Találatok a következő kifejezésre: Miért gyűlik Nápoly utcáin (1 db)

Miért gyűlik most Nápoly utcáin a szemét?

Sajnos err?l az infóról lemaradtam a hiradóban, csak azt tudom, hogy gy?lik.

Legjobb válasz: http://index.hu/politika/bulvar/maff020508/ http://index.hu/politika/kulfold/nply0505/ http://index.hu/politika/kulfold/napburn0519/ üdvHasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki volt valójában Ernst Röhm?

Sok mindent olvasni róla, tulajdonképp mekkora volt a szerepe a náci rendszer kiépítésében?

1

Ez már túlzás? Ennyire liberálisnak kéne lenni?

Tehát van a következő cikk:

"Lehalkíttatta a hatóság a zenét Svédországban egy éjszakai szórakozóhelyen, mert úgy találta, hogy a klub díszhalai szenvednek a túl hangos muzsikától.

A svéd törvények szerint tilos tartósan 65 decibelnél erősebben zenét szolgáltatni, ha állat is van egy vendéglátóipari egységben. A szóban forgó göteborgi klubban 100 decibellel szólt a muzsika.

A szórakozóhely tulajdonosa vitatja a mérés pontosságát, és azt állítja, hogy a halak egy másik helyiségben vannak, nem abban, amelyben a zene közvetlenül szól, így az nem zavarja nyugalmukat.

Bár a halak egy szóval sem panaszkodtak, a hatóság hajthatatlan, közölte, hogy vagy csendesít a klub a zenén, vagy elveszíti engedélyét arra, hogy állatot tarthasson - adta hírül a The Local című svéd lap."

Most ez komoly? A halak jogait is meg kell védeni amit még a vegák is megesznek? És akkor nem sérül a halak jogai amikor a zord tengerbe felfalja őket valami vagy a teszkóba egy akváriumba betesznek 500at vagy amikor MEGÖLJÜK ÕKET, hogy megegyük? Ez tiszta vicc.. Persze a másik a semlegesnemű öltöző..... lehet, hogy nevetünk rajta de ennek azért lehetnek negatív vonzatai is nem?(csak rá kel nézni a mostani tizenéves generációra)

47

Miért van az hogy amíg Közép, Kelet Eu-ban próbálják lerázni a szocialista irányzatot, addig pont Nyugaton ahol régen szitok szó volt ez, kezd mindenki szocialista lenni?

Nem értem, régen a Nyugat büszke volt arra hogy ők az individualista, demokratikus kapitalizmust képviselik és különbek tőlünk keletiektől, erre most az Eu parlament többségben szocialisták ülnek,
(mindegy hogy értelmezzük, ha mosdatni akarják a szocializmust, meg az akkori bűnöket, vezetőket, azoknak leszármazottait akik most ott ülnek, akkor nem kell tovább magyarázni)
mi meg pont hogy próbálunk úgymond Nyugatiasodni, azaz azt az életstílust felvenni ami náluk is volt anno.

Én ezt nem értem hogy mi az hogy az Eu parlamentben többségben vannak a szocialisták?
Gondolom hogy náluk ez nem egyenlő a kommunista irányzattal, de ha állandóan mosdatják azokat, és MSZMP-s párttagokat védenek a "demokrácia védelmében" (már eleve egy ellentmondás és képmutatás) akkor nem tudok még sem másra gondolni.
Én ha ma születnék erre a bolygóra azt gondolnám hogy ők jobb oldali gondolkodásúak, és az ilyen exkomcsik csak elhanyagolható kisebbség lennének.
Mégis hogy van ez?
Miért véd egy francia szocialista egy "magyar" volt kommunista párttagot? Ez már eleve akkora ellentmondás hogy nem is értem.
Nekik utálni kéne a komcsikat, erre mégis összedörgölőznek velük?
Miért zavar egy franciát hogy mi a régi komcsi bírókat ki akarjuk szórni az igazságszolgáltatásból?
Már megint csak nem értem.
Úgy látom a szocializmus nem tűnt el csak átalakult, azaz átvándorolt nyugatra.

9

Ki volt Sztálin után a Szovjetunió legsikeresebb főtitkára?

Véleményem szerint Sztálin, ha az emberek nyomora árán is, de stabil hatalmat hozott létre. Ki tudhatja az utódai közül a legsikeresebb politikai intézkedéseket a magáénak? Szerint ha utána mindvégig Jurij Andropov kaliberű politikusok következtek volna, meg tudta volna őrizni a nagyhatalom stabilitását? Vélemények?

2

Svájcban, hogy fordulhat elő ekkora HIBA?

http://www.origo.hu/nagyvilag/20130729-osszeutkozott-ket-von..

4

Ez nem elképesztő? "Nehogy sérüljenek a tolvajok emberi jogai"?

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/elkepeszto-megtarthatjak-..

Külföldi lapok szerint, bizonyos népcsoportba tartozók követték el , itthon "rejtett erőforrásnak" is szokták hívni őket.

Miért szent tehenek?

Mi az, hogy az emberi jogok miatt nem kaphatja vissza az ember a tulajdonát?

Gratula , liberalizmus , hozza a szokásos formáját.

5

Romania tagja mar a shengeni ovezetnek?

Van meg hatarellenorzes a roman hataron vagy mar bevettek oket a shengenbe, a romanok azt sem tudjak mi az a shengeni zona!?

5

A Kozel kelet valaki szempontjabol is Azsia resze? Illetve kulturalisan Azsia?

Minden hirekben a Kozel Kelet (Irak,Libanon, Szaud Arabia) kulon van Azsiatol (ami India, Kozep es Kelet Azsiat tartalmazza). Kulturalisan, gazdasagilag, senki se tartja Azsianak. Tudom, elmeleti kerdes de az itteni valaszolok kozul valaki is az azsiai civilizaciohoz sorolja?

4

Igaz, hogy Oroszország népessége ismét növekedésnek indult?

Valahol neten olvastam, hogy Putyinnak sikerült megállítani a népességfogyást, méghozzá jelentős mértékben

3

Szlovákiában egy cigányvajda polgárháborúval fenyeget?

http://nol.hu/kulfold/20130729-ket_ev_mulva_ledozerolhatnak_..

Én attól félek, hogyha Szlovákiában ilyet csinálnak akkor elmenekülnek a cigányok és majd ide akarnak jönni.
Ismerve a magyar politikai elitet még adná is alájuk a lovat, meg az EU nem fogadná be őket és kötelezné Magyarországot rá.

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!