Találatok a következő kifejezésre: Miért hordja az (65 db)

Miért hordanak az öregasszonyok kendõt?

Legjobb válasz: Mert divatos.

Mert divatos.
Majd ha öregasszony leszel, megtudod.
Meg részben azért is mert megõszültek, ritkább a hajuk és a kendõ takar. Ha még mindig sötét fényes dús sörényük lenne, akkor sokuk nem kendõzne. :)
mert már férjhez mentek, és mikor õk fiatalok voltak a köznép nem tartotta túl erkölcsösnek azt a nõt aki férjnél van és törõdik a külsejével . a többi idõs hölgy pedig gondolom komformitásból.
Ez egy régi szokásból ered. Régen a hajadon lányok pártát /fejdísz/ hordtak és ha férjhez mentek akkor váltottak kendõre. Innen származik a pártában maradt mondás arra, aki nem kelt el. Városokban ez már nem szokás inkább vidéken mert õk egy kicsit konzervatívabbak és ott jobban dominálnak a hagyományok. Megmondom õszintén manapság már vidéken se nagyon látom, hogy kendõt hordanának az öregasszonyok.
akkor nem akar konkurencia lenni, elvonatkoztatni nem tudsz??
A kérdező hozzászólása: 7-es a vagy te.
A kérdező hozzászólása: 2-esnek és 4-esnek szólt!
És mit idiótázol gyöksi?
És hogyan jön ehhez a nemed?
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok, i*ióták!
nem akarnak téged túlságosan felizgatni fényes nappal. este otthon leveszik.
Fenntartja a parókájuk.
Azért hogyha találkoznak veled letakarják vele a ronda képed
Nekem is eszembe jutott már ez a kérdés, amit feltettél. Másrészt ez a szokás nemcsak Magyarországon volt (ill. van). A muszlim nõk, vagy krisnás nõk stb is hordanak kendõt. Régen amúgy a nõk kendõt hordtak, a férfiak kalapot. Tehát a férfiak sem jártak fedetlen fõvel. Hallottam egy olyan régi mondást, hogy aki fedetlen fõvel jár, az nem is igazi férfi. Érdekes, hogy vajon miért alakult ez ki? A nõknél egyébként egy régi mondásra vezetném vissza a kendõ használatot, arra, hogy bekötötték a fejét, tehát ha valaki férjhez ment, onnantól kendõt hordott. De ez csak az én elméletem.

Miért hordanak a nők magassarkút? Az miért jó? És a férfiak akkor miért nem?

Legjobb válasz: Én nõ létemre ritkán hordok magassarkút, van sok szép, de mikor felveszem, mindig megbánom és megfogadom, hogy többet nem veszem fel!Kikészíti a lábam!Teljesen!A derekam is megfájdul tõle!mondjuk 176 cm vagyok, ha felveszek akkor általában minden nõnél egy fejjel magasabb vagyok....én a laposban vagy törpesarkúban sokkal magabiztosabbnak érzem magam!

Én nõ létemre ritkán hordok magassarkút, van sok szép, de mikor felveszem, mindig megbánom és megfogadom, hogy többet nem veszem fel!Kikészíti a lábam!Teljesen!A derekam is megfájdul tõle!mondjuk 176 cm vagyok, ha felveszek akkor általában minden nõnél egy fejjel magasabb vagyok....én a laposban vagy törpesarkúban sokkal magabiztosabbnak érzem magam!
" a magassarkú cipõt azért találták ki, hogy az utcán lévõ kosz fölé emelje a nõket" :) ez egy mesében volt ;)
A magas sarkú cipõ ugyanazt a célt szolgálja, mint a smink. "Fokozza" a férfiak érdeklõdését, konkrétan: kiemeli a láb vonalát és ez (állítólag) tetszik a pasiknak. Csak akkor szerintem felesleges, amikor a nõk hosszú szárú nadrágot vesznek fel, de ezt õk nem tudják... :-)
a nõknek sem feltétlen jó. azért hordják h szebb legyen tõle a lábuk. a férfiaknak meg nem céluk az h a lábukat szexisebbé tegyék :D azért nem hordanak.
Én nem hordanék soha magassarkút az biztos, tiszta kínszenvedés meg járni sem lehet rendesen benne. A férfiak meg szerintem azért nem hordanak ilyet mert nem hülyék hogy kínozzák magukat... ez csak nõi szokás:P 25/L
Ne éggessél már : D férfi létemre tuti nem vennék fel magassarkút :D:ASD: , meg hát egyik férfi sem , ezért nem hordanak a férfiak:D
:) ) szerintem lehet magas sarkú cipõbe járni kinzás nélkül!ne haragudjatok de gondolkodtatok el azon hogy egy szoknyás kosztümmel hogy néz ki egy lapostalpu félcipõ...vagy sportcipõ:) )röhejes!A férfiakat kevésbé érdeklik a kinézet az elegancia...DE szerintem már aki 12 éven felüli nem hiszem hogy nem látott férfit magass sarkuba...csak kevésbé vagytok jo megfigyelõk:P
Csak a túlzott magassarkú valóban nem egészséges. Majd késõbb rettenetesen fájó élmény lessz, ha kijön a kislábujjad mellett a "parasztbütyök". Ez csak egy bõrkeményedés ami belül viszont iszonyatosan fáj. Nagyszüleim is ezzel kûzdenek már vagy 20 éve. Most 82 évesek.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, véletlenül írtam ki. Láttam, hogy már van ilyen. Nem szükséges válaszolni. Az oldal fenntartói ha olvassák ezt, akkor kérem töröljék ezt a kérdést
A kérdező hozzászólása: Okés! De miért? Világos, hogy a mai társadalom ezt "bvzisnak" ítélné meg, de miért alakult ez ki? Mi haszna van a magassarkúnak, és ha a nõknek jó, akkor a férfiaknak miért nem? Amúgy a másik kérdésben nagyon jó válaszok jöttek, csak véletlenül elküdtem mégegyszer.
Azért, hogy ha megbotlanak, a férfiak elkaphassák õket + aki kitalálta azonnal nyitott egy ortopéd klinikát is. Most is ezt tervezik: agyi eltéréseket akarnak orvosolni a divatkövetõk között. A férfiak azért nem hordják, mert õk akarnak felül lenni, ha az esés mégis bekövetkezik.

Miért van az, h a női deszkás cipők olyan giccsesek? Halálfejek, meg rózsaszín. Gáz ha férfi DC cipőt hordok?

Legjobb válasz: nekem deszkás cipõm van,és egyik jelzõ se illik rá. csak nem jó helyen keresgélsz:D amúgy én DC-t azért nem hordanék,mert minden 2.répagatyát hordó,divatból deszkaszeretõkön az van.:D

nekem deszkás cipõm van, és egyik jelzõ se illik rá. csak nem jó helyen keresgélsz:D amúgy én DC-t azért nem hordanék, mert minden 2.répagatyát hordó, divatból deszkaszeretõkön az van.:D
A kérdező hozzászólása: linkelj légysziiii =)
A kérdező hozzászólása: hát errõl beszélek. bocsi nekem ez már giccs, bár a tiédet nem nyitja meg :-)
Eleve, nõ nem hord deszkáscipõt (magára adó fiú sem, de ezt most hagyjuk)... kislány esetleg. Tehát NÕI cipõ nincs.
A kockás minta az gicss?? Pff
sztem nem a kockára hanem arra az arany cipõre mondta mert azt téll giccs.
A kérdező hozzászólása: köszönöm... ízlés dolga
én is nagyon utálom az ilyen kicsicsázott darabokat.:s nekem nõi van, és szerintem egész egyszerû, de ha nem találsz normálisat, lehet, hogy az unisexnél van, de ha más nincs hordasz férfit, szerintem meg sem lehet mondani. ha találok az enyémrõl képet, linkelek.:)

Aki szemüveges de nem hordja, az miért teszi ezt?

Cikinek érzi a szemüveget? Kényelmetlen neki viselni?

Legjobb válasz: Én sose hordom... több okból is, cikinek is érzem, szarul is áll, kényelmetlen is, utálom is, nem kell... a kontaktlencse meg olyan körülményes. Meg már tökre megszoktam amúgy, hogy csak nagyjából látok, elég az :D 18/F

Én sose hordom... több okból is, cikinek is érzem, szarul is áll, kényelmetlen is, utálom is, nem kell... a kontaktlencse meg olyan körülményes. Meg már tökre megszoktam amúgy, hogy csak nagyjából látok, elég az :D 18/F
Nekem mindig kéne használnom de csak órákon a táblához veszem fel. Nem szeretem! Mert nem áll jól. Meg amikor csináltattuk odaraktak az asztalra 5 szemüveget amibõl 3 Hello Kittys volt, az 4. bûn ronda volt és az 5.-et kellett választanom. Nem volt más. :( Bezzeg az unokatesóm 1 hét múlva ugyanoda ment (neki egy kicsit rosszabb a szeme) és neki egy csomót raktak oda mindenféle színben. És nagyon szép volt a szemüvege, kár hogy elhagyta. :( Aztán most sajnos sokat romlott a szemem és mennünk kell vizsgálatra. Valószínûleg új szemüveg. Hátha ezen a másik helyen több választásom lesz, mert a barátnõm mesélte (õ is idement) hogy nagyon szépek voltak, csak az õ fejére nagyon nagy volt mindegyik.
Szemüveg nélkül minden nagyobb, ezért veszik le szeretkezésnél... :) (mármint, hogyha távolra látnak rosszul) Komolyan: Nagyon jó érzés néha levenni.(utána jegelni magad még jobb:) )
Pár hete van csak kontaktlencsém, ez elég kevés idõ ahhoz hogy meg tudjam mondani hogy hogyan viszonyulnak hozzám a lányok :D
És rájöttél, hogy nem a szemüveg miatt nem kellesz nekik?:P
Kisebbségi érzésem volt a szemüveg miatt. Elég kevés embernek volt szemüvege, most hogy bejöttek a divatosabb keretek azért már lehet látni szemüvegeseket. Azért se szeretem mert esõben mindig vízcseppes, hideg idõben párásodik ha bemegyek a melegre, nagyon hamar maszatolódik fõleg nyáron. Rárakódik a por, karcolódik, nagyon könnyen megcsillan rajta a fény. Napszemüveget nem tudsz hordani, motorozáskor, sportoláskor hátrány. Pár hete úgy döntöttem hogy kontaktlencsére váltok és azóta csak esténként van rajtam a szemüveg. Meg voltam róla gyõzõdve hogy azért nem kellek egy lánynak se mert szemüveges vagyok. Nem régi keretem volt, új, márkás, divatos.
Engem zavar. Akadályoz, ciki, hiú is vagyok. :D Van lencsém, azzal boldog vagyok. :) Amikor meg nem volt, akkor se hordam, hátha így erõsödik a szemem, hogy nem hordom állandóan, mert úgy hallottam, hogy a szemüvegben ellustul az ember szeme.
hiúságból.... én emiatt váltottam kontaklencsére.
Olyan 12 éves korom körül jó hiú voltam nem hordtam, hát meg is lett az eredménye... Mostmár az a fura ha nincs rajtam szemüveg, van kontaklencsém is, de úgy olyan fura a fejem:D
Csak nem olyan mértékben, ahogy neked fog. Aztán majd 10 év múlva hordhatod a 6-8-as szemüvegeket.
Szemüveggel is leromlik, szal mindegy...
Majd leromlik szépen a szemed. -.-'
mert idegesít sport közben. de otthon hordom.

Miért van az, hogy manapság a lányok már nem hordanak hosszabb szoknyákat?

Úgy vettem észre, hogy szinte mindenki a miniszoknyát részesíti előnyben(már aki egyáltalán hord szoknyát). Eddig összesen 3 olyan lányismerősöm volt, aki ilyet viselt, de mindegyik vallásos volt. Szóval lehet, hogy csak ezért voltak gyakran hosszúban. :-)

Legjobb válasz: Én egyszerûen azért, mert nem tetszenek. De csak normális hosszúságú miniszoknyákat hordok, nem ezeket az öv szélességûeket, amiket manapság gyártanak.

Én egyszerûen azért, mert nem tetszenek. De csak normális hosszúságú miniszoknyákat hordok, nem ezeket az öv szélességûeket, amiket manapság gyártanak.
Mert nem divatos. Márpedig manapság a divat hódít.
Én térdig, vagy annál pár centivel feljebb érõ szoknyát hordok. Amint az idõ engedi. Természetesen nálam miniszoknya felejtõs. Azért nem veszek hosszab szoknyát, mert egyszerûen nem áll jól, és jobban is tetszik a térd felé érõ :)
Régebben jobban "divat" volt, mostmár nem annyira. Ki miben érzi jól magát, kinek mi áll jól (vagy akinek a divat számít, az minit hord). Én az A - vonalú szoknyát részesítem elõnyben, ami úgy térdig ér.(vagy picit feljebb) Úgy gondolom, ez illik az alakomhoz. Régebben hordtam én is hosszú szoknyát, de rájöttem, hogy jobban összenyomja az alakot, s így sem vagyok túl magas.
Én azért nem, mert öregasszonyos szerintem. A leghosszabb szoknyám térdig ér.
én például nem szeretem a miniszoknyákat, de azt sem amelyik nagy hosszú 15/L
Mert undorító, de tényleg. Egy kivétellel, a tavaly, meg idén divatos lenge (pl virágmintás) maxiruhák meg hosszú szoknyák nagyon tetszenek nekem is, de csak magas lányokon (mondjuk 170 cm fölöttieken), és mivel én 154 cm vagyok, igencsak felejtõs. 20/N
Hát ilyen magamutogató világban élünk. :D Személy szerint én is rövidebbeket hordok, szinén alacsony vagyok. Meg hát egész jó lábam van, inkább most mutatok belõle többet, mint majd 40 évesen. :) Alkalomra, vizsgára, munkához felveszek hosszabbat is, de alapvetõen nem szeretem, mert kényelmetlen benne menni. Sietek mindig, nagy léptekkel megyek, és akkor ha térdig ér a szoknya, hajlamos minden lépésnél felcsúszni, idegesítõ, folyton igazgatni kell, és hülyének is néznek. :D 22L
Nem tudom, de már pl:gothokon sem nagyon látni.Én kitartok a bokáig érõ mellett ezer éve, nem vagyok egyik vallás elkötelezett híve sem.24L

Miért hordja jobb kezén az órát, aki jobbkezes?

Én annak ellenére, hogy jobbkezes vagyok a jobb kezemen hordom, mert kicsit furcsa és szeretem a furcsa, nem konvencionális dolgokat. A kérdés: milyen ok lehet még?

Legjobb válasz: Igazából mindenkinek a bal kezére lett kitalálva attól függetlenül,hogy milyen kezes,mert az óramutatót mozgató pöcök így esik a kézfejhez közelebb. Nemtudom,érthetõ volt e amit irtam:D Én balos vagyok és jobb kézen hordom,megszokásból. Pontosabban azért mert arra könnyebben felrakom,más oka nincs

Igazából mindenkinek a bal kezére lett kitalálva attól függetlenül, hogy milyen kezes, mert az óramutatót mozgató pöcök így esik a kézfejhez közelebb. Nemtudom, érthetõ volt e amit irtam:D Én balos vagyok és jobb kézen hordom, megszokásból. Pontosabban azért mert arra könnyebben felrakom, más oka nincs
En azert, mert egyetemista vagyok, es ZH iras kozben, esetlegesen vizsgaknal, amikor idore dolgozok, akkor nem a masik kezemet emlgetem, hanem amivel irok, csak ranezek. Nekem ez a praktikusabb.(:
Jobbkezes vagyok és régen(10éve) a jobb kezemen hordtam. Aztán eltel jó pár év, hogy órát sem hordtam. Vagy 3éve megint hordok és csakis a balon. Ott valahogy kényelmesebb, de régen meg a jobbon volt kényelmesebb. Szóval nem tudom mi oka lehet, hogy ki melyik kezén hordja.
Amúgy szerintem erre nincs különösebb magyarázat, van akinek a balon van akinek a jobbon komfortosabb, kényelmesebb. Olyan mint az, hogy melyik válladon hordod a táskát. Van aki herótot kap ha nem a megszokott oldalon kell vinnie valamiért (pl én:D)
én mindig is a balon hordtam :) jobb kezes vagyok.
bal kézen kell hordani...így "illik"
Bal kezes vagyok, és a balon hordom. Nem tudom miért, de nekem így szimpatikusabb.
Én meg eddig azt hittem, hogy mindenki a bal kezén hordja:D

Miért van az hogy első osztályban még vannak olyan gyerekek, akik pelenkát hordanak?

talán ennyire kényelmes nekik? egy pszihológus véleményét olvastam aki azt mondta hogy egyre jobban kihúzódik a pelenkás korszak és a gyerekek nagyon köt?dnek a pelushoz, szeretik használni mert kényelmes, de azért 7-8 évesen már nem kéne használniuk!

Legjobb válasz: Kérdezõ! Te teljesen egészséges gyerekrõl kérdezed, hogy miért hord pelenkát? Mert aki beteg, annál érthetõ, hogy miért, de aki 7 évesen pelenkát hord, annak csak van valami gondja, nem pedig simán a pelenkás korszak tolódik ki ennyivel. Nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges gyerek 7 évesen pelenkát hordjon. Ott baj van.

Sziasztok, az én teljesen egészséges gyermekem, aki 5 évesen folyékonyan olvasott, (már 15) nem volt beteg és nem volt semmi gondja baja, egyszerûen annyira mélyen aludt éjszaka, hogy nem ébredt fel a pisire. Hosszú hetek után szokott le, miközben óránkét keltettem éjjel, kimentünk a klotyóra, pisilnie kellett, megvártuk rajzoltunk egy szivet a csempére, aztán vissza az ágyba. Hát este 9-tõl reggel hétig óránként, hetekig... aztán nem adtam inni neki este, szóval sokára sikerült, és sem én, sem õ nem hibás. Mélyen aludt, nagyon. Mozdulatlanul.
Kérdezõ! Te teljesen egészséges gyerekrõl kérdezed, hogy miért hord pelenkát? Mert aki beteg, annál érthetõ, hogy miért, de aki 7 évesen pelenkát hord, annak csak van valami gondja, nem pedig simán a pelenkás korszak tolódik ki ennyivel. Nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges gyerek 7 évesen pelenkát hordjon. Ott baj van.
??? Én úgy tudom, oviba sem veszik be a gyereket ha pelenkás. Vagy ez nem így van?
Bocsi, banánt!
SAJNOS VAN ILYEN BETEGSÉG..aZ AGYBAN KERESENDÖ A MAGYARÁZAT.ISMEEREK IS ILYEN FIÚT, hIDD EL;HOGY NEKI NEM KÉNYELMES.pSZICHOLÓGUSHOZ IS JÁRTAK VELE... 10 éves korára múlt el neki.....
Hmmm, furcsa az biztos, de jobb mintha bemenne neki.Emlékszem minket is volt, hogy nem engedtek ki, egy kisiú(mellesleg legjobb btom volt általánosban) be is pisilt:D De mi ez, hogy kötõdik a pelushoz, én tényleg nem hallottam még ilyet.Ez amúgy a mai kor betegsége vagy mi?Olyan fura, a gyerekek elhagyják a pelust simán, már ovi elõtt.Emlékszem én 1 évesen kibírtam amikor anyum elvitt templomba egy órára és mondtam, hogy pipilnem kell, erre anyu hogy ott a pelus de én már nem volt hajlandó belepisilni.Van akinél sajna ez megmarad, de elég durva:SNem baj persze csak szerintem ez inkább a szülõ hibája...
Hát sztem ez azért már gáz! Ez a pszihológusi magyarázat?! Egy 4-5 éves gyereknek már nem kell pelu, nem hogy egy 6-7 évesnek. Anyuka vegye a fáradtságot és szoktassa le a gyereket. Jó vannak ritka! kivételek, de ez sztem márcsak belemagyarázás! A cumis korszak nem húzódik ki, vagy még a bannánt is pépesíteni kell? 3 gyerekes
A miértet inkább a szülõtõl kellene kérdezni.Van nálunk a játszótéren egy fiucska, 4-6 éves , vele valami születési rendellenesség lehet, még nem volt bátorságom beszélni az apukával.Kíváncsi lennék miért? Pelusthord, nem beszél .Mi lesz vele a suliban? Kérdezõ:nálatok van ilyen a suliban? Beszélni kellene a tanárnénivel!!
A kérdező hozzászólása: persze ez teljesen így van, bár tudok olyan ovit ahol mégis felveszik gondolom oviban szobatiszták voltak de miért tértek vissza a pelusra
Én is ismertem egy olyan lányt akinek nem pelenkát hanem egészségügyi betétet kellett hordania azért mert nemérezte mikor kell pisilnie..De lehet hogy valami más..de szerintem ezért..

Az ortodox zsidók miért hordanak a vallási viseletük részeként egy kocka alakú valamit a homlokukon, mi lehet az, és mi a jelentősége?

Több filmben, és az Izraelr?l készült híradásokban is láttam már ilyet. Valami nagyon fontos lehet nekik, de nem hiszem, hogy a legtöbb nem izraelita vallású ember tisztában lenne azzal, mi is az.

Legjobb válasz: ezt én se értem, ezért érdekelne, hogy aki lepontozott, az mégis miért tette, mi az, amiben szerinte nem pontos a válasz. Az elsõ két nagyon válaszhoz én csak annyit tennék hozzá, hogy a tfilin-t a hétköznapi reggeli imákhoz kötik fel a vallásosok.

ezt én se értem, ezért érdekelne, hogy aki lepontozott, az mégis miért tette, mi az, amiben szerinte nem pontos a válasz. Az elsõ két nagyon válaszhoz én csak annyit tennék hozzá, hogy a tfilin-t a hétköznapi reggeli imákhoz kötik fel a vallásosok.
Tfilin: imaszíj, amely két négyszögletes fekete dobozka, amelyekben apró pergamentekercsekre írva a Tóra négy szakasza van ráírva (2Móz 13, 1-10; 2Móz 13, 11-16; 5Móz 6, 4-9; 5 Móz 11, 13-21). A dobozkákhoz bõrszíjak kapcsolódnak (héberül r'cuot), amelyekkel a karra, illetve a homlokra lehet kötni õket.
És ezért hordják: 4 Halld Izráel: az Úr, a mi Istenünk, egy Úr! 5 Szeressed azért az Urat, a te Istenedet teljes szívedbõl, teljes lelkedbõl és teljes erõdbõl. 6 És ez ígék, amelyeket e mai napon parancsolok néked, legyenek a te szívedben. 7 És gyakoroljad ezekben a te fiaidat, és szólj ezekrõl, mikor a te házadban ülsz, vagy mikor úton jársz, és mikor lefekszel, és mikor felkelsz. 8 És kössed azokat a te kezedre jegyül, és legyenek homlokkötõül a te szemeid között. 9 És írd fel azokat a te házadnak ajtófeleire, és a te kapuidra. V. Mózes 6.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a szabatos válaszokat !
Nekem ugy tunik, hogy az elozo ket valasz nagyon pontos, hasznos. Ezek utan nem ertem, hogy ki es miert pontozhatta le ezeket a valaszokat!! De aki lepontozta az szegyelje magat!

A mai skinheadek miért hordanak európai jelképeket, ezzel a fehér felsőbbrendűséget hirdetve, mikor az egész mozgalmat JAMAJIKAI és angol munkásosztálybeli fiatalok alapították?

ezt sosem értettem... amúgy is a Lonsdale márkán az oroszlám a SKA zenére való utalás ami úgyszintén jamajikai

Legjobb válasz: Engem sokkal inkább az zavar, hogy a mai skinheadek miért viselik SS-hadosztályok és egyéb hasonló szervezetek jelvényeit, amikor az ilyen teletetovált fültágítós kocsmahõsöket az SS-bõl páros lábbal rúgták volna ki!?

Engem sokkal inkább az zavar, hogy a mai skinheadek miért viselik SS-hadosztályok és egyéb hasonló szervezetek jelvényeit, amikor az ilyen teletetovált fültágítós kocsmahõsöket az SS-bõl páros lábbal rúgták volna ki!?
Mert a mai tizenéves cigánygyûlölõ nem foglalkozik a skinhead történelemmel.Hanem letölti a netrõl az Amerikai História X-et és látja benne hogy a nagymenõ rasszisták akiket favorizál kopaszra nyírják a fejüket, bakancsot hordanak, ógermán rúnákat és keltakeresztet tetováltatnak maguknak. Õ pedig rájuk akar hasonlítani, ezért letolja 0-sal a fejét, bombert vesz, bakancsot húz, jelképeket varrat és lemegy a helyi rock kocsmába hasonszõrüekkel haverkodni, Fejbõr koncertre pogózni.És skinheadnek hiszi magát. Amúgy valóban a jamaikaiak és az angol utcai bunyósok szubkultja volt még a 60-as években.Úgy kezdett el a szubkult jobbra tolódni hogy az angol futtball szurkolók is kezdték megkedvelni a stílust, õk pedig hagyományosan jobboldaliak voltak.Késõbb õk voltak azok akik a pakisztáni bevándorlók("helyi cigányok")ellen folyamatos támadásokat intéztek és kerültek velük nem egyszer halálos áldozatokkal járó tömegverekedésbe.
Ezt ugye a wikipédián olvastad, ugye?
Wikipédia hooligans!!!
Kezdjük ott, hogy nekem meg bõven elég, hogy magyar vagyok....nem skinhead, atomrokker, kubaigitáros, pék vagy cukorbeteg.....
Én meg azt nem értem, hogy miért nem érti senki, hogy ez csak abból alakult ki, mármint a kinézetet érte ez alatt. Zeneileg elég kevés köze van a jamaicai cucchoz, eszmeileg meg nulla, szóval nem ugyan az a stílus. Egy nem skinhead.
(Jamaica..bocs, szúrta a szemem.)
Angliában a fekete britekkel nincs bajuk a skinhead-eknek!!!!
A kérdező hozzászólása: elsõ: nem, nézegess régi képeket, olvass bele régi ujságokba!
Én tizenéves vagyok, nem nyírtam kopaszra a fejem/hosszú hajam van/, van egy bakancsom, sose volt bomberem, utálom a focit és a tetoválást, és a filmnek is csak a felét láttam, ráadásul akkor, amikor már szkinhed voltam... Abban viszont egyetértünk, hogy a mai mininácik többsége egy barom, aki ugyan úgy megbukna a rostán, mint a cigó...
Az egész csak azért van mert a mai nacionalisták azt vallják hogy az egyesült Európáért kell küzdeni. Ami persze a fehér bõrszínû emberkéknek szól mert ugye az europidok európából származnak. Ezért horják még az U.S.A.-ban is a keltakeresztet vagy a waffen SS jelét. Mert a háború vége felé már az SS is tele volt mindenféle európaival. Ilyen egyszerû ez az egész. Visszatérve a kérdéshez azért hordanak olyan jelképeket mert a nacionalistáknak az ideális viselet a skinhead. Mivel õk is utcákon verekednek és bandáznak. Ezért van a kopasz fej és a bakancs. Ez is ennyire egyszerû.

Szupermen, Betmen, és a többi szuperhős miért kint hordja az alsógatyáját, és miért pont fecskét?

Legjobb válasz: http://xosports.files.wordpress.com/2012/07/batman.jpg hol az alsógatya? :D

JA, hát akkor beztos azért mert koszos. :D és azért fecskét, mert vörösbegyet csak nem hordhat. (vörösbegy = Robin, robin meg ugye... na mindegy, így már nem is olyan vicces. hüpp-hüpp...)
A modern szupermenen [ Az acélember (Vagy ahogy én mondom az emberi acél (Man of steel))] már nincsen.
Ott jobb oldalt az egyik zsákban :)
vagyis a Batmannek jobb oldalt :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!