Találatok a következő kifejezésre: Miért hordja 13 éves kamasz (1 db)

Miért hordja a 13 éves kamasz fiam a nővére ruháit?

Már tavasz óta azt figyeltem meg, hogy a fiam n?i ruhákat hord. A n?vére kin?tt ruháit, f?leg nadrágokat pólókat, blúzt! és szoknyát! vesz fel. Eddig itthonra vett csak fel szoknyát, de szeretné majd felvenni iskolába is. Mit csináljak vele, hogy ne vegyen fel lányos ruhákat?

Legjobb válasz: Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak,vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni,nõiesen viselkedni,de attól még nem biztos,hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.

mi történt azota
Semmiképpen se tiltsad. Elõször egy buliba (farsang, születésnap) öltözzön lánynak, aztán majd meglátja, tényleg olyan jó -e ez a dolog.
Szerintem érdemes türelemmel várni, - könnyen lehet, hogy tényleg csak a "szokásos" kamaszkori "feltünési viszketegség"... - a ráhagyás ilyenkor max pár éven belül meghozza hasznos gyümölcsét.... Persze, ha mégsem, és a fiad nemi identitása, vagy szexuális irányultsága más, az idõvel úgy is kiderül, és bár a társadalom sajnos tuti, hogy meghurcolja miatta, de alegfontosabb, a szeretõ, elfogadó családi háttérként, Te ott lehetsz a számára. Szerintem, ez a legtöbb amit tehetsz érte, hogy elfogadod és szereted, bármi is lesz vele... - ha ezt meg tudod tenni, szerintem, már mindent megtettél....
... ez elsülhet még máshogy is! Lehet, hogy csak a nõket, mint nemet akarja így megismerni! Várnod kellene még, mielõtt bármit lépsz, nem biztos, hogy transszexuális lesz! Most van abban a korban, hogy a másik nemet észreveszi szexuális szempontból, én is ismerek ilyen embert, és nagyon nagy nõcsábász!!
Vagy még 1 tipp... Olvastam, hogy néhányan azt mondják, hogy lehet, hogy transzexuális. Drasztikus lesz... vidd el egy nõi-ruha részlegre, hogy válogasson. Ott szerintem kiderülne, hogy az-e vagy csak a stílus miatt csinálja.
Hát az biztos, hogy nem a normális viselkedés :S. 13 éves lány vagyok, és szerintem egy barátjával kéne beszélned, hogy beszélje le a fiadat a nõvére ruháiról. Bár az is lehet, hogy ez egyfajta stílus, amivel ki akar lógni a tömegbõl. Nem tudom. De azért remélem valamennyire segíthettem.
Azt te nem biztos, hogy észre veszed, ha a fiúkhoz vonzódik. Én nagyon sok meleg között dolgozom ( ilyen a szakmám) de néha még én is meglepõdöm, hogy az is a fiúkhoz vonzódik akirõl sose gondoltam volna. Ez egy kicsit komolyabb dolog szerintem mint hiszed.Kérdezz meg egy pszichológust, mert ha kiderül, hogy mégis lány a fiad, neked sem lesz könnyû.
Elõzõ vagyok. Nem beszélgettél még vele errõl? Üdv
Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak, vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni, nõiesen viselkedni, de attól még nem biztos, hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem transzexuális.Legjobb lenne ha leülnél vele beszélgetni, megtudni hogy mit érez mit gondol és miért csinálja ezt.
Hogy alakult a dolog?
13 évesen én is felvettem ezt azt..kíváncsiságból. ki is voltam festve és lám életerõs hetero lettem :D
Szia! Mi újság a fiaddal? - Változott a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szereti a nõies vonalú ruhákat, de nem vettem észre rajta, hogy a fiúkhoz vonzódna.
szerintem nézd meg a crazyt. ez egy film egy meleg srácrl, ha esetleg kiderülne hogy mégis az. ebben is valami ilyesmi történik.
mi a zenei stílusa? a goth stílusú fiúk is hordanak szoknyát. Férfi szoknyát... bár ugyanaz mint a nõi :D
A kérdező hozzászólása: Voltam már pszihológusnál vele, de normálisnak találta és szerinte, ha fiú létére szoknyát szeretne felvenni, akkor tegye. Csak az a baj, hogy ez társadalmilag nem elfogadott, pedig a légynek sem tudna ártani vele.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Rossz tulajdonság az ha csak szivessegből segítek pl, felnőtteknek, tanárnak, barátoknak? 15/L

5

Viszonzatlan szerelem mi a francot lehet mégis kezdeni vele?

Soha nem teszek fel itt kérdést, soha nem vagyok szerelem, soha nem csalódok ekkorát, soha nem lelkizek....de már vagy 1 éve másra sem tudok gondolni mint rá de rám se hederít...most mi legyen úgy érzem nem tok rajta túl lépni már ezerszer próbáltam..
17/L

9

Hogy barátkozzak könnyebben?

Erdélyi vagyok, 1 lehet kezdtem a 9. osztályt, amiben 1 lánnyal egyezek jól, a többivel egészen másképpen működünk, nem találunk és van akivel nem is akarok barátkozni, mert még rossz társaságba is kerülnék... Ez fiu osztály. Több mint kétszer annyi fiú van mint lány. A fiuk jó fejek meg minden. Szimpatikusak ,meg kedvesek. Az lenne a kérdésem ,hogy hogy barátkozzak velük össze hamarabb és jobban? Vag mit csináljak ,hogy ők kezdjenek velem barátkozni? Elég visszahúzódott vagyok... Előre is köszönöm a válaszokat!

4

Mit csináljak, ha a barátnőm elviselhetetlen lassan?

Annyira a saját problémáival van elfoglalva.Próbálok úgy viselkedni,mint régen,de már annyira idegesít.
Folyton más sráccal kavar,közben azt hallgatom,hogy aki neki kéne,az nem foglalkozik vele.
Múltkor elmondtam neki,hogy 8.-ban depressziós voltam (tényleg az voltam,de senkinek nem beszéltem erről) és erre ő is mondta,hogy ő is az volt,csak ő elmondta a családjának és a barátnőinek.Nem akartam mondani,hogy aki depressziós,az nem híreszteli ezt mindenkinek.Utána mondta,hogy ő attól lett az,ha szomorú képeket nézett vagy lassús zámot hallgatott...
Folyton fogyókúrázik,ami abból áll,hogy bárhova megyünk kajálni,10 percig faggatja a pincért,hogy melyik kajába van a legkevesebb kalória,a végén meg eldönti,hogy ő inkább csak salátát kér.
Mit csináljak,hogy ne akarjam folyton elmondani neki,hogy ez mennyire idegesít?

7

Kamaszok, milyen embereket tartotok elviselhetetlen személyiségűnek? Mikor elviselhetetlen valaki személyisége számotokra?

12

Mikortól számít valaki kamasznak?

6

Kamaszok! Mi a kedvenc filmetek?

Kíváncsi lennék, ismertek-e olyan filmeket, amik egy kicsit elgondolkodtatnak az életről, megmutatják az élet szépségeit, mégsem túl komolyak, kamaszoknak is valók. Ismertek ilyet?
Nekem nagy kedvencem az Életrevalók, az Egy nap, illetve a Most jó.

18

Van még rajtam kívül valaki aki idegileg nem bírja az iskolát, és teljes szívéből gyűlöli, vagy csak én vagyok ilyen gyenge?

Egyszerűen nem bírom hogy minden nap 8 órám van,abból 4 teljesen felesleges,ilyenek mint például fizika,biológia,ének,testnevelés (járok külön edzésre,heti 3x) stb. Egyszerűen nem bírom idegileg ezt az egészet,minden nap szenvedek az iskolában,nemrég kaptam egy enyhe pánikrohamot is,egy olyan órán amit rühellek,mit csináljak? Nem hagyhatom még abba,mert 17 vagyok.

14

Jogosan akadt ki ennyire?

Ma itt aludt a barátom és korán el kellett mennie dolgozni... És reggel meglátott minket anyám, ez nem lenne gond, de megjegyezte, hogy utcai ruhában vagyok és ezért biztos nem aludtam, hanem mást csináltunk.. és 1 hónap szobafogságot kaptam és telefon illetve TV megvonást..
pedig tányleg nem csináltunk semmit, de a barátom előző éjjel semmit se aludt és amikor elkezdett sötétedni akk elaludt.. és háát.. én sem aludtam túl sokat az elmúlt időszakban.. és én is elaludtam.. úgy, ahogy voltunk, utcai ruhában..
16 L

8

Mit csináljak? Már semmi nem segít. Egy elkeseredett anyuka.

Sziasztok. van egy fiam. 16 éves. Mindig megbeszéltük a gondjait, mindig odajött hozzám és mindig el tudtunk normálisan beszélgetni. És mindig elmondott mindent. Most lett előszőr barátnője olyan 3 hónapja.Be is mutatta a vele egyidős barátnőjét, örültem a boldogságuknsk, támogattam őket szóval ezzel nem volt gond. Hétfőn mentem egy másik városba vásárolni délután az élelmiszereket mint minden anyuka. Láttam ott egy lányt, aki hasonlított a fiam barátnőjére. és rájöttem hogy az tényleg a fiam barátnője csak éppen csókolózik egy másik fiúval. Engem nem vett észre vagyis nem igen figyelt. Nagyon ledöbbentem , mert a fiam nagyon szereti ezt a lányt és ha megtudná hogy megcsalta ez a lány akkor összetörne a szíve. Gondolkoztam hogy elmondjam a fiamnak vagy ne. Gondolkodtam. Elmondtam neki. de a fiam nem hitte el. mindennek elhordott és azt hiszi hogy én ezt csak kitalálom mert nem akarom hogy együtt legyenek és ilyenek. Még fel is POFOZOTT a saját fiam!! én kiakadtam és sírtam... eddig mindig mindent megbeszéltünk tök jó anya fia kapcsolat volt és most meg utál nem szól hozzám :( pedig jót akartam neki. A lány azóta átjött és a fiam elöttem beszélt a lánynak hogy én miket mondtam a lányról meg ilyenek. a lány persze ezt tagadta... A fiam elment fürödni addig én beszéltem a lánnyal hogy igen is láttam és hogy miért kell titkolni. és a lány teljesen hülyének nézett pedig láttam!! és letagadta ... és a fiam azóta is utál engem nem szól hozzám. elmentünk együtt pszichológushoz de azóta se hiszi el hogy én ezt láttam. És tegnap mondtam neki hogy eddig mindent megbeszéltem vele és soha nem akartam neki rosszat mindig is vele voltam és örülök a kapcsolatuknak de tényleg ezt láttam. És nem hitte el. bezárkozott a szobájába és másnap reggel már nem volt itthon és hagyott egy levelet az asztalon hogy apához költöztem. a férjemmel elváltunk, mindig is én neveltem a fiut. és nem akar onnan hazajönni. nem tudom mit tehetnék. nagyon hiányzik :(

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!