Találatok a következő kifejezésre: Miért hivogatja párom az exbarátnője (1 db)

Miért hivogatja a párom az exbarátnője?

Miért csinálja ezt az exbarátno? A barátommal 1 éve egyutt vagyunk. van egy exe akivel 7évig járt. a lány megcsalta. most, hogy megtudta, komoly kapcsolata van, hivogatja, hogy szereti meg babát szeretne tole, stb.a párom nem akar tole semmit,de nem is nagyon akar rola beszelni.félek,hogy egyszer mégis elbizonytalanodik a párom,foleg azért mert én 20,o pedig 31éves.és egyszer aztfogja gondolni,hogy gyerek vagyok mellé.

Legjobb válasz: Nehéz ügy. Ezt csak az idõ dönti el. A lényeg, hogy szeresd nagyon, legyél õszinte vele és bízzál benne, hiszen te nem vagy olyan mint az elõzõ nõje és ne is akarj olyan lenni, légy önmagad. Gondolj arra, hogy téged választott. Türelem és kitartás.

Nehéz ügy. Ezt csak az idõ dönti el. A lényeg, hogy szeresd nagyon, legyél õszinte vele és bízzál benne, hiszen te nem vagy olyan mint az elõzõ nõje és ne is akarj olyan lenni, légy önmagad. Gondolj arra, hogy téged választott. Türelem és kitartás.
Legrosszabb dolog az lenne ha féltékenykednél. Ahogy az elözõ hozzászo írta légy türelmes és szeresd. Ha õ is szeret akkor nncs mitõl tartanod. A kor szerintem nem lehet akadály és ha azt gondolná vagy csak felmerült volna benne hogy gyerek vagy hozzá már nem lenne veled. Éreznie kell hogy szereted és akkor esély sem lesz arra hogy elbizonytalanodjon.
Szia! Valóban nehéz dolog. Viszont te vagy mellett, téged szeret. Ne féltékenykedj, hanem inkább légy találékony. Mindig lepd meg valamivel, egy szexi fehérnemû, egy vacsora, egy kis ajándék, egy kis kedvesség. Éreztesd vele, hogy mennyire fontos neked. Légy változatos érezze õ is, hogy nem tud nélküled élni. A másik, hogy én biztos elküldeném a hülye libát a francba!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Még mindig nem hívott, megőrülök, segítség?

Iszonyat ingerült vagyok, nagyon lassan alakulnak a dolgaim és ez megőrjít, ráadásul a párom se hív. Magamhoz nyúljak? Vagy hogyan nyugtassam le magam? Utálom a várakozást.

9

Egy napot tudnank pihenni a parommal, tehat reggel mennenk, este jonnenk haza. Lehet szallodaban igy kivenni egy napot?

5

SEGÍTSETEK! Nagyon nagy szeretethiányom van! Mit tehetek? 16/f

Nincs barátnőm,járok kondizni tehát nem lehet az az oka hogy túl sok az energiám de mindenhol csak azt látom hogy mindenki ölelget mindenkit mindenki szeret mindenkit...
Én meg?legszívesebben szétvernék mindent a szobámban vagy abban a helyiségben ahol éppen vagyok...
Egyszerűen miért nekem jutott ez?!
Még sosem volt senkit pedig nem vagyok valami csúnya vagy visszahúzódó..
Báár most az egyik osztálytársammal próbálok összejönni nyitok felé,de mindig nekem kell odamenni hozzá ha akarok valamit,ha másokat látok vele ölelkezni vagy valami,legszívesebben felkötném magam.
Mi ere a megoldás?
Privátokat is szívesen fogadok!
Köszönöm szépen ha segít valaki!

16

A barátom megkérte a kezem, amit egy kicsit korainak tartok ezért időt kértem tőle átgondolni a választ. Szerintetek túl korai 20 évesen férjhez menni?

9

Jól érzem én hogy röpke évek alatt, ennyire leadták az emberek hogy nem akarnak házasságot kötni, és inkább ku. ak össze vissza, minthogy megállapodnának, és ez kicsit nem morbid nektek?

13

Férfi főnök vonzódhat a fiatal beosztottjához? És tanár a diákhoz (egyetemen)?

Ilyen gondolatok teljesen normálisak a férfiak részéről,vagy ezek a teljesen tabu kategóriába esnek?

4

Lányok, ha a párotoknak egy más lány mondaná, hogy 'szeretlek'hogyan reagálnátok?

És milyen reakciót várnátok el a párotoktól?
Pl valami jó hírrel szolgált a párod, erre a másik lány(akivel nem is barátok) azt mondja:'úúgy szeretlek!!'
Én meg mellette álltam, annyira rosszul esett:/

4

Lányok, miért jön be nektek, ha valaki ostoba, tanulatlan bunkó, nagyon alacsony, és állandóan sajnáltatja magát? Elsősorban 20 alattiak válaszát várom.

Most kezdtem a gimit, és egyre több ilyen kis gyökér ismerősöm van.

12

Áá megőrülök! Kell nekem egy barát! (? )

Eddig egyeltalán nem voltam rágörcsölve a dologra, most sem vagyok igazán, tudom, hogy sok időm van még de annyira szeretném már átélni azt a tipikus tiniszerelmet. Meg nagyon hiányzik, hogy legyen valaki aki csak engem szeret. Mit tanácsoltok? Hogy ismerkedjek, suli kilőve, ott mindenkit túl jól ismerek.

21

Nem tudok szakítani a barátnőmmel. Ha megteszem előbb-utóbb újra össze jövünk, nem kellenek hetek. Mit tegyek? 23f

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!