Találatok a következő kifejezésre: Miért hiszi egy csomó ember, (3 db)

Wowozok. Miért zavar egy csomó embert akit nem is ismerek? Miért hiszik, hogy nincs életem és/vagy bnőm? Összefügg a kettő?

Miben más az hogy napi 2 órát wowozik valaki vagy 2 órát a gyakorit böngészi és idióta válaszokat firkál olyan témába amihez nem is ért? Miért hiszi azt 1-2 ember, hogy attól hogy azt írja hogy szerezz ÉLETET/ÉLD AZ ÉLETET abbahagyom a játékot, amit mellesleg nagyon élvezek :D Mib?l gondolja hogy ha wowozok nincs életem? Aki ezt akarja nekem bebízonyítani írjon privibe :D Köszi a komoly válaszokat. (Lélektani válaszok is érdekelnek.) Félreértés ne legyen nem gúnyból írtam ki a kérdést :D

Legjobb válasz: Mire gondolsz, miközben ezt nézed? http://www.youtube.com/watch?v=l99nfgols4E Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok.

Mire gondolsz, miközben ezt nézed? http://www.youtube.com/watch?v=l99nfgols4E Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok.
Én napi 12-16 órát wowoztam. Amikor már randikat mondtam le és inkább wowoztam mint hogy sörözni mennyek haverokkal, akkor azt mondtam elég s egyik napról a másikra nem játszottam. Szépen letöröltem s mikor rátört, hogy de wowoznék egyet tudtam, hogy úgy is lusta vagyok felrakni újra, mert vagy fél napot elvesz...
"Mire gondolsz, miközben ezt nézed? " Vannak idióták WoWban is, mint a tükörben. Igen, lehet túlzásba is vinni, mint bármi mást. Egyébként szerintem te sosem játszottál wow-val: simán vissza lehet szerezni a kitörölt karaktereket... "Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok." Ezt sosem lehet tudni. Nagy az isten állatkertje.
Amit szívesen csínálsz az már függõségnek számít? ha valaki állandóan böngészi ezt az oldalt az is függõ, nem? van olyan ember aki minden kérdésre válaszol ha hülyeség ha nem. Szerintem csináld amit szeretsz anélkül hogy más kritikáji elvennék a kedvedet. (általánosan értem!)
én 4 évig wowoztam és csak azért hagytam abba mert beleuntam kicsit. Sose lettem tõle függõ. Azért játszottam mert élveztem a játékot és a társaságot. Én rengeteg olyan játékost/embert ismertem meg aki család mellett wowozott vagy fiatal sportolókat, lányokat, nõket és lehetne még sorolni. De nagyon kevés tényleg függõvel találkoztam. Pedig egy elég népszerû szerveren játszottam, ahol fõként magyarok voltak. Rengetegen vannak akik csak törtön játszottak (ami mellesleg meg se közelíti az eredeti wowot játékélményben) és ezért abból indulnak ki, hogy csak tizenéves bunkó p*csök játszanak wowot. És persze ez az a korosztály is amelyik akármennyit is képes, tud gép elõtt ülni.

Miért hiszi azt egy csomó ember, hogy az első szerelem sose marad meg?

Gondolok itt a diákszerelmekre. lány vagyok, és én tettem meg az els? lépést lassan 5 éve, és most a legboldogabbak vagyunk együtt. összeköltözért, eljegyzést tervezgetjük. 17 éves vagyok és az általánosban ismertem meg. mminden szünetben szekáltuk egymást, és amikor elballagott, akkor irtam neki egy levelet, huh hosszú történet lenne, de most mosolyogva gondolunk vissza arra, ammikor még csak este a párnát szorongattam. a Lényeg: MIÉRT NEM HISZNEK AZ EMBEREK AZ IGAZ SZERELEMBEN?? lehet, hogy nem örörk, azt majd 60 év múlva mondhatnám, de bízom benne, hogy ? életem els? és utoljó férfija.:D

Legjobb válasz: Van igaz szerelem! Az emberek nagy része azt hiszi, hogy az elsõ az! Én is azt hittem, de aztán rájöttem, hogynem! Úgy érzem, hogy amostani barátom az, aki tényleg az igazi lehet! Egyébként van ismerõsöm, akiknél szintén olyan korán alakultak ki a dolgok, mint nálatok, aztán összeköltöztek, házassás, stb... Jött a baba, és aztán elváltak... Lehet, hogy Nektek sikerülni fog, de az is lehet, hogy nem! Ez kialakul, aztán ahogy lesz, úgy lesz! :) Sok szerencsét! :)

Van igaz szerelem! Az emberek nagy része azt hiszi, hogy az elsõ az! Én is azt hittem, de aztán rájöttem, hogynem! Úgy érzem, hogy amostani barátom az, aki tényleg az igazi lehet! Egyébként van ismerõsöm, akiknél szintén olyan korán alakultak ki a dolgok, mint nálatok, aztán összeköltöztek, házassás, stb... Jött a baba, és aztán elváltak... Lehet, hogy Nektek sikerülni fog, de az is lehet, hogy nem! Ez kialakul, aztán ahogy lesz, úgy lesz! :) Sok szerencsét! :)
Talán, mert ez a tapasztalatuk.Nekem is ez. de én tényleg teljes szívembõl kívánom, hogy boldogok legyetek.Én ebben a korban elkezdtem folyamatosan változni, és ez persze új pasival is járt.Hiába szerettem úgy éreztem megfulladok, pedig nem láncolt maga mellé.Szóval az én esetemben nekem nem jött be az elsõ szerelmes dolog. De hát szerencsére nem vagyunk egyformák.Én csak annyit mondanék, hogy hallgass a szívedre, és 60 év múlva gondolkodj a dolgon! Sok boldogságot!!!
gondolkozz csak nyugodtan a házasságon :) én 17 évesen már arra gondolok de jó lesz ha majd gyerekem lesz a páromtól :) de nem azért mert most akarom elsietni, hanem hogy majd 7-8 év múlva! semmibõl nem maradtam szerencsére ki, és mamáméknak most volt a gyémánt lakodalmuk (60. házassági évforduló) mamám meg 16 éves volt mikor tatám elvette! Ha tudnád milyen aranyosak voltak együtt!! és tata kérte meg a kezét újra :) mamám meg mesélte, hogy minden reggel bebújik tata mellé és simogatja a hátát meg megkérdezi mit álmodott... nagyon arik ha tudnátok!! mai napig szeretik egymást
En abban hiszek, hogy tobbfele szerelem van. Vannak az apro langolasok amik fajnak ugyan ha nem teljesednek be, de par het alatt tulelhetok. Nem biztos, hogy az elso lesz a nagy szerelem de vagy pl. te es van egy kedves baratnom aki 15 eve van azzal a fiuval akit 16 evesen ismert meg, 4 eve hazasok. Imadjak egymast, ugyhogy nincs kizarva a boldogsag szamotokra sem! Nekem 25 evesen jott el a mindent elsopro, hasmeneses, hanyingeres, kezremegos szerelem - majdnem belehaltam! Van a hozzad tartozom es bemeselem magamnak, hogy szeretlek mert felek egyedul maradok szerelem, - es van az, aki atfogalmazza a szerelmet szamunkra. Nem is ertjuk minden olyan egyszeru es nagyszeru. Megnyugszunk, szeretunk, bizunk, tervezunk szerelem. Tiszteljuk a masikat es szeretjuk ahogy van. Lehet te ezt talaltad meg azonnal. NAgyon sok boldogsagot kivanok nektek! Ne hallgassatok senkire! A vilaggal az a baj, hogy el van kurvulva es irigy. Nem a minosegre, a mennyisegre utazik.
mert ÁLTALÁBAN nem marad meg de van egy csomó ellenpélda remélem ti is közéjük fogtok tartozni:)
Más az igaz szerelem és az els´ö. Az igaz szerelem az 60 évesen is jöhet. de amir´öl te beszélsza az az elsö. Nekem egy 40 éves barátnöm van aki 15 éves kora óta a férjével van. 18 évesen házasodtak össze 2 gyerekük van, és boldog. De aztán volt sok olyan barátnöm aki általános óta együtt volt a barátjával aztán 20-25 évesen rájött, hogy szereti a barátját, de igazából fogalma sincs milyen egy másik fiuval akár csak randizni. volt olyan lány aki 14 éves kora óta volt a sráccal, mindenki tudta hogy a srác egy bunkó és mindig is az volt, a lány csak 20 évesen mikor szakitott a sráccal jött rá hogy van sokkal jobb is az életben. aztán van hogy 20 évesen szakítanak, elkezdenek másik párt találni, de nem jön össze nekik, és mindig olyat keresnke mint a másik volt, de már együtt sem jó. így a se vele se nélküle szituban élnek. ahogy írtad nagyon fiatal vagy, így csak annyit hogy majd 60 évesen írd le hogy is alakult az elsö szerelem.
Azt kívánom, hogy úgy legyen ahogy mondod, és maradjatok meg együtt hûségben, szerelem/késõbb szeretetben!!! Én is egy 19 éves lány vok, 5 éve kapcsolatban.Az elsõben.Én is azt hittem, hogy õ az igazi, mi is beszéltünk eljegyzésrõl, és én voltam, aki nagyon akarta.Még jó, hogy a pasim mondta, hogy várhatunk még vele nyugodtan......Nem lett vna jó, mert megismertem nemrég egy srácot...és hát...már nem vok benne biztos, h az 5 éves kapcsolatom jóra vezetne.És mindez nagyon hirtelen jött...
Teljesen megértelek. Engem is mindig ezzel fárasztanak és fusztrálnak a szüleim és néhány félrecsúszott házasságú ismerõs. Én 16 voltam mikor megismertem a páromat 6 év vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk és jól megvagyunk. Persze vannak néha kisebb veszekedések, de hol nincs. Szerintem akik "nem hisznek" azok inkább csak féltékenyek a te boldogságodra és azzal vígasztalják magukat, hogy majd te is úgy jársz mint õk, ami nem feltétlenül lesz így.
Lehet hogy most boldog vagy, és kívánom, legyetek együtt 60 évesen is, de mi van, ha 25-30 évesen rájössz, hogy mi mindent hagytál ki az életedbõl?! Ha rájössz, hogy eddig csak egy fiúval voltál, és mindenben õ volt nálad az elsõ? Persze szépen hangzik, hogy elsõ és utolsó férfija, de hidd el, a legváratlanabb pillanatban fel fog bukkani egy másik és te sem gondolnád, hogy milyen érzéseket fog kihozni belõled! Azért próbálkozzatok, de szerintem 17 évesen még élned kellene, nem házasságon gondolkozni!

Miért hiszi itt egy csomó ember, hogy a Fidesz munkatáborokba fogja zárni az ellenfeleit, diktatúra lesz stb?

Ez azért már tényleg nagy baromság!

Legjobb válasz: Már most is puha diktatúra van. Minden jelentõs állami pozíció a kezükben van,már csal a Bíróság hiányzik. A munkatáborokról való hiedelem pedig Lázár beszéde miatt van. Ha az embereket a lakóhelyüktõl több száz kilométerre szállítják,lakókonténerekben laknak,ott végeznek napi 4 órás közmunkát,az bizony a munkatáborokat idézi. Ha megvalósítják,akkor igaz lesz. Ha nem,akkor Lázárnak nem kellene hülyeségeket beszélni.

Már most is puha diktatúra van. Minden jelentõs állami pozíció a kezükben van, már csal a Bíróság hiányzik. A munkatáborokról való hiedelem pedig Lázár beszéde miatt van. Ha az embereket a lakóhelyüktõl több száz kilométerre szállítják, lakókonténerekben laknak, ott végeznek napi 4 órás közmunkát, az bizony a munkatáborokat idézi. Ha megvalósítják, akkor igaz lesz. Ha nem, akkor Lázárnak nem kellene hülyeségeket beszélni.
Elsõnek jó válasza van. Azt meg ne mondja senki, hogy nem kötelezõ menni közmunkára, mert teljesen nyílt tény, hogy ha nem megy robotolni, akkor nem kapja meg a 30 ezer forintocskáját egy hónapra, szóval éhendöglik, ha nem megy. És az éhség nagy úr, fõleg ha van gyerek is meg házastárs is.
Én még nem hallottam ilyet. De nem rossz ötlet, csak õket is be kéne zárni a többi mellé :P Nincs köztük különbség, minden politikus egyforma. Ezek az "emberek" (MINDEGYIK PÁRTBAN!) százmilliókat keresnek, miközben mi éhezünk. És ez így is lesz mindaddig, amíg politikusok léteznek. Egyébként meg azok fosnak ilyesmitõl, akik semmit sem tudnak a politikáról. A nyilvánosság elõtt elharapják egymás torkát, de amúgy le se szarják egymást, vagy még barátkoznak is. Minden politikus [email protected]ázi, és ez egy egyszerû szituációban mutatkozik meg: Még SOHA nem volt olyan, hogy ne szavazták volna meg a saját fizetésük emelését, juttatásaik kibõvítését, prémiumaikat! Mindegy volt, hogy milyen helyzetben van az ország. A Fideszrõl talán azért találnak ki ilyen baromságokat, mert szeretnek a forradalmárok színében tetszelegni. És aki ezt teszi, arra elõbb-utóbb ráhúzzák az ilyen jelzõket.
Ma 22:13 - nak: És az mennyire normális hogy az ember dolgozik már közel 30 éve, fizeti becsülettel azt a töménytelen adót meg járulékokat, plusz még a dolgozói után is, ezek az emberek meg ellézengenek az ezekbõl befolyt összegekbõl segély címén? Az ugye nem jogellenes, hogy nem hajlandóak dolgozni, a közmunkát meg egyszerûen felháborítónak tartják? Diktatúra kellene már nekik, nem jogok. Amikor elmegy az ember egy ház elõtt, aminek elõtérben a szemét az úr, mert még arra sem képes hogy a saját portáját rendbe tartsa, mit reklamál egy ilyen ember mert kötelezõvé testik neki a munkát? Gyereket meg nem segélyre meg gyesre kell alapozni.
A kínai pénz jobb, olcsóbb mint az IMF. Kina nem hitelt ad, hanem állampapírt vesz. Nincsenek költségvetési feltételeik sem, tehát szabad keze van a kormánynak. Az IMF a pénzét akarja kamatokkal együtt visszakapni, Kínának nem ez a fontos, hanem hogy a termékeit teríthesse Európában. Ennek középpontja lehet Magyarország. Nem véletlen dühösek most ránk a Szlovákok is, mert nem nekik sikerült ezt elérni.
Mert? Kína befekteti a pénzét, felmegy a gazdaság, kína kiveszi a pénzét + hozamot nekünk meg marad a kínai infrastruktúra, meg a gyárak. Csak nem viszik haza :D.
Csak lenne igazatok! De én szkeptikus vagyok ezzel a kínai "jótékonykodással" kapcsolatban.
Ezt rosszul látod. Majd észreveszed hogy stabilabb gazdaság lesz és pont a kiszolgáltatottság fog így megszûnni. Ha nem így lenne, vállalom, hogy tévedtem.
"És mi alapján újulunk meg? A primitív, népnyúzó kínai rezsim értékvilága alapján?" Inkább a pénze alapján :P
És mi alapján újulunk meg? A primitív, népnyúzó kínai rezsim értékvilága alapján? Nekem nagyon úgy tûnik. Eltörlik a dolgozók jogait, teljes lesz a kiszolgáltatottság stb.
A kérdező hozzászólása: "Az elõrehaladás érdekében mindig meg kell újulni, mert a múltból nem lehet táplálkozni." Mondja ezt olyan valaki, aki egy csõkonzervatív, a múltat jelenné tevõ pártra szavazott :)
A kérdező hozzászólása: "Eltörlik a dolgozók jogait, teljes lesz a kiszolgáltatottság stb." Azért nem kell túlzásokba esni...
"Mondja ezt olyan valaki, aki egy csõkonzervatív, a múltat jelenné tevõ pártra szavazott" Tudod veritas, eddig még tiszteltelek valamennyire, ezek után már biztos vagyok abban hogy csak egy kis taknyos gyerek vagy akit otthon vernek mert bukásra áll a legtöbb tantárgyból, és itt vezeti le a feszültséget. De ha nem is így van, én éltem abban a rendszerben és dolgoztam is, jó lenne ha nem hasonlítanád össze a mostanival, mert csak nevetségessé válsz.
A kérdező hozzászólása: Éltél a Horthy korszakban? o.o Érdekes, eddig miért tiszteltél valamennyire, ha taknyos kölyök vagyok szerinted? Itt csak te válsz nevetségessé a gyáremberkedéseddel... Akinek tényleg van gyára/cége az nem reklámozná ennyit...
hagyjuk már, neked minden nevetséges ami nem a te véleményed... nõj már fel!
A kérdező hozzászólása: Vadászol a válaszaimra? :) ez kedves... esetleg a rokona, alkalmazottja, segédje, szeretõje vagy kolopelének? Esetleg kolopele zoknibábja vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor itt is: ignore mode on! 39-es!
Speciel nem a Horthy korszakra gondoltam. Egyébként van itt egy-két ember aki nem ellenem van, de ez ne fájjon neked.
A kérdező hozzászólása: "Speciel nem a Horthy korszakra gondoltam." De én igen. Az egész ebbõl indult ki. Nem a Kádár-rendszerre gondoltam....
Vannak dolgok amik rossz irányba terelnek egy országot éveken keresztül. Ha valaki ezeket meg változtatja, attól még nem sérül semmilyen jogállam. Az elõrehaladás érdekében mindig meg kell újulni, mert a múltból nem lehet táplálkozni.
"Azért, mert akkor már mindez megvalósult volna Te miért hiszed?" Mert a mi jogállamunknak lõttek - ha visszamenõlegesen úgy csûrik-csavarják a törvényeket, rendeleteket és ráadásul csinálják is, akkor ezektõl minden aljasság kitelik. Ami késik, az nem múlik!
A kérdező hozzászólása: "És az éhség nagy úr, fõleg ha van gyerek is meg házastárs is." akkor mégis ki lenne az, aki nem menne el dolgozni? én egyet értek azzal, hogy a segélyt munkához kell kötni. Ha én dolgozom, õ is tud.
A kérdező hozzászólása: "Milyen alapon állítod, hogy ez baromság? Lehet, hogy a te helyzetfelismerésed nem tökéletes. Engem az elmúlt egy év közjogi ámokfutása tökéletesen meggyõzött arról, hogy itt most egy diktatúra épül. " Ameddig leváltható valaki, addig itt nincs diktatúra. Az tény, hogy a Fidesz minden eddigi kormánynál jobban igyekszik bebetonozni magát. De azért vethetnénk pár pillantást az elõzõ ciklusokra is. "Baloldal" alatt is baloldali többség volt mindenhol... Olyan alapon állítom, hogy ha így állna a helyzet, te már rég követ törnél valami bányában... Egyébként te milyen alapon állítod, hogy nekem nincs igazam?
A kérdező hozzászólása: "Ezek az "emberek" (MINDEGYIK PÁRTBAN!) százmilliókat keresnek, miközben mi éhezünk. " Ez így demagógia. Ha százmilliókat nem is, max. milliókat. Százmilliókat cégcsoportok, üzleti körök és haverok kapnak.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:25 valahol egyetértünk, valahol nem. te is átesel a ló túlsó oldalára, érzelembõl politizálsz, mint itt sokan. ez hiba.
A kérdező hozzászólása: "Ha az embereket a lakóhelyüktõl több száz kilométerre szállítják" Erdélyben például képesek országokon át utazni, csakhogy el tudják tartani a családjukat. Szégyen, de idáig jutottunk, hogy erre kell kényszerülni, hogy az ember nem tud a lakóhelyén munkát találni. De ha már így állunk, akkor is kell valamit tenni. Enni, lakni kell!
*gyengeakaratúak
A kérdező hozzászólása: mert ennek is megvan a maga kis oka... Ettõl még nem kell piedesztálra emelni az ilyen életformákat.
"Ettõl még nem kell piedesztálra emelni az ilyen életformákat." Persze, hogy nem! Mondtam én ilyet? Csak amikor a TV-ben az megy, hogy az Alekosz, a Gyõzike, a Kelemen Annácska, meg a Fekete Pákó és egyéb lumpen, ribanckodó, strici életformát folytató egyének milyen jól megvannak, miközben a becsületes, tisztességes, szorgalmas ember beledöglik a munkába és elszállítják õket stadiont építeni potompénzért, akkor nem kell csodálkozni, hogy ennyi igazságtalanság, ellentmondás és õrület után többen már ott kötnek ki, hogy [email protected] bele az egész életbe.
A kérdező hozzászólása: "Persze, hogy nem! Mondtam én ilyet? " sugalltad. Miért van az, hogy van egy csomó ember, aki szintén nehéz helyzetben van, de mégsem lesz alkoholista stb.? jellem és nevelés kérdése az egész! Aki link volt egész életében, az már link is marad.
"Miért hiszi itt egy csomó ember, hogy a Fidesz munkatáborokba fogja zárni az ellenfeleit, diktatúra lesz stb?" Van egy nagyon jó magyar mondás: Mindenki magából indul ki. Az inget pedig mindenki vegye magára, aki úgy érzi.
Én teljesen egyetértek a nagybetûs válaszolóval. Én is azt mondom, hogy dolgozzanak a segélyért, de ne több száz kilóméterre. találjanak neki közmunkát a lakóhelye 10 km-es körzetében. Nem hiszem, hogy nehéz lenne. Most ezen a Debreceni stadionépítésen pontosan látszik a diktatúra: Kósa szólt, hogy ingyenmunkások kellenek neki, és már meg is van a törvény. És gondoljuk már végig: valakit több száz kilóméterre elvisznek egy ilyen közmunkatáborba, hogy ott dolgozzon 4 órát. És még ez mellett keressen állást? Hogy? 4 óra munka a lakóhely körül belefér, de az, hogy utazzon 3-4 órát, dolgozzon 4 órát, haza megint 3-4óra, az azért már sok. Ha meg konténervárosba költöztetik meg már tényleg esélytelen a munkakeresés.
Hogy vinnének Sopronból Debrecenbe? Az oda vissza út max 2 óra lehet az meg nincs 50 kilométer busszal. Konténerekrõl meg szó sem volt.
Te miért nem hiszed?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert akkor már mindez megvalósult volna Te miért hiszed?
A kérdező hozzászólása: "Van egy nagyon jó magyar mondás: Mindenki magából indul ki. Az inget pedig mindenki vegye magára, aki úgy érzi. " Ez így mire válasz? Én biztosan nem akarok diktatúrát, sem munkatáborokat stb. Mindenhová ezt írod?
A kérdező hozzászólása: "Egyébként van itt egy-két ember aki nem ellenem van, de ez ne fájjon neked." Szerintem senki nem lenne ellened, ha nem reklámoznád magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!