Találatok a következő kifejezésre: Miért hordja 13 éves kamasz fiam (1 db)

Miért hordja a 13 éves kamasz fiam a nővére ruháit?

Már tavasz óta azt figyeltem meg, hogy a fiam n?i ruhákat hord. A n?vére kin?tt ruháit, f?leg nadrágokat pólókat, blúzt! és szoknyát! vesz fel. Eddig itthonra vett csak fel szoknyát, de szeretné majd felvenni iskolába is. Mit csináljak vele, hogy ne vegyen fel lányos ruhákat?

Legjobb válasz: Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak,vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni,nõiesen viselkedni,de attól még nem biztos,hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.

mi történt azota
Semmiképpen se tiltsad. Elõször egy buliba (farsang, születésnap) öltözzön lánynak, aztán majd meglátja, tényleg olyan jó -e ez a dolog.
Szerintem érdemes türelemmel várni, - könnyen lehet, hogy tényleg csak a "szokásos" kamaszkori "feltünési viszketegség"... - a ráhagyás ilyenkor max pár éven belül meghozza hasznos gyümölcsét.... Persze, ha mégsem, és a fiad nemi identitása, vagy szexuális irányultsága más, az idõvel úgy is kiderül, és bár a társadalom sajnos tuti, hogy meghurcolja miatta, de alegfontosabb, a szeretõ, elfogadó családi háttérként, Te ott lehetsz a számára. Szerintem, ez a legtöbb amit tehetsz érte, hogy elfogadod és szereted, bármi is lesz vele... - ha ezt meg tudod tenni, szerintem, már mindent megtettél....
... ez elsülhet még máshogy is! Lehet, hogy csak a nõket, mint nemet akarja így megismerni! Várnod kellene még, mielõtt bármit lépsz, nem biztos, hogy transszexuális lesz! Most van abban a korban, hogy a másik nemet észreveszi szexuális szempontból, én is ismerek ilyen embert, és nagyon nagy nõcsábász!!
Vagy még 1 tipp... Olvastam, hogy néhányan azt mondják, hogy lehet, hogy transzexuális. Drasztikus lesz... vidd el egy nõi-ruha részlegre, hogy válogasson. Ott szerintem kiderülne, hogy az-e vagy csak a stílus miatt csinálja.
Hát az biztos, hogy nem a normális viselkedés :S. 13 éves lány vagyok, és szerintem egy barátjával kéne beszélned, hogy beszélje le a fiadat a nõvére ruháiról. Bár az is lehet, hogy ez egyfajta stílus, amivel ki akar lógni a tömegbõl. Nem tudom. De azért remélem valamennyire segíthettem.
Azt te nem biztos, hogy észre veszed, ha a fiúkhoz vonzódik. Én nagyon sok meleg között dolgozom ( ilyen a szakmám) de néha még én is meglepõdöm, hogy az is a fiúkhoz vonzódik akirõl sose gondoltam volna. Ez egy kicsit komolyabb dolog szerintem mint hiszed.Kérdezz meg egy pszichológust, mert ha kiderül, hogy mégis lány a fiad, neked sem lesz könnyû.
Elõzõ vagyok. Nem beszélgettél még vele errõl? Üdv
Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak, vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni, nõiesen viselkedni, de attól még nem biztos, hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem transzexuális.Legjobb lenne ha leülnél vele beszélgetni, megtudni hogy mit érez mit gondol és miért csinálja ezt.
Hogy alakult a dolog?
13 évesen én is felvettem ezt azt..kíváncsiságból. ki is voltam festve és lám életerõs hetero lettem :D
Szia! Mi újság a fiaddal? - Változott a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szereti a nõies vonalú ruhákat, de nem vettem észre rajta, hogy a fiúkhoz vonzódna.
szerintem nézd meg a crazyt. ez egy film egy meleg srácrl, ha esetleg kiderülne hogy mégis az. ebben is valami ilyesmi történik.
mi a zenei stílusa? a goth stílusú fiúk is hordanak szoknyát. Férfi szoknyát... bár ugyanaz mint a nõi :D
A kérdező hozzászólása: Voltam már pszihológusnál vele, de normálisnak találta és szerinte, ha fiú létére szoknyát szeretne felvenni, akkor tegye. Csak az a baj, hogy ez társadalmilag nem elfogadott, pedig a légynek sem tudna ártani vele.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szülők! Mit csinálnátok 16 éves fiatokkal, ha már annyira elzüllött, hogy minden hétvégén full részegen megy haza, és általába összehányja az egész házat?

Anyuka aggódik, apuka meg poénra veszi az egészet. De azért egy 16 éves gyereknek nem korai még az egy kicsit? Az meg hogy minden hétvégén. Szép szó se használ neki, tiltani meg nem lehet. Vagyis lehet, de leszarja. Nem rólam, egy haveromról van szó. Elég felelőtlen lett, nagyon megváltozott. Anyja meg már ki van akadva. Apja meg még dícséri is. (apja is, apjának meg apja-anyja alkoholista, apja apja abba halt bele, hogy úgy berugott) Régen bírtam, mert nagyon jól el voltunk, de mostanába már csak az alkoholista ,,barátjaival" lóg, akik ahogy bebaszott, ki is használják.
Ez már a természetes? Én lennék lemaradva? Szerintem nem... Én is megiszom, de mértékkel. Szegény anyja meg már engem nyaggat, hogy mit csináljon vele...

15

Ti hogy bírtok a kamasz gyerekeitekkel? Nekem van egy 20 meg egy 17 éves lányom, konkrétan megbolondulok már tőlük. Valaki nyugtasson már meg, hogy nem csak az enyéim ilyenek és hogy más is agyvérzés-határon van.

19

Van itt valaki rajtam kívül, akinek szenvedés a nyáriszünet, és várja az iskolakezdést?

Nem vagyok stréber, iskolaidőben tanulok, amiből kell, de persze nem az minden vágyam, hogy tanuljak, viszont inkább az iskola, a korán kelés, a tanulás, mint ez ami nyáriszünetben van. Unalmas helyen élek, haverjaim nincsenek, embereket is alig látok itt a falu szélén, halálra unom magam a szünetben, mert hiába csinálok akármit is a ház körül, vagy a gépen, mindennel hamar készen vagyok, utána meg megint jön az unalom. Városba bemehetek, de minek, ott is egyedül vagyok. Ki is ki mehetek csak úgy simán a faluba, de azt is minek, már százszor láttam minden utcát, szóval jó unalmas nekem. Itthon meg nem szeretek lenni, ezért is várom az iskolakezdést, mert akkor legalább van miért elmennem itthonról, és közösségben is vagyok, még ha haverjaim nincsenek is, a lehetőség ott van előttem a barátkozásra kb. 9 hónapon át. Itthon csak azt látom, hogy az anyámék hogyan idegeskednek, meg hogyan pihennek munka után, de el nem visznek sehova, pihenésképpen el lehetne menni hétvégente kirándulni vagy akármi, de minek is... csak itthon akarnak lenni.
Van még így valaki, hogy inkább jár iskolába, csak legyen vége ennek a szünetnek?

15

Szülők! Mit tennétek, ha a 15 éves lányotok összejönne egy szintén 15 éves punkkal, akinek már meggyűlt a baja a hatóságokkal?

A fiú rendszeresen lerészegedik és napi több doboz cigarettát elszív és többször összetűzésbe került a rendőrökön kívül a helyi maffiával is.

8

Kamaszok, mit szólnátok hozzá, ha buszon valaki csak úgy odamenne és elkezdene beszélgetni veletek?

Akit maximum csak látásból ismertek, láttátok már párszor, de nem tűnik bunkónak, akkor szívesen beszélgetnétek vele, vagy inkább elzavarnátok?

12

Tinik! Mi a véleményetek Keresztes Ildiről, mint énekesnőről? (bővebben lent)

Aki netán nem ismeri,annak itt van két link:
lassabb dal:gyorsabb dal:Kort és nemet is írjatok please!;)

11

Ki mit gondol erröl?

30 éve skétgyermekes anyuka vagyok azon gondolkodtam ha a lányaim betőlti majdanán a 16 életkort nyáron elküldöm öket diák munkára illetve 18 éves korátol ha keresőképes és nemcsak tanul akkor ha még otthon lakik bizony be kell szállnia a rezsiköltségbe.
10 10 ezer forint

csak érdeklödnék ki mit gondol erről a dologrol?

13

Mikor kell hívni a rendőrséget? 14 éves fiam eddig még soha nem maradt ki ennyi ideig.

Tudnátok nekem segíteni? Mikor kell hívni a rendőrséget?
14 éves fiam eddig még soha nem maradt ki úgy, hogy akihez állítólag ment, fel sem veszi a telefont?
Kérlek adjatok tanácsot!!!
Ilyenkor a rendőrség mit tesz?
Megköszönném, ha válaszolna valaki!!!

33

Kamaszok, Mi a véleményetek sarah brightman énekesnőről? és aki őt hallgatja?

4

Meddig engedjem el a a lányom?

városunkba 3 napos "jász-világ találkozó" van..tegnap fél12-ig volt,DE úgy hogy a szomszéd szülei is kint voltak és együtt jöttek haza. ma is menni szeretne,mondtam hogy jó mehet fél10-ig. de ő tovább szeretne maradni..11ig. szerintetek? 14 éves a lányom

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!