Találatok a következő kifejezésre: Miért hivogatja párom az (2 db)

Miért hívogatja a párom az exét?

Férjemmel válás alatt állunk, a ház közös, még ezért élünk együtt. Másik párom van, külföldön dolgozik. Mindig a fülembe jut, hogy hívta az exét, de van, hogy ő mondja. De minden nap mellesleg közli, hogy nem hivja többet az exét. Aztán meg amikor mondja, hogy hívta, akkor rákérdezek, azt mondja, teljesen jelentéktelen amit kommunikálnak, olyan, mintha nem is beszélnének. Ma rákérdeztem, azt mondta, hogy csak a 11 éves fiukkal akar beszélni azért hivja az exét. Én meg erre mondom neki, hogy akkor vegyetek neki mobilt, ne az anyján keresd, mert engem zavar. Erre ő támadni kezdett, hogy őt is zavarhatná, hogy a férjemmel élek, ő ezt az oldalamat nem is ismerte, ezt ki kell ölnie belőlem. Erre azt mondtam, ha nem szeretnélek, nem zavarna és nem engem kell megváltoztatni, hanem a helyzetet. Szerintetek most mit csináljak, kinek van igaza? Mert szerintem nekem, de már én érzem magam hülyén.

Legjobb válasz: A beszélgetés nem megcsalás, de az már gyanús, hogy hazudik róla és téged támad, amikor lebukik.

A beszélgetés nem megcsalás, de az már gyanús, hogy hazudik róla és téged támad, amikor lebukik.
Ha van egy közös gyerek akkor nyilván van vele kapcsolatban is megbeszélnivalója, hiszen nem õ neveli a gyereket, de az apjaként neki is van azért beleszólása. Amúgy itt egyikõtök helyzete sem ideális, az is érthetõ lenne ha õt zavarná, hogy te még a férjeddel élsz. Hiszen õ csak felhívja az exét, te viszont együtt élsz vele. Szóval itt csak a kölcsönös bizalom segíthet.

Miért hivogatja a párom az exbarátnője?

Miért csinálja ezt az exbarátno? A barátommal 1 éve egyutt vagyunk. van egy exe akivel 7évig járt. a lány megcsalta. most, hogy megtudta, komoly kapcsolata van, hivogatja, hogy szereti meg babát szeretne tole, stb.a párom nem akar tole semmit,de nem is nagyon akar rola beszelni.félek,hogy egyszer mégis elbizonytalanodik a párom,foleg azért mert én 20,o pedig 31éves.és egyszer aztfogja gondolni,hogy gyerek vagyok mellé.

Legjobb válasz: Nehéz ügy. Ezt csak az idõ dönti el. A lényeg, hogy szeresd nagyon, legyél õszinte vele és bízzál benne, hiszen te nem vagy olyan mint az elõzõ nõje és ne is akarj olyan lenni, légy önmagad. Gondolj arra, hogy téged választott. Türelem és kitartás.

Nehéz ügy. Ezt csak az idõ dönti el. A lényeg, hogy szeresd nagyon, legyél õszinte vele és bízzál benne, hiszen te nem vagy olyan mint az elõzõ nõje és ne is akarj olyan lenni, légy önmagad. Gondolj arra, hogy téged választott. Türelem és kitartás.
Legrosszabb dolog az lenne ha féltékenykednél. Ahogy az elözõ hozzászo írta légy türelmes és szeresd. Ha õ is szeret akkor nncs mitõl tartanod. A kor szerintem nem lehet akadály és ha azt gondolná vagy csak felmerült volna benne hogy gyerek vagy hozzá már nem lenne veled. Éreznie kell hogy szereted és akkor esély sem lesz arra hogy elbizonytalanodjon.
Szia! Valóban nehéz dolog. Viszont te vagy mellett, téged szeret. Ne féltékenykedj, hanem inkább légy találékony. Mindig lepd meg valamivel, egy szexi fehérnemû, egy vacsora, egy kis ajándék, egy kis kedvesség. Éreztesd vele, hogy mennyire fontos neked. Légy változatos érezze õ is, hogy nem tud nélküled élni. A másik, hogy én biztos elküldeném a hülye libát a francba!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!