Találatok a következő kifejezésre: Miért gondolja ha (169 db)

Miért gondolja mindenki, ha az orvos engedi, akkor a gyógyszerek nem lesznek tele méreggel?

Legjobb válasz: Szia! Én nem gondolom ezt! Szerintem kerülni kell a gyógyszerezést, csak a láz leszorításában kell segítségül hívni, ha sem a borogatás, sem a fürdõ nem segít már!

Szia! Én nem gondolom ezt! Szerintem kerülni kell a gyógyszerezést, csak a láz leszorításában kell segítségül hívni, ha sem a borogatás, sem a fürdõ nem segít már!
Szia.Szerintem minden kismama kerüli a gyógyszereket, amennyire csak lehetse´ges.Nekem a picurkám nyomja a vesémet, így fájdalmai vannak.Ìrtak rá gyógyszert, de eddíg csak egyszer vettem be egy felet.Egész idö alatt nem szedtem gyógyszert.Sem fejfájásra, se másra. 38hetes kismama.
Szerintem a legtöbben nem gondolják ezt. Amikor lehet, terhesség alatt kerülni kell a gyógyszerszedést, de vannak esetek, amikor mégis kell. Például a láz veszélyesebb a babára, mint a megengedett lázcsillapítók, így, ha lázas vagy, azt feltétlenül csillapítani kell!
Nem gondolják azt.De nekem például olyan durva fejfájásom van néhe, hogy azt elmondani nem lehet.Gyógyszer nélkül képtelenség kibírni.De kerülöm a gyógyszereket egyébként, de ha kell akkor kell. 11 hetes kismami
Szia! A baba igazából már a pocakban is mindent megkap, amit anyukája eszik-iszik.Elég, ha csak egy üdítõ összetételét megnézed, tele van mesterséges ezzel-azzal, meg ilyen-olyan adalékanyaggal.Tuti, hogy egy születendõ gyermek ettõl nem lesz egészségesebb.Ezeket azonban teljesen kihagynbi az étrendedbõl nem tudod. Szerintem bizonyos gyógyszereket, amik terhesség esetén nem ártalmasak, bizonyos keretek között lehet szedni. Jó, nem mindig és nem mindenre. De az orvos úgyis mérlegelni fogja, hogy egy-egy gyógyszer bevétele milyen mértékben káros illetve mennyit használ. Vannak bizonyos gyógyszerek amiket nem lehet szedni terhesség alatt. Azonban én fejfájásra algópirint és efferalgam pezsitabit is szedtem. Sõt egyszer megfáztam és Aktil duo antibiotikumot is szedtem, a gyerekemnek még sem lett semmi baja, egészséges. Én a nõgyógyászomban 100%- ig megbíztam, azt és úgy szedtem be amit õ mondott.
már ne haragudj a gyógyszer nem méreg benne van a nevében gyógyit és ha a baba megmaradása ezen a gyógyin mulik akkor addig szedem mig az orvos mondja õ tudja õ végzet el orvosit ha nem bizol egy orvosban akkor kiben ilyen helyzetben amikor beteg vagy kihez fordulsz Istenhez ? én is hoszek benne de õ adta nekünk az orvosokat és azokat az embereket is akik feltalálták a gyógyszereket ugyhogy a mai világban nem a gyógyszer amit az orvos fel ír a méreg ami a babának árthat vannak ennél súlyosabb dolgok is
Nekem a gyógyszer mentette meg a picurim életét, és ha az orvosom azt mondja valamire hogy kell, én hiszek neki.Én nem végeztem orvosit, de ettõl függetlenül õ is olyan hogy nem írkál fel nekem egybõl mindent, és én is tudom, hogy fõleg a 12 hétben kerülni kell a gyszereket.De vannak olyanok, amiket muszáj szedni, vagy ha valakinek olyan betegsége van, az orvos úgy is mérlegel.Kiben bízzunk ha nem benne?

Miért gondolja itt mindenki azt, hogy ha valaki több pénzből él, akkor az már nem is foglakozik a gyerekkel?

Azt látom, hogy mindenki le van pontozva/hurrogva, ha kicsit több van neki, mint a másiknak, többet tud megadni a gyerekének és a gyerek el van könyvelve, mint a felnöv? generáció nagymen?je.

Legjobb válasz: nem mindenki gondolja itt ezt.Mert én sem.Nincs összefüggés a kettõ közt.Ez csak az irigység.

nem mindenki gondolja itt ezt.Mert én sem.Nincs összefüggés a kettõ közt.Ez csak az irigység.
Az hurrogja le ennyi alapján a másikat, aki irigy. Nekünk sincs sok sajnos, de attól még nem fáj, ha másnak van.
Én még nem tapasztaltam ezt az oldalon az anyukák között, igaz, ritkábban jövök ebbe a rovatba. A kettõnek köze nincs egymáshoz. Sõt, a szegényebb családokban gyakoribb, hogy nem tudnak megfelelõen foglalkozni a gyerekkel pl. idõhiány, fáradság, reményvesztettség, elkeseredés, depresszió miatt.
Nem kell velük törõdni.Egyszer volt egy kérdés, hogy mi a gyereked kedvenc játéka.Én beírtam 3 fp-s játékot.Le is pontoztak mint a huzat, pedig azért szerintem ez nem luxus kategória.
És ami a lényeg, ott nem fogsz ilyen válaszokat kapni, hogy minek a gyereknek FP-játék, meg felesleges félretenni a gyerek életkezdésére, lakására, stb. Sõt, inkább azokat hurrogják le, akik felelõtlenül (úgy, hogy ezeket nem tudják biztosítani) második meg harmadik gyereket is vállalnak. Azon az oldalon többségében kicsit más felfogás uralkodik.
Az nlc-n érdemes gyereknevelési kérdéseket megtárgyalni. Oda valamiért fõként azok az anyukák gyûltek, akik nem egyik hónapról a másikra élnek. Persze vannak minden rétegbõl válaszolók, de elég sok értelmiségi és/vagy jó anyagi háttérrel rendelkezõ családanya gyûlt ott össze. Persze most holtszezon van, nemigen vannak kérdések, nyár van, nyaralnak, strandolnak.
Engem az szokott zavarni, hogy sokan azt hiszik (tisztelet a kivetel), hogy aki gazdag annak a gyereke nem kap eleg szeretetet. Olyan beszolast is lattam, hogy a gazdagok a sok jatekkal probaljak potolni a szeretetet. Pedig egy gazdag is szeretheti pont ugyan olyan odaadassal a gyereket hiszen o is ember es anya. Az, hogy van neki penze csak egy bonusz. A szeretet a gyereke irant nem csokken attol, hogy tobb vagy kevesebb a penze valakinek. Sokszor az a gond, hogy az emberek itelkeznek anelkul, hogy tisztaba lennenek a dolgokkal.
mert ilyen irigyek az emberek ha leírom egy erre irányuló kérdésnél, hogy milyen típusú (drága) babakocsim van, akkor jön a lepontozás, meg hogy minek nagyzolok inkább tegyem félre a pénzt (nem mintha köze lenne hozzá)és biztos leszarom a gyereket. Pedig az a kérdés, hogy milyen babakocsim van, én csak válaszolok. Majd hozzáteszem, hogy a nagyszülõk dobták össze, ajándék meglepibe kaptuk használtan a német ebay-rõl. Akkor meg azzal jönnek, hogy jaaa, az más, mégis jófej vagyok. Mitõl más? Van egy jó babakocsim, ez a tény. Mindenkinek magyarázzam el a játszón, hogy de mi azért még szeretjük a gyereket és nem mi fizettük stb...
Nem hiszem, hogy azért van lepontozva, hanem inkább azért mert az ilyen emberek nagy része eléggé fellengzõsen nyilatkozik a témában és ez kicsit kinyitja az ember zsebében a bicskát. Vagy a másik véglet, hiába gazdag és ezt mindenki látja, mégis sír, hogy nincs pénze.
Üdvözöllek Magyarországon! Ez a specialitás errefelé, én is ezt tapasztalom.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint csak én kapom az ívet??? Múltkor volt egy kérdés, már ne tudom pontosan, hogy mi volt, de írtam rá, hogy én már most félre teszek a gyereknek, hogy nagykorában legyen kezdõ pénze mondjuk a felsõoktatásra. Erre megkaptam, hogy nem fogja majd értékleni a dolgokat, inkább dolgoznia kéne ha tovább akar tanulni, mert õk is ezt csinálták, mindenért megküzdöttek stb. Vagy ha azt merészelem írni, hogy van több fp játékunk, akkor azt kapom, hogy inkább le kellene ülnöm mellé játszani, mint játékot venni. Pedig nagyon sokat foglalkozom velük, de ez már senkit nem érdekel. Ha meg azt írom, hogy veszek nekik új ruhát üzletben, akkor meg jönnek azzal, hogy jó nekem, másnak csak turira jut, miért nem öltöztetem õket turiból, nem kell nagyzolni. Már nem szeretek válaszolni, pedig nem vágok fel, szerintem nagyon jólelkû ember vagyok, és nem vagyok elszállva magamtól. Senkit nem nézek le, mi is voltunk szarban tudom milyen!
Megy ám ez mindkét irányba, úgy látszik. Én meg már sokszor azért nem merek válaszolni az igazságnak megfelelõen, mert akkor meg engem osztanak, hogy csóró létemre hogy képzelem, hogy egyáltalán a levegõt elszívom az emberek elõl. De komolyan, néha minõsíthetetlen stílusban képesek reagálni. Pl. egyszer volt olyan kérdés, hogy milyen cipõje van az 1-2 éves gyerekednek, én meg írtam, hogy valami "snassz", jó ég tudja már milyen (akkor még tudtam, de ez már elég régen volt), lényeg, hogy nem valami menõ márka (Elefanten, vagy milyenek vannak még), hanem ilyen "sima" egyszerû cipõ. Na erre kb hatan támadtak nekem, hogy milyen felelõtlen izé vagyok, hogy a [email protected] cipõkkel tönkreteszem a gyerek lábát, ha nincs pénzem, miért szültem, adjam inkább örökbe, más mit meg nem tenne egy gyerekért, én meg megnyomorítom csak azért, mert ész nélkül [email protected]$ztam. Ez szinte szóról szóra így volt leírva, nem tettem hozzá semmit. És nem egy embertõl, többektõl érkezett hasonló reakció (mondanom sem kell, a végén az egészet úgy ahogy volt törölték). Bocs a kitérõért, csak szerettem volna szemléltetni, hogy mindig találnak okot rá az emberek, hogy a másikba belekössenek. Ez persze név és arc nélkül még egyszerûbb. Bármibe lefogadom, ha azt írnád, hogy annyi pénzetek van, mint a pelyva, de te nem veszel a gyereknek semmit, ami drága, mert minek az, jó neki a használt ruha is, meg játéknak megteszi a fakanál meg a pillepalack, akkor azért szidnának, mert milyen szívtelen vagy, hogy lenne mibõl, mégse veszed meg a gyereknek a drága holmit. Vannak bizonyos emberek (vagy valami olyasmik), akiknek az az egyetlen szórakozásuk, hogy másokkal kötekszenek, megjegyzéseket tesznek, kibeszélnek másokat. Akinek ez a legfõbb öröme, annak elég sivár élete lehet.
Valaki kérdezte múltkor, hogy mennyi pénzbõl vesszük az élelmiszert két felnõtt és két gyerekre, mert nekik 120 e ft körül megy el havonta. Írtuk páran, hogy nekünk is. Erre minket is lepontoztak, és írták, hogy nekik az összbevételük ennyi. Pedig a kérdés nem ez volt, hanem, hogy mennyit költünk kajára. Nem értem én sem.

Ha valaki azt mondja, hogy dolgozni megy, sokan miért gondolnak rögtön irodára? Ennyire lenézik a fizikai munkát végzőket?

Legjobb válasz: Valószínûleg az gondol rögtön irodára, aki környezetében leginkább irodában dolgoznak.

Valószínûleg az gondol rögtön irodára, aki környezetében leginkább irodában dolgoznak.
Kedves elsõ, látom, téged sem az orvosira, sem az asztalos-ipariba nem vettek fel…
Gondolom azert, mert a legtobb szakmunkas alkoholista, meg egy olyan sulit nem nagy szam elvegezni se. Csak ezen a hulye oldalon van beallitva ugy, h a szakmunkasok sokaig gondolkoztak, h elmenjenek e az orvosira vagy legyenek asztalosok. Aztan vegul emelett dontottek, majd miutan kitunovel vegeztek nekialltak dolgozni:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Azért az elsõt megnézném mit csinálna, ha tényleg minden szakmunkás olyan lenne, mint õ írja. Szaladgálhatna, hogy csinálja meg valaki neki a szekrénykéjét, ágyikóját, nyílászáróját, házacskáját, tetõjét, autóját stb. Igen kedves kérdezõ. Sok szellemi munkát végzõ lenézi a kétkezi munkást. Sajnos. Sok fizikai munkás meg azt mondja, hogy az irodisták nem is dolgoznak. De a normális emberek tudják, hogy minden munkának van becsülete és ha valaki jó a szakmájában, akkor az becsülendõ. Teljesen mindegy, hogy orvos vagy kõmûves. Én irodában melózok, párom épületaszatalos és nem nézzük le egymást.

Ha meglát valaki 1 skinheadet miert gondolja rogton azt hogy rasszista meg hogy 1 barom? Mi a baj a skinheadekkel? (nem a boneheadekre rasszistákra gondolok)

Legjobb válasz: Mert a skinheadek rasszisták. Amelyik nem az, az elmehet a tudja hova... Amúgy a bonehead meg ismét valami baromság.

Mert a skinheadek rasszisták. Amelyik nem az, az elmehet a tudja hova... Amúgy a bonehead meg ismét valami baromság.
Az nincs ráírva valakire, hogy skinhead, vagy sem. Ha mondja, hogy skinhead, akkor érelemszerûen rasszista, mert az azt jelenti. TErmészetesen attól még lehet valaki kopasz is meg nem rasszista is.
A kérdező hozzászólása: csak 1 rétegük az sõt képzelsjétek vannak cigány skinheadek is akik csak a stílust szeretik de nem rasszisták
Császtok, én nekem 1 csomó skinhead haverom van és szerintem 1általán nem barmok, a magyar skinheadok többségének a négerekkel nincs semmi bajuk, de a cigányokat meg a zsidókat utálják, énis >.< fhuj!, de van 1pár olyan cigány aki dolgozik, családja van és jófej :) azokat nembántjuk
ez a kérdés kicsit agyatlan mert ha nem tudnád a skinheadek rasszisták! én is az vagyok és egyébként amelyik skinhead szereti a négereket az NEM skinhead! és a skinheadeket ne keverjék össze a s.h.a.r.p-okkal meg a r.a.s.h-al ! és cigány skinhead olyan nincs!
Heló! Szerintem az, hogy valaki skinhead az nem jelenti hogy rasszista vagy antirasszista mert mert 1960-as évek végén pakisztán bevándorlók ellen voltak elkövetett erõszakos cselekmények, DE Észak-Angliában és Skóciában voltak antirasszista és baloldali bõrfejüek is
Azért, mert az emberek tájékozatlanok, és bezárt agyúak.
a skinhead stílusnak nem sok köze van a rasszizmushoz, lagalábbis a gyökereinek nem....
mert magyarországon a SHARP vagy OI skinheadek száma elhanyagolható, sõt nem is tudnak róluk az emberek,

Miért gondolja mindenki azt, hogy ha valaki 20 évesen szült, az vagy nem járt iskolába, vagy nem dolgozott előtte, vagy kissebbséghez tartozik?

20 évesen szültem a kislányomat,és nekem fáj(tudom nem rám értik,meg nem ismernek),hogy mikor olvasok egy fiatal anyáról,akkor mindenki azt gondolja,hogy vagy nem járt iskolába,vagy nem dolgozott el?tte,vagy kissebbséghez tartozik.Én is 20 évesen szültem,mégis nagyon jó jegyekkel leérettségiztem,utána több,mint egy évet dolgoztam(mégcsak nem is gyárban,hanem Vodafonnál),és kissebbség sem vagyok,és egy komoly,négy éve tartó kapcsolatba szültem

Legjobb válasz: aki ezt gondolja, az begyöpösödött. nem kell velük törõdni. sokaknak 45 évesen sincs megbízható párjuk, v normális melójuk.

aki ezt gondolja, az begyöpösödött. nem kell velük törõdni. sokaknak 45 évesen sincs megbízható párjuk, v normális melójuk.
Én sem gondolom, barátnõm 18 évesen szült elõször majd 20 évesen máodszor mégsem tartozik a kérdésben felsorolt egyik élethelyzetbe sem.Együtt csináltuk terhesen végig a gimnázium(!) utolsó évét, szinte kitûnõre érettségit én meg közben tövig rágtam a körmeim, hogy mikor szül már meg.Õ is dolgozott a két baba közt és nincs semmi ami kisebbé tenné õt:) Elszomorít, hogy erre gondolnak az emberek ahogy téged is, de hát ez van, ha az emberekben benne van alapból egy elítélés akkor azt kiírtan már nem lehet...
Van jó pár ilyen kérdés a szülés, terhesség körül amivel kapcsolatban egyesek szeretik kifejteni a véleményüket. Tipikusan a van rajta sapka, nincs rajta sapka esete. Ha korán szülsz az a bajuk, ha közel a 40-hez szülsz az is baj, ha a két gyerek között kevés vagy sok a korkülönbség van. Ezek a dolgok mindenkinek a saját döntései, igazából senkinek semmi köze hozzá. Tehát ha Te jól érzed magad a bõrödben akkor teljesen mindegy, hogy más mit gondol róla. Sõt nem ér meg annyit a dolog, hogy msá hülyeségén bosszankodjál.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat, de szerintem félre értettétek.Én leérettségiztem, dolgoztam több, mint egy évig, munka alatt lettem terhes, és onnan mentem el szülni.
Te vagy a kivétel, aki erõsíti a szabályt... Na jó nem, de amúgy többségében sajnos ez tényleg így van, sokaknak nincs erejük, pénzük, idejük...stb. hogy kijárják a sulit.Becsületedre váljék, hogy te mindezt végig csináltad a bab mellett. Ehhez csak gratulálni tudok, jó lenne, ha mindenki így tenne.
Szia!Én nem gondolom így, aki meg ilyen, azokkal ne is törödj!
A kérdező hozzászólása: és most 11 hós a lányunk
Hogy miért?! MErt ma divatos normálisnak beállítani azokat a dolgokat, amik nem azok (lásd a szabados szexualitást, gyikolós, agresszív meséket stb.) és nem normálisnak az, ami teljesen természetes és Jó (lásd felelõs gyerekvállalás, házasság, szüzesség, stb.) csak gratulálni tudok a szép életedhez!!! Minden jót. és ne törõdj a rossz hangokkal, a fele irigy, a másik fele buta.
Én is 20 évesen szültem, és részt kaptam mindebbõl. A néniktõl a boltban, "szegény kislány, felcsinálták...", meg tényleg az az általános lenézés, hogy "még érettségije sincs". De az a durva, hogy én egyetemrõl mentem szülni, nem is a legrosszabbról ráadásul. Szeptemberben folytatom, hiszen jobb életet akarok késõbb a családomnak. Most a Háború és békét olvasom Tolsztojtól. Ha kiírhatnám a homlokomra, meglepõdnének az emberek:D

Miért gondolja az emberek egy része, hogy az Eu országoknak jó az a mi is felzárkózunk, és a globális piacon a konkurenseik lehetünk? A józan ész, nem azt diktálja hogy jobb ha csak elhúznak?

Mi volt szerintetek eddig a példa, hogy toltak maguk el?tt, vagy hogy nyomtak lefelé?

Legjobb válasz: Mert így igaz. Miért? Szerinted mondjuk az USÁ-nak az lenne az érdeke, hogy teszem azt Texas gazdaságát taccsra vágja? Az EU-nak pont az a lényege, hogy egy közös gazdasági tömböt hozzanak létre az USÁ-bal szemben. Ha minket annyira el akartak volna nyomni, akkor nem vesznek be. Mit gondolsz, mire jön az a sok EU támogatás? Az már kérdés, hogy a politikusok teszik zsebre.

Mert így igaz. Miért? Szerinted mondjuk az USÁ-nak az lenne az érdeke, hogy teszem azt Texas gazdaságát taccsra vágja? Az EU-nak pont az a lényege, hogy egy közös gazdasági tömböt hozzanak létre az USÁ-bal szemben. Ha minket annyira el akartak volna nyomni, akkor nem vesznek be. Mit gondolsz, mire jön az a sok EU támogatás? Az már kérdés, hogy a politikusok teszik zsebre.
Mivel a II. Világháború óta az európai államok nem vetélytársai egymásnak, hanem egymásra utaltjai, hiszen egyedül egyikük sem lenne képes megállni a háború után újjárendezõdött világban. Így létrehozták az EU-t, aminek a célja pont az, hogy az egységesített Európa visszaszerezze/megtartsa elõkelõ helyét a világban. Ennek oltárán fel kell áldozni a nemzetállamokat, viszont cserébe megkapjuk a jogot a világ dolgainak beleszólásába. És ebbe bele tartozik az, hogy az újonnan csatlakozott országok is felzárkózzanak, így növelve az EU erejét, hiszen, teszem azt, egy gyenge Lengyelország csak púp lenne a közösség hátán, akit gyámolítani, támogatni kell. T
A kérdező hozzászólása: Mert így igaz. Miért? Szerinted mondjuk az USÁ-nak az lenne az érdeke, hogy teszem azt Texas gazdaságát taccsra vágja? Az EU-nak pont az a lényege, hogy egy közös gazdasági tömböt hozzanak létre az USÁ-bal szemben. Ha minket annyira el akartak volna nyomni, akkor nem vesznek be. Mit gondolsz, mire jön az a sok EU támogatás? Az már kérdés, hogy a politikusok teszik zsebre. Te nagyon keversz valamit! Az USA ban szövetségi rendszer van, az az minden adó jogszabály azonos, ahogy az alkotmány és a törvények is, illetve a büntetési tételekben vannak eltérések, és néhány speciális kiegészítés van. Támogatások? A németek több pénzt tettek el, a magyar forrásból mint mi! De magyarázd már el hogy mi is valójában a hasznuk belõlünk, ha nem az hogy olcsón dolgoztatnak? Mert a kérdést én tettem fel és te nem válaszoltál, hanem visszakérdeztél! Válaszolnál rendesen?
A kérdező hozzászólása: Majd nem jól írtad! Ennek oltárán fel kell áldozni a nemzetállamokat, viszont cserébe megkapjuk a jogot a világ dolgainak beleszólásába, már mint a fejlett Eu s régiók. A többiek meg úgy is rabszolgának születtek! Hol látod te azt hogy, az Eu ban az a törekvés hogy felzárkózunk? Még mindig 3 ad annyi támogatást kapunk ( mezõgazdasági, föld alap) Ha hozzá veszem hogy 2012 tõl bár ki vehet földet már is nyilvánvaló hogy miért! Nem úgy használjuk fel az EU s pénzeket ahogy az nekünk lenne jó, hanem ahogy a fejlettebbek eldöntik. Az az, lehet hogy nekünk gazdaság élénkítésre kellene, és nem pld a víz tisztítási rendszerekre ami még az Eu ban sem mindenütt van, de bennünket már csöszögetnek. De miért is? Mert az összes gép az utolsó csavarig német, és szeretnék már ránk sózni az Eu s pénzéért, miközben nekünk gazdaságot kellene élénkíteni ami nem érdekes, ugye?
A kérdező hozzászólása: Mellesleg mi az, hogy válaszoljak "rendesen"? Én válaszoltam a kérdésedre. Ha ez nem felel meg neked, akkor tedd fel másképp a kérdést, mert erre csak így tudok válaszolni Jahh, az volt a válaszod hogy mert csak az lehet a számukra, mert neked ez a véleményed! Konkrétan, mibõl lesz nekünk hasznunk? KONKRÉTANAN?
'T' voltam.
- "Szerintem te csak direkt csinálod min ha naiv lennél!" - "Te tényleg ennyire buta vagy?" - "Te tényleg ostoba vagy, de lehet hogy direkt csinálod a hülyét!" Tudod általában a vita végét jelzi, ha valaki elkezd személyeskedni, hisz az általában azt jelenti, hogy a személyeskedõ félnek nincsenek további érvei. Mivel ilyen hangnemben írtál, az érdemi pontjaidra sem kívánok reagálni. Azt hittem minõségi vitát tudunk majd folytatni... T

Miért gondolok folyton az exemre, illetve miért álmodok egy másik pasiról, ha komoly kapcsolatom van?

Lassan 3 éve vagyunk együtt, szinte az elejétõl együtt élünk. Az exem sajnos 3 háznyira lakik a szüleimtõl, pont a házánál van egy pékség és a városban az egyetlen Spar. Ha megyünk vásárolni, gyakran felnézek, hogy én is ott lakhatnék vele (már megvette a lakást mikor szétmentünk).

Legjobb válasz: Mert nem szereted 100%-ban a jelenlegi párodat . Van valami,ami miatt nem engedted elég közel magadhoz (talán pont az exed iránti érzelmeid) . Így ennek a kapcsolatnak nem lesz jövõje sajnos.

Mert nem szereted 100%-ban a jelenlegi párodat . Van valami, ami miatt nem engedted elég közel magadhoz (talán pont az exed iránti érzelmeid) . Így ennek a kapcsolatnak nem lesz jövõje sajnos.

Miért gondolnak egybõl rosszra, és ítélik el, ha egy 16-18 éves lány olyan 25-30 éves fiúval alakít ki legjobb barátságot?

Miért hiszi egybõl mindenki azt, hogy biztosan d*gni akarnak, miért nem lehet elfogadni, hogy a barátságban simán leküzdhetõ a korkülönbség?

Legjobb válasz: "hogy biztosan d*gni akarnak" Miért, nem akarnak?

"hogy biztosan d*gni akarnak" Miért, nem akarnak?
1, azért, mert legtöbbször tényleg csak látszatbarátkozások ezek, és az egyik fél bízik benne, h több is lesz belõle 2, a legtöbb magyar ember egyszerû, mint a faék. nem tudják felfogni, h barátkozásnál nem az életkor a legfontosabb szempont. el sem tudják képzelni, h egy ember egy nála 8-10 évvel idõsebb emberrel barátságot köthet nincs ebben semmi meglepõ, ebben az országban az emberek zöme alkalmatlan barátnak
#6: "Egy 30 éves fizikailag akár apja is lehetne egy 16 évesnek." És az apa is meg szokta dugni a 16 éves lányát? Hiszen szerintetek egy 30 éves mindenképp csak azt akarná. Na ugye, hogy létezik más hozzáállás is? Egyébként meg talán nem elõítéletek, hanem megismerés útján kellene ítélkezni.
Mert majd egy 30 éves felnõtt komoly férfit biztos érdekelnek egy 16 éves tinilány nyafogásai meg csipogásai az élet nagy dolgairól. Na viszont a feszes tiniteste meg selymes bõre, az már mindjárt más!
Egy 30 éves hol fiú már? Az egy FÉRFI. Ezt kellene felfogni, õ már egy teljesen más életszakaszban van, mint egy 16 éves középsulis kiscsaj.
7: Nem írta senki, hogy nem lehet beszélgetni, barátkozni, ennél nagyobb korkülönbséggel is, hanem a kérdésben az szerepel, hogy a "LEGJOBB" barátja. Na ez azért furcsa.
27 éves vagyok. rengeteget gondolkodok, belegondolva miért ne beszélhetnék intelligens fiatalokkal?Miért ne mondhatnánk el egymásnak mi történt/mi történik velünk az életben? Mondom ezt úgy hogy sosem voltam macsó, ha majd esetleg lesz társam az NÕ lesz, nem lány, és csakis azzal tudom elképzelni az együttlétet akiben megbízok és szeretek.
Kivétel ugyan nagy ritkán lehet. Egy 30 éves fizikailag akár apja is lehetne egy 16 évesnek. Mégis mit akar tõle? Nem a világ dolgait megvitatni.
Azért gondolnak egybõl rosszra, mert tízbõl nyolcszor ez a helyzet. Ettõl ti még tartozhattok a kivételek közé, akik tényleg csak barátok, de a kérdésedre akkor is ez a válasz. :)
Azért, mert mint itt is látszik, az emberek nagy részét a farkuk irányítja. Lásd elsõ három válaszoló. Mi mást akarhatnának? Elég szegényes életetek lehet, ha két ember között semmi mást nem tudtok elképzelni, csak dugást. Az meg társadalmunk romlottságát mutatja, hogy már az egyik legtartósabb és legõszintébb emberi érzelmet is lehetetlennek találják. Valaki szól két kedves szót, egybõl már mindenki arra asszociál, hogy dugni akar. Az meg sem fordul a fejükben, hogy létezik egy barátság nevû dolog is, á, az ugye kizárt.
Ez olyan egyértelmû... Mi mást akarnak a 15-25 éves emberek a mai világba leginkább? Hát dugni vazze...
Mert a rossz nyelvek szerint férfi és nõ között létezik igaz barátság, feltéve ha közben megfelelõ gyakorisággal dugnak... :D
A kérdező hozzászólása: #12 sajnos így van. Persze, a legegyszerûbb messzemenõen elõítéletesnek és rosszindulatúnak lenni.

Miért sírok, ha a páromra gondolok? Nem vagyok normális?

Több mit egy éve vagyunk együtt és ha pl pár napig nem tudunk találkozni és rá gondolok mindig elfog a sírás. Csak úgy potyognak a könnyeim,és szinte mindig rá gondolok.

Legjobb válasz: nem tudom ez miért van, de nem teljesen normális az biztos

nem tudom ez miért van, de nem teljesen normális az biztos
Én is igy voltam. Gondolom, mert nagyon vágytam a társaságára és szerettem õt.
Velünk is volt így ex barátnõvel. Kb. fél éve jártunk az egyetemen még, s amikor elmentünk haza hétvégére...volt, hogy mindkettõnket a sírás fojtogatott.
Szerintem még az elözõ kapcsolatodat siratod.
Hát hiányzik. :) Nekem is volt hasonló, hogy a sírás fojtogatott, de (sajnos vagy nem sajnos nem tudok sírni...szóval) nem potyogtak a könnyeim. Szerintem normális.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akkor valószínûleg nem bolondultam meg...de nem tudom visszafogni magam. Egyik válaszolónak:nem volt elõzõ kapcsolatom.

Miért van az, hogy az ilyen duci lányokra, akiken van kb 10kg felesleg azt mondják csomóan, hogy úgy jó, az a nőies. De miért nőies, ha el van hízva? Nem kell csontsoványnak lenni, de azért ne nevezzük már a nagy hurkákat nőiesnek. Rosszul gondolom?

Legjobb válasz: Szerintem senki nem azt mondta, hogy a nagy hurkák nõiesek. Van, akinek a +10 mind a fenekére megy meg a combjára, és van, akin arányosan oszlik el. A másik meg az, hogy a + kg-t nem mindegy hogy viseli az ember.

Szerintem senki nem azt mondta, hogy a nagy hurkák nõiesek. Van, akinek a +10 mind a fenekére megy meg a combjára, és van, akin arányosan oszlik el. A másik meg az, hogy a + kg-t nem mindegy hogy viseli az ember.
Szerintem kicsit szélsõséges véleményed van a dolgokról. Az, akin 10 kg felesleg van, nem feltétlenül hurkás. Ez sokkal inkább alkat, mit súly kérdése. Én 170 centihez vagyok 74 kiló, de rajtam pl nincs egyetlen hurka sem, klasszikus homokóra alkatom van.
Nem a kilók száma a lényeg, hiába leszel 50 kg, ha az nem izom, hanem plöttyedtség.
Nekem nagyon sok férfi ismerõsöm mondja, hogy szeretik ha van mit fogni egy nõn, szóval valóban tetszik sokaknak ha van hájkája a nõnek. Nõi szemmel én is kritikusabb vagyok, magammal szemben is és másokkal szemben is.
a legtöbb srácnak ezek szerint azok a lányok jönnek be, akik kicsit husibbak. biztos úgy gondolják, hogy még mindig jobb pici felesleg és arányos forma, mint egy asztallap, vagy mondjuk egy vékony láb + egy széles felsõtest. én is tettem ide fel képet 175/70-es méretekkel, és mindenki áradozott, hogy milyen jó alakom van, egy kis sport, és minden oké lesz. közben tudom, hogy van egy kis úszógumim, hogy belsõ combról lenne mit leadni, stb...
inkább egy normális +10kgos csaj, mint egy sovány hülye liba aki két kiló miatt undorodik magától! ez a beteges! ezt a pasik ki nem állhatják.
00.54! Az eszedbe sem jut, valakinek ez tényleg tetszik? Attól még, hogy Neked visszataszító...
Pedig a testzsír%nak kellene, hogy irányadó legyen. Az a lényeg.A mérleg semmit nem mond az összetételrõl. Egyébként meg azért mondják a ducikra ezeket, mert õk is ilyenek és átérzik a helyzetét, vagy kiéhezett állatok, akik bármilyen fürdõrucis képre felizgulnak. Egyébként én is néztem egy nagyot valamelyik nap a kommenteken, amikor egy igazi fóka rakott fel magáról képeket és mindenki áradozott, hogy így vagy jó.
nah... ez már tényleg gáz. nem az ahogy kinéz, hanem ahogy tálalja
Megnéztem, szerintem egyáltalán nem kövér (van rajta felesleg, de még csak elhízva sincs), az hogy qrva elõnytelenül van felöltözve, az más kérdés.
tetszik a szoknyája, csak én fele ekkora se vok :-D ... egyébként sztem ez nem haspóló csak felfele van a karja és felhúzódik...
Igen.Ez a kép erõsen fóka pozitív.
melyik volt az? nem láttam azt a képet!
A kérdező hozzászólása: sajnálom... mindig zavart, ha valaki túlsúlyos, mert úgy érzem, hogy az õ hibája.. persze van, amikor nem... igazából a nagy felháborodásom egy olyan fóka idézte elõ, aki miniszoknyában, haspólóban fotózkodott képeinél kérdezte, hogy dagadt -e, amikor a nagy zsír lógott oldalt.
Ne haragudj, de ezzel sem értek egyet. Azért mert valaki keveset eszik, attól még az éhezõk nem fognak többet. Nem értelek, olyan mintha kötözködnél.
"Valamilyen szinten igazságtalan, hogy tömi magát valaki, amikor mások éheznek. Egészségtelen és etikátlan." És ha onnan közelítjük meg, az nem igazságtalanság, hogy valaki eszi a csirkemellet salátával, meg barnarizzsel, a másiknak meg csak zsíros kenyérre telik? Vajon melyik hízlal jobban? Nem igazságtalanság, hogy valakinek gyors az anyagcseréje, abszolút nem hízékony genetikailag, a másiknak meg szenvednie kell azért, hogy emberi formája legyen? Gondolkozzál már, mielõtt ilyeneket leírsz....
A kérdező hozzászólása: A derékbõségért felelõs zsírok Vajon tudatában vagyunk annak, hogy a hájas pocak ugyanakkora kockázatot jelent a koszorúér-betegség szempontjából, mint a magas koleszterinszint vagy a napi egy csomag elpöfékelt cigaretta? Azoknak az embereknek pedig, akik koszorúér-betegségben szenvednek, és egyre szélesedik a derekuk, kétszer akkora az esélyük a végzetes kimenetelre, még akkor is, ha a testtömeg-indexük (BMI) a normál tartományban van. Ezekre a következtetésre jutott a Mayo Klinika kutatása, amelyben közel 16 ezer embert vizsgáltak meg. A tudósok szerint azonban a probléma mélyebb ennél, és közel sem csak a látható zsír jelenti a veszélyt. Az úgynevezett viszceláris (zsigeri) zsírok azok, amelyek a hasüregben helyezkednek el és körülveszik a belsõ szerveket. Valójában ezek a belsõ zsírok teszik ki a derékbõség nagy részét. Ezek a zsírok jóval aktívabbak az anyagcserében, ráadásul hormonokat és más anyagokat is termelnek, amelyeknek negatív hatásai vannak az egészségre. Következményként megjelenhet például szívbetegség, magas vérnyomás, stroke, 2-es típusú diabetes, metabolikus szindróma, alvási zavarok és a rák bizonyos fajtá
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 19:21 Mi az, hogy nincs elhízva??? ÚRISTEN!!!
21.17: itt a legtöbben nem azért nézünk furán a lányra, mert felesleg van rajta, hanem azért, mert nagyon elõnytelenül öltözik fel. ezt a testet simán esztétikussá lehetne tenni egy megfelelõ darabbal, ami a szép helyeket kiemeli, a problémásakat meg eltakarja.
Ha oktatni próbálsz legalább tudjad is mirõl beszélsz. Helyesen kalóriabevitel.
Szerintem meg egyáltalán nincs nagyanyó teste. Azért mert túlsúlyos, ahhoz képest feszesnek látom, rajtam is van 10 kg, mégsem tûnök ilyen feszesnek mint ez a lány. Amugy meg, te láttál már nagyanyót levetkõzve? Majd akkor szólj így le másokat. Az elõtted szólóval pedig maximálisan egyetértek.
Ucsó szerintem meg te vagy eltévedve, ha nálad a diéta egyenlõ az agyonéheztetéssel. Egy normális diétában étrendben csak az ételek összetétele változik, legtöbbször nincs is szükség a kalória bevitel drasztikus csökkentésére. A fóka lány képe meg inkább szomorú, mert látszik, hogy egy fiatal csaj és mégis nagyanyó testben él, valószínûleg a táplálkozásbeli ismereteinek hiányában, vagy lustaságból.
ma 12:19 Nem vagy tisztában a fogalmakkal... ennyi a probléma:-D
Nem a magasság alapján mondom, megnézem mindig a képeket :) Nem nézek át a kövéreken sõt, ha látnád az összes kommentem észrevetted volna, hogy már elmondtam párszor, hogy nem az a legfontosabb dolog az életben hogy nézel ki. Nem is érdekel hogy valaki kövér, sõt lesz*rom ha valaki kövér. Én csak válaszolok a kérdésre. Tudom mirõl beszélek, amikor azt mondom, hogy 20 kilót kell leadnia, még ha az átlagember felét sem gondolná. Ha valaki kérdezi, hogy fogyhatna le, elmondom a tuti mûködõ technikát, mások támadnak engem ezért, az lehet hogy nem finomkodós a stílusom, de én szeretem keményen megmondani az igazságot. Senkit nem áll szándékomban megbántani, csak ha nem ismerve engem el kezd sértegetni. Amire te azt mondod csontváz lenne ez korántsem igaz, messze alábecsülitek a túlsúlyt, valószínû azért, mert az lett az átlag, ha valakin van 10-15 kg felesleg. Én látom magamon, hogy mi az amikor 5-10 kilót kell leadnom, és látom ezeket a képeket ;) 5 kiló az már a diétám legvége általában, és nagyon nem így nézek ki mint a képeken szereplõk :) Azt is elmondom sokszor, annyit fogyjon amennyit akar, és ahogy tetszik magának. Ezek alapján elhiszem, hogy a kedvenced vagyok. :)
Kedves Gregx! Te lassan tényleg kezdesz a kedvencem lenni! Igazad van, vannak, akik tényleg azért jönnek ide képpel, hogy megnyugtassák õket. De te az ilyeneknél ahogy én észrevettem, a magasság alapján megmondod, hogy 20 kg-t kéne fogynia. A képet nem nézed? Hogy nézne ki 20 kg-val könnyebben? Csontváz lenne. Én soha nem azt írom, amit a kérdezõ hallani szeretne, hanem amit a képen látok, ahhoz viszonyítok. A kommentem pedig a kérdezõnek szólt, mert már kiverte nálam a biztosítékot a hájutálatával. Jól néznénk ki, ha mindenki csak csinos emberekkel barátkozna, a többin meg átnézne, mert van rajtuk felesleg. Úgy írt mintha a kövérek egy külön faj lennének. Csak akkor utáljuk azt is, aki pl. betegség miatt hízott meg?
tegnap 18:06 Ha valaki idejön és kérdezi képpel, hogy mennyit kéne fogynia, akkor én döntöm el hogy neki mi a jó és le kéne fogynia?:O Elmondtam már párszor, leszarom ha valaki kövér, én arra válaszolok ami a kérdés, hogy mennyt kéne fogynia. De rá kellett jönnöm azért jönnek ide, hogy azt írják rájuk hogy nem is olyan vészes és megnyugtassák magukat, ha megírom a valóségot akkor meg lehúznak.
A kérdező hozzászólása: Valamilyen szinten igazságtalan, hogy tömi magát valaki, amikor mások éheznek. Egészségtelen és etikátlan.
Én nem vagyok kövér, de hadd mondjak valamit. Aki túlsúlyos, valószínû tudja, hogy ez nem egészséges, de mi van akkor, ha õ elfogadta olyannak magát, amilyen, sõõõt, még elõfordul, hogy szereti is, hogy kövér. Azért mert te nem szereted a hájat, van aki szereti, magán és máson is, és ne te akard már megmondani, hogy ki milyen akarjon lenni, vagy hogy mi lenne a helyes. Te akkor fogyózzál, de ne döntsd el, hogy a másik hogy éljen.
A kérdező hozzászólása: Nem undorodok magamtól, csak sztem gusztustalan a háj, nem tudom miért kell lehurrogni, meg ekkora sztorit írni az életemrõl, amikor nem is ismersz!:D Hidd el, elégedett vagyok magammal, de elõfordul, hogy felkúszik pár kg. De aki dagadt, az ne érezze már azt, hogy úgy van minden rendben!:D Aki válaszol ezeknek a képkirakós fókáknak a dagadt vagyok kérdésre, az valami hájimádó beteg lelkû, a többiek pedig az undortól nem tudnak írni.
A kérdező hozzászólása: ez tök igaz! de azért a kg egy irányadó dolog... amúgy sportolok..
sztem 10 kg felesleg nem nagy tragédia, belefér, és nekem is a nõiesebb formályú nõk tetszenek. a mai nõk úgy akarnak kinézni mint egy kisfiú: se mell, se segg, se comb. legalábbis ezt érik el. már a hajuk is rövidre vágják, mert ez lett a divat. semmi nõies idom. ismerek egy tök sovány csajszit, akinek ha ül, megjelenik egy természetes gyûrõdés a hasán. erre fogyókúrázni akar. beteges! sajnálom ezt a felfogást . az élet túl rövid
Nem tudom hova akarsz fogyni? Én 164cm és 54kg vagyok, de szabályosan zörögnek a csontjaim. Jó lenne felszedni valamennyit, mert már rossz a tükörbe nézni, nem áll jók egy ruha sem, de míg a kisfiam szopik nem nagyon akarnak a dkg-ok megmaradni rajtam. 31/N
én már álltam mindkét oldalon, de a tapasztalataim alapján mikor volt rajtam felesleg, be se szólt senki, most meg mindenki azzal rukkolt elö a suliban, hogy azért lettem ilyen gebe /168/56/ mert hogy hánytatom magam, stb... meg azzal csesztetnek hogy vigyázz, el ne fújjon egy kis szellö... :/ szóval szerintem most vagyok átlagos alkat, meg nem is akarok tovább fogyni, de ezek meg itt gebéznek... meg hogy elveszett a régi Én... ugyanúgy röhögök velük meg minden, söt, felszabadultabb vagyok, erre ezt kezdik el... ezek alapján valóban szimpatikusabbak a ducik nekik is-teszem hozzá, mind fiú haver, csak két lány van...
"egy igazi fóka rakott fel magáról képeket " ez hatalmas:D Én is láttam pár jó dolgot mostanában. Most már az is jó, ha arányos vagy elhízva vagy látszik, hogy jó az alakod csak kis formálás kell. +5 kg valóban nem a világ vége, de itt akikre azt mondják sokan, hogy 5-6 kg-t kéne leadnia, azon van kb. 20-25 kg háj.
Nem mindenkinek a kövérebb formák tetszenek. Csak van akinek az jobban bejön, van akinek kifejezetten a vékony tetszik. Egyik sem elítélendõ. Mindenki tetszik valakinek! :)
Szia. Rajtam is van vagy 10 kiló felesleg a papírforma szerint. (170/75) De még SOHA senki nem mondta rám, hogy duci lennék. Van 55 kilós kolléganõm, ennek ellenére többen megjegyezték már, hogy én jobban nézek ki, alkatilag is. Az elhízásnak is van mértéke, a bõröm pedig olyan feszes, amilyen az 55 kilós kolléganõnek se.
"A súlyod 49-68(!) kg között normális" ez is mutatja mekkora egy határtalan iditaság az egész BMI baromság. Tehát valaki ugyan olyan normális +20 kiló zsírral mint más 49 kilósan, értem... +20 zsír valóban ideális.
fogjátok már fel hogy a BMI elsõsorban egészségügyi szempontból hasznos, és nem "divatból" ... akin még van 10kg háj is az orvosi szempontból teljesen OK! és oda van írva alá többek között hogy rendszeres sportnál, testépítésnél aránytalan eredményt hozhat, de attól még az átlagembernek tökéletesen megfelelõ közelítés! azt meg úgy is mindenki tudja hogy van e rajta zsír vagy sem! megfogod a kezeddel és érzed mekkora a hurkád! ... és egyáltalán nem mindegy hogy a 10kg hogy oszlik el, és vannak olyanok akiknek ez tetszik, vannak akiknek nem, szíve joga mindenkinek véleményt alkotni, titeket csak az zavar hogy egy egy kérdésnél többen válaszoltak olyanok akik engedékenyebbek ilyen dolgokban mint ti. a saját házatok táján sepregessetek és válasszatok olyan partnert aki nektek megfelel, de ettõl még +10kg nem a világ vége
már hogy lenne probléma +10 kiló? Tudod én 172/69 vagyok, tehát ezek szerint van rajtam plusz 7 kiló, de megõrülnek értem a pasik, akár elhiszed, akár nem. Van 160/52-es barátnõm is akit duciznak, mert aránytalanul nagy a hasa a többi normális testrészéhez képest. nem cserénék vele, mert vagyok olyan szerencsés, hogy 90 kilósan sem egy formátlan tömb lennék, mert tökéletesen arányos homokóra alakom van és ráadásul izom is van rajtam, a fogyókúrázó, önsanyargató libákkal ellentétben:P a lényeg nem a kilók száma, hanem az arányos testalkat.
Remélem, hogy akit itt fókaként emlegettek, nem én vagyok....
Legyen rajta mit fogni - mondják a pasik, de véletlenül sem hasra, fenékre, combra értik, hanem a csöcsökre. Ha csöcs van, nem zavarja õket annyira, hogy van mit fogni máshol is, de ha a két lökhárító hiányzik, másutt meg ott a háj, na, az már számukra is más kategória. Általában akkor tartják a pasik gusztusosnak a nõt, ha a melle elõrébb dudorodik, mint a hasa. Persze most nem a bizarr méretekrõl beszélek.
szerintem a fiúk nem nagyon tudnak különbséget tenni 10 kg plusz vagy mínusz között.. egyik fiú szerint sem szép a hurka, a husosabb lányokat ilyenen értik: http://www.google.hu/search?tbm=isch&hl=hu&source=hp&biw=102..
*"A súlyod 49-68(!) kg között normális" ez is mutatja mekkora egy határtalan iditaság az egész BMI baromság. Tehát valaki ugyan olyan normális +20 kiló zsírral mint más 49 kilósan, értem... +20 zsír valóban ideális.* Neked ki mondta, hogy 20 kiló zsírról van szó? Vékony meg erõsebb csontozatról, kicsi vagy akár darabonként 2 kilós mellekrõl, izmokról még sosem hallottál, ugye?
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:48 ÚÚÚRISTEEEEEEN:DDDDDD
Na ugye:D. Csak átrakták a humor kategóriába, nem értem miért, pedig teljesen komoly a kérdés.
gm
A kérdező hozzászólása: engem meg lep... bár lehet nõi szemmel sokkal inkább bírálom a felesleget, de pl 175cm magassághoz 60kg-ot képzelek... én 165cm vagyok 52kg, és undorítónak érzem a hájam... nem akarok 45kg lenni, 50-nek örülnék, és szerintem az lenne a normális... és eddig minden barátom ezt mondta, hogy az alakom jó, de edzeni kell még, és pedig szerintem 2-3kg felesleg van csak...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!