki..és az a baj h ha elutasítok vkit mert úgy érzem enm illünk össze, akkor az nemsokra rá összejön egy másik lánnyal..de ha engem utasítanak el akk én mégsem tudok összejönni senkivel.. a bnőim is szinglik, sokat mozdulok ki, dolgozgatok it, meg ugye a suli (iskola felejtős fiú téren sok a bunkó , meg am sincs senki ismerősöm úgy). Néha bulizok, és eddig csak buliban kavartam párszor életem során de hát az így persze nem komoly, csak meguntam ezt a helyzetet..:// Nem is nagyon látok velem korabelieket, vagy beképzelteket akik átnéznek rajtam.. meg rengeteg lányt látok aki csinos , sokkal divatosabb mint én finomabb az arcuk, nyilván a fiúk többsége az ilyen lányokat keresik, és ilyenkor ezekre a lányokra picit irigy vagyok... próbálok csinos lenni, de mintha mindenki lszarná.. nem tudom mintha negatív dolgokat sugároznék a fiúk irányába vagy nem tudom..és hiába mozdulok ki, egy fiú sem fog odajönni hozzám, meg am sok fiúnak már az a terméeszetes ha egy lány fut utána, ami kiakasztó..
nem tudom, azért nem szeretném azt sem ha 20 évesen lenne az első barátom, mert tényleg szeretnék vkit akivel szerethetjük egymást.. nem értem h sok rbancos csajnak miért lehet ezer pasija szinte bárki akit megkaphat, én meg csak egyet szeretnék de nekem nem lehet?
+ Tökre nem értem, a nővérem nem rég szakított a barátjával, erre egy új szerelem máris rá talált.. és hozzáteszem nem egyfolytában görcsölök ezen, csak tanácstalan vagyok:/
17L

7

Van egy fiú aki nagyon tetszik mit tegyek hogy jó pontot tegyek előtte?

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!