Találatok a következő kifejezésre: Miért hiszi egy csomó (10 db)

Wowozok. Miért zavar egy csomó embert akit nem is ismerek? Miért hiszik, hogy nincs életem és/vagy bnőm? Összefügg a kettő?

Miben más az hogy napi 2 órát wowozik valaki vagy 2 órát a gyakorit böngészi és idióta válaszokat firkál olyan témába amihez nem is ért? Miért hiszi azt 1-2 ember, hogy attól hogy azt írja hogy szerezz ÉLETET/ÉLD AZ ÉLETET abbahagyom a játékot, amit mellesleg nagyon élvezek :D Mib?l gondolja hogy ha wowozok nincs életem? Aki ezt akarja nekem bebízonyítani írjon privibe :D Köszi a komoly válaszokat. (Lélektani válaszok is érdekelnek.) Félreértés ne legyen nem gúnyból írtam ki a kérdést :D

Legjobb válasz: Mire gondolsz, miközben ezt nézed? http://www.youtube.com/watch?v=l99nfgols4E Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok.

Mire gondolsz, miközben ezt nézed? http://www.youtube.com/watch?v=l99nfgols4E Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok.
Én napi 12-16 órát wowoztam. Amikor már randikat mondtam le és inkább wowoztam mint hogy sörözni mennyek haverokkal, akkor azt mondtam elég s egyik napról a másikra nem játszottam. Szépen letöröltem s mikor rátört, hogy de wowoznék egyet tudtam, hogy úgy is lusta vagyok felrakni újra, mert vagy fél napot elvesz...
"Mire gondolsz, miközben ezt nézed? " Vannak idióták WoWban is, mint a tükörben. Igen, lehet túlzásba is vinni, mint bármi mást. Egyébként szerintem te sosem játszottál wow-val: simán vissza lehet szerezni a kitörölt karaktereket... "Aki itt gyk-n válaszolgat, böngészget, az nem kötõdik lelkileg, mint a függõ játékosok." Ezt sosem lehet tudni. Nagy az isten állatkertje.
Amit szívesen csínálsz az már függõségnek számít? ha valaki állandóan böngészi ezt az oldalt az is függõ, nem? van olyan ember aki minden kérdésre válaszol ha hülyeség ha nem. Szerintem csináld amit szeretsz anélkül hogy más kritikáji elvennék a kedvedet. (általánosan értem!)
én 4 évig wowoztam és csak azért hagytam abba mert beleuntam kicsit. Sose lettem tõle függõ. Azért játszottam mert élveztem a játékot és a társaságot. Én rengeteg olyan játékost/embert ismertem meg aki család mellett wowozott vagy fiatal sportolókat, lányokat, nõket és lehetne még sorolni. De nagyon kevés tényleg függõvel találkoztam. Pedig egy elég népszerû szerveren játszottam, ahol fõként magyarok voltak. Rengetegen vannak akik csak törtön játszottak (ami mellesleg meg se közelíti az eredeti wowot játékélményben) és ezért abból indulnak ki, hogy csak tizenéves bunkó p*csök játszanak wowot. És persze ez az a korosztály is amelyik akármennyit is képes, tud gép elõtt ülni.

A samusnggal miért mondja mindenki, hogy komoly gond van a galaxy miatt? Hiszen egy csomó új galaxy már előrendelhető?

Legjobb válasz: azért mert a csíra apple beperelte õket! [email protected] mert a samu jobb mint az apple!

azért mert a csíra apple beperelte õket! [email protected] mert a samu jobb mint az apple!
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy beperelték meg hogy be akarják tiltatni a galaxyt, de akkor mégsem az egészet akarják betiltatni mert új készülékek elõrendelhetõk
igen mert a galaxy s, s2, és ace telefonokat meg pár táblagépet (asszem) tiltják be!

Való Világ villájában miért szabad cigizni? Hiszen egy csomó fiatal azt látja nap mint nap, hogy dől a füst.

Legjobb válasz: Hát szerintem ez a legkevesebb ebben a tepedelem mûsorban. Még ez okozza a legkisebb kárt , ha már a károknál tartunk.

Hanem a cumizás.
Hát szerintem ez a legkevesebb ebben a tepedelem mûsorban. Még ez okozza a legkisebb kárt , ha már a károknál tartunk.
Na ez az... Nem kötelezõ nézni... Én sem nézem... finoman szólva is [email protected] rája...
"De folyamatosan a nemdohányzók védelméért papolnak. Ez nem zavarja a nagyfejeseket?" Mért zavarná? Tiltsák be a nemdohányzók védelmérõl való beszédet?
Nem csak cigiznek, isznak is keményen, meg szilikon tõgyeket reklámoznak. Ezt a mûsort szerintem nem kimondottan fiataloknak készítették. Szerintem is szar, de ha unatkozok megnézem, hogy utána legyen min szörnyülködni.
Discovery nézzétek attól legalább okosodtok!
De egyetlen fiatalt sem zavar.
Fogalmam nincs ki nézi, de hogy én nem az biztos.Felmelegítve csak a krumplileves, és a töltöttkáposzta jó.
Szerintem is ez a legkisebb probléma ebben a ótvar, szar, színvonaltalan, nulla mûsorban.
10 percet bírtam nézni a mûsort.
Ha nem tetszik a ValóVilág akkor ne nézzéték, vegyétek figyelmen kívül és kész. Ne itt háborogjatok róla. Nekem sem tetszik az Echo TV, ezért egyszerûen figyelmen kívül hagyom, nem morgok rajta.
A kérdező hozzászólása: De folyamatosan a nemdohányzók védelméért papolnak. Ez nem zavarja a nagyfejeseket?
Hát szerintem aki azt nézi, annak már úgyis mindegy... az értelmesebbje meg talál mást magának.
"Hát szerintem aki azt nézi, annak már úgyis mindegy... az értelmesebbje meg talál mást magának." Errõl ennyit.
Ha valaki cigizni akar akkor nem azért fog mert ezt látja ebben a mûsorban.
Szerintem nem a cigizés a legnagyobb baja ennek a mûsornak.

Miért van az, hogy egy csomóan hisznek Istenben, vagy valamilyen vallásban, de mikor valaki a szellemekről vagy a mágiáról írkál, kiröhögik?

Legjobb válasz: Én speciel a pillanat örömét választanám. Az örökkévalóság alatt megunnám. Nem szeretem megszokni a jó dolgokat, mert akkor már nincs benne öröm. Tudom, most azt fogod válaszolni, hogy "De ez folyamatos örömérzés lenne". Nem hiszem el, ennyi. Azért van, hogy az istenekben hisznek az emberek, mert az fölöttük áll, irányítja õket, útmutatást ad, míg a szellemek nem. A szellemek létének elismerése nem függ szerintem vallástól, de kicsit kézzelfoghatóbbnak kéne lennie, hogy hihetõ legyen. Bár akkor jópár vallást újra-újra-újra kéne értelmezni, ahogy ezt már megtették minden új korban. A mágia pedig méginkább más dolog, mert annak viszont _tényleg_ látszata kéne, ha lenne...ha van... Szerintem ennyire egyszerû a magyarázat. Amúgy sem vallásos, sem ezoter...szóval az sem vagyok, csak gondoltam leírom a gondolatomat.

Én speciel a pillanat örömét választanám. Az örökkévalóság alatt megunnám. Nem szeretem megszokni a jó dolgokat, mert akkor már nincs benne öröm. Tudom, most azt fogod válaszolni, hogy "De ez folyamatos örömérzés lenne". Nem hiszem el, ennyi. Azért van, hogy az istenekben hisznek az emberek, mert az fölöttük áll, irányítja õket, útmutatást ad, míg a szellemek nem. A szellemek létének elismerése nem függ szerintem vallástól, de kicsit kézzelfoghatóbbnak kéne lennie, hogy hihetõ legyen. Bár akkor jópár vallást újra-újra-újra kéne értelmezni, ahogy ezt már megtették minden új korban. A mágia pedig méginkább más dolog, mert annak viszont _tényleg_ látszata kéne, ha lenne...ha van... Szerintem ennyire egyszerû a magyarázat. Amúgy sem vallásos, sem ezoter...szóval az sem vagyok, csak gondoltam leírom a gondolatomat.
AZért, mert a vallás beleivódott az emebriségbe, a szellemek meg nem
Istent is lehetne látni, ha már mindenütt ott van.
szerintem az az oka, hogy sok vallásos ember elég szûk látókörrel rendelkezik.nem bántani akarom õket, a vallás egyszerûen ilyenné teszi õket.meg van szabva fixen, hogy miben hihetnek, mi hülyeség, mi nem, tehát eleve elutasítóan vagy kételkedve állnak hozzá az ezotériához.a vallásos vezetõk igyekeznek távol tartani õket minden mástól ami nem az õ tanításuk, mert félnek, hogy esetleg megismernek más dolgokat is és akkor rájöhetnek, hogy nem csak az létezik amit az egyház vagy az adott vallásuk tanít nekik. ezért is mondanak gyakran olyan dolgokat, hogy minden mágia, ezoterikus dolog az ördög mûve, veszélyes, feketemágia.elég homályos fogalmaik vannak az ezotériáról. ahhoz, hogy valaki szellemet lásson, vagy valamilyen temészetfölötti, spirituális élményben lehessen része, annak az alap feltétele a nyitottság, a berögzött, tanult, megszokott dolgokon való túllépés képessége.amit az ember elutasít, megbélyegez, elítél, ahhoz nem fog közel kerülni, logikus módon.
én azt mondom, inkább ne akarj szellemet látni, mert nincs is szüksége rá, hogy látható alakban kárt okozzon neked. amúgy Isten mégiscsak más dolog, mint egy szellem, mert annyi a különbség, hogy az egyik SZENT dolog, a másik meg feketemágia.
17:35 A vallások többet tudnak a spirituális (=kegyelmi) életrõl, mint az ezotéria. A vallás lényege (legalábbis a kereszténységnek) szimplicizmus, és a dolgok absztrakciója. Csak a szemed, és tested vágyik arra, hogy te, a természeteden túl és a valódi kegyelmi ajándékokat félredobva láss, vagy képes legyél valamit tenni; a lelked nem erre vágyik, hanem Istenre, és a valódi isteni boldogságra. Most tegyük félre az Egyházat, meg a pápát, és az összeesküvés-elméleteket: te melyiket választanád? A pillanat, vagy az örökkévalóság örömét?
Az ilyen ezoterikus dolgok általában kézzel foghatóak lennének (legalábbis valamilyen formában), ha léteznének. Én addig nem hiszek a szellemekben, míg nem látok egyet. Addig nem hiszek a mágiában, míg meg nem tapasztaltam. Istent viszont nem lehet "megtapasztalni" (legalábbis érzékszervekkel), csak hinni benne. Ez a lényeges különbség.
"Már nem azért de a Szellem hit és a Mágia a legrégebbi vallás forma. " A szellem-hit igen, de már az õsi pogány népeknél két különbözõ személy volt a pap/papnõ, és a mágus.
Inkább a mai egyistenhitû vallások utasítják el a mágiát, semmint a régebbi, "pogány" vallások. Érdemes lenne utánanézned a vallásoknak, mielõtt felteszel egy ilyen kérdést:)
Már nem azért de a Szellem hit és a Mágia a legrégebbi vallás forma. Az Új vallások (Kereszténység....stb) pedig a régi vallásokat elavultnak tekintik. Ha egy vallásos kiröhög azért mert én hiszek a szellemekben akkor én is kiröhöghetem mivel Istenben hisz. Mindenkinek van szabad akarata, hogy miben hisz....nem kell ráerõltetni senkire.
értem.igen, pontosan erre a válaszra számítottam....
meditáltál már valaha valóban kitartóan, Nem vagyok az a típus, a jógával, meg mindenféle ily'smivel nem vagyok ambiciózus. :-) helyesen végrehajtva a gyakorlatot? Na, ezt nem tudom pontosan megmondani.
19:30 szeretnélek megkérni, hogy õszintén válaszolj nekem erre a kérdésre:meditáltál már valaha valóban kitartóan, helyesen végrehajtva a gyakorlatot? csak kíváncsiság.
amugy volt már valaha megérzésed, intuíciód ami beigazolódott, álmodtál már meg valamit elõre? ha igen akkor a spirituális fejlettebb éned mûködött benned, és nem pedig démoni erõk.a spirituális fejlõdés nem abban merül ki, hogy szellemidézés, meg másoknak felvágunk, hogy mikre vagyunk képesek, sõt épp ellenkezõleg. ja és Jézus is tett csodákat, beleértve a feltámadását is.gondolom õrá nem mondod azt, hogy csaló volt, vagy az ördöggel cimborált.
*ne csinálj
19:11 ha valóban vennéd a fáradtságot, idõt, és tanulmányoznád, kipróbálnád a spirituális dolgokat akkor nem irkálnál ilyeneket.írsz valamit amit igazából csak másoktól hallottál, és az kavarog a fejedben, közben azt hiszed tudod mirõl van szó, ahelyett, hogy önállóan elõítéletektõl mentesen, tisztán megismernél valamit. persze nem kell megismerned semmit, hiszen megmondták a vezetõid, hogy félj mindentõl, és csinálj semmi mást a Biblia szaván kívül, csak akkor nem értem, hogy mondhatsz véleményt olyan dolgokról amit is nem ismersz.
Igen, viszont mi másképp nézzük azt, hogy mi igaz. Az örökké valóság és a pillanat, mivel az idõ relatív, ugyanaz, de az, hogy mi a következménye, az már korántsem. Ha valaki bedrogozik, hogy természet felettit lásson, és 'kikapcsolódjon', akkor egy pillanatra meg is történik, de egyre jobban teszi magát tönkre. Ezt csak példának írtam, nem az ezotéria ellen. A meditáció pedig nem mindenkinek jön be, ahogy én sem találom meg benne a lelki békességet, inkább a nagy semmibe elfáradok tõle (bár a Nagy Semmivéválás a buddhizmus alappilére). Ez, mint már mondtam, más, és az ezotériának nem az életfilozófia kialakítása a célja, hanem a természetfölötti dolgok 'ápolása', a vallásnak pedig az, hogy az életedet felkészítsd a boldogságra.
18:05 számomra az örökkévalóság és a jelen pillanat egy és ugyanaz.azt meg, hogy kit mi tesz boldoggá meg kinek mire vágyik a lelke azt csak az illetõ saját maga tudhatja, ha figyel egyáltalán a lelke vágyára.pl.meditáció lévén is lehet boldog kiegyensúlyozott állapotot elérni, ami ugye egy gyakorlati ezoterikus módszer vagy nevezzük ahogy akarjuk. pont errõl beszélek, hogy pl.egy mélyen keresztény vallású nem fog leülni meditálni mert tele van elõítéletekkel, így aztán azt gondolja, hogy nem is lehet valódi boldogságot elérni vele, és ezálltal nem is fogja megtapasztalni.
Nem állítjuk, hogy a spiritiszta jelenségek mind tudatos félrevezetésen alapulnak, mint egyesek hiszik; a sok csalás mellett van sok igazán rendkívüli jelenség is a spiritiszta mutatványokban. Azonban vajon okvetlenül túlvilági szellemek-e azok, amelyek ott az asztalt felemelik, kopogtatnak, vagy egyébként értelmes feleleteket adnak? Ezt eddig senkinek sem sikerült bebizonyítania. Hogy szellemi erõk mûködnek közre ott, ahol a felvetett kérdésekre értelmes feleleteket adnak, abban nincs kétség. De hogy ezek a szellemi erõk nem azonosak-e akár a jelenlevõk, akár a távollevõk bizonyos öntudatlan szellemi mûködésével, öntudat alatti reagálásaival, amelyek eddig ismeretlen természeti törvények szerint külsõ jelek útján, pl. kopogtatással jutnak a jelenlevõk tudomására? Ki tudná ezt megmondani? A természettudomány ismer telepatikus jelenségeket, távolbalátást, megérzést, gondolatátvitelt s hasonlókat. Miért ne lehetne ezen az úton keresni a spiritiszta jelenségek magyarázatát is? A kérdésekre csakugyan szellemek felelnek; de ezek a szellemek esetleg öntudatlanul mi magunk vagyunk: a nélkül, hogy tudnók, az agyképzeteinkbõl sugárzik ki a kérdésekre az ilyen vagy olyan (többnyire kissé zavaros és értelmetlen) válasz. Esetleg egy távollevõ agy beiktatásával is; mint mikor egy magyar parasztlány hirtelen angolul beszél, ki tudja, nem tud-e egy jelenlevõ angolul, vagy akár bizonyos esetekben egy távollevõnek agya nem reagál-e a hozzáérkezõ kérdésekre öntudatlan kisugárzással? Titkok ezek még, amelyeket a természettudomány nem derített fel, de egyelõre semmi okunk sincs rá, hogy okvetlenül természetenkívüli lények közremûködését kelljen segítségül hívni. Ezek a természetenkívüli lények legfeljebb a gonoszlelkek lehetnek, akikkel érintkezésbe lépni s tõlük irányítást kérni természetesen bûnös dolog lenne. Keresztény szempontból ugyanis éppenséggel lehetetlen, hogy azok a szellemek szólaljanak meg a médiumok által, akiket a hiszékeny asztaltáncoltatók vagy "szellemidézõk" hívogatnak. Elõször is: ezek a "szellemek", sokszor igen tiszteletreméltó és szentéletû megholtak szellemei (pl. Prohászka Ottokáré, vagy Tóth Tihaméré), annyi ákombákomot, annyi megkeveredett ostobaságot fecsegnek össze, annyi ellentmondásba kerülnek egymással, az Egyházzal és önmagukkal, hogy már ezen a címen is lehetetlen e kijelentéseket e nagy emberek üdvözült lelkével kapcsolni egybe. De aztán elképzelhetetlen az is, hogy az Úristen csak úgy hókuszpókusz kedvéért, pletykaszomjas kávénénik és kíváncsiskodó jólélõk mulattatására, úgy uzsonnaasztal körül egyszerre leküldi a mennyországból az õ szentjeit és üdvözültjeit, hogy azok ott mindenféle vallástalan és könnyelmû erkölcsû urak és hölgyek szórakoztatására haptákba vágják magukat s szavaljanak égrõl, földrõl, Istenrõl, másvilágról, oda se figyelve arra, amit Isten kinyilatkoztatott vagy az Egyház és Szentírás tanít, olyanokat állítva pl., hogy nincs örök pokol, stb. Azért az Egyház teljes joggal tiltja a spiritiszta gyûléseken és mutatványokon való kíváncsi s oktalan részvételt, mert az amúgy is babonára hajló s vallásilag zavartfejû embereket nem engedheti újabb babonákkal mégjobban megtévesztetni. Már ezért sem lehet Isten mûve az, ami a spiritizmusban történik, mert Isten nem szentesít olyasmit, ami az õ Egyházának tilalma ellenére történik.
18:53 Igazad van, de ez egy picit más. Ez nem olyan adrenalin-öröm, hanem inkább a lelki békességet jelenti. Az ezotéria nem az élettel, hanem inkább a természetfeletti tanokkal való foglalkozik, míg a vallás, legalább is a hitélet inkább az élettel. Igaz, a katolikus keresztény vallásban igen sok áldás, szentelés, áldás, szentelés van...
Mert az ezotéria azt vallja, hogy amit vall, az igaz, tehát gyakorlatban lehetséges. A vallás pedig igen absztrakt dolog, kevés köze van az ezoterikához.
Szia! Hívõ vagyok és tudom, hogy léteznek szellemek és a mágiák többsége hatásos. Jézus démonokat ûzött, több helyen megtalálod a bibliában, ha érdekel, bemásolom, csak most sietek. A mágiára, horoszkópra, jóslásra, boszorkányságra azt mondja Isten, hogy ne legyen közöttünk ilyen, mert mind utálja az Úr és megdorgálja. Azt mondja, hogy ha meg is valósul (mondjuk a jóslás), akkor se higgy neki, mert veszélyes, nagyon nagyon veszélyes. Sokszor a ráolvasás érvényesül ezeknél. Gyûjtõneve okkultizmus. Keress rá a neten.

Miért hiszi azt egy csomó ember, hogy az első szerelem sose marad meg?

Gondolok itt a diákszerelmekre. lány vagyok, és én tettem meg az els? lépést lassan 5 éve, és most a legboldogabbak vagyunk együtt. összeköltözért, eljegyzést tervezgetjük. 17 éves vagyok és az általánosban ismertem meg. mminden szünetben szekáltuk egymást, és amikor elballagott, akkor irtam neki egy levelet, huh hosszú történet lenne, de most mosolyogva gondolunk vissza arra, ammikor még csak este a párnát szorongattam. a Lényeg: MIÉRT NEM HISZNEK AZ EMBEREK AZ IGAZ SZERELEMBEN?? lehet, hogy nem örörk, azt majd 60 év múlva mondhatnám, de bízom benne, hogy ? életem els? és utoljó férfija.:D

Legjobb válasz: Van igaz szerelem! Az emberek nagy része azt hiszi, hogy az elsõ az! Én is azt hittem, de aztán rájöttem, hogynem! Úgy érzem, hogy amostani barátom az, aki tényleg az igazi lehet! Egyébként van ismerõsöm, akiknél szintén olyan korán alakultak ki a dolgok, mint nálatok, aztán összeköltöztek, házassás, stb... Jött a baba, és aztán elváltak... Lehet, hogy Nektek sikerülni fog, de az is lehet, hogy nem! Ez kialakul, aztán ahogy lesz, úgy lesz! :) Sok szerencsét! :)

Van igaz szerelem! Az emberek nagy része azt hiszi, hogy az elsõ az! Én is azt hittem, de aztán rájöttem, hogynem! Úgy érzem, hogy amostani barátom az, aki tényleg az igazi lehet! Egyébként van ismerõsöm, akiknél szintén olyan korán alakultak ki a dolgok, mint nálatok, aztán összeköltöztek, házassás, stb... Jött a baba, és aztán elváltak... Lehet, hogy Nektek sikerülni fog, de az is lehet, hogy nem! Ez kialakul, aztán ahogy lesz, úgy lesz! :) Sok szerencsét! :)
Talán, mert ez a tapasztalatuk.Nekem is ez. de én tényleg teljes szívembõl kívánom, hogy boldogok legyetek.Én ebben a korban elkezdtem folyamatosan változni, és ez persze új pasival is járt.Hiába szerettem úgy éreztem megfulladok, pedig nem láncolt maga mellé.Szóval az én esetemben nekem nem jött be az elsõ szerelmes dolog. De hát szerencsére nem vagyunk egyformák.Én csak annyit mondanék, hogy hallgass a szívedre, és 60 év múlva gondolkodj a dolgon! Sok boldogságot!!!
gondolkozz csak nyugodtan a házasságon :) én 17 évesen már arra gondolok de jó lesz ha majd gyerekem lesz a páromtól :) de nem azért mert most akarom elsietni, hanem hogy majd 7-8 év múlva! semmibõl nem maradtam szerencsére ki, és mamáméknak most volt a gyémánt lakodalmuk (60. házassági évforduló) mamám meg 16 éves volt mikor tatám elvette! Ha tudnád milyen aranyosak voltak együtt!! és tata kérte meg a kezét újra :) mamám meg mesélte, hogy minden reggel bebújik tata mellé és simogatja a hátát meg megkérdezi mit álmodott... nagyon arik ha tudnátok!! mai napig szeretik egymást
En abban hiszek, hogy tobbfele szerelem van. Vannak az apro langolasok amik fajnak ugyan ha nem teljesednek be, de par het alatt tulelhetok. Nem biztos, hogy az elso lesz a nagy szerelem de vagy pl. te es van egy kedves baratnom aki 15 eve van azzal a fiuval akit 16 evesen ismert meg, 4 eve hazasok. Imadjak egymast, ugyhogy nincs kizarva a boldogsag szamotokra sem! Nekem 25 evesen jott el a mindent elsopro, hasmeneses, hanyingeres, kezremegos szerelem - majdnem belehaltam! Van a hozzad tartozom es bemeselem magamnak, hogy szeretlek mert felek egyedul maradok szerelem, - es van az, aki atfogalmazza a szerelmet szamunkra. Nem is ertjuk minden olyan egyszeru es nagyszeru. Megnyugszunk, szeretunk, bizunk, tervezunk szerelem. Tiszteljuk a masikat es szeretjuk ahogy van. Lehet te ezt talaltad meg azonnal. NAgyon sok boldogsagot kivanok nektek! Ne hallgassatok senkire! A vilaggal az a baj, hogy el van kurvulva es irigy. Nem a minosegre, a mennyisegre utazik.
mert ÁLTALÁBAN nem marad meg de van egy csomó ellenpélda remélem ti is közéjük fogtok tartozni:)
Más az igaz szerelem és az els´ö. Az igaz szerelem az 60 évesen is jöhet. de amir´öl te beszélsza az az elsö. Nekem egy 40 éves barátnöm van aki 15 éves kora óta a férjével van. 18 évesen házasodtak össze 2 gyerekük van, és boldog. De aztán volt sok olyan barátnöm aki általános óta együtt volt a barátjával aztán 20-25 évesen rájött, hogy szereti a barátját, de igazából fogalma sincs milyen egy másik fiuval akár csak randizni. volt olyan lány aki 14 éves kora óta volt a sráccal, mindenki tudta hogy a srác egy bunkó és mindig is az volt, a lány csak 20 évesen mikor szakitott a sráccal jött rá hogy van sokkal jobb is az életben. aztán van hogy 20 évesen szakítanak, elkezdenek másik párt találni, de nem jön össze nekik, és mindig olyat keresnke mint a másik volt, de már együtt sem jó. így a se vele se nélküle szituban élnek. ahogy írtad nagyon fiatal vagy, így csak annyit hogy majd 60 évesen írd le hogy is alakult az elsö szerelem.
Azt kívánom, hogy úgy legyen ahogy mondod, és maradjatok meg együtt hûségben, szerelem/késõbb szeretetben!!! Én is egy 19 éves lány vok, 5 éve kapcsolatban.Az elsõben.Én is azt hittem, hogy õ az igazi, mi is beszéltünk eljegyzésrõl, és én voltam, aki nagyon akarta.Még jó, hogy a pasim mondta, hogy várhatunk még vele nyugodtan......Nem lett vna jó, mert megismertem nemrég egy srácot...és hát...már nem vok benne biztos, h az 5 éves kapcsolatom jóra vezetne.És mindez nagyon hirtelen jött...
Teljesen megértelek. Engem is mindig ezzel fárasztanak és fusztrálnak a szüleim és néhány félrecsúszott házasságú ismerõs. Én 16 voltam mikor megismertem a páromat 6 év vagyunk együtt, 1 éve együtt élünk és jól megvagyunk. Persze vannak néha kisebb veszekedések, de hol nincs. Szerintem akik "nem hisznek" azok inkább csak féltékenyek a te boldogságodra és azzal vígasztalják magukat, hogy majd te is úgy jársz mint õk, ami nem feltétlenül lesz így.
Lehet hogy most boldog vagy, és kívánom, legyetek együtt 60 évesen is, de mi van, ha 25-30 évesen rájössz, hogy mi mindent hagytál ki az életedbõl?! Ha rájössz, hogy eddig csak egy fiúval voltál, és mindenben õ volt nálad az elsõ? Persze szépen hangzik, hogy elsõ és utolsó férfija, de hidd el, a legváratlanabb pillanatban fel fog bukkani egy másik és te sem gondolnád, hogy milyen érzéseket fog kihozni belõled! Azért próbálkozzatok, de szerintem 17 évesen még élned kellene, nem házasságon gondolkozni!

Miért hiszi azt egy csomó pasi, hogyha egy lánynak csúnya a bõre, akkor már igénytelen?

Speciel rengeteg krémet, meg más dolgot is kipróbáltam és semmi értelme nem volt. És észrevettem, hogy nem elég azm, hogy nem fogadom el magam, még az idegenek is úgy néznek rám, mint valami ócsmány dögre vagy szimplán nem vesznek észre.

Legjobb válasz: A lányok is ugyanilyenek, hidd el. -egy csúnya bõrû fiú

A lányok is ugyanilyenek, hidd el. -egy csúnya bõrû fiú
Nekem kb 8-9 éves koromtól 14-ig tiszta zsír volt az arcom szóval megértem milyen érzés amikor úgy néznek rád. Olyan megalázó. Fõleg amikor úgy kezelnek mintha vmi vírust hordoznál. Na mind1 A lényeg h menny el bõrgyógyászhoz és írass vele egy receptet Isotretinoin-ratiopharm lágy kapszulához. 20 grammossal kell kezdeni. Ez egy pár hónapos kúra. Decembertõl március elejéig szedtem és azóta sem volt pattanásom. Még az orrom is teljesen tiszta lett pedig tele volt miteszerrel. Igaz a hegek megmaradnak de vki írt nekem h õ kapott rá kenõcsöt. Szóval az is kezelhetõ. Ne add fel! Sikerülni fog! :) Am engem egyszer megszólt egy túlsúlyos csaj h miért nem megyek kozmetikushoz. H még jobban elbassza nekem. Nagyon sajnálom h nem szóltam neki vissza h õ miért jár zsírleszívásra :( Pedig nem ártana neki.
Keress rá neten a szeborrea-s bõrre. Nekem is az van(bár remélem neked nem, mert akkor nagyon rosszul jártál). Írj privátot, ha gondolod.
Googlen keress rá az Aknesol régi(!) receptjére, és kevertesd ki patikában. Nem drága, 700 forint körül van, nekem egyedül ez tette rendbe a bõröm. :) Régebben kapni lehetett, de azóta valami "kímélõbb" maszlaggal teljesen megváltoztatták a készítményt és semmit nem ér. Szóval, régi recept, és patika. 17/L
A kérdező hozzászólása: Pattanásos és heges. Zsíros bõrrel áldott meg a Jóisten és tehetek, meg ehetek bármit, ez nem változik. Képet nem küldök róla.
Mert egy csomó pasi hülye. (Egy csomó EMBER hülye.)
nade még is milyen a bõröd? egy HD képet nem tudnál készíteni
A kérdező hozzászólása: Hát, ez az. Ez genetikai. Soha nem dohányoztam, és már a lehetõ legegészségesebben étkezem. És nem vagyok tini.
hát ez a pubertás vele járója, bármennyire ápolod magad, akkor igénytellennek tûnsz... én is igy vagyok vele, hiába kezelem a bõrõmet mindenféle cuccal, akkor is csúnya marad a bõrõm... 14/f amúgy nem mindig gondolják a fiúk, hogy vki igénytelen ha pattanásos stb. csak ha amiatt igénytelennek tûnik a lány
dohányzol?
Még vmi. Ha nem kapsz rá kenõcsöt (mert én se kaptam) akkor pár csepp alapozó eltudja tüntetni :) Nekem azóta nõtt az önbizalmam. És nem sokára te is megtudod h milyen érzés amikor láthatod a szép tiszta arcodat :)

Miért írják rá egy csomó savanyúság üvegére hogy 2 napon belül el kell fogyasztani? Nem hiszem hogy pl. az ecetes uborka ilyen gyorsan megromlana.

Legjobb válasz: Mert addig tudják 100%-osan garantálni, hogy nem romlik meg. Mivel ha ez idö alatt baja lesz, büntetést kell nekik fizetni, ezért olyan határidöt adnak, aminek többszöröse az, amig biztosan jó lesz még a termék.

Mert addig tudják 100%-osan garantálni, hogy nem romlik meg. Mivel ha ez idö alatt baja lesz, büntetést kell nekik fizetni, ezért olyan határidöt adnak, aminek többszöröse az, amig biztosan jó lesz még a termék.
A kérdező hozzászólása: a tartósítószermentes majonézre meg semmi ilyet nem írnak, csak hogy hûtõben tároljam, de hogy meddig... szerintem az gyorsabban megromlik. de az ecetes uborkánál a 2 nap azért erõs túlzás, szerintem 2 hónapig is simán eláll.
Gondolom, a kétféle termékre más-más szabályzás vonatkozik.

Miért hiszik azt egy csomóan, hogy az Anastasia az Disney?

Legjobb válasz: Látja, csak nem jegyzi meg, mert nem érdekli, vagy épp akkor túr könyékig a kukoricás-zacskóban :D Ez van, nem lehet mindenki olyan filmkocka, mint te, vagy én. :)

Jaja, a Fox-nak volt egy animációs stúdiója, aminek ez volt az elsõ nagy dobása. Aztán annyira taccsra tette a céget, meg nem is termelt a film annyi profitot, mint tervezték, hogy a stúdió sürgõsen megszüntette a kizárólagosan saját animációsfilmek gyártását. Mindezt az is jól mutatja, hogy a cég 10-nél is kevesebb saját filmet jegyez 1997, azaz az Anasztázia óta, és ezek egyike sem lett komoly siker (pl. Titan AE), vagy nem is került moziforgalmazásra, csak direct-to-video-ként jelent meg.
Látja, csak nem jegyzi meg, mert nem érdekli, vagy épp akkor túr könyékig a kukoricás-zacskóban :D Ez van, nem lehet mindenki olyan filmkocka, mint te, vagy én. :)
Mert az átlagember számára az amerikai rajzfilmek egyenlõek a Walt Disney Animation Studios filmjeivel. Ennek meg az az oka, hogy a Disney évtizedekig volt egyeduralkodó az amerikai egészestés rajzfilmek frontján. És mivel az átlagember nem ismeri a különbözõ filmstúdiókat, meg nem is különösebben érdekli, hogy egy filmet melyik stúdió gyárt, hát a számára legegyszerûbb, legnyilvánvalóbb válaszra gondol, akkor is, ha téved.
Miért nem az?
A kérdező hozzászólása: Nem az, hanem Fox Animation.
mer az?
A kérdező hozzászólása: :)
A kérdező hozzászólása: De hát az átlagember nem látja a film elején a kiírást, amikor bazi nagy betûkkel ki van írva, hogy "FOX"?
A kérdező hozzászólása: Nem, Fox Animation.
Mert annyira jó az a film és hercegnõs....Talán.

Miért hiszi itt egy csomó ember, hogy a Fidesz munkatáborokba fogja zárni az ellenfeleit, diktatúra lesz stb?

Ez azért már tényleg nagy baromság!

Legjobb válasz: Már most is puha diktatúra van. Minden jelentõs állami pozíció a kezükben van,már csal a Bíróság hiányzik. A munkatáborokról való hiedelem pedig Lázár beszéde miatt van. Ha az embereket a lakóhelyüktõl több száz kilométerre szállítják,lakókonténerekben laknak,ott végeznek napi 4 órás közmunkát,az bizony a munkatáborokat idézi. Ha megvalósítják,akkor igaz lesz. Ha nem,akkor Lázárnak nem kellene hülyeségeket beszélni.

Már most is puha diktatúra van. Minden jelentõs állami pozíció a kezükben van, már csal a Bíróság hiányzik. A munkatáborokról való hiedelem pedig Lázár beszéde miatt van. Ha az embereket a lakóhelyüktõl több száz kilométerre szállítják, lakókonténerekben laknak, ott végeznek napi 4 órás közmunkát, az bizony a munkatáborokat idézi. Ha megvalósítják, akkor igaz lesz. Ha nem, akkor Lázárnak nem kellene hülyeségeket beszélni.
Elsõnek jó válasza van. Azt meg ne mondja senki, hogy nem kötelezõ menni közmunkára, mert teljesen nyílt tény, hogy ha nem megy robotolni, akkor nem kapja meg a 30 ezer forintocskáját egy hónapra, szóval éhendöglik, ha nem megy. És az éhség nagy úr, fõleg ha van gyerek is meg házastárs is.
Én még nem hallottam ilyet. De nem rossz ötlet, csak õket is be kéne zárni a többi mellé :P Nincs köztük különbség, minden politikus egyforma. Ezek az "emberek" (MINDEGYIK PÁRTBAN!) százmilliókat keresnek, miközben mi éhezünk. És ez így is lesz mindaddig, amíg politikusok léteznek. Egyébként meg azok fosnak ilyesmitõl, akik semmit sem tudnak a politikáról. A nyilvánosság elõtt elharapják egymás torkát, de amúgy le se szarják egymást, vagy még barátkoznak is. Minden politikus [email protected]ázi, és ez egy egyszerû szituációban mutatkozik meg: Még SOHA nem volt olyan, hogy ne szavazták volna meg a saját fizetésük emelését, juttatásaik kibõvítését, prémiumaikat! Mindegy volt, hogy milyen helyzetben van az ország. A Fideszrõl talán azért találnak ki ilyen baromságokat, mert szeretnek a forradalmárok színében tetszelegni. És aki ezt teszi, arra elõbb-utóbb ráhúzzák az ilyen jelzõket.
Ma 22:13 - nak: És az mennyire normális hogy az ember dolgozik már közel 30 éve, fizeti becsülettel azt a töménytelen adót meg járulékokat, plusz még a dolgozói után is, ezek az emberek meg ellézengenek az ezekbõl befolyt összegekbõl segély címén? Az ugye nem jogellenes, hogy nem hajlandóak dolgozni, a közmunkát meg egyszerûen felháborítónak tartják? Diktatúra kellene már nekik, nem jogok. Amikor elmegy az ember egy ház elõtt, aminek elõtérben a szemét az úr, mert még arra sem képes hogy a saját portáját rendbe tartsa, mit reklamál egy ilyen ember mert kötelezõvé testik neki a munkát? Gyereket meg nem segélyre meg gyesre kell alapozni.
A kínai pénz jobb, olcsóbb mint az IMF. Kina nem hitelt ad, hanem állampapírt vesz. Nincsenek költségvetési feltételeik sem, tehát szabad keze van a kormánynak. Az IMF a pénzét akarja kamatokkal együtt visszakapni, Kínának nem ez a fontos, hanem hogy a termékeit teríthesse Európában. Ennek középpontja lehet Magyarország. Nem véletlen dühösek most ránk a Szlovákok is, mert nem nekik sikerült ezt elérni.
Mert? Kína befekteti a pénzét, felmegy a gazdaság, kína kiveszi a pénzét + hozamot nekünk meg marad a kínai infrastruktúra, meg a gyárak. Csak nem viszik haza :D.
Csak lenne igazatok! De én szkeptikus vagyok ezzel a kínai "jótékonykodással" kapcsolatban.
Ezt rosszul látod. Majd észreveszed hogy stabilabb gazdaság lesz és pont a kiszolgáltatottság fog így megszûnni. Ha nem így lenne, vállalom, hogy tévedtem.
"És mi alapján újulunk meg? A primitív, népnyúzó kínai rezsim értékvilága alapján?" Inkább a pénze alapján :P
És mi alapján újulunk meg? A primitív, népnyúzó kínai rezsim értékvilága alapján? Nekem nagyon úgy tûnik. Eltörlik a dolgozók jogait, teljes lesz a kiszolgáltatottság stb.
A kérdező hozzászólása: "Az elõrehaladás érdekében mindig meg kell újulni, mert a múltból nem lehet táplálkozni." Mondja ezt olyan valaki, aki egy csõkonzervatív, a múltat jelenné tevõ pártra szavazott :)
A kérdező hozzászólása: "Eltörlik a dolgozók jogait, teljes lesz a kiszolgáltatottság stb." Azért nem kell túlzásokba esni...
"Mondja ezt olyan valaki, aki egy csõkonzervatív, a múltat jelenné tevõ pártra szavazott" Tudod veritas, eddig még tiszteltelek valamennyire, ezek után már biztos vagyok abban hogy csak egy kis taknyos gyerek vagy akit otthon vernek mert bukásra áll a legtöbb tantárgyból, és itt vezeti le a feszültséget. De ha nem is így van, én éltem abban a rendszerben és dolgoztam is, jó lenne ha nem hasonlítanád össze a mostanival, mert csak nevetségessé válsz.
A kérdező hozzászólása: Éltél a Horthy korszakban? o.o Érdekes, eddig miért tiszteltél valamennyire, ha taknyos kölyök vagyok szerinted? Itt csak te válsz nevetségessé a gyáremberkedéseddel... Akinek tényleg van gyára/cége az nem reklámozná ennyit...
hagyjuk már, neked minden nevetséges ami nem a te véleményed... nõj már fel!
A kérdező hozzászólása: Vadászol a válaszaimra? :) ez kedves... esetleg a rokona, alkalmazottja, segédje, szeretõje vagy kolopelének? Esetleg kolopele zoknibábja vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor itt is: ignore mode on! 39-es!
Speciel nem a Horthy korszakra gondoltam. Egyébként van itt egy-két ember aki nem ellenem van, de ez ne fájjon neked.
A kérdező hozzászólása: "Speciel nem a Horthy korszakra gondoltam." De én igen. Az egész ebbõl indult ki. Nem a Kádár-rendszerre gondoltam....
Vannak dolgok amik rossz irányba terelnek egy országot éveken keresztül. Ha valaki ezeket meg változtatja, attól még nem sérül semmilyen jogállam. Az elõrehaladás érdekében mindig meg kell újulni, mert a múltból nem lehet táplálkozni.
"Azért, mert akkor már mindez megvalósult volna Te miért hiszed?" Mert a mi jogállamunknak lõttek - ha visszamenõlegesen úgy csûrik-csavarják a törvényeket, rendeleteket és ráadásul csinálják is, akkor ezektõl minden aljasság kitelik. Ami késik, az nem múlik!
A kérdező hozzászólása: "És az éhség nagy úr, fõleg ha van gyerek is meg házastárs is." akkor mégis ki lenne az, aki nem menne el dolgozni? én egyet értek azzal, hogy a segélyt munkához kell kötni. Ha én dolgozom, õ is tud.
A kérdező hozzászólása: "Milyen alapon állítod, hogy ez baromság? Lehet, hogy a te helyzetfelismerésed nem tökéletes. Engem az elmúlt egy év közjogi ámokfutása tökéletesen meggyõzött arról, hogy itt most egy diktatúra épül. " Ameddig leváltható valaki, addig itt nincs diktatúra. Az tény, hogy a Fidesz minden eddigi kormánynál jobban igyekszik bebetonozni magát. De azért vethetnénk pár pillantást az elõzõ ciklusokra is. "Baloldal" alatt is baloldali többség volt mindenhol... Olyan alapon állítom, hogy ha így állna a helyzet, te már rég követ törnél valami bányában... Egyébként te milyen alapon állítod, hogy nekem nincs igazam?
A kérdező hozzászólása: "Ezek az "emberek" (MINDEGYIK PÁRTBAN!) százmilliókat keresnek, miközben mi éhezünk. " Ez így demagógia. Ha százmilliókat nem is, max. milliókat. Százmilliókat cégcsoportok, üzleti körök és haverok kapnak.
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 40%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 22:25 valahol egyetértünk, valahol nem. te is átesel a ló túlsó oldalára, érzelembõl politizálsz, mint itt sokan. ez hiba.
A kérdező hozzászólása: "Ha az embereket a lakóhelyüktõl több száz kilométerre szállítják" Erdélyben például képesek országokon át utazni, csakhogy el tudják tartani a családjukat. Szégyen, de idáig jutottunk, hogy erre kell kényszerülni, hogy az ember nem tud a lakóhelyén munkát találni. De ha már így állunk, akkor is kell valamit tenni. Enni, lakni kell!
*gyengeakaratúak
A kérdező hozzászólása: mert ennek is megvan a maga kis oka... Ettõl még nem kell piedesztálra emelni az ilyen életformákat.
"Ettõl még nem kell piedesztálra emelni az ilyen életformákat." Persze, hogy nem! Mondtam én ilyet? Csak amikor a TV-ben az megy, hogy az Alekosz, a Gyõzike, a Kelemen Annácska, meg a Fekete Pákó és egyéb lumpen, ribanckodó, strici életformát folytató egyének milyen jól megvannak, miközben a becsületes, tisztességes, szorgalmas ember beledöglik a munkába és elszállítják õket stadiont építeni potompénzért, akkor nem kell csodálkozni, hogy ennyi igazságtalanság, ellentmondás és õrület után többen már ott kötnek ki, hogy [email protected] bele az egész életbe.
A kérdező hozzászólása: "Persze, hogy nem! Mondtam én ilyet? " sugalltad. Miért van az, hogy van egy csomó ember, aki szintén nehéz helyzetben van, de mégsem lesz alkoholista stb.? jellem és nevelés kérdése az egész! Aki link volt egész életében, az már link is marad.
"Miért hiszi itt egy csomó ember, hogy a Fidesz munkatáborokba fogja zárni az ellenfeleit, diktatúra lesz stb?" Van egy nagyon jó magyar mondás: Mindenki magából indul ki. Az inget pedig mindenki vegye magára, aki úgy érzi.
Én teljesen egyetértek a nagybetûs válaszolóval. Én is azt mondom, hogy dolgozzanak a segélyért, de ne több száz kilóméterre. találjanak neki közmunkát a lakóhelye 10 km-es körzetében. Nem hiszem, hogy nehéz lenne. Most ezen a Debreceni stadionépítésen pontosan látszik a diktatúra: Kósa szólt, hogy ingyenmunkások kellenek neki, és már meg is van a törvény. És gondoljuk már végig: valakit több száz kilóméterre elvisznek egy ilyen közmunkatáborba, hogy ott dolgozzon 4 órát. És még ez mellett keressen állást? Hogy? 4 óra munka a lakóhely körül belefér, de az, hogy utazzon 3-4 órát, dolgozzon 4 órát, haza megint 3-4óra, az azért már sok. Ha meg konténervárosba költöztetik meg már tényleg esélytelen a munkakeresés.
Hogy vinnének Sopronból Debrecenbe? Az oda vissza út max 2 óra lehet az meg nincs 50 kilométer busszal. Konténerekrõl meg szó sem volt.
Te miért nem hiszed?
A kérdező hozzászólása: Azért, mert akkor már mindez megvalósult volna Te miért hiszed?
A kérdező hozzászólása: "Van egy nagyon jó magyar mondás: Mindenki magából indul ki. Az inget pedig mindenki vegye magára, aki úgy érzi. " Ez így mire válasz? Én biztosan nem akarok diktatúrát, sem munkatáborokat stb. Mindenhová ezt írod?
A kérdező hozzászólása: "Egyébként van itt egy-két ember aki nem ellenem van, de ez ne fájjon neked." Szerintem senki nem lenne ellened, ha nem reklámoznád magad.

Miért hiszi azt egy csomó nő, hogy a menstruáció megvédi őket a terhességtől?

Tényleg ennyire tudatlanok vagy csak szeretik az izgalmakat, ezért kockáztatnak a megszakítással, vagy azzal, hogy gumi szakadás után nem vesznek be 72 órás tabit?

Legjobb válasz: Azért ez nem túl gyakori,hogy mensi alatt esik valaki teherbe.Mondhatni nagyon ritka,persze elõfordulhat. 100%-os védekezési mód nincs,vagyis csak akkor,ha nincs szex.De természetesen mindenkinek aki nem akar gyereket a nõgyógyászával kellene a fogamzásgátlását megbeszélni,és vizsgálatok után kiválasztani a megfelelõ módot.

Azért ez nem túl gyakori, hogy mensi alatt esik valaki teherbe.Mondhatni nagyon ritka, persze elõfordulhat. 100%-os védekezési mód nincs, vagyis csak akkor, ha nincs szex.De természetesen mindenkinek aki nem akar gyereket a nõgyógyászával kellene a fogamzásgátlását megbeszélni, és vizsgálatok után kiválasztani a megfelelõ módot.
Menstruáció alatt is elõfordul, hogy valaki ovulál, de az nem általános, eléggé rendhagyó dolog, meg merném kockáztatni, hogy azt mondom, rendellenesség. Ezért van az, hogy a nõk többsége úgy gondolja, hogy mensi alatt nem eshet teherbe, úgy gondolja, hogy nála belül minden úgy mûködik, mint ahogy a nagy könyvben meg van írva.
Az elõzõ még pontosabban: Egy év az 12 hónap, 365 nap. Tehát 9 hónap az 9/12 * 365 nap(=273, 75nap), ami 7-tel leosztva 39, 1 hét. Az azért már majdnem 40. Ha hónapokban akarjuk kifejezni, akkor jóval inkább 9 hónapra kell kerekíteni, mint 10-re.
Én csak azt nem értem a fenti kilenc hónap számolásotokban, hogy hogy egy hónap nem 4 hét azaz 28 nap. Egy hónapot vegyünk 30 napnak, mert az reálisabb, ugyanis februáron kívül 30, 31 váltakozik. Szóval 9 x 30 = 270 ez azért még is csak majdnem 9 hónap egyenlõ 280 nap, nem? Azt mégsem mondhatják, hogy 9 hónap és 10 nap a terhesség...
Azért gondolják ezt, mert a tankönyvek ezt mondták, és ez megy tovább. Pl a 40hetes terhességet miért gondolják 9hónak, ha ezt csak matekkal bebizonyítod(280nap). De ezt nevelték belénk! HA vérzel, nyugi nem vagy terhes, mert.... Nem igaz, sajnos, ezért sem biztonságos a naptár módszer! le van írva, hogy mi az elõnye, hátránya! Ha nem lehetne teherbe esni menzi elõtt után x nappal akkor nem is kéne akkor védekezni, nem? Mégis tesszük, nem? Pont ezért, mert lehet, és az a lehet a vérzésre is igaz! Tüszõ akkor is repedhet, érhet petesejt, és ha nem erõs a vérzés, akkor a nyálka is elég vastag a zigótának. És basszus, nem mindenkinek 28/14napos a ciklusa!
mert valóban egy a millióhoz, vagy kevesebb.
Csodálom, hogy menstruáció alatt estek teherbe, akkor ugyanis nincs tüszõrepedés, az pont két menstruáció félidejében van. Menseskor éppen a meg nem termékenyített pete távozik.
A kérdező hozzászólása: Utolsó! Teljesen egyet értek... Mondjuk arra még magam sem jöttem rá, hogy hogy tarthat a terhesség 9 hónapig, amikor pl. a filmekben rendszeresen hallok olyat, hogy a baba 38 hetesen koraszülött. De akárhogyan is számolok, 9x4= 36, tehát 36 hetesen kéne világra jönni a picinek. Akkor hogy is van ez? Mennyi az annyi?
A terhesség ideje 9 naptári hónap, 10 holdhónap, azaz kb40 hét, ami a megtermékenyüléstõl számolva csak 38.
Kedves kérdezõ, ne adj a filmekre. Például a Gyûrûk Ura sem dokumentum film.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!