Találatok a következő kifejezésre: Miért halvány Ma vagyk a 30 (2 db)

Miért halvány ennyire? Ma vagyk a 30. napon, mesi sehol, ma reggeli teszt piszkosul halvány, lehet hogy ott sincs? Mi ennek az oka? Volt már halvány tesztem.

Legjobb válasz: Ha pár nap múlva sem jön meg tesztelj újra, akkor már erõsebben kell látszania és tehes vagy. Ha ugyanilyen gyenge csík marad, akkor nem emelkedik a hcg-d és valószínû más hormonális probléma van.. minden esetben menj orvoshoz!

Ha pár nap múlva sem jön meg tesztelj újra, akkor már erõsebben kell látszania és tehes vagy. Ha ugyanilyen gyenge csík marad, akkor nem emelkedik a hcg-d és valószínû más hormonális probléma van.. minden esetben menj orvoshoz!
nekem is volt halvány és tényleg ot volt. de mégsem volt baba.
nekemis nagyon halvany volt csikom es vartam 3-napot aztan vettem megeggyet az is halvany (nagyon halvany)csikos lett.Elegem lett a bizonytalansagbol es orvoshoz mentem. Ö megallapitotta a terhesseget.7-hetes terhes voltam!!! ÜDV 12-honapos kismama.

Ma vagyok a 25. napon. Tegnap óta halvány rózsaszínes a folyásom! A mensimenk a 30. napon kéne megjönnie, vagyis nem! Miért van ez a színű folyásom? Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: leht hogy késõbb volt peteérésed mint a megszokott és kb most lehet a beágyazódás, akkor pedig elõfordul ilyenfolyás, meg még vérzés is. Ha nem jönne meg 30. napig akkor tesztelj reggel. Az is lehet sajnos hogy most elõbb jön meg, de remélem nem. Sok sikert!

leht hogy késõbb volt peteérésed mint a megszokott és kb most lehet a beágyazódás, akkor pedig elõfordul ilyenfolyás, meg még vérzés is. Ha nem jönne meg 30. napig akkor tesztelj reggel. Az is lehet sajnos hogy most elõbb jön meg, de remélem nem. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A hõm napok óta 37, 0 és 37, 1 között van! Szóval elõbb nem hiszem, hogy megjön és a pé-m is 2-án volt! Szóval nem tudom mi lehet ez a rózsaszínes folyás! Lehet hogy tényleg a beágyazódás?
Elviekben lehet beágyazódás. Drukkolok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!