Találatok a következő kifejezésre: Miért gyűlik Nápoly (1 db)

Miért gyűlik most Nápoly utcáin a szemét?

Sajnos err?l az infóról lemaradtam a hiradóban, csak azt tudom, hogy gy?lik.

Legjobb válasz: http://index.hu/politika/bulvar/maff020508/ http://index.hu/politika/kulfold/nply0505/ http://index.hu/politika/kulfold/napburn0519/ üdv

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egyetértesz Putyin bevándorlási politikájával?

Putyin példa értékű beszéde

"Oroszországban oroszok élnek. Ha bármely kisebbség, bárhonnan, Oroszországban akar élni, itt dolgozni és Oroszországban lenni, beszélnie kell oroszul, és tiszteletben kell tartaniuk az orosz törvényeket. Ha inkább más törvényeket, tisztelnek, akkor azt tanácsoljuk, nekik, hogy menjen azokra a helyekre, ahol ez az állami jog. Oroszországnak nem kellenek ezek a kisebbségek. ezeknek a kisebbségeknek, kell Oroszország, és nem adunk nekik kiváltságokat, ne próbálják megváltoztatni a törvényeinket, hogy illeszkedjen az ő vágyakhoz, nem számít, mennyire hangosan kiabálnak "hátrányos megkülönböztetést".
Jobb ha tanulunk az öngyilkossági statisztikákból Amerikában, Angliában, Hollandiában és Franciaországban, ha túl akarjunk élni, mint nemzet. Az orosz szokások és hagyományok nem kompatibilisek sok kisebbség primitív kultúrájával. Ez a tiszteletreméltó törvényhozó testület, az új törvények megalkotásánál, az Orosz nemzeti értékeket kell szem előtt tartania, megjegyezve, hogy a kisebbségek, akik ide jönnek nem oroszok! "

13

2001. szeptember 11. én a WTC 7-es épületébe is becsapódott repülő, vagy miért dőlt össze az is?

8

Putyin miért nem akarja, hogy Ukrajna csatlakozzon az EU-hoz?

11

Európában is várható a Muzulmán Testvériséghez hasonló pártok megerősödése?

Ha néhány évtized múlva előállna egy az egyiptomihoz hasonló helyzet valahol Európában, szerintetek beavatkozna a hadsereg? A NATO, nemzeti hadseregek (és a gazdaság) vezetői biztosan a jövőben is világiak lesznek.

8

Ha az Eu az izraeliek ellen hoz egy szankciót akkor az miért lesz hirtelen diktátum, és kikéri maguknak hogy beleszóljanak az ügyeikbe?

Mert hogy a megszállt területeiken Palesztinában nem engednék a további betelepítéseket.
Erre ők azt mondják ne szóljanak bele kívülről az ő határdolgaikba.
Ellenben ha mi ugyan ezt mondjuk hogy az Eu ne tátogjon bele a belügyeinkbe, alkotmányunkba amihez semmi közük, akkor meg nácik leszünk?
De ha esetleg mi mondjuk hogy a zsidók ne szóljanak bele a mi dolgainkba, akkor is?
Ellenben nekik mindent lehet?
Ez egy tipikus zsidó képmutatás, és erre nem lehet azt mondani hogy ANTISZEMITIZUS FASZIZMUS RASSZISTA TRAPPISTA, mert ezt már sorozatban csinálják tehát ez így van, nem kitaláció.

9

Miért figyelnek meg mindenkit, és lopják el az adatokat a facebookról, twitteről stb. Edward Snowden szerint?

8

A 14 és a 88 tényleg náci szimbólumok? Tudnátok linkelni erről valamit/írnátok róla néhány sort? Kialakulása? Miért ezek a számok?

7

Szerintetek a 17. századi ukrajnai felkelésben a lengyeleknek, vagy a kozákoknak volt igazuk?

3

Németországban létezik jobboldali sajtó/média?

Nekem úgy tűnik minden ilyen termék balliberális, a háborús vereség óta minden jobboldali megnyilvánulást próbálnak elfojtani.
Nem a szélsőséges megnyilvánulásokra (pl. kurucinfo) gondolok, hanem például a Magyar Nemzet, Magyar Hírlap, Hír TV-hez hasonló termékekre.

7

Szlovákiában mik ezek a Rómska osada-k? Ha így neveznek egy települést vagy településrészt, akkor az nem rasszizmus?

vagy ezt csak ott lehet? Nálunk miért nincs így egybegyűjtve sok cigány,aztán a hely cigány településnek elnevezve?

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!