Találatok a következő kifejezésre: Miért gondoljuk, ciki a (6 db)

Miért gondolja az emberiség 90%-a, hogy ciki, ha valaki (fiú) 18-19 évesen még szűz?

Komolyan mondom, fel idegel. Nem, hogy örülnének a lányok hogy nem fekszik le f?vel fával, hanem a szerelmes korszakára tartogatja. Valaki magyarázza már el könyörgöm, hogy miért tartják ezt nagyon sokan cikinek?

Legjobb válasz: Emberiség? Az emberiség nagy részének kisebb gondja is nagyobb ennél, ez csak egy mûhiszti azok által, akik fene jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak...

Emberiség? Az emberiség nagy részének kisebb gondja is nagyobb ennél, ez csak egy mûhiszti azok által, akik fene jó dolgukban azt se tudják, mit csináljanak...
Ahogy az évek elõrehaladtával a fiatalok egyre hamarabb és hamarabb vesztették el a szüzességüket, úgymond ez lett "az etalon", vagy inkább társadalmi norma. Mert nyilván, ha azt látják, hogy "kis" 14 évesek már túl vannak rajta, azt fogják gondolni, hogy elkéstek vele. Szerintem egyáltalán nem "ciki". Én 17 éves vagyok, lány, és még szûz, nem gondolom, hogy ezzel bármi gond lenne. Eddig nem úgy hozta az élet, majd eljön az ideje. Csak mert mások szerint gáz, de szerintük nincs vele baj, akkor minek parázni?
hát én valami 20 fiú ismerõsömrõl tudom hogy 18-9 éves korában vesztette el a szüzességét érdekes, találtak olyan lányokat akiknek ez nem volt ciki normális, nem r*bit kell keresni, ennyi a titok 21/L
mert ennyi eszük van, nincs normális értékrendjük nem tudják mi a fontos, már aki szerint ez gáz, az a gáz hogy 12-15 évesek kefélnek de az nagyon szomorú
Szerintem pedig igazán példát vehetnének rólad, szánalom amiket a mai világban hallok/látok... Örülök hogy vannak még normális srácok :) 15L
Én is szûz vagyok még és nem tartom cikinek, aki meg annak tartja, az így járt :D. Én meg kifejezetten egy normális nõnek tartogatom magam, ha nem is a nagy Õ-vel fogom elveszteni, legalább szerelemben. 19/F
azért bizonyos kor után már lehet kicsit ciki és ha meghallja valaki akkor elgondolkodik hogy "vajon minden rendben van ezzel a gyerekkel?" de 18-19 évesen még nem hinném h gáz. De ne várd h ennek örüljenek is.
mert a mai világba mikor a srácok 14 évesen elvesztik vagy még hamarabb az extrémebbek ott már gáz a 19 éves szûz
Õk sem tartják hidd el annak, sõt örülnek hogy tudnak várni az igazira..csak a magány beszél belõlük..nem a szexhiány..ha nincs társ, nincs szex..
Ez egy média által generált szociális nyomás, hogy minél elõbb veszítsd el. Amerikai Pite meg a többi amcsi középiskolásokról szóló vígjáték is ezt erõsíti, hogy ez milyen nagy szám, meg mennyire mérvadó a kamaszok között felépülõ hierarchiában.
Én megtaláltam azt akivel benne lettem volna a dologba, de semmi. Nyáron dolgoztam, csajozásra 0 esély és idõ. Szeptembertõl új élet. A csajok amúgy csipnek, csak épp az iskolámba nem volt 1 se... Viszont most 19 évesen nem várok tovább. Persze voltak már felajánlások 1-2 éve, de 15 éves lány nem kell, legyen idõsebb azért õ is. :)
Kérdezõ: lányok idióták. Ezt jól jegyezd meg.ÉN meg ezt tartom cikinek, hogy ilyen butuskák és nagyképûek, lenézõek és még sorolhatnám. Ma már az emberekhez nem lehet bizalommal fordulni, fõleg nem a csajokhoz. Mert kinevetnek a hátuk mögött, kipletykálnak és gúnyt úznek a normális, de szûz srácokból. Ezért mondom: a mai lányok nem érnek annyit, hogy miattuk menj el prostihoz- (na az meg egy utolsó szajha)- inkább várj a megfelelõ alkalomra. Aki nem fogad el téged így, azt nem lehet nõnek nevezni. Amúgy is a profiknak is össze kell csiszolódni. Idõt kel adni egymásnak, az emberek erre nem képesek. Nem érdemlik meg egymást.
13., azért egy ”tisztelet a kivételnek” járt volna :)
Azért, mert a médiából folyamatosan csak a szex-rõl van szó. Aki pedig nem tud gondolkodni az mindig azt csinálja amit beadnak neki.

Miért gondoljuk, hogy ciki a szüzesség?

Pszintén szólva, én itt az oldalon jöttem rá, hogy 21 évesen nem ciki sz?znek lenenm, mert van egy olyan feltételem, hogy kölcsönös szerelemb?l (!) szeretném megtenni, tényleg csak akkor ha érzem, hogy nagy a szerelem meg minden. Voltak eddig kapcsolataim, de eddig sem volt az igazi.

Legjobb válasz: mert nem akarnak kötõdni, függeni... és ezt gondolják beugrónak a nagyokhoz.

mert nem akarnak kötõdni, függeni... és ezt gondolják beugrónak a nagyokhoz.
Hát csatlakozok az elõttem szólóhoz. Nagynak érzik magukat ettõl. Annó emlékszem azért szoktam rá !14! évesen a cigarettára, mert az olyan menõ dolog volt, húúú de nagy voltam tõle. Idén tettem le a bûzrudat 12 év után. Öszintén? Nem volt értelme szívni! Szóval a válaszom: mert ettõl érzik magukat felnõttnek. Pedig aztán....
A TVbõl, filmekbõl másról sem hallanak. A sok kis taknyos ahelyett, h még a tanulással foglalkoznának, már inkább ezen jár az eszük. Egyébként hasonló módon jöttem rá én is, csak fiú vagyok, a kor is stimmel:) Inkább várok türelemmel, egy olyan lányra akiben megbízok teljesen, annak, h elveszítsem egy olyannal aki nem is tetszik igazán, nincs sok értelme.
Jaj istenem, de jó ezen az oldalon ilyeneket is olvasni. :) Bearanyoztad a napomat, köszi. :)
Mert a tinik azt hiszik hogy ettõl olyan menõ nagyfiúk/nagylányok lesznek. Már a 12-13-14 évesek is azt hiszik hogy õk mindent tudnak és nekik semmi újjat nem mondhatnak de teszik fel itt a kérdéseket hogy lehetnek-e terhesek ha pl lenyelik... Sajnos ilyen kort élünk Én 21 évesen vesztettem el szerelmemmel és szerintem így volt a tökéletes. Jah, és srác vagyok
Szerintem egyáltalán nem ciki, és én sem értem hogy miért vannak olyan lányok akik tisztára k*rvasan öltözködnek, hogy minél több fiút szedjenek fel. Mire jó az nekik? Egyébként senkinek semmi köze ahhoz hogy szûz vagy-e vagy sem. Szerintem is jobb megvárni az igazit!

Miért gondolom azt, hogy 'ciki' a szemüveg?

Van egy kis önértékelési problémám, és szerintem nem áll jól a szemüveg, mintha egy szemüveg elcsúnyítana, vagy ilyesmi.. Hogyan szeressem meg? Kontaktlencsét akarok, de a szüleimnek akárhányszor szóba hozom mindig azt mondják nem kell az nekem, mert macerás és drága. (ha írtok üzit mutatok képet is, és tudtok ott véleményt mondani!)

Legjobb válasz: igazuk van nekik is a kontaktlecse ügyben,téged is meg lehet érteni,gyerekként sokat bántják az embert,kigúnyolják ha szemüveges,talán ez hagy bennünk nyomot felnõttkorban. Nekem is kellene szemüveg mert távolra nagyon rosszul látok. De nagyon tartok ettõl a nagy változástól az életemben.

igazuk van nekik is a kontaktlecse ügyben, téged is meg lehet érteni, gyerekként sokat bántják az embert, kigúnyolják ha szemüveges, talán ez hagy bennünk nyomot felnõttkorban. Nekem is kellene szemüveg mert távolra nagyon rosszul látok. De nagyon tartok ettõl a nagy változástól az életemben.
Ma már annyiféle szemüvegkeret van, hogy tudsz olyat választani, ami még fel is dobja az arcod és pláne nem lesz ciki.
Azért érzed így mert pár éve még ciki volt szemüvegesnek lenni de mára már majdnem hogy divatkellék. Sok olyan ember is hord szemüveget akinek nincs is rá szüksége csupán azért mert tetszik neki és valamilyen szinten trendi is :) Ha lány vagy még szexinek is tartják amúgy :)
17 éves koromban derült ki, hogy rövidlátó vagyok. Már betöltöttem a 18-at és immár majdnem egy éve szemüveges vagyok. Engem egyáltalán nem zavar, sõt, sokan mondták, hogy mennyire jól áll. Szerintem nem stresszelj ezen. Válassz ki valami olyan szemüveg keretet ami tetszik és jól áll és hidd el nem lesz ciki. A szemüveg nem ciki. A kontaktlencsét pedig nem ajánlom mert egyrészt tényleg macerás, másrészt pedig hosszú távon nem igazán tesz jót, egyszóval tényleg sok baj van vele.
Én szemüveges és kontaktlencsés vagyok. Én szeretem mind a kettõt. Válassz egy vastagkeretes szemüveget, az sok embernek jól áll. Az elõttem szólók meg hülyeséget mondtak, a kontaktlencse nem tesz rosszat a szemnek, ha helyesen használod. És miután bevizsgáltatod hogy milyen kell, tudsz egész olcsón venni a neten. Én nem neten vettem, hanem az üzletben, de ott is fél évi adag (havi lencse) 15000 alatt volt. Meg kell venni hozzá lötyit amibe tartod. De az nem drága. Kb. 2 másodperc amíg reggel beteszem, szóval nem idõ. Kivételnél kell kicsit tisztogatni, így összesen max 5 perc. De szerintem 15 év alatt ne használj.

Miért gondolja egy csomó ember azt, hogy ciki a push-up melltartó? :D a nők 90%-a hordja.

Legjobb válasz: Csak az a gáz, hogy nagyon látszik. Akik hordják azoknak a nyakukban van a mellük, nem tudom mi a jó benne, nekem inkább nevetséges.

Csak az a gáz, hogy nagyon látszik. Akik hordják azoknak a nyakukban van a mellük, nem tudom mi a jó benne, nekem inkább nevetséges.
90%? Miért gondolják sokan hogy tudják mit hordanak mások? Ciki vagy nem ciki, franc tudja, mindenki máshogy látja, én nem hordom mivel másokon látom hogy egyáltalán nem szép, a mell formája elveszik benne, összenyomorgatja azt és természetellenes formát ad, van aki ezzel felnyomja a nyakáig, na az különösen nevetségesen néz ki.
A kérdező hozzászólása: sztem mondjuk nem minden push up nevetséges....akinek kicsi a melle annak meg teljesen praktikus. úgyse csinálhat vele sokkal nagyobbat, szóval a csalódásos dolog nagyrészt baromság :P szerintem.
Én is szeretem, de azért nem a nyakamba tolom vele, nem húzom annyira meg :D De szeretem, ha tart, fõleg mert nem kicsi a mellem. Szivacs nélküliben mutat úgy mint egy átlag A vagy kisebb B kosarasnak rommá összenyomva.. :D
nekem nagy mellem van, és ez az egyetlen fajta ami rendesen megtartja õket, sokkal kényelmesebb mint más melltartók. nem nyomja fel a torkomba mert nincs benne 10 centi szivacs, és nem húzom meg úgy hogy megfulladjak tõle. egyáltalán nem ciki.
inkább az a ciki, hogy mindenki másnak akar látszani.
A kérdező hozzászólása: és ha valaki azért akar "másnak látszani", mert el van keseredve a kis mellétõl, az is ciki? :D

Csak a fiúnál ciki, ha szűz mondjuk 20-23 év fölött? Akik így gondolkodnak, miért csak az egyik nemnél veszik ezt cikinek?

Másrészt miért ciki sz?znek lenni akár 24 fölött is?

Legjobb válasz: És kedves elsõ és harmadik, ha megtudjátok egy (leendõ) ismerõsötökrõl, hogy ebben a helyzetben van, akkor hogy viselkedtek vele? Fintorogva elhúzódtok, és kerülitek a társaságát? Vagy mi? Milyen hatással van a cikiség az életükre?

És kedves elsõ és harmadik, ha megtudjátok egy (leendõ) ismerõsötökrõl, hogy ebben a helyzetben van, akkor hogy viselkedtek vele? Fintorogva elhúzódtok, és kerülitek a társaságát? Vagy mi? Milyen hatással van a cikiség az életükre?
Igazából fordítva nagyobb az igazság! Aki 20 felett még szûz azt lenézik aki meg már 12-14 éves korában túl van rajta azt meg "menõnek" tartják! Pedig lényegében azok még nagyonis gyerekek!
Nem az, csak a mai elcseszett világban az a menõ, aki össze-vissza baszik, mint az állatok.
Énszerintem nem ciki! Ha valaki önnön hibái miatt nem tudott kapcsolatot kialakítani akkor miért kell leszólni?Talán akkor kevesebbet ér? Még mindíg sokkal jobb mintha 12-15 évesen vesztené el! Na az a ciki nem a faláb!
Látszik az elsõ hozzászólásán, ohgy éretlen még (pisis 19 éves). Miért felmentés a vallás? Mitõl természetesebb az, ha valaki "vallásom miatt" szûz még 23 felett, mint "én így döntöttem"? Na ezt válaszold meg!
Osztom az elsõ véleményét! Csak ezt sokan nem ismerik be, de így van!
ma 19:05 Nem. Neki a magánügye, nekem meg a privát véleményem. Ez pont olyan, mintha kiderülne valakirõl, hogy b*zi. Engem nem izgat, nem diszkriminálok senkit emiatt. A fent említett dolgot sem nevezném cikinek, de valószínûleg oka van, csak azt nem bírom, mikor ezt akarják mindenkire ráerõltetni, lenézni azokat, akik 15-16 évesen már túl vannak rajta, és isteníteni kell azokat, akik 20 év fölött még szüzek, pedig nem egy nagy dicsõség...
nem csak a pasinak, nõnek is ciki. hogy miért? mert elmond valamit az illetõrõl, ha ennyi idõ alatt nem tudott kialakítani olyan normális kapcsolatot, amiben elveszthette volna. ezért. lehet védekezni a ' megfelelõnek tartogatom magam', de egyszerûen kizártnak érzem, hogy 21-22-23 stb éves ember életében nem volt olyan , akivel ezt megtehette volna...aki vallás miatt nem veszti el, az más. 19L
nem dicsõség, de elfogadható elsõ barátnõm 14 volt én 17, szerettük egymást...és nem azért történt meg mert el akartuk veszíteni
A kérdező hozzászólása: Tényleg hülyeségeket beszél....de...minek veszed komolyan? Mi van, ha csak trollkodik, és közben ott röhög a monitora elõtt? :D
Én nem veszekszem csak az a válasz azért értelmetlen mert csak provokatív és becsmérlõ.
A kérdező hozzászólása: Ti tiszta hülyék vagytok! Ti tényleg nem vagytok normálisak...mit veszekedtek itt? :DD
Melyik része?
Csak ironizáltam viszont attól még a mondat elég értelmetlen.
Miért? Mert Te nem érted? Érdekes, nekem elég volt egyszer elolvasnom, hogy felfogjam :-D
Ennek a mondatnak is se füle se farka, de mind1.
:D nem hiszem..szerintem ezzel sokan egyetértenek, csak nem merik bántani a pici , hófehér, tiszta , ártatlan, SZÛZ lelkecskéteket ;)
Hát elsõ azért ez elég gáz hozzászólás volt.
Én ezen nem idegeskedem ne értsed félre. Én higgadtan írtam a hozzászólásaimat. :)
én meg még szerintem nálad is sokkal nyugodtabban :D az elsõ vagyok. a mondataimnak van értelme. :D látod, más is fel tudta fogni ELSÕRE ;) amúgy tényleg jókat röhögök rajtatok :DDD
Hát elsõ az a baj, hogy ezekkel a hozzászólásokkal csak lejáratod és minõsíted magad.
Ezt egy 25 éves nem szûz írta csak annyit.
:'( ne bántsatok. azért megnézném h azok közül aki támad, az vajon véletlenül nem pont SZÛZ ?:D
Tudjuk, hogy az vagy ezt bizonyítottad.
:D:D:D látom vannak páran, akik értenek, a többiek meg csak oltani próbálnak :DDszáááánalom
Nem a véleményekkel van a gond! Csak még mindíg az a baj, hogy a fiatal kis agyaddal nem fogod fel, hogy ezek a "pici lelkek" meg hasonló cinikus hozzászólások elég éretlen felfogásról árulkodnak.
"mert nincs értelems nõ. Csak ostoba, balf*sz lányok minden korosztályban." Veled se feküdt le 1 nõ sem még az életben, mert 1 lúzer vagy, azért ez a nõgyûlölet, hát szép öcsém, elmondanám, ilyen hozzáállással nem is fog... Nézz már tükörbe, jó reggelt...
még mindig nem értem mi a problémád...esetleg te is szûz vagy még, azért ilyen bánatos a pici lelked ?:) mivel is cáfoltam meg magam? na na na? példákat várnék, kedves ;)
Elsõ válaszoló: k*rva nagy csajnak gondolod magad, de ostoba vagy. Saját magadat is megcáfoltad. Gratulálok! Na látod ezért nincsenek párkapcsoaltok, mert nincs értelems nõ. Csak ostoba, balf*sz lányok minden korosztályban. (És te meg is erõsítetted ezt.)
ez mit minõsít? a véleményemet kérdezték, és elmondtam. az, hogy nektek nem tetszik, az egyéni probléma. ugyanis az elején semmi bántót nem mondtam, csak az utolsó kommentekben kezdtem el kiröhögni a kezdetleges felfogásotokat! :)
nem hiszem el , hogy ennyire sötétek vagytok . ha nem bírjátok felfogni, hogy mit írok, akkor nõjön be a lyukatok :DD vagy valami hasonló!! pá :D az elsõ
Beindulnak a hormonok, de ez nem csak a szexben jelenjen meg. Jó igen, ma már 15 évesen simán szexelnek, mert a média ezt kívánja meg (tudom, hú de nagy szerelem, de mégis a média miatt van, mivel egyik tiniszerelem sem örök). Ráadásul folyamatosan nõ a nemibetegségek zsáma, illetve a abortuszos esetek is.
A szüzességet nemcsak értelmes kapcsolattal lehet elveszteni. És hát azért ez azt az embert minõsíti aki a másikat csak azért lenézni mert szûz!
elsõ vagyok. elolvastam egy csomó hozzászólást, és komolyan, jókat röhögtem. vallás azért felmentés, mert ott direkt nem veszti el. Viszont ha valaki 23-24 évesen még szûz, és nem vallási okokból, akkor nem hiszem, hogy direkt döntött így, és ez ciki. ciki, mert nem azt jelzi, hogy értelmiségi, és van pénze, lehetõsége minõségi programokra szex helyett ( ahogy valamelyik igen értelmes kommentben olvastam)....hanem azt, hogy KÉPTELEN volt valakivel ÉRTELMES KAPCSOLATOT kialakítani ilyen hosszú idõ alatt!! és senki nem mondta, hogy 14 évesen jobb elveszíteni, mint az öreg szüzek korában. egyik sem jobb a másikánál. az is ciki, ha valaki fûvel fával b*szik, az is, ha senkivel sem csinálja. gondolkozni kellene, nem po*fát járatni.
szerintem abszolút nem ciki. Én 19 éves lány vagyok, és szûz, s a körülöttem lévõ barátok néhánya szerint eléggé ciki, hogy nem feküdtem még le senkivel. Szerintem nem gáz, hiszen én azzal szeretném az elsõ alkalmat, akit szeretek, és nem fogok ágyba bújni valakivel csak azért, mert túl kell esnem rajta.
a társadalom egy értelmi szintet el nem érõ rétegeiben ciki. akik ilyen körökben mozognak, azoknál az a trendi ha kefélnek összevissza. pusztán azért, mert más nem jutott, nem képesek alkotni, nem képesek értelmesen idõt tölteni, másra nem futja, csak a dugásra. köztük az a mérték hogy ki mennyit ba$zott már. azon bizonyos értelmi szint felett az emberek rájöttek hogy az, hogy valaki nem feküdt össze az elsõ jöttmenttel aki hajlandó volt rá, még nem jelenti azt hogy õ kevesebb bármivel. van, aki tiniként veszti el egy komoly kapcsolatban. de ez a legritkább. a legtöbb tini szex pusztán ösztönök meg megfelelési kényszer szüleménye. összefoglalva nem ciki senkinek, aki azt mondja az visszamaradott, közmunkásnak jó lesz. meg aztán kell valaki a maúnika saó ba is...
Elõzõ: Bocsi, én fogalmaztam rosszul. Az elsõ hozzászóló írta ezt a részt "lehet védekezni a ' megfelelõnek tartogatom magam', de egyszerûen kizártnak érzem, hogy 21-22-23 stb éves ember életében nem volt olyan , akivel ezt megtehette volna..." Na ez az, amivel egyet értek, és erre reagáltam volna, nem a cikiségre, ha félreérthetõ volt. Nem dicsõség az sem, ha valaki 13 évesen már nem szûz, csak egyszerûen túlságosan fel van fújva ez a téma, mindenki veszítse el akkor, amikor úgy érzi, csak nem bírom, mikor ez alapján ítélkeznek (a saját példám miatt sem, 14 és fél voltam, de a 9. évünkben vagyunk, nem hiszem, hogy emiatt le kéne nézni...) 19:20-as és 3. válaszoló voltam. 23N
19:20 Na de ha nem diszkriminálsz senkit, meg semmi, akkor mi értelme van cikinek mondani? A cikiség valamiféle negatív megkülönböztetés, de ha téged nem érdekel, akkor az nem ciki, hanem nem érdekel. A kettõ között van különbség. Na meg sehol nincs leírva, hogy 20 évesen márpedig muszáj már olyan kapcsolatot kiépíteni, ahol van szex.
igen, arra gondoltam. :D de ha megfigyeled minden tini sorozatban, ahol felmerül a szûzesség dolog, ott egy béna kis sz*rnak vagy könyvmolynak mutatják be az illetõt, ez neveli beléjük, hogy ha szûz vagy, az ciki.
A kérdező hozzászólása: 19:38: Pl. Amerikai Pite 1? :P "mire kezdõdik az egyetem, el kell veszítenünk"....azt hiszem ez volt benne, ha jól emlékszek...az elsõ részben.
szerintem nem csoda, hogy 13-14 évesen elvesztik. ez van nekik példaként téve. mindenhonnan ez folyik. a videoklippekbõl meg mindenhonnan. az a menõ, hogy a kubai cigány gyerek ott dug a villában. persze, hogy ezt csinálják, ha azt látják, hogy ennek az ellenkezõje a ciki. és tényleg minden arról szól, hogy milyen ciki késõbb elveszteni. az összes tini film egy szerencsétlen hülyének mutatja be azt, aki mondjuk 18 és még szûz...
, , Elsõ" válaszoló, te nyilván könnyen tudsz beszélgetni emberekkel, és megkockáztatom, hogy több f*szt is fogtál, mint kilincset, elvégre nõ vagy, így mindig akadnak jelentkezõk. Aki nem tud könnyen feloldódni, mert ilyennek született, mégis mi a büdös rák f*szát tegyen?
Én nagyon nehezen tudok feloldódni, mégis elég hamar sor került rá. És nem mondható el rólam, hogy több [email protected] fogtam, mint kilincset, 1 kezemen meg tudom számolni... Engem nem izgat mások szüzessége, csak irritál, mikor a nagy szüzesség-pártiak osztogatják az embert, hogy aki 18 év alatt már nem szûz, az ribanc, milyen szülei lehetnek, meg stb... Tulajdonképpen az ilyenek nézik le a többieket, és ítélkeznek fölöttük, nem pedig fordítva...
A hormonbeindulás egy dolog. Az nem feltétlenül jelenti azt, hogy az illetõ akarja ha meg akarja, de nem tud párt találni hozzá az meg más dolog mert az az illetõ magánügye és ezért nem kell cikizni senkit.
Hát akkor szerinted min kéne járni az eszüknek? A világ egyik legtermészetesebb dolga hogy 14-15 éves kor körül beindulnak a hormonok :) )) elsõ
Kedves elsõ az a baj, hogy látszik, hogy még csak 19 vagy vagyis még elég fiatal. Még jópár évet kéne várnod, hogy egyértelmû megállapításokat tegyél. Olyan nincs, hogy szüzesség elvesztési idõszak. Ha valakinek 40-es korában sikerül akkor akkor és kész. Idõsen szûznek lenni nem ciki és ezért nem is kell cikizni senkit. Ha nem jött össze ez van. Ettõl még nem kell cikizni senkit. Fiatalon viszont azért ciki(inkább szomorú) mert az illetõk akkor még gyerekek és azért a gyerekeknek még nem ezen kéne, hogy járjon az eszük.
A legtöbb embernél a szüzesség téma kényes, mivel a környezet hipnotizálja õket a médián a televízión keresztül, minek következtében olyan ideáloknak akar megfelelni a fizikai megjelenést, a diktált szépséget, a sexuális élet normákat illetõen melyek valójában illúziók. A legtöbb embernek gondjai vannak mert középszerû elképzeléseiket magukba nevelve nem tekintenek tovább mint az ilyesféle alapélvezetek. Persze lehet támadni mindkét oldalt, nem mondom hogy nem de mindenki maga választ, de ne felejtsük el azt se hogy akár azok akik már korán elvesztik a szüzességüket akár azok akik nem, mindkettõre igaz hogy ha lett volna, vagy éppen nem lett volna valamilyen ráhatás az életükre akkor nem lennének azok akik, nem mondhatnák el magukról hogy "nem vagyok szûz" vagy azt h "szûz vagyok".
Tévedsz, utolsó. A szüzesség akkor 'elmúlik', amikor megtörténik az ELSÕ aktus. Az , hogy a tapasztalat csak nyilván késõbb alakul ki, az EVIDENS. ( legalábbis minden normális ember számára, feltételezem hogy te is az vagy.) Egyébként a kérdés az volt, hogy ciki-e vagy sem. Válaszoltam, meglátásom szerint továbbra is IGEN CIKI. nem írom le újból, hogy miért, de az. ez akkor is így van, ha a saját igazad bizonygatod. jah, és még valami. valaki már írta, és igaza is volt. az öreg szüzek mindig azzal védekeznek, amivel csak tudnak , pl hogy jobb így nekik, mintha fiatalon elveszítették volna. de itt nem arról van szó, hogy gáz, hogy valaki nem b*szta õket meg 13 éves korukban, hanem arról, hogy a normális 15-20 év közötti szüzesség elvesztési idõben õk nem vesztették el, az az kapcsolatuk sem túl valószínû hogy volt ( vagy ha volt, akkor meg elég silány, ha a szex nem fért bele...)... az a baj, hogy ti, 20-23 év közötti szüzek egyfolytában oltjátok azt, aki már nem szûz. a kutyát nem érdekli, hogy nem dugta*tok egész életetekben egy jót, nem is érdekel semmit. csak ne lepõdjetek meg, ha megkérdezitek errõl mások véleményét ( akik szintén szüzek nem számítanak, hiszen õk csak nem vallják magukról hogy gázak, nem???! ) és a többségük általában megmondja, hogy ciki. nem kell ezen meglepõdni. sok sikert, csak találtok valakit. 19l ( az elsõ)
Tudod te mennyibe került az elsõ légyott kedves elsõ válaszoló? Befizetek egy hivatásosra és kész is. Tehát dönthet úgy alaki valláson felül is, hogy nem akarja még elveszteni vagy egyszerûen még nem ez a legfõtt témája. A szüzesség csak a szûz vagy a nem megfelelõ partnerrel elvesztett szzek problémája. Én a legelsõ alkalom után döbbentem rá, hogy még egy ideig szûz leszek, mert a szex nem annyiból áll , mint sokan azt hiszik (csak bedugom és kész), hanem sokat kell tanulni. Majd az ember eléri a szexualitása csúcsát (ki mikor és milyen minõségben, de elég megnézni a pszichológusok, orvosok statisztikáját, hány nõ elégül ki és ez nem csak az egyik nem hibája, hanem mindkettõjé) és majd akkor már elmondhatja magáról, hogy nem szûz, hanem tapasztalt.
nem fogtam több f*szt, mint kilincset, sajnos ki kell ábrándítsalak ;) 4, 5 éves kapcsolatban vagyok 14 éves korom óta:DD szóval 'sajnos' tévedsz, kedves barátom :D neked meg sok sikert, egyszer csak elveszted ;) az elsõ :DD
Tulajdonképpen sokkal inkább fordítva van ez! Aki nem veszti el korán azt már sokan lúzernek tartják! 13-14 évesen meg szerintem azért ciki mert az illetõ akkor még gyerek! Úgy 16-17 évesen szerintem már jó bár ezt nem én szabom meg.
Én akkor mégnehezebben oldódok fel, mert sor nem került még arra 23 évesen, hogy csókolózzak bárkivel , , férfi" létemre. Mintha szexuálisan analfabétának születtem volna.
A kérdező hozzászólása: És az miért dicsõség, és miért elfogadható, ha valaki már 14 évesen túl van rajta, csak, hogy elmondhassa mindenkinek, meg minél hamarabb meglegyen ez is címszó alatt... :D

Mennyi az a magasság különbség, ami még nem ciki külföldön sokkal szabadabban gondolkodnak az emberek erről itt miért ilyenek az emberek?

A legtöbb magas magyar hölgy miért gondolja úgy azonos magasságú vagy magasabb férfivel lehet csak jó a kapcsolat?

Legjobb válasz: Mert a legtöbb nõ szereti azért ha a férfi magasabb nála. Egy magasabb nõnek, aki mondjuk 175-180cm között van, annak ez már nehezebb. Biztos ha szerelmes nem ez fogja érdekelni, de azért furán néz ki ha egy 164cm-es srác kezd el udvarolni neki.

Mert a legtöbb nõ szereti azért ha a férfi magasabb nála. Egy magasabb nõnek, aki mondjuk 175-180cm között van, annak ez már nehezebb. Biztos ha szerelmes nem ez fogja érdekelni, de azért furán néz ki ha egy 164cm-es srác kezd el udvarolni neki.
Ne hidd, hogy a magyarok talaltak fel a spanyol viaszt azzal, hogy a lanyok szeretik a magasabb lanyokat. Ugyanolyan, hogy a pasik szeretnek többet keresni mint a lanyok. Meg erösebbek is lenni. Nem nemzet függö.
Ez már nagyon nagyon az õseinktõl származó dolog. Egy nõ nézzen fel egy férfire. Szó szerint is így a helyén való. Van ezalól 1-2 kivétel, de a többségnek igenis igénye van arra, hogy a párja magasabb, vagy legalább vele egymagas legyen. Ez egy nagyon nagyon alapvetõ, minimális elvárás a külsõségeket illetõen. 22l
1-2 centi szerintem még nem a világvége egyébként. de ha már nagyon szembetûnõ, egyszerûen az emberek többsége szerint furán néz ki, ha a nõ magasabb. én is aggódtam ez miatt mert magas, 175cm vagyok, és zavart volna, ha alacsonyabb pasi a párom. szeretek felnézni a férjemre, szó szerint is:) szerencsére õ pont jó nekem. 190 :) így már nincs erre gondom. szerintem régrõl maradt meg ez az egész dolog az emberekben, jobban szeretik a megszokott dolgokat. (ha a férfi magasabb) és a szokatlan dolgok furcsának hatnak. 27/N

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!