Találatok a következő kifejezésre: Miért hallgat mindenki (2 db)

Miért hallgat mindenki egy füllel mp3/mp4et/ipodot v akár telefont?

kb mindenhol azt látom hogy mindenki így hallgat zenét.. de én vhogy nem értem.. nem lenne egyszerübb 2 füllel hallgatni, kisebb hanger?n?

Legjobb válasz: Én azért hallgatom így néha,hogy halljam ha valaki hozzám szól, vagy a külvilág zajait.

Én azért hallgatom így néha, hogy halljam ha valaki hozzám szól, vagy a külvilág zajait.
Én nem szoktam úgy hallgatni, manapság már a legtöbb zenei fájl surround hangzású, és egy-két szólam nélkül elég értelmetlen lenne hallgatni a zenét...legalábbis ez az én véleményem.
Ez a divat.... Tudod Retro ! Régen alig vártuk a stereot most meg megint divatba jött a mono.
hát én néha azért szoktam, mert így hallom ha hozzám beszélnek.
Én is azért csak 1 fülell hallgatom, h halljam ha vmit mondanak nekem. Nem egyértelmû? O.o
Én nem tudom, hallgatja-e így valaki. Én bunkóságnak tartom, ha így beszélnek hozzám. Én akkor hallgatom fél füllel, ha egy pillanatra másra kell figyelnem, pl. felszállok a buszra (volánra, ahol a buszsofõrnél kel felszállni). Ez meg hülyeség: "Ez a divat.... Tudod Retro ! Régen alig vártuk a stereot most meg megint divatba jött a mono." Egyrészt mindenre ami nem tetszik, nem kell ráfogni, hogy divat, és jaj de rossz, másrészt a mono nem azt jelenti, hogy 1 füllel hallgatod. Az is mono, ha 2 füllel hallgatod, de a hangszerek nincsenek megosztva, mind a kettõ fülbõl ugyanaz jön. Manapság az egyik fülön jön a dob például, másikon az ének.

Miért hallgat észnélkül mindenki a gyerekorvosra és a védőnőre?

Ha ezt tettem volna, már rég nem lenne tejem...Ezer éves nézeteket vallanak. Tisztelet a kívételnek.

Legjobb válasz: Fõleg az elsõ babások hallgatnak az orvosra meg a védõnõre, mert még tapasztalatlanok és azt hiszik, hogy az orvos jobban tudja... A másodiknál már szerintem nem így van, mert egyszer már megtapasztalták, ha valamit nem úgy kellett volna tenniük.

Fõleg az elsõ babások hallgatnak az orvosra meg a védõnõre, mert még tapasztalatlanok és azt hiszik, hogy az orvos jobban tudja... A másodiknál már szerintem nem így van, mert egyszer már megtapasztalták, ha valamit nem úgy kellett volna tenniük.
Szerintem se jó, hogy mindenki rájuk hallgat.Minálunk annyi hülyeséget összehordtak, hogy már fogtam a fejem.Én inkább az anyukámra és a nagymamámra hallgattam, azóta minden oké!
Szerintem meg pont hogy túl modernnek akarnak tûnni. Én a saját belátásom szerint csinálok mindent, pedig elsõ baba.
TALÁN MERT EZ A SZAKMÁJUK ÉS EZT TANULTÁK TÖBB ÉVIG EGYETEMEN ÉS FÕISKOLÁN!!!
talán mert õk talán tudják
A kérdező hozzászólása: talán...az kevés


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!