Találatok a következő kifejezésre: Miért hiányzik ha a (17 db)

FONTOS! Miért van, hogy a Tony Hawk's Pro Staker 2-be ha bele akarok lépni kiírja, hogy nem lehet belelépni mert hiányzik a vorbisfile. Dll fájl? Bõvebben lent

Letöltöttem és de nem engedi feltenni és ez miért van?

Legjobb válasz: Írdbe a googlebe a hiányzó dll fájl nevét hibaként és érdeklõgy rola mindent le írnak rola és a megoldást is :)

Írdbe a googlebe a hiányzó dll fájl nevét hibaként és érdeklõgy rola mindent le írnak rola és a megoldást is :)
A kérdező hozzászólása: Köszi majd megpróbálom.
Mert te se tudod mit akarsz. Egy tipikus tini lány vagy. És az élet ilyen
õõõ izéé most keltem fel. jó reggelt
igen ezek a hormonok bosszúja, ez van ezért tini a tini. majd kinövöd, de szerelmes vagy belé akkor beszélj vele, hogy mit érzel......
Egyszóval:szerelem :)
Hát EZT nem nevezném szerelemnek. Amúgy meg tinilány vagy, azokat meg senki se érti, még õk maguk sem. Fogadd el, hogy így van és ne akard megfejteni a dolgot.
A kérdező hozzászólása: hát köszi!! amugy szerintem szeretem csak azt nem akarom h ezt tudják mert ugysem lehet belõle semmi ugyh nem akarom h errõl beszéljen mindenki!!
Rossz a hozzáállásod. Mi van akkor, ha beszélgetsz vele és a többiek látják?? Ráadásul tetszik.. Kit érdekel, hogy a többiek mit mondanak?? Mi az, hogy nem lehet belõle semmi?? Tessék pozitívan hozzáállni!!! Így soha az életben nem lesz párod, ha a többiekre gondolsz.. Igenis beszélgess vele..
A kérdező hozzászólása: ööö...hát köszi uccsó! azt hiszem ez most kellett!!!
Mivel akarod átkonvertálni, és mit?
Én az Any video konvertert javaslom. Ugyanannak a filmnek vágja le a végét vagy mindegyiknek, a film is lehet hibás.


A párom miért azt mutatja felém, amit én felé? Ha hiányzik pl a szeretet, fejemhez vágja, hogy én nem mutatom ki.

és a lehető legszélsőségesebb helyzetekig eljutunk. ha fáj, hogy megbántott, elvonulok, nem hívom, akkor ő direkt, pláne nem hav fel, míg én nem kezdeményezek. ha családot akarok vele, örömmel szeretné, és úgy gondolja, ő jobban akar velem. amikor sokat veszekszünk és nem bírom már a fájdalomtól, hogy üvölt velem az, akit imádok, és szakítok, válaszul erősködik azon, hogy tényleg szakítani kell, ezt ő gondolja... szóval a párom semmi más, csak válaszreakció... és ebben az a rossz, hogy érzelmeket semmit nem mutat felém. ezért vagyok bizonytalan a kapcsolatban. ezért érzem hol ezt hol azt.

Legjobb válasz: *hív

A kérdező hozzászólása: *hív
ha a kapcsolat nem halad semerre és bizonytalan vagy, akkor nem borítékolok nagy jövõt.
ugyanezt kaptam. hosszú kínlódás után én mondtam ki a végszót és faképnél hagytam. most kínlódik, irkálna, lennének önálló gondolatai is, nemcsak válaszreakciók - de engem már nem hat meg.
ööö... mi lenne, ha megbeszélnéd vele elõször? Elmondanád neki a problémáidat...
A kérdező hozzászólása: "ööö" õ nem látja így kivülrõl magunkat, nem lehet errõl vele beszélni, meg sem érti, csak annyit, hogy valami bajom van. és szakításnál sajnos õ nem írkál, és nem kap észhez.

Miért hiányzik néha, ha a randink nem is sikerült jol?

van egy srác még amugusztusban randiztam vele. nem sikerült jol a randi nem jttünk össze. azota nem láttam s?t nem is beszéltem vele. 3 hete barátom van kezd valami kialakulni. nek már fél éve de amikor meglátom a közösségi portálokon a barátn?jével mindig nagyon féltékeny leszek és nagyon sajnálom h nem jött össze. mit?l van ez?? mit teheznék h elmuljon??

Legjobb válasz: Lépj tovább. Csak sajnálod, hogy nem jöttél vele össze, de most van más, akivel lehet, hogy sokkal jobb és jobban szeret. Ne rágódj a múlton, felejtsd el. Õ is továbblépett a randi után, neked is sikerül.

Lépj tovább. Csak sajnálod, hogy nem jöttél vele össze, de most van más, akivel lehet, hogy sokkal jobb és jobban szeret. Ne rágódj a múlton, felejtsd el. Õ is továbblépett a randi után, neked is sikerül.
Nõi büszkeség, makacsság, h de jó lett volna ha összejön. Koncentrálja jelenre, mert erre édemes.
Szerintem is legjobb lenne, ha átsiklanál felette. Csak tudd, hogy van. :) Nekem is volt egy ilyesmi esetem. De mi még a randiig sem jutottunk. Azóta is sajnálom, hogy nem jöttünk össze, de 8 és fél hónapos kapcsolatom van, és jól mûködik. Na meg a srácnak is van barátnõje, és õk is jól megvannak. Azóta is barátok vagyunk. :) Biztatjuk egymást meg hasonlók, amit kell. Szóval szerintem felejtsd el azt a fiút, és a most alakuló kapcsolatba fektesd a felesleges energiáidat, hogy az minél jobban mûködjön majd a késõbbiekben is. A régire legfeljebb jó emlékként tekints vissza, még ha nem is volt tökéletes, az idõ majd megszépíti. :)
sztem mindkettõtök hibája volt, ne érezd magad rosszul, bánj vele úgy, mint egy baráttal. És egy nagyon fontos dolog , amit tapasztalatból mondok: minél kevesebbet gondolsz rá annál könnyebb lesz vele dumálni, és annál faszább lesz a kapcsolatotok, még ha baráti is...:)
Szerintem meg kersd fel mindenképp és mond meg a frankót, hogy ez igy nem pálya. Szerintem. :) Ha ügyes vagy talán elmondja, hogy miért is használt ki... Sok sikert!

Megőrjit a jelenlegi barátom. Miért nem akar velem összeköltözni? Miért jobb neki egyedűl? Az anyjával él de akkor is nem hiányzik egy társ. Ha megkérdezem azt mndja hiányzik, de csak mondja és a kisujját nem mozditja

Legjobb válasz: "Miért jobb neki egyedül?" Arra még nem gondoltál, hogy férfi esetleg azért is kerülheti az összeköltözést, mert még nem akar pontot tenni a fiatalsága végére, értsd csajozni akar még? Ha valakivel összeköltözöl, az azért elég rendesen kimeríti a végleges fogalmát, fõleg huszonévesen. Lehet hogy szeret téged és mindennél jobban imád, de együtt járásból átlépni együttélésbe mindenkinek hatalmas lépés. Lepontozhatsz ha azt hiszed, ezzel most én vagyok a disznó magatartás megtestesült gócpontja, és ezzel majd az kiveszik a világból, de akkor se változtat a tényeken. Tudod hány kérdés kezdõdik tök ugyanígy itt GYK-n, tõletek nõktõl? "Miért jobb neki egyedül?"... Miért feltételezitek, komolyan, hogy a másik alternatíva az egyedüllét? Ha húsz nõ hagyja el azért, mert X hónap/év után még mindig nem költözik össze, az a te szemedben állandó zsákutca, az õ szemében "volt 20 csajom".

"Miért jobb neki egyedül?" Arra még nem gondoltál, hogy férfi esetleg azért is kerülheti az összeköltözést, mert még nem akar pontot tenni a fiatalsága végére, értsd csajozni akar még? Ha valakivel összeköltözöl, az azért elég rendesen kimeríti a végleges fogalmát, fõleg huszonévesen. Lehet hogy szeret téged és mindennél jobban imád, de együtt járásból átlépni együttélésbe mindenkinek hatalmas lépés. Lepontozhatsz ha azt hiszed, ezzel most én vagyok a disznó magatartás megtestesült gócpontja, és ezzel majd az kiveszik a világból, de akkor se változtat a tényeken. Tudod hány kérdés kezdõdik tök ugyanígy itt GYK-n, tõletek nõktõl? "Miért jobb neki egyedül?"... Miért feltételezitek, komolyan, hogy a másik alternatíva az egyedüllét? Ha húsz nõ hagyja el azért, mert X hónap/év után még mindig nem költözik össze, az a te szemedben állandó zsákutca, az õ szemében "volt 20 csajom".
Ezt nem érdemes siettetni. Valószínûleg biztonságban érzi magát. Ha erõlteted, csak elrontod a kapcsolatot, még ennyire sem fog megbízni benned.
Hááát szerintem nem szeret eléggé. Ezt azért gondolom, mert a legdugógépebb haverom is összeköltözik az új barátnõjével 3 hónap után. Ennyire egyszerû.
Mennyi ideje vagytok együtt?
mert te is abból a tökéletlen emberbõl vagy, mint mindenki más is,
Azt nem tudom, hogy miért van, egy részed még biztosan nem fogadta el. Mindenesetre ne aggódj, el fog múlni. Idõvel sokkal jobb lesz. :)
Baráátnõm is most válik és ugyanúgy van, mint te is, de azért szépen lassan egyre jobb. Kitartás! :)
se vele, se nélküle kapcsolat.
2 év együttlét után, amikor már minden mozdulatát és vonását ismered, fél szavakból értitek egymást... Persze, hogy hiányzik. Ugyanakkor pontosan emiatt az egymásra hangolódás miatt már nem látod benne azokat a dolgokat, amik miatt anno beleszerettél/megtetszett. Vagy õ változott meg, vagy már annyira hozzájuk szoktál, hogy már nincsenek rád hatással. Igazából a megoldást nem tudom a problémádra, ez is csak az én véleményem, elõfordulhat, hogy nem így van. Te ismered a részleteket, remélem tudtam segíteni!
Nõi logika.. MI?
a nõi logika titka abban rejlik, hogy ne egy éretlen rossz tapasztalatból akard megérteni az értelmesebbeket. köszi! btw.: biztos megsértõdött valamin aminek te nem tulajdonítottál akkora jelentõséget, vagy olyan gyerek még hogy nem érzi hogy szereted, vagy azt akarja hogy harcolj érte vagy valami ilyesmi gyerekes dolog.
Mert nem akarunk az idegeitekre menni az állandó tapadással, és így néha túlzásba esünk a hanyagolással.
én nõ vagyok és még én sem értem a nõi logikát szal ne aggódj :DDDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!