Találatok a következő kifejezésre: Miért húzódik előre a (7 db)

Miért húzódik el a kutyám játék közben?

Például ha dobom neki a labdát, már a levegőveb elkapja, de rögtön utánna elhúzódik (van egy kis kuckója:D). Ugyan ez kötélhúzás után, birkózás után. És ott elkezdi rágni azt a játékot. Ezt miért csinálja?

Legjobb válasz: mert nem akarja odaadni neked, az az õ zsákmánya.

mert nem akarja odaadni neked, az az õ zsákmánya.
A kérdező hozzászólása: Értem:D Köszi:D
A kutyák nem úgy születnek, hogy tudnak "emberi" módon játszani. Meg kell nekik tanítani, hogy ha veled játszik, az a szabály, hogy visszaviszi neked a labdát, és te újra eldobod. Amikor elvonul a zsákmányával, te mit reagálsz? Utánamész és elveszed tõle? Vagy nekiálltok kergetõzni? Szerintem ha ilyenkor faképnél hagynád, hamar rájönne, hogy így vége a bulinak.
A kérdező hozzászólása: Héj, ez talán mûködhet:D Köszi:D

Miért húzódik el a kutya néha? 5 hónapos kutyus picit talán szigorúan fogva, de tud viselkedni, sokat játszom vele, szeret velem lenni. Mégis olykor nem elhúzza a fejét ha meg akarom simogatni, ám figyel. Talán játszani akar? Nem mindig csinálja ezt.

Legjobb válasz: Szia! Nem igazán értem mit jelent az hogy szigorúan fogva? Egy 5 hónapos kutyus még annyira kölyök, hogy szigorúan fogni értelmetlen. A tanítás ebben a korban jutalmazással sokkal hatákonyabb! Csak kérdezem, de nem lehet hogy tart tõled?

Szia! Nem igazán értem mit jelent az hogy szigorúan fogva? Egy 5 hónapos kutyus még annyira kölyök, hogy szigorúan fogni értelmetlen. A tanítás ebben a korban jutalmazással sokkal hatákonyabb! Csak kérdezem, de nem lehet hogy tart tõled?
Az én kutyusom már több, mint 1 éves és nagyon szeret játszani. Néha nála is elõfordul, hogy nem hagyja, hogy megsimogassam, õ akkor játszani akar. Igen lehet hogy a tiédnél is ez a helyzet, ha tényleg nem gyakran csinálja. Viszont ha már gyakrabban csinálja, akkor lehet hogy a szigorból kellene egy kicsit visszavenni.
Az én kutyám is elhúzódik, ha nem simit vár, hanem mondjuk jutalomfalatot vagy játékot. Ilyenkor csak bosszús, hogy simivel akarom kiszúrni a szemét, mikor látja, hogy nálam van a labdája is. :) Azt kéne megfigyelni, hogy ilyenkor fél-e vagy csak mást várt.

Miért húzódik ki a billentyűzetem magától, és a fülhallgatómnak miért megy el időnként a hangja?

A billentyűzetem: Random játszok, és egyszer csak nem érzékel semmit. Hátra kell másznom, ki-be húznom, és olyankor jó. Újabban, már hogy jó legyen vagy 3-4szer ki kell húznom, majd vissza kell dugnom. Melyik része kuka? A billentyűzetem vége, vagy a gép bemetele? A fülhallgatóm: Nagyba használom, és egyszer csak elmegy a hangja. Kibe kapcsolom a hangszórót amibe be van dugva, és megy. A madzagát pedig kibe tudom dugdosni kb. 20 centin keresztül, és az sem mindegy, hogy hol van, mert nem mindig megy. A billem kb. 2-2,5 éves, a fülhallgatóm pedig megvan vagy 12 éves, mert amit legutóbb vettem újat, az 6 hónapot bírt...

Legjobb válasz: Vezeték nélküli?

Vezeték nélküli?
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõ vezetékkel mûködik.
Legközelebb írd oda a márkát és a típust, hogy miket használsz. Ha azt írod, hogy rossz valamid, és nem írod oda, hogy pontosan mi az, akkor kitörölhetjük a seggünket vele, nem tudunk normális válaszokat adni.
A kérdező hozzászólása: A billem az perixx ha minden igaz, ez van ráírva... A fülesem meg ami most van az egy kb. 12éves Philips, és ami tönkre ment 6 hónap alatt, az A4TECH.
Nekem is volt A4TECH-es fülesem, nekem se bírta tovább mint 1 év, többet nem is vettem. Lehet jó márka, sokan szeretik, de átlagos használat mellett ne bírjon ki 1 évnél többet, az a röhej kategória. Többet rá se néztem, erre a márkára, ezek szerint jól tettem. a Pirexx billentyûzeteirõl, meg nagyon megoszlik a vélemény. Gyakorlatilag ha bármelyik népszerû típusra rámész, amazonon, egyéb fórum customer review-jait nézve, ahány maxos értékelés, annyi negatív társul hozzá, ami gáz. Szerintem az alaplapi kapcsolókkal nincs semmi probléma, ha azzal lenne baj, akkor egyáltalán nem szólna semmi, vagy legalábbis az ide oda helyezés, be-ki dugdosás nem oldana meg semmit. Nem tudom mennyit szándékozol, milyen használatra fülest vagy billentyûzetet venni, de ha füles akkor mostanában Ozone, ha billentyûzet akkor Roccat. 15-16 ezres nagyságrendek. Persze ha régebbi géped van, akkor fölösleges Ozone-t meg Roccatet venned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A gépem az egész új. Legalábbis nem rossz. A hangkártyám is 7.1es, egyedül ezekkel van probléma mindig. Meg a hangszórómmal, mert nem túl jó. De ha majd veszek új fülest, meg billentyûzetet, akkor megfogadom a tanácsodat! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Még egy gyors kérdés ha nem gond. Az mitõl van, hogy mint elõbb írtam nincs mélynyomó a hangszórómban, de ha bedugom a telós fülesemet, ami kitudja adni az egész mély hangokat is, akkor ott miért szól PC-n? Ez olyan furcsa számomra.


Kislányom Hónapok óta szipog! Miért van ez? Hol ritkábban, hol gyakrabban, de napi szinten! Eleinte azt hittem a tél miatt biztos nátha. De most már aggaszt, mert ilyen sokáig úgy sem húzodik el 1 nátha!

Az elején azt mondta,hogy el van dugulva az orra,mostanában meg az a válasza,hogy : nem tudom! (8éves). Félek,hogy rászokott! :-( Tavaszi szünetben elfogom vinni fül-orr gégészhez,hogy utána járjunk a dolognak! Azok véleményére lennék kíváncsi,akik voltak hasonló helyzetben!

Legjobb válasz: Nekünk is így kezdõdött az allergia.

Nekünk is így kezdõdött az allergia.
A kérdező hozzászólása: Milyen allergiát állapítottak meg nálatok? Milyen utat jártatok be addig? Hova vitted elõször? Hány évesen derült ki nála? Köszönöm elõre is a válaszokat Nina!
Állandóan náthás volt .Sokszor mondta , hogy furcsát érez a torkánál. Ezért elvittem a fülészetre , ott mondták , hogy ez allergia tünetei is lehetnek. Így mentünk el allergia vizsgálatra. Ott megállapították , hogy mire allergiás: házipor atka, lisztatka, macskaszõr, lándzsás útifû, fûkeverék, rozs. 6 évesen derült ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nina! Tavaszi szünetben mindenképp elviszem orvoshoz!
fejlesztés alatt van...
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: SOS. és szerintetek meddig tart??????

Miért húzódik ennyire előre a baba?

27 hetes terhes vagyok és vagy másfél hete, f?leg estefelé eléggé fáj a pocakom. Olyan mintha a bébim teljesen nekifeszülne a hasfalamnak, nyomja nagyon er?sen. A pupakom magasságában, vízszintesen teljesen kemény a hasam, és csak ritkán megy el onnan, némi simogatás után.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is volt, illetve szokott ilyen lenni. Nekem a jobb oldalamon van általában a pici, és sokszor kinyomja a köldökömnél a kis fenekét! Mi is kisfút várunk! 30 hetes kismama

Szia! Nekem is volt, illetve szokott ilyen lenni. Nekem a jobb oldalamon van általában a pici, és sokszor kinyomja a köldökömnél a kis fenekét! Mi is kisfút várunk! 30 hetes kismama
én 22hetes vagyok, de olyan "cirkuszt" tud csinálni, hogy csak na... :D már kocka alakú is volt a hasam. nekem este tv-zés közben dugdossa ki magát, és olyan erõsen, hogy néha azt hiszem kiakar nézni a hasamon keresztül.és bizony van mikor ezek a produkciói kellemetlenek.nekem is fiú lesz.párom szerint boxoló lesz :D boldog babavárást
Szia.Én is 27 hetes vagyok, én is fiút várok, és akár én is írhattam volna ezt a kérdést amit artál, mert velem ugyanez van...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok! Eszerint ez teljesen normális, megnyugodtam...Mindenkinek boldog babavárást!

Egyes idosebb holgyek/urak miert pattognak ha a mozgolepcson sietnel es udvariasan megkerem oket hogy picit huzodjanak el hogy tudjak haladni?

Nem mindenki er ra, nem ertem miert allnak be a mozgolepcso kozepere es haborodnak fel ha valaki meg akarja elozni oket. Es nem tudnak olvasni? Mert hogy ki is van irva hogy melyik oldalra sziveskedjen allni es miert. Elnezest kicsit ideges vagyok mert a mostani no kiakasztott. Ha nem siettem volna lehet leuvoltom a fejet. Vagy en latom rosszul? Mert ha engem megkernek hogy huzodjak felre akkor szo nelkul megteszem, ha olyan stilusban mondjak. Ekezet nincs a telefonomon, elnezest.:)

Legjobb válasz: Mert az ilyen öregek tahók. Ugyanez van, ha felszabadul egy ülõhely a buszon. Hirtelen elmúlik a kínzó lábfájásuk, és egy sprintert megszégyenítõ sebességgel futnak, hogy leülhessenek az egész napi fáradalmas semmittevés után. Aztán, hogy legyen téma, szídják a fiatalokat, hogy mekkora bunkók, hogy 7-8 órát folyamatosan ott vannak a suliban, és le mernek ülni, miközben 15 kilós táskával a hátukon vannak egész nap. Szokj hozzá, ezek ilyenek.

Mert az ilyen öregek tahók. Ugyanez van, ha felszabadul egy ülõhely a buszon. Hirtelen elmúlik a kínzó lábfájásuk, és egy sprintert megszégyenítõ sebességgel futnak, hogy leülhessenek az egész napi fáradalmas semmittevés után. Aztán, hogy legyen téma, szídják a fiatalokat, hogy mekkora bunkók, hogy 7-8 órát folyamatosan ott vannak a suliban, és le mernek ülni, miközben 15 kilós táskával a hátukon vannak egész nap. Szokj hozzá, ezek ilyenek.
Sajnos Magyarországon nincs azon a szinten a közösségi kultúra. Ezt még jobban sérelmezik, mint ha nem adod át az ülõhelyed. Pedig szerintem is tök normális dolog lenne, hiszen simán elfér két ember egymás mellett a mozgólépcsõn. Egyik emlékezetes tapasztalatom Bécsbõl, hogy amikor a barátaimmal egymás mellett álltunk a mozgólépcsõn, mint ahogy itthon szoktunk, kb. úgy néztek ránk, mintha a lehetõ legnagyobb bunkóságot követtük volna el. Aztán körülnézve rájöttünk, hogy ott a norma a libasor, és a sietõ utasok elengedése. :)
ahogy a gyerek sem egész nap a 15 kg-os táskával van a hátán, úgy az öreg sem egész nap semmit tesz. Biztos fáradt, nehezebben megy minden. Ha megéred, majd te is megtudod, hogy már nem úgy mûködik a tested, ahogy szeretnéd. De valószínûleg te akkor is dühöngeni fogsz és a fiatalokat szídod jobb híján. Egyébként a szélére kell állni, hogy elférjenek mások. Viszont megértem az öregeket is, akik féltik a testi épségüket, amikor egy ifjú hátizsákos titán elrohan mellettük. Bizony, nekik már a csontjuk is lassabban forr be ... :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen:) De még nem is haragszom ha valakik kettesével állnak be. Mert hát van pici szájam, szólok nekik:) Viszont hogy ezen még fel is bõszüljenek az mindennek a teteje.
A kérdező hozzászólása: Annyira nem is volt öreg. Olyan 55-re saccolnám. De lehet hogy csak jól tartotta magát mert valamelyik kormányhivataltól kap busás nyugdíjat ahová korengedménnyel ment.
A kérdező hozzászólása: Ez most kinek szólt? Mert hogy én nem errõl tettem fel kérdést:) Ha az elõzõ hozzászólónak, akkor értem:)
Igen ezt én is bíróm és tapasztaltam már.Sót némelyik még a fejét is rázza ha sietnél mint ha valami nagy bûnt követnél el.De hadd hozzam fel azt is igaz ez már lassan 4 éve történt de még mindig idegesít amikor is átadtam a helyem és még egy köszönõmet se kaptam.Majd amikor leszállt fel lökött én elestem és még egy megjegyzést is kaptam h. miért állok az ajtóba.(hol ott az üllõhely elõtt álltam nem zavarva a le és felszállást, csak kapaszkodni nem tudtam mert szokás szerint fullra tele volt a busz)
Ezt kipróbálom én is ha nem tudja meg köszönni.Am. nem kell beletörõdnöd én mindig felküzdöm magam a 3 metrón a középsõ szerelvénybe akár h. is alakul.( : Villamosnál meg szerencsére elsõ szerelvénybe kell szállnom szóval pont jó.Amit meg mondtál megfogadom (legfeljebb egy jót röhögök a bunkóján ha még így se tud vissza köszönni)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!