Találatok a következő kifejezésre: Miért gyűlik Nápoly (1 db)

Miért gyűlik most Nápoly utcáin a szemét?

Sajnos err?l az infóról lemaradtam a hiradóban, csak azt tudom, hogy gy?lik.

Legjobb válasz: http://index.hu/politika/bulvar/maff020508/ http://index.hu/politika/kulfold/nply0505/ http://index.hu/politika/kulfold/napburn0519/ üdv

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Habsburg család miért nem fogott össze Franciaország ellen?

keletrol es nyugatrol legyozhettek volna, megsem fogtak ossze a spanyol es az osztrak Habsburgok. Az osztrak Habsburgok megnyerhettek volna a nemet fejedelmeket, igy teljesen elszigetelhettek volna.

0

A cigányoknál létezik olyan mozgalom, mint a zsidóknál, hogy a több száz éves üldöztetés után visszatérjenek az őshazába?

Sok zsidó vándorol ki Izraelbe az egész világból, de arról keveset hallani, hogy az euróapai, közel-keleti, észak-afrikai roma, dom emberek közül vannak-e, akik visszatérnek Indiába.

9

Most akkor mi lett ennek a Szíriai dolognak a vége?

Nemrégiben még mindenhol az volt hogy a megmentő USA megtámadja a gonoszokat akik biológiai fegyverekkel huncutkodnak... Aztán kiderült hogy Obama belenyúlt a sz*rba... és azóta semmi... ? Mi a franc van? Jók lettek a gonoszok? Netán már nem öl a mustárgáz? Kiderült hogy nincs olaj? Vagy mifene? Vagy esetleg csak én vagyok elmaradva az információkkal?

4

Ha az USA csődöt jelent, akkor mi lesz Magyarországgal?

Mit gondoltok?

6

Ha a török pusztítás az egyik fő okozója Trianonnak, akkor a szélsőjobboldalon miért olyan kedvező a törökök megítélése?

A török hódítások előtt még az ország lakosságának 50-60 százaléka magyar volt, ez a háborús pusztítások és az azt követő betelepítések miatt 1/3-ra csökkent a 18. századra.

A törökök nem haragudnak, ott ez hozzátartozik a dicső nemzeti múlthoz, de Magyarország történelmében egy tragédia.

14

Melyik érdekcsoport jutatta hatalomra Orbánt?

10

Jó lett volna, ha II. József sikerrel jár, és Magyarország beolvad a Habsburg birodalomba?

Vagy lehet Ferenc József is.
Ha sikerrel járnak, ma Magyarország német nyelvterület lenne, es talan sokkal fejlettebb is lenne. De amugy is a német hasznosabb mint a magyar. Na meg a magyarokat sem kell félteni, ők is erőszakosan magyarosítottak.

14

Miért van szüksége az EU-nak egy olyan országra mint Ukrajna?

http://www.karpatinfo.net/hetilap/ukrajna/ukrajna-az-europai..

Én Ukrajnában élek, nap mint nap a saját bőrömön tapasztalom ennek az országnak az "áldásait".

Miért kell az EU-nak egy ilyen velejéig korrupt, oligarchák vezette ország?

7

Szerintetek hosszú távon is megmarad Európa demokratikus, kapitalista, liberális jellege?

12

Milyen az a Régi Világrend, amit meg akarnak változtatni?

Mindig hallom ezt az Új Világrendet, hogy meg akarja változtatni a világot. Csak nem tudom pontosan, milyen eredeti világrendet akar megváltoztatni. Ugye, nem a setét középkort sírjátok vissza?

A másik, hogy a zsidókat vádoljátok az új rend terjesztésével. Namármost, ha ismeritek a történelmet illetve a Bibliát, akkor világos lenne, hogy Izlandtól Dél-Afrikáig a vallási-politikai-kultúrális-erkölcsi-stb berendezkedés az ókori héberektől származik, azaz az általatok olyan nagyon imádott és védendőnek tartott Régi Világrendet is a zsidóknak köszönhetjük.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!