Találatok a következő kifejezésre: Miért hordja 13 éves kamasz fiam (1 db)

Miért hordja a 13 éves kamasz fiam a nővére ruháit?

Már tavasz óta azt figyeltem meg, hogy a fiam n?i ruhákat hord. A n?vére kin?tt ruháit, f?leg nadrágokat pólókat, blúzt! és szoknyát! vesz fel. Eddig itthonra vett csak fel szoknyát, de szeretné majd felvenni iskolába is. Mit csináljak vele, hogy ne vegyen fel lányos ruhákat?

Legjobb válasz: Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak,vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni,nõiesen viselkedni,de attól még nem biztos,hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.

mi történt azota
Semmiképpen se tiltsad. Elõször egy buliba (farsang, születésnap) öltözzön lánynak, aztán majd meglátja, tényleg olyan jó -e ez a dolog.
Szerintem érdemes türelemmel várni, - könnyen lehet, hogy tényleg csak a "szokásos" kamaszkori "feltünési viszketegség"... - a ráhagyás ilyenkor max pár éven belül meghozza hasznos gyümölcsét.... Persze, ha mégsem, és a fiad nemi identitása, vagy szexuális irányultsága más, az idõvel úgy is kiderül, és bár a társadalom sajnos tuti, hogy meghurcolja miatta, de alegfontosabb, a szeretõ, elfogadó családi háttérként, Te ott lehetsz a számára. Szerintem, ez a legtöbb amit tehetsz érte, hogy elfogadod és szereted, bármi is lesz vele... - ha ezt meg tudod tenni, szerintem, már mindent megtettél....
... ez elsülhet még máshogy is! Lehet, hogy csak a nõket, mint nemet akarja így megismerni! Várnod kellene még, mielõtt bármit lépsz, nem biztos, hogy transszexuális lesz! Most van abban a korban, hogy a másik nemet észreveszi szexuális szempontból, én is ismerek ilyen embert, és nagyon nagy nõcsábász!!
Vagy még 1 tipp... Olvastam, hogy néhányan azt mondják, hogy lehet, hogy transzexuális. Drasztikus lesz... vidd el egy nõi-ruha részlegre, hogy válogasson. Ott szerintem kiderülne, hogy az-e vagy csak a stílus miatt csinálja.
Hát az biztos, hogy nem a normális viselkedés :S. 13 éves lány vagyok, és szerintem egy barátjával kéne beszélned, hogy beszélje le a fiadat a nõvére ruháiról. Bár az is lehet, hogy ez egyfajta stílus, amivel ki akar lógni a tömegbõl. Nem tudom. De azért remélem valamennyire segíthettem.
Azt te nem biztos, hogy észre veszed, ha a fiúkhoz vonzódik. Én nagyon sok meleg között dolgozom ( ilyen a szakmám) de néha még én is meglepõdöm, hogy az is a fiúkhoz vonzódik akirõl sose gondoltam volna. Ez egy kicsit komolyabb dolog szerintem mint hiszed.Kérdezz meg egy pszichológust, mert ha kiderül, hogy mégis lány a fiad, neked sem lesz könnyû.
Elõzõ vagyok. Nem beszélgettél még vele errõl? Üdv
Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak, vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni, nõiesen viselkedni, de attól még nem biztos, hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem transzexuális.Legjobb lenne ha leülnél vele beszélgetni, megtudni hogy mit érez mit gondol és miért csinálja ezt.
Hogy alakult a dolog?
13 évesen én is felvettem ezt azt..kíváncsiságból. ki is voltam festve és lám életerõs hetero lettem :D
Szia! Mi újság a fiaddal? - Változott a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szereti a nõies vonalú ruhákat, de nem vettem észre rajta, hogy a fiúkhoz vonzódna.
szerintem nézd meg a crazyt. ez egy film egy meleg srácrl, ha esetleg kiderülne hogy mégis az. ebben is valami ilyesmi történik.
mi a zenei stílusa? a goth stílusú fiúk is hordanak szoknyát. Férfi szoknyát... bár ugyanaz mint a nõi :D
A kérdező hozzászólása: Voltam már pszihológusnál vele, de normálisnak találta és szerinte, ha fiú létére szoknyát szeretne felvenni, akkor tegye. Csak az a baj, hogy ez társadalmilag nem elfogadott, pedig a légynek sem tudna ártani vele.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rám tört az iskola előtti pánik! Mit tudok tenni?

Ma volt az évnyitó. Azóta össze-vissza mászkálók, néha sírok, néha nevetek. Leginkább a sport aggaszt. A 7. Óránk úszás, amiben béna vagyok+még nem tudom, hogy idén mit fogok sportolni. Teljesen ki vagyok és félek, hogy mindent el fogok rontani. Mit tegyek, hogy megnyugodjak?

8

Kamaszkorú gyerekekkel egy fedél alatt hogyan és mikor, hol tudtok házaséletet élni?

Sexre gondolok.

7

Szerintetek mit vegyek egy 13 éves lánynak?

A keresztlányom szülinapja lesz és nincs ötletem!! Tudom ciki.
Jellemek róla: nem nagyon szeret olvasni de ha kap egy könyvet kiolvassa, vegyek neki kamerát vagy mp5-öt vagy valami ruhát vagy vigyem el fodrászhoz vagy parfümöt?

7

Mit csináltok így iskolakezdés előtt egy nappal?

Igaz, én csak kedden megyek, mert akkor kezdődik a suli (ügyviteli titkár). Kentem egy csodás banános hajpakolást a fejemre, meg vettem egy jó könyvet.^^
19/L

17

Kamaszok, ti mennyire követitek a divatot, mind zene, mind öltözködés terén? És amit én csinálok, az normális?

Egyáltalán nem érdekel, mi a divat, azt hallgatom, ami tetszik, és sz.rok arra, hogy épp pl Justin Bieber a divat, ha nem jön be. Meg nem húzom fel ezt-és-ezt a ruhadarabot, ha egyszer ronda. Ti ezzel hogy
vagytok?

16

Miért vagytok irigyek azokra, akik már 13 évesen pl. szexelnek?

Úgy veszem észre, sok itt az ilyen ember.. :/

71

Miket csináltok majd őszi szünetben?

:-)

6

12-13 éves lányok. Ti hogy mondanátok el anyutoknak?

"Kidudorodik" a pólóm alól a cicim és szeretnék venni top szerűséget. Anyum még vett a nővéremnek. Kb.13 éves volt a tesóm. Én novemberben leszek 13. Anyumtól szeretném megkérdezni,hogy nem-e tud beszerezni/venni nekem..csak nem tudom hogyan kérdezzem meg. Jó a kapcsolatunk,de nem szoktunk intimebb dolgokról beszélni. Remélem érthetően magyaráztam el.:)

13

Engednéd ezt a kamasz lányodnak/fiadnak?

Hogy néha megigyon egy pohár sört/bort; sminkeljen (lány esetében); csajozzon/pasizzon; bulizni járjon. Megengednétek?

12

13 éves gyerekem pénzt kér egy gépre, hogy majd a többit részletekben visszafizeti?

Ti ehez mit szóltok?
Amúgy nem az a költekezős alkat.gyűjti a pénzt de fél év vett 1 telefont is.Nem tudom mit mondjak.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!