Találatok a következő kifejezésre: Miért hallgat mindenki (3 db)

Mi folyik itt 2014-ben és miért hallgat mindenki, aki cinkos ebben itthon és külföldön egyaránt? Miért állunk az agresszorok oldalán?

Fehér foszfor bombákat vetett be Kijev Szlavjanszk ellen. Igen, ez az, amit Izrael is alkalmazott a palesztinok ellen, de már a borzalma miatti felháborodás és tiltás miatt még az Apartheid Izrael is felhagyott vele.

Legjobb válasz: "Támogatjuk Ukrajna területi egységét" Martonyi János

"Támogatjuk Ukrajna területi egységét" Martonyi János
"Izrael SOHA NEM HASZNALT foszforbombat. Amit a palesztin propaganda foszfor-bombanak probalt meg eladni, azok VILAGITO LOVEDEKEK voltak. " Furcsa, hogy szerinted csak palesztin propaganda, mivel bizonyítékok is voltak rá és Izrael is elismerte a jogsértést. [link] [link] Ezekben a fegyverekben az a szörnyû, hogy az azonnali pusztítás mellett több generációra megmérgezi a helyi lakosságot. [link]
Nem oregem! Pontosan errol van szo, hogy a vilagito bomba is, meg a fustbomba is foszfor tartalmu, es EZT SZABAD hasznalni. Az, hogy a magyar ujsagirok nem ertettek a kulonbseget, (vagy ertettek, de nem tartottak fontosnak annak elmagyarazasat) az egy egeszen mas tema.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); 06:11 ez a más tészta te kis sgg! [link] [link] Magyarázzad csak meg töröltesd a kommentet mert fáj az igazság!!!!!
Vagy jó két hónapja raktam fel egy kérdést, nem a zsidókkal kapcsolatban, de végül oda terelték a témát. Akkor is megjelent 62% és a haverjával, aki szintén nagy Israel Force tag, elkezdtek okoskodni, h mindenki hülye meg propaganda meg színészek meg stb és Izrael soha semmi rosszat nem tett, mindenki õket próbálja meg lejáratni. A hab a tortán az volt, h az összes kommentet törölték, ami nem az õ szájízüknek felelt meg. Késõbb írtam ezzel kapcsolatban a moderátoroknak, választ nem kaptam. Például, h egy egyszerû indexes linkkel mi volt a baj, ami a fenti foszforbombás történetrõl szólt. Valszeg ezt is fogják törölni. Egyébként nem is értem, h mit erõlködik, Indexen leírják h Izrael el is ismerte. Akkor mirõl beszélünk?
Jah és még annyit, h ha igaz lenne ez a hülyeség, amit 62% terjeszt akkor a magyar zsidóság már jelezte volna és kérte volna az Index helyreigazítását, de nem tették meg, mert az igazat írta az Index. Foszfor bombát hhasználtak.
A 62-es valószínû zsidó.
Errõl persze nem beszél az mtv meg nem ír a zsindex. De az hír, hogy 49 [email protected]ék megpusztult ma...
Népirtás Háttérhatalom cionizmus. egyre nyilvánvalóbb. Túl sokan vagyunk. Szerintük.
Izrael SOHA NEM HASZNALT foszforbombat. Amit a palesztin propaganda foszfor-bombanak probalt meg eladni, azok VILAGITO LOVEDEKEK voltak. Nezd meg a kulonbseget a palesztin "bizonyitekok" es a kerdezo altal belinkelt kepek kozott. Itt a tuzesot latjuk, az izraeliken pedig a MEGVILAGITOTT KORNYEKET.
A kérdező hozzászólása: Nyilvánvaló. Az idegesít hogy ezerrel megy a mi demokratikusak vagyunk szöveg közben a legnagyobb diktátorok. legalább máshol elismerik hogy diktátorok ezek meg játsszák az eszüket. Ha valaki lelövi a szomszédod ne kezdjen már el papolni arról mi a jó szomszédság. Undorító ez a képmutatás. Vállalják fel hogy ugyanolyan diktátorok. Ugyan az a szr megy ott. Lehallgatások, megszállások. Vajon hány Iraki kislányt erõszakoltak meg az amerikai katonák? Drónokkal a fotelbõl ölik a civileket és van pofájuk szólni ezután????? UNDORÍTÓ!
A kérdező hozzászólása: Legszebb válaszok eddig itt mivel tudom hogy egy enyhén baloldali illetve Mszp, Bajnai Bilderberg Gordon és stb. támogatók vannak gyakori kérdéseken... hogy hallgatnak mint a sír. Nagy a csend... Igen erre a kommentre már lehet ugrani csak kérem a kérdésre felelni. Köszi :)
De mi lehet az oka annak, hogy az ukrán kormányzat a saját területén elkezdni a békés civileket bombázni?
Itt csak mocskolódást fogsz kapni a sok agymosott zombitól, akik szerint az eutól több pénzt kapunk, mint amennyit kilopnak tõlük. Az ide írogató emberek 99%-a álomvilágban él.
A kérdező hozzászólása: 13:40 Tudom. Csak nagyon idegesít hogy ha az arcába mondom az igazságot akkor sem veszi észre. Mindig találnak valami kifogást, valami magyarázatot és soha nem akarnak felébredni.
A kérdező hozzászólása: Az USA szerint ami nem az õ érdekeit szolgálja az a népszavazás nem is demokratikus. Persze mikor az egyiptomi diktátor segített nekik addig az volt aztán meg nem. Most hogy demokratikusnak nevezték egybõl gondoltam hogy amerika barát és láám igazam lett.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=Byc4hGCpI-U Ez mind mind demokratikus. felsorolni is nehéz hány országot szálltak meg öltek gyerekeket, tettek nyomorékká erõszakoltak meg embereket. Vietnámtól kezdve, Irak, stb. stb.
Múltkor láttam egy korrekt képet arról Amerika hány országban csinálta már a fesztivált. Volt egy pár.
Ez természetes, hogy a nyugati liberális média elhallgatja az ukrán háborús bûncselekményt, de az orosz RT beszámol róla. Ez fordítva is így szokott lenni. De kérdezõ te is nagyon elfogult vagy. Oroszország követett el agressziót Ukrajna ellen, annektálta a Krímet és küld irreguláris csapatokat, fegyvereket erõsítendõ a kelet-ukrajnai felkelõket. Ebben még a szövetséges Kína sem állt ki mellettük, akivel egyébként összehangolt külpolitikát szoktak folytatni. Mindig a gyõztesek ítélkeznek a vesztesek felett, így várhatóan csak ezen múlik majd, hogy felelõsségre fogják-e vonni a szemjonovkai háborús bûncselekmény felelõseit.
a zsidó helyett használjuka cionista szót ha kérhetem. nem minden zsidó gonosz

Miért hallgat mindenki egy füllel mp3/mp4et/ipodot v akár telefont?

kb mindenhol azt látom hogy mindenki így hallgat zenét.. de én vhogy nem értem.. nem lenne egyszerübb 2 füllel hallgatni, kisebb hanger?n?

Legjobb válasz: Én azért hallgatom így néha,hogy halljam ha valaki hozzám szól, vagy a külvilág zajait.

Én azért hallgatom így néha, hogy halljam ha valaki hozzám szól, vagy a külvilág zajait.
Én nem szoktam úgy hallgatni, manapság már a legtöbb zenei fájl surround hangzású, és egy-két szólam nélkül elég értelmetlen lenne hallgatni a zenét...legalábbis ez az én véleményem.
Ez a divat.... Tudod Retro ! Régen alig vártuk a stereot most meg megint divatba jött a mono.
hát én néha azért szoktam, mert így hallom ha hozzám beszélnek.
Én is azért csak 1 fülell hallgatom, h halljam ha vmit mondanak nekem. Nem egyértelmû? O.o
Én nem tudom, hallgatja-e így valaki. Én bunkóságnak tartom, ha így beszélnek hozzám. Én akkor hallgatom fél füllel, ha egy pillanatra másra kell figyelnem, pl. felszállok a buszra (volánra, ahol a buszsofõrnél kel felszállni). Ez meg hülyeség: "Ez a divat.... Tudod Retro ! Régen alig vártuk a stereot most meg megint divatba jött a mono." Egyrészt mindenre ami nem tetszik, nem kell ráfogni, hogy divat, és jaj de rossz, másrészt a mono nem azt jelenti, hogy 1 füllel hallgatod. Az is mono, ha 2 füllel hallgatod, de a hangszerek nincsenek megosztva, mind a kettõ fülbõl ugyanaz jön. Manapság az egyik fülön jön a dob például, másikon az ének.

Miért hallgat észnélkül mindenki a gyerekorvosra és a védőnőre?

Ha ezt tettem volna, már rég nem lenne tejem...Ezer éves nézeteket vallanak. Tisztelet a kívételnek.

Legjobb válasz: Fõleg az elsõ babások hallgatnak az orvosra meg a védõnõre, mert még tapasztalatlanok és azt hiszik, hogy az orvos jobban tudja... A másodiknál már szerintem nem így van, mert egyszer már megtapasztalták, ha valamit nem úgy kellett volna tenniük.

Fõleg az elsõ babások hallgatnak az orvosra meg a védõnõre, mert még tapasztalatlanok és azt hiszik, hogy az orvos jobban tudja... A másodiknál már szerintem nem így van, mert egyszer már megtapasztalták, ha valamit nem úgy kellett volna tenniük.
Szerintem se jó, hogy mindenki rájuk hallgat.Minálunk annyi hülyeséget összehordtak, hogy már fogtam a fejem.Én inkább az anyukámra és a nagymamámra hallgattam, azóta minden oké!
Szerintem meg pont hogy túl modernnek akarnak tûnni. Én a saját belátásom szerint csinálok mindent, pedig elsõ baba.
TALÁN MERT EZ A SZAKMÁJUK ÉS EZT TANULTÁK TÖBB ÉVIG EGYETEMEN ÉS FÕISKOLÁN!!!
talán mert õk talán tudják
A kérdező hozzászólása: talán...az kevés

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!