Találatok a következő kifejezésre: Miért gonosz anyós (3 db)

Miért gonosz minden anyós?

Legjobb válasz: Nem mind!Az én nagymamám édesapám szerint a világ legjobb anyósa volt!Sosem szólt bele az életükbe,tanácsot adott,és nem parancsolt.Mindíg meghallgatta mind a két felet,hogy kinek van igaza,nehogy rosszul ítéljen meg valakit.-és egyben a világ legnagyszerûbb nagymamája volt míg meg nem halt :'( :'( Bea

Nem mind!Az én nagymamám édesapám szerint a világ legjobb anyósa volt!Sosem szólt bele az életükbe, tanácsot adott, és nem parancsolt.Mindíg meghallgatta mind a két felet, hogy kinek van igaza, nehogy rosszul ítéljen meg valakit.-és egyben a világ legnagyszerûbb nagymamája volt míg meg nem halt :'( :'( Bea
Bocs, korábbi válaszadó, de az más, ha az anyósod elvesztette a lányát! Ilyen cuki kis anyóssal én még nem találkoztam. A férfiakat kevésbé piszkálja az anyós, ez a tapasztalat, bár az én anyám utálja a férjemet, azt mondja, hogy beleült a vagyonba és így kevesebb pénz maradt a testvéremnek (mármint a saját anyucikám pici kis fiacskájának). Sajnos nálunk anyu olyan számomra, mint egy jobbindulatú anyós, akinek szimpatikus vagyok. Az anyósom meg gyûlöli az állatokat, zugivó, anyagias, kicsinyes, másokat terrorizálni akaró ember, aki még enni sem tud rendesen. Büfikél minden fogás után, persze csak halkan, azt hiszi nem vesszük észre, és szürcsöli a levest, a maradékot meg felhajtja, úgy hogy a tányért megemeli és kiissza belõle. Ezen mit lehet szeretni? A fiús anyukák valamiért mind megbolondulnak, mire a pici fiúk házasodni akar. A lányos anyukák meg az öreg patáshoz is hozzáadnák a lánygyereket, bár nem tudom, hogy miért. A fiús anyukáknak az a kényszerképzetük, hogy csak az a jó, ahogy õk addig csinálták. Az én anyósom még most is nevelni akarja a picike 36 éves fiát. Rászól: Bolond vagy kisfiam, hogy ezt csinálod, azt csinálod.... és simogatja meg puszilgatja. Sajnos a fiúgyereknek kellene annyira felnõttnek lenni, hogy 36 évesen elküldi a mamáját a pokolba és a tudtára adja, hogy neki saját, új családja van, és nem kér anyuci puszijából és cirógatásából. Az anyja, ha egyedülálló, akkor egyszemélyes családot alkot. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy minél mûveletlenebb az anyós, mint az enyém, annál inkább bele akar szólni mindenbe. Értelmiségi anyósba is van persze sznob és okostojás. Az enyém tiszteletet vár el, nem is szeretetet. Tisztelni sajnos olyat én nem tudok, aki utálja a kutyákat, a hörcsögre azt mondja, hogy undorító, nem drága neki a sajt 6 ezer forintért, amit másnap lehúz a wc-n, miután kijött alul, szóval értitek. Viszont õ nem tiszteli, hogy én többre tartok egy könyvet, mint egy tábla csokit. Imádom a kutyákat és az állatokat. Egyébként ahhoz képest, hogy az anyósom utálja az állatokat, attól bezzeg nem undorodik, hogy a tyúk lábát belefõzze a levesbe, utána azt szopogatja. Ilyenkor nem jut eszébe, hogy a tyúk a lábával a koszban sétált? Ja ez nem undorító, csak a kutya. Mellesleg emberi féreghajtóról szóló tájékoztatót küldött nekem a férjemmel, mert a cuki kis anyós attól félt, hogy férges vagyok a kutyáktól, akik mellesleg fél évente valóban féreghajtózva vannak. Még sorolhatnám milyen cuki kis aljasságokra képes egy anyós. Azt meg hagyjuk, hogy õ is a kisfiát szereti és félti. Engem nem féltenek 36 évesen, csak egy 36 éves fiúcskát, akinek gyereke van csak azt kell félteni?
Speciel én mind kettõvel meg vagyok áldva!! Após-anyós mix... Elég rémesek! Nem akarják elengedni a gyereküket, meg van olyan is, hogy egyáltalán nem arra nevelték, hogy a gyereküknek legyen párkapcsolata, gyereke stb. Hanem maguknak, meg a karrierre nevelték. És ezt meg is mondták.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat!Én nem hiszem hogy valaha is megfog változni az anyósom!Lehetetlen.Már mondtam hogy az unokáit nem fogja megismerni...Hülye öregasszony!:) Nincs senkije, csak a fia, s nem gondol arra hogy magára marad...Mondtam már neki de azt mondta gúnyosan hogy nem baj ha egyedül marad.Túl büszke!!!!!
Jajj Te szegény :) Nem irigyellek hallod-e
Az én anyósom maga az ördög!A gonosz enyhe kifejezés.Elõször egy angyalnak tûnt, a párom figyelmeztetett, hogy vigyázzak vele, Igaza lett!Azt érte el vele, hogy a gyermekeit is maga ellen uszitotta, még az esküvõnket is a tudta nélkül tartjuk meg április 4.-én!Egy tõrdöfés lessz neki, mert utólag a pofájába vágom, hogy már a kicsi fia felesége vagyok!Azt tudom tanácsolni neked, hogy a gonosz boszorkáknak gonoszsággal kell válaszolni, hisz ezt érdemlik!
Nem mindegyik gonosz, csak általában azok akik nem tudják elengedni a gyereküket, és továbbra is gondoskodni akarnak róla és meg vannak gyõzõdve arról hogy erre a férj/feleség nem képes, és ezért mindenbe beleszólnak.Addig nincs baj amíg a párod melletted áll.
nem minsen anyós gonosz.pl.az ényém lányaként szeret, énis nagyon szeretem.bár ennek van egy elõzménye(mivel õ elvesztette alig 4 napos kislányát, én pedig a szüleimet)bár ha meglennének akkor is szeretném.csak érteni kell a nyelvükön.ha szeretnek téged viszonozd te is ne légy ellenséges, ne éreztesd vele, hogy Õ CSAK egy anyós.hidd el nem lessz vele gond!
Sajnos az enyém sem egy leányálom, mindent tudni akar, és mindenbe beleokoskodik. Emelett borzalmasan önzõ csak õ õ õ. A lányom 10 hónapos az egyetlen unokája, hááát egy kezemen megtudom számolni, hogy eddig mit kapott tõlük. Pedig nem rossz anyagi körülmények között élnek. Persze lehet nem mindegyik gonosz, de nekem nincs szerencsém. Amennyire lehet tartsd magad távol tõle. Én is ezt teszem azontúl, hogy tisztelem, mert a férjem édesanyja. De semmi több.
Szerintem a legtöbbjük nem akar gonosz lenni, csak a legjobbat akarja a gyerekének, meg "védelmezni" próbálja, meg fura neki, hogy a gyereke már felnõtt és nem hozzá, hanem egy másik emberhez tartozik. Nehéz elengednie. Szóval szerintem ez csapódik le sokszor úgy, mintha irányítani, meg beleszólni akarna mindenbe az anyós. Mindig úgy nézem a kedvesem anyukáját, hogy neki a párom annyira fontos mint nekem az én kisfiam. És nem biztos hogy rosszat akar amikor tanácsol valamit, meg aggódik. Sõt.
Ezt ne példának vedd, de az én anyósom akkor békélt meg velem, mikor közöltük vele, hogy nagymama lesz:D És nem részletezném, hogy mit meg nem tett, hogy belerondítson a kapcsolatunkba (volt mikor kicsikart egy-egy vitát a párommal). De valahogy a baba megenyhitette;)
komalta...bocsi
Ja az en mamam se komazta aput...de megertem....:)
minden anya anyós lesz egyszer!! az én nagymamám a legjobb ember volt, akit valaha ismertem. igaz, apámat nem naon komálta, de nem volt gonosz egyáltalán. csak féltette a lányát.
nekem sincs semmi bajom a kedvesem anyjával. Mondjuk neki az enyémmel már nem ennyire felhõtlen... szóval nem mindegyik.
Nem mindegyik gonosz, de a legtöbb megtalálja az ördögi énjét, az biztos. :)

Miért kell minden anyósnak ilyen gonosznak és elviselhetetlennek lennie?

A férjem anyjáról van szó.

Legjobb válasz: Nem minden anyós gonosz...nekem pl. imádnivaló anyósom van. Mi történt?

Nem minden anyós gonosz...nekem pl. imádnivaló anyósom van. Mi történt?
Szia! Nekem semmi okom nincs panaszra! Imádnivaló anyósjelöltem van! Mindent meg tudok vele beszélni és elõbb kérem ki az õ véleményét, mint a saját anyukámét. Mindig arra törekszik, hogy nekünk jó legyen, mindent megtesz a boldogságunkért. Én nagyon boldog lennék, ha olyan lehetne a kapcsolat anyámmal, mint a kedvesem édesanyjával. Õ egyben a barátnõm és egyben az anyósjelöltem is. Szerintem sok nõ megirigyelhetne engem!
Szia! Én konkrétan utálom az anyósomat. 7 éve vagyunk együtt a párommal, most vagyok 24 hetes kismama. Együtt lakunk velük, de most már kezdem úgy érezni, hogy megbolondulok. Egy lusta dög, nem csinál semmit, mióta terhes vagyok, annyit nem kérdezett hogy hogy érzem magam. Szerintem azt sem tudja, hogy fiú vagy lány lesz. Egy utálni való vén k...va. Sajnálom, hogy neked is ebbõl a jófajtából jutott. Az biztos, hogy a sok bántást amit kaptam vissza fogja kapni azzal, hogy a gyerek közelébe sem engedem. És ezt megmondtam a páromnak is. Ha most nem érdeklem, akkor a gyerek se érdekelje, ha megszületik! 24 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Örülök, hogy még van egy két olyan leendõ anyós aki tanácsot tud adni anyósutálat ellen vagy az enyhítésére. Bárcsak engem is jobban szeretne az a megkeseredett. REmélem én nem leszek ilyen bár úgy érzem 90%-ban a fiús anyák fogadják nehezebben a menyeket. Lehet hogy van bennünk nõkben egy kis büszkeség? Vagy lehet hogy úgy érzik az anyósok hogy a menyek most az õ szerepüket elveszik (fõzés, mosás, gondoskodás a férfirõl) és ez okz lelki sebet, az elersztés nehéz.
Meg kell tanulnunk és elfogadnunk, szeretnünk õket, akármilyenek is. Az idõ, a változókor sokat ferdít. Én nagyon szeretem az anyósomat. A FÉRJEM anyjával nehezebb kijönni :) )))) Meg kell szokni olyan amilyen. Õ tudja a frankót, a tutit, amit õ mond az úgy a jó, azt úgy kell csinálni.....stb....:) )) Mindehol csak az évek tapasztalata a háztartásról, a gyereknevelésrõl....stb...:) ) Valahol kell lenni egy közös hangnak. Lehet hogy be kell szólni, a férjem is megtette, és hupszlá....rögtön modorálta magát. :) ) (egy darabig) Inkább mondjuk ki mint lenyeljük
Sziasztok Hát igen nem mindegyik gonosz de nekem is épp rossz jutott belõle. Beleszól mindenbe teljesen ránk telepedett és beossza az idõnk, pénzünk. a vasárnapi ebédek nem kötelezõk de muszáj ott lenni pedig én is finomakat fõzök. Ha jön belenéz a hûtõbe stb. Már 2 éve együtt vagyok a párommal kezdettõl fogva együtt is élünk és nincs vita csak akkor ha a drága anyukája szóba jön persze megvéd tõle de nekem sokszor nagy lelki sebeket okoz a nõ. Az esküvõnket is megtervezte és abba is beleszólt h hol szülhetem meg majd a babánkat ha majd lesz. a barátnõim körében senki nem jön ki jól az anyósokkal lehet h azért van mert féltékenyek és gyorsan felnõtt a pici fiuk nem tudják elengedni. Ilyen az élet majd jó messze költözünk tõlük bár most sem vagyunk közel :) Sok sikert!
Nem minden anyós ilyen.Nekem a fiam kétszer elvált otthagyott 3 gyereket SAJNOS, de ez az Õ vitájuk.Én mind a két menyemmel barátságba vagyok.Anyák napján is meglátogatnak, szül.nap karácsony.Az unokáim örömmel jönnek ide.Nagyon szeretik egymást Az elsõnél 1-a másodiknál 2 gyerek.Például az elsõvel tudok jól vásárolni.Férjhez ment és OTT voltam az esküvõjén. Szóval lehet normálisan is igazodni a menyekhez.
Szia! Teljesen megértelek hogy zavar! Az én leendõ anyósom meg teljes szívébõl azon van hogy elválasszon minket és mindenfélét kitalál a páromnak rólam. És, meg sem akar ismerni. Gyûlölet van a szívében... És ezért nagyon sajnálom õt. De remélem, a gyerekeinket azért nem fogja elutasítani. Ha mégis, az csak neki lesz rossz. Próbáld meg nem venni ilyen komolyan. Lehet, hogy egy kis idõ kell neki, amíg rájön, hogy nem vagy olyan tapasztalatlan, kislány stb nem tudom. Én csak ennyit tudok mondani, hogy IDÕ. És próbálj meg annak örülni, hogy legalább nem beszél ellened.
Akkor hadd, ha õ így a dolgokhoz, akkor te miért tennél másképpen. Mondjuk ezzel csak neked tesz jó, mert ha õ nem akarja látni, akkor nem kötelezõ. És akkor megusztok egy felelslegse vitát és sirós napot is.
Szia! Nálunk valahogy fordítva van a dolog. Én vagyok 22, a leendõ férjem anyja egy tündér, anyu viszont nagyon nehezen viseli, hogy felnõttem. És hasonlóképp viselkedik. Épp elsõ babánkat várjuk, közben utolsó éves vagyok az egyetemen. Anyu a fejemhez vágta, hogy miért nem vele beszéltem meg, hogy megtartsam-e a babát, mert õ olyan jól megmondta volna, hogy miért vetessem el... hát ezért nem vele beszéltem meg, meg azért nem, mert nem vele fogom nevelni... szóval van pár dolog, amin besértõdött... de majd megenyhül. Mindenki más, és mindenkinek vannak nehézségei. Szerintem annyit lehet tenni, hogy meghallgatunk másokat is, megkérdezünk másokat is, kinek mi a tapasztalata. Én csak a sajátomat tudtam elmondani, ezért bocs.
A kérdező hozzászólása: Nem vágyom arra, hogy egyfolytában a nyakamon üljön de néha meglátogathatná az unokáját, a másik unokához eltud menni(férjem nõvéréhez). Ha elmegyünk hozzájuk és beszélek hozzá szó szerint leszarja amit mondok Tapasztalatlannak és fiatalnak néz (amúgy az is vagyok 23 éves de szerintem ez nem jelent semmit) és ezt érezteti is velem. Van hogy a család nõi tagjai elmennek néha valahova, tõlünk meg annyit se kérdez, hogy lenne e kedvünk menni.
Én csak a saját példámat írom le.Amikor úgy döntöttünk a párommal hogy összeköltözünk és komolyra fordítjuk a dolgot, elgondolkoztam.A barátnõim mind szidták az anyósukat és minden napra volt egy történetük a gonosz anyósról.Én meg leültem az enyémmel és elmondtam neki hogy nem szeretném ha köztünk bármi rossz viszony alakulna ki.A páromnak is azzal tudok örömet szerezni hogy nem szidom a családját, nekem sem esne jól fordított esetben.Anyósom egy tündér! A lelkét kitenné értünk.Mindíg tud idõt szakítani ránk ha arról van szó.Akkor boldog ha látja hogy mi is azok vagyunk.Most jött el az ideje hogy mi is adjunk neki egy nagy ajándékot.Januárban meg fog születni az elsõ unkokája.

Miért van az, hogy anyós = gonosz boszorka?

Mindenben a kedvébe jártam fiam választottjának, éreztetve vele, hogy szívesen látjuk a családunkban. Amióta elvette, azóta gonosz anyós lettem. Soha nem szólók semmibe, amiben tudok, segítek. Az utóbbi id?ben ezek közül amit elfogad, az anyagi támogatás. Soha nem telepedtem rájuk, nem osztogatom az észt, kérés nélkül nem adok tanácsot. A támogatást természetesen elfogadja továbbra is, de mindent megtesz azért, hogy a fiamat ellenem hangolja. A fiam érdekében minden engedményre hajlandó vagyok, de úgy látom, minden kevés, neki valamiért a puszta létem irritáló. Most akkor szakítsak meg a fiammal minden kapcsolatot, hogy a menyemnek jó legyen? És akkor tényleg jó lesz neki? Vagy kössem fel magam (anyós úgy jó, ha porhanyós)?

Legjobb válasz: Nem azt semmiképpen sem.De lehet hogy le kellene ülni,és beszélni errõl az egészrõl velük.Hátha akkor jobban át lehet látni hogy mi a baja.

Nem azt semmiképpen sem.De lehet hogy le kellene ülni, és beszélni errõl az egészrõl velük.Hátha akkor jobban át lehet látni hogy mi a baja.
Ha lapvetõen nem kedvel, nem vagy szimpatikus neki, akkor nincs mit tenni, meg kell tartani a három lépés távolságot.ne alázkodj meg, ami nem megy, azt egyszerûen ne erõltesd, nem szerethet mindenki mindenkit, õ olyan, amilyen, Te meg maradj meg olyannak, amilyen vagy.Azt meg ne hagyd, hogy kihasználjanak. Én például szeretem az anyósomat, nincs vele bajom, és nem tartom boszorkánynak.Az én esetemben más van a családban, akit legszívesebben agyonütnék! :-)
nem minden anyós rossz és gonosz. itt pl nyilvánvalóan a menyedben van a hiba. a fiaddal tartsd a jó kapcsolatot, a menyeddel meg próbálj meg ne foglalkozni. nem is kell a kedvében járni sem.
Nezd, en a helyedben nem tamogatnam oket anyagilag! Szeresd oket, es szeresd magadat is!!! Mindenki elni jott erre a vilagra, ne menjel tonkre a menyecsked miatt, es a gyereked miatt se! Utazz, kirandulj, nem tudom hogy mi a szorakozasod, hobbid, de szentelj sok idot es penzt arra. A gyerekedet felnevelted, most eldd te is az eletedet! A kapcsolatot ne szakitsd meg a gyerekeddel, miert is tenned azt?! Viszont ne penzeld oket, hidd el jobban fognak tisztelni teged! Tudom, hogy nehez a fiataloknak megelni, de neked is biztosan nehez volt annak idejen, amikor te voltal fiatal. En a helyedben elnem az eletemet, barmiben ANYAGIAKON kivul segitenek nekik, es kesz. Szeresd magadat, ne csak oket!
Soha nem értettem az ilyen embereket! Én örülnék, ha lenne anyósom! Párom 16 évesen veszítette el az édesanyját... Az ismeretségi körünkben egyébként van egy ugyanilyen eset mint a tiéd. A csaj behízelegte magát a jóba, aztán szépen lassan elmart mindenkit a srác mellõl. Nem járhatott haza, vagy ha igen 5 perc múlva csöngött a telefon, hogy biztos ott van-e és siessen haza. Az unokákat sem engedi a nagyszülõkhöz. Pedig szegények tényleg nem tettek semmi rosszat! A pénzt persze õ is elfogadja! A megoldást sajnos nem tudom, talán a fiaddal kellene leülni beszélni, hogy õ mit szól ehhez az egészhez. A fent említett srác túlságosan is papucs.Tudja õ, hogy milyen a felesége, de nem csinál semmit.... Titokban szökdös haza a szüleihez, 40 évesen...
Mivel a menyed nem írt ide, ezért csak a Te szemszögedbõl ismerjük a dolgot :) Nos! Mint az írásodból kitûnik : "Az utóbbi idõben ezek közül amit elfogad, az anyagi támogatás" De azt nem írtad hogy kérte-e ? Ismered ! Amit adnak fogadd el, ha kergetnek szaladj el! Csak egyet tudok érteni az elõttem hozzászólókkal. Szerintem had éljék a saját életüket mindenféle felesleges "harc" nélkül. Mivel te írtál ide ezért lehet hogy neked van problémád vele. Ennyi erõvel azt is írhattad volna hogy : vagy kössem fel a menyemet, hogy visszakapjam a fiam? :) Mert ugye itt errõl van szó hogy kontrollálni szeretnéd az életüket?! Természetesen pontozz le :) ui.: A fiad élete már egy külön élet, ezért köszönettel tartozik neked! Te pedig megérdemled a fáradságos munkával töltött évtizedekkel a hátad mögött hogy végre megint magadra fordíts az idõdet és pénzedet :)
nagyon nemnormális menyed lehet...minket anyósom anyagilag nem tudott támogatni, "csak" a rengeteg segítségével, amit pénzben ki sem lehet fejezni, mennyit jelentett, fõleg, mikor már megvolt a kislányom is...azt hiszem be is csavarodtam volna nélküle meg anyu nélkül...környezetemben különben gyakran látom, hogy az ilyen anyós-meny konfliktus gyakran a menyeken múlik, meg 1mást hergelik ráadásul a barátnõkkel, így akinek nincs baja anyósával, az is azt hiszi, hogy "kötelezõ" utálnia. én meg a családom életén kívül BÁRMIT odaadnék, ha Anyuka újra velünk lehetne...
Nem tudom, hogy miert van, de mindharom baratnom oszinten szolva utalja az anyosat. Ezt ok mondjak igy, hogy utalom, ne is kerdezd. Ha megkerdezem, hogy mi van anyossal? Az egyik baratnomet az anyosa milliokkal latja el, es megis fuj ra a baratnom! A masik ha atmegy anyoshoz ebedezni, nem eszi meg amit anyos fozott!!! Csak azert nem eszik mert anyos fozte! Hihetetlen, es szerintem tok bunkosag. A 3. baratnom meg csak ugy szimplan utalja az anyosat, de ha megkerdezem tole miert, nem tudja, hogy miert. Talan csak mert "illik" utalni az anyost. Nem tudsz mit csinalni, ne foglalkozz veluk annyit. Ez van.
Tehát, ha jól értem, azelõtt jó volt a kapcsolatotok? Nem jut eszedbe valami, amivel esetleg tudtodon kívül megbánthattad? Unoka van már ?
Miért támogatod õket anyagilag, miért segítesz? Oldják meg maguk a problémáikat. Hidd el, hamarosan õk fognak keresni téged.
Szia! Nem lehet, hogy a fiad folyton hozzád hasonlítja õt? Ez komoly gond szokott lenni. Szóval ha tényleg olyan kedves és nembeleszólós vagy, akkor max erre tudok gondolni. Esetleg a csaj alapbból utál mindnekit aki idõsebb nála, vagy a saját szüleit utálja, és rajtad vezeti ki...
Akkor jó :) Azért írtam, mert az én anyósom is jószándékú, csak sajnos õ ezeken a kérdéseken elbukik kapásból. Akkor ezek szerint az is kiderült, h nem az én anyósom vagy :)
A kérdező hozzászólása: Éss még 16:30-asnak külön: Akkor jön a fiam, amikor tud, van, hogy havonat egyszer, akkor is örülünk neki és nem teszünk szemrehányást. Nem vájkálunk az életükben, amit elmondanak, arra reagálunk. A karácsonyi ebéd természetes, hogy 26-án van, hiszen anyós vagyok (de ez sem fáj, ha lányom lenne, valószínûleg hozzám jönne 25-én). Tehát semmi olyasmi, amit felvetettél. E azért értem és köszönöm a segítõ szándékot.
A kérdező hozzászólása: Több kérdésre válaszolva elmondom, hogy nincs vaj a fülem mögött, és nem is akarom "magamnak megtartani a kicsi fiamat", nem magamnak neveltem fel, hanem hogy boldog legyen a családjával. Szerintem ezért mindent meg is tettem. Ja, és én senkit nem pontoztam le, hanem köszönöm szépen a válaszokat.
Attól, hogy valakit milliókkal lát el az anyósa, attól még lehet ám vele szemét. Nyilván aki ad, annak van is mibõl. Nem írtad, hogy kérték, vagy engesztelésül adtad egy korábbi anyósos húzás miatt. Én is ismerek olyat, aki titokban jár haza az anyjához 40 évesen, de a kedves mama mindennek elmondta a faluban a menye származását. Utána meg csodálkozott, hogy nem ment oda hozzá az ellene nevelt unokája. Én a másik unoka vagyok, de mégis azt mondom, megérdemelte.
Az a bizonyos anyagi támogatás biztos, hogy önzetlen? És nincs valami vaj a füled mögött, amiért az anyagiakkal akarsz törleszteni? A támogatás nem kötelezõ, de nyilván oka van. Az én anyósom elõre megtelefonálja, ha a kínaiban 250Ft-ért 3 db bugyit vesz az egyetlen unokájának. Többe kerül a telefon, mint amit rákölt, de azt nemcsak elõre, utólag is hónapokig felhántorgatja. Nekem lejárt szavatosságú Avon termékmintákat ad névnapomra, amit a barátnõjétõl ingyen kap, de fél évig visszahallom utána. Soha nem segített a babázásban, de számtalanszor megszívtam, h. mire végre megtanuult aludni délben a pici, én nem pihenhettem, mert takarítanom kellett a tízperces vasárnapi látogatása miatt. Azon is idegeskedhetek, h. ne érjen oda elõbb, mint ahogy a pici felébred, mert simán bemegy a szobájába és felkelti.Pedig ezerszer elmondtuk, hogy ébredés után szeret még ágyban maradni. Aztán 10 perc után elmegy, én meg maradok a hisztis gyerekkel estig egyedül, plusz a férjem is morog a sírása miatt. Na én ezért utálom. De szerintem a Te menyednek is megvan az oka rá. Ha intelligens vagy, leülsz, és beszélsz vele, hogy szeretnél tiszta lapokkal továbbiakban jó kapcsolatot ápolni. Ha unoka lesz, gondolom pláne nem akarod elveszíteni õket. Ha az elején kimutattad, hogy lenézed, jobbat terveztél a fiacskádnak, az örök tüske marad. Hiába nem szólsz bele semmibe, valahol már elronthattad az elején. Tisztázzátok, vesztenivalód nincs, ennél még lehet jobb.
Nem várod el, hogy hetente többször láthasd a fiadat? Nem akadsz ki, ha közbejön valami és csak 2 hét múlva láthatod? Nem szoktál folyton az életükrõl érdeklõdni? (Hagyod, h azt mondjanak el, amit õk akarnak?) Nem akadsz ki, ha karácsonykor csak 26-án tudnak átmenni látogatóba? Gondold végig ezeket õszintén és ha bármelyikre "de" a válasz, akkor benned (is) van hiba.
Sajnos az anyóst utálni divat! Egyszerûen nem értem az ilyen nõket! Itt is televan velük az oldal! Ha lesz*rja õket az anyós akkor az a baj, ha segíteni akkor meg az, semmi nem jó nekik...
Hát rossz volt a gyerekkora és attól lett olyan ? :D Kérdezd meg tõle!
Nem próbáltál meg választ találni arra, hogy mitõl lehet ilyen? Azelõtt nem volt ilyen? Teljesen egyértelmû, hogy menyben is vannak olyanok, akik nem képesek elfogadni az anyósukat és mindenféle ok nélkül "utálják". Biztosan vannak ilyen emberek is. De én a helyedben azért beszélgetnék vele, hogy mitõl van ez? Ne haragudj meg érte, nem piszkálni akarlak, csak nagyon nehéz azt elképzelni, hogy Te mindenben pozitívan állsz hozzájuk, nem szólsz bele semmibe, támogatod õket, anyagilag is és mégis ilyen Veled. Más szerint is így van? Hogy nem szólsz bele? Nekem a volt anyósom nézett nagyokat, amikor "beolvastam" neki, hogy mindig mindenbe beleszól és nem bírom már, hogy mindennek úgy kellene lennie, ahogy õ fütyüli. Nézett rám nagy boci szemekkel, mert õ ezt nem tudta magáról, hogy ilyen. Tényleg ne haragudj meg ezért, csak érdemes mindent végiggondolni. Ha pedig valóban Te mindenben pozitívan állsz hozzájuk és nincs benned hiba, akkor ha teheted, csak a fiaddal (unokával ha van) találkozz. Semmiképp ne szakítsd meg a fiaddal a kapcsolatot, miért is tennéd?
14:23-as vagyok, engem is lepontoztak, szerintem nem a kérdezõ, hanem valamelyik iq-negatív ezzel szórakozik, hogy mindenkit lepontoz :(
Most tényleg azért kell lepontozni, mert megkérdeztem, hogy azelõtt milyen volt a kapcsolatotok?? Vagy mert azt kérdeztem, hogy esetleg észre sem vetted, és véletlenül megbántottad valamivel?? Hát igen, ez tényleg komoly ok! Pontozz le nyugodtan, ahelyett, hogy válaszolnál...
Az én Anyósom egy angyal. Egy férfit szeretûnk mind a ketten és ez õsszetart minket. Ha nem értûnk egyet megbeszéljûk. De az hogy mi igy viszonyulunk egymáshoz Abból is adódik hogy ilyen a természetûnk. Ha a menyed nem képes változni hagyd rá és ne tõrd magad. Az idõ eldddnti hogyan alakul a kapcsolatotok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!