Találatok a következő kifejezésre: Miért gondolja ha az (107 db)

Ha meglát valaki 1 skinheadet miert gondolja rogton azt hogy rasszista meg hogy 1 barom? Mi a baj a skinheadekkel? (nem a boneheadekre rasszistákra gondolok)

Legjobb válasz: Mert a skinheadek rasszisták. Amelyik nem az, az elmehet a tudja hova... Amúgy a bonehead meg ismét valami baromság.

Mert a skinheadek rasszisták. Amelyik nem az, az elmehet a tudja hova... Amúgy a bonehead meg ismét valami baromság.
Az nincs ráírva valakire, hogy skinhead, vagy sem. Ha mondja, hogy skinhead, akkor érelemszerûen rasszista, mert az azt jelenti. TErmészetesen attól még lehet valaki kopasz is meg nem rasszista is.
A kérdező hozzászólása: csak 1 rétegük az sõt képzelsjétek vannak cigány skinheadek is akik csak a stílust szeretik de nem rasszisták
Császtok, én nekem 1 csomó skinhead haverom van és szerintem 1általán nem barmok, a magyar skinheadok többségének a négerekkel nincs semmi bajuk, de a cigányokat meg a zsidókat utálják, énis >.< fhuj!, de van 1pár olyan cigány aki dolgozik, családja van és jófej :) azokat nembántjuk
ez a kérdés kicsit agyatlan mert ha nem tudnád a skinheadek rasszisták! én is az vagyok és egyébként amelyik skinhead szereti a négereket az NEM skinhead! és a skinheadeket ne keverjék össze a s.h.a.r.p-okkal meg a r.a.s.h-al ! és cigány skinhead olyan nincs!
Heló! Szerintem az, hogy valaki skinhead az nem jelenti hogy rasszista vagy antirasszista mert mert 1960-as évek végén pakisztán bevándorlók ellen voltak elkövetett erõszakos cselekmények, DE Észak-Angliában és Skóciában voltak antirasszista és baloldali bõrfejüek is
Azért, mert az emberek tájékozatlanok, és bezárt agyúak.
a skinhead stílusnak nem sok köze van a rasszizmushoz, lagalábbis a gyökereinek nem....
mert magyarországon a SHARP vagy OI skinheadek száma elhanyagolható, sõt nem is tudnak róluk az emberek,

Miért gondolja mindenki azt, hogy ha valaki 20 évesen szült, az vagy nem járt iskolába, vagy nem dolgozott előtte, vagy kissebbséghez tartozik?

20 évesen szültem a kislányomat,és nekem fáj(tudom nem rám értik,meg nem ismernek),hogy mikor olvasok egy fiatal anyáról,akkor mindenki azt gondolja,hogy vagy nem járt iskolába,vagy nem dolgozott el?tte,vagy kissebbséghez tartozik.Én is 20 évesen szültem,mégis nagyon jó jegyekkel leérettségiztem,utána több,mint egy évet dolgoztam(mégcsak nem is gyárban,hanem Vodafonnál),és kissebbség sem vagyok,és egy komoly,négy éve tartó kapcsolatba szültem

Legjobb válasz: aki ezt gondolja, az begyöpösödött. nem kell velük törõdni. sokaknak 45 évesen sincs megbízható párjuk, v normális melójuk.

aki ezt gondolja, az begyöpösödött. nem kell velük törõdni. sokaknak 45 évesen sincs megbízható párjuk, v normális melójuk.
Én sem gondolom, barátnõm 18 évesen szült elõször majd 20 évesen máodszor mégsem tartozik a kérdésben felsorolt egyik élethelyzetbe sem.Együtt csináltuk terhesen végig a gimnázium(!) utolsó évét, szinte kitûnõre érettségit én meg közben tövig rágtam a körmeim, hogy mikor szül már meg.Õ is dolgozott a két baba közt és nincs semmi ami kisebbé tenné õt:) Elszomorít, hogy erre gondolnak az emberek ahogy téged is, de hát ez van, ha az emberekben benne van alapból egy elítélés akkor azt kiírtan már nem lehet...
Van jó pár ilyen kérdés a szülés, terhesség körül amivel kapcsolatban egyesek szeretik kifejteni a véleményüket. Tipikusan a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete. Ha korán szülsz az a bajuk, ha közel a 40-hez szülsz az is baj, ha a két gyerek között kevés vagy sok a korkülönbség van. Ezek a dolgok mindenkinek a saját döntései, igazából senkinek semmi köze hozzá. Tehát ha Te jól érzed magad a bõrödben akkor teljesen mindegy, hogy más mit gondol róla. Sõt nem ér meg annyit a dolog, hogy msá hülyeségén bosszankodjál.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat, de szerintem félre értettétek.Én leérettségiztem, dolgoztam több, mint egy évig, munka alatt lettem terhes, és onnan mentem el szülni.
Te vagy a kivétel, aki erõsíti a szabályt... Na jó nem, de amúgy többségében sajnos ez tényleg így van, sokaknak nincs erejük, pénzük, idejük...stb. hogy kijárják a sulit.Becsületedre váljék, hogy te mindezt végig csináltad a bab mellett. Ehhez csak gratulálni tudok, jó lenne, ha mindenki így tenne.
Szia!Én nem gondolom így, aki meg ilyen, azokkal ne is törödj!
A kérdező hozzászólása: és most 11 hós a lányunk
Hogy miért?! MErt ma divatos normálisnak beállítani azokat a dolgokat, amik nem azok (lásd a szabados szexualitást, gyikolós, agresszív meséket stb.) és nem normálisnak az, ami teljesen természetes és Jó (lásd felelõs gyerekvállalás, házasság, szüzesség, stb.) csak gratulálni tudok a szép életedhez!!! Minden jót. és ne törõdj a rossz hangokkal, a fele irigy, a másik fele buta.
Én is 20 évesen szültem, és részt kaptam mindebbõl. A néniktõl a boltban, "szegény kislány, felcsinálták...", meg tényleg az az általános lenézés, hogy "még érettségije sincs". De az a durva, hogy én egyetemrõl mentem szülni, nem is a legrosszabbról ráadásul. Szeptemberben folytatom, hiszen jobb életet akarok késõbb a családomnak. Most a Háború és békét olvasom Tolsztojtól. Ha kiírhatnám a homlokomra, meglepõdnének az emberek:D

Miért gondolok folyton az exemre, illetve miért álmodok egy másik pasiról, ha komoly kapcsolatom van?

Lassan 3 éve vagyunk együtt, szinte az elejétõl együtt élünk. Az exem sajnos 3 háznyira lakik a szüleimtõl, pont a házánál van egy pékség és a városban az egyetlen Spar. Ha megyünk vásárolni, gyakran felnézek, hogy én is ott lakhatnék vele (már megvette a lakást mikor szétmentünk).

Legjobb válasz: Mert nem szereted 100%-ban a jelenlegi párodat . Van valami,ami miatt nem engedted elég közel magadhoz (talán pont az exed iránti érzelmeid) . Így ennek a kapcsolatnak nem lesz jövõje sajnos.

Mert nem szereted 100%-ban a jelenlegi párodat . Van valami, ami miatt nem engedted elég közel magadhoz (talán pont az exed iránti érzelmeid) . Így ennek a kapcsolatnak nem lesz jövõje sajnos.

Miért gondolja mindenki azt, hogy az egyetlen ok a visszautasításra az lehet, ha ronda valaki?

Folyton sírtok, hogy a szép lányok visszautasítanak, kinevetnek, kicsúfolnak benneteket. Ettől azonban nem kellene leírni minden szép lányt - van, aki azért szép, mert annak született, és ezek mellett még a külsejével is törődik, de sok más is érdekli. Van, aki azért szép, mert csak az érdekli, és órákat képes eltölteni a tükör előtt, 2 órával korábban kel suli/munka előtt, hogy fel tudja vinni az alapozót, szemhéjtust, újralakkozza a körmét és kivasalja a haját. Egyébként meg ronda ismerőseim között is vannak olyan lányok/fiúk, akik olyan bunkók, hogy még azt is letagadnám, hogy egyáltalán tudom kik azok. o.O Mielőtt megtetszik valaki, érdemes kutakodni utána egy picit, hogy mégis miket szeret, hogyan viselkedik. Ha átlagos ask rib*nc, aki névvel nyal, név nélkül olt, és a válaszai így hangzanak, hogy "anyád p*csája, k*rva anyád", akkor valóban ez a lány kell nektek? Az ilyen emberek sokszor ok nélkül röhögnek ki másokat, így te se biztos, hogy csúnya pasi vagy, csak egyszerűen ők ilyen elszálltak. Vannak a rendes lányok...Nos, ott a visszautasítás oka általában nem a külső...Lehet, hogy van már valami alakulóban másik pasival, van aki tetszik nekik, esetleg még nem tették túl magukat egy bizonyos fiún vagy férfin. Mint tudjuk, a szerelem olyan köcsög egy érzés, hogy nem az alapján alakul ki, hogy milyen szép, milyen okos, milyen kedves a másik ráadásul még az anyagi helyzete is átlagon felüli...hanem, csak megszeretjük, kész.Ha nem indul be a kémia, nincs meg az a szikra,akkor pedig fölösleges folytatni, és azt azért mindenki tudja. Van olyan is, hogy szépnek tartunk valakit, például egy színészre azt mondom, hogy húú, de jól néz ki...de lehet, hogy ha a valóságban odajönne hozzám, nem akarnék barátságnál többet. Én is ismerek egy jófej srácot, akinek a külseje is rendben van, és szerencsés lesz a lány, akivel összejön, de nekem mégsem jött be - nem indult be a kémia, és így zavart is, hogy folyton közel hajolt hozzám, és amikor hátráltam, követett, hogy ne szökjek meg. Ha valakinek viszont tetszeni fog ő, ez tuti nem fogja zavarni. XD Szóval legyetek tökösek, és ne a hülye, elmebeteg elkényeztetett p*csák és raj csávók véleményére adjatok! Azok valóságshow-kon élnek, a divatmagazinok és a horoszkóp mutatja nekik az utat...most komolyan kéne olyan otthonra is? Akkor se keseredjetek el, ha előre nem derült ki, hogy valaki olyan lesz, amit nem is sejtettél! Nekem van egy átlagos kinézetű lány osztálytársam, azt hittem, hogy szende, ártatlan szűzleány, aki max. beszélget a fiúkkal, akik kiszemelik őt, erre kiderült, hogy 1 falu egy az egybe már biztosan végigment rajta. XD

Legjobb válasz: Igen :) Jó pont ha valaki fejbõl tudja....és ha nem azért írja mert utálja..

Igen :) Jó pont ha valaki fejbõl tudja....és ha nem azért írja mert utálja..
Ámen testvérem.
Hú, de le leszek most pontozva :D Maga a fõkérdés hatásvadász módon szinte önmagát válaszolja meg. Egyértelmû, hogy a visszautasítások hátterében állhat más is, nem csak a külcsíny. Az alatta lévõ érvrendszerrel viszont nem minden esetben értek egyet. Nyilván sokat segítene a "ronda fiús" kérdések megválaszolásában az az empátiának nevezett érték, amibõl manapság nagyon kevés szorult néhány emberbe. Anélkül válaszolgatnak néhányan itt ezekre a kérdésekre, hogy egyáltalán belegondolnának, milyen érzés lehet "rondán" élni az életet. Nyilván egy kérdésbe nem férhet bele a kérdezõ teljes élettörténete, és gondolom ha le lenne írva, akkor meg kutya sem olvasná el, hanem jönnének a "troll" típusú válaszok. De feltételezem az én történetem nem egyedi a ronda fiúk között. Valaki talán megerõsíti talán majd, hogy más ronda fiú is volt egész életében gúny tárgya a kinézete miatt, kerülték az emberek, még padtársa sem volt soha az iskolában, nem hogy barátja. Ha hazament, otthon is sokat piszkálták a kinézete miatt. Már látom is magam elõtt az egoharcosok válaszát, hogy õket bizony egyáltalán nem érintette volna meg egy kicsit sem az a tény, hogy 12 évig úgy kerülik az embert, mintha legalább valami fertõzõ betegséget hordozna. Persze sajnálatos módon a ronda fiúknál is beindul a hormontermelés, beindulnak az ösztönök, megérkezik az idõszak, amikor elkezdenek érdeklõdni a lányok iránt. Ilyenkor talán a ronda fiúk még nagyobb kockázatot vállalnak megközelítéskor, hiszen nincs önbizalmuk, alapból törékenyebb a lelkük. Persze a lány is azonnal elutasítja õt, ennek módja sem mindegy, ki hogy élte meg. Itt még azonban nem kell feladni, ezzel egyet értek, hogy nem szabad feladni az elsõnél. De jön a 10., 20., 50. elutasítás. Ilyenkor el kell gondolkodni, hogy mi az amit az ember rosszul csinál. Jön az önfejlesztés, jön a fogyókúra (az én esetemben), jön a stílusváltás, jönnek a különbözõ praktikák, jön a sport stb. Minden, amitõl azt várhatja az ember, hogy javulnak az esélyei, de továbbra is jönnek a visszautasítások, a lerázások, a beszólások. A tehetetlenség teljesen megtöri az embert, hogy semmit sem tud tenni szerencsétlen helyzete ellen. Jön a depresszió, jönnek az öngyilkos gondolatok, jön a pszichológus, jön az önelfogadás. Szintén saját történetem. Mára elfogadtam magam, hogy ronda vagyok, de értékes. (Mint a Chokito: ronda és finom) Ez sem segített a csajozásban, amit még mindig próbálok. De biztos belsõ értékeknek is szerepe van a sikertelenségemben, és érdekes módon mindig csak olyan lányoknál próbálkoztam, akik képesek valakinek a belsõ értékeit max. 3 és fél perc alatt kideríteni (ennyi volt a maximum, mielõtt még elküldött volna egy lány). De hogyha vissza akarunk térni a fõ kérdésre, a ronda fiúk sikertelenségében nagy szerepe van a szociális alulfejlettségnek, amit sokszor szintén a rondaság vált ki.
ASOT = A Strate Of Trance?
ez jó volt, remélem nem törlik :D Maximális tisztelet :D
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt megértem utolsó, de akkor sem kell minden nõt és minden férfit lenézni. Higgyétek el, mindkét nem képviselõit érnek megaláztatások, csalódnak olykor-olykor. Az osztályomban vannak olyan emberek, akiket össze sem lehetne hasonlítani, pedig egy nembe tartoznak. Van rendes, aranyos lány, aki sosem lesz bunkó, és lerázásnál is kedvesen, de õszintén fog fogalmazni, van büdös r*bi, aki vagy 10 pasival megcsalta az exét. Azért is lett szakítás a vége. Van olyan fiú, aki nem hazudná lánynak, hogy szereti, van, aki simán megtenné...
Amikor valakit egymás után x-szer kudarc ér, az hajlamos hülyeségeket a fejébe venni, és hülyeségeket cselekedni elkeseredettségében.Ide tartozik a rinyálás is.Nos, én amondó vagyok, nem rinyálni kell, hanem újra és újra felállni.Persze a fájdalmadat nem kell elnyomnod magadban, de nem is kell tudnia fûnek-fának, hogy éppen csalódtál.Tudni kell továbblépni, és a megfelelõ embereknél próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Én felpontoztalak. Az is igaz, amit te mondasz. Nekem is sokszor beszóltak, bár inkább a személyiségem miatt. Nem voltam az az átlagos gyerek, amellett, hogy inkább egyedül szerettem lenni és rajzolgatni, még féltem is sok mindentõl. Tesiórán a gyakorlatoktól, a terembe berepülõ darazsaktól...Na meg volt olyan is, aki ok nélkül utált. XD Mindegy... Engem is megérintettek ezek a dolgok, nagyon is...viszont tudom, hogy valaki ilyennek fog szeretni majd. (vagy nem :D hehe) Egyébként...tényleg lehet, hogy valakit senki sem tart elég vonzónak egy kapcsolathoz(bár láttunk már csodát, és szívbõl akarom, hogy neked is legyen valakid, akivel boldog vagy), de azért a legtöbb pasi nem ilyen. Olyanoktól is hallom ezt a kifogást, akik egyáltalán nem rondák, csak nem jöttek be, kész, ami pedig idegesítõ...
Én egy ilyen ronda fiú vagyok. Sajnos nekem is a szép lányok tetsznek, nem tudom miért vagyunk így programozva, valamikért nekem is fontos a külsõ, hiába kedves egy lány, ha súlyban megüti a százat, nem tudom megkívánni, csak havernak tekintem. Én megértem, ha egy szép lány sem tud vonzódni egy kisfiús archoz, mint amilyen én vagyok, hiszen õk már kaphatnak egy nagy darab férfiállatot is, akkor minek érnék be kevesebbel? Szóval inkább maradok egyedül, majd eljárok prostizni, ha már nagyon hiányzik a szex, mert a pornó az nem egészséges, impotenciát okoz.
Ugye milyen szemetek a darazsak? :D Én sem szeretem õket, mocskos dögök, akik ha megcsípnek, nem elég, hogy melitint fecskendeznek beléd, még egy adag acetil-kolint is kapsz hozzá (lényegében emiatt fájdalmasabb a csípésük) Amúgy én is még reménykedem a szívem mélyén, de kicsi rá a reális esély. Már olyan statisztikai dolgokon is gondolkoztam így, több, mint 200 elutasítás után, hogy mekkora az a merítési tartomány, ahol már nem változnak szignifikánsan az eredmények.
A kérdező hozzászólása: Jah igen, szörnyûek. :D Amúgy nem csak arra írjátok, hogy szép lány, aki tényleg nagyon szép, hanem úgy arra is, aki nem annyira extrém, szembetûnõ módon szebb, mint a többi, hanem az átlagosakra is? :D mert a 100kg már azért elég szélsõséges :D
Ez a szép-nem szép dolog tök érdekes mert pl szobatársammal mindig harcban állunk miatt. Aki nekem szép az neki egyáltalán nem, és fordítva. nekem fontos, hogy sportos legyen és ne legyen kikent mûr*banc. neki meg az olyanok tetszenek..

Miért gondolja, hogy az a normális ha megnézi az iwiw üzeneteimet?

Barátom egyre gyakrabban kéri, hadd nézze meg, ki mit ír nekem iwiwen. Mondtam, hogy nem. Erre kiakadt, mert hogy én is látom az ? üzeneteit. Õ kért meg, hogy kezeljem az iwiwjét, mert ? nem r rá ezzel foglalkozni, olvassam el a leveleit, válaszoljak rá nyugodtan, és csak akkor mondjam el, ha fontos. Ezek után ? elvárja, hogy ez fordítva is megtörténjen. Miért olyan fontos ez neki? Nincs titkolnivalóm, de akkor sem engedem meg neki.

Legjobb válasz: Sokan vannak, akik csak úgy érzik magukat biztonságban egy kapcsolatban, ha semmiféle magánszférát nem hagynak a másiknak, és persze a sajátjukat is hajlandóak inkább feladni. Ha neked ez így nem jó, ne hagyd magad! Mondd meg a barátodnak, hogy szereted, de szükséged van magánszférára is, vagy megszokik, vagy megszökik.

Sokan vannak, akik csak úgy érzik magukat biztonságban egy kapcsolatban, ha semmiféle magánszférát nem hagynak a másiknak, és persze a sajátjukat is hajlandóak inkább feladni. Ha neked ez így nem jó, ne hagyd magad! Mondd meg a barátodnak, hogy szereted, de szükséged van magánszférára is, vagy megszokik, vagy megszökik.
Szerintem akármit is mond és akármivel is fenyegetõzik, akkor se mutasd meg neki soha. Semmi köze hozzá. És javaslom hogy mostantól Te se kezeld az Övét. Akárhogy kér ne lépj be többet az iwiw-jére. Ha nem ér rá foglalkozni a saját üzeneteivel akkor a Te üzeneteiddel meg pláne ne foglalkozzon.
Amelyik kapcsolatban nincs meg a kölcsönös bizalom tisztelet egymás iránt, az a kapcsolat halálra van ítélve.A szerelem önmagában nem elég, hogy jól mûködhessen.
Akkor mondd azt, hogy van titkolnivalód, amihez semmi köze.
"Amelyik kapcsolatban nincs meg a kölcsönös bizalom tisztelet egymás iránt, az a kapcsolat halálra van ítélve.A szerelem önmagában nem elég, hogy jól mûködhessen." bocs , az offért, de ez így van. CSAKHOGY. Amíg Õ a srác iwiw-es üzijeit nézegetheti, fordítva nem mûködik, mert "nehogymá" Ha nincs titkolnivalód, nyugodtan nézze meg. Most majd az ülteti a bogarat a fülébe, hogy "na, vajon én miért nem nézhetem meg?"
ha igazán nincs titkolnivalód, akkor miért nem nézheti meg?! nem nagy ügy...
Szerintem meg töröld mindkettõtök iwiw-jét és meg van oldva a probléma.
én elhagynám.
A kérdező hozzászólása: Fizeted a telefonszámlánkat? Sajnos nem lehet ezeket 2-3 perc alatt megbeszélni. Msn nincs. Email meg majdnem ugyan az, mint az iwiw. Azt is meg akarná nézni, ha ott leveleznék.
Nem te kérted, hogy megnézhesd az üzeneteit. Szemléltetésként nyiss rá a vécén, ha nem engedi, vádold meg, hogy valami titkolnivaló van abban, ami ott folyik.
A kérdező hozzászólása: Látod, ezt kipróbálom :)
:D A privát szféra az privát szféra.
szia, lehet lesz kicsi off, amiert elore bocsi... nekem nincs titkolnivalom, a parommal szemben, de nem orvendenek ha olvasgatna a leveleimet pl iwiw-en... amit a baratnoimmel beszelek az en dolgom, illetve az ok dolguk...neki ahhoz nagyon nincs koze...maskulonben azokat is megbeszelem vele, ha olyan ugyrol van szo... szerintem nem normalis dolog ennyire nem adni teret a masiknak...egy ido utan megfullaszt Teged, es az nem fog jot tenni a kapcsolatotoknak! beszelj Vele, kerdezd meg neki miert olyan fontos mindez?
Szerintem, csak ürügyként adta oda az iwiw hozzáférését, mert így elkérheti a tiéd. Nem gondolhatod komolyan, hogy nincs hetente 2 perce arra, hogy megnézze :)
Én nem értem a problémád, az én barátom tudja minden jelszavam, a bankkártyámtól kezdve a neptun kódomig mindent. És vica-versa. És nem is nagyon érdekel, hogy nézegeti-e vagy sem.
aha. Telefon? Email? Msn? .....
A kérdező hozzászólása: Ez a nemibetegséges dolog természetesen fikció, de hasonló dolgokról van szó. Szóval olyan, ami nem tudódhat ki. Azért iwiwen, mert nincs lehetõségünk találkozni.
Akkor miért nem mondod meg, hogy a barátaiddal a magánjellegû problémáikat is megbeszéled az iwiw-en, és nem szeretnéd a barátaid bizalmát eljátszani azzal, hogy neki mutatgatod a leveleiket, hiszen semmi köze hozzá.
Akkor mondd el neki õszintén. figyi , x-nek van egy nagy problémája, leírta nekem, kérte adjak tanácsot. Nagyon személyes, és tényleg szeretné, ha titokban maradna. Mondjuk ha ez egy költõi komment volt, akkor oké, de ha tényleg ez az indok, nem értem, hogy ezt az iwiw-en tárgyaljátok meg??
A kérdező hozzászólása: Ha most a barátnõm a nemibetegségérõl mesél, azt mindenképp meg kellene mutassam neki? Nem hiszem.
ugyanmár....ha valaki ezen problémázik, és nem engedi megnézni, ott már valami gyanús :D
A kérdező hozzászólása: Nem levelezgetek titokban pasikkal, semmi ilyenrõl szó nincs. Egyszerûen vannak dolgok, amiket nem szeretnék neik megmutatni. Ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy nekem van titkolnivalóm. De egy barátomnak lehet.
17:03 17:26 Ez elvi kérdés! Az embernek mindig, minden körülméynek között van magánszférája, ami csak az övé! Most még csak az iwiw de utána jöhet akár a teló, e-mail mindenféle nyomotzgatás. De még ha nem is áll fenn a veszélye, akkor is hogy jön az a srác ahhoz, hogy más privát szférájában túrkáljon. Itt nem arról van szó, hogy van-e titkolni való. A magánlevelezést NINCS JOGA kikövetelni a párjából és kész...
A kérdező hozzászólása: Én azért kezelem az õ iwiwjét, mert õ MEGKÉRT rá. Nem azért mert engem érdekel, hogy mit írnak neki az unokatestvérei, vagy a volt osztálytársai.
A kérdező hozzászólása: Már mondtam. Azt mondta, ha nincs elõtte titkolnivalóm, megmutatom.
A kérdező hozzászólása: Ha velem valaki megosztja a titkát, nem teregetem ki más elõtt, még ha az a másvalaki a barátom is.

Gondolom sokan vannak közületek, akik már váltak, így ha lehet, megosztanátok velem, hogy miért volt rossz az a kapcsolatotok, hogyan emlékeztek vissza rá, és hogy ahhoz képest milyen egyedül nőként boldogulni? Szakdolgozat író vagyok.

Legjobb válasz: En nagyon fiatalon 18 evessen mentem ferjhez.ket ev mulva elvaltunk mert fogalmam sem volt arrol mivel jar egy hazassag es egyutteles.Ugy ereztem az alapveto szabadsagomtol fosztott meg a ferjem a fiatalsagomtol es kalandoktol a szabad elettol Nagyon szerettem a ferjem de nem kellett volna osszehazasodnunk. Nem volt komoly konfliktus koztunk de sok szomorusagot okoztam neki es sokat bantottam ot.Elvaltunk visszakaptam a szabadsagom nyakamba vettem a vilagot megjartam tobb orszagot tobb kapcsolatot elveztem az eletem baratok tarsasag utazas stb.nem vagytam egy fix pontra az eletemben.Egyedul onnaloan boldogabb voltam. Senki nem keszitett fel a hazassagra a vele jaro kotelezetsegekre senki nem meselte el miert is jo vagy nemjo a dolog.Ma mar sokadik x jarva meg minig szeretettel gondolok a volt ferjemre.

En nagyon fiatalon 18 evessen mentem ferjhez.ket ev mulva elvaltunk mert fogalmam sem volt arrol mivel jar egy hazassag es egyutteles.Ugy ereztem az alapveto szabadsagomtol fosztott meg a ferjem a fiatalsagomtol es kalandoktol a szabad elettol Nagyon szerettem a ferjem de nem kellett volna osszehazasodnunk. Nem volt komoly konfliktus koztunk de sok szomorusagot okoztam neki es sokat bantottam ot.Elvaltunk visszakaptam a szabadsagom nyakamba vettem a vilagot megjartam tobb orszagot tobb kapcsolatot elveztem az eletem baratok tarsasag utazas stb.nem vagytam egy fix pontra az eletemben.Egyedul onnaloan boldogabb voltam. Senki nem keszitett fel a hazassagra a vele jaro kotelezetsegekre senki nem meselte el miert is jo vagy nemjo a dolog.Ma mar sokadik x jarva meg minig szeretettel gondolok a volt ferjemre.
12 év házasság után váltunk el. Éppen akkor amikor a kisebbik gyerkõc megszületett, derült ki, hogy a férjem belehabarodott egy nála 11 évvel fiatalabb lányba. Lángoló szerelem alakult ki közöttük, mi pedig szépen a háttérbe szorultunk, majd kezdeményezésére el is váltunk. Bõ három év távlatából én is azt mondom, hozzá sem kellett volna menni feleségül. Alapvetõen különbözõek vagyunk, de én mindig mindenre találtam megoldást, talán túlságosan is megértõ voltam. Utóbb kiderült, jónéhány kalandja volt a házasságunk alatt. Néhány hónapja ismét párkapcsolatban élek, és azt kell mondanom, most érzem csak az óriási különbséget a két kapcsolat között. A mostani kedvesem igazán a párom, és a társam, amit a házasságomban nem éreztem. Egyébként egyedül nõként remekül elboldogultam, tulajdonképpen a házasságomban is mindent meg kellett oldanom, mert a férjem nem volt társam. Ha van még kérdésed, kérdezz nyugodtan.
2 évet voltunk együtt, ebbõl fél évet házasok. De nem szabadott volna, így utólag az elsõ hónapban ki kellett volna dobnom, miután összeköltöztünk. Carpe Diem életstílusban nem lehet családot vállalni.... Ennek az lett a vége, én csináltam mindent, pénzt kerestem, háztartás, gyerek, amíg õ elitta a pénzt, meg elnõzte. Sajnos a mai napig nem váltunk el, mert õ mindig napoltatja, meg húzza-halasztja, mondján "hibát követnénk el, ha ennyiben hagynánk a dolgot" holott már lassan 1 éve elköltöztem tõle, õt azóta kitették a lakásából - mert ugye nem fizettem tovább - munkája sincs, csak zaklatni van pénze telefonon.
Szia! Nem felejtsd majd el, ha a válaszokat olvasod, hogy mindenki, aki hoz egy döntést, az elõbb-utóbb azt "el is adja" magának, és önkéntelenül is alkalmazkodik. A saját status-quo-nk megtartása érdekében is mindig helyesnek fogjuk tartani döntéseinket, nehezen vállalható, hogy hülyeséget csnáltunk, fõleg egy ilyen súlyú helyzetben. Sok esetet láttam, olyan szinte egyáltalán nem volt, hogy "megbántam, nem kellett volna, hiba volt". Nem is lenne reaálisan vállalható, lássuk be, még akkor is, . ha egyedül, egy pohár bor mellett másként vallunk magunknak. Akkor õszintén.

Ha szerelmes az ember miért gondol kevesebbet a szexre? Normális az, ha én kevesebbet gondolok rá?

Legjobb válasz: Nem, mert akkor nem csak a testéért vagy oda, ami fontos egy kapcsolatban

Nem, mert akkor nem csak a testéért vagy oda, ami fontos egy kapcsolatban
Olyankor én is inkább bújós vagyok. Mindig csak nyomorgatnám a másikat.
Nem vetem még észre. Ha szerelmes vagyok, akkor rengeteget gondolok arra, hogy kúrok a szerelmemmel.
a barátommal folyton szexelünk.. együtvagyunk lassan 3 éve és nagyon ritka az h max 3 napot nem sexelünk ( stukát ne számold) :D
Én is ilyen vagyok. Én jobban szeretek inkább mellette ébredni vagy átölelve együtt aludni. Mondjuk a barátnõm ettõl még gondol a szexre rendszeresen és meg is osztja velem ezt a gondolatát.
mióta összejöttem a párommal, akibe nagyon szerelmes vagyok, csak vele tudom elképzelni a szexet, viszont sokat gondolok rá.Illetve önkielégítés közben is vele fantáziálok.

Csak én gondolom hülyén? Az emberek még mielõtt nem ismerik egymást, miért ellenségesek sokszor? Nem pont fordítva kéne csinálni? Ismerkedéskor eleve normálisnak, kedvesnek, aztán ha kiderül h a másik gyökér, akkor lehet kö. ögölni.

kort nemet pingálj oda!

Legjobb válasz: Ez iggen jó kérdés! Ezt már megkérdeztem pár ellenségeskedõ perszónától! Nemtudtak választ adni,nemvoltam szimpatikus ezért elkezdtek bunkózni..háát meg még mit nem? :D Én ha ismeretlennel talákozom,elõször is a tiszteletet megadom neki,köszönök stb. és nem elõítéleteskedem! De szerintem ez alap kéne,hogy legyen mindenkinél! Vagy lehet csak én gondolom így.. :) 26/F

Ez iggen jó kérdés! Ezt már megkérdeztem pár ellenségeskedõ perszónától! Nemtudtak választ adni, nemvoltam szimpatikus ezért elkezdtek bunkózni..háát meg még mit nem? :D Én ha ismeretlennel talákozom, elõször is a tiszteletet megadom neki, köszönök stb. és nem elõítéleteskedem! De szerintem ez alap kéne, hogy legyen mindenkinél! Vagy lehet csak én gondolom így.. :) 26/F
aki már sokat kapott az élettõl, az már eleve támadólag lép fel, így próbálja hárítani az újabb lehetséges pofont. akár bennevan annak a lehetõsége, hogy megkapja, akár nincs. Kialakul benne egy ilyen automatikus védelmi mechanizmus.
Alapból az emberben van egy bizonyos tartás az ismeretlentõl, így - hacsak a másik fél nem különösen szimpatikus számára - kezdetben kicsit távolságtartó. Vannak persze akik jobb/rosszabb ismerkedõk de általánosságban megvan már egy ismeretségi/baráti kör, egy megszokott közeg, ahová új személyt társítani sokszor idõbe telik és nem minden esetben sikerül. Ehhez a közeghez hasonlítja ugyanis az újonnan megismertet, akinek elfogadásában segíthet a közeghez való hasonlóság, avagy egy új de nem teljesen eltérõ gondolkodás léte. Ha ezek megvannak és megtalálják a közös hangot máris megszûnik az ellenségesség. Ellenkezõ nemek ismerkedésénél a helyzet már nem ilyen egyszerû.
Hozzám sokan közelítenek ellenségesen.. -egyszer valaki közölte velem hogy azért mert "gonoszan/ellenségesen" nézek az emberekre, ami igaz lehet de nekem ilyen az alap arckifejezésem.:) (és most nem kell valami antiszoc emosnak nézni) Így hát az egyik kérdésre a válasz az lehet az hogy az emberek elsõ látásra elítélik az embereket. 18/L
Nem szokásom bunkózni így nem tudok választ adni! De mindig is voltak és lesznek is ilyenek! 25N
Nem csak te hanem mások is gondolkodnak ilyen hülyén.
#2 Annyit még hozzátennék, hogy akinek túl jó élete van az is így szokott viselkedni mert úgy érzi nem adja a saját szintjénél alább. Szóval, ha a másik teljesen boldog és kiegyensúlyozott életet él te pedig megemlíted egy problémád akkor ugyanúgy "életképtelen lúzer" fenn hanggal elköszön.
Lehet fordítva is , csak akkor nem kell meglepõdni a pofáraesésen. Mellesleg , ha utána mégis normális leszek valakivel , akkor tudni fogja , hogy normálisnak tartom , és nem kell lefutni a felesleges tiszteletköröket. De te csináld úgy ahogy akarod
Azért, mert az emberek többsége egy k*cs*g érzéketlen fa**kalap és rögzõdik bennünk.Ha már majdnem mindenkiben csalódtál, akkor inkább nem is adsz esélyt senkinek, mert nem akarsz magadnak még több kellemetlenséget azzal, hogy esetleg megint átráz valaki. Én legalábbis így gondolom.Én 1 ember kivételével szinte senkiben nem bízom, mert mindig pórul járok.
Ez jo kerdes. Amerikaban pl mindenki tok jófej volt, az idegenek is közvetlenek egymással.

Nős férfiakat kérdem, szoktatok saját vagy a munkatársad feleségéről beszélgetni egymással? A szexre gondolok, hogy pl:kinek mit tesz meg az ágyban az asszony stb. Vagy ez tabu nálatok? és ha az akkor miért? 33/N

Legjobb válasz: Nem. Soha nem beszélném ki a feleségemet senkinek. Sajnos nekem több feleségem és több hosszú kapcsolatom is volt életem során, de senkit, soha nem beszéltem ki. Különösen gondolok arra, hogy a régi kapcsolatomat, elõzõ feleségem szex dolgait nem mondtam el az új kapcsolatomban. Ezekrõl nem kérdezzük egymást, nem adjuk ki ezt a dolgot. Nekem ez olyan volna, mintha saját magamat árulnám el, ezt senki nem várhatja el tõlem. Ha mondok is valamit, az egészen biztos, hogy nem a teljes igazság lesz ebben a dologban. Ez lehet egy jó vicc, amin nevetünk, de nem az igazság.

Nem. Soha nem beszélném ki a feleségemet senkinek. Sajnos nekem több feleségem és több hosszú kapcsolatom is volt életem során, de senkit, soha nem beszéltem ki. Különösen gondolok arra, hogy a régi kapcsolatomat, elõzõ feleségem szex dolgait nem mondtam el az új kapcsolatomban. Ezekrõl nem kérdezzük egymást, nem adjuk ki ezt a dolgot. Nekem ez olyan volna, mintha saját magamat árulnám el, ezt senki nem várhatja el tõlem. Ha mondok is valamit, az egészen biztos, hogy nem a teljes igazság lesz ebben a dologban. Ez lehet egy jó vicc, amin nevetünk, de nem az igazság.
a nõk sokkal többet dumálnak ki, részletesebben, de azért mi is tudunk pletyizni 35f
1 bizonyos határig perxe
Hidd el, hogy ha nincs otthon más bõrbe bújik a környezettõl függõen. Az élet arról szól nagyrészben, hogy mindig más álarcot viselünk és ez alól senki sem kivétel. :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy ezeket azért is kérdezem mert egyszerûen nem tudom kiismerni a férjemet, ha nincs itthon ugyan másképp viselkedik -e mint itthon.Szeretnék egy kicsit, legalább egy pár napra, férfi bõrbe bújni.Tudom senki sem egyforma, nincs egyforma ember, ahány ember annyi szokás.
Igen, ki szoktuk beszélni simán a barátokkal és a munkatársakkal is, eléggé részletesen. Nem tabu szerintem, mert a nõk is beszállnak ezekbe a beszélgetésekbe és kibeszélik azt, hogy kinek milyen a férjével. Ez így a természetes szerintem egészséges emberek között.
Ezt így nem lehet kijelenteni, hogy a nõs férfiak is mondják. Valamelyik igen, valamelyik nem.
En amikor kulfoldon dolgoztam, az ottani kozossegben szoba szokott kerulni a szex (mar csak az ottani munkahely specialitasabol is adodoan...), de ott is inkabb arrol volt szo, hogy "hu, de jol nez ki az a csaj", vagy ment a poenkodas. A maximum, ami elofordult, az az volt, hogy akinek volt baratnoje, megemlitette poenosan, hogy az elozo ejszaka kicsit hosszura nyult az asszony miatt. Viszont van egy haverom, akinel egyszer osszegyultunk iszogatni, meg dumalgatni es valaki rakerdezett a baratnojevel kapcsolatban valami konkret szexualis jellegu dologra, o meg elkezdte mondani... bevallom, en szoltam neki, hogy ilyen reszleteket talan nem kene nekunk elmondani, mert egyreszt nem rank tartozik, masreszt nem is erdekel, hogy a baratnojevel miket csinalnak, masreszt vizualis tipus vagyok es nem akarom, hogy a haverom altal elmondottak jarjanak a fejemben, amikor legkozelebb talalkozok a baratnojevel. O azt mondta, hogy oket ez nem zavarja es lazan beszel rola masoknak... o tudja. En biztos nem tennem. 26/F
A kérdező hozzászólása: A nõs férfiak is a melóba , õk is mondják hogy de kinyalnám ezt meg ezt?
A szex napirenden van a beszélgetésekben, de nem az otthoni téma van kitárgyalva. Az senkit nem érdekel. Amikrõl szó van, az inkább pl. egy kolleganõ különbözõ testrészei, illetve ezek látványai által kiváltott vágyak részletezése (de kinyalnám, meg szanaszét dugnám stb). Néha szóba kerül egy-két újabb kaland, vagy prosti, meg ilyenek és hallgatjuk az élménybeszámolót. De tényleg nem jellemzõ, hogy az asszonyt kitárgyalnánk. A hülyeségeit, a háklijait, meg az anyját igen, de a szexuális szokásait nem... 34F
A kérdező hozzászólása: 11, 52-nek. Valahogy én is igy gondoltam ahogy leirtad.
A kérdező hozzászólása: tényleg azt tapasztaltam , hogy a nõk nyiltabban beszélnek pl munkahelyen is egymásközt a szex témáról mint a férfiak.talán azért mert pletyisebbek.
Még nem vagyok nõs, de férfi és van füllem. Általában nem beszélnek róla. Nõkrõl, szexrõl igen, de az asszony általában kihagyják. Abszolult nem hallottam saját szexuális élményrõl mesélni. Viszont másik férfi poénból poénkodik másikon, de nem szex élménnyel kapcsolatban hanem na... pl. "nem áll már fel neked" jellegû, stb.
A kérdező hozzászólása: vagy a szexrõl egymásközt .ez is érdekelne.
A kérdező hozzászólása: Én ugy gondolom hogy tényleg nem, legalább is a 30-cas nõs férfiak nem nagyon beszélnek asszonyaikról.
Jó a kérdés. A férjem állítja, hogy nem. De nem tudom elképzelni. A nõk ki szokták tárgyalni általában, egy bizonyos határig.
A kérdező hozzászólása: A párom szexuális fantáziája igen silány, mindig minden szex ugyanúgy zajlik, mintha leírták volna.Nem hiszem el hogy a melóba/most munkásszállón van/semmit nem hall a többiektõl ami megmozgatná egy kicsit szexuális fantáziáját, és bevetné itthon.Néznek a pasik munkásszállón pornót, együtt vagy külön külön?

Miért gondolja mindenki, ha az orvos engedi, akkor a gyógyszerek nem lesznek tele méreggel?

Legjobb válasz: Szia! Én nem gondolom ezt! Szerintem kerülni kell a gyógyszerezést, csak a láz leszorításában kell segítségül hívni, ha sem a borogatás, sem a fürdõ nem segít már!

Szia! Én nem gondolom ezt! Szerintem kerülni kell a gyógyszerezést, csak a láz leszorításában kell segítségül hívni, ha sem a borogatás, sem a fürdõ nem segít már!
Szia.Szerintem minden kismama kerüli a gyógyszereket, amennyire csak lehetse´ges.Nekem a picurkám nyomja a vesémet, így fájdalmai vannak.Ìrtak rá gyógyszert, de eddíg csak egyszer vettem be egy felet.Egész idö alatt nem szedtem gyógyszert.Sem fejfájásra, se másra. 38hetes kismama.
Szerintem a legtöbben nem gondolják ezt. Amikor lehet, terhesség alatt kerülni kell a gyógyszerszedést, de vannak esetek, amikor mégis kell. Például a láz veszélyesebb a babára, mint a megengedett lázcsillapítók, így, ha lázas vagy, azt feltétlenül csillapítani kell!
Nem gondolják azt.De nekem például olyan durva fejfájásom van néhe, hogy azt elmondani nem lehet.Gyógyszer nélkül képtelenség kibírni.De kerülöm a gyógyszereket egyébként, de ha kell akkor kell. 11 hetes kismami
Szia! A baba igazából már a pocakban is mindent megkap, amit anyukája eszik-iszik.Elég, ha csak egy üdítõ összetételét megnézed, tele van mesterséges ezzel-azzal, meg ilyen-olyan adalékanyaggal.Tuti, hogy egy születendõ gyermek ettõl nem lesz egészségesebb.Ezeket azonban teljesen kihagynbi az étrendedbõl nem tudod. Szerintem bizonyos gyógyszereket, amik terhesség esetén nem ártalmasak, bizonyos keretek között lehet szedni. Jó, nem mindig és nem mindenre. De az orvos úgyis mérlegelni fogja, hogy egy-egy gyógyszer bevétele milyen mértékben káros illetve mennyit használ. Vannak bizonyos gyógyszerek amiket nem lehet szedni terhesség alatt. Azonban én fejfájásra algópirint és efferalgam pezsitabit is szedtem. Sõt egyszer megfáztam és Aktil duo antibiotikumot is szedtem, a gyerekemnek még sem lett semmi baja, egészséges. Én a nõgyógyászomban 100%- ig megbíztam, azt és úgy szedtem be amit õ mondott.
már ne haragudj a gyógyszer nem méreg benne van a nevében gyógyit és ha a baba megmaradása ezen a gyógyin mulik akkor addig szedem mig az orvos mondja õ tudja õ végzet el orvosit ha nem bizol egy orvosban akkor kiben ilyen helyzetben amikor beteg vagy kihez fordulsz Istenhez ? én is hoszek benne de õ adta nekünk az orvosokat és azokat az embereket is akik feltalálták a gyógyszereket ugyhogy a mai világban nem a gyógyszer amit az orvos fel ír a méreg ami a babának árthat vannak ennél súlyosabb dolgok is
Nekem a gyógyszer mentette meg a picurim életét, és ha az orvosom azt mondja valamire hogy kell, én hiszek neki.Én nem végeztem orvosit, de ettõl függetlenül õ is olyan hogy nem írkál fel nekem egybõl mindent, és én is tudom, hogy fõleg a 12 hétben kerülni kell a gyszereket.De vannak olyanok, amiket muszáj szedni, vagy ha valakinek olyan betegsége van, az orvos úgy is mérlegel.Kiben bízzunk ha nem benne?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!