Találatok a következő kifejezésre: Miért hosszúhajpárti férfi (1 db)

Miért hosszúhajpárti minden férfi?

A páromtól is megkérdeztem de csak azt mondta, hogy csak.

Legjobb válasz: én pl. nem vagyok az. fõleg ha azt is hozzáveszem, hogy pl. alvásnál hozzá szeretek bújni a párom hátához és átölelni. Ilyenkor kifejezetten jó a rövid haj, mert nem megy vele tele a ember orra, szája és nem is fekszek rá. :)

én pl. nem vagyok az. fõleg ha azt is hozzáveszem, hogy pl. alvásnál hozzá szeretek bújni a párom hátához és átölelni. Ilyenkor kifejezetten jó a rövid haj, mert nem megy vele tele a ember orra, szája és nem is fekszek rá. :)
nem tudom:P a barátoma zt mondta ha csaj annak legyen hosszú haja mert az a szép...régebb azt is mondta ha levágatom a hajamat törölhetem a számát:P :D ezt persze viccbõl... nemtudom...
Ez hülyeség, nekem mindig rövid hajam volt, mert egész egyszerûen nagyon vékony szálú és nem tudok vele mit ketdeni, ha hosszú, de a barátom igy is szeret. rengeteg rövid hajú nõ van, muszáj ilyen nonsense kérdéseket ide beírni, nem a hajtól vagy a mellek méretétõl szeret, aki szeret.
Szerintem azért mert sokkal csábítóbb :) Érted, ha ott egy csaj fehérnemûben és hosszú hajjal, ami elõre esik.. sokkal szexibb mint egy rövidebb hajú vadmacska. Vagyhát nem tudom, végül is ki mire bukik... De amúgy az is lehet, h szeretik az izgalmas dolgokat. Egy hosszúhajú lány tud minden nap másmilyen frizurát csinálni..
Szerintem a hosszú hajnak kultusza van. Valami olyasmi miatt buknak rá a pasik, hogy az egészséget, a szûziességet szimbolizálja, és kislányosan bájos.
Én meg a hosszú hajú pasiktól kaptam végelgyengülést:) A Férjemnek derékig érõ haja volt mikor megismertem...Most vagy fél centi, kicsit még hiányzik néha a haja, pedig már bõ fél éve rövid, de én így is szeretem.Most én is töröm a fejemet, hogy levágatom jó rövidre, csak akkor meg állandóan fodrászhoz kell járni vele, no meg nem tudom befonni.A nagy dilemma:)
Hogy én is hozzáfûzzem a magamét: én sem ragaszkodom a hosszú hajhoz, sõt egyenesen viszolygok tõle amikor csomókban kell összeszedni a szõnyegrõl meg a frissen mosott szennyes közül még ha az a hugomé/barátnõmé vagy akárkié. Viszont a szín annál fontosabb mert egész más karaktert tud adni a csajoknak. Pl a fekete a kedvencem akkor ha ahhoz szép világos bõr társul. Szóval egyáltalán nem fasza a hosszú haj.
Én ugy tudom, és ez igaz, hogy a termékenységet, a nõi mivoltot szimbolizálja! Pl. a szõke hosszú hajat régen a búzamezõvel kötötték össze, ami ugye szintén a termékenységgel társítható (ez néphit vagy mi). Hm?
Van még egy oka annak, hogy jobban szeretik a hosszú hajat: Valamiért a férfiak jobban felizgulnak, és intenzívebben élik meg az oális szexet, ha összefoghatják közbe a nõ haját, és úgy "rángathatják" a fejét.Rövid hajjal ezt nehéz lenne megtenni.Tudat alatt hat a fériakra.Nõk többségének pedig inkább megalázó...
A kérdező hozzászólása: jah az nekem is gyengém:) ) mármint a hosszú hajú pasik:) )))
A kérdező hozzászólása: utóbbi hozzászóló fiú vagy lány?:)
Nekem világéletemben hosszú hajam volt. Ha csinosnak akartam érezni magam, mindig kiengedtem a hajamat. Volt egy pasim, aki kifejezetten szeretett a hajamba kapaszkodni, és határozottan tiltakozott, ha megemlítettem, hogy vágatok belõle. A mostani barátommal, mikor együtt voltam eleinte zavart a hajam. Állandóan útba volt, bele lógott a szemembe, számba. Ha összekötöttem akkor mindig ráfeküdtem a gumira/csatra és megnyomta a fejemet. Aztán láttam egy képet egy rövid hajról és megtetszett és levágattam olyan rövidre. Barátom nem szólt hozzá semmit, õ nem ragaszkodik a hosszú hajhoz. Most kifejezetten hiányzik, hogy nem tudom egyszerûen összekötni, csak ha 66 csatot rakok bele és egyfeszt minden reggelre elfekszem. Úgyhogy most alig várom, hogy megnõjjön. Szval szerintem a hosszú haj sokkal csinosabb, de egyben zavaró is tud lenni.
Nálunk én ragaszkodom a barátom hosszú hajához, neki viszont a kopasz csajok is bejönnek. Am. félhosszú hajam van.
"Valamiért a férfiak jobban felizgulnak, és intenzívebben élik meg az oális szexet, ha összefoghatják közbe a nõ haját, és úgy "rángathatják" a fejét." Hát elég sz*r alakokkal hozhatott eddig össze a sors...
Talán azért mert a rövid haj baszottul nem nõies?
szerintem azéért..mert a kicsii haj fiuus és gy érzik mintha egy fiúval járnának..meg a hosszúú haj széép..
Azért mert ettõl szép egy csinos nõ, mert a hosszú haj illik rájuk, meg a többi amit elvárok(szoli, edzés).Énis mondtam a csajomnak úgy merd levágatni, hogy akkor töröld ki a számom és felejtsd el, hogy létezem, ne is keres akkor, és msn-rõl is törölj le.És ezt komolyan is gondoltam, undorító egy rövid hajú csaj, úgy mint egy gizda pasi, kb. Mivel metroszexuális vagyok, ezért a külsõ a minden, ha én mindent elkövetek akkor a csajnak is kutya kötelessége, és a hosszú haj már alap, mint a szõrtelenítés
mert szeretünk vele játszani .... valahogy a fiúkat "megbabonázza"...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez mit akarhatot jelenteni? Mit szeretne?

Smseztem egy sraccal, mondott valamit, amire en azt mondtam, hogy megerto; erre azt mondta, hogy en nem vagyok az, mert ha az lennek, akkor nem smseznenk, hanem itt ulne mellettem. Erre az volt a kerdesem, hogy miert idgesit mindig, amire azt felelte, hogy azert, hogy vegre ebredjek fol.

2

Mit tegyek ha ez történt velem?

Már második éve hogy anyunál töltöttem a szilvesztert(merz elvaltak a szuleim) es 2 éve egy kicsit berugtam...es ejszaka a keresztapam mellett ebredtem.Nem gondoltam gondnak ezt mert sokszor aludtam már vele.De most rátette a kezét a mellemre ...és annyira megijedtem hogy aztcse tudtam mondani neki hogy haggyon békén :S aztan lememt egeszen a hasamig es benyult a polom ala ..levettem a melltartom es ugy fogdosta a melleimet...majd kis ido utan ram maszott és megcsokolt....most sem tudtam mit tenni...annyira meg voltam szeppenve...ezek utan nem tortent semmi mert erőt gyujtottem es azt mondtam neki h menjen a masik agyra es hagxon beken.Ekkor 14 éves voltam.Idén ujra hazamentem..(nem szilveszterkor) ..nem voltam berugva meg semmi...Aztan eljott az a nap is hogy ott aludt mert lekeste az utolso buszt...most nem mellettem aludt.hanem kozvetlen a foldon is az agyam mellett...amikor aynu elaludt odajott hozzam felkonyokolt az agyra es megkerdezte h nem talalkozhat e ujra a melleimmel es a tavainol tanulva rogton ravagtam h nem!Es hosszasan beszelt nekem arrol h nem tud magaval mit csinalni mert belem szerettett (hozzateszem h 40 eves ) aztan elaludtam...illetve csak ugy tettem mrrt nagyon feltem h mit csinalna velem es vartam a fejleményeket h mit fog csinalni...szepen lassan lehuzta rolam a takarot es elkzdte simogatni a fenekemet sokaig amikor a nadragot is le akarta huzni elkezdtem fotlrgolidni es ,,felebredtem" hogy nehogy tul mrsszire menjen.Manap anyu nem ertett hogy miert voltam annyira szarul nem tudtam mason gondolkozni csak a rltortenteken.mellesleg a keresztapam anyu testvere. Nem mondtam el anyunak nem mondtam el egyik baratnomnek se hogy mi tortent.Se apunak akivel lakom meg az ellettarsanak sem (aki nagyon jo anyukat potol nekem) Nagyon felek elmondani nekik.Egyszerueen nem tudom hogy kene elmondanom.Sot mar attol is felek hogy mar eltelt egy ev es meg mindig nem szoltam senkinek..mit szolnaka ehhez? Nagyon utalom ezertmeg soha nem akarom latni(ez elkerulhetetlen) de nem akarom feljelenteni...Nem akarok abban a tudatban elni hogy en juttatam bortonbe anyam testveretn..meg amugyis mit szolna ehhez anya? Nagyon rosszul vagyok nem telik el nap hogy ne gondolnek erre es tisztara ki fogok keszulni! MIT TEGYEK??????

20

Mondja már meg valaki, hogy a nők UGYAN mit tesznek le az asztalra, hogy érettebbnek gondolják magukat a velük egykorú himnemüekhez képet?

Mert engem már nagyon zavar, hogy kis 20 éves nők érzelmi képessége már fenomenális szinten van, és lenézik a férfiakat, akik 20 éves korukig többnyire csak szívtak és küszködtek (ezt úgy értem, hogy nem papás-mamást játszottak, hanem fizikailag fejlődtek).

És komolyan mondom ezek a nők elvárják, hogy olyan pasijuk legyen, aki amellett, hogy nagyon jól néz ki, még legyen érzelmileg rendben ja és még sikeres is legyen az életében! Mindezt mondom 18-20 éves kis csitrik már elvárják. Csak tudnám, hogy egy nő mennyit izzad és küszködik az életében, hogy ilyen értékesnek tartja magát! Mert az tuti, hogy 10ed annyi kalóriát nem éget el, mint egy férfi. Akkor mégis miért tartja magát többre? Mert növesztett melleket?

60

Miért hazudik ennyit?

Már kb. 2 éve vagyunk barátok, én mindenről beszámolok neki, de mostanság elég sok hazugságon kaptam, nem sorolnám fel miken. De már eléggé eldurvultak a dolgok, mert kiidegel ezekkel a dolgaival. nem értem miért kell nekem hazudnia folyton. És még ő mondja, hogy ez barátság. Állandóan faggat, hogy ismerkedek-e valakivel. Eddig mindig elmondtam neki, mert barátomnak tekintettem, de egy ideje már nem, mert féltékeny lesz, és faggatni kezd róla, hogy lenyomozhassa, és mindig azt mondja, hogy ebből nem lesz semmi, ne ismerkedjek vele tovább. Ezek a dolgok is rosszul esnek. Úgy érzem, hogy esténként itt kellene lennem hajnalig és beszélnem a semmiről, csak mert ő magányos, amiből már kezd elegem lenni, és látom nem tetszik neki, hogy korábban lefekszem. Múltkor nem voltam elérhető a cseten és szóba hozta hol voltam stb... Számon kért szó szerint. Családommal volt programom, miért mondjak el neki mindent? Hiszen ő többet titkolózik mint én. És azt sem értem, miért hiszi azt, hogy nekem folyton szükségem lenne rá?

5

Az osztályban csak nekem nem volt még barátom, ha rákérdeznek, mit mondjak?

Félek hogy emiatt piszkálnának. Hazudjak akkor?

17/L

3

Késhet a menstruáció az antibiotikumtól, vagy más tablettátol?

4

Hogyan jöjjek össze vele?

Van egy lány akit már évek óta ismerek, tudja hogy szerelmes voltam belé, de akkor visszautasított (kb 2 éve) és utána lett egy másik barátja. Most szakított a barátjával és már többször is találkoztunk azóta, de mint csak barátok. Hogyan tudhatnám meg hogy esetleg most van-e nála esélyem, úgy hogy ha visszautasít akkor még lehetünk ugyan-úgy barátok? Egyébként ma fogok vele megint találkozni és ma szeretném megtudni hogy lesz-e belőle valami.
17/F

Köszönöm a válaszokat! :D

4

Külsőre/ belsőre mitől aranyos egy lány? Fiúk! Ti szeretitek az aranyos lányokat?

9

Fiúk! Nektek visszataszító ha egy lány kartézik, judozik, vagy valami küzdősportra jár?

11

Ti mit csináltátok, ha valakiről kiderülne idővel, h nem is az, akit megismertetek?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!