Találatok a következő kifejezésre: Miért hordja 13 éves kamasz fiam (1 db)

Miért hordja a 13 éves kamasz fiam a nővére ruháit?

Már tavasz óta azt figyeltem meg, hogy a fiam n?i ruhákat hord. A n?vére kin?tt ruháit, f?leg nadrágokat pólókat, blúzt! és szoknyát! vesz fel. Eddig itthonra vett csak fel szoknyát, de szeretné majd felvenni iskolába is. Mit csináljak vele, hogy ne vegyen fel lányos ruhákat?

Legjobb válasz: Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak,vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni,nõiesen viselkedni,de attól még nem biztos,hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.

mi történt azota
Semmiképpen se tiltsad. Elõször egy buliba (farsang, születésnap) öltözzön lánynak, aztán majd meglátja, tényleg olyan jó -e ez a dolog.
Szerintem érdemes türelemmel várni, - könnyen lehet, hogy tényleg csak a "szokásos" kamaszkori "feltünési viszketegség"... - a ráhagyás ilyenkor max pár éven belül meghozza hasznos gyümölcsét.... Persze, ha mégsem, és a fiad nemi identitása, vagy szexuális irányultsága más, az idõvel úgy is kiderül, és bár a társadalom sajnos tuti, hogy meghurcolja miatta, de alegfontosabb, a szeretõ, elfogadó családi háttérként, Te ott lehetsz a számára. Szerintem, ez a legtöbb amit tehetsz érte, hogy elfogadod és szereted, bármi is lesz vele... - ha ezt meg tudod tenni, szerintem, már mindent megtettél....
... ez elsülhet még máshogy is! Lehet, hogy csak a nõket, mint nemet akarja így megismerni! Várnod kellene még, mielõtt bármit lépsz, nem biztos, hogy transszexuális lesz! Most van abban a korban, hogy a másik nemet észreveszi szexuális szempontból, én is ismerek ilyen embert, és nagyon nagy nõcsábász!!
Vagy még 1 tipp... Olvastam, hogy néhányan azt mondják, hogy lehet, hogy transzexuális. Drasztikus lesz... vidd el egy nõi-ruha részlegre, hogy válogasson. Ott szerintem kiderülne, hogy az-e vagy csak a stílus miatt csinálja.
Hát az biztos, hogy nem a normális viselkedés :S. 13 éves lány vagyok, és szerintem egy barátjával kéne beszélned, hogy beszélje le a fiadat a nõvére ruháiról. Bár az is lehet, hogy ez egyfajta stílus, amivel ki akar lógni a tömegbõl. Nem tudom. De azért remélem valamennyire segíthettem.
Azt te nem biztos, hogy észre veszed, ha a fiúkhoz vonzódik. Én nagyon sok meleg között dolgozom ( ilyen a szakmám) de néha még én is meglepõdöm, hogy az is a fiúkhoz vonzódik akirõl sose gondoltam volna. Ez egy kicsit komolyabb dolog szerintem mint hiszed.Kérdezz meg egy pszichológust, mert ha kiderül, hogy mégis lány a fiad, neked sem lesz könnyû.
Elõzõ vagyok. Nem beszélgettél még vele errõl? Üdv
Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak, vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni, nõiesen viselkedni, de attól még nem biztos, hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem transzexuális.Legjobb lenne ha leülnél vele beszélgetni, megtudni hogy mit érez mit gondol és miért csinálja ezt.
Hogy alakult a dolog?
13 évesen én is felvettem ezt azt..kíváncsiságból. ki is voltam festve és lám életerõs hetero lettem :D
Szia! Mi újság a fiaddal? - Változott a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szereti a nõies vonalú ruhákat, de nem vettem észre rajta, hogy a fiúkhoz vonzódna.
szerintem nézd meg a crazyt. ez egy film egy meleg srácrl, ha esetleg kiderülne hogy mégis az. ebben is valami ilyesmi történik.
mi a zenei stílusa? a goth stílusú fiúk is hordanak szoknyát. Férfi szoknyát... bár ugyanaz mint a nõi :D
A kérdező hozzászólása: Voltam már pszihológusnál vele, de normálisnak találta és szerinte, ha fiú létére szoknyát szeretne felvenni, akkor tegye. Csak az a baj, hogy ez társadalmilag nem elfogadott, pedig a légynek sem tudna ártani vele.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek, hogy nagyobbnak látsszanak a melleim? (nem az előző kérdező vagyok. )

Szinte nála is laposabb vagyok: Pedig már 16 múltam. Mit tegyek szerintetek? Push up, vagy van még valami más lehetőség is?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

16

Nagyon pici melleim vannak.70/A es ebbe push up. Igy mondjuk ra eleg jok. Siman felveszek kivagott felsoket is. Szerintetek?

Van egy miniruham pant nelkuli es jobbn nez ki ugy ha pant nelkul veszek melltartot. Igy viszont abszolut nincsenek melleim benne. Ciki lesz? Elol deszkanak erzem magam benne. Kis hasam van. Es kerek fenekem. Masnak is van ien alakja felvenetek igy ezt a ruhat? Egyebkent a ruha nem kivagott. Sima pant nelkuli. Es tusarkuval gondoltam. 168 cm magas vagyok. Hosszu haj, szep arc. Csak elol deszka leszek. Hosszu labaim vannak, kerek fenekem

15

A színésznek készülő kamaszok mért hiszik azt ha felvesznek egy kalapot meg talán egy sálat akkor profi művészek és színészek?

Mert ez sugárzik a fejükről ahogy közben fent hordják az orrukat amikor mindenféle filmstúdióba jártam!

9

Szeretnék segítséget kérni a Családsegítők nem csináltak semmit de rendszeresen verik a gyereket?

Valaki aki tudna nekem segíteni, van ismerőse a gyámhatóságnál vagy maga dolgozik ilyen helyen bárki aki tudna segíteni!!!
Van egy kislány már nem olyan kicsi(15éves) az anyja és a nevelő apja verik rendszeresen, teszem hozzá az "apuka" napiszinten iszik és agresszív de van mikor az anyuka is besegit az ivásba!!!! rendesen rabszolgaként tartják otthon, ő látja el a kissebb testvéreit mosogat takarit otthon, a lány olyan szinten maga alatt van hogy metéli magát lelkifájdalmában és hasonlók már az öngyilkosságon is gondolkodik!!!a kislány bement a családsegítőkhöz és kérte a segítségüket el mondott nekik mindent!!! először azt mondták neki hogy otthonba kerül, elekezdett reménykedni mert menekülne otthonról, majd ez kiderült otthon és mégjobban megverték!azt mondták neki pokollá teszik az életét!majd eltusolták azzal az egészet hogy kollégiumba helyezték!!mert azt mondták neki hogy 3évig nem jöhet ki az otthonból és iskolába semjárhat többet és hasonlók, de ez nem megoldás, kérem valakisegítsen! hogy mit tehetnék nagyon szeretnék neki segíteni mert egy tündéri kislány, nagyon aranyos értelmes de nagyon kivan!!!!

4

Ti ki előtt nem vagytok szégyenlősek ha bugyiban és melltartóban kell lenni? Én sajnos mindenki előtt szégyenlős vagyok.15/L

26

Szerintetek milyen jellemű emberek vannak?

Hányféle jellemet ismertek? Pl. Az ember lehet állandóan feszült, haragos, morcos, mogorva ember, vagy lehet vidám, pozitív kisugárzású stb.

Ti miket ismertek? (Ha lehet jóóóó bőven fejtsétek ki, mert most nagyon érdekel. :))

Előre is köszönöm a válaszokat! :)
16L

8

Kamaszok, köszönnétek egy olyan iskolatársnak, akivel szinte minden reggel egy buszon utaztok, de még nem beszéltetek egymással?

12

17 éves vagyok és van egy problémám?

Nemsokára érettségizni fogok. El kéne döntenem, hogy akarok-e továbbtanulni, és ha igen akkor hol, ha nem akkor meg mit akarok dolgozni. De az a baj, hogy semmiféle karrier iránti ambícióm nincs. Nem a munkával van bajom, tudom hogy dolgozni kell, és akarok is, csak nem tudom, hogy mit.
Anya akarok lenni. Feleség. Háziasszony. De ahhoz hogy a barátommal majd nemsokára gyereket tudjunk vállalni, mindkettőnknek dolgozni kéne (főleg hogy nem is kapnék gyest ha nincs legalább fél év munkaviszonyom..)
Mit dolgozzak, ha semmiféle szakma iránt nem érdeklődöm különösebben, mert anya szeretnék lenni?
(Ha ez számít valamit, a suliban az átlagom 3,7 körül van, 3 nyelvet tanulok és van egy ecdl vizsgám.)

17/L

29

15 éves fiam nagyon keveset alszik szerintem. Ez normális?

Este nem álmos, sokszor 11 óra körül úgy kell ráparancolnom, hogy most már feküdjön le. Nem is alszik el hamar. Viszont már hajnalban felébred. Általában reggel 6 órakor, de előfordul, hogy ötkor. Nem látok rajta fáradtságot. Esténként mindig kérlel, ne kelljen lefeküdnie, úgysem tud elaludni, és így is korán kel. Rendszeresen sportol. Karatézik, úszik, erősít. Tehát nem mondhatnám, hogy nem mozog eleget.

12

Help, úgy érzem nem tudok ma suliba se menni de nem lenne jó ötlet, mit csináljak? !

Lelkileg nagyon nagyon rosszul vagyok de nem ilyen kis lényegtelen dolog miatt, sok minden történt mostanában amit sehogy sem tudok elviselni. És úgy érzem egyre megy el a kedvem mindentől. Tegnap reggel óta nem ettem és nagyon rosszul vagyok de egy falat sem megy le a torkomon
Most vagyok 8.os de olyan szinten szétesett az osztályunk hogy onnan is ritkán jövök haza sírva, és nemhiányzik ez a mai nap még plusszba. A három szülői igazolásom tényleges családi okokra megvolt, nemvoltam sokszor beteg és még sosem lógtam..Nem szeretném hogy anyuék tudják, mert ők is nagyon feszültek de ha lemegyek a háziorvosomhoz délután hogy nem éreztem jól magam ő ad igazolást? Nem akarok hazudni tényleg nem vagyok ilyen de most nagyon rosszul vagyok. Csak közbe meg már most lelki ismeretfurdalásom van hogy becsapom anyuékat meg egyébként is..Mit csináljak?14/L

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!