Találatok a következő kifejezésre: Miért hívják Fletónak (1 db)

Miért hívják Gyurcsányt Fletónak?

Sok helyen hallom, látom, hogy GYF-et Fletó-nak hívják, de nem tudom honnét származik ez a becenév és mit jelent.

Legjobb válasz: azt hiszem a Ferenc névbõl jött ez a becézés..

azt hiszem a Ferenc névbõl jött ez a becézés..
saját maga mesélte el, hogy anno (tán még gimis korában) nevezték el így (szinte mindenkinek van vmilyen "beceneve) - egyébként valóban a ferenc- bõl ered
Az gáz, ha az osztálytársai nevezték el Fletónak :) Azt hittem, hogy valami okos szélsõjobbos nevezte el annak :D LOL. Egyébként azért hívják Fletónak, mert F=f*sz, L=lökött, E=egysejtû T=tapló Ó=ó de segg.
mondd, kedves "betûzõ" barátom - tényleg létszükséglet szerinted taplónak lenni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Bár nem gondoltam, hogy középiskolás becenév, azt hittem van jelentése, valami negatív, mert az MSZP-sek mindig megsértõdnek ha a vezérüket lefletózzák. :-)
"Általános iskolai orosz tanára minden diáknak adott viccbõl egy nevet, neki a Fleto Fletonovics Jemeljánt, innen ragadt rá a Fletó becenév." by wikipedia a szabad enciklopédia


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van olyan cikk ami arról szól hogy a Szovjetunió akarta megtámadni Németországot és a németek csak megelőző támadást indítottak?

valami link?

3

Mi ez? Egyre több helyen látok ilyet. Az valami a vonalkódhoz hasonló pontkód?

http://www.feketelista.hu/qr/?d=http://www.feketelista.hu/_a..

8

Vannak még Szerbiában magyar többségű települések?

Ha vannak, melyek ezek?

6

Történhet olyan támadás mint szeptember 11. -e volt, vagy már olyan nagy a biztonság, hogy ilyen már nem történhet meg? W

ármelyik országban

4

Miért van az, hogy egyes országok nem tudnak jóban lenni egymással a történelmi, területi vagy a politikai háttér miatt?

Történelem: tegyük fel például az angolok és a franciák háborúztak egymással; az izlandiak nem szeretik a dánokat, mert dán uralom alatt álltak 1944-ig; mi pedig az oroszokkal vívtunk a csatát, nem is beszélve a rendszerváltásról; stb.

Politika: Orbán kiadta az azeri gyilkos, emiatt megharagudtak ránk az örmények. Pedig mi, civilek nem ártottunk nekik. Mi is haragszunk Orbánra, hogy ilyen döntést hozott.

Ami a történelmet illeti: ami elmúlt, az elmúlt. Miért kell emiatt utálni egymást? Az izlandiak (még a tanultabbak is) annyira utálják a dánokat, hogy köpnek egyet, ha róluk beszélnek. A törökök és a görögök még mindig rühellik egymást. Én magyar ember létemre sosem utáltam a szlovákokat vagy a románokat. Engem úgy neveltek fel, hogy nem minden ember egyforma. Lehet az egyik rendes, lehet a másik utálatos. A szakközépben volt egy szlovák iskolatársam. Nagyon rendes fiú volt, sosem utálta a magyarokat. Ezért haragudott Slotára, de nagyon, mert állandóan szidott bennünket. Romániában is jó tapasztalatokat szereztem a helybéliekről. Találkoztam olyanokkal is, akik örültek nekem, mert szeretik a magyarokat. (És mi is megsirattuk Marian Cozmát). Az oroszokat sem volt okom utálni, mert tudom, hogy vannak rendesek köztük. Még az őseim sem utálták őket, meg a volt iskolatársaim se.

Politika: amikor a kormány valamelyik tagja szidja a másik nemzet vezetőjét, akkor miért kell a népeknek is egymás ellen fordulniuk?

Az, hogy valaki azért utálja -mondjuk- az amerikaiakat, mert álszentek, beképzeltek; az érthető, de tudni kell, hogy nem mindegyik ilyen.

Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett.

3

A ferihegyi repülőtér miért lett Liszt Ferenc repülőtér?

Most ha én azt mondom, hogy a ferihegyi repülőtér-re szeretnék eljutni, ami már nem az, akkor elvisznek a bolsevikok és megkínoznak?

13

S. Ábelnek milyen tiltott gyógyszert adtak be az elmeorvosai, hogy így bekattant?

Sok mostanában a pszichiátriai kezeltek által elkövetett ámokfutás. Ezért mongolom, hogy ők lehetnek az igazi okai és nem a kezeltek.

14

Miért néznek ki a Közterület Felügyelők úgy mint egy Rendőr?

Egyre jobban kezdik a Közterület felügyelőket "beolvasztani" a BM. Hivatásos állomány közé...látszatra. Mostanában egyre több "ködvágó sapkás", 10M ERGY nadrágot, megtévesztően a Rendőrségéhez hasonló mellényt viselő, oldalukon tonfát, derekukon bilincset viselő Közterület-Felügyelőt látni. Õk is megkapták a 10M gyakorló öltözetet, vagy mi az oka ennek, hogy ilyen jelleget öltenek? Elég vicces, és tekintélyt romboló amikor idős, őszülő, pocakos bácsikon ilyet lehet látni. Én régen a Közterület-Felügyelet munkatársait fehér/kék ing, nyakkendő, sötétkék szövet/farmer nadrágban láttam, és ez szerintem így is volt helyénvaló.

1

Van 2010 után készült etnikai térkép a határon túli magyarságról?

Tudna valaki linkelni?
Ha nem akkor valami hitelesnek mondott statisztikát esetleg?

4

Miért küzdenek Székelyföld autonómiájáért?

Egyértelmű, hogy ha megkapnák, az az erdélyi magyarság végét jelentené, ugyanis a magyarok több mint fele nem is ott él.
Az autonómia megadása úgy letörné a nemzeti törekvéseket, hogy eufóriába fulladna az egész, és mindenki örülne a semminek.

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!