Találatok a következő kifejezésre: Miért halvány Ma vagyk (6 db)

Miért halvány ennyire? Ma vagyk a 30. napon, mesi sehol, ma reggeli teszt piszkosul halvány, lehet hogy ott sincs? Mi ennek az oka? Volt már halvány tesztem.

Legjobb válasz: Ha pár nap múlva sem jön meg tesztelj újra, akkor már erõsebben kell látszania és tehes vagy. Ha ugyanilyen gyenge csík marad, akkor nem emelkedik a hcg-d és valószínû más hormonális probléma van.. minden esetben menj orvoshoz!

Ha pár nap múlva sem jön meg tesztelj újra, akkor már erõsebben kell látszania és tehes vagy. Ha ugyanilyen gyenge csík marad, akkor nem emelkedik a hcg-d és valószínû más hormonális probléma van.. minden esetben menj orvoshoz!
nekem is volt halvány és tényleg ot volt. de mégsem volt baba.
nekemis nagyon halvany volt csikom es vartam 3-napot aztan vettem megeggyet az is halvany (nagyon halvany)csikos lett.Elegem lett a bizonytalansagbol es orvoshoz mentem. Ö megallapitotta a terhesseget.7-hetes terhes voltam!!! ÜDV 12-honapos kismama.

Ma vagyok a 25. napon. Tegnap óta halvány rózsaszínes a folyásom! A mensimenk a 30. napon kéne megjönnie, vagyis nem! Miért van ez a színű folyásom? Lehet baba a dologban?

Legjobb válasz: leht hogy késõbb volt peteérésed mint a megszokott és kb most lehet a beágyazódás, akkor pedig elõfordul ilyenfolyás, meg még vérzés is. Ha nem jönne meg 30. napig akkor tesztelj reggel. Az is lehet sajnos hogy most elõbb jön meg, de remélem nem. Sok sikert!

leht hogy késõbb volt peteérésed mint a megszokott és kb most lehet a beágyazódás, akkor pedig elõfordul ilyenfolyás, meg még vérzés is. Ha nem jönne meg 30. napig akkor tesztelj reggel. Az is lehet sajnos hogy most elõbb jön meg, de remélem nem. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: A hõm napok óta 37, 0 és 37, 1 között van! Szóval elõbb nem hiszem, hogy megjön és a pé-m is 2-án volt! Szóval nem tudom mi lehet ez a rózsaszínes folyás! Lehet hogy tényleg a beágyazódás?
Elviekben lehet beágyazódás. Drukkolok.

2 nappal ezelőtt teszteltem előszőr halvány +-at, tegnap szintén és ma reggel is halvány + lett. Mára nem vártam. Viszont most elkezdtem vérezni. Akkor miért lett +? Már biztos nem vagyok babás?

Legjobb válasz: Szia! Kimásolom: Pozitív lett a teszt, mégis megjött, most akkor mi van? Két eset lehetséges: 1. Ha csak gyenge barnás folyást, rózsaszínes gyenge vérzést észlelsz, nem túl erõset és nem állandóan, hanem foltokban, akkor terhes vagy, de valamilyen hormonprobléma miatt (ez hajlam kérdése is lehet, fõként korábban már elvetélt, illetve szült nõknél fordul elõ) van a folyásod (tehát ez nem rendes menstruáció) és mindenképpen mielõbb fordulj orvoshoz, aki gyógyszeres úton tud segíteni. Ne ijedj meg, ez kezdõdõ vetélés jele is lehet akár, de nem feltétlenül, és mielõbb mész el orvoshoz, annál hamarabb kaphatsz segítséget. 2.Ha rendes erõteljes vérzésed van, akkor korai vetélésed volt, ami nagyon gyakori, a korai terhességek 20%-a így végzõdik. ( www.kismamablog.hu)

Szia! Kimásolom: Pozitív lett a teszt, mégis megjött, most akkor mi van? Két eset lehetséges: 1. Ha csak gyenge barnás folyást, rózsaszínes gyenge vérzést észlelsz, nem túl erõset és nem állandóan, hanem foltokban, akkor terhes vagy, de valamilyen hormonprobléma miatt (ez hajlam kérdése is lehet, fõként korábban már elvetélt, illetve szült nõknél fordul elõ) van a folyásod (tehát ez nem rendes menstruáció) és mindenképpen mielõbb fordulj orvoshoz, aki gyógyszeres úton tud segíteni. Ne ijedj meg, ez kezdõdõ vetélés jele is lehet akár, de nem feltétlenül, és mielõbb mész el orvoshoz, annál hamarabb kaphatsz segítséget. 2.Ha rendes erõteljes vérzésed van, akkor korai vetélésed volt, ami nagyon gyakori, a korai terhességek 20%-a így végzõdik. ( http://www.kismamablog.hu)
magnézium, fekvés, hátha van még esély, és azonnal orvos!
De lehetsz "babás". Van aki végig, van aki pár hónapig menstruál úgy, h terhes. Azért drukkolok, és én úgy tudom, h ha vérzel akkor nagyon kell vigyázni, akár még veszélyeztetett terhesnek is nyilváníthatnak, de ne ijedj meg, csak a neve ijesztõ. Ha betartod a szabályokat nem lesz gáz.

Tanácstalan vagyok 4 napja lett egy halvány második csík a teszten ma újra halvány miért nem erősödik már nincs remény? Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Az elején nekem is lassan erõsödött. Egyáltalán nem erõsebb? Azért 4 nap alatt valamivel erõsebbnek kellene lenni.

Az elején nekem is lassan erõsödött. Egyáltalán nem erõsebb? Azért 4 nap alatt valamivel erõsebbnek kellene lenni.
Szia! Én úgy döntöttem, hogy holnap most már tényleg megnézetem magam UH-n, mert tegnap is lett egy halvány pozi tesztem és nem merek reménykedni, tudni akarom az igazat! Szerintem attól még hogy nincsenek tüneteid, lehetsz terhes! Ne add fel semmiképp! Az a legbiztatóbb, hogy nem jött meg a mensid!
A kérdező hozzászólása: Okés megírom, de igazából kezdem elveszteni a reményt elbizonytalanodtam mert azon kívül, hogy nem jött meg semmi tünetem nincsen....
Köszi! Nagyon drukkolok Neked, majd írd meg mi volt az orvosnál! Én már nem tesztelek és még azon is gondolkodom menjek-e dokihoz na és ha igen, akkor mikor menjek. Vagy várjam meg a következõ vérzésem, hogy megjön-e rendesen? Nem tudom. :)
A kérdező hozzászólása: Holnapután tesztelek és ha ugyanolyan lesz akkor megyek dokihoz! Jó lenne ha erõsödne! Remélem neked is fog!
Ezzel én is így vagyok most. Van 3 halvány pozitív tesztem. Ebbõl 2 ugyanaz a fajta teszt. 1 hét eltéréssel csináltam és ugyanolyan halvány 2. csíkom lett ma, és nem azonnal jött ki. Nagyon aggódom én is. Szerintem legközelebb vagy 3 nap múlva tesztelj újra! Én már nem tesztelek többet, inkább megnézetem magam dokival szerintem, csak még azt nem tudom, hogy mikor menjek, hogy ne legyen túl korai...
A kérdező hozzászólása: Picit megnyugodtam, szerintetek holnap reggel érdemes vagy felesleges tesztelni várjak vele pár napot?
2 különbözõ tesztet nem szabad összehasonlítani, mert csak ideges leszel! Nekem kb. 1 hétig alig láthatóan erõsödött (x-epil volt mind) Nekem a doki kerek 4 hetesen (kimaradt mensi körül) látta az 1mm-es petezsákot. Szorítok!
A csík az csík! Akkor lenne okod aggódni, ha ma már csak egy csíkod lett volna. Nyugi, Anyuka, és gratulálok!! :)
A kérdező hozzászólása: Orvoshoz ilyenkor még nem érdemes menni ugye?
Szerintem két különbözõ márkájú tesztet ne hasonlíts össze :) Ha meg akarod figyelni az erõsödést, akkor fontos, hogy ugyanolyan teszt legyen, máshogy nincs nagyon értelme :) Nyugi, szerintem minden rendben van!
A kérdező hozzászólása: Csak éppen mondhatnám rá hogy egy picit talán, de mondjuk másik fajtával csináltam!
A kérdező hozzászólása: Nem adom fel, de engem az idegesít hogy már szerintem erõsnek kellene lennie a második csíknak és nekem nem erõsödik! :(

Tegnapra nem vártam március 10-re és nem is jőtt meg. Ma reggel csináltam tesztet ami megjelent a terhességnél is nagyon halvány csik. Most terhes lehetek? Vagy miért nem mutatta ki erősebben? Pár nap mulva ismételjek?

Most terhes vagyok?

Legjobb válasz: Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)

Gratulálok! A halvány pozitív teszt is pozitív!!! Lehet, hogy kicsit korán teszteltél, 2-3 nap múlva erõsebb lesz az a csík :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm

Miért van az, hogy amit két nappal ezelőtt csináltam teszt, pozitív volt, de halvány volt a második csík. Ma reggel csináltam egy másikat, az meg negatív. Azóta sem jött meg a menzim. Lehet, hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :))

Ne aggódj!!!! Csinálj egy újabb tesztet, és ha az sem ad megnyugtató választ keresd fel a dokidat. Szorítok, hogy meglegyen a babóca. :) )
Szia! A tesztek nem 100%-ak mindenképp menj el dokihoz, így legalább Te is megnyugszol!Én 2 évet vártam arra, hogy terhes lehessek, most 35 hetes vagyok!Kitartás, remélem az vagy!
lehet, hogy a második teszt más fajta volt?mert mindegyik más és más érzékenységû.nekem a qupido már a nem várt mensim napján kimutatta, hogy pozitív vagyok.a qupido 10-es érzékenységû, a gabriel és a legtöbb fajta pedig 20-25-ös érzékenységû.biztos, hogy terhes vagy, a pozitív nem hazudik, még ha halvány, akkor sem!!!gratula!
Ha az elsõ pozitiv lett akkor nem kérdés hogy van HCG a szervezetedben, bármit is mutatott a második teszt!
Én is azt sejtem, h pozitív, de menj el dokihoz, õ majd megmondja.Szernitem fölösleges állandóan teszteket csinálgatni.Tudom, sokan, akik nagyon akarják, azok egynap késéssel is tesztelnek, de hidd el nem lesz semmi baja, ha vársz a 6.hétig, és akkor csinálsz tesztet.Akkor már biztosat mond.Csak nyugalom, meg a terhességnek vannak más jelei is a kétcsíkos teszten kívûl.Aluszékonyság, talán ez az egyik legjellemzõbb az 5.hét környékén.Meg egy kis hõemelkedés, de az nem mindenkinél.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!