Találatok a következő kifejezésre: Miért hiszik a (1053 db)

Miért hiszik a férfiak, hogy ők a tökéletesek?

Valamelyik nap is volt itt egy ilyen kérdés, hogy miért várjuk el t?lük a kockahasat. De miért ne várhatnánk? ÕK is elvárják a: nagy, feszes melleket, kerek popsit, lapos hasat, feszes combokat, lábakat, tökéletes sminket, hajat, szép ruhákat, sz?rtelen lábat, kezet... És akkor egy kiló felesleg ne legyen rajtunk. De ez csak egy példa. Egyébként is szerintük a férfi a családban az "ÚR". De miért? Ha egy n? is dolgozik, akkor nem értem. RÁadásul neki még ott van a házimunka, gyereknevelés, de attól még a férfiak magukat tekintik annak. Tévedés ne essék, nem vagyok feminista, egyszer?en csak felbosszantanak az ilyenek. Hogy mi ilyen felületesek vagyunk, aki nem néz ki jól, mehet a kukába... de ?k is ugyan ezt csinálják, csak nem ismerik be (tipikus férfi tulajdonság). Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: "minden férfi azt hiszi magáról h õ Brad Pitt,így mindegyik Angelina Jolie-t keres magának" Egyszer ezt a neten olvastam,nemtudom h miért de van benne némi igazság.Persze kivételek vannak.Am kérdezõ,neked sem kellet volna általánosítanod! Nem minden pasi hiszi magáról h õ a tökéletes:)

Na jó, de kinek kell bunkó, szõrös, buta, hájas pasi? :D Oda-vissza téma.
"minden férfi azt hiszi magáról h õ Brad Pitt, így mindegyik Angelina Jolie-t keres magának" Egyszer ezt a neten olvastam, nemtudom h miért de van benne némi igazság.Persze kivételek vannak.Am kérdezõ, neked sem kellet volna általánosítanod! Nem minden pasi hiszi magáról h õ a tökéletes:)
Nekem párommal voltak ilyen gondjaim, mert egyke volt, és az anyja teljesen belenevelte, hogy a férfi az mégiscsak férfi, és a nõnek a dolga az hogy ellássa a háztartást, szüljön pár gyereket és kinyalja a férfi seggét. Emellett még azt is hogy a nõ az nem ért semmihez, ezért volt egy idõszak amikor még egy villanykörtét sem engedték hogy kicseréljem, mert én nem értek hozzá. Aztán egy idõ után betelt a pohár és megmondtam hogy én nem rabszolga vagyok, és már elnézést de nekem nem az az életcélom, hogy huszon x évesen legyen két gyerekem és otthon üljek velük. Félreértés ne essék, persze majd ennek is eljön az ideje, de én igen is elõször akarok egy normális munkahelyet, karriert, egy biztos hátteret, hogy megtudjak állni a lábamon magam is, és ne a férfinak kelljen eltartania 100%-ban.
13:18! Ez jó!Tetszik!!!Van benne valami!Sajna sok pasinál így van!De hát ez van!Nem lehet mindenki egyformán szép, tökéletes, sikeres!:( ...
13:39 vagyok. jah bocsi, értem már a lényegét, bár nem értek annyira egyet
Amelyik nõ ezt eltûri, az meg is érdemli. Az én férjem nem ilyen, az apukám sem, és más férfi sem a környezetünkben. Általánosítás megint.
ilyenek is vannak, de ellenpéldák is. Rengeteg. az én barátom pl. nem várja el tõlem, hogy tökéetes legyek. szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is.
"szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is." Épp ez az, hogy nem. Ha a férfi ad magára, jogosnak tartom, hogy vannak elvárásai másokkal szemben, hisz magával szemben is vannak elvárásai. De nem, ezeket a buta, bunkó, szõrös, hájas, büdös egyedek is elvárják.
"szerintem egy férfi minél többet ad magára, annál jobban várja el a párjától is." " Ha a férfi ad magára, jogosnak tartom, hogy vannak elvárásai másokkal szemben, hisz magával szemben is vannak elvárásai. " ez kb nem ugyanazt jelenti?
Kérdezõ, teljes mértékben egyetértek veled:/ de a választ sajnos nem tudom, ez van.Bele kell törõdni:S
s kit erdekel amugy?
nekem kocka hasam van ;) xD
Koszonom a gratulaciot!A viselkedesuk szot is hozzatettem. Szerintem amugy meg erheto, hogy mire gondoltam.
Csak a , , tipegésükbõl" megállapítod milyen emberek? Gratulálok...
Azert nagyon sok holgyet sem kell felteni; ugy tipegnek, viselkednek az utcan, mint valami atyauristenek (pedig nem feltetlenul kellene ennek igy lennie, ha egy picit is felmernek, hogy hol a helyuk). F 29
Én azt utálom, mikor a pasim pár haverja úgy beszél a nõkrõl, mint egyszer használatos cikkrõl. Mikor nekem mesélik el hogy a mellette álló leányzó csak egy a sok barátnõje közül, mikor egy szép lányra pl azt mondják, hogy nem elég mutatós és egy valóban gyönyörû, de plázacicás csajra hajtanak rá az okos, helyes lány helyett. Mintha õk olyan jó pasik lennének(messzirõl kerülik a konditermet). Az a durva, hogy van olyan szép nõ, aki le is fekszik velük. Na és igen az elvárások, ami nem csak külsõre vonatkozik, hanem a munkád mellett a házimunkára is, aminek a nagy része rád marad, aztán a fejedhez vágják, ha egy tányért nem mosogattál el.
Én nem várom el a kockahasat :D De ám meg szerintem igazad van :/
ez tök igaz amit írtál!és tényleg nem mindegyik pasi ilyen, de a lkegtöbb igen...sõt ha már a megkülönböztetésnél tartun: ha olyan egyenrangúak a nõk és a férfiak akkor ugyanazon állásért mért kapnak jóval kevesebbet a nõk? miért van az, ha egy csaj nem k*rválkodik, akkor az már "anyuci kislánya, jókislány", ha táncol akkor már "könnyûvérû k*rva, de azért 1x jöhet ide is..."
Mert ez egy rohadt õsi ösztön, ami minden férfiban benne van, csak valamelyikük képes elnyomni az agyával. Õk a külsõre, a nõk meg a pénzre hajtanának alapjáraton, csak egyesek felül tudnak kerekedni az ösztöneiken. Számomra az ilyenek a nagybetûs emberek, hiszen pont a gondolkodásra való képességünk különböztet meg minket az állatoktól (így aki meg sem próbálja leküzdeni a benne rejlõ vadat, egy szinten van velük).

Az emberek halottak napján miért hisznek a szellemekben hogyha amúgy nem hisznek bennük?

Legjobb válasz: Ki mondta, hogy ezen a napon hiszek benne?

Ki mondta, hogy ezen a napon hiszek benne?
Miért ostoba aki hisz a szellemekben? Aki meg nem hisz az ennyi erõvel együgyû.
Mert azt hiszik, hogy csak ezen a napon jönnek elõ!! :S
Ilyen nincs hogy valaki egy napon hisz máskor nem!Aki ostoba az nem csak egy nap az!
Nem hisznek a szellemekben. De a sírban a halottaik földi maradványa nyugszik. Azért mennek ki a sírhoz, hogy emlékezzenek a halottra és elmondjanak egy imát érettük. Csak az ostobák hisznek a szellemekben, de õk nemcsak halottak napján.
Egyszerû: lehet, hogy nem hisznek benne, de ez egy hagyomány, és ezeket illik követni. Amúgy azt hallottam, hogy azért lett halottak napja, mert régen az emberek azt jósolták, hogy itt a világvége, és a szellemekkel jól ki akartak jönni, hogy ha az elkószált lelkek visszatérnek a sírokba, ezzel a másvilágra, akkor 1: nem fogják zargatni az embereket 2: a másvilágon hálásak lesznek nekik, és nem pusztítják el a földet. Legalábbis én ilyesmit hallottam.
Áj hogy jön a halottak napjához a szellem? Semmi köze. Magyarországon és valamennyi magyarlakta területen – szokás, hogy az emberek meglátogatják elhunyt hozzátartozóik sírját, virágot visznek és gyertyákat, mécseseket gyújtanak mindenszentek napján, illetve a halottak napján.Tehát nem szellemeket hiszünk hanem szeretteinknek emlékét
Az utolsó helyszíneit terjesszük ki az egés kültúrált világra, na ott emlékeznek a halottakra sajátos módokon, és persze van aki itt is agyament zombi, és szellemekell keveri a megemlékezést halottainkról. csá
Érdekes kérdés... Nem a szellemeket ünnepeljük hanem a szeretteinkre emlékezünk meg azon a napon. Bár akit szerettünk szerintem arra minden nap gondolunk.

Miért hisznek a világban vakon a zsidóknak?

Legjobb válasz: Az emberek úgy általában azért hisznek BÁRMIBEN vakon, mert mind a döntéshozást, mind a gondolkodást szeretik másokra hárítani, szellemi lustaságból és azon tévedésbõl, hogy így nem õk a felelõsek a következményekért. Pedig de. És csúnya árat kell majd eme tévedésért és lustaságért fizetni. És ez éppen úgy vonatkozik a cionizmusban vakon hívõre, egy szekta vezérben vakon hívõre, egy náci eszmékben vakon hívõre, vagy bármilyen vak hitre.

Az emberek úgy általában azért hisznek BÁRMIBEN vakon, mert mind a döntéshozást, mind a gondolkodást szeretik másokra hárítani, szellemi lustaságból és azon tévedésbõl, hogy így nem õk a felelõsek a következményekért. Pedig de. És csúnya árat kell majd eme tévedésért és lustaságért fizetni. És ez éppen úgy vonatkozik a cionizmusban vakon hívõre, egy szekta vezérben vakon hívõre, egy náci eszmékben vakon hívõre, vagy bármilyen vak hitre.
Te miért hiszel vakon a konteógyártókban?
Te miért hiszel abban vakon, amit a kurutty lenyom a torkodon? Ja, hogy az neked ízlik és úgy vagy birka, hogy boldogan bégetsz is hozzá? Oké.
Itt nem csak a zsidókról van szó.Világszinten olyan agymosás folyik, van egy szûk vezetõi réteg, az õ érdekük pedig pont az, hogy a népet annyira elbutítsák, hogy az elhigyjen bármit.
Hát kérdezõ most pofára estél, itt nem azt fogod hallani amit akarsz:D
Mi az, amit szerinted vakon hisznek a vilagban? Szerintem epp az olyanok, mint te, hisznek vakon - es nem a zsidoknak.
Mert a zsidók át tudják cseszni a jónépet.
Mert minden fontos döntéshozó pozícióban már õket "rakta" be a kihalt elõdje.
Mert a zsidók át tudják cseszni a jónépet. egy buszke ostoba

Miért hiszik a fiatalok h ok okosabbak minden felnottnél?

Ha mondasz valamit h majd felnottként saját háztartásban másként lesz jonnek azzal h mert te besavanyodott felnott vagy, meg h ok erre nem akarnak gondolni mert h povitívan szemlélik a dolgokat. Mikor érnek meg arra h relatívan lássák a dolgokat?

Legjobb válasz: Mert a fiatalnak nincs más dolga, mint fiatalnak lenni. Furcsán hangzik, de így van.Õket még nem nyomasztják azok a gondok, amik a felnõtteket.Nem is kell, hogy érdekelje õket. Ha belegondolnak, akkor persze értik,de hamar lerázzák magukról.Sokkal fontosabb gondjaik vannak.Párt kell találni, el kell kezdeni az életet, amirõl nem akarják tudomásul venni, hogy olyan, ahogyan szüleik, a felnõttek élnek.Õk másképp akarják, és azt hiszik, TUDJÁK, hogy lehet másképp.Aztán majd jön az élet, és helyretesz.De addig hadd gondolják csak így! Mindig így volt,40 éve még én is ezt hittem.

Mert a fiatalnak nincs más dolga, mint fiatalnak lenni. Furcsán hangzik, de így van.Õket még nem nyomasztják azok a gondok, amik a felnõtteket.Nem is kell, hogy érdekelje õket. Ha belegondolnak, akkor persze értik, de hamar lerázzák magukról.Sokkal fontosabb gondjaik vannak.Párt kell találni, el kell kezdeni az életet, amirõl nem akarják tudomásul venni, hogy olyan, ahogyan szüleik, a felnõttek élnek.Õk másképp akarják, és azt hiszik, TUDJÁK, hogy lehet másképp.Aztán majd jön az élet, és helyretesz.De addig hadd gondolják csak így! Mindig így volt, 40 éve még én is ezt hittem.
az ilyen gondolkodásúakból lesznek a begyöpösödött 40es baloldali nõk
Nem volt gyerekszobád kérdezõ? Elég szomorú, hogy Magyarországon ma a pesszimista a realista.
sok felnõtt igenis megkeseredett és beszûkült látókörû. pl aki dolgozik, otthon meg a valóságshow-t bámulja, és nincs más az életében, de másoknak osztja az észt. A generációs árkok áthidalása NEM CSAK a fiatalokon múlik.
Amikor az É.L.E.T. kioszt nekik egypár jóízû pofont.
Tiniként én is azt hittem, hogy majd én tudom mit és hogyan kell csinálni... Aztán jött a nagybetûs Élet, kiosztott egy jó pár pofont, és rájöttem a dolgokra. Õk még ilyenek, had higgyék, hogy majd õk jobban tudják. :) Idõvel felnõnek õk is.
Mert az a szép ebben a korban, hogy azt hiszed, örökké így lesz minden, és így is kívánod, most gyûjtjük be az olyan élményeket, amikre a hintaszékben dülöngélve mosolyogva emlékezünk majd. Az életnek ebben a fázisában csak jól kell magunkat érezni:) 14L
A kérdező hozzászólása: Miért pesszimista az aki gondol a jovojére és nem úgy áll a dolgokhoz h hapy minden mert anyu meg apu ad pénzt??
Mert néha azok is!
Mert el vannak kényeztetve. Az hiszi azt h baromi okos meg ové a világ akinek nem kell semmit csinálni otthon és azt csinál a kis pénzével amit akar. Majd akkor esnek pofára mikor elszkadnak a szuloktol és számlákat kell fizetni meg házimunkát végezni. Meg sok azt hiszi h húúú ha neki diplomája lesz. Az én testvérem is diplomás és mégse menrt vele semmire. Ha meg kimész kulfoldre, a kutyát nem érdekli még az érettségi se. Jah és gyerekek nem adiplomától lesztek okosak ( még úgy látom érvelni és vitázni sem tanítanak titeket, mert ez baromi gyerekes h ha már nem tudsz mit írni akkor káromkodsz meg ócsáról másokat látatlanban) Lehet valakinek diplomája h ha szart sem tud az életrol. Ismerek ilyet. 25 évesen él a saját kis mesevilágában a szulei nyakán, abban a hitben h egyszercsak kap egy húú de jó melót.
Sok igazság van az eddigi válaszokban. Én is hiszek abban, hogy ebben az életkorban pont az a szép, hogy még elhiszik, meg tudják váltani a világot. Néhányuknak sikerül is. Éppen ezért nem szabad túlzottan visszanyesni Õket. És néha valóban okosabbak. Saját 18 éves fiamnál tapasztaltam, hogy jobbat tudott kitalálni az én sablonosabb megoldásomnál, mert még nincs benne annyi beépült klisé. Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy mindig hagyni kell, hogy ebben a hitben éljenek, de valahol érdemes bízni bennük, mert Õk a jövõ.
sokszor a fiatalok, gyerekek tényleg okosabbak a felnõtteknél
14-esnek írom. Talán lexikális tudásban igen, mert frissek a tanulmányaik. A meglátásaik is gyakran nagyon jók. De a tapasztalat az még nagyon hiányzik belõlük. De ez pont így jó!
14 évesen én is azt hittem, hogy az én s.ggembõl süt a nap. "Mikor érnek meg arra h relatívan lássák a dolgokat?" Sok mindentõl függ: egyéni érettség, élettapasztalat. Én azt láttam magam körül, hogy 20-24 év között kezdtünk igazán érettebbek lenni. Aztán van aki még késõbb sem az, pl. átlátszó trükköknek dõlnek be, pl. nigériai csalók és hasonlók.
"Talán lexikális tudásban igen, mert frissek a tanulmányaik. A meglátásaik is gyakran nagyon jók. De a tapasztalat az még nagyon hiányzik belõlük." Én is pont így gondolom! Sokszor számít a tapasztalat, vagy a megfelelõ körültekintés.

Miért hiszi a haverom, h lenézem? Miért nem jön sehova?

A haverom meg van gy?z?dve, h lenézem.Szerinte csak azért hívom edzésre\bulizni\bárhova, h majd kés?bb a lelkem nyugodt legyen és büszke legyek magamra.Hívom edzeni, mondom neki ezeket az épít? kritikákat, h tökre sovány, görbe a háta, hívom bulizni...mondom, h nem lesz n?je soha, meg szüzen fog meghalni stb...szal ezekkel ösztönözni próbálom.Soha nincs kedve semmihez.Egész nap csak otthon ül a gép el?tt.Rögeszméje, h én ?t totálisan le se szarom.Csak azért hívom, mert hogy majd kés?bb megmondhassam, h hát!Igen!Nekem köszönheted!Pedig soha nem mondtam ilyet...se neki, se másnak.Mit tegyek?Már mindent megpróbáltam.

Legjobb válasz: Rossz téme körbe került ez a kérdés asszem.

Rossz téme körbe került ez a kérdés asszem.
Ebredj mar fel! Nem akar ismerni, nem akar a "baratod" lenni. Hagyadd otet, ne uzzed! Egyebkent egy nagy cinikus valaki inkabb valami vagy. Nem is csoda, hogy nem akar tudni rolad.
A kérdező hozzászólása: 14:02!Ez nem hülyeség.Általában mindig azt mondja, h nem jön nálunk, meg zavar meg stb...már nem, de másnál sosem megy, mert lehet, h zavar v valami.Nem jön edzésre velem (konditerem), mert azt állítja, h szégyenli, h ott mindenki tök izmos, õ meg nem és kiröhögik.Mondtam, h õ sem röhögi ki a nálánál bénábbakat, meg, h ott is emberek vannak, nem vadak, meg hogy senki sem kigyurtan jött a világra stb.
11:34 "Ha én nem keresem, akk nem is látnám.Ha nem hívom fel, nem is beszlnénk.Ha 1 hónapig nem jelentkeznék, egy levelet sem írna, h héé' élsz még!Kipróbltam, 2 hétig felé sem éztem...annyit mondott, mikor leugrottam náluk, h már régen nem láttott...de tényleg...Mit csináljak?!" Alacsony az önbizalma, és mivel nem tudja, hogy a barátodnak tartod-e még mindig, ezért nem mer felhívni stb. Amikor te hívod, akkor megy, de õ nem fog találkozást kezdeményezni, mert úgy van vele, hogy ha te nem hívod, akkor biztosan már eleged van belõle, akkor pedig õ inkább nem zavar.
12.38-as vagyok! Még lefelejtettem, biztos , hogy a barátjának tart, ezen ne görcsölj...csak nem tudja kimutatni, mert túl zárkozótt....probálkozz vele tovább, ne hagyd elkallódni, kell egy ilyen embernek egy barát aki terelgeti, és helyreteszi.
Szerencsés a haverod , hogy törõdsz vele.sajnos hozzá hasonló vagyok én is, nincs ennek a srácnak önbizalma, ennyi van.A maga módján kedvel téged és hálás neked a segítségért, de vigyázz, más emberek vagytok ne légy vele túl nyers, az ilyen emberek sértõdékenyek, én is ilyen vagyok....Biztos nehéz lehet neked is egy ilyen emberrel, de ne hagyd cserben, és ne légy vele nyers, hanem inkább elnézõ, szóval ha valamit elront ne csinálj belõle ügyet, ne égjen be elõtted.
A kérdező hozzászólása: de ezeket már csak a hosszú kérlelések után mondom.Mindig azt mondja, h nem engedik, közbe meg nincs kedve...ezt õ maga mondta.Soha nem jár sehova...még lófrálni sem megy el a városba, de általában, mikor sikerül rászednem, akk tetszik neki...rajtam kívül 1 haverja sincs...de már azonis gondolkodtam, h vesszen meg...Ha én nem keresem, akk nem is látnám.Ha nem hívom fel, nem is beszlnénk.Ha 1 hónapig nem jelentkeznék, egy levelet sem írna, h héé' élsz még!Kipróbltam, 2 hétig felé sem éztem...annyit mondott, mikor leugrottam náluk, h már régen nem láttott...de tényleg...Mit csináljak?!Én hívom mindenhova, õ meg azt hiszi, h azért, h elõtte bebizonyítsam, h mekkora "jóarc" vagyok és mindenki engem hallgat...Ez már rögeszmének számít nála...nálam meg az, h ki akarom robbantani az otthon biztonságából...az élet tele van kihívásokkal, és azért szép, de õ az elsõ nehézségnél abba hagyja, amit elkezdett...feladja, mert elsõre nem megy...meg akarom neki tanítani, h ha küzd vmiért, akk sikerülni fog...neki kicsi korától minden a szájába volt adva...mármint nem elkényeztetett selyemfiú, hanem nagyon vigyáztak rá és nem hagyták, h önálló legyen és most nulla a kitartása...semmi önállóság, pedig már 21 éves.
"mondom neki ezeket az építõ kritikákat, h tökre sovány, görbe a háta, hívom bulizni...mondom, h nem lesz nõje soha, meg szüzen fog meghalni stb...szal ezekkel ösztönözni próbálom." Ezt õ úgy éli meg, hogy egyrészt lenézed, másrészt egy érzéketlen cinikus gеci vagy. Mondjuk rejtély, hogy miért haverkodik még mindig veled.
szerintem ezt már feltetted egyszer nem?
azzal sokat segítesz neki, hogy azt sulykolod, hogy szüzen hal meg :D
A kérdező hozzászólása: Valaki lefordítaná az utolsó választ?

Miért hiszik a nők, hogy a szex a kapcsolatban a legmeghatározóbb? Miért alapoznak erre? Miért a farkuknál akarják megfogni a pasit?

Legjobb válasz: Fontos része a szex egy kapcsolatnak. Nõ vagyok, de számomra is. Viszont nem a meghatározóbbnak mondanám, és a férfiakról sem gondolom ugyanezt.

Fontos része a szex egy kapcsolatnak. Nõ vagyok, de számomra is. Viszont nem a meghatározóbbnak mondanám, és a férfiakról sem gondolom ugyanezt.
Mert ennyit tudnak.
közösségi oldal?
Férfiként kérdezem, hogy mi más kellene legyen???? Elvégre azért jöttünk össze, hogy dugjunk, nem azért, hogy beszélgessünk, mint egy nyugdíjjasotthonban. Vagy szerinted miért jön össze egy pár? Hogy közösen tudjanak lakáshitelt fizetni? Hogy ne kelljen egyedül menni moziba? Vagy mi?
Mert a pasik nagy részének már az is elég egy kapcsolathoz, ha a nõ jól néz ki. Aki csak a farkával gondolkodik, az ne csodálkozzon, hogy ezt kihasználja néhány nõ. A normálisakat meg nem fogja meghatni csupán egy csinos pofi meg a kipakolt mellek.
És akkor mivan, ha nálam az a legfontosabb? Vagy ha számít nálam mekkora a másik farka? Nehogy már te mondd meg mi alapján válasszak pasit-.-
Azért vicces, hogy ezt pont a nõktõl kérdezik :D Kedves kérdezõ, ez ponthogy a férfiaknak fontosabb, a legtöbb esetben.
a [email protected]*zomat már h mindenki össze-vossza keveri a kémiát és a bioszt, aztán sir a szájuk h miért buknak meg mindkettõbõl
A kérdező hozzászólása: "mert nincs meg a kölcsönös örömszerzés" - ez hülyeség, mert nézd meg mennyi érdekkapcsolat van manapság!
a [email protected]*zomat már h mindenki össze-vossza keveri a kémiát és a bioszt, aztán sir a szájuk h miért buknak meg mindkettõbõl
Mert a pasik nagyon nagyon nagy százaléka szexorientált. Vannak kivételek, már hogyne lennének, de azért az átlag csak ezt mutatja :)
Ha nem mûködik a kémia (avagy a szex) akkor nincs értelme a kapcsolatnak, mert nincs meg a kölcsönös örömszerzés. 26F
A férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út de a pénztárcájához ....
Feke88, te valami hihetetlen felszínes egy ösztönlény vagy.. Isten óvjon tõled minden nõt :D

Miért hiszi a nők többsége, hogy a rövid haj szexi?

Számomra nincs csúnyább, mint egy rövid fiús hajú n?. Semmi vonzót nem látok abban, ha egy n? férfias. Én még nem láttam olyan n?t aki szép lett volna vele. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: A többség nem hiszi azt, de most komolyan jobb az, mikor semmi fazonú, de hosszú, ritkás, törött haját õrizgeti valaki? Na én ezektõl mászom falra. Van aki sportol, nem ér rá minden edzés után megmosni a hosszú hajat. Van aki nem tudja kezelni. Van akinek nem áll jól szimplán. Persze fazon kérdése. Emma Wattsonnak szerintem jól áll a rövid haj, Pinket se tudnám elképzelni hosszú hajjal. Meg van egy évfolyamtársam, aki kb vállig érõ hajjal olyan kis semmilyennek nézett ki, de amúgy meg egy vagány, klassz csaj. Rövid hajjal szuperszexi. Meg mi van, ha az õ párjuknak épp a rövid tetszik? Bocs, de nem mindenkinek az a célja, hogy neked, meg az egész világnak megfeleljen. (mielõtt azt hinnétek, hogy egy tüsi hajú troll vagyok, megjegyzem nem, lassan derékig ér a hajam. Mert most épp így jó. Aztán lehet hogy két hét múlva levágatom. :O)

A többség nem hiszi azt, de most komolyan jobb az, mikor semmi fazonú, de hosszú, ritkás, törött haját õrizgeti valaki? Na én ezektõl mászom falra. Van aki sportol, nem ér rá minden edzés után megmosni a hosszú hajat. Van aki nem tudja kezelni. Van akinek nem áll jól szimplán. Persze fazon kérdése. Emma Wattsonnak szerintem jól áll a rövid haj, Pinket se tudnám elképzelni hosszú hajjal. Meg van egy évfolyamtársam, aki kb vállig érõ hajjal olyan kis semmilyennek nézett ki, de amúgy meg egy vagány, klassz csaj. Rövid hajjal szuperszexi. Meg mi van, ha az õ párjuknak épp a rövid tetszik? Bocs, de nem mindenkinek az a célja, hogy neked, meg az egész világnak megfeleljen. (mielõtt azt hinnétek, hogy egy tüsi hajú troll vagyok, megjegyzem nem, lassan derékig ér a hajam. Mert most épp így jó. Aztán lehet hogy két hét múlva levágatom. :O)
Szerintem is ronda, ha egy nõnek rövid a haja...
nekem nagyon nem tetszik a rövid haj! egy lánynak legyen szép hosszú ápolt haja, hordja lófarokban az tuti :D
A szépség relatív. Mindenki éljen úgy, ahogy neki jól esik.
Én ismerek olyan lányokat, akiknek sokkal jobban áll a rövid haj, mint a hosszú.
Ha egy nõ valóban szép, akkor rövid hajjal is az, és egyébként azzal, hogy összefogjuk lófarokba a hajunk, vagy kontyba, azzal olyan ha elölrõl nézed mintha nem is lenne, vagy csak nagyon rövid. Audrey Hepburnnek például nem nagyon van kiengedett, vagy hosszú hajú képe. Marylin Monroe-nak sincs hosszú hajú képe. Pedig õ aztán szexi volt. Egyébként én is szeretnék hosszú hajat, de sajnos nem lehet, mivel, elég gyatra a hajam, így be kell érnem, rövid de vadabb frizurával.
nem tudom..én azért láttam pár olyan csajt, aki eszméletlenül nõcis tudott maradni a rövid haja ellenére..és az összes haverom csorgatja a nyálát rá... 22L
Nem feltétlen lesz férfias egy nõ, azért mert rövid a haja.ha megvan a szép, nõies arc, jó alak, akkor simán jöhet.
Szerintem a hosszú haj nõies. Nem gondolom magam maradinak, meg nem is szokott semmi negatív gondolatom lenni a rövid hajú nõk láttán, de én nem vágatnám le picire. Munkahelyemen a legtöbb nõnek rövid a haja, egészen pici, tüsi. Ennek az az oka, hogy párás, koszos a levegõ, minden nap mosni kell a hajat. (nem éppen nõies munkahely :P) De én inkább mosom, ápolgatom, a mindennapi fürdési rutinba ez is belefér. Munka után hazamegyek, megfürdök, hajat mosok és megyek tovább a dolgomra. Szerintem ennyi másnak is beleférne az idejébe. Azt nem tudom megítélni hogy szexi-e a rövid haj vagy sem, mert én is nõ vagyok, de az biztos hogy azokat a nõket látom nõiesnek, akiknek szép hosszú hajuk van. (és az ilyen nõkre tudok irigy lenni)
A kérdező hozzászólása: A rövid fiús, meg a hosszú haj között azért van átmenet. Ha jó a fodrászod kevés hajból is ki tudja hozni a maximumot.
Én egy nõt azaz kettõt ismerek, akinek a rövid haj jobban áll, mint a hosszú. én nem szeretem a rövid hajat, egy szép nõt nagyon el tud csúfítani. Nekem is hátközépig érõ szõke hajam van és szeretem, sosem volt rövid, nem is állna jól! Pl. Tatár Csilla és az a csaj, aki a RTL tehetség kutatóján volt Balázzsal (nem jut eszembe a csaj neve) Nóri asszem õk is levágatták a szép hajukat és most nagyon középszerûek és nõietlenek lettek. 26L
Én már láttam több olyan szép lányt, akinek jól áll a rövid haj. Azt meg ne felejtsük el, hogy nem minden nõ 20 éves. Bizonyos kor felett sokkal szexisebb, nõiesebb egy nõ egy jól választott rövid hajjal, mint az össze-vissza lógó õsasszony-frizurával. Szerintem a hosszú haj nem egyenlõ a nõiességgel. A hosszú haj is csak akkor szép, ha ápolt, van tartása, színe, fénye. Márpedig ehhez sok idõ kell. Nem minden nõ ér rá cicomázni magát naphosszat, és akkor marad a cábár kinézet. Ismerek olyan nõket, akik erõltetik a hosszú hajat, de ciki, ahogy kinéznek vele.

Miért szeretik manapság ilyen kevesen a teniszt? És miért hiszik a legtöbben azt, hogy ez nem is megerőltető, nehéz sport?

Bárkivel err?l beszélek, vagy nem érdekli, vagy még ki is nevet, hogy én teniszezek. Ti mit gondoltok?

Legjobb válasz: Én szeretem a teniszt és zívesen járnék is, de nincs rá pénzem. =(

Én szeretem a teniszt és zívesen járnék is, de nincs rá pénzem. =(
"szívesen"
Nem szerettem, de a multkor úgy 1 hónapja néztem a salakos bajnokságot vagy mit, ahol Nadal játszott egy másik csávóval aki szintén jól játszott. Nagyon tetszett, szivesen járnék énis, csak nincs kivel, nemis tudok, és az anyagiak se olyanok :D
En sem teniszeztem mar 1 eve. Mert sok az olyan gekkoagyu aki szerint ez noi sport .oO
Tudom, hogy roppant megerõltetõ tud lenni egy teniszmeccs. Ismerek két oktatót is.Nekem az nem tetszik benne-legalábbis az ismerõseimen-, hogy az egyik karjuk szuper izmos, szálkás, eres, a másik meg kb fele akkorra és akkor még nem láttam a váll és hátizmaik egyoldali túl fejlettségét.Mint testépítõ, nálam a szimmetrián van a hangsúly.
Én elismerem, hogy megerõltetõ sport, de szerintem nagyon bugyuta, és semmi értelme nincsen. Az pedig tényleg csúnya tud lenni, hogy nem szimmetrikus a két oldala egy embernek. Emellett semmi bajom nincs vele, csak amikor mindkét sport csatornán teniszt látok, akkor mindig káromkodom egy sort.
A tenisz az férfi és nõi sport!Mindkettõ nem játszhatja!és engem is nagyon érdekel és már 4 éve rendszeresen teniszezek!Azért szeretik ilyen kevesen mert nagyon sokan felvettek svájci frank alapú hitelt és most nem futja nekik teniszre:D

Miért hiszi a FIDESZ, hogy az alkotmányt úgy módosíthatja ahogy éppen kedve tartja?

Alkotmány-bíróság minek nekünk? Tapasztalt honatyák azok aztán meg nyugdíjba! Ej Orbán úr!!! Lassan elfogy Magyarország is!

Legjobb válasz: Mert sajnos megteheti és meg is teszi.

Mert sajnos megteheti és meg is teszi.
Azért kérdezõ , mert úgy módosít ahogy akar.2/3 többséget kaptak , korlátlan hatalmuk van. Az ellenzéknek abszolút semmi beleszólása nincs a dologba.
Alkotmánybírókat is lecserélte ha emlékszel. Õ emberei, nyilván nem fogják megvétózni. Mellesleg mindenhol az õ emberei ülnek, bebetonozva 9 évig, azt hiszi akkor majd megint hatalmon lesznek:) Szal nehéz is lenne belekötni, saját emberébe.
Azért hiszi, mert ez valóban így van. :D
2/3
ez valóban nem hit kérdése úgy módosíthatják, ahogy akarják
Mert megteheti... itt mindenki Orbán parancsait lesi... ááá tipikus magyarok, ezek nem találják a helyüket amíg nem szaros a szájuk...

Miért hiszi a palim azt magáról, hogy iszonyat jó sportoló?

Tiszta beképzelt, azt hiszi tud trükköket, meg ügyes közben meg kív?lr?l látom hogy béna..honnan gondolja hogy profi??szerintetek

Legjobb válasz: jó kis kapcsolat lehet ha így beszélsz róla:D grat

jó kis kapcsolat lehet ha így beszélsz róla:D grat
mert focista
Milyen sportban trükköznek?
A férfiak szeretik, ha dicsérik, csodálják õket... És utálják, ha (a) egy másik hím jobban csinálja mint õk (b) még a csajuk is jobban csinálja, mint õk. Az okos nõ ezért ilyen helyzetben megkeresi azt, amit egyáltalán dicsérni tud, és azt dicséri. Mert hiába is van igazad, csak annyit érsz el vele, hogy vérig sérted a kis törékeny lelkét. Ha erre képtelen vagy, akkor tedd ki a szûrét, és hajts rá a csapatban az alfa hímre. :)
A kérdező hozzászólása: Én kezdõ vagyok ebben a sportban, és igazából engem lenéz. Van egy trükk, amit a haladók csinálnak, na az nekem is megy, de nem vérprofin. Az edzõm azt mondta, egesz jól megy, fõleg, hogy elvileg kezdõ vagyok. Ja és nekem 10bõl 7 dolog ment elsõre, mégsem mondok olyat a páromnak, hogy "nem veszed észre hogy sokkal jobb vagyok nálad, mert te béna vagy?" Õ pedig azt hiszi, hogy megcsinálja a trükköt, közben meg csak próbálkozik de nem sikerül neki. Én nem bántanám, ha nem állítaná be magát szupernek. De ha netalán szépen fogalmazok, hogy szerintem meg nem megy annyira, mint a profiknak, akkor 3napig duzzog..
Próbáld meg utána csinálni a trükköket, és akkor lehet, hogy a te hozzáállásod is változik majd.
Honnan tudnánk, hogy te mit tudsz arról, amit õ tud? Ettõl függetlenül vannak pasik nagy önbizalommal és vannak nõk nagy versenyszellemmel és persze fordítva is....
Az szép, lehet hogy írigykedsz :D
:DD Azt hittem, ma már senki nem tud megnevettetni. Köszönöm! :D Neveld meg! :DD Girl Power! :DD
Bûvészetben trükköznek.:D:D ÉS milyen trükköket tud amihez béna? Kártyatrükkök??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!