Találatok a következő kifejezésre: Miért hiányzik volt barátom (4 db)

Miért hiányzik a volt barátom ennyire?

Nem is voltam belé szerelmes,de nagyon hiányzik.Annira rossz nélküle.Miért van ez?

Legjobb válasz: A megszokás, hogy valakihez tartozol, ez hiányzik Neked annyira, szerintem.

A megszokás, hogy valakihez tartozol, ez hiányzik Neked annyira, szerintem.
Mert saját magadat becsaptad, hogy nem szereted!Barátnõmmel éppigy voltunk!Fülig szerelmes voltam belé!Õ kidobott....ujbol összejöttünk...ismét kidobott...ujbol összejöttünk és immár két honapja nagyonjol megvagyunk és most érzem hogy szeret!
A kérdező hozzászólása: Hát a volt barátom is mindig kidobott, de kibékültünk. majdnem 1 hónapig voltunk eggyütt. Szerintem nem megszokás.

Miért van az hogy jobban hiányzik a volt volt barátnõm? (lent hosszabban)

most volt egy barátnõm akivel szakítottunk de nem is gondolok rá inkább az elõtti barátnõmre tudok gondolni és nagyon szarul esik hogy neki van barátja és az is hogy nem beszélünk túl sokat elégé rossz érzés. már nagyon rég nem láttam de most felhozta hogy szeretne találkozni velem lehet van még esélyem nála?

Legjobb válasz: Ha neki van barátja, akkor ne akarj semmit tõle.

Ha neki van barátja, akkor ne akarj semmit tõle.
ezt csak õ tudja hogy miért akar..

A volt barátommal 8 hónapig voltam együtt, de ő decemberben szakított.1 hónapja új barátom van, de mégis hiányzik a régi. Ez miért van?

Az új barátommal minden tökéletes, egyfolytában viccelődünk, törődik velem, gondoskodik rólam, kedves meg minden. Amikor együtt vagyunk mintha nem is lenne külvilág, csak vele foglalkozom és rá gondolok. Viszont mikor nem vagyunk együtt többször is gondolok az exemre, hogy milyen jó is volt vele...mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?vagy ez miért van? 16/L

Legjobb válasz: mert szeretted,halványulni fog idõvel ne csinálj semmit

mert szeretted, halványulni fog idõvel ne csinálj semmit
Mert rendes pasival jöttél össze.Jöjjél össze akkor egy vadbarommal az majd kiveri belõled a bánatodat, akkor meg az lesz a baj
Az elsõ válaszolónak igaza van. A második meg barom választ adott :)


Miért hiányzik a volt barátom 9 hónap után is?

Nem szerettem amikor szakítottunk, és ?szintén szólva, igazából soha nem is szerettem igazán. Mégis azóta is hiányzik.

Legjobb válasz: Ha választ nem tudod akkor fordulj orvoshoz!

Ha választ nem tudod akkor fordulj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem értem mire mondod.
Azért mert még ha nem is szeretted, kötõdtél hozzá, volt kihez menni ha valamire szükséged volt és ha most nincs senkid, akkor pontosan a törõdés hiányzik Neked nem pedig a volt barátod.
ma 12:58! Ismered azt, hogy valaki csak akkor hiányzik igazán, amikor már nincs velünk? Kérdezõ! Mit tudsz róla? Talán hívd fel, vagy írj neki. Nem mondom, hogy csoda fog történni, mert arra kicsi az esély, de mit veszthetsz vele??? Többet, mint ha meg sem kisérelsz semmit...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!