Találatok a következő kifejezésre: Miért hízlal alkohol (2 db)

Az alkohol miért hizlal olyan nagyon?

Legjobb válasz: nem feltétlen hizlal. 1 sörbe 200 kalória van kb, ugyaennyi kólába meg 500...attól függ mit iszol, milyen gyakran és mennyit. a legnagyob hiba hogy valaki vedel és még kajál is rá. na meg mert a pia cukor ugye.(én mondjuk nem hizok töle,csak akkor hiztam mikor mellette egésznap ültem és sokat zabáltam..)

nem feltétlen hizlal. 1 sörbe 200 kalória van kb, ugyaennyi kólába meg 500...attól függ mit iszol, milyen gyakran és mennyit. a legnagyob hiba hogy valaki vedel és még kajál is rá. na meg mert a pia cukor ugye.(én mondjuk nem hizok töle, csak akkor hiztam mikor mellette egésznap ültem és sokat zabáltam..)
A kérdező hozzászólása: Mondjuk, én ha iszom, akkor másnap utána nem nagyon eszem semmit... : D

Miért hízlal az alkohol?

Legjobb válasz: az alkoholisták NEM vékonyak a kezük lábuk az dea hasuk puffadt és magas a testzsíarányuk is a táplálékukhoz képest mert szinte nem is eszik egy piás . az akkoholban sok a szénhidrát és a vizet kitolja nem megtartja .mit pisálsz ki részegen szted? mert én ha bekurok 5 percenként go wc

az alkoholisták NEM vékonyak a kezük lábuk az dea hasuk puffadt és magas a testzsíarányuk is a táplálékukhoz képest mert szinte nem is eszik egy piás . az akkoholban sok a szénhidrát és a vizet kitolja nem megtartja .mit pisálsz ki részegen szted? mert én ha bekurok 5 percenként go wc
A kérdező hozzászólása: gondolok itt arra, hogy a diéták mellett nem nagyon lehet alkoholt inni, max. bort. De mi hízlaló van mondjuk a vodkában?
Én is merek sovány alkoholistát.És nincs a végstádiumban.Bár õ sokat sportol is, és csak azért iszik, mert a családja leszarja és ha nem inna, akor meghalna az idegtõl.
A közhiedelemmel ellentétben nem az alkohol hízlal. Az alkohol hatalmas étvágyat csinál (nagyobbat mint ami normális) és iváskor így sokkal többet eszik az ember mint szokott józanul. Ettõl híznak, akik gyakran isznak. Amikor egy alkoholista fogyni kezd az már a végsõ stádium, akkor már egyrész tényleg kevesebbet is eszik, de a májproblémák is fogyást eredményeznek.
Az alkoholisták azért soványak, mert nem nagyon esznek, illetve, ha esznek, akkor az gyorsan átmegy a szervezetükön (kifossák), így kevesebb tápanyag tud felszívódni. Minden alkoholos italban cukor van, ami ugye hízlal.
Én meg úgy tudtam, hogy az alkohol bontja a zsírt. Az alkoholisták általában soványak. De úgy tûnik, rosszul tudtam.
Ezeken kivul ha jol tudom az alkohol megkoti a vizet igy a merleg mar csak ezert sem fog kevesebbet mutatni.
Az alkohol cukorrá alakul át a szervezetben (nem tudom igaz-e de ezt hallottam) és a cukor hízlal. Azért, mert savasítja a szervezet, nem kicsit és a test a zsírsejtekkel veszi körbe a savmolekulákat, hogy ne marják halálba a testedet. Olvass utána az alábbi keresõszavakkal: elsavasodás, lugosítás, új biológia, supeergreens stb stb
Mert nagyon magas a szénhidrát tartalma.
A vodkában igen hízlaló pl. a deciliterenként mért 800 kilokalóriás tápértéke... Három felesben annyi kalória van, mint egy bõséges ebédben! (Az egyes alkoholfajták tápértékét könnyen kikeresheted egy kalóriatáblázatból.) Ezenkívül fogyókúrázóknak azért sem ajánlatos alkoholt inni, mert az alkohol bomlástermékei mérgezik a szervezetet, és nem csak az agyra meg a májra gondolok: tönkreteszi a beleket és az anyagcserét is, jó bélmûködés nélkül pedig nincs fogyás. :)
Én meg azt olvastam (és a saját tapasztalatom is ezt mutatja), hogy az alkoholivás után evett ételek mind rögtön elraktározódnak, amíg az alkohol ki nem ürül a szervezetedbõl. Így tehát volt, hogy hazajöttem egy piás, estétáttáncolós buli után, fél kilóval kevesebb voltam a sok mozgástól, de másnapra rámjött 1 kiló, mert mindent eltett, amit ettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!