Találatok a következő kifejezésre: Miért hiányzik ha (40 db)

Miért hiányzik, ha szerintem nem tetszik?

Legjobb válasz: Mert ez ilyen.

Mert ez ilyen.
Ne tegyél fel hülye kérdéseket. amennyiben továbbra is hasonló értelmetlen kérdéseket teszel fel, abban az esetben tiltva leszel.
Kinek nem tetszik? Mert a szerintem nem illik a mondatba, ha rólad van szó
Talán mégiscsak tetszik...
nekem ha ha tetszik valaki az nem hiányzik esetleg állandóan rá gondolok de nem hiányzik. Ha szeretek valakit na akkor hiányzik de ha csak tetszik akkor nem.

Miért hiányzik ha nem is érzek iránta semmit?

Van egy fiú ismer?söm, akivel szoktam néha találkozni és majdnem minden nap beszélünk. Mindig várom, hogy írjon és hiányzik ha nem találkozunk. Mi ez az érzés?

Legjobb válasz: Szerintem ez kicsit több, mint barátság. Biztos vagy benne, hogy túlléptél rajta?

Szerintem ez kicsit több, mint barátság. Biztos vagy benne, hogy túlléptél rajta?
A kérdező hozzászólása: Te jó ég! Az szép! :D:D A lány tud róla hogy gyûlölted? :D
A kérdező hozzászólása: Az elmúlt napokban sokat gondolkoztam ezen és rájöttem hogy nem érezhetek iránta semmit mivel nem is ismerjük egymást (nem úgy beszélgetünk, hogy megismerjük egymást), sõt, nagyon ellenszenves is, nem akarok érezni iránta semmit, max vonzódom hozzá. Lehetséges akkor, hogy azért hiányzik mert vonzódom hozzá, de nem érzek iránta semmit?
testileg vonzódhatsz olyan emberhez aki belsõleg nem fog meg... nekem is van olyan férfi aki belül utálatos szem*t láda, ha nem ismerném akkor eljátszadoznék a fantáziámban, hogy mit lehetne vele mûvelni, mert nagyon vonzó! mivel tudom, hogy milyen így kedvem sincs hozzá még beszélgetni sem, de nem tagadom, hogy megnyerõ küllemre :) Mivel nagyon sokan mondják, hogy férfi és nõ között nincs barátság! Ami nem igaz :) Nekem van fiú barátom és nagyon jól megértjük egymást, soha nem kezdett ki velem meg mondta az esete sem vagyok én úgy szintén így gondolom viszont nagyon kedveljük egymást és jó embernek tartom és õ is engem! Ez a barátság lassan 16 éves lesz! Ismerem a feleségét egy tündéri... Nem lehet, hogy nálad is ez van? :)
elõzõ vagyok, igen tudom azt írtad nem az eseted a pali...viszont lehet valami a kisugárzásában ami akkor ér el amikor épp nincs veled ...
A kérdező hozzászólása: belsõleg nem tetszik mert nem valami kedves ember, viszont valami mégis megfogott benne..
akkor kisugárzás... nekem is van ilyen srác ...egy arogáns, mindig beszól mindenkinek, de van olyan szexuális kisugárzása, hogy minden nõ meg érte veszve ....ez az egy szerencséje van :D
A kérdező hozzászólása: fantasztikus :D remélem nem fog jobban tetszeni.. :D
Persze, hogy tudja hiszen egy csomót veszekedtünk..:D De ezt amúgy még, hogy fog-e jobban tetszeni ezt nem tudhatod elõre, lehet hogy most azt mondod késõbb meg még lehet együtt lesztek.:D (02-18 07:27 voltam)
Én pl egy olyan lánnyal vagyok most együtt akit az elején gyûlöltem..:D Szóval lehet még lesz köztetek valami, kérdés hogy mikor és meddig:D
A kérdező hozzászólása: 10-es! Veled ez történt? :D
"Nem is az esetem.. teljesen más emberek vagyunk.." Igen, ez így szokott lenni. Aztán csak azt veszi észre az ember, hogy megnõsült/férjhez ment, és egyre több gyerek veszi körül, majd azok gyerekei, és így tovább... SZÖRNYÛ!
A kérdező hozzászólása: Hogy érted, hogy túlléptem rajta? Még mindig tartjuk a kapcsolatot.
nemtudom mi a kérdés :) egy közömbös ember, nem hiányzik. és nem várod, hogy írjon. fontos neked. hogy milyen szempontból azt neked kell tudnod
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm! :)
Mert ezek szerint mégiscsak érzel valamit iránta. :-D Kedveled a srácot, és igényled, hogy találkozz, vagy beszélgess vele. Ezzel semmi baj nincs, ha ez kölcsönös, akkor még akármi is lehet belõle.
De igen érzel iránta, csak még nem tisztáztad magadban.. Mert ez hülyeség, hogy egy olyan ember hiányzik, aki iránt semmilyen érzelmed nem vezet.
A kérdező hozzászólása: Pedig nem kéne, hogy érezzek iránta valamit. Nem is az esetem.. teljesen más emberek vagyunk..
Mióta ismered a srácot? Lehet régebbi emlékek fûznek hozzá amik most tõrnek elõ.:)
A kérdező hozzászólása: pár hónapja :)
a tirpák pasik a menõk :) valamiért mindig jobban vonzódnak a bunkókhoz a nõk :/

Miért hiányzik ennyire az exem, ha már nem vagyok belé szerelmes?

Már 3 hónapja szakítottam vele,mert már nem voltam belé szerelmes,de csak pár hete szakítottuk meg teljesen a kapcsolatot egymással (én mondtam neki. azért,hogy tovább tudjon lépni,mert ő még szerelmes belém). Eddig nem igazán hiányzott,persze azért mindig is hiányzik,de ritkán gondoltam csak rá,és 3 hónap alatt azért sikerült is hozzá szoknom a hiányához. De most kitett facebookra egy olyan idézetet,amin bekönnyeztem. Arról szól,h ő mindent megtett volna értem,és soha nem fog senki mást úgy szeretni,ahogy engem szeretett,de én eldobtam őt. Sajnos tényleg iszonyatosan szerelmes (volt) belém,és én is belé,de ez nálam már elmúlt. Most belegondoltam,h ő már nem része az életemnek,így nincs senki,akinek igazán fontos lennék,és ez nagyon rossz érzés. A barátok itt vannak mellettem,de ők nem szeretnek úgy,ahogy Õ szeretett engem. Hiányzik a szeretete. Hiányzik,hogy velem legyen. Hiányzik hogy megvigasztaljon... Úgy,mint a párom: nem hiányzik,csak úgy,mint a legjobb barátom..mert ő volt a legjobb barátom is. Nos,ezzel kb meg is válaszoltam a kérdésemet.:D Úgyhogy íme a következő kérdésem: Hogy lépjek túl ezen? Nem akarom,hogy hiányozzon,most is itt sírok miatta... Ha majd lesz valaki más,akkor sikerül elfelejtenem?? 20/L

Legjobb válasz: de ha ennyire hiányzik, akkor miért mondod, hogy már nem szereted? én ezt nem értem, pedig én is nõ vagyok.

de ha ennyire hiányzik, akkor miért mondod, hogy már nem szereted? én ezt nem értem, pedig én is nõ vagyok.
1-es kérdését én is osztom. miért mondod, hogy nem szereted? valamit akkor csak érzel még iránta... ne hazudj önmagadnak is, valld be õszintén.
A kérdező hozzászólása: Tényleg szeretem, ezt eddig is tudtam. De már nem vagyok szerelmes, zavarnak a "hibái", olyannyira, hogy el sem tudom viselni, de ami még rosszabb, hogy egyáltalán nem vonzódom már hozzá. Nem tudnám megcsókolni sem. Fiatal vagyok, szerelemre vágyom, nem pedig egy olyan párkapcsolatra, ahol nincs meg a kölcsönös szerelem, csak a szeretet, és semmi vonzalom. :(
aha, értem, bár ilyen velem még nem volt. a szakítás egy olyan dolog, amit sajnos meg kell szenvedni. és nem is árt, ha nem elnyomod, hanem megéled az érzelmeidet, mert ettõl fejlõdhet a személyiséged. majd elmúlik a fájdalmad magától, erre nincsenek trükkök, magától el fog múlni, csak ki kell várni. ha már nem vagy szerelmes, akkor úgyis sokkal hamarad túl fogod magad tenni rajta, mint a fiú.
Szerintem csak a hiányérzet miatt vagy ilyen állapotban..Nagyon megszoktad, hogy ott van valaki, és az ilyenkor rossz szokott lenni. Én legalábbis úgy gondolom. De szerintem is..Beszéljétek meg, hogy mindkettõtöknek könnyebb legyen. Aztán pedig menj el bulizni, akárhova és keress valakit magadnak.:)
A szerelemnél szerintem van fontosabb dolog is, mert az mindig elmúlik egy bizonyos idõ után, tehát ha mindig a szerelmet keresed kb. sosem fogsz megállapodni. Mondjuk fiatal vagy még, tapasztalnod kell még ezt. Legalább meg merted lépni a szakítást és nem csak akkor mikor már bebiztosítottad magad egy következõvel. Ki tudja, talán megbánod még ezt egyszer, talán nem. Majd az élet eldönti ki mit érdemel.
Nálam is ez a helyzet. Most szakítottunk, ki volt már hûlve a kapcsolatunk, sokat veszekedtünk, meg nem bírtam elviselni a hibáit. De még is annyira rossz, hogy nem vagyunk már együtt, pedig tudom, hogy nem lenne jövõnk együtt, mert teljesen más az élet felfogásunk, de még is annyira hiányzik! Érzem, hogy nem csak a megszokás miatt, midig eszembe jut a vele eltöltött szép emlékek, viszont akkor bevillan a rossz is! Nem tudom, mit kéne csinálni, mert félek ha kibékülnénk, már akkor sem lenne semmi olyan mint régen, csak ideig óráig! De ez így meg nagyon rossz!
A kérdező hozzászólása: 7., úgy tûnik, te azért még kicsit többet érzel iránta, mint amennyit én érzem az a volt párom iránt. Én már egyáltalán nem vonzódom hozzá. Nem tudnám elképzelni újra úgy, mint a párom, csak mint egy barát. A te kapcsolatodnak talán még lehetne folytatása, de nem értek hozzá, és nem is látok bele az életetekbe. :) Köszi a válaszokat!:)


Miért ciki, ha valakinek karácsonykor hiányzik az édesanyja?

Legjobb válasz: Az elég ciki ha csak karácsonykor hiányzik.

Az elég ciki ha csak karácsonykor hiányzik.
A kérdező hozzászólása: "13:22 Ez hogy jön ide? -.-" pont, hogy jót írt, mert abban a reklámban tartják cikinek
Szerintem a legjobb az, ha az egész család együtt van karácsonykor. Anya-apa, tesó, barát / barátnõ anyós-após nagyszülõk. Így már biztos senkinek nincs hiányérzete. Szerintem ez nem ciki dolog. Mi mindig együtt szoktunk ünnepelni. Ilyenkor számítógép és internet közelébe sem megyünk :)
A kérdező hozzászólása: igen, a valami reklámban volt, hogy ciki.
nekem is a reklám jutott eszembe. akkor is azt gondoltam, amikor elõször láttam, hogy milyen gáz, miért ne hiányozhatna a párjának az anyukája? nekem is hiányoznak a régi családi karácsonyok, attól még, hogy most is boldog vagyok a párommal.
Különösen kellemetlen, hogy ha a srácnak nem hiányzik az anyja, de hiányzik annak bejglije, ezt meg a nõ elfogadhatónak tartja. Egy év múlva meg: a feleségem nem hiányzik, csak a fõztje????Szerintem így még rosszabb, hogy mamam nem kell, de a sütije meg kellene...Különben is, szenteste interneten csevegnek otthon???
Az lenne a ciki, ha nem hiányozna. A családunkban tegnap halt meg egy édesanya, igaz, már felnõtt gyerekeket hagyott hátra... de iszonyú érzés, milyen karácsonyuk lesz a gyerekeinek most (és mindig) :(
Ki mondta, hogy ciki? Szerintem nem az.
Az a reklám amúgy is kiakasztó. Miért kell a csajnak "olyan fejet" vágni, mikor azt hiszi, hogy a pasijának az anyja hiányzik (a beiglije helyett?) Ezzel azt sugllja a reklám (is), hogy ciki, ha egy férfinek hiányzik az anyja. Hát ez van.. (más az anyától nem elszakadni tudó pasi... de ez?)
a reklámban az a lényeg, hoyg fizesd elõ az internetet, nem arra van, hogy onnan másold az életedet. Ha az "Hiányzik az anyám" "Bejglije"-re gondolsz.
Milyen reklámról van szó, megnézném. /off
13:22 Ez hogy jön ide? -.-
én nem fogok hiányozni.
hát ja, több szempontból is gáz a reklám... még ha viccesnek is szánják, akkor is nagyon erõltetett. és ezért emberek fizetést kapnak!! ennél még én is kreatívabb tudok lenni
Kapcsolatfüggõ vagy
Mert csak sírni tudsz
txt dokumentumból született a kérdés.:D Szó szerint volt már ez pár hete.
Túl sok a miért , AZÉRT. A képlet egyszerû ha elijeszted õket nem fognak belédszeretni. Magyarán úgy sugárzik belõled a p*csalódás mintha te lennél a Csernobili atomerõmû és az nem vonzó. Haverkodj velük , de egyszerre többel.Ne lássák rajtad , hogy ott helybe nekiesnél. Egyrészt dob az önbizalmadon és egy barát csajszit nyugodtan lehet ölelgetni. Aztán lesz ami lesz , ha az egyik kiesne marad a többi.
Mert unalmas vagy és üres, nem tölti ki semmi az életed és azt hiszed, hogy egy barátnõ megtenné. Jobban járnál, ha inkább tanulnál valamit, ami érdekel vagy szereznél egy hobbit.

Ha én szakítottam, mert már nem volt olyan jó vele, akkor miért hiányzik?

Sok vita volt, ő hazudott és elegem lett, dobtam. Már 3 hete történt, de nem bírok másra gondolni, csak ő jár a fejemben, hogy vajon mit csinál, mi van vele. Hiányzik, és nagyon nehéz elengedni a terveket, és mindent egyedül csinálni, amit együtt akartunk. Õ szakítás után néhány nappal még írt, hogy szeret és velem akar lenni, de megint nem tett érte semmit, csak néha rám írt. Azóta úgy hallom már randizik is. Nekem még nem megy az ismerkedés... Ez volt az első szakításom? Lehet azért ilyen nehéz? Vagy mert én tényleg szerettem, ő meg sosem szeretett igazán? Mit csináljak?

Legjobb válasz: Biztos azok a dolgok hiányoznak amik jók voltak a kapcsolatotokban, és ez természetes, attól függetlenül, hogy ki kit szeretett jobban. Viszont ha õ már randizgat akkor nagy valószínûséggel továbblépett. Bár ha nehéz is most másra gondolni próbáld meg lefoglalni magad (barátok, sport, hobbi), hogy ne agyalj annyit a dolgokon.

Biztos azok a dolgok hiányoznak amik jók voltak a kapcsolatotokban, és ez természetes, attól függetlenül, hogy ki kit szeretett jobban. Viszont ha õ már randizgat akkor nagy valószínûséggel továbblépett. Bár ha nehéz is most másra gondolni próbáld meg lefoglalni magad (barátok, sport, hobbi), hogy ne agyalj annyit a dolgokon.
A megszokás miatt. Majd elmúlik.
Mi hiányzik? Az, hogy valakit szerethetsz? Vagy az hogy pont õt szeretheted?
A kérdező hozzászólása: Õ volt az elsõ barátom, így ha belegondolok erre nehéz válaszolni..

Miért érzem azt, hogy hiányzik, ha tudom, hogy jobb, hogy külön vagyunk?

Nem fogom leírni az egész története, voltak viták, egy megcsalás, de szerettem és megbocsátottam neki, az i-re az tette fel a pontot, hogy felpofozott. Szakítottam vele, akkor és ott (szombat este), az eszem tudja, hogy ez a helyes és ezt soha nem fogom megbocsátani, de a most totál elvagyok ken?dve, mert a szerelem nem múlik el egyik percr?l a másikra, és hiányzik. Hogy felejtsem el minél hamarabb?

Legjobb válasz: Ismerkedj meg új emberekkel, aztán majdcsak kivered a fejedbõl ezt az alakot. Ha bántott akkor tényleg nem érdemes foglalkoznod vele, egyébként is a hiány természetes dolog, velem is megtörtént de beláttam hogy jobb keresni egy rendesebb fickót

Ismerkedj meg új emberekkel, aztán majdcsak kivered a fejedbõl ezt az alakot. Ha bántott akkor tényleg nem érdemes foglalkoznod vele, egyébként is a hiány természetes dolog, velem is megtörtént de beláttam hogy jobb keresni egy rendesebb fickót
Foglald el magad, csináljatok a barátnõiddel csajos programokat nem lesz egyszerû, de idõvel sikerülni fog!
ajánlom neked Anita Naik - Újra egyedül címû könyvét. nekem nagyon sokat segített.
A kérdező hozzászólása: Elolvasnám szívesen, esetleg egy linket nem tudsz hozzá, ahol elérhetõ, akár csak olvasásra? (vagy letöltésre?) Köszönöm az eddigi válaszokat, remélem hamarosan túl leszek rajta. Bár 3 évet, nehéz 1-2 hét alatt lezárni, sõt lehetetlen...
Szia. Mi egy 5 éves kapcsolatot zártunk le 2 hónappal ezelõtt. Megcsalás volt, az õ részérõl, nem tudtam megbocsájtani. Nekem az segített, hogy nagyon sokat voltam/vagyok a barátaimmal, új emberekkel ismerkedek meg, több srác is jelezte, hogy szívesen megismerne közelebbrõl is, ami azért sosem árt az egónknak:) egy darabig nagyon rosszul voltam, de aztán rájöttem, hogy nem áll meg az élet. Új társaság, új fiúk...és már kezdek rendbe jönni. Neked is ezt tudom tanácsolni. Próbáld úgy intézni a dolgaidat, hogy soha ne legyél egyedül. Mert akkor csak jár az agyad mindenféle hülyeségen, ami nem segít túljutni a dolgokon. Elõbb utóbb kitisztul majd a fejed és te is rájössz, hogy jobban jársz nélküle. Sok sikert. 22/L
én írtam a könyvet, antikváriumban 1000 ft-ért beszerezhetõ. neten nem tudom, el lehet e, vagy hol lehet elérni.

Miért kerülöm ha hiányzik?

sok barátn?mmel és velem is el?fordult hogy szeretünk egy fiut vgay nagyon tecccik de ha a közelünkbe van kerüljük, ha meg nincs ott akkor hiányzik!! miért van ez???

Legjobb válasz: mert nem tudod mit akarsz.ha ott van már nem is olyan izgalmas.

mert nem tudod mit akarsz.ha ott van már nem is olyan izgalmas.
mert ilyenek a nõk az kell nekik amit épp nem kaphatnak meg :D
A kérdező hozzászólása: 1, épp ez az! ha a közelembe van mindig túlizgulom és talán nem akarom h igy lásson!! 2, amugymeg elérhetõ lenne!!
Tetszik, kialakulóban van részedrõl valami..
Tagadod h szerelmes vagy. :) VAGY csak ragaszkodsz hozzá.
Viki?:O
Elõször is elgondolkozom azon, hogy lehet hogy szerelmes vagyok belé, csak próbálom tagadni magamnak is. Aztán mikor ezt megtárgyaltam magammal, engedek az érzéseknek, legyen az szerelem vagy csak vonzalom (kezdetleges szerelem).
"Miért van az, hogy nem vagy szerelmes az illetõbe..." úgy, hogy szerelmes vagy...
volt köztetek valami?akkor még benned van..ha nem volt köztetek semmilyen kapcsolat, max barátság, akkor meg tetszik és kész.majd elmúlik.
én is így érzek egy lány iránt .MEgmagyarázhatatlan érzés.majd ha vmi fejlemény vagy írj mert kiváncsi vagyok mi lett.
ez engem is érdekelne mert bnõm szakított velem pont ezmiatt

Miért hiányzik ilyen nagyon ha alig ismertem? (bõvebben lent)

Múlt héten meghalt egy srác (27 éves, szívroham), nagy ritkán találkoztam csak vele, egy kocsmájuk volt és mikor bementem mindig mondott nekem valami szépet. Az apukáját kedveltem a tesóját is de különösebb kapcsolatom egyikõjükkel sem volt. Most ott tartok, hogy mióta a temetése volt csak rá gondolok, rossz hogy tudom, hogy nincs. Hiány érzetem van, mintha a mi életünk még összefonódott volna,(NEM szerelemre gondolok) ha nem történik meg ez a tragédia. Mitõl lehet? éreztetek már hasonlót, hogy valaki aki nincs mégis ennyire hiányozhat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!