Találatok a következő kifejezésre: Miért homályosak este, vagy (1 db)

Miért homályosak az este, vagy kevés fénynél készült digitális képeim?

Legjobb válasz: Nagyon egyszerû: mert kevés a fény. A vaku csak 5-6 méterig hatásos ugyanis, annál távolabbra semmit nem ér. Két módszer létezik: vagy az ISO érzékenységet növeld max.-ra, vagy hosszabb expoziciós idõt használj, ez esetben álvány fog kelleni,vagy lerakod valahova és idõzítõvel exponálsz, hogy ne remegjen a gép. Ekkor az embereket is kérd meg, hogy ne nagyon mozogjanak :-)) Automata módban sehogy sem fogsz jó képet kapni, mert kevés fénynél az autófókusz sem tud beállni, meg a beépített fénymérõ sem tud mérni. Ezt álltalában ki is írja a gép ,hogy "kevés a fény". Az igazi megoldást csak a tükörreflexes gép vásárlása jelenti, amin manuális fókusz és nagy érzékenységû CCD vagy CMOS van .

Nagyon egyszerû: mert kevés a fény. A vaku csak 5-6 méterig hatásos ugyanis, annál távolabbra semmit nem ér. Két módszer létezik: vagy az ISO érzékenységet növeld max.-ra, vagy hosszabb expoziciós idõt használj, ez esetben álvány fog kelleni, vagy lerakod valahova és idõzítõvel exponálsz, hogy ne remegjen a gép. Ekkor az embereket is kérd meg, hogy ne nagyon mozogjanak :-)) Automata módban sehogy sem fogsz jó képet kapni, mert kevés fénynél az autófókusz sem tud beállni, meg a beépített fénymérõ sem tud mérni. Ezt álltalában ki is írja a gép , hogy "kevés a fény". Az igazi megoldást csak a tükörreflexes gép vásárlása jelenti, amin manuális fókusz és nagy érzékenységû CCD vagy CMOS van .
Én álványt javaslok, de elõször probáld meg a gépet letéve idõzitõvel exponálni.Ha beválik jöhet az álvány.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nem megy a win7?

Fujitsu Siemens esprimo mobile v55555-ös notim van és fel szerettem volna telepíteni rá a win7-et.Azonban mikor megkérdezte, hogy melyik meghajtóra tegye bár mejikre kattintottam csak ezt írta ki:Erre a meghajtóra nem telepíthető!Kitöröltem újra írtam a meghajtót megformáztam de semmi.Egyáltalán telepíthető erre a gépre az op rendszer? Kérlek segítsetek!
A pépem adatai:
Intel celeron Duo 2 magos proci
2Gb ram
Sis mirage 3 vidikártya

8

Hogyan tudom beüzemelni T-home kábel tv-m?

T-home kábel tv-m van itthon, amit anno a szerelő szerelt be, mikor hozta a boxot. A tv elromlott és most itt egy új, azonban azt sem tudom melyik csatornára állítsam hogy bejöjjön a T-home vagy mit kell beállítani a tv-n?! Segíítég kellene!

3

Milyen kismegszakítót vegyek a melléképületbe?

A melléképület MM alu falkábelét szeretném lecserélni MBCu-ra. Eddig csak simán rá volt kötve a lakóépület végén lévő kötődobozra.
A melléképület (kb.40 nm) amolyan kisműhely elektromos kéziszerszámokkal (fúró, flex, köszörű stb.), itt található a kazán is keringetőszivattyúval (84W).
Három áramkört terveztem, 1. a konnektoroknak,2. a világításnak (kinti-benti), 3. a szivattyúnak.
A vezeték 2,5-ös MBCu lenne, mivel falon kívül, illetve a padláson vinném.
Nem tudom eldönteni, hogy milyen kismegszakító a megfelelő. Segítsetek, légyszi!

12

Miért környezetbarátabb az akkumulátor mint a galvánelem?

1

Baj ha egy elektronikai cucc "újracsomagolt"?

7

Nekem valami multis zombis játék kéne amit haverokkal tudok játszani. Írnátok párat?

Left 4 Dead-okat dead risinget Dead islandot ismerem és a killing floort is

4

Hogyan tudok 12voltos égőt villogtatni ritmusra egyszerűen? Mondjuk mikrofonról vagy jack dugóról, de szabályozható érzékenységgel. De a 12volt az állandó legyen mert ha kevesebbet kap akkor már nem Villanik ki.

mondjuk mikrofonról vagy jack dugóról, de szabályozható érzékenységgel. de a 12volt az állandó legyen mert ha kevesebbet kap akkor már nem Villanik ki. sürgős, gyors megoldás kellene, mert pénteken hegyibuli :)

6

Sis mirage 3-as vidi kártyám van és meg érdekel hogy milyen játékok futnak el rajta?

A gépem adatai:
Intel Core Duo 2 magos processzor
2 Gb ram
sis miarge 3 vidikártya

2

Vmilenium mn9601 AUX kébellel rálehet kötni a gépre?

CSak a hangot akarom felerősíteni. Most Rádugtam a pc-m re Aux kábellel a dvd-t Dvd-re meg a 5.1-et. Szól Rendesen csak nem hangosabb mint alapjáratban (+Akkor is szól ha nincs bedugva a dvd) Pedig ha a tv-re dugom a dvd-t nem aux al akkor 2x tisztább , hangosabb.

0

Melyik a legjobb laptop 100 ezerig? (esetleg 110)

és szét lehessen szedni ( ha elromlik valami ne az egészet keljen cserélni vagy lehessen fejleszteni)

leginkább játékra kéne úgyhogy a többi dolog nem olyan fontos pl. kamera

de a képernyője ne legyen olyan rossz (legyen átlagos).

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!