Találatok a következő kifejezésre: Miért hiszi nemdohányzó hogy (2 db)

Miért hiszi azt néhány nemdohányzó, hogy ők jobb emberek?

Legjobb válasz: hát, pont errõl írtam egy válasszal fentebb :D attól te jobb ember vagy, hogy vannak melegek, meg kövérek, meg játékfüggõk? ha egy országban mindenki szabadon gyilkol, akkor neked is tiszta lesz a lelkiismered ha megölsz valakit? amúgyis amit írtál, elég sötét jellemre utal, át sem gondoltad, van benne talán jogosabb, de fele hülyeség

hát, pont errõl írtam egy válasszal fentebb :D attól te jobb ember vagy, hogy vannak melegek, meg kövérek, meg játékfüggõk? ha egy országban mindenki szabadon gyilkol, akkor neked is tiszta lesz a lelkiismered ha megölsz valakit? amúgyis amit írtál, elég sötét jellemre utal, át sem gondoltad, van benne talán jogosabb, de fele hülyeség
Engem csak akkor zavarnak, ha nincsenek másokra tekintettel. Biztos mindenki ismeri a szabályozás elõttrõl, hogy a busz megállóban a dohányos beugrik a tömött tetõ alá, majd rágyújt. Ez akkor is bunkóság, ha a törvény nem tiltja. A munkaidõs hozzászólás is mond valamit. Egyszer számoltam és mértem. Egyesek 6-7 cigi és kávé szünetet tartottak, szóval alaphangon tartottak másfél óra szünetet + az ebéd meg egyéb szükségletek. Én kicsit pofátlannak tartom, hogy kapnak ennyi idõt, mert dohányosok. Ha én kimennék 6-7 alkalommal zenét hallgatni negyed órára azt senki sem nézné el, mert micsoda munkakerülés.
Mert ilyen a társadalmi megítélés. Semmivel nem rosszabb az az ember aki dohányzik, csak van egy "rossz szokása". Aki sosem dohányzott, az nem érti meg, hogy ebben mi a jó, és ezért lenézi azt, aki függ a dohányzástól. A munka pedig nem attól függ, hogy ki dohányzik, mert aki nem gyújt rá, az kimegy kávézni, megnéz valamit az interneten, tehát õ is tart néha kis pihenõt, csak az nem olyan látványos, mintha kivonulna rágyújtani.
mert, akkor miért gondolják, hogy az alkoholistáknál jobb emberek? Miért hiszik azt, hogy egy heroinfüggõ kevésbé következetes, és megbízható? Tényleg nehéz feleslegesebb dolgot mondani. Ha megkérdezünk egy dohányost hogy miért cigizik, kb háromnegyedük köpni nyelni nem tud, hanem támadásnak veszi, és elkezd hadakozni hogy deháááát a kövérek is egészségtelenek..:D a maradék egynegyed meg jön a hülye körmondatokkal hogy "háát, megnyugtatja a szervezetet, és legalább kevésbé vagyok stresszes :) ". Persze aki kimondaj hogy nem is szeret cigizni, vagy nem foglalkozik ezekkel, az megint más, azzal nekem semmi bajom nincs, de aki önmagának is hazudik, az persze hogy rosszabb ember.
Azert hihetik ezt, mert a dohanyzo ember szenvedelyfuggo, tegat gyenge. Ezen kivul nem csak a sajat egeszseget rongalja hanem a kozvetlen kornyezeteben levoket. Arrol nem is beszelve, hogy a cigitik budosek. Persze ettol meg lehetnek jo emberek termeszetesen, de ezek befolyasoljak a megitelesuket. Szabad lepontozni, attol meg ez az igazsag :)
mert ez így van... :) a világon egy feleslegesebb dolgot sem tudnék mondani a dohányzásnál!
Mert én végigdolgozom a munkaidõm :D
Mert Viktor Messiás Urunk propagandája sikeres. Amúgy meg a bagós is ugyanannyit dolgozik, mint aki nem.
Nem kötekszem, de nem is kávézom és nincs net a munkahelyemen :D
a kovertol kerdezd megmiert zabal annyit, a jatekfuggotol, hogymiert fogad mindenre, a kenyszerbetegtol, hogy miert csinalja ugyanazt 16szor, a buz!tol, hogy miert szereti a fiukat, a nyugdijasol, hogy miert rosszindulatu es emberutalo..oket nem szabad basogatni, de a dohanyosokat..kezdjetek el magatokkal foglalkozni, az elhizas ugyanolyan egeszsegtelen, es meg undorito is..kezdjetek el egy kicsit magatokba nezni kedves kommentelok.
ó, én már akkor utáltam a lusta semmirekellõket, amikor még viktor fasorban sem volt. Szerintem egy ember nem teheti meg azt a testével, hogy 40éves korára már lépcsõzni sem bírjon, mert "nem bírja a dohányos tüdõ".
Azért szívják mert jó. Az emberiség évezredek óta füstölög valamit, ha annyira szar lenne nem tenné. Nincs ezzel semmi baj, mindenki tisztában van vele, hogy káros, épp úgy mint a kevés mozgás, gyorskaják, cukrozott üdítõk stb. Egyébként a túlsúly ugyanolyan mértékben növeli a betegségek kockázatát, szóval a legviccesebb amikor egy túlsúlyos papol a dohányzás ellen.
Nem jobb, hanem okosabb a nemdohanyzo ember:) En 9evig szivtam 1, 5-2dobozzal/nap.Mara mar leszoktam, es azt hiszem ez okosabb dontes volt mint az h folytassam.Sok bajom megszunt azota.Legszomj, kohoges, szedulesek, fej szemfajas, faradtsag, a hangom kitisztult, erosebb vagyok, nem budos a ruham, csomo penz megmarad, es ez a jovore nezve sem jo, ha cigizik valaki.Gondolj csak bele:Penzt koltesz arra, hogy karositsd magad, aztan megtobbet arra h visszakapd az egeszsegedet.Van ertelme?Persze lehet mondani, h valamiben meg kell dogolni, de azert mikor kozlik veled h 3honapod van mondjuk, a tudorakoddal, akkor az szerintem egy [email protected] erzes, es atkozod magad, hogy miert szivtad.Tedd le!
Mert gyökerek :-D

Miért hiszi pár nemdohányzó hogy az ő jogaikat mások jogainak sértésével lehet fenttartani?

Minek tulajdoníthatóak a gyenge kérdésekre adott még gyengébb fröcsög? válaszok? :D

Legjobb válasz: :D én koca dohányos vagyok és ott morgok a dohányzásért ahol tilos és még is megteszik. de pl tavaly régi barátaimmal találkoztam(már kb 3 éve nem jöttünk össze) és egy kerthelyiségben ültünk, az egyik csak terhes volt, én rágyújtottam, de messze is ültem, meg direkt figyletem hogy másmerre fújam, fogjam a cigit. egyszer jött egy szellö és megcsapta az orrát a szag és azt mondta "megakarod ölni a babám?" , na akkor nagyon kiakadtam.

:D én koca dohányos vagyok és ott morgok a dohányzásért ahol tilos és még is megteszik. de pl tavaly régi barátaimmal találkoztam(már kb 3 éve nem jöttünk össze) és egy kerthelyiségben ültünk, az egyik csak terhes volt, én rágyújtottam, de messze is ültem, meg direkt figyletem hogy másmerre fújam, fogjam a cigit. egyszer jött egy szellö és megcsapta az orrát a szag és azt mondta "megakarod ölni a babám?" , na akkor nagyon kiakadtam.
Én nem dohányzom, de nem is vagyok kiakadva a dohányosokra. Azt viszont tartsuk szem elõtt, hogy a dohányosok azok, akik káros szenvedéllyel élnek, és nem csak magukra nézve, hanem a környezetükre is. Engem pl. az szokott idegesíteni ha valaki rágyújt úgy mellettem, hogy ott van még egy csomó hely. Elfogadom, h tönkre cseszi magát, és, hogy 1 percen belül tiszta bûz lesz a ruhája, meg mindene, de könyörgöm engem ne keverjen már bele. Persze, arrébb állok, de mivel õ az egészségkárosító forrás, az õ feladata lenne. A másik, de ezen marha jót röhögök, hogy a kollégáim alig várják az órák közti szünetet, hogy mehessenek dohányozni, nem számít, hogy szarrá fagynak, szakad az esõ, havazik. Nagyon szánalmas...
Mit strapáljátok magatokat? Nem vettétek észre, hogy csúcsbunkó. Az õ foga lesz sárga, az õ szája büdös, és remélhetõleg õ hal meg tüdõrákban, vagy legalább összeszedi az ajak- és szájüreg rák valamelyik formáját.
A kérdező hozzászólása: A dohányzó sokkal kevesebb költséget jelent mint a nemdohányzó.Legalább nézz utána ha hülyeségeket akarsz írni.A robbanomotorok a müködésük során nem ezer hanem többezer egyenként is rákkeltõ anyagot bocsátanak a levegõbe.A cigarette füst soha nem ér el olyan koncentrációt ami hatással lehet a másodlagos füst beszívójára.Ne a tvt bujd hanem nézd meg a kutatási eredményeket. És ha hülye vagy legalább ne reklámozd.
A kérdező hozzászólása: Nem-nem.Mikor én elfogadom hogy nem gyujtopk rá mert ott zavarja az embert akkor fogadják el azt hogy nekem is kell élettér.Csehországban újra megbuktatták a törvényt hogy vendéglátóhelyen ne lehesen dohányozni.Ott nem hülyék, itt még igen.
A kérdező hozzászólása: Nem volt ilyen kisérlet.Hozz róla dokumentációt!A kátrány sem károsabb mint az autók füstje.És nekem mint dohányzónak, pláne hogy több pénzzel járulok hozzá a közös kasszáhóz, sokkal több jogom van mint egy nemdohányzónak.
"Azt azért szögezzük le hogy soha egyetlen vizsgálat sem bizonyította hogy a passzív dohányzásnak bármilyen hatása lenne!Ez tény!" NEM! A passzív dohányzás NÉGYSZER károsabb, mint az aktív!!! Ugyanis a cigaretta nagyjából rendesen ég, ha szívod - és rosszul ég (sok kátránnyal, mérgezõ anyaggal) amikor csak füstölög. Egerekkel végeztek kísérletet: igen látványos volt! Amelyik a passzív füstöt kapta, hullott, mint a légy! Az aktívak sokkal tovább bírták... egyébként a dohányosok jogai és a nemdohányzók jogai nem ugyanazok. A dohányos károsít - a nemdohányzótól max. gutaütést kapsz, hogy ott üldögél, és nem gyújthatsz rá. Úgyhogy szerintem inkább bírd ki... már, ha jó érzésû ember vagy.
Megnézném, ha pl a körúton nem autók pöfékelnének, hanem az autók számával megegyezõ dohányos nyomná láncban :) és mondjuk a gyalogosok, nem bagóznának. na, erre csináljunk egy kísérletet :)
Látom, hogy 0%-ban tudod használni a válaszom. Hát... sajnállak. Elég sok gondod lehet. "Nem volt ilyen kisérlet.Hozz róla dokumentációt!" Delta. Tényleg nagyon látványos volt! Többet kellett volna nézed... de hasonló ment a Spectrumon is. "A kátrány sem károsabb mint az autók füstje." A dohány égésekor kb. 4000 féle anyag keletkezik. Az autó meg nem egyenesen a képedbe fújja. "És nekem mint dohányzónak, pláne hogy több pénzzel járulok hozzá a közös kasszáhóz, sokkal több jogom van mint egy nemdohányzónak." Már írtam: a nemdohányzó NEM KÁROSÍT senkit! Te meg pénzzel SEM fogod megvásárolni a jogot, hogy másnak árthass. El vagy tévedve valahol, nem gondolod ? Egyébként elárulom: a kezeltetésed SOKKAL többe kerül majd, mint a beszedett adó. Ezért IS jött már rá az állam is, hogy valamit tennie kell a dohányzás ellen.
Egyet kell tudomásul venni a dohányzás szenvedélybetegség!Igazából aki rászokott nehezen szabadul meg tõle, általában a harmadik nekifutáskor sikerül , de az se biztos.Nehezebb dolog mint a drogról való leszokás , persze nem fizikailag értem hanem lelkileg.Szóval aki dohányos az azért mert a kocsmeszba nem gyújthat rá nem fog leszokni majd szívja elõtte.Egyébként valamilyen szinten az emberi jogok megsértése, hogy sehol nem lehet majd rágyújtani .Az éttermek majd szépen tönkre mennek hiába mondják, hogy olaszországban 2-3 év alatt visszaállt a régi forgalom egy magyar vállalkozó nem tud ennyit tolerálni, minuszba dolgozni.Én biztos nem megyek étterembe, hogy aztán kaja után ne tudjak füstölni egyet.A csehek csinálják jól csak ebéd idõben tilos a dohányzás az éttermeikben. Azt nem értem mért nem volt jó a külön dohányzó és nem dohányzó rész?
Igzad van. Nem kötelezõ csíkos inget viselni. Én nagyon toleráns fajta vagyok. De a dohányosok úgy állítják be, mintha nekik kötelezõ lenne dohányozni, és szemét nemdohányosok üldözik õket ezért. Pedig épp azért macerás, drága és mittudomén, mert akkor talán egyre kevesebb ember dohányozna. Aki úgy érzi, hogy jogai sérülnek, csináljon egy életmódváltást. És utána nemdohányzóként a sok macerától megszabadulva, boldogan élhetné az életét.
A kérdező hozzászólása: Azt azért szögezzük le hogy soha egyetlen vizsgálat sem bizonyította hogy a passzív dohányzásnak bármilyen hatása lenne!Ez tény! A lábszag is büdös meg a végbélgáz, sõt utobbi nagymennyiségben fulladásos halált is tudna okozni, mégsem üldözik.A terhes nõk vígan begyalogolnak a legnagyobb szmog kellõs közepébe miközben a dohányfüstöt meg nem tolerálják.Ez az egész dolog kb. 2 éve kezdödött hirtelen nagyon tudatossak lettek.Régen még a moziban is lehetett dohányozni. Itt olvastam hogy valakinek az nem tetszik hogy a ház alatti bolt elött dohányoznak, azért álljon már meg a menet, van egyfajta toleráció ami nyilván egyirányú.Ha én nem gyújtok rá ott ahol nem szabad akkor a többi élettérben engem ne probáljon senki korlátozni.Engem zavar a csíkos ing és fejfájást okoz, másoknál is van ilyen panasz akkor tiltsuk ki a csíkos ingeseket meg korlátozzuk, nem érdekelnek a jogaik sem, ez egy örület.
Én nem dohányzom és a "normális" dohányosokkal nincs is bajom, de azt utálom mikor a pofámba fújják a füstöt és még egy picit sem suhan át az agyukon, hogy esetleg másfelé fújják, én az ilyenektõl akadok ki. Ez durva példa lesz, de szerintem te se szeretnéd, hogy mondjuk a drogosok veled is drogot itassanak. Szóval tõlem károsíthatja magát mindenki, de kicsit legyen körültekintõ. JA és az is bosszantó, hogy van kijelõlve dohányzó, meg nem dohányzó helyiség a szórakozó helyeken, de a füst úgyis átszáll, szóval tökmindegy. És az a alapvetõ probléma, amit meg ti (dohányosok) nem értetek meg, hogy aki nem dohányzik, annak fertelmes a dohányfüst, szinte hányingerkeltõ és ezért reagálhatnak rá hevesen egyesek.
sokat ingáztam anno pest és miskolc között vonaton. Mindíg dohányzó kocsiban, vagy fülkében ületem. Nekem az agyam durrant el, amikor (és ez rendszeresen elõfordult) rágyujtottam a dohányzó fülkében és erre le lettem baszva, hogy mit képzelek, mert õk nem dohányoznak, de csak itt volt hely. A másik kedvencem, amikor szintén tele az egész vonat, de a dohányzó fülkében még van hely. Anyuka kicsi gyerekével beül. (már ez is cinkes, de oké, hosszú az út) Megyek ki dohányozni a peronra, mert azért mégiscsak, erre a kalauz közli velem, hogy ha rágyujtok, akkor meg leszek bírságolva, mert ott nem szabad, csak a fülkében. Egy pár ilyen után azért az embernek elszáll az agya, és egy idõ után már csak azt fogja nézni, hogy tilos-e és ha nem, akkor rágyujt. Amikor azt kezdik el hangoztatni, hogy a nemdohányzók érdeke így, meg úgy, akkor egy idõ után azért van egy olyan érzése az embernek, hogy õ nem is ember, ha dohányzik. És elöbb utóbb el is kezd állatként viselkedni. A tolerancia csak akkor tolerancia, ha kétirányú. Ha én legyek tekintettel a nemdohányzókra, akkor legyenek õk is tekinetettel rám. pl. ne kelljen egy cigi miatt a harmadik emeletrõl kimászni az utcára, a szakadó esõbe ha rá akarok gyujtani. Kollégista voltam, amikor bejött ez a nagy dohányzásellenes kampány törvénnyel együtt. A reggeli elsõ cigit (ami elvileg kévé melletti még pizsmában csipás szemekkel) a kollégium elött kellett elszívni, mert bent nem volt kijelölve dohányzó hely. Ha mi csak ennyi emberséget kapunk, akkor mire fel várnak tõlünk mást?
"Csehországban újra megbuktatták a törvényt hogy vendéglátóhelyen ne lehesen dohányozni.Ott nem hülyék, itt még igen" ezt átgondoltad?sztem nem nagyon! ha dohányzol eleve hülye vagy! sztem az olyan embert aki ezt mûveli magával akár le is lehet hugyozni annyira nem érdekli a saját maga egészsége, épsége, és még csak egy szava sem lehet!az, hogy dohányzol nem gond, az hogy önzõ módon rámerõlteted, hogy asszisztáljak a tüdõrákodhoz, az már gond. és utána meg a sok akaratgyenge, önámító, cselekvésképtelen, tüdõrákost a Tb-tõl (és lehet, hogy pl: beteg gyermekektõl) elvont horribilis pénzekkel kell kezelni a társadalom kontójára. persze a legtöbb esetben ez is csak kidobott pénz..na ez is gond. szivem szerint csak a saját tulajdonú ingatlanban engedélyezném, nyilvános helyen egyáltalán nem. vegyétek már észre magatokat mindenkinek hozzátok kell alk-kodnia!! szedd össze magad, és tedd le, akkor majd nem lesz ennyi sérelmed!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!