Találatok a következő kifejezésre: Miért hívott a (43 db)

Miért hívott fel? Egy fiúnak mondtam, teljesen tapintatosan, normálisan, mielőtt még beleélte volna magát a dologba, hogy nem szeretnék vele járni, de mivel összehaverkodtunk.

...jobban mondva a két baráti társaság, megadtam az egyik legnormáisabbnak a telószámomat, meg mailcímeket cseréltünk, a szokásos.

Legjobb válasz: Azért hívott fel akkor,mert józanul nem lett volna mersze. Tetszel neki,ilyen egyszerû, és mivel megmondtad neki h ebbõl nem lehet semmi,nem is hívott,viszont részegen megjött a bátorsága....szerintem.

Azért hívott fel akkor, mert józanul nem lett volna mersze. Tetszel neki, ilyen egyszerû, és mivel megmondtad neki h ebbõl nem lehet semmi, nem is hívott, viszont részegen megjött a bátorsága....szerintem.
Az még nem fordult meg a csöppnyi fejedben, hogy azért hívott fel, mert részeg volt?
A kérdező hozzászólása: Köszi, egyébként megfordult.

Miért hívott vissza a nődoki UH-ra?

5 hetes terhesen voltam el?ször orvosnál, akkor üres petezsákot látott, és a következ?ket írta fel a lapomra:"8 mm-es szabályos petezsák, embryo nem látható, jobb oldali ov.: 46x42 mm"

Legjobb válasz: Szia! Én négy hetesen voltam és vissza hívott 7 hetesen. nekem azt írta rá szabályos petezsák 12mm. úgy hogy ne izgulj minden oké lesz. Vigyázz magatokra 18 hetes kismama:)

Szia! Én négy hetesen voltam és vissza hívott 7 hetesen. nekem azt írta rá szabályos petezsák 12mm. úgy hogy ne izgulj minden oké lesz. Vigyázz magatokra 18 hetes kismama:)
Azért hívott vissza mert most még olyan pici a baba hogy nem látta de 7 hetesen már látszódni fog. Ne aggódj minden rendben lesz! :)
Megerõsíthetem az elõttem szólókat: 5 hetesen még oly pici a baba, hogy jó eséllyel nem is látszik. 7 hetesen már megtalálja az orvos. Minden rendben van. :)
Én hét hetesen voltam elõször dokinál, és nem tervezett baba, de sírtam, amikor megmutatta a szívmûködést, mert akkor mát látja, h dobog a szive és minden rendben van vele.Most még nagyon kicsi.Ha rendes dokid van, akkor minden egyes ultrahangos vizsgálatot megmutat, és elmagyarázza, h mit látsz:) Kérdezz tõle nyugodtan, és hidd el, mindent el fog magyarázni!
5 hetesen az embrió még csak 1-2 mm, nekem sem látszott csak a petezsák. 7 hetesen mentem vissza én is, mert akkor már kb 1 centis az embrió és már van szívhang is, tehát két hét múlva tud biztosat mondani a doki a terhességedrõl.

Szerintetek miért hívott vissza hétfőre a doki?

Ma voltam 12 hetes UH-on(menszi szerint 12+3)doki szerint 11+6 napos a pici,crl 52mm,azt mondta mennyek vissza hétfőn mert még kicsi,pedig én úgy tudom hogy a tarkóredőt 11-13 héten nézik,nem?Járt már így valaki hogy visszahívták késöbb a 12 heti UH-ra?

Legjobb válasz: a lányommal engem is visszahívtak nyugi ez gyakori

a lányommal engem is visszahívtak nyugi ez gyakori
Ezen tényleg ne aggódj. Nekem azt mondta a doki mindenképpen a betöltött 12. héten menjek, mert ha hamarabb megyek, akkor lehet, hogy nem látja pontosan amit kellene, és vissza fog hívni. Ha baj lett volna, tuti megmondja!! Ezen rá rágódj!
A kérdező hozzászólása: Köszi nektek, hát remélem minden ok!:) csak azért aggódtam, mert a kisfiammal, nem kellett visszamennem, mondjuk nem ez a doki volt akkor!
Nekem fura, bár én kombinált teszten voltam az Istenhegyin, ott 11 és 13+6 hetes korig lehet menni. De máshol lehet más a szokás.
Szerintem a technikai berendezésektõl is függ...
Szia! Én is vissza lettem hívva, pont múlt héten volt a kontroll és minden rendben volt! Örülj neki, hogy ilyen hamar újra láthatod a babádat!:-)


Miért hívott át a bátyám? :S (11/l)

nem tudom mennyire kapcsolódik ide ez a kérdés de hát végülis ez a család katagória.. szóval az a hejzet h áthívott a bátyám magához kísérletezni (ilyen kémiai vegyészeti iskolába jár nem non értem)és othon lessz az apja is akivel kb 5-6 évesen találkoztam utoljára de a bátyám szülei elváltak (fél tesók vagyunk) és sztem az apja nem naon kedvel (mert h az apja is othon lessz) nem fogom ?t zavarni? és egyeltalán minek hívott át a bátyám? jóba vagyok vele meg minden de nem nagyon van közös témánk csak az internet... meg nem is vagyunk nagyon 1 korosztály(18 éves lessz 1 hónap múlva) csak akkor látom ha átjön anyánkhoz.. nekem nem baj és örülök h gondolt rám de nemértem minek? vannak barátai akikkel szokott kísérletezgetni most ak miért ép velem akar mikor még nincsis kémia tantárgyam meg sztem azt is tudja h nemnagyon jönnénk ki az apjával.. sóval nemfogom zavarni az apját és miért hivott át ?

Legjobb válasz: Szerintem csak szeretné neked megmutatni hogy milyen érdekes a kémia. :D Ez tök jó, foglalkozik veled. Örülj neki. egy szintén vegyész palánta

Szerintem csak szeretné neked megmutatni hogy milyen érdekes a kémia. :D Ez tök jó, foglalkozik veled. Örülj neki. egy szintén vegyész palánta
Lehet hogy csak szeretné ha szorosabb lenne a testvérével a kapcsolat.
Szerintem azért, mert szeret téged, és veled akar lenni :-) Örülj neki.
A testvéredhez mész nem az apjához. Neki köszönsz illedelmesen és ennyi. Mondjuk én félnék, ha kísérletrõl van szó..... XD Vicc volt. Menj át nyugodtan és érezzétek jól magatokat a tesóddal.
A kémia jó kis tantárgy. Lehet, hogy valami tréfás kísérletet akar neked mutatni? Meséld el majd, hogy mi történt, ha megvolt a kémiázás!
A kérdező hozzászólása: ok köszi a válaszokat :D és az apjával mi lessz sztme nem kivíáncsi rám
A kérdező hozzászólása: oks :) öszi a válaszokat =D megyek is a bátyámhoz talán kölcsön adja az érzéstelenítõjét vagy a gázspray-t :)
A kérdező hozzászólása: bár nemhiszem h velem majd ilyeneket fog csinálni xD
Ha ennyire rossz érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, szerintem inkább kérdezd meg tõle nyugodtan, amikre tõlünk vársz választ. Ha kínos Neked, inkább írj neki sms-t vagy msn-en beszéljétek meg, mondd el, hogy mitõl tartasz az apjával kapcsolatban, és ragaszkodj ahhoz, hogy jöjjön át õ. Nem jó feszengeni valahol.
Menj, nyugodtan alakítsatok ki szorosabb tesói kapcsolatot az csak jó lehet ! Az apjának köszönsz, ha szól hozzád, akkor válaszolsz szépen. Látod majd a hangulatán, hogy jó ötlet e hozzászólni, mindenesetre ne erõltesd, fõleg ha nem jó a hangulata.
nem! a gyuruk feltétele után még várni kell vele elég sokat. Ez egy lassú, hosszadalma folyamat.. nem sietnek el semmit

Miért nem hívott randira? Van egy pasi a munkahelyemen, aki az orrom alá dörgölte, hogy nekem ő biztos nem jön be. Dehát el sem hívott randira!

Igaz, hogy hívott többször is, hogy menjek velük, baráti társasággal ide-oda. De nekem ehhez nem volt kedvem. Ha tényleg engem akart volna jobban megismerni, miért nem csak engem hívott? Nem értem az ilyet...

Legjobb válasz: te jó ég! most olvastam a válaszod... akkor mégis mi a fa*sz bajod van? kivételesen megszületett az optimális döntés! mivel látta rajtad, hogy nem tetszel neki így nem hívott el, annak ellenére, hogy valószínû neki tetszettél. vagy ez túl egyszerû? basz*ki....

te jó ég! most olvastam a válaszod... akkor mégis mi a fa*sz bajod van? kivételesen megszületett az optimális döntés! mivel látta rajtad, hogy nem tetszel neki így nem hívott el, annak ellenére, hogy valószínû neki tetszettél. vagy ez túl egyszerû? basz*ki....
Nem akar felsülni elõtted! Még ha te nem mutattad ki, hogy Neked bejön így ne várd, hogy majd oda megy udvarolni. A pasik errõl már leszoktak, sõt szerintem így volt ez régen is. Egy nõn ha látták, hogy szabad a pálya akkor udvaroltak. Ezt azért mondta, hogy kíváncsi a reakciódra, és ha akarnád akkor te mondanád neki. Azért baráti társaságot mondott, mert az nem randi ahol szintén megismerheti egymást két ember. :) Ezen a baráti társaságos bulin összeakadtok akkor sok minden kiderül. Magyarul a csávó spórol". Lehet sokszor vissza utasították és így próbálkozik... trükkös :D
szerintem csak úgy írta, részletezte...nem fontos....mivel ha valaki tetszik valakinek akkor azt elhívja randira....szóval szerintem ez annyira nem lényeg... csak a régi szokás ...csak ez már nem így van...
A kérdező hozzászólása: Amúgy igen, rendesen felhúzott vele, legszívesebben tényleg elküldtem volna a pi.sába, de vagyok annyira ember, hogy így nem viselkedem, csak mert nem tetszik valami, pláne nem egy olyasvalakivel, akinek ezek szerint tetszem/tetszettem.
Nem vagyok ilyen típus sem, hogy eleve tudom, hogy nem tetszik a pasas, de azért elmegyek vele párszor ide-oda, és csak aztán mondom meg neki, mi a helyzet. csak tudod errõl le kell szokni, mert sajnos ezzel már én is bebuktam.. nekem vannak fiú barátaim, de sajnos a 70% mindig is tetszettem, ugyanis a potenciális másik felüket látták bennem, magyarul nem a barátaim kívántak lenni, hanem annál több...na ilyen sajnos nincs...egy srácon látod mikor lehet haver mikor nem....Ha elmész vele ide-oda és utána közlöd mi van, az neki rohadt szar...hiszen gondolj bele, ha neked bejön egy srác rögtön megtudod ha akar tõled valamit és ha nem..mert egybõl közli ki így ki pedig máshogy....Az elején tisztázz mindent, hogy barátkozás haverkodás, mert nekik minden remény...
ez csak mézesmadzag húzás elõttük, hiszen valljuk be kiszámíthatatlanok vagyunk, ami nem rossz magunknak, mert óvatosak vagyunk, na de nekik, nem azért hogy sajnálom õket úgy értem, emberek vagyunk ha nem is egyforma de hasonló érzésekkel, mindenki tudja milyen mikor visszautasítják, de elõtte pedig bíztatják...aaaaaa rossz rossz
A kérdező hozzászólása: Csakhogy én sosem biztattam, sosem kezdeményeztem vele beszélgetést. Nála pedig nem volt egyértelmû, akar-e valamit, mert udvarolni nem tud, hiszen egybõl felfigyeltem volna rá, hogy hoppá, ez a pasi akar valamit. Õ mindig teljesen úgy beszélt, viselkedett velem, mint a többi nõvel, és mint a férfi haverjaival. Semmi különbség nem volt közte. Ezért sem tudtam levágni, hogy mi van. Csak azt akarja, hogy legyek én is ott a bulin, vagy többet. Az ilyen pasik, akik nem igazán tudják, hogyan udvaroljanak, na szóval, nekik érdemes azonnal randira hívni a kiszemelt nõt, mert náluk nem lehet tudni a jelekbõl, hiszen nincsenek is. Aki tud, annak még bulimeghívást sem kell eszközölnie, anélkül is leveszi a nõ, hogy mit akar. Aztán úgyis visszamosolyog rá, jelzi az érdeklõdését, ha részérõl is oké a dolog.
azért vágta a fejedhez, hogy biztos nem tetszik neked, mert azt várta, hogy te pont az ellenkezõjérõl akarod majd meggyõzni. reménykedett benne, hogy tetszik neked és õ ezzel a húzásával kicsit megijeszt téged és te fogod mondani neki: "de de te bejössz nekem miért mondasz ilyet" ez elég kétségbeesett húzás, nagyon az utolsó reménytelen próbálkozása lehetett. meg elég amatõr dolog, ha egy pasinak van egy kis érzéke a nõkhöz akkor ilyet nem mond. azért lehetett durva a hangneme, mert harag és irígység fûtötte. romlott az önérzete, mert sejtette, hogy nem jön be neked. még egyszer a biztonság kedvéért megpróbálta megkérdezni, de nem sikerült normális módon. talán így könnyített magán, így kiadta a bánatát? az biztos hogy hülyeséget csinált. tipikusan félénk, bizonytalan jellemvonás ha nem randira hív el, hanem buliba. én akkor hívok buliba egy lányt ismerkedni, ha én magam se vagyok biztos benne, hogy kell-e nekem. ha céltudatos vagyok akkor csakis kettesben a jó. egy randi jelent egy kis kockázatot, benne van a kudarc és a beégés lehetõsége, míg egy baráti társaságban sokkal óvatosabban, biztonságosabban és lassabban lehet csajozni. de hát az óvatosság az minden csak nem célravezetõ. bevállalósnak kell lenni és nem szabad megijedni a kudarc lehetõségétõl. egy szóval az illetõ akirõl szó van nagyon béna
"azonban õ mindenképp szeretné jelezni felém az érdeklõdését, akkor ne legyen már annyira spúr elhívni valahova csak engem. Az más kérdés, hogy el sem mentem volna, mert tényleg nem jön be a csávó" fontos pillanatok ezek hölgyeim és uraim, egy lépéssel közelebb kerültünk a nõi agy megértéséhez õ egyébként úgy gondolja, milyen jó hogy nem hívott el, megspórolt egy kellemetlen pillanatot neked is és magának is
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) Amúgy sosem viselkedtem vele így, tehát biztató módon. Nem vagyok ilyen típus sem, hogy eleve tudom, hogy nem tetszik a pasas, de azért elmegyek vele párszor ide-oda, és csak aztán mondom meg neki, mi a helyzet. Tehát pont ezért járt volna jobban õ is, ha rögtön csak engem hív el valahová, mert akkor már az elején leesett volna neki, hogy nem megyek el vele sehová, nem akarom jobban megismerni. Akkor nem ringatta volna magát hetekig abban a hitben, hogy talán van esély. Persze ha egyáltalán ez volt a fejében, de valószínûleg igen. Magának csinálta a gondot, én nem tehetek róla. Ha már az elején elhív csak engem, én pedig nemet mondok, rögtön tudta volna hányadán állunk.
elsõre egy kettes találkozás túl csendes, mindenki izgatott...te nem tudod mit akar, barátkozik vagy többet...õ aggódik, hogy jó legyen hisz tetszel neki...ez a baráti társaságos buli a lehetõ legjobb kitalálás....ha meg valami nem össze senki sem szenved.....ahogy meg õ leugatott téged a legnagyobb jele annak, hogy nem kicsit bejössz neki...amúgy nem kell neki mondani semmit, barátkozz vele már ha ezek után akarsz....ha meg mondasz is akkor korrekten ...de ha nem jön fel a téma nem kell feszegetni
még mindig nem értem, hogy mi a bajod? egy kínos válasszal kevesebb. azt meg ki nem sz*arja le, hogy mit gondol vagy mit érez? nem gondolod, hogy kicsit túl agyalod a dolgot? ha annyira felhúzott vele akkor miért nem küldted el a pi*csába? nálam ott veszik el a sztori, hogy mi jelentõsége annak, hogy nem hívott el a csávó aki amúgy nem tetszik?
egy baráti társasággal is adódhatnak páros történetek...tök mindegy, hogy vagy mint vagy....hisz tudod, minden két emberen múlik :)
ezen kár aggódni, neked nem jön be, te minden bizonnyal bejössz neki, az egész esélytelen, mert neked nem kell....nem fog elhívni és fölösleges köröket futni, mert csak még jobban beléd habarodik....és majd te mondod neki egy idõ után, hogy bocs, de nem vagy az esetem legyünk barátok...:S az mindennél rosszabb, hisz nálunk csajoknál is így van. neki igazából minden egyes mozdulatod egyenlõ az eséllyel õ felé, ha rámosolyogsz ha megfogod a vállát karját akármilyét, minden csak egy átkozott remény amit õ elhisz....szóval még aggódni is fölösleges ezen...bulizni éppen elmehetsz, azzal veszíteni semmit nem fogsz...lehetõség csak :) ...
A kérdező hozzászólása: Az a bajom, hogy nekem ne vágja sértõdötten a fejemhez, hogy nem tetszik nekem. Jó, hogy számon nem kéri már rajtam! Mert kb. úgy hangzott, mint akiben lelkiismeret-furdalást akar kelteni. Mit tehetek én róla, hogy nem jön be? Mindenkinek más az ízlése. Ha pedig így van, hogy elõre sejtette, hogy nem jön be nekem, tehát ezért nem hívott el randira, csak társasággal mentünk volna, akkor utólag minek említi meg ezt a tetszés-dolgot, mit vágja a fejemhez?? Akkor elõre tudta úgyis, hogy max. barátságra számíthat. Mellesleg sokkal jobban meg lehet úgy ismerni a másikat, ha csak ketten vannak, csak kettesben beszélgetnek. Míg egy bulin szintén lehet csak pár percet lennénk egymás mellett, ott nemcsak vele beszélgetnék. Tehát pont, hogy nem lett volna felesleges, srácok, ha bárkit is randira hívtok, mert akkor sokkal több mindent megtudtok róla, mint egy sokfõs buliban.
*nem tetszik neked
az elsõ jól összefoglalta. már nem azt az idõt éljük, hogy egy csajra sok idõt szánunk. ha nagy valószínûséggel esélytelen akkor jön a következõ. õ úgy gondolta kár az idõt fölösleges körökre pazarolni.
A kérdező hozzászólása: Amúgy tényleg nem jön be, de nem is biztattam soha semmivel, tehát nem mosolyogtam rá csábosan, meg ilyesmik. Tehát már ebbõl levehette volna, hogy nem tetszik nekem. Néha beszélgettünk pár mondatot, de ennyi. Jó, lehet, hogy spórolni akar, de ha egy társasággal történõ bulira nemet mondok, azonban õ mindenképp szeretné jelezni felém az érdeklõdését, akkor ne legyen már annyira spúr elhívni valahova csak engem. Az más kérdés, hogy el sem mentem volna, mert tényleg nem jön be a csávó. Tehát nem verte volna költségekbe magát. Amúgy is mindig felajánlom, hogy kifizetem a részem, persze õ ezt nem tudhatta. Ha pedig így döntött, tehát nem próbált meg csak engem elhívni, akkor utólag ne vágja a fejemhez, hogy biztos nem jön be nekem. Hiszen nem jelezte egyértelmûen a szándékát.
egyébként ugyan már ki a bánat próbálkozik egy olyan nõnél aki semmiféle biztató jelzést sem ad

A lány akinek bejövök, nem hívott meg a bulijába. Miért?

Nem értem, hisz' ha bejövök neki, akkor tiszta sor hogy elhív. Vagy csak nem értem a nöi logikát? Esetleg nem akarta hogy bárkinek is feltünjön hogy bejövök neki? De végül a haverok rábeszélték hogy hívjon el. Nem lesz ez így kínos neki?

Legjobb válasz: Most akkor az a bajod, hogy elhívott vagy az, hogy nem hívott el?

Most akkor az a bajod, hogy elhívott vagy az, hogy nem hívott el?
ajh az a baj hogy a lány önmagától nem hívta el, csak rábeszélték. engem is zavarna.
Mégsem jössz be neki...
Szerintem ne erõltessétek.
A kérdező hozzászólása: bocsi, a hibákért. szar a billentyûzetem. :D
Az lenne a logikus, ha megkérdeznéd, mi volt ez, de inkább hagyd. Ha valami közbejött neki, akkor majd õ úgyis ír. Ha meg nem keres, akkor hagyd. :S
Szerintem is felejtõs

Miért cseng ki a hívott mobil a végtelenségig?

Van egy mobil amit hívok,és vagy cseng ameddig csak tartom,vagy olyan is van amikor pár csengés és bekapcsola hangpósta.A gazdája állítja,Õ semmit soha nem állítgat át rajta.Mit?l függ ez a különbség szerintetek.

Legjobb válasz: Ez nekem is így van:/ nem tudni miért van ez:P

Ez nekem is így van:/ nem tudni miért van ez:P
nincs hangpostája, de egy idõ után lekapcsol igy is
A kérdező hozzászólása: De néha van hangpósta...ezt kérdeztem, ha Õ nem állít rajta, mitõl függ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!