Találatok a következő kifejezésre: Miért hívják Fletónak (1 db)

Miért hívják Gyurcsányt Fletónak?

Sok helyen hallom, látom, hogy GYF-et Fletó-nak hívják, de nem tudom honnét származik ez a becenév és mit jelent.

Legjobb válasz: azt hiszem a Ferenc névbõl jött ez a becézés..

azt hiszem a Ferenc névbõl jött ez a becézés..
saját maga mesélte el, hogy anno (tán még gimis korában) nevezték el így (szinte mindenkinek van vmilyen "beceneve) - egyébként valóban a ferenc- bõl ered
Az gáz, ha az osztálytársai nevezték el Fletónak :) Azt hittem, hogy valami okos szélsõjobbos nevezte el annak :D LOL. Egyébként azért hívják Fletónak, mert F=f*sz, L=lökött, E=egysejtû T=tapló Ó=ó de segg.
mondd, kedves "betûzõ" barátom - tényleg létszükséglet szerinted taplónak lenni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Bár nem gondoltam, hogy középiskolás becenév, azt hittem van jelentése, valami negatív, mert az MSZP-sek mindig megsértõdnek ha a vezérüket lefletózzák. :-)
"Általános iskolai orosz tanára minden diáknak adott viccbõl egy nevet, neki a Fleto Fletonovics Jemeljánt, innen ragadt rá a Fletó becenév." by wikipedia a szabad enciklopédia


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha én diákmunkába dolgozom, bruttó 48000-t kapok, az mennyi lesz ha készhez is kapom?

6

Rémlik nekem valami olyan, hogy a 2006-os események után valaki beperelte Gyurcsányt. Jó emlékszem erre? És ha igen, mi lett ebből az ügyből?

Jó lenne, ha kicsit részletesebben leírnátok, mert egy jó pár éve nem követem a fejleményeket.
Köszönöm!

4

Ezt megteheti a behajtó?

Van egy autohitelem amivel elvoltam maradva úgy hogy behajtóhoz adták az ügyet, de azt már rendeztem az adott időn belül. Most viszont felhívott a behajtó hogy fizessek ki nekik 165.000Ft-ot azon a címszó alatt hogy kezelési költség, mert ha nem fizetem viszik a kocsit. Ezt megtehetik? Semmi papírt nem kaptam a bankomtól hogy ezt nekem ki kellene fizetni... Szerdáig ki kellene fizetnem de nem tudom sehogysem...

16

Elfogadható, ha igen milyen esetben más emberek kínzása?

5

A náci Németország mennyire lett volna eredményes állam, ha a fegyverkezés helyett a gazdasági erősödésre tepertek volna?

Sokszor olvastam, hogy azért kellett megtámadniuk Lengyelországot, mert a német állam a csőd szélén táncolt, amit csak újabb területek bekebelezésével lehetett csak elodázni. Úgy tudom, hogy rengeteg pénzt vettek fel hitelre és mindet a fegyverkezésre költötték. Mi lett volna akkor, ha a produktív, valódi értéket előállító gazdaságot erősítik?

4

Hogy hívják azt az ideológiát, hogy valaki a saját nemzetiségétől függetlenül minden országot vizsgálva domináns nép párti?

Tehát, hogy pl. Romániát nézve romániai magyar ellenes, románbarát, Szlovákiát nézve szlovákiai magyar ellenes, szlovákbarát, de Magyarországot nézve mondjuk svábellenes, magyarbarát?

3

Mi lesz ebből a nemzetközileg is példátlan népességcsökkenésből?

30 év alatt 800 ezerrel (7,5 %) csökkent a magyarországi népesség száma. Csak az idei év első 5 hónapjában az előző év hasonló időszakához képest 5,5 %-kal kevesebb gyerek született, miközben februárban Orbán Viktor még azt mondta, hogy a gyerekeknek az ő kormányzásuk alatt egyre nagyobb kedve van megszületni. Tovább súlyosbítja a helyzetet, hogy félmillió ember, a legproduktívabb réteg, tartósan külföldön él, és a nagy részük valószínűleg végleg ott marad. Minden demográfiai mutatónk rossz, pl. csökken a házasságkötések és a házasságban élők száma, a rendkívül alacsony termékenységhez elég alacsony várható élettartam is társul.


6

Mi a véleményetek Leninről?

9

Mennyit keres a TESCO-ban egy pénztáros? Igaz az, hogy tizenhat órákat dolgoztatnak velük?

12

Liberális vagy konzervatív vagy? Van-e olyan oldal, ami kimutatja, hogy a válaszaim alapján melyik vagyok?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!