Találatok a következő kifejezésre: Miért hazudnak az (21 db)

Miért hazudnak az emberek?

Legjobb válasz: Színtiszta érdekbõl. Mert így elkerülhetik a büntetést, mert így megkapják a fizetést/emelést, amit amúgy nem, vagy mert egyszerûen a létfenntartásukhoz szükséges. Van, akiben megvan az ellenállóképesség a kísértéssel szemben, van, akiben nem.

Színtiszta érdekbõl. Mert így elkerülhetik a büntetést, mert így megkapják a fizetést/emelést, amit amúgy nem, vagy mert egyszerûen a létfenntartásukhoz szükséges. Van, akiben megvan az ellenállóképesség a kísértéssel szemben, van, akiben nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes választ :)
Körülöttem több okból hazudnak. Mert azt hiszik, ha többet mondanak, mint ami valójában volt, akkor õk ettõl többek lesznek. Vagy ha magukról mondanak többet, mint akik, akkor értékesebbek. A hazugságtól senki nem lehet értékesebb. Mint ahogy az elsõ válaszoló is mondta, lehet hazudni, hogy megvédjük magunkat, hogy kapjunk valamit, viszont hazudhatunk azért is, hogy valakinek ne okozzunk fájdalmat, megvédjünk valakit. Meg vannak az apró hazugságok, pl amiknek meglepi lesz a vége (mondjuk férfi mondja a nõnek, hogy menjünk el vacsizni. csak egy vacsi, semmi más. aztán megkéri a kezét). Vagy amikor az ember pusztán csak nem akarja megosztani másokkal az igazat, mert nem tartozik másra vagy szégyenli. Akkor mást mond.
A kérdező hozzászólása: Elgondolkodtató, van egy ismerõsöm, azt mondta, hogy õ készített valami fényképet, túl profi lett, hogy elhidjem, a Google képknél utánanéztem, az Õ állítása szerint a képet idén készítette, arról a képrõl találtam példányokat 2O11-bõl, hatalmasat csalódtam az illatõben, ez nem is az elsõ esete, lehet, hogy túl naív vagyok. Különben nagyon köszönöm a válaszaitokat. :)
(Mivel aberráltak), azt hiszik, hogy ez szükséges a túléléshez. Tévednek.

Miért hazudnak az emberek?

Legjobb válasz: milyen szép világ is lenne pedig, én õszinte vagyok, de hamar rájöttem hogy csak kevés emberrel szemben érdemes, mivel egy butának ha elmondod az igazat akkor csak hátrányba kerülsz és nem értékeli

milyen szép világ is lenne pedig, én õszinte vagyok, de hamar rájöttem hogy csak kevés emberrel szemben érdemes, mivel egy butának ha elmondod az igazat akkor csak hátrányba kerülsz és nem értékeli
passz .. kérdezd meg gegeltõl.
Na majd legközelebb akkor ugassál ha befogtad a pofádat!
mert a hazugság társadalmilag elvárt dolog
mert anélkül de lehet élni ha mindig õszinte lennél a másikkal akkor sok szeretetet és pofán vágást kapnál pl: anyukád nem fõzi jól a borsó levest de te akkor si megeszed ha nem ízlik és azt mondod finom de ha nem hazudnál meg bántanád anyukád és többé borsólevest se fõzne neked és ha késõbb fölhozod h megkívánod a borsó levest be durcizik :D
elírtam anélkül nem lehet élni* xd
Mert könnyebb ezt csinálni, mint szembenézni az igazsággal, ami kíméletlenül fáj nekik.
Mert miért ne?
A kérdező hozzászólása: ööö, elsõ! mi van?
1. Néhány ember túl büszke. Lásd a példát amit Sünii írt. Minden apróságot a személyük elleni támadásnak vesznek, nem lehet nekik igazat mondani. 2. Egyes emberek nem képesek elfogadni, hogy mások máshogy látják a dolgokat. Van aki egy idõ után inkább azt mondja, amit a másik hallani akar, csak hagyják õt végre békén. /Vagy nem mond egyáltalán semmit./ 3. Félnek a következményektõl és ezért hazudnak, hogy elkerüljék azokat. Két emberen múlik igazából a dolog, ahhoz hogy õszinte legyen valaki, az is kell, hogy a másik ezt tudja kezelni. /Csak a legtöbb ember nem tudja, az igazság nem jó nekik, csak amit hallani akarnak./
hazudtunk reggel, délben meg este!!!!
A kérdező hozzászólása: érdekes válaszok, köszönöm:) mindenkit felpontozok, még a felettébb értelmetlen válaszadókat is!
A kérdező hozzászólása: *felettébb értelmetlen válaszokat adókat is
a 00:13-as mindent elmondott.

Miért hazudnak az emberek azoknak, akik elvileg a legfontosabbak az életükben?

Legjobb válasz: Attól még, hogy valaki fontos, nem lesz tökéletes senki.

Attól még, hogy valaki fontos, nem lesz tökéletes senki.
Nagyon jól megfogtad a lényeget a kérdésben "elvileg" a kulcsszó...valszeg gyakorlatilag már nem vagy az, és errõl nem biztos, h csak õ tehet.
Mivel vannak hibáink és a számunkra fontos személynek nem igazán szeretnénk a tökéletlenségünket a tudomására hozni , ezért egy kicsit ferdítjük a dolgot esetleg hazudunk! A nõk is szivesen alkalmazzák a kegyes hazugságot és nem értékelik nagy tragédiának addig míg a párjuk meg nem folytja õket!
azért, mert az igazságot nem mindenki tudja elviselni vagy csak nagyon nehezen inkább a szándék a fontosabb, hogy milyen céllal hazudott az illetõ szóval nem minden hazugság rossz
Hogy ne bántsam meg õket.

Mást írnak, más a valóság. Miért hazudnak az emberek a Gyakorikérdéseken?

Legjobb válasz: mert anonim oldal, tehát az emberek felelõsségérzete csökken. mindenki szeretné jobb színben feltüntetni magát, de mivel itt senki sem ellenõrizheti a leírtak valóságtartalmát, gyakorlatilag bárki bármit írhat.

bizti a sok teszt volt rá rosz hatással, meg a hazudozás amiket lehet most se ért...
mert anonim oldal, tehát az emberek felelõsségérzete csökken. mindenki szeretné jobb színben feltüntetni magát, de mivel itt senki sem ellenõrizheti a leírtak valóságtartalmát, gyakorlatilag bárki bármit írhat.
akkor minek válaszol ha hazudik akkor semmi értelme minek kérdezni ha úgyse kapunk rendes választ
nem tudomm mi az, mert hazudik :( már nem bízok benne
Honnan tudod, hogy mi a valóság?
A kérdező hozzászólása: hát ez az jól lehet hantázni!
hát hallod én az igazat mondom mindenkinek és ez meg is látszik a százalékomon..
23:18 Igazat mondani és belekötni valaki nem ugyanaz ám. :)
Mindenki magából indul ki... én mondjuk nem szoktam kamuzni. Sem itt, sem máshol.
Anonim oldal minek kéne igazat mondani?
hello hát én 180 cm 90-60-90 20 éves csaj vagyok hahaha hazudtam
kehidakustány :)
Messzirõl jött ember... Szerintem nem igazán hazudnak, inkább "felnagyítják" a dolgot, hogy nekik legyen igazuk, és így megnyugtathatják a kis lelküket.
Ja, hogy egy ember hazudott neked! Az más! Az nem jelenti azt, hogy hazudnak itt. Akit te kifogtál az hazudik mindenhol. Van ilyen. Én évekig éltem együtt egy mániákus hazudozóval. Örülj neki ha hamar kiderült!
A kérdező hozzászólása: 12.válaszolonak! onnan tudom mivel tapasztaltam, olyan szépeket irt , a valóságban meg dupla nulla volt!!!
*be
A túl gyakori kérdezések miatt nincs idejük átgondolni cdak mondani ami eszükbe jut egyébként a legtöbben nem hazudnak
Sokszor hazudnak, de azért gyakrabban igazat mondanak. Meg úgy van ahogy közvélemény kutatásoknál.Nem reprezentatív.Vagyis nem fedi a teljes lakosság véleményét amit itt leírnak.
a kérdezõ az életben is , , csak" hazudik?
Látom régi kérdés, de azért ez mindig aktuális. Én általában nem szoktam hazudni, csak mondjuk 1-2 évet változtatok az életkoromon, vagy más apró átalakítás a helyzeten, ami a valóban velem megtörtént dolgot nem befolyásolja, nem is lényeges, de biztosítja, hogy ne ismerjen fel egy esetleges ismerõsöm.

Miért hazudnak az emberek?

Az egyik falumbeli lány, aki pár évvel alattam járt ált.iskolában feleségül ment egy fiúhoz, aki egy évvel alattam járt az ált. iskolában. Lány vagyok én is. Kb. 100kmre van a falumtól az egyetem, ahol végeztem mikor 5. éves voltam a fent írt lány akkor került oda egyetemre és mindig én köszöntem neki el?re párszor és persze nem fogadta egy kis rátarti csaj volt már akkor is... Pedig az egyetemen akkor sok karról ismertek engem is és a falumban és a környékén is felt?n? jelenség voltam. Na a lényeg nem rég ment ez a csaj férjhez a sráchoz. Az egyik ismer?söm mondta, h. az iwiwes képei közé a nászutas albumba retusált képeket rakott be arról, h. ? külföldön nyaralt és mkinek hencegett, holott csak hazugság az egész. Nem tudom elhinni, h. lehet vki ilyen semmilyen, és kis bunkó egy személyben. ja közösségi oldalon nem vagyok fent csak mutatták a képeit.. a szemei is olyanok, mint egy bagzó macskának...

Legjobb válasz: sztem ez azért nem olyan nagy gáz .. ennél rosszabb helyzetben is szoktak hazudni .. és ez ami nagy gáz...

sztem ez azért nem olyan nagy gáz .. ennél rosszabb helyzetben is szoktak hazudni .. és ez ami nagy gáz...
Ez milyen égõ már XD Nem meri saját magár felvállalni ??
És miért ilyen rosszindulatúak az emberek mint te? És miért nagyképûsködnek hogy õk micsoda feltûnõ jelenségek??
A kérdező hozzászólása: Nem a szeme alapján, hanem a modora alapján. Képzeld voltam egyetemista anno...és végeztem is..nem kell mindenhova felkiáltójel ..
A kérdésben ott a válasz: mert emberek!
Mit izgat a dolog? Nem bírod elviselni, hogy leszar téged? Szerintem szánalmas, hogy te nem szarod le viszont, hanem itt nyivákolsz. Amúgy azért hazudnak az emberek, mert jobb képet akarnak mutatni magukról, mint amilyenek. Ebbõl kiindulva, és alapul véve, hogy te sokkal népszerûbb vagy nála, még érthetõ is, hogy meg se ismer, hiszen te többet tudsz róla, mint az esetleges új társasága, ahol próbálna új lappal indítani, és te ennek keresztbe tennél, és csökkentenéd a szociális potenciálját. Tessék, egy elmélet, még találj ki kettõt, és valóban felette állsz ennek a kis rátarti csajnak! :)
A kérdező hozzászólása: Az ilyen rátarti emberrel beszélõ viszonyba, aki megsem ismeri a másikat...
Lepontozhatsz, én menyasszony vagyok, és utálom az ilyen embereket!! Milyen irígy vagy!! Te egyetemista? Nem látszika az írásodból! A szeme alapján ítélsz meg valakit? Nem is vagy beszélõ viszonyba vele!
A kérdező hozzászólása: Nem felejtem el honnét indultam és megismerek mkit. Nem úgy, mint sokaknál mostanába dívik, h. lenézik ill. csak addig használunk vkit, amíg hasznunk van belõle...
Bagzó macska:-). Szard le. Sejtem, mit érzel. Ne törõdj vele. Nem köszön, ne köszönj te sem. Vagy egyszer kérdezd meg, mit vétettél, hogy nem köszön? Nálam ez be szokott válni.
A kérdező hozzászólása: Feltûnõ jelenséget arra értettem, h. elég harsány és jó humorú és hamar barátságot kötõ vagyis közvetlen és ezért nem felejtenek el....szerencsére...
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok rosszindulatú, de ha nekem elsõ éves koromba többször rám köszöntek volna felsõbb évesek akkor kezem lábam törve integettem volna...
Szerintem ha így ok nélkül hazudozik valaki, az gázabb, mintha van rá valami oka (úgy se szép dolog, de az legalább néha érthetõ). Én is szoktam néha, hogy jobb színben tüntessem fel magam, de igyekszem leszoktatni magamat róla, mert tényleg gáznak tartom.
A kérdező hozzászólása: Ki én vagy a csaj??
A kérdező hozzászólása: Szerintem pedig elég gáz..
A kérdező hozzászólása: Az okos ember még azt is tagadja, ami van, a bolond még azt is, ami nincsen... :D Ez a közmondás tényleg igaz.. :D

Miért hazudnak az emberek?

Sokkal jobb világ lenne ez ha mindenki ?szinte lenne.(leszámítva persze a kegyes hazugságokat)

Legjobb válasz: Mert vannak emberek, akiknek a hazugság jobban esik, minthogyha elmondják az igazat. Szeretik, ha hazugságokkal szédítik õket, de ezek az emberek nem viselik el a kritikát és az õszinte embereket.

Mert vannak emberek, akiknek a hazugság jobban esik, minthogyha elmondják az igazat. Szeretik, ha hazugságokkal szédítik õket, de ezek az emberek nem viselik el a kritikát és az õszinte embereket.
Sajnálatból.
Miért hazudnak? Mert így mûködik a társadalom. Így alakult ki a kommunikáció, aki nem ezt csinálja az nemtetszést vált ki és nem erény csakazértis renitenskedni a társadalmi szabályokkal szemben.
Mert az igazság fáj!
Van erre egy nagyon rövid és találó mondás, ami épp az a válasz, amit keresel: Vagy véleményed van, vagy barátaid. Igaz barátoknak persze meg lehet mondani a negatív véleményt is, meg megfelelõ felvezetéssel szinte mindenkinek, csak ezt a megfelelõ felvezetést sokan nem ismerik eléggé.
Jó kérdés, szerintem egy átlagos ember egy nap hazudhat vagy 20x kb. Pl.:de jó ez a xy cucc(közben a hányinger jön az emberre), hol vetted(ez is csak idõhúzás, és nem érdekel senkit, lényegében ez is hazudás, mert elhiteted, hogy érdekel..), stb.stb.
nincs olyan, hogy kegyes hazugság!!! ha a süti szar akkor meg kell mondani különben egy életen át eheted!!! :)
Szerintem teljesen felesleges és rengeteg energiát emészt fel a hazugságok óceánja, amiben vergõdünk. Az egész élet azzal telik, hogy a hazugságok mögé nézz. Minden hazugság kiderül, ha érdekel valakit a kiderítése. A hazugság csak idõnyerés, kábítás, a másik átverésének szándéka. Ha azt gondolod, hogy a másik nem tudja elviselni a igazságot és azért hazudsz, már most hagyd ott! Felesleges bármilyen kapcsolatot építeni évekig, mert a hazugságok miatt összeomlik. Ha ezt az energiát másba fektetnék az emberek, már több ezer fényévvel elõrébb járnánk. A hazugság megfosztja azt, akinek mondod, a szépségtõl, a harmóniától, a szeretettõl, a tudástól, az egészségtõl, szóval mindattól, ami szükséges egy ép élethez. Miért kell hazugságok által megnyomorítva élni az életet? Mert nincs elég bátorság mindig az igazat mondani? A hazugság újabb hazugságot generál és ezekbõl már a Mount Everest is eltörpül. Miért nem lehet a haldoklónak azt mondani, hogy nem tudjuk mi lesz? Hogy nem tudjuk mi a betegsége? Miért nem lehet a párodnak azt mondani, hogy bocsáss meg, elmúlt a szerelem, akarunk még e nélkül is együtt élni vagy inkább ne? Miért kell hazudva gyereket (egy embert) életre hívni? Semmi sem drága? Ettõl vagyunk ilyen szegények....
Ez egy igen jó kérdés. Én eddig egész életemben csak 3szor hazudtam, 2szer a húgom érdekében, egyszer meg a sajátoméban, de olyan lelkiismeretfurdalásom volt... Van pár ember, akivel ezért nem tudok rendesen beszélgetni, mert minden igazságon besértõdnek, hogy milyen vagyok már meg miket mondok, vagy hogy õ akkor is jobban tudja (még ha 100% hogy én tudom jobban, mert pl 1 héttel elõtte tanultam az egyetemen vagy saját magam tapasztaltam valamit) Szóval én utálok és nehezen is tudok hazudni, de úgy látszik, ennek a furcsa és kifacsart társadalomnak szüksége van rá. Persze a kegyes hazugságokkal nincs gond, ha tényleg súlyos a helyzet (pl halálos beteget vígasztalsz) de egyéb esetekben ugyanolyan bosszantóak, ha kitudódnak. És hát a legtöbb titokra egyszer valaki rájön...
Szerintem azért mert sokkal jobban érdekli saját maguk állapota, mint a másokkal való kapcsolata, és ha jobb neki az ha hazudik valamit, tehát nem az igaza mondja, akkor azt teszi (pl nem mondod meg anyádnak h szar jegyet kaptál, mer nem veszi el a géped)
Félelembõl.
17.43-asnak a kegyes hazugságról. Halálos beteg az édesanyád. Tudja is, meg nem is. Hiszi is, meg nem is. De azért reménykedik. Rákérdez! Te azt fogod neki mondani: sajnos édesanyám, neked csak 1-2 heted van hátra, vagy pedig azt: meg fogsz gyógyulni édesanyám, higgyél benne, másnak is sikerült? Akkor van-e értelme a kjegyes hazugságnak, vagy nincs, ???
Ja és még annyit, hogy Mindenki hazudik.(Ez is House-tól van)
Nem a hazugság rossz. A hazugság egy eszköz, rajtad múlik, hogy rossz cél vagy jó cél érdekében használod. A hazugság része az igazságnak(Idézet Dr. Housetól).
A minden ok nélkül való hazugság felesleges és demoralizáló. Vannak azonban az életben olyan szituációk, mikor muszáj hazudni. Ilyenkor a cél szentesíti az eszközt. Érdenmes tehát mérlegeni: használsz, vagy ártasz vele!
a cél soha nem szentesítheti az eszközt!

Az emberek miért hazudnak nekünk, amikor reménytelenül szeretünk valakit? Miért nem szembesítenek a tényekkel ahelyett, hogy reménytelen ábrándokba kergetnének minket?

Egy éve visszautasított egy fiú, akibe már jó ideje szerelmes voltam. ,,Maradjunk barátok", ezt mondta. Õ más lányt szeretett, szintén évek óta és reménytelenül. A barátnőim nagy része bíztatott, nyugathatott, hogy ,,Ne aggódj, az a másik lány úgysem olyan szép, mint te, nem is értjük, miért őt szereti", és ,,Lehet, hogy most nem szeret, de majd később, évek múlva még összejöhettek és megláthatja benned azt, amit keres; feladja a régi szerelmét és értékeli benned mindazt, amit másokban nem talát meg, hiszen te ÉRTÉKES vagy!". ,,Hány oylan ember volt már, akik később egymásra találtak, pl. volt osztálytársak stb, akiről senki nem gondolta volna" És én vagy 3 hónapig ebben az álomban éltem. Aztán szépen lassan lehullt a lepel a szemeim elől és rádöbbentem, mindenki hazudott. Nem fog szeretni, eddig sem szeretett, hiszen csak barát voltam neki. Akkor miért hazudtak? És nem is fog szeretni...most már nem is kell, hiszen van más :) De akkor is, miért hazudnak nekünk a saját barátaink, szeretteink? Nem sokkal könnyebb lenne megmondani, hogy ,,nem, nem szeret téged, nincs meg az a plusz, nincs mega a kémia" vagy hogy ,,hagyd a fenébe azt a szerencsétlent, aki a csúnyábbak választja helyetted, meg sem érdemel". Miért hazudnak? Már csak azért is aktuális a kérdés, mert a mostani barátomról is csupa jót mondanak, ki tudja, ha majd szakítanánk, lehet, csupa rosszat mondanak róla így utólag...miért hazudnak az emberek? nem lehet objektívnak és nyíltnak lenni? Veletek is volt már így? 18/L

Legjobb válasz: Szerintem amiért hazudnak a hozzánk közelállók: nem akarják, hogy fájjon vagy hogy megbántsanak a nagyon õszinteséggel, a rideg valósággal. Gondolom én, mivel én is így vagyok a barátaimmal, bár azért utalgatok is a valóságra. Van, hogy elszakad a cérna nálam, ha valakinek nem nyílik fel a szeme, nem száll el a köd, nem látja azt sem ha csúnyán bánik vele xy vagy ha õ csinál hülyeséget ráadásul feleslegesen vagy hülyét akar magából csinálni, akkor azért már felvilágosítom kicsit, hogy hogy is van. A külsõs általában jobban látja a dolgokat. De, sokszor nem fogadták meg a jótanácsomat... Azután azt mondtam, csináld ahogy akarod, de ne gyere hozzám aztán sírni. Nekem a családom az mindig megmondta a frankót, ahogy látták a helyzeteimet és hogy mit kéne tenni. Mit ne mondjak, elég kiábrándítóak tudnak lenni, de eddig hatásos volt általában.

Szerintem amiért hazudnak a hozzánk közelállók: nem akarják, hogy fájjon vagy hogy megbántsanak a nagyon õszinteséggel, a rideg valósággal. Gondolom én, mivel én is így vagyok a barátaimmal, bár azért utalgatok is a valóságra. Van, hogy elszakad a cérna nálam, ha valakinek nem nyílik fel a szeme, nem száll el a köd, nem látja azt sem ha csúnyán bánik vele xy vagy ha õ csinál hülyeséget ráadásul feleslegesen vagy hülyét akar magából csinálni, akkor azért már felvilágosítom kicsit, hogy hogy is van. A külsõs általában jobban látja a dolgokat. De, sokszor nem fogadták meg a jótanácsomat... Azután azt mondtam, csináld ahogy akarod, de ne gyere hozzám aztán sírni. Nekem a családom az mindig megmondta a frankót, ahogy látták a helyzeteimet és hogy mit kéne tenni. Mit ne mondjak, elég kiábrándítóak tudnak lenni, de eddig hatásos volt általában.
18 évesen, hogy lehetsz ilyen naiv és befolyásolható...
Nehéz az emberek szemébe mondani az igazat, és különösen igaz ez a lányok esetében. Tapasztalataim alapján attól félnek a barátnõk, hogyha elmondják az igazat a másiknak, megsértõdik. És az engem körülvevõ világban bizony tapasztalom is ezt. És ez elindít egy olyan folyamatot, hogy inkább hazudnak, mondják azt, amit hallani szeretnél, mert így nem haragszol meg rájuk. Hasonló helyzetben voltam én is, az utóbbi fél évben 2x is. Elõször reménytelenül beleszerettem egy fiúba, de éreztem, hogy esélyem sincs nála. Ettõl függetlenül voltam annyira naiv, hogy felvállaltam, elmondtam neki, persze õ finoman pofára ejtett. Azt mondta, részérõl ez barátság, tök kedves vagy meg minden, de csak barátság. Ez hónapokkal ezelõtt volt, de azóta sem keresett sosem. Ha találkozunk kedvesen köszön, mosolyog, elõreenged az ajtóban stb., de ennyi. Aztán pár hete pedig alakult valami egy fiúval, aki nagyon tetszik nekem. Aztán kiderült, hogy ez csak "játék" volt a részérõl, s végül eldobott, mint egy megunt játékot. És az az érdekes, hogy az elsõ esetben azok a barátok, akik csak úgy barátok, azt mondták, hogy ne keseredjek el, még bármi történhet, sokat változhat az ember blabla. Ellenben az a lány, aki a legjobb barátnõm és már több mint 10 éve a bizalmasom, azt mondta, hogy ne aggódjak, aki esélyt sem ad arra, hogy jobban megismerjen, az nem érdemel meg és találok majd jobbat, olyat, aki tényleg szeret. Ugyancsak a legjobb barátnõm most is azt mondta, hogy nem szabad elkeserednem, mert nem érdemelt meg ez a fiú, hogy csak játszott velem, mert igazán szerettem volna és bármit megtettem volna érte, de nem volt elég. És rá fog jönni erre õ is, csak akkor már késõ lesz. Azok a barátaim, akik csak úgy barátok, de nem olyan mély a kapcsolatunk, mint a legjobb barátnõmmel, ismét csak ámítottak meg ilyesmi. Szerintem ez tényleg azért van, mert a legtöbb barátom fél attól, hogyha megmondja, hogy tényleg semmi esélyem a fiúnál és jobb ha elfelejtem, akkor megsértõdök és vége a barátságnak. A legjobb barátnõm viszont tudja, hogy még ha fájdalmat is okoz azzal, amit mond, ezzel az én javamat szolgálja és késõbb csak jobb lesz nekem, mert túl tudom tenni magam a történteken. És tudod, áldom a sorsot, amiért ilyen jó barátnõ adatott meg nekem, mert õ tényleg mindig mellettem van és az igazat mondja, akkor is, ha fáj, mert ezzel nekem hosszútávon csak jó lesz! 18/L
A kérdező hozzászólása: #1! Igen, valóban, lehet nem akarnak ezzel minket megbántani. És a valóság sokszor fáj... 2#! Az nem feltétlenól naivság, hogyha a hozzád legközelebb álló személyeknek hiszel, azoknak, akiket a legjobban szeretsz. Ez a feltétlen, kölcsönös bizalom. Másrészt meg akkor olyan könnyû volt elhinni, én is abban akartam hinni...de így utólag oly jó lett volna, ha tõltettem volna az egészen magam 2-3 hét alatt, ha megmondják az igazat és nem hazudnak. Lehet, sírtam volna sokáig, de legalább nem pazaroltam volna el hónapokat az életembõl várva a nagy Õ-re, és visszautasítva egy pár fiút...
A kérdező hozzászólása: #4! Ez igazán megható volt, mintha én mondtam volna :) Ezek a szavak, hogy , , én mindent megtettem vona érte, de ha neki ez nem elég, meg se érdemel" az én egyik barátnõm szájából is elhangzott anno. Csak valahogy õ volt az, akinek a véleményét nem vettem figyelembe, mert nem azt mondta, amit hallani akartam volna... Csak én tavaly még eléggé, mondhatni túlságosan is felszínesen gondolkodtam, és azt vallottam: jó csaj jó pasival, rossz rosszal. És a fiúrúl mindenki azt mondta, elég rossz pasi, csak én láttam szépnek, rólam meg azt rebesgették, a jobb csajok közé tartozom, így bátor is voltam a lépésnél, hogy majd összejövünk, hiszen biztos örülne, ha ilyen barátnõje lenne (komolyan nem magamat akarom fényezni, csak a fiatalok között ez az általános felfogás). De pofára esés lett belõle, mert õ nem olyan fiú, aki csak azért jönne össze valakivel, hogy menõzzön veoe, ráadásul mint régi jó barát, rendesen kihasználja...neki az az egy lány kellett és kell is mindig. Szerencsére am vége, hiszen találtam jobbat; de ez anno nagyon fájt. , , Nem vagy elég jó"...most ez is oylan, hogy sérti az ember büszkeségét, és nem szabad felvállalni mások elõtt! Talán a legjobb barátodnak elmondhatod, de én már azt is megbántam, mert minek tudjon róla?! Ebból úgyis azt veszik le az emberek, hogyha te már visszautasítást kaptál, akkor tuti nem tarozol a "jobbak" közé, nem vagy menõ stb. Ezért ezt titokban kell tartani és büszkén más fiú után nézni, legalábbis ennyit megtanultam az esetbõl. Félreértés ne essék: én nem nézem le azt, akit már elutasítottak, hiszen tudom, lelkileg milyen érzés. Cska azt mondom, sajnos megismertem a világ hozzáállását az emberekhez. Mai világ ide-oda, lenézik azt, aki szingli, akivel szakítottak, akit megcsaltak, aki még szûz 18 évesen, aki házasság nélkül szül gyereket stb, akármit is mondanak arról, hogy ez a Te életed és a Te döntéseid, élj boldogan. Mind csak MESE.
Hát ha ezt akarod, én igazat mondok: Ha találsz is nagynehezen egy fiút, lehet megdug és otthagy. A mikulás nem létezik, úgy mint a húsvéti nyúl sem.
A kérdező hozzászólása: , , Ha találsz is nagynehezen egy fiút, lehet megdug és otthagy." Ez egy hülye sztereotípia. Ha minden pasi ilyen lenne, nem lennének házasságok, párok stb.
Azért írtam, hogy LEHET.
...

Miért hazudnak annyit a nők? Miért hiszik azt, hogyha elhallgatják az igazságot, akkor elkerülik a konfliktust?

Mikor ezzel csak gerjeztik azt, mivel úgyis minden kiderül egyszer. Nem lenne értelmesebb elmondani kis adagokban, ami elnézhet?bb, mint mikor egy lapát szar zúdul majd végül az emberre? Az ilyen "a n?k nem is hazudnak", "a férfiak is ugyanannyit hazudnak vagy még többet" kommentekre nem vagyok kiváncsi!

Legjobb válasz: A férfiak és nõk is ugyanúgy hazudnak. A kérdés, hogy ki mekkorát és van aki mákos és sosem derül ki. A hazugság csak hazugságot szül.

Te is szereted magad sajnáltatni, különben nem raktad volna ki a fantasztikusan intelligens kérdésedet. Egyébként azt írtam ÁTLAGBAN és nem azt, hogy pontosan ennyit hazudik minden egyes ember. Ja és nem, nem számoltam meg, ez egy kimutatás.
A férfiak és nõk is ugyanúgy hazudnak. A kérdés, hogy ki mekkorát és van aki mákos és sosem derül ki. A hazugság csak hazugságot szül.
ma 14:51: ott a pont :D hát, nem tudom, milyen választ vársz, te gyerek, de ez nem nemtõl függ, h ki mennyit hazudozik. velem általában az a bajuk a fiúknak, h túl sokszor mondom meg, h mit gondolok igazából. nem szeretek trükközgetni, ami szerintük jó, csak sokszor bántom meg õket azért, mert nem vagyok hajlandó hazudni. miért tenném? egyszer úgyis lebuknék, akkor meg minek ássam magam meg a sírom? a múltkor viszont olyan szépen átejtett egy pasi...legalábbis megpróbált. nem mondom magamat én olyan hûdenagyon szuperhiperzseninek így 21 éves fejjel, de igyekszem átlátni az embereken. na ennek a pasinak sikerült az utolsó pillanatig húznia az agyamat, csak amikor rájöttem, h mindvégig a szemembe hazudott, olyan szépen sikerült a visszájára fordítanom a dolgot, h nem csak beégettem, de azóta úgy fut utánam, h még. ja igen, még valami. nekem aztán semmi bajom, ha hazudoznak nekem. elõbb-utóbb rájövök, akkor pedig bármit megtehetek az illetõvel. szóval kedves kérdezõ, hiába írtad ki a kérdésedet, nem fogunk veled együtt dühöngeni és nagy egyetértésben mondogatni, h hát igen a nõk mekkora hazugok, szemetek, utolsó senkik, blablabla, nem érdekel senkit az önsajnálatod, max még 1-2 olyat, akit ugyanúgy átvertek, mint téged, de hát valljuk be...egy mûködõ hazugsághoz két fél kell. aki mondja és aki elhiszi.
Aki hazudik, az buta. Hozzáteszem, nekem egy kapcsolatom azért ment tönkre, mert mindig megmondtam az exemnek, hogy mi az ami nem oké. Ebbe õ belefáradt, azt mondta, hogy engem nem lehet így boldoggá tenni, és lelépett. Ennek ellenére kitartok amellett, hogy hazudni hülyeség. De fogadni is tudni kell a kritikákat, és nem megfutamodni rögtön, ha valami nem stimmel. 24/n
A nõk naponta 4x, a férfiak naponta 12x hazudnak átlagban. Egyébként, ha átba.sz egy csaj, akkor ne itt add ki a dühödet, mert fölösleges értelmetlen idióta kérdéseket feltenni. Mégis milyen választ vársz? Jaj igen, minden nõ maga a sátán és nem a te hibád, te félisten...Hány éves vagy, öt? F/22
Volt itt egy kérdés egyszer, az volt a lényege, hogy miért nem mondják el a srácok, hogy miért szakítanak, miért kell hazudni. Leírtam oda, hogy én egy kegyes hazugságot dobtam be egy lánynak szakításkor. Nem írom le, hogy mi volt pontosan, hosszú... A srácok nagy része megértette, hogy nem akartam megbántani (ma is nagyon jó barátok vagyunk, mindkettõnknek van párja). A lányok meg egybõl: szemét, [email protected]ázi, gyáva féreg vagy... Holott sokkal többet hazudnak, bonyolítják a dolgokat, keverik a [email protected] (szerintem) Ha egy férfi hazudik, akkor szemét. Egy nõ viszont elvárja, hogy megbocsájtsa neki a férfi. -Jaj én is emberbõl vagyok, nem így akartam. Hallottam már sokszor. Fordított esetbe meg nem is akar látni. Na ez hogy van akkor? Egyébként mindkét nem hazudozik, ez emberfüggõ.
kedves kérdezõ és elsõ kommentelõ... ne uszítsátok itt a népet. Nem minden nõ ilyen... 20/F
nagy jampi vagy, az má biztos :D
uccsó, ezen nevettem egy nagyot :DDD
A nõknél ez valami sajátosság, hogy genetikából, vagy neveltetésbõl/kultúrából fakad-e, azt nem tudnám megmondani. De tény, hogy MAJDNEM MINDEN!! nõ ilyen. Valahogy nem szeretik kimondani a nyers, kendõzetlen igazságot, mindig kozmetikázzák a dolgokat, nem mondják el a teljes igazságot, elhallgatnak dolgokat. Valamiért a vérükben van ez a konfliktuskerülõ viselkedés. Persze nem tagadom, hogy létezhet 1-2 kivétel, de a 99, 99%-a a nõknek ilyen.
Nem direkt nõi tulajdonság, akár tetszik, akár nem. Vagy te talán megszámoltad a nõi és a férfi hazugságokat, és azok abszolútértékét, hogy ilyeneket állítasz? Ahogy már máshova is megírtam az imént: aki általánosságokból akar építkezni, az nem lesz sikeres. Az számít, aki épp ott van veled, azt ismered meg, hogy hazudik-e, vagy sem, és miért. Amúgymeg az ilyen kis hisztispötsök szokták azt mondani valamelyik sírásrohamuk közepette, hogy "nembaj, menj csak el prostihoz, aztán majd úgyis letagadod"! Ez legitim?
A kérdező hozzászólása: ma 15:19 csak mondtam. Ettõl még persze, lehet a férfi is hibás.
A kérdező hozzászólása: Akik kritizálják a kérdést, mert önsajnálatot éreznek mögötte, sajnálom de rá[email protected], mert köze nincs hozzá. Egy másik kérdésbõl kiindúlva tettem fel a kérdést, aminek megint csak köze nincs az önsajnálathoz. (nõ tette fel és hazugsággal kapcsolatos). Szóval mosom kezeimet. :)
ma 14:46-os vagyok. Hidd el, kedves kérdezõ, ha egy igen hisztériás és nagyarcú férfit fog ki egy nõ (mert igen, a férfiak között is vannak ilyenek+olyanok)akkor annak aztán mondhatom én akárhogy a problémámat. Személyes sértésként fogja föl, és kész. Vele ez nem történhet meg, és különben is, ki vagyok én hozzá képest. Ha hazudoztam volna, akkor biztos együtt lennénk még, de kérdezem én, hogy megéri? Szerintem nem. Én boldogtalan lennék, neki meg csak növelném az egoját. Igazad van , eleinte házisárkány voltam, késõbb azonban váltottam látvány, hogy így nem megyek semmire. Sajnos a kedvességemmel sem jutottam sokkal többre. Nem mindenki becsüli az õszinteséget. És errõl nem csak a nõk tehetnek. 24/n
hazudni elkerülni a konfliktust a kellemetlenséget sokkal könnyebb mint õszintének lenni. ezért nincs bennük elég gerinc... persze vannak kivételek! õk megérdemelnek egy õszinte férfit. akik pedig hazudnak azoknak úgy is akkor az egójuk, hogy rátalálnak saját magukra férfiben!
A kérdező hozzászólása: ma 14:46 néha a problémák közlését a nõk hajlamosak zsörtölõdésként közvetíteni és ilyen esetben tényleg az jöhet le, hogy a nõ kielégíthetetlen. Nem mindegy milyen módon közlöd az ilyesmit. ma 14:51 honnan tudod? megszámoltad nagyokos? Ahogy ma 14:47 mondta, mindegyik nem ugyanannyit hazudik, csak a nõk jobban és ritkábban derül ki. Különben meg közöd, hogy miért teszem fel a kérdést? Ha nem érdekel minek válaszolsz? ma 14:54 a nõk szeretik sajnáltatni magukat. Velem is volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: http://nemkutya.com/page/4/ Pont idevág :) )

Miért hazudnak a nők az orgazmusukról a párjuknak?

Legjobb válasz: két haverom is van, aki csak eljátszotta az orgazmusát.. azóta egyiknek sincs csaja. szóval nem csak a nõk hazudnak róla.

viszont minek kérdezi meg a pasi hogy "elmentél"? mert én sok fiútól hallottam már hogy ezt észreveszik ha a csajnak van..de ugyanakkor megkérdezi..akkor minek? én is hazudtam már, de csak azért mert volt olyan amikor elmondtam hogy nem és letargikus lett és nem volt kedve semmihez..pedig az elején még elmondta hogy õ keni vágja mikor van egy csajnak , érdekes..utólag meg megkérdezi
két haverom is van, aki csak eljátszotta az orgazmusát.. azóta egyiknek sincs csaja. szóval nem csak a nõk hazudnak róla.
Azért hogy a párjuk örüljön, hogy ki tudta õket elégíteni és ne legyen kissebbségi komplexusa.. Az már egy másik dolog, hogy pont az ellenkezõjét érik el ezzel és a szex nem lesz élvezetes a saját maguk számára, mivel így a pasi azt hiszi, hogy mindent a lehetõ legjobban csinál és semmin nem kell változtatnia az orgazmus érdekében
Az enyèm nem hazudik meg mondja ha volt neki de azt is ha nem. De egyebkent egyszeru hogy kedvunkre tegyenek mert valdbe hogy jol essik ha szinleli de nem tutsz rolla nem?
ragugliztam a retrograd-ra, az nem szinleles, az adott szemely nem tehet rolla
Nem mondtam, hogy színlelés. De mondhatja azt is, hogy biztos ez volt szívem, azért nem jött ki sperma, de elélveztem. Így értettem! ;-)
Ez egy jo kerdes...
Az hazudik, aki szerint orgazmus nélkül is jó a szex... ok, jó, de a i-re a pontot az orgazmus teszi fel. 20/L
Megengednéd, hogy eldöntsem nekem mi a jó? Nekem jó a párom ölelése, ha simogat, megcsókol vagy csak rám néz közbe, élvezem, nem csak ezeket, a szexet is.Van, hogy nem sikerül az orgazmus, de a szexet tökéletesnek mondom vele. Ahány ember annyi vélemény, csak el kellene fogadni, hogy nem mindenki úgy gondolkodik mint mi :P
#8-asnak: Retrográd ejakuláció... sose hallottál még róla?
Mert sok férfi nem érti meg, hogy lehet jó a szex orgazmus nélkül is, így Õk szinte elvárják, hogy a nõ is elmenjen, különben úgy gondolják valamit rosszul csinálnak. Nekem sincs orgazmusom minden esetben, de ilyenkor el is mondom a páromnak, de azt is, hogy attól élveztem a dolgot. Néha azért látom rajta, hogy kicsit csalódott, pedig semmi oka rá, mert nincs vele hiba, imádom :)
Hát én mikor gumiba sexeltem bnõm egybõl megérezte, hogy elélvezek:DD Amugy nekem nem szokott hazudni, és nem is tudna, mert lehet érezni a mozgásán mikor elélvez..
Utolsó: Baromi egyszerû. Ha gumiban dugsz, a kutya nem figyeli, hogy bele élveztél vagy sem. Lehúzod mintha belecuccoltál volna. Vagy fokozhatod a dolgot, hogy olyan óvszert veszel ami nem átlátszó. Onnantól kezdve már elég egyszerû színlelni.
#5, elmagyaraznad kerlek hogyan jatsza meg 1 ferfi az orgazmust?
Szerintem nem minden nõ hazudik orgazmus terén!Aki eljátsza csak az szerintem nem lesz hosszú életû kapcsolat!A szex alap egy kapcsolatban és ha nem jó annak annyi!:)
Mert, mivel mindenben hazudnak, így muszáj ebben is.
Természetesen orgazmus nélkül is jó a szeretkezés, mert az intimitás sokkal fontosabb, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy ha valakinek évekig nem jön össze, akkor úgy is jó. Mindössze annyit jelent, hogy szeretkezni a szeretett emberrel önmagában cél, és nem föltétlenül az orgazmus a cél. De megértem, hogy húszévesen nem így gondolod, meg nem is így érzed. Akkor még nagyon erõs a hormonális késztetés az orgazmusra, igen, tudom, voltam én is húsz. A kérdésre válaszolva: leggyakrabban tényleg azért teszik a nõk, hogy a párjukat megnyugtassák, problémává akkor válik igazán, ha nagyon gyakori. Ha elõfordul egyszer vagy kétszer, esetleg olyan esetben, mikor a férfi kicsit alatta érzi magát, akkor szép dolog, hogy meg akarják vigasztalni, és hatásos is lehet, de mindig hazudni róla butaság, mert akkor sosem lesz jobb a szex, ez tény. Van, aki azért hazudik róla, mert ritkán tud elérni orgazmust, ha egyáltalán, de nem akarja bevallani. Ugyancsak butaság, mert szintén magával tol ki a hölgy...

Miért van az, hogy átlagos (nem ronda) pasik esetében is a csajok nem akarnak vele megismerkedni? Ebben az esetben is, miért fontosabb sokkal a külső? Miért hazudnak, hogy belső fontosabb, mint külső, mikor átlag pasival csak haverkodnak max?

Míndíg képmutató módon azt hallom,hogy vannak szép,rendes,kedves,intelligens csajok,akiknek egy ÁTLAGOS PASI esetében számít a bels? jobban,de ez hazugság! Hiszen átlag pasikkal jó n?k max barátkoznak! Jah,de már az átlag,és a ronda csajok is lenézik az átlag pasit!

Legjobb válasz: "Csak azt tisztelem aki engem is" Mégis általánosítasz. Így viszont, ha odajönnél hozzám, vagy a hangodból, vagy a szemedbõl érezném a magvetést, akkor ne várj mást, mint elutasítást! Mivel a nõk sem tisztelik azokat, akik megvetéssel közelítenek.

"Csak azt tisztelem aki engem is" Mégis általánosítasz. Így viszont, ha odajönnél hozzám, vagy a hangodból, vagy a szemedbõl érezném a magvetést, akkor ne várj mást, mint elutasítást! Mivel a nõk sem tisztelik azokat, akik megvetéssel közelítenek.
Akár a helyesírást, akár azt a tényt nézzük, hogy ez a kérdés egyáltalán megfogalmazódott, és ilyen stílusban, azt gondolom, hogy lehetnek itt bajok a belsõvel is bõven.
"Jah, de már az átlag, és a ronda csajok is lenézik az átlag pasit!" ÁTLAG?! Ha te egy átlagfeletti csajt akarsz, akkor úgy is kell kinézned vagy ha nem, legalább rendelkezned kéne egy villával a budai hegyvidéken.
36 évesen eléggé nagy primitívségre utal az amilyen te vagy. Hogy honnan tudom hány éves? Privát üzeneteket írogat minden olyan hozzászólásomra amibõl csajozást remél. Szánalmas...
Az átlagos pasik nagyrészt kedvesek, szolidak és pozitívan állnak a dolgokhoz. Te nem ilyen vagy. Ezért nem kellesz senkinek. Valószínûleg érzõdik a kisugárzásodon, hogy mennyire megkeseredett vagy és ezért inkább nem is kezdenek veled. A tiszteletet pedig ki kell érdemelni. Aki ilyen szinten tiszteletlenül ír általánosságban a nõkrõl, az inkább ne papoljon a tiszteletrõl. Lepontozni ér, de attól még helyes választ adtam a kérdésedre. Az, hogy a helyesírásra még csak nem is figyelsz, pedig arról árulkodik, hogy még erre sem vagy igényes.
nem a lányok hibája, hogy nem tudsz ismerkedni. Egy átlagos pasi simán tud ismerkedni. De pár sorodból is kitûnik, hogy te nem minden tekintetben vagy átlagos hanem inkább retard.
vagy 200 ilyen nõgyûlölõ kérdés van, felesleges volt feltenned neked is, olvasd vissza a többit.
Megválaszoltad. Mert ezek így gondolkodnak. De kényszerít bárki is hogy ezekkel foglalkozz?
#13: Szépen kiszedték belõled... Kérdésre: Ki mint vet, úgy arat!
Mutass egy képet( nem feltétlen magadról), hogy neked mi az átlag és mi az efölötti.
Talan nem masokban kene keresned a hibat. Egy onbizalomhianyos, gatlasos sracnak tunsz, akinek nincs onbecsulese, es masokat sem tisztel.Nem csak a felszint kene nezni. Es ki kene mar nezni a fejedbol, es felretenni ezt a berogzult gondolkodast. A viselkedeseden es a hozzaallasodon kene valtoztatni. Senkinek nem kell egy gyenge jellemu ember, akirol messzirol sugarzik az onsajnalat. A hatarozott, eros jellemu ferfiaknak van eselyuk. Es viselkedhetnel mar ferfikent ennyi idosen, nem rinyalo taknyoskent.
Átlag párom van, meg se közelíti külsõben az álom férfit, na bumm, de úgyis hazudok, tudom, tudom ez lesz a válaszotok, csak röhögni jöttem ide. :D
Nagyon érdekes a helyzet. A pasik sok nõt lefektetnének aki egy kicsit is tetszik nekik. A nõk máshogyan mûködnek. A legjobban akarják kiszûrni a többi közül. Mivel manapság sok lány dolgozik, eltarthatja magát, így a legjobb pasi náluk a legjobb külsejût (ami nekik tetszik) jelenti legtöbbször. Ezért látni a szõke szépfiúkat majdnem mindig barátnõve. Az átlagos pasikat meg legtöbbször egyedül. Válogatni, ezt sugallja a média is. De az elmúlt évtizedekben kialakult egy alapavetõ pasi szépségideál (nem realtív a szépség, errõl ezernyi tanulmány van), ami a lányok részérõl azt jelenti, hogy azt a fiút részesítik elõnyben, aki ehhez konvergál. Aki átlagos az nem a helyes pasikhoz tartozik, hanem egy külön téma a lányoknál. Vagyis barátnak jók, többre nem. Ritka a kedves, értelmes lány. Ha egy ilyet találsz, ne hagyd elmenni, fogd meg magadnak. Aranyat ér.
Akkor gondolom te is simán megdugnál egy olyan nõt, aki 160cm mély, 130kg, kétnaponta mosdik, pattanásos, rohad a foga és az amazóniai õserdõ a lába közéhez képest lakótelepi gyeptégla. Mert nektek nem fontos a külsõ.
Végig olvastam meg pár elmebeteg eszmefuttatást is(minek hozta ide a saját topicját, nem értem..) és ha férfiaknak tényleg csak a fajfenntartás a cél, akkor miért rinyál? Keressen egy csajt aki elfogadja és csináljon neki gyereket.
Utolsó, üllj le 1-es. Ha kicsit okosabb lennél és elolvastad volna a kérdést, akkor a kérdezõ leírja zárójelbe, hogy nem ronda a pasi. A 160 centis 1130 kilós, a mit te felvázoltál, az inkább az ocsmány kategóriába tartozik, ha józanul végiggondolom.
Kivételesen igazad van, mert rosszul emlékeztem a számra. Aki írogat nekem õ is kisherceg, de nem 22. Mondjuk ez a véletlen egybeesés és kétségbeesett hozzáállás is feltûnõen gyanús.
14-esrõl példát lehet venni! Te meg tanuld meg, nem létezik ronda pasi! Ezt mondom én, és most lehet egoistának nézni, igen, jó csaj vagyok, és mégse tartok egy srácot se rondára, mert mindenki más, és pont ezért lesz egyedi!
A kérdező hozzászólása: Hát azokat még szép, hogy utálom, akik ilyen ocsmány felfogásúak, mint akikrõl kérdezek! Csak azt tisztelem aki engem is, meg aki nem ilyen, mint akikrõl kérdezek!
A kérdező hozzászólása: Belsõmmel annyi a gond, hogy szomorú, csalódott, dühös vagyok, helyesírásra, meg nem míndíg figyelek
Érdekes, a párom átlagos, sõt kinézetre nem egy adonisz és mégis több mint 5 éve együtt vagyunk, mert a belsõje fogott meg. Akkor most hogy is van ez? Egy hazug kapcsolatban élek, mert igazából csak "haver" vagyok vele, vagy mi a szösz? :D :D
"Aki ilyen szinten tiszteletlenül ír általánosságban a nõkrõl, az inkább ne papoljon a tiszteletrõl." Ah, ez egy nagyon jó mondat, több nem is kell, tökéletesen megfogalmaztad!
A kérdező hozzászólása: Utso, én 24 éves vagyok, nem ismerlek téged, nem szoktam neked írogatni, nem tudom mirõl beszélsz!
Átlagosként még így is ezerszer könnyebb dolgod van, mint pl. nekem, aki ronda pasinak számítok. Ennek ellenére én nem adom fel.
egy 24 éves felnõtt embernek ki kéne már nõnie a mutogatásból. Le kéne szokni arról, hogy a külsõdet okolod a sikertelenségedért. A csajok az ilyen felszínes szerencsétleneket nézik le, akik a külsõn már nem látnak túl. Hiába magyarázom, Te eldöntötted, hogy nem vagy hibás, csakis a külsõd az oka mindennek.
"Átlagosként még így is ezerszer könnyebb dolgod van, mint pl. nekem, aki ronda pasinak számítok. Ennek ellenére én nem adom fel." Miért számítasz ronda pasinak? Megírod privátban? Érdekel a látásmódod.
Zalaszentgróton még találna is magához valót.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!