Találatok a következő kifejezésre: Miért húzódik előre (11 db)

Miért húzódik el tőlem?

Van egy pasi aki tetszik, sőt akivel kölcsönösen tetszettünk (most már talán múlt idő) egymásnak. Forrt, izzott a levegő közöttünk, de nem lehetett semmi sem köztünk, más okok miatt. Egyszer megcsókoltuk egymást, azóta viszont teljesen úgy viselkedik, mint aki el akar taszítani magától. Szinte hozzám sem szól, meg akartam fogni a kezét, és nem engedte, a barátnőmmel viszont ölelkeznek össze-vissza, tőlem meg már szinte kérdezni sem kérdez semmit.

Legjobb válasz: Írtad,hogy nem lehet köztetek semmi,szerintem azért húzodott vissza a csók után,mert rájött hogy messzire ment. Miért nem lehet köztetek semmi?

Írtad, hogy nem lehet köztetek semmi, szerintem azért húzodott vissza a csók után, mert rájött hogy messzire ment. Miért nem lehet köztetek semmi?
Büdös a szád
Mik a más okok? Lehet, kezdett szerelembe esni, de inkább megpróbál elfelejteni, mielõtt annyira szerelmes lenne, hogy szenvedjen.
Lehet, hogy túl forró lett a levegõ köztetek és már úgy kezdte érezni a trópusi éghajlat az para.

Miért húzódik el a kutyám játék közben?

Például ha dobom neki a labdát, már a levegőveb elkapja, de rögtön utánna elhúzódik (van egy kis kuckója:D). Ugyan ez kötélhúzás után, birkózás után. És ott elkezdi rágni azt a játékot. Ezt miért csinálja?

Legjobb válasz: mert nem akarja odaadni neked, az az õ zsákmánya.

mert nem akarja odaadni neked, az az õ zsákmánya.
A kérdező hozzászólása: Értem:D Köszi:D
A kutyák nem úgy születnek, hogy tudnak "emberi" módon játszani. Meg kell nekik tanítani, hogy ha veled játszik, az a szabály, hogy visszaviszi neked a labdát, és te újra eldobod. Amikor elvonul a zsákmányával, te mit reagálsz? Utánamész és elveszed tõle? Vagy nekiálltok kergetõzni? Szerintem ha ilyenkor faképnél hagynád, hamar rájönne, hogy így vége a bulinak.
A kérdező hozzászólása: Héj, ez talán mûködhet:D Köszi:D

Miért húzódik el egy agyműtét, mért tart több mint három négy óra hosszáig? Ez jót vagy rosszat jelent? Van itt olyan aki átesett sikeres beavatkozáson, vagy ismer olyat aki igen, és teljesen felgyógyult?

Legjobb válasz: Simán lehet hogy késve kezdték,attól hogy betolták a mûtõbe (hasi mûtétem volt,betoltak,fél órát kellett várni adminisztráció miatt,kinn már idegbeteg lett párom) Mit mondott az orvos,meddig fog tartani?

Simán lehet hogy késve kezdték, attól hogy betolták a mûtõbe (hasi mûtétem volt, betoltak, fél órát kellett várni adminisztráció miatt, kinn már idegbeteg lett párom) Mit mondott az orvos, meddig fog tartani?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztató szavakat. Szerencsére minden jól ment, a mûtét nagyjából 8-9 órás volt. Beszéltünk az orvossal túl van a nehezén már magához is tért. Még az intenzíven van, de minden rendben. Hát reméljük a legjobbakat. S még egyszer köszönöm.
Megírod, hogy minden rendben ment-e?
Az agy elég nehezen hozzáférhetõ meg nem is tünik jó ötletnek kapkodni benne. Altatással, feltárással, visszazárással, ébresztéssel egy rutin vakbélmûtét is egy óra. Az, hogy operálható már önmagában jó hir, az agyat nem babrálják, ha nem látnak jó esélyt arra, hogy eredményes lesz a mûtét.
Természetes hogy félsz. Ha átcsúszik 5-6 órába, akkor se gondolj a legrosszabbra, bármi miatt elhúzódhat.
Persze, hogy természetes.Amikor anyumat mûtötték, egész nap csak bambultam magam elé az iskolában, és masszív hányingerem volt az idegtõl.Életem leghosszabb napja volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztató szavakat. Nagyon rettegek most is sírok. Ha valami baj történik nem tudom hogy élem túl. Természetes hogy ennyire félek?
nekem is volt agymûtétem, azóta is egészséges vagyok! nagyon aprólékos, óvatos munkát igényel. a mûtét után egy héttel már otthon voltam :) ugyanúgy 6 hét a lábadozási idõszak, nekem vissza kellett járnom mri-re, hogy tényleg minden rendben van-e, de az már rutin lesz :)
A kérdező hozzászólása: Az orvosok négy órát mondtak kb, meningeoma-val mûtik az egyik nagyon közeli hozzá tartozómat. Az orvosok bizakodóak voltak, szeretnék én is az lenni, de nagyon félek.
Édesanyámnak tizenórás agymûtéte volt.Azóta is él, és virul.Nyugi, nem lesz semmi baj, ez mégiscsak agy, nem egy vakbél, nem szabad kapkodni.
A legjobbakat Nektek. :)


Rövid csók? ! Miért húzódik el olyan hamar?

ha csókolózunk olyan hamar elhúzódik. kétlem, hogy azért lenne, mert büd?s a szám, hisz használok rágót + mosok fogat. én 15/L ? 15/F.

Legjobb válasz: javaslom ne fogd be az orrlyukát 19F

javaslom ne fogd be az orrlyukát 19F
Nekem elsõ olvasatra az ugrott be, hogy nem szeretné, ha más is látná mennyire tetszel neki. Mármint nadrágilag :D Fõleg, ha nyilvános helyen vagytok.
Ne gondold, h hülyeségbõl kérdezem: A barátod horoszkópja nem nyilas? :D Komolyan kérdezem. 20L
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat. én úgy érzem szeret engem. nehezen bízok meg emberekben, de benne már az elsõ pillanattól fogva jó volt. nem olyan fajta aki szerelem nélkül lép be egy kapcsolatba. ölelgetni szokott, mindig fogja a kezem. de az arcom kerüli. lehet, hogy félénk kicsit.vagy fél, hogy megbánt valamivel. mind1. hátha alakul még idõvel. köszönöm a tanácsokat. :)
lehet, hogy még tapasztalatlan, de ha átöleled, vagy gyengéden megfogod a tarkójánál, akkor nem tud elhúzódni olyan könnyen :)
Kedves Kérdezõ! A jelentem a moderátornak egy nagyon hasznos gomb. Nekem egy órán belül kitörölték az oda nem illõ hozzászólásokat. A kérdésedre válaszolva nekem ezek a dolgok jutnak eszembe: 1. Nem olyan mélyen szeretõ típus. Olyan felszínesen ölel, csókol, bújik. Ha egyáltalán megteszi... Persze ez egy szubjektív dolog. 2. Nem szeret téged. 3. Bûntudata van. Amit leírtál elég nehéz jó választ adni, próbálj megkérdezni olyat, aki rálát a kapcsolatotokra. Ha pedig a szájápolás részét nézzük a kellemetlen lehelet a nyelven tanyázó baktériumoktól is lehet. Nyelvkaparóval naponta 1-2x le kell húzni a nyelvet, addig amíg rózsaszínû nem lesz.
A kérdező hozzászólása: váóó. kaptam néhány igazán hasznos választ. ;) akik pedig tényleg segíteni akartak azoknak köszönöm. fogselymet nem használok, de majd kipróbálom azt is. amúgy ez helyesírás kategória? mert ha igen akkor elnézést kérek, de ha nem akkor 1-2 hiba szerintem belefér.
gyerekek vagytok még a hosszú forró nyálas csókokhoz : D és használsz fogselymet is?
szerintem nem szereti a hosszú csókot :) vagy csak kellemetlenül érzi magát egy idõ után :) de legközelebb menj utána mikor el akar húzódni :)
A kérdező hozzászólása: megoldódott a probléma. :) most nála voltunk, és egy csomószor megcsókolt stb.

Miért húzódik el ennyire?

abám fülét két hete felszúrták, egymást követ? két nap is.. ma voltunk kontrollon, azt mondták hogy az egyik füle még nem igazán gyógyult meg, két hét múlva menjünk vissza. Volt már valaki így, vagy ez mindig ennyire elhúzódik?

Miért húzódik el a kutya néha? 5 hónapos kutyus picit talán szigorúan fogva, de tud viselkedni, sokat játszom vele, szeret velem lenni. Mégis olykor nem elhúzza a fejét ha meg akarom simogatni, ám figyel. Talán játszani akar? Nem mindig csinálja ezt.

Legjobb válasz: Szia! Nem igazán értem mit jelent az hogy szigorúan fogva? Egy 5 hónapos kutyus még annyira kölyök, hogy szigorúan fogni értelmetlen. A tanítás ebben a korban jutalmazással sokkal hatákonyabb! Csak kérdezem, de nem lehet hogy tart tõled?

Szia! Nem igazán értem mit jelent az hogy szigorúan fogva? Egy 5 hónapos kutyus még annyira kölyök, hogy szigorúan fogni értelmetlen. A tanítás ebben a korban jutalmazással sokkal hatákonyabb! Csak kérdezem, de nem lehet hogy tart tõled?
Az én kutyusom már több, mint 1 éves és nagyon szeret játszani. Néha nála is elõfordul, hogy nem hagyja, hogy megsimogassam, õ akkor játszani akar. Igen lehet hogy a tiédnél is ez a helyzet, ha tényleg nem gyakran csinálja. Viszont ha már gyakrabban csinálja, akkor lehet hogy a szigorból kellene egy kicsit visszavenni.
Az én kutyám is elhúzódik, ha nem simit vár, hanem mondjuk jutalomfalatot vagy játékot. Ilyenkor csak bosszús, hogy simivel akarom kiszúrni a szemét, mikor látja, hogy nálam van a labdája is. :) Azt kéne megfigyelni, hogy ilyenkor fél-e vagy csak mást várt.

Miért húzódik ki a billentyűzetem magától, és a fülhallgatómnak miért megy el időnként a hangja?

A billentyűzetem: Random játszok, és egyszer csak nem érzékel semmit. Hátra kell másznom, ki-be húznom, és olyankor jó. Újabban, már hogy jó legyen vagy 3-4szer ki kell húznom, majd vissza kell dugnom. Melyik része kuka? A billentyűzetem vége, vagy a gép bemetele? A fülhallgatóm: Nagyba használom, és egyszer csak elmegy a hangja. Kibe kapcsolom a hangszórót amibe be van dugva, és megy. A madzagát pedig kibe tudom dugdosni kb. 20 centin keresztül, és az sem mindegy, hogy hol van, mert nem mindig megy. A billem kb. 2-2,5 éves, a fülhallgatóm pedig megvan vagy 12 éves, mert amit legutóbb vettem újat, az 6 hónapot bírt...

Legjobb válasz: Vezeték nélküli?

Vezeték nélküli?
A kérdező hozzászólása: Mind a kettõ vezetékkel mûködik.
Legközelebb írd oda a márkát és a típust, hogy miket használsz. Ha azt írod, hogy rossz valamid, és nem írod oda, hogy pontosan mi az, akkor kitörölhetjük a seggünket vele, nem tudunk normális válaszokat adni.
A kérdező hozzászólása: A billem az perixx ha minden igaz, ez van ráírva... A fülesem meg ami most van az egy kb. 12éves Philips, és ami tönkre ment 6 hónap alatt, az A4TECH.
Nekem is volt A4TECH-es fülesem, nekem se bírta tovább mint 1 év, többet nem is vettem. Lehet jó márka, sokan szeretik, de átlagos használat mellett ne bírjon ki 1 évnél többet, az a röhej kategória. Többet rá se néztem, erre a márkára, ezek szerint jól tettem. a Pirexx billentyûzeteirõl, meg nagyon megoszlik a vélemény. Gyakorlatilag ha bármelyik népszerû típusra rámész, amazonon, egyéb fórum customer review-jait nézve, ahány maxos értékelés, annyi negatív társul hozzá, ami gáz. Szerintem az alaplapi kapcsolókkal nincs semmi probléma, ha azzal lenne baj, akkor egyáltalán nem szólna semmi, vagy legalábbis az ide oda helyezés, be-ki dugdosás nem oldana meg semmit. Nem tudom mennyit szándékozol, milyen használatra fülest vagy billentyûzetet venni, de ha füles akkor mostanában Ozone, ha billentyûzet akkor Roccat. 15-16 ezres nagyságrendek. Persze ha régebbi géped van, akkor fölösleges Ozone-t meg Roccatet venned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. A gépem az egész új. Legalábbis nem rossz. A hangkártyám is 7.1es, egyedül ezekkel van probléma mindig. Meg a hangszórómmal, mert nem túl jó. De ha majd veszek új fülest, meg billentyûzetet, akkor megfogadom a tanácsodat! Köszi!
A kérdező hozzászólása: Még egy gyors kérdés ha nem gond. Az mitõl van, hogy mint elõbb írtam nincs mélynyomó a hangszórómban, de ha bedugom a telós fülesemet, ami kitudja adni az egész mély hangokat is, akkor ott miért szól PC-n? Ez olyan furcsa számomra.

Kislányom Hónapok óta szipog! Miért van ez? Hol ritkábban, hol gyakrabban, de napi szinten! Eleinte azt hittem a tél miatt biztos nátha. De most már aggaszt, mert ilyen sokáig úgy sem húzodik el 1 nátha!

Az elején azt mondta,hogy el van dugulva az orra,mostanában meg az a válasza,hogy : nem tudom! (8éves). Félek,hogy rászokott! :-( Tavaszi szünetben elfogom vinni fül-orr gégészhez,hogy utána járjunk a dolognak! Azok véleményére lennék kíváncsi,akik voltak hasonló helyzetben!

Legjobb válasz: Nekünk is így kezdõdött az allergia.

Nekünk is így kezdõdött az allergia.
A kérdező hozzászólása: Milyen allergiát állapítottak meg nálatok? Milyen utat jártatok be addig? Hova vitted elõször? Hány évesen derült ki nála? Köszönöm elõre is a válaszokat Nina!
Állandóan náthás volt .Sokszor mondta , hogy furcsát érez a torkánál. Ezért elvittem a fülészetre , ott mondták , hogy ez allergia tünetei is lehetnek. Így mentünk el allergia vizsgálatra. Ott megállapították , hogy mire allergiás: házipor atka, lisztatka, macskaszõr, lándzsás útifû, fûkeverék, rozs. 6 évesen derült ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Nina! Tavaszi szünetben mindenképp elviszem orvoshoz!
fejlesztés alatt van...
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: SOS. és szerintetek meddig tart??????

Egyes idosebb holgyek/urak miert pattognak ha a mozgolepcson sietnel es udvariasan megkerem oket hogy picit huzodjanak el hogy tudjak haladni?

Nem mindenki er ra, nem ertem miert allnak be a mozgolepcso kozepere es haborodnak fel ha valaki meg akarja elozni oket. Es nem tudnak olvasni? Mert hogy ki is van irva hogy melyik oldalra sziveskedjen allni es miert. Elnezest kicsit ideges vagyok mert a mostani no kiakasztott. Ha nem siettem volna lehet leuvoltom a fejet. Vagy en latom rosszul? Mert ha engem megkernek hogy huzodjak felre akkor szo nelkul megteszem, ha olyan stilusban mondjak. Ekezet nincs a telefonomon, elnezest.:)

Legjobb válasz: Mert az ilyen öregek tahók. Ugyanez van, ha felszabadul egy ülõhely a buszon. Hirtelen elmúlik a kínzó lábfájásuk, és egy sprintert megszégyenítõ sebességgel futnak, hogy leülhessenek az egész napi fáradalmas semmittevés után. Aztán, hogy legyen téma, szídják a fiatalokat, hogy mekkora bunkók, hogy 7-8 órát folyamatosan ott vannak a suliban, és le mernek ülni, miközben 15 kilós táskával a hátukon vannak egész nap. Szokj hozzá, ezek ilyenek.

Mert az ilyen öregek tahók. Ugyanez van, ha felszabadul egy ülõhely a buszon. Hirtelen elmúlik a kínzó lábfájásuk, és egy sprintert megszégyenítõ sebességgel futnak, hogy leülhessenek az egész napi fáradalmas semmittevés után. Aztán, hogy legyen téma, szídják a fiatalokat, hogy mekkora bunkók, hogy 7-8 órát folyamatosan ott vannak a suliban, és le mernek ülni, miközben 15 kilós táskával a hátukon vannak egész nap. Szokj hozzá, ezek ilyenek.
Sajnos Magyarországon nincs azon a szinten a közösségi kultúra. Ezt még jobban sérelmezik, mint ha nem adod át az ülõhelyed. Pedig szerintem is tök normális dolog lenne, hiszen simán elfér két ember egymás mellett a mozgólépcsõn. Egyik emlékezetes tapasztalatom Bécsbõl, hogy amikor a barátaimmal egymás mellett álltunk a mozgólépcsõn, mint ahogy itthon szoktunk, kb. úgy néztek ránk, mintha a lehetõ legnagyobb bunkóságot követtük volna el. Aztán körülnézve rájöttünk, hogy ott a norma a libasor, és a sietõ utasok elengedése. :)
ahogy a gyerek sem egész nap a 15 kg-os táskával van a hátán, úgy az öreg sem egész nap semmit tesz. Biztos fáradt, nehezebben megy minden. Ha megéred, majd te is megtudod, hogy már nem úgy mûködik a tested, ahogy szeretnéd. De valószínûleg te akkor is dühöngeni fogsz és a fiatalokat szídod jobb híján. Egyébként a szélére kell állni, hogy elférjenek mások. Viszont megértem az öregeket is, akik féltik a testi épségüket, amikor egy ifjú hátizsákos titán elrohan mellettük. Bizony, nekik már a csontjuk is lassabban forr be ... :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen:) De még nem is haragszom ha valakik kettesével állnak be. Mert hát van pici szájam, szólok nekik:) Viszont hogy ezen még fel is bõszüljenek az mindennek a teteje.
A kérdező hozzászólása: Annyira nem is volt öreg. Olyan 55-re saccolnám. De lehet hogy csak jól tartotta magát mert valamelyik kormányhivataltól kap busás nyugdíjat ahová korengedménnyel ment.
A kérdező hozzászólása: Ez most kinek szólt? Mert hogy én nem errõl tettem fel kérdést:) Ha az elõzõ hozzászólónak, akkor értem:)
Igen ezt én is bíróm és tapasztaltam már.Sót némelyik még a fejét is rázza ha sietnél mint ha valami nagy bûnt követnél el.De hadd hozzam fel azt is igaz ez már lassan 4 éve történt de még mindig idegesít amikor is átadtam a helyem és még egy köszönõmet se kaptam.Majd amikor leszállt fel lökött én elestem és még egy megjegyzést is kaptam h. miért állok az ajtóba.(hol ott az üllõhely elõtt álltam nem zavarva a le és felszállást, csak kapaszkodni nem tudtam mert szokás szerint fullra tele volt a busz)
Ezt kipróbálom én is ha nem tudja meg köszönni.Am. nem kell beletörõdnöd én mindig felküzdöm magam a 3 metrón a középsõ szerelvénybe akár h. is alakul.( : Villamosnál meg szerencsére elsõ szerelvénybe kell szállnom szóval pont jó.Amit meg mondtál megfogadom (legfeljebb egy jót röhögök a bunkóján ha még így se tud vissza köszönni)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!