Találatok a következő kifejezésre: Miért hordja 13 éves kamasz (1 db)

Miért hordja a 13 éves kamasz fiam a nővére ruháit?

Már tavasz óta azt figyeltem meg, hogy a fiam n?i ruhákat hord. A n?vére kin?tt ruháit, f?leg nadrágokat pólókat, blúzt! és szoknyát! vesz fel. Eddig itthonra vett csak fel szoknyát, de szeretné majd felvenni iskolába is. Mit csináljak vele, hogy ne vegyen fel lányos ruhákat?

Legjobb válasz: Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak,vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni,nõiesen viselkedni,de attól még nem biztos,hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.

mi történt azota
Semmiképpen se tiltsad. Elõször egy buliba (farsang, születésnap) öltözzön lánynak, aztán majd meglátja, tényleg olyan jó -e ez a dolog.
Szerintem érdemes türelemmel várni, - könnyen lehet, hogy tényleg csak a "szokásos" kamaszkori "feltünési viszketegség"... - a ráhagyás ilyenkor max pár éven belül meghozza hasznos gyümölcsét.... Persze, ha mégsem, és a fiad nemi identitása, vagy szexuális irányultsága más, az idõvel úgy is kiderül, és bár a társadalom sajnos tuti, hogy meghurcolja miatta, de alegfontosabb, a szeretõ, elfogadó családi háttérként, Te ott lehetsz a számára. Szerintem, ez a legtöbb amit tehetsz érte, hogy elfogadod és szereted, bármi is lesz vele... - ha ezt meg tudod tenni, szerintem, már mindent megtettél....
... ez elsülhet még máshogy is! Lehet, hogy csak a nõket, mint nemet akarja így megismerni! Várnod kellene még, mielõtt bármit lépsz, nem biztos, hogy transszexuális lesz! Most van abban a korban, hogy a másik nemet észreveszi szexuális szempontból, én is ismerek ilyen embert, és nagyon nagy nõcsábász!!
Vagy még 1 tipp... Olvastam, hogy néhányan azt mondják, hogy lehet, hogy transzexuális. Drasztikus lesz... vidd el egy nõi-ruha részlegre, hogy válogasson. Ott szerintem kiderülne, hogy az-e vagy csak a stílus miatt csinálja.
Hát az biztos, hogy nem a normális viselkedés :S. 13 éves lány vagyok, és szerintem egy barátjával kéne beszélned, hogy beszélje le a fiadat a nõvére ruháiról. Bár az is lehet, hogy ez egyfajta stílus, amivel ki akar lógni a tömegbõl. Nem tudom. De azért remélem valamennyire segíthettem.
Azt te nem biztos, hogy észre veszed, ha a fiúkhoz vonzódik. Én nagyon sok meleg között dolgozom ( ilyen a szakmám) de néha még én is meglepõdöm, hogy az is a fiúkhoz vonzódik akirõl sose gondoltam volna. Ez egy kicsit komolyabb dolog szerintem mint hiszed.Kérdezz meg egy pszichológust, mert ha kiderül, hogy mégis lány a fiad, neked sem lesz könnyû.
Elõzõ vagyok. Nem beszélgettél még vele errõl? Üdv
Szia! A transzexuálisok nem homoszexszuálisok. Õk általában a nõi testben élõ férfiak, vagy pont fordítva. Férfitestben élõ nõk. A transzexuális férfiak szeretnek nõi ruhába öltözni, nõiesen viselkedni, de attól még nem biztos, hogy férfihoz vonzódik. De igazán egy transzexuális tudna neked bõvebben errõl mesélni.
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem transzexuális.Legjobb lenne ha leülnél vele beszélgetni, megtudni hogy mit érez mit gondol és miért csinálja ezt.
Hogy alakult a dolog?
13 évesen én is felvettem ezt azt..kíváncsiságból. ki is voltam festve és lám életerõs hetero lettem :D
Szia! Mi újság a fiaddal? - Változott a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szereti a nõies vonalú ruhákat, de nem vettem észre rajta, hogy a fiúkhoz vonzódna.
szerintem nézd meg a crazyt. ez egy film egy meleg srácrl, ha esetleg kiderülne hogy mégis az. ebben is valami ilyesmi történik.
mi a zenei stílusa? a goth stílusú fiúk is hordanak szoknyát. Férfi szoknyát... bár ugyanaz mint a nõi :D
A kérdező hozzászólása: Voltam már pszihológusnál vele, de normálisnak találta és szerinte, ha fiú létére szoknyát szeretne felvenni, akkor tegye. Csak az a baj, hogy ez társadalmilag nem elfogadott, pedig a légynek sem tudna ártani vele.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Imádok mozogni de a tesióra kínzás számomra. Más is van így?

Főleg azért mert bár érdekel a sport, ISZONYAT béna vagyok minden mozgásformában. :(
Eléggé el vagyok keseredve.

6

Kamasz fiúk, belétek kötöttek már komolyabban az utcán?

Ha volt olyan, mit csináltatok a kötözködőkkel, hogy oldottátok meg a helyzetet?

5

152 cm 15 évesnek nagyon kicsi?

21

Szerintetek egy 16 éves lánynak hogy kell viselkednie/milyennek kell lennie?

Úgy értem mint pl.:öltözködés,bulizás,pasizás?
Kamaszok milyenek vagytok/voltatok 16 évesen?
Szülők mit engedtek meg a gyereketeknek?

5

Kamaszok, műtöttek már titeket? Ha igen, miért?

Engem már sajnos jó sokszor.Olyan drasztikusan sokszor,hogy inkább nem írom le,és elég komoly dolgokkal.

22

Miért van az, hogy azok a tinik akiknek a szüleik nagyon rosszul állnak anyagilag ott a gyerekek szinte soha semmi diákmelót nem csinálnak, a nyáriszünetben sem keresnek semmit sem?

Èn tiniként végig dolgoztam a nyaraimat. Mind az én mind a barátaim szülei normál vagy nagyon jó anyagiakkal rendelkeztek. Volt aki idénymunkán földön dolgozott, volt aki büfében, vagy szemetet szedett, vagy parkolós volt...
Az összes olyan ismerösöm ahol a családnak erös anyagi problémái voltak ott szinte senki nem doglozott a gyerekek közül.
Miért?

8

Ettől most rossz lánya vagyok?

Nagyanyámat mentő vitte kórházba (nem vészes sérülés miatt). Én tudtam róla, mert összefutottam ismerősökkel, akik mondták mi történt. Nagyon nem hatott meg..
De apukám nagyon ki volt, hiszen még is csak az édesanyja.. De ez a nő nem köszöntött fel születésnapomon, utál engem, csakmert nem hagyom hogy anyámat szidja előttem, és mindent megtesz azért hogy megkeserítse az életünket, és keresztbe tegyen a szüleimnek.
Nem sajnálom. Meg se kérdeztem apát, hogy mi van a vénasszonnyal. Õ a legrosszindulatúbb, leggonoszabb, legkegyetelenebb nő akit ismerek. Nem is tekintem mamámnak. Egyszer azért nem adott karácsonyra nekem ajándékot, mert előtte egy családi eseményen nem akartam vele közös fotót, mert akkor épp nem tetszett a hajam.. Na mindegy.
Szóval most bűntudatom van, amiért apát bántom ezzel. Mármint hogy nem érdekel mi van nagyanyámmal. Látom hogy megijedt, mégis csak az anyukája, és apa kedvéért bármit megtennék, de nem akarok kétszínű lenni. Plusz tudom hogy fordítotthelyzetben őt se érdekelné mi van velem. (Tapasztalatból tudom!)
Szerintetek rosszul tettem hogy nem kérdeztem rá, jobban van-e és hogy sajnálom ami történt..stb?

10

18 évesen nem túlzás ez?

Maximum 11-12-re már itthon kell legyek,főleg ha egyedül jövök haza.(persze nincs másnap iskola)

17

Csak köztünk alszik nyugodtan. Meddig elfogadható ez?

12

Ti át szoktátok adni az idős embereknek a helyet a buszon, villamoson?

Én csak akkor, amikor látom rajtuk, hogy normálisak, kedvesek. A bunkó, tolakodó, parasztoknak nem.

25

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!