Találatok a következő kifejezésre: Miért hiszem azt, hogy terhes (3 db)

Miért hiszem azt, hogy terhes vagyok?

3 hete késik,és bebszélem magamnak,h terhes vagyok,pedig még szűz vagyok,de mégis azon izgulok,hogy terhes vagyok.

Legjobb válasz: Lehet Szûz Mária trollkodik. :)

Lehet Szûz Mária trollkodik. :)
Nem lehetsz terhes akkor. :) Hány éves vagy?
Gondterhes vagy maximum.
Lehet vágyat érzel, egy baba iránt! Nem vagy várandós!
:) Szerintem, ha csinál egy tesztet akkor meg fog nyugodni és majd jót nevet ezen. :D
Én nem nõgyógyászra gondoltam. :)
De biztos, hogy nem terhes. :) Orvoshoz meg majd akkor lesz érdemes mennie, ha a következõ sem jön meg. Ha egy kimarad az még nem a világvége, elõfordulhat.
Miért itt kérdezed? Miért nem mész vele szakorvoshoz?
Jóég, hát akkor hogyan lennél terhes?!?!
Akkor meg hogy lennél terhes? :P Csak pszichés, mert késik. De amúgy közel sem csak terhesség miatt késhet, kb. a késések fele az hormonális vagy csak valami miatt idegeskedsz (most éppen a terhesség miatt és azért nem jön meg). Lehet, hogy késett volna 1-2 napot, de te elkezdtél parázni, hogy terhes vagy és ezért már a stressz miatt nem jön meg. De tudod mit? Csinálj egy terhességi tesztet, csak azért, hogy megnyugodj, mert másképp nem fogsz, és hidd el, hogy a teszt után max. 1 nappal meg is jön. :D
A kérdező hozzászólása: nem volt egyáltalán semmi olyan kapcsolatom
Volt fiúval valamilyen kapcsolatod is az elmúlt 1-2 hónapban?
A kérdező hozzászólása: 21 éves vagyok, de már beképzelem magamnak a tüneteket
Mint a mesében...

Miért hiszem mindig azt, hogy terhes vagyok?

Állandóan az jár a fejemben, hogy terhes vagyok. Akárhányszor pettingelünk a barátommal utána mindig elkap az az érzés, hogy úristen terhes vagyok. Pedig nagyon sokszor semmi okom rá. Minden bajomra azt hiszem, h a terhesség el?jelei. (pl: hasfájás)! de miért? "esetleg, ha egy kis sperma kerül a kilincsre és a barátom letörölte zsepivel utána megfogta aztán megujjazott akkor attól lehetek terhes?" ilyenek járnak mindig a fejemben. DE MIÉRT?? szeretnék már ett?l az "érzést?l" megszabadulni, de nem megy. barátom is mindig nyugtatgat, hogy ne járjon már mindig ez a fejemben, mert semmi esélye nincs. De akkor is, nagyon zavar :S Kérlek segítsetek. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nekem akkor járt ilyesmi a fejembe, mikor még azt sem tudtam mi az a szex. Szerintem majd "kinövöd".

Nekem akkor járt ilyesmi a fejembe, mikor még azt sem tudtam mi az a szex. Szerintem majd "kinövöd".
Igen, elfog mulni, szerintem nem vagy érett és ezt nem sértésnek szánom. Kérdésem, csak pettingeltek vagy szex is volt már? Ha ennyire szexelni akartok, szedhetsz tablettát, mert akkor bármit csinálhattok, nem elszel terhes, viszont a szervezetnek 16 évesen nem biztos, hogy a legjobb.
Két esetben gondol az ember állandóan arra, hogy terhes: 1, Nagyon akar kisbabát 2, Nagyon fél attól, hogy teherbe esik Szerintem a te esetedben a második igaz. Próbálj ellazulni és nem arra gondolni folyton, hogy bármit csinálsz terhes leszel.
Sztem hagyd a szexet egy idõre, semmi szex, semmi sperma. Csak addig amíg meg nem nyugszol. Mert most az a legfontosabb, hogy ne légy ideges, mert az ideg csak tönkre tesz.
Ha elég érett lennél a szexre, fel tudnád fogni, hogy attól, hogy a kilincshez ért, nem lehetsz terhes, ilyen alapon átrepülhet egy kis spermium a szomszédból is(ez csak vicc volt). Rendezd el a fejedben, hogy nincs alapja a félelmeidnek, mert annyira nem egyszerû ám teherbe esni. Amig ez nem megy, hanyagold a szexet, mert addig rettegni fogsz.
Vágysz egy babára?? :) Én nem nagyon tudok másra gondolni, viszont reálisabb, hogy inkább túl sokat stresszelsz mindenen, és aggódó típus vagy. Nem kéne. Felejtsd el. Fiatal vagy még hozzá, ráadásul vedd tusomásul HOGY KÉPTELENSÉG! :) Nem lehetsz ilyenektõl terhes, ennyi. Élvezd amit csináltok.
szia! én is para vagyok. énnem szerettem a fogamzásgátlót, mert énis feledékeny vagyok, és el is felejettem párszor, akkor jött a plussz para. 2 dolgot tudok neked ajánlani gumi mellé: 1: nouvaring hüvelygyûrû: ezt 1 hónapban 1x kell felhelyezni...és az ott bent marad. ( persze az elsõ hónapban rettegtem, hogy kiesik :D, ilyenkor mindig megnéztem, kivettem. Jól megnéztem, hogy igen, ott van a kezemben, és aztán visszatettem) 2: pharmatex hüvelykúp vagy krém. van tabletta is, de az nekem kicsit csípett. Ez azért jó, mert nincsnek benne hormonok ( a spermiumokat öli meg), nem kell csak az aktus elõtt 10 perccel felhelyezni, tehát csak akkor használod, amikor tényleg kell, recept nélkül is kiválthatod, tehát nem kell minden hónapban a dokinál dekkolni, hogy csak egy recept kell. én most ezt használom, és nagyon bejött. Hidd el, ha tuira védve leszel, tutira megnyugszol. :)
A kérdező hozzászólása: rendben van. megfogadom a tanácsokat, de legelõször inkább a "pitiánerebb" válaszokat. pl: ne gondoljak rá, lazuljak el stb. ha ez sem megy jöhet a fog.gátló. Köszönöm mindenkinek :) Aranyosak vagytok, h ennyire "törõdtök" az emberrel. :)
A megoldás az, hogy nem gondolsz a spermára! Ok, védekezzetek.. blablabla.. de ne gondolj rá, felejtsd el, mintha nem is lenne! Gondolj bármi másra, ne lásd mindig mindenhol, mindenen azt :) Olyan mintha mindig ez lenne a fejedben. Túl sokat gondolkodsz rajta. Ismered a pozitív gondolkodást? A Vonzás törvénye, a hasonló vonzza a hasonlót.. annyi a lényeg, hogy szépen nyugtasd meg saját magad, és gondolj olyanokra, minthogy "Nem fogok idegeskedni, tök nyugodt vagyok, sehol egy sperma, teljesen biztonságban, és amúgy se lehetek/leszek terhes 25 éves koromig... " SOk sikert! Komolyan hallottam olyanokról, (sõt, agykontrollon asszem ilyesmit is oktatnak) akiknek ez sikerült. Jó sokszor kell magadban mondogatnod, de befog idegzõdni, és hidd el, hamar megnyugszol majd!
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
Szerintem mindenképp irass gyógyszert, akkor talán nem fogsz így aggódni. Oké, hogy feledékeny vagy, én is az vagyok. Kb. annyi idõs voltam, mint te, amikor elkezdtem gyógyszert szedni, én is tök ideg voltam, hogy el fogom felejteni, de hidd el, hogy nagyon hamar rutinná válik. Nagyon egyszerû szedni, csak illeszd be a napirendedbe, hogy mit tudom én ebédkor mindig beveszem, vagy este lefekvés elõtt, mindig oda teszed az ágyad mellé, és amikor ágyba bújsz, beveszed. Amikor a hét napos szünetet kell tartani, akkor meg beírod a telefonba, hogy mikor kell a következõt bevenni és bállítod, hogy csörögjön.
Én is pont ilyen rettegõs vagyok, pedig már 27 vagyok! :) Úgyhogy megértelek...talán túl élénk a fantáziánk.De ha be akarod biztositani magad a "kilincs" ellen, használj fog.gátló krémet a gumi mellé. Én a Pharmatexet ajánlom.Ezt berakod a hüvelybe és az már tök jól véd, nyugodtan hozzádérhet elõnedves kézzel is, aztán ha a tárgyra tértek, húzza fel még a gumit is.Igy duplán védve vagy.! Remélem segitettem :)
Ha még túl fiatal vagy a tablettaszedéshez, a szexuális életetekbõl zárjatok ki minden olyan helyzetet, amely terhességedhez vezethet. Ez egy kicsivel több odafigyelést igényel, de az ezen nyert nyugalom miatt bõven megéri !!
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm :)
Akkor egy ideig ne is legyen szex, mert nem hiszem, hogy el tudnál lazulni, a félelmeidtõl. Menj el dokihoz, kér fogamzásgátlót, vedd be mindennap ugynakkor, és ha így biztonságban érzed magad, csak akkor térjetek rá a szexre.
Véleményem szerint ebben nem csak az érettség játszik szerepet. Valaki idõsebb korában is ugyanígy retteg egy babától. A kérdezõnek üzenem, hogy megfelelõ védekezés mellett nem lehet semmi baj.
A kérdező hozzászólása: 16 éves vagyok és sztem ebbe a korba nem igazán kéne még nekem egy baba :) Amúgy ilyen hülyeségeken jár mindig a eszem. pl: ez a kilincses. vagy, hogyha elõnedves kézzel nyúlok oda magamhoz alulra (pl: wc-zés közbe) akkor attól lehetek-e... Annyira unom már. Vmi jó tanács esetleg? segítsetek. :( és ez nem kamu kérdés. minden fájdalomra vagy rosszullétre azt hiszem, h az egy elõjel. :S
A kérdező hozzászólása: állandóan idegeskedek és ez mindig kihat a mensimra emiatt mindig késik napokat és akkor még idegesebb leszek :S abban viszont igazad van, h aggódó típus vagyok. de ennyire??:S
A kérdező hozzászólása: am, ez az érzés elfog majd múlni?:S
A kérdező hozzászólása: Nem szex még nem volt, de már "tervezgetjük" de ilyen ideggel és nem igazán akarok bele menni. Mondjuk az elsõnél nem csak gumit akarok használni. A tablettát azért tartom jó ötletnek, mert amit írt vmelyik hozzászóló, h bármit csinálunk nem leszek terhes, de viszont azért nem akarok szedni, mert igen felejtõs típus vagyok és elfelejteném mindig bevenni és az még plusz stressz :S
nem tudom, szeretkeztek-e a barátoddal, de ha igen, és ennyire rettegsz, szerintem menj el nõdokihoz, és irass fel fogamzágátlót. (szerintem akkor is jó ötlet, ha csak tervbe van véve, h szeretkezni fogtok, késöbb, úgy sem hat azonnal). A tudat, hogy állandóan, minden percben védve vagy, szerintem legalábbis nyugtató...
A kérdező hozzászólása: Amúgy nagyon köszönöm ezeket a hirtelen válaszokat! örülök, h van még pár olyan emberke aki segít másokon. Köszönöm :) De azért még szívesen várom a tanácsokat..
a felejtõs kérdés megoldható a telefnoba írtállandó jellegû emlékeztetõvel.
A kérdező hozzászólása: az is igaz. mondjuk túl "bonyolultnak" találom a szedését.
Egy ideig én is mindig ezt éreztem..mert csak gumi volt..és nem voltam "biztonságba"..ajánlom neked(Pharmatex hüvelytabletta 12db sex elõtt kell 10p még elolvad aztán 3órát vég , recept nélkül megvehetõ kb1500FT patikája válogatja)és hidd el nem lesz gond!+gumi:) és nyugi lesz:) és jóó:) fél éve használom:)

Miért hiszik sokan az emberek, molett és duci nőkre, hogy terhesek és kisbabát várnak?

Legjobb válasz: Ahpgy az elsõ is írta; illetve mert régi berögzõdés,hogy aki terhes,az jóóó sokat hízik is mellé és a kettõt összeköti a sok "okos" ember.Pedig semmi köze egymáshoz.

Ahpgy az elsõ is írta; illetve mert régi berögzõdés, hogy aki terhes, az jóóó sokat hízik is mellé és a kettõt összeköti a sok "okos" ember.Pedig semmi köze egymáshoz.
Én soha nem hittem... Nekem inkább az a bajom, hogy én molettebb alkat vagyok és bár a pocimon már látszik, hogy babát várok mégis félek hogy azt hiszik csak jóóóól meghíztam. :) 24hkm
berögzõdés, és az emberek butasága.. 30 hetesen, ha össze van húzva a kabátom néznek inkább daginak, mint terhesnek, bár elég viccesen lennék husis, mivel a lábaim vékonyak. mikor lehúzom a kabim cipzárját akkor akkorát néznek, hogy jéé ez nem is kövér :) nem egyszerû az élet pocakosan :D
Mert akinek nagy hasa van, az általában terhes.
Mert hülye elõítélet, hogy minden terhes nõ óriásira hízik. :) Ebbõl levont még hülyébb következtetés, hogy aki elhízott, az terhes. :) Amúgy szerintem teljesen egyértelmûen meg lehet mondani a has formája, elhelyezkedése alapján, hogy valaki terhes vagy csak molett.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!