Találatok a következő kifejezésre: Miért hiányzik volt (12 db)

Miért hiányzik a volt barátom ennyire?

Nem is voltam belé szerelmes,de nagyon hiányzik.Annira rossz nélküle.Miért van ez?

Legjobb válasz: A megszokás, hogy valakihez tartozol, ez hiányzik Neked annyira, szerintem.

A megszokás, hogy valakihez tartozol, ez hiányzik Neked annyira, szerintem.
Mert saját magadat becsaptad, hogy nem szereted!Barátnõmmel éppigy voltunk!Fülig szerelmes voltam belé!Õ kidobott....ujbol összejöttünk...ismét kidobott...ujbol összejöttünk és immár két honapja nagyonjol megvagyunk és most érzem hogy szeret!
A kérdező hozzászólása: Hát a volt barátom is mindig kidobott, de kibékültünk. majdnem 1 hónapig voltunk eggyütt. Szerintem nem megszokás.

Miért hiányzik egy barátnő ennyire az életemből, talán, mert még sosem volt vagy ehhez semmi köze? Miért érzek minden egyes nap hiányt, ürességet, amiért nincs párom?

Szeretethiányom is van, meg állandóan szeretgetnék egy lányt, ha lenne. Szinte állandóan csak a lányokra tudok gondolni, szeretetre, szerelemre, szexre vágyom, de míg másoknak egy legyintésre összejön minden, nekem valahogy sosem sikerül semmi. Mindig szomorkodom a sok párt látva, de úgy általában sincs valami jó kedvem, persze igyekszem leplezni. Nem tudja senki, hogy mennyire hiányzik egy lány az életemb?l már. Nem akarok nyavalyogni, meg siránkozni, de már tényleg nagyon nem értem miért nem találom a páromat és azt sem tudom elképzelni, hogy mások hogy ismerkednek meg. Nekem csak neten van lehet?ségem ismerkedni lányokkal sajnos.

Legjobb válasz: én is így vagyok lányban csak fiatal vagyok

én is így vagyok lányban csak fiatal vagyok
Hát üdv az egyedül maradtak közt :) Ez szar, én is ilyen vagyok, engem egyszer durván le is oltottak (két hétig volt egy barátnõm :) ), úgyhogy én azt elraktároztam annak, hogy jól tettem, hogy nem is nagyon próbálkoztam, mert igazam volt magammal kapcsolatban. Ebben szar vagyok, nem vagyok az érzelmek embere. Tudom ez helytelen, de én nem tudok máshogy hozzáállni, ez a gyengeségem. Mindenkinek van valami hibája. Én kishitû vagyok és ezért nem vagyok rá alkalmas, hogy barátnõm legyen. Ez nem túl vidám dolog, de végül is nem is olyan vészes (néha szar)így alakult, ez van: Sprite :) 26/f
Kezet foghatunk. Idestova 1, 5 éve nincs barátnõm, és egyre rosszabb ez az érzés. Sokszor már feleslegesnek is tartom magamat a világnak, mert nem kapom meg azt a szeretetet, amire vágyok. A lányoknál legfeljebb az "aranyos vagy, de ..." kezdetû szövegig jutok el, tovább nem. Mindegyik lány (nem szó szerint, hanem akiknél bepróbálkoztam) ilyen-olyan indokokkal elutasított, és ez nagyon bánt, hogy senkinek nem felelek meg. Lassan az az érzésem van, hogy remeteként leszek kénytelen meghalni :'-( Teli vagyok érzelmekkel, de semmi esélyem felvenni azokkal a versenyt, akiknek feneketlen a pénztárcája. Ha nagyvégre lenne egy lány, aki értékelné az igyekezetemet, boldog lennék... De meddig kell nekem ezért várnom? :-( :-(
Utolsó 24/F voltam
Kérdezõ, mennyi idõs vagy?
Nem gondoltam, hogy vannak még szeretetre éhes fiúk. Jó olvasni a soraitokat! :) 18/L
Ez az, örömet szerezhetünk az ilyen lányoknak, hogy létezünk. Istenem, ez de jó is:) ) Már megérte.

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk. Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is. Nekem még nem megy az ismerkedés... Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Biztos azok a dolgok hiányoznak amik jók voltak a kapcsolatotokban, és ez természetes, attól függetlenül, hogy ki kit szeretett jobban. Viszont ha õ már randizgat akkor nagy valószínûséggel továbblépett. Bár ha nehéz is most másra gondolni próbáld meg lefoglalni magad (barátok, sport, hobbi), hogy ne agyalj annyit a dolgokon.

Biztos azok a dolgok hiányoznak amik jók voltak a kapcsolatotokban, és ez természetes, attól függetlenül, hogy ki kit szeretett jobban. Viszont ha õ már randizgat akkor nagy valószínûséggel továbblépett. Bár ha nehéz is most másra gondolni próbáld meg lefoglalni magad (barátok, sport, hobbi), hogy ne agyalj annyit a dolgokon.
A megszokás miatt. Majd elmúlik.
Mi hiányzik? Az, hogy valakit szerethetsz? Vagy az hogy pont õt szeretheted?
A kérdező hozzászólása: Õ volt az elsõ barátom, így ha belegondolok erre nehéz válaszolni..


Miért hiányzik egy kapcsolat, ha még nem is volt eddig?

Eléggé hülyén hangzik, de még eddig nem volt kapcsolatom, viszont hiányzik. Hiányzik, hogy valakival együtt legyek, akivel elbeszélgethetek, akit átölelhetek stb. 15/F

Legjobb válasz: Ez természetes.

Ez természetes.
Pont ezért, mert már szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen egy kapcsolat.
nekem is hiányzik vagy 3-4 milka a zsebembõl, pedig még sose volt.
En is igy vagyok vele, csak lanyban. :) (Ez nem celzas volt!!!! :D)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azon én is gondolkodtam :D Csak az a gond hogy nem lesz könnyû megtapasztalni, mert hát hogy is mondjam... Nem vagyok épp a legszebb... Különösen a hosszú hajam taszítja egyeseket, bár kicsi városban élek és szinte minden nap találkozok legalább 2 hosszú hajú gyerekkel/emberrel.
A kérdező hozzászólása: Number 4 --> :D
Ha egy ideje nem vagy kapcsolatban akkor is így érzel. Pozitiv hatással van az emberre ha ott van mellette valaki, ha szeretetet kap valakitõl. De türelmesnek kell lenni. A kûlsõd miatt ne aggódj, nem ér egy lány se annyit, hogy feladd a személyiségedet. Hisz annyi csaj van a bolygón szeritem mindenkinek megadatik a nagy lehetõség nem is egyszer.

Miért hiányzik a volt barátom 9 hónap után is?

Nem szerettem amikor szakítottunk, és ?szintén szólva, igazából soha nem is szerettem igazán. Mégis azóta is hiányzik.

Legjobb válasz: Ha választ nem tudod akkor fordulj orvoshoz!

Ha választ nem tudod akkor fordulj orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Ezt nem értem mire mondod.
Azért mert még ha nem is szeretted, kötõdtél hozzá, volt kihez menni ha valamire szükséged volt és ha most nincs senkid, akkor pontosan a törõdés hiányzik Neked nem pedig a volt barátod.
ma 12:58! Ismered azt, hogy valaki csak akkor hiányzik igazán, amikor már nincs velünk? Kérdezõ! Mit tudsz róla? Talán hívd fel, vagy írj neki. Nem mondom, hogy csoda fog történni, mert arra kicsi az esély, de mit veszthetsz vele??? Többet, mint ha meg sem kisérelsz semmit...

Miért van az hogy jobban hiányzik a volt volt barátnõm? (lent hosszabban)

most volt egy barátnõm akivel szakítottunk de nem is gondolok rá inkább az elõtti barátnõmre tudok gondolni és nagyon szarul esik hogy neki van barátja és az is hogy nem beszélünk túl sokat elégé rossz érzés. már nagyon rég nem láttam de most felhozta hogy szeretne találkozni velem lehet van még esélyem nála?

Legjobb válasz: Ha neki van barátja, akkor ne akarj semmit tõle.

Ha neki van barátja, akkor ne akarj semmit tõle.
ezt csak õ tudja hogy miért akar..

MIért van ez? A volt szerelmemmel nem kezdeném újra, hiányzik, de már nem vagyok annyira szerelmes belé, most valaki más tetszik, de vele nem tudom elképzelni hogy csókolózok?

lehet hülye kérdés, de kíváncsi vagyok. eddig csak az exemmel csókolóztam, és ha azzal a sráccal képzel?dök hogy megcsókol, mindíg átávált az arca az exemére.

Legjobb válasz: Az exed az elsõ pasi volt az életedben?

Az exed az elsõ pasi volt az életedben?
A kérdező hozzászólása: igen.
akkor nem elég vonzó számodra a másik pasi. Vagyis nem õ az hiába is gondolod. Majd ha megtalálod azt akibe valóban beleszeretsz újfent akkor ez nem lesz probléma. De lehet h csak idõ kell még neked mivel az elsõ volt...
A kérdező hozzászólása: lehet igazad van, köszi :)
ugyanígy vagyok mint te! 1 éve lett vége majdnem, elsõk voltunk egymásnak, és még mindig nem tudom elképzelni hogy mással ugyanazokat csináljam mint vele. már én se szeretem annyira, de hiányzik néha. szóval talán az idõ majd segít :)

Mindenki az orgazmussal van meg áldva, miért? Annyira fontos? Nekem nem volt még, de annyira élvezem a szexet hogy nem is hiányzik. Baj ez?

Legjobb válasz: Hülyeséget irkáltok. Azért, mert a csokiból meghagyod az utolsó falatot, a csoki még finom! Ha nem olyan tinigyerekek osztogatnák itt az eszüket, akiknek az életben nem volt még egy jó szexben részük, akkor nem így írnának. Kérdezõ! TE CSINÁLOD JÓL!!! A szex lényege, hogy élvezd, és szeresd csinálni. Nem az, hogy görcsösen erõltesd az orgazmust, ha kell, smirdlivel dörgölve a csiklót, hogy ha leszakad is, de most akkor is orgazmusa lesz a világ marhájának. Aztán a szexet se fogja élvezni, mert csak görcsöl, hogy nincs orgazmusa. Egyébként ezzel a hozzáállással ne idegeskedj, egyszer az is lesz. :))) Addig se változz meg! Mindegy, hányan írják az ellenkezõjét, és fikáznak úgy, hogy lefogadom, egyszer nem mentek el menet közben. (Egyél tehénsz.art! Tízmillárd légy nem tévedhet!) ;) 31N

Hülyeséget irkáltok. Azért, mert a csokiból meghagyod az utolsó falatot, a csoki még finom! Ha nem olyan tinigyerekek osztogatnák itt az eszüket, akiknek az életben nem volt még egy jó szexben részük, akkor nem így írnának. Kérdezõ! TE CSINÁLOD JÓL!!! A szex lényege, hogy élvezd, és szeresd csinálni. Nem az, hogy görcsösen erõltesd az orgazmust, ha kell, smirdlivel dörgölve a csiklót, hogy ha leszakad is, de most akkor is orgazmusa lesz a világ marhájának. Aztán a szexet se fogja élvezni, mert csak görcsöl, hogy nincs orgazmusa. Egyébként ezzel a hozzáállással ne idegeskedj, egyszer az is lesz. :) )) Addig se változz meg! Mindegy, hányan írják az ellenkezõjét, és fikáznak úgy, hogy lefogadom, egyszer nem mentek el menet közben. (Egyél tehénsz.art! Tízmillárd légy nem tévedhet!) ;) 31N
Ha egyszer lenne orgazmusod lehet mást mondanál...
Na akkor? Ha lehet még jobb a szex, akkor minek érje be az ember kevesebbel?
Ne küzdjél tegyél érte. Ahogy eléred a következõ kérdésed az lesz hogyan lehetne egymás után többször átélni.
A kérdező hozzászólása: nem fogok az orgazmusért .. küzdeni, majd egyszer jön .. nekem igy is jó a szex.
Hát, én orgazmus nélkül nem élvezem, de ha neked jó. Én is azt vallom, mint a többiek, ha egyszer megérzed az orgazmus ízét, utána ezt fogod jó szexnek hívni és ez lesz élvezhetõ.
talan azert mert sokkal jobban lehet elvezni..de ha teged nem erdekel az se gond!nekunk nem faj hogy nincs orgazmusod!
És sajnos el is ment :(
Még jó, hogy nem vagyok tini -.-
Segítenék mert áldott jó lélek vagyok de a feleségem nem engedi. A válasz pedig ez: Mindenki az orgazmussal van megáldva!
A kérdező hozzászólása: 20:10 köszönöm szépen. ez egy tökéletes válasz volt számomra, és tanulságos is.
A kérdező hozzászólása: igaz, de nem tudok elmenni.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy jó érzés. vagyis a hallotakból.
Hát igen...
A kérdező hozzászólása: lehet :D

A volt barátommal 8 hónapig voltam együtt, de ő decemberben szakított.1 hónapja új barátom van, de mégis hiányzik a régi. Ez miért van?

Az új barátommal minden tökéletes, egyfolytában viccelődünk, törődik velem, gondoskodik rólam, kedves meg minden. Amikor együtt vagyunk mintha nem is lenne külvilág, csak vele foglalkozom és rá gondolok. Viszont mikor nem vagyunk együtt többször is gondolok az exemre, hogy milyen jó is volt vele...mit csináljak, hogy ne gondoljak rá?vagy ez miért van? 16/L

Legjobb válasz: mert szeretted,halványulni fog idõvel ne csinálj semmit

mert szeretted, halványulni fog idõvel ne csinálj semmit
Mert rendes pasival jöttél össze.Jöjjél össze akkor egy vadbarommal az majd kiveri belõled a bánatodat, akkor meg az lesz a baj
Az elsõ válaszolónak igaza van. A második meg barom választ adott :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!